Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Rita!
Várjuk a képeket!

Sudi!
Gyógyuljatok meg mihamarabb!!!

Mamóca!
Boldog szülinapot Dávidnak!

2300?!?!?!

Emlékszem, anno alig akart beindulni a babázó!

KépKép

www.eneh.gportal.hu

"Ne feledjem, hogy gyermekem első mintája és alakítója én magam vagyok."
sancsi

Mamoca: Boldog szulinapot Davidkanak.

Sudi: Jobbulast nektek.

Zsuzsi: Hat en akkorat nevettem amikor olvasom hogy nem a szajaba kell tenni hanem a nyakaba :lol: :lol: Meg most is itt vigyorgok :lol: Nem hinnem hogy Petike ellene vele a nyakaba :roll: :roll: Irtad hogy ALida nem szereti az edeskrumplit, nem probaltad valamivel keverni pl. alma. Gyulanak nagyon jo ideje lesz. Furdorucit is vitt magaval? :)))Munkara olyasmit gondoltam hogy egy uzletbe ahol lehet du-is. Igy en tudok de-t Petivel lenni es a ferjem pedig du-n. Muszaly igy szervezni ahoz hogy el tudjunk anyos-apostol koltozni. Tudom hogy nem lesz egyszeru de inkabb igy minthogy arra ebredjunk egy nap hogy a hazassagunk mar nem ugy mukodik ahogy kellene. Mostanaban mar tobbszor volt vitank es mindig szulok miatt es mi ezt jol tudjuk. Na meg en sem szeretnem ot eltavolitani toluk. Valahogy majd megleszunk es hat bizom abban hogy jovore sikerul lekoltozni Floridaba. Na megyek zuhanyozni, majd meg jovok.

Andrea,Peti,Szandi

Kép

Kép
andrea33

Sziasztok!

Emôke:
honnan tudod, hogy odébb van a felállás??? :D Két napja még mi sem sejtettünk semmit, most pedig már egy zsebkendôs doboznak támaszkodva is feláll! :shock: :lol:

Sudi:
Jobbulást kívánunk, gyógyuljatok meg hamar!!!!!

Rita:
Nagyon ügyesek vagytok, hogy végeztetek!! Biztos nagyon élvezi Tomi az új birodalmát!

Mamóca:
Boldog szülinapot Dávidkának!! :D

Andrea:
úgy gondoltam, inkább szüneteltetem kicsit az édeskrumplit, nem vagyunk rászorulva. Megértem, amit írsz a férjed szüleivel kapcsolatban. Tényleg az a legfontosabb, hogy minél hamarabb külön költözhessetek, az egészségesebb is úgy, csak sajnos nem mindenki teheti meg...

Képzeljétek Alida már 1/2 6-kor elaludt, úgy tünik, ez már az éjszakai. Ma annyit aludt!!! Igaz, hogy sétáltunk is és hancúrozott legalább egy órát.
zsuzsi 81

Rita: Boldog hofordulot kivanunk Tominak

Most mar elmentem alukalni. Holnap vendegsegbe megyunk igy csak este leszek itthon

Andrea,Peti,Szandi

Kép

Kép
andrea33

Jó reggelt!

Látom, itt este-éjszaka pörög fel az élet, nem mindenki olyan matinális, mint én! :lol: :lol: :lol: :lol: Bezzeg, délelőtt leshetem, hogy írjon valaki! Órákig nem néz be senki. Este meg már nekem van ritkán időm, illetve erőm.
Tegnap este azért továbbítottam mindenkinek a képeket Beuci kisfiáról, Dominikról. Berta Eszter, a te fiókodból visszajött.

Rita, gratulálok az elkészüléshez! Mi már nem sokat haladtunk, még függönyt sem tudtam venni, mert a fizukat csak a jövő héten kapjuk. Legalábbis nagyon remélem! :roll: Tegnap a kamrát sem sikerült befejezni, mivel fél 4 után már készülődnünk kellett a baba-mama klubba, utána meg már egyetlen porcikám sem kívánta. :P

Sudi, ki a beteg, Gerybaba? Vagy ti is? Bárki is, mihamarabbi gyógyulást, hogy az ünnepeket már egészségesen fogadjátok! :)

És Rita, TOMINAK NAGYON BOLDOG 10 HÓNAPOS SZÜLINAPOT!!!!! És még plusz gratula a 2. fogacskához! :)

Emőke, csak ne bízd el magad :wink: :roll: :P felállás terén! Mint Alida, Kriszta is egyik pillanatról a másikra csinálta! De ne félj, tudják a babók, hogy mikor mire képesek, és addig biztos nem áll fel, amíg nem érett meg rá. :)

Andrea: Hát elég szomorú, hogy neked ott a férjed édesanyja, aki ugye hatalmas segítség lehetne, vigyázhatna a babára, meg minden, és akkor mégis hasznavehetetlen. Ha meg rábízol valamit, akkor is megbízhatatlan. NAgyon sajnálom. VAlóban, szerintem is azon kell lennetek, hogy minél hamarabb elköltözhessetek. Nézd, én nagyon jól kijövők anyóssal, apóssal kevésbé, ami azt jelenti, hogy az égvilágon semmi baj nincs közöttünk, csak éppenséggel vallásos téma ne kerüljön szóba. Én viszont már mindent ráhagyok olyankor, mert nem szeretném, ha vezsekednénk. Istvánnal való szócsatáiban pedig úgyis mindig alulmarad! :twisted: :twisted: :twisted: Na, de azért egy fedél alatt mégsem szeretnék velük lakni, mert akkor úgyis előjönnének olyan dolgok, amik így nem. Néhány év múlva ide fognak költözni ebbe a községbe, kb. 700 m-re tőlünk, remélem, akkor sem lesznek majd gondok. Mindenesetre, Apu már most mondogatja, hogy jaj, alig várja, hogy majd ő vihesse az unokáit az oviba, meg ilyenek.
Visszatérve rátok, szerintem is: valamit valamiért. A férjed ugyanolyan jól vigyáz Petire, mint te, és ha megoldható úgy, hogy de. egyik, du. pedig a másik legyen vele, akkor szerintem nincs mit habozzatok. MInél később kerültök el abból a házból, annál rosszabb. És ez nem azt jelenti, hogy a fiatokat kevésbé szereted, sőt, inkább azt, hogy semmi sem fontosabb, mint ő, és hogy egy tisztességes légkörű családi házat, lakást akartok biztosítani neki. :) Fel a fejjel, és hajrá! :)

Meg akartam dicsérni a baby-gaga-s vonalzókat, nagyon szépek! :)

Zsuzsi, valóban ne erőltess semmilyen ételt Alidánál, de következő alkalommal azért vegyíthated almával, hogy úgy is kipróbáld! Állítólag csak a 3-4 próbálkozás után kell abbahagyni a kóstoltatást, ha egyszer sem ízlik. Krisztának pl. készítettem túrós puliszkát kétszer. Egyszer sem ízlett. De a puliszkát is megeszi valami mással, a túrót is. Szóval, külön-külön semmi baja velük. Együtt viszont nem szereti.
Kérdezted, miylen kenyeret adtam nki, hát barnát és rozskenyeret, de megkóstoltattam a fehéret is, csak ez sósabb volt, mint a másik. Kiflit kellne vennem neki, de mindig elfelejtem, amikor az üzletben járok, bár szerintem jobb a berna kenyér, mint a fehér kifli. Csak ez nem olyan sós.

NA, ismét pótoltam. :P :oops:

Etterke, Eszter, MAmóca, Cs.KAti, D.Kati és még akit kihagytam: ÍRJATOK!!!! Etterke, mikor utaztok haza?

Kellemes napot mindenkinek! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Még elfelejtettem.
Mölli, még nincs hideg itt sem. Mostanában napközben volt 13-14 fok is, csak reggel és délután-este szörnyű köd ereszkedik. Hónak még (már) nyoma sincs. :( Azért remélem, hogy lesz alkalmunk a télen szánkózni. Még én is nagyon várom! :oops: Tavaly nagy pocakkal nem mertem ráülni!
Ja, és biztos nálatok is olyanok a szánkók, hogy van támlájuk, tehát a babának nem saját erejéből kell ülnie, hanem támaszkodhat. Kriszta nem is tudna ülni a zsákoveráljában! :roll: Tegbnap is eldőlt. :D

Ja, és a babaklub kezd mind jobban-jobban beindulni. Ezt nem a lélekszám bizonyítja, mert tegnap csak 4-en voltunk + a babák, hanem az, hogy 1-2 új mindig jön, aki ettől vagy attól értesült róla. Szóval jár a híre, aminek nagyon örülök. tegnap végre vittem a kamerát is, majd teszek fel képeket, de még nincs bemásolva! NA, pussz, mindeninek!

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Nagyon sok boldogságot Dávidnak és Tominak!

Sudiéknak pedig jó egészséget kívánunk! Gyógyuljatok meg mielőbb!

Mi jól vagyunk. Képzeljétek tegnap előtt Réka a járókában feltérdelt és egy pillanatra fel is állt! Persze én pont nem láttam, mert elfordultam egy pillanatra, de Apa láthatta a nagy produkciót! Ma reggel pedig ült a kiágyában, majd eldőlt és jól beverte a buksiját! Nagyon sokat fejlődött az utóbbi időben a mozgása! És sokat mondja a "babababa" szót.

December 15 - január 14 között leszünk Magyarországon, főleg családi körben, de január elején szívesen találkoznék veletek személyesen, ha lesz valami összejövetel!

Zsuzsi: Kitartás!nemsokára már jön haza a férjed! Megértelek, mert nekem is volt távol a férjem és borzasztóan hiányzott! Alida biztos a nyakában ugrik, ha megérkezik végre!

Andrea: spanyolországban nem jön a Mikulás december 6-án, hanem Karácsonykor hoz kisebb ajándékot a Mikulás (Papa Noel) és a gyerekek inkább a Három Királyokat várják január 6-án. Hozzánk azért jött a Mikulás!
Jót nevettem én is a borostyános történeten!
Dentonix N gél fogzáskönnyítő összetevői:
Hatóanyagok: 150 mg kamilla tintúra, 3,4 g lidokain hidroklirod monohidrát, 3,2 g makrogol lauril éter 1 g gélben.
Segédanyagok: levometol, nátrium-edetát, szacharin-nátrium, ploszorbát 20, karbomer 974P, 10 %-os nátrium hidroxid oldat, xilit, nem kristályosodó szorbit szirup, propilénglikol, tisztított víz

Emőke: Nagyon édes Morzsika! elmentettem az oldalt, majd mindig benézek, hogy vannak-e újabb képek!

Jó hétvégét mindenkinek!

puszi Eszter, Réka és Zalán

Kép
Kép
etterke

Sziasztok, köszi a köszöntést!

Dávidka Boldog Szülinapot kívánunk!

Kép Dávid egy évvel ezelőtt....

Hogy örültünk emlékeztek???

Rita & Tomi
Kép
ritike

Végre feltöltöttem a képeket: Kép Tomi és a macim - ami már az övé

Kép Jött a télapó!!!

Kép Az új szoba
Kép Kép
Kép Lábi-talpi-lenyomat:)

Rita & Tomi
Kép
ritike

Rita, nagyon-nagyon szuper a szoba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
etterke

Sziasztok!
Sedith: nagyon szépen köszönöm a felköszöntést, és a kedves szavakat! örülök, hogy ilyen jó kis csapat vagytok! Sajnálom, hogy enmtudok jönni sürübben, de sajna sok a gon:( de majd ezt máskor elmesélem.....

És persze mindenkinek szeretném megköszönni, hogy eszetekbe jutottun k, nagyon hihetetlen számomra hogy egy éves már ez a rossz csont:)

ritike: Hát hihetetlen, rendesen megleptél ezzel a képpel.... Én olyan boldog vagyok, és annyira jó hogy vagytok nekem! Na most rendesn elbőgtem magam:)))) De egyébként egész nap pityergem(persze, a boldogságtól), sőt tegnap 1óra 1 perckor is fent voltam, nosztalgiáztam, hogy miylen volt látni elsőre a picurt!
Holnap lessz a sülinapi bulink(férjemnek tegnap volt a szülinapja, ugyhogy kettőt ünnepelünk) Nagyon izgulok, hogy minden redben legyen!
ÁÁÁ csajok, nehari, de nemtok irni, tiszta könny a szemem:::::)))))) rendesen megsirattatok eme szép szavakkal, és a képpel:)

Sok puszika
Ilike & Dávid baba
mamóca1

Mamóca! Örülök, hogy örömet szereztem.
Könnyek viszont :cry: :D
Nekem is könnybe lábadtak a szemeim!
Emlékszem, hogy izgultunk, mert akkor már kórházban voltál, és nem tudtuk mi van. Egyszer csak jött az SMS!!!
De klassz volt! Akkor is "megsirattunk" páran. Igaz Betty? Kár, hogy már nem írsz ide, hiányzol is a csapatból.

Na puszi, további szép napot, ésjó szülinapi bulit kívánok!

Rita & Tomi
Kép
ritike

Előszedtem még valamit:

Lányok! Üzenet!
"Sancsi, Betty!

Mamóca írt SMS-t! Bentről nem tudok írni a fórumra, és későn érek haza,
valamelyikőtök írja már meg a fórumra légyszi, hogy tudják a többiek:

"Sziasztok.Befektettek a kórházba.Magas volt a vérnyomásom meg szédülök és
dagad a lábam vannak elég kemény fájásaim de még nem szülünk. Baba jól van
3310g puszi mindenkinek. Mamóca"

Úgy elérzékenyültem, majdnem elsírtam magam. (Biztos az állapottal jár:)
Akkor nemsokára anyuka lesz.!

Mamóca!
Reméljük már nincs sok hátra, sok sikert, gyors szülést!

.
.
.
Írt Mamóca!
"Sajna nem hozott semmit a mikibácsi. reggel eltávozott a nyákdugóm, de még mindig semmi.Pedig holnap apa szülinapja, szép kis ajándék lenne. Csajok hogy vannak?"
írtam, hogy mindenki izgul érte, meg, hogy a nyákdugótól már egy lépés a szülés, meg hogy mindenki jól van. Még nem tudtam, hogy Sancsinak be kell mennie.
Még írta:
"azt mondták, hogy 48 órán belül be kell, hogy induljon. Aranyosak vagytok, hogy gondoltok rám, nagyon hiányoztok ám. Sok puszi mindenkinek, holnap írok."

.
.
.
[color=red][i]VRitike adatok 2005-12-08 07:14:43 válasz erre
MEGSZÜLETETT MAMÓCA KISFIA !!!! :)

"Sziasztok. Ma (december 8-án) 01.01kor császárral megszületett Dávid baba :)
3880 g és 55 cm. Gyönyörű szép, és hosszú fekete haja van. Mindketten jól vagyunk.
Mamóca"

Gratuláció!!!
[/color][/i]

Rita & Tomi
Kép
ritike

Mamóca????

Remélem felismerted? Ezek az akkori fórum hozzászólások voltak....

Rita & Tomi
Kép
ritike

Rita: Nagyon szep Tomi szobaja :!: :!: Biztos imad ott lenni. Es a labnyomok, fantasztikus!!
Mindig akartam kerdezni hogy vegul megkaptad a kis edenyket a Nestle-tol (ha jol emlekszem toluk volt az elozo igaz?)

Ez a kis nosztalgiazas jo volt, igaz en meg akkor nem is tudtam a forumrol es kb ilyentajba tudtam meg hogy baba lesz :lol: :lol:

Andrea,Peti,Szandi

Kép

Kép
andrea33

Etterke: Koszi a foggel infot. Most mar csak a mienket kell megnezzem hogy ebbe mi is van, de ugy emlekszem hogy a mienkbe csak egyvalami van.

Andrea,Peti,Szandi

Kép

Kép
andrea33

Edith, latod szep lassan beindul a baba-mama talalkozas es biztos nagyon jot tesz Krisztanak is hogy mas kisbabakkal egyutt van. A takaritassal en is ugy vagyok hogy csak kicsinykent haladok elore de mar majdnem keszen vagyok :lol: :lol:

Zsuzsi merre vagy? Talan elmerultel a linkbe amit kuldtem, nosztalgiazol? :lol: :lol:

Ha valakit erdekel es kedvetek van visszagondolni a gyerekkori dolgokra itt megtalaljatok

http://www.hungariantv.com/

Vajon mi van B.Eszterrel? Az en kepein is visszajottek Eszti toled. Remelem mindej rendben van csaka kiscsajszi foglal le.

Valaki megtudna adni Bettyeknek a naplo cimet, mar nagyon kivancsi vagyok a kis Lenara es persze hogy hogyan boldogulnak.

Na azt hiszem megjott a ferjem. Mennem kell mert megyunk vendegsegbe.

Andrea,Peti,Szandi

Kép

Kép
andrea33

JAj, lányok, jó volt ez a kis nosztalgiázás! :) Én sem voltam itt még akkor, de most újraéltem azt az időt! (Visszaolvastam a topikot.)

Rita, gyönyörű lett Tomi szobája! Én is szerenék festeni a falakra, állatokat. Meg is vannak már a formák, csak festéket kell vennem. De kicsit félek belevágni, mert borzasztó időigényes munka lenne. Ma vettem foszforeszkáló csillagokat és félholdat, és felragasztottam őket a kiságy fölé. Annyira szép most sötétben, hogy azt mondztam, befedem velük az egész plafont. NA nem egymás mellé :P , hanem szétszórva, de az egész plafonon!

Andrea, A Léna naplójának ez a linkje: http://www.babaszoba.hu/services/blog/lena

Jó szórakozást nektek a vendégségben. Petike anyósoddal maradt vagy vittétek magatokkal?
Bocs', hogy beleszólok, de a foggél neve DENTINOX. Csak Etterke felcserélte a magánhangzókat. Nekem ilyenem nincs, de sógornőmnek van egy régi üveggel és a múltkor mikor nála voltunk és fájta a fogam, bekentem. Egy kettőre hatott, szóval jó.

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Jaj, Rita, de jó, hogy elővetted ezeket a régi dolgokat. Én picit több mint egy éve csatlakoztam a fórumhoz. Dávidkát én is nagyon vártam és mi kisbabánk születése olyan távoli volt. Aztán karácsonykor hazamentünk és akkor született Robin és Enéh is!!!!

Edit: Köszönöm a javítást!

Kép
Kép
etterke

Itt vagyok egy villámlátosgatásra!!

Tomi: Nagyon boldog 10. hófordulót kívánok!! Gyönyörü a szobád!! És Te is milyen nagylegény vagy már!!!

Délelôtt úgy összejött minden! Hirtelen több helyrôl is jöttek az emilek, hogy a férjem darabjait játszanák! Persze ilyenkor nincs itthon, úgyhogy én jó titkárnô módjára (hihi) küldözgettem az anyagokat! Most meg már 1 óra, ebéd sehol, Alida "hangol" az ágyában, én még félig pizsamában.... SEGÍTSÉG! Na az igaz, tegnapról vannak még jó kis maradékok. :P

Jövök még!!
zsuzsi 81

Tomi boldog 10.hófordulót kívánunk!!!
Nagyon szép lett a szobád...tudod e???nagyon ügyes szüleid vannak...puszild meg őket!!!!!

Etterke köszike...máris kerültek fel új képek a decemberi albumba!!ügyes a kis Réka...ha ilyen ütemben fejlődik már!!!!

zsuzsi képzeld Krisztián is utálja a krumlit...nagyon öklendezik tőle.Csak úgy eszi meg a ha banánnal,almával és répával mixelem!!!jó kis mix,nem!???amúgy fincsi

Cskati merre vagy????remélem minden rendben veletek

puszika Emőke és Krisztián

Kép

Kép
emoke1

Tényleg , Zsanival is mi lehet, olyan régen írt már!

Sudi!!!! Remélem jobban vagytok!

Rita & Tomi
Kép
ritike

Sziasztok!

Rita!
Ez nagyon megható volt!
Még én is megkönnyeztem. :wink:

Bocsi hogy most nem írok többetm inkább megyek "fellógatom" magam!
Majd írok ha jobb kedvem lesz. :?

KépKép

www.eneh.gportal.hu

sancsi

Etterke:
Nagy gratula Rékusnak a legújabb tudományához! :D Alida is folyton beveri a fejét! :( Ráadásul négykézláb állásból lehuppan a fenekére, úgy, hogy egyik kezével oldalt támaszkodik és általában akkor történik a baleset, mert mindig átfordul a súlypontja. Sajnos Gyula csak jövô kedden jön.

:(

Rita: engem is megríkattál, pedig hol voltam még akkor?

Na menni kell, kisasszony áriázik!
zsuzsi 81

Edith:
a puliszka ugye kukoricakása? :oops: Alida még csak rizspépet evett, majd a kukoricát is kipróbáljuk, csak az kicsit szemcsésebb. Hogy csinálod, vízben kifôzöd a kukoricadarát és utána tápszerrel kevered? Vagy már nem is kell hozzá más? Örülök, hogy így beindult a klub!
Ha esetleg veszel egyszer avokádót, mindenképpen kóstoltasd meg Krisztával is! Alida ma is azt evett almával keverve, nagy kedvenc! :) Különben én is be szoktam nézni a délelôtt, csak akkor nálatok már késô délután van...

Emôke:
én is megnéztem az elbumot, nagyon jók a képek és milyen sokat tettél fel! :D Úgy hallom, sok babánál nem egy kedvenc a krumpli. Legközelebb majd én is kutyulom valamivel. :wink:

A ti gyerkôceitek is rikácsolnak??? Vagy nem is tudom, minek nevezzem, erôltetett torokhangon hörög, mintha ijesztgetni akarna valakit! (Bár a szüleim elmondásából mintha én is m?veltem volna hasonló dolgokat) Már attól félek, hogy bereked vagy megfájdul a torka! Pedig nem is vadítom és mégis olyan harcias hangokat hallat!

:shock:
zsuzsi 81

Elfelejtettem írni, hogy csudaszép lett TOMI szobája!! Nagyon ügyesek vagytok!! :D
Nálunk két választás van: vagy kitúr minket Alida a hálónkból és mehetünk a nappaliba aludni, vagy Gyula dolgozószobája költözik a pincébe. Nem is tudom, melyik a jobb...
zsuzsi 81

Sziasztok! Jó korai vagyok, mi? :P

Krisztát megetettem 6-kor, ő visszaaludt, mint a bunda, én meg itt gubbasztok, mert kiszökött az álom a szememből. :roll: :roll: :roll: :roll:

Etterke, nagy-nagy gratula Rékusnak!!! Úgy látazik, a te leányod nagyon szégyenlős és neked mindig mindent később mutat meg! :P :P :P :lol: :lol: :lol: Az Apucija a favorit! :lol: :lol: :lol: NA, csak viccelek, tökéletesíti, és aztán te is fogod látni, tapasztalni, nap mint nap, ne félj! Buksibeverés? Azok pedig lesznek ám még egy darabig! Sajnos. Nálunk eleinte mindennaposak voltak, sőt többször is megtörtént egy nap, mostanra viszont már jócskán megritkultak. A kisasszony ügyesen megtanult leülni és persze kivédeni a nagy eséseket!
Tegnap adtam Krisztának kiflicsücsköt. Úgy elmajszolta, olyan extázisban!!! :P :oops: :lol:

Kép Ennyire transzba esett tőle :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép .

Kép .

Kép .

Kép .

Még kért volna, de nem adtam többet. Estefelé kapott egy kis kenyérhéjat. A kb. 3 centis darabot 2 perc alatt eltűntette. :P

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Zsuzsi, biztos fárasztó nagyon Gyula nélkül, és hogy értetted a jövő keddet. Nem azon amelyik most következik? HAnem még + egy hét múlva? :shock:
Az a sok email viszont gondolom, jót jelent, mert pénzt hoz a házhoz, nem? :wink: Amikor magunkban vagyok én nem szoktam magamnak főzni, csak összeütök valamiket, de tudom, hogy neked rendesen kell enni a tejcsi miatt. De szerintem megoldhatod úgy, hogy főzöl egy jó adagot és akkor azt eszed, amíg tart... :oops: Csak ez egyhangú...
A puliszkát igen, kukoricadarából készítem. Eddig mindig a gáztűzhelyen csináltam és fele odaragadt, meg több, mint félórába telt, hogya szemcsék jól megduzzadjanak és megpuhuljanak, tegnap gondoltam egyet, vizet töltöttem a darára és betettem a mikróba 2 percre. Aztán összekavartam, ismét töltöttem vizet, ismét 2 percre vissza, és ezt talán 3x csináltam. Olyan jó lett! Egy pici túrót tettem bele (Eddig nem szerette, de most megette), egy adag csirkemellet és még lazítottam egy kis tápszer+főzővíz keverékével. Beseperte. :roll:
Az avokádót feltétlenül kipróbáljuk.

Sancsi, Mi a baj, miért rossz a hangulatod? Nem szeretnék tolakodó lenni, de ha elmondod valakinek, ha csak egyszerűen kibeszéled magadból, lehet nagyon jót fog tenni. Szerintem itt mindenki meghallgatna. Ha bánt valami, itt elmondhatod, hisz azért vagyunk, hogy segítsünk egymáson! És hiába is tagadnánk, mindenkinek vannak gyenge pillanatai, depis időszakai, amikor valakinek segítenie kell, felrázódni. TAlán ne várd meg az írással, hogy jókedved legyen. Talán az írástól máris jobb kedved lesz! :) Gondold meg.

MAmóca, örülök, hogy írtál, de nagyon sajnálom, hogy ilyen ritkán nézel be! :) Azon, hogy szeretünk, azonban ez mit sem változtat! :)

NA, legyetek jók, lányok! Én most szeretnék írni a Kriszta naplójába, mert elmaradtam ismét! :( :roll:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Szia Edith! :)

Valahogy megéreztem, hogy ha most benézek, akkor Te ott leszel!! Nekem viszont már csak a porhüvelyem ül a számítógép elôtt, mielôtt végképp ágyba halnék! Kriszta nagyon ügyesen eszi a kiflit! Látom, a nylonzacskót is otthagyta érte! :lol:

Szép napot!
zsuzsi 81

Pont egyszerre küldtük az elôzôt! :D A jövô kedd az az, ami majd most következik, tehát még négyet kell aludnom. :) Pénz nem biztos, hogy jön :) A fôzéssel igyekszem úgy csinálni, hogy mindennap csak egy kicsit kelljen. Tegnap pl prézliskarfiolt csináltam a már meglévô husi mellé. Holnap kicsit több mindent kell, de a mi párosunknak semmi sem lehetetlen. :wink: Lehet, hogy tényleg csak a szoptatás miatt van, de mostanában igénylem, hogy jó étkeket egyek. :oops: Vagy lehet, hogy ennyire elkényelmesedtem? :lol:

Na most már tényleg megyek!
zsuzsi 81

Szia, ZSuzsi!

Tudod, az olyan lehetetlen szokott lenni, hogy délelőtt (aztán főleg így, hajnalban) valaki velem egyszerre írjon! És én is úgy éreztem, hogy most be kell még néznem, hátha írt valaki! :)
Tényleg, egyszerre írtunk, és fix órában! Nálam az pont 7 óra volt! :) NA, jó éjszakát neked! Elhiszem, hogy nagyon fáradt vagy! Remélem, Alida is tekintettel lesz a porhüvely-mamira! :lol: :lol: :lol: :lol:

Hallom Krisztának a hangját, úgy látszik, ébredezik! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!!!

Mától végre újra használható a számítógépünk! Igyekszem minél előbb visszaolvasni benneteket! Már nagyon hiányoztatok!

Puszi: Kati

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Sudi: Gyógyuljatok meg hamar!!! Már megint valami emésztőrendszeri vírus van vagy mifene?! :roll: Utólag nagyon boldog névnapot kívánok neked, még aznap szerettem volna, de bedöglött a számítógépünk -valami server-hibája volt- és mára csinálta csak meg az ismerősünk.

Edith: A nagytakarítást mi tegnap kezdtük el, mert Anyukám szabadságon volt, úgyhogy ilyen szempontból nekünk könnyű a helyzetünk, mert közös erővel varázsoljuk széppé a házat. Tegnap ablakot pucoltam, ma pedig az ajtókat mosom le, még a fele hátravan. Rossz lehetett 2 napig Kriszta nélkül, de gondolom mindenért kárpótolt benneteket a fogadtatás! :D

Zsuzsi: Fantasztikus ez az Alida! Joci pár napja mindenáron fel akar ülni, ha megfogjuk a kezeit, egyből húzza fel magát! Olyat még nem próbált, hogy a járóka vagy a kiságy rácsába kapaszkodva tegye, de előbb-utóbb eljön annak is az ideje.

Minden babának boldog hófordulót utólag is!

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Mamóca: Nagyon boldog szülinapot Dávidkádnak :!: :!: :!: Jó volt olvasni a születésével kapcsolatos sorokat! Az én telefonomban is benne van még az összes értesítő, illetve gratuláló SMS Joci születéséhez! Nem is fogom őket kitörölni. Néha nosztalgiázok egy kicsit ezeket olvasgatva és olyan jó érzés!
Erről most az is eszembe jutott, hogy csütörtökön délután felkerekedtünk Jocival és elindultunk bevásárolni. Az utunk a munkahelyem előtt vezetett, aminek éppen akkor jött ki a kapuján autóval az a doktornő, aki annak idején volt olyan kedves és megnézett UH-gal, mert akkor már gyanítottam, hogy terhes vagyok. Ránkdudált és gyorsan leparkolt, mert meg akarta nézni Jocit. Olyan jó volt az is, felidézte bennem azokat a pillantokat, amiket akkor ott, az UH-ban átéltem! :D (Tudjátok én kórházban dolgozom és mivel ismerem az orvosokat, bekunyeráltam magam az UH-ba, mert már nem bírtam kivárni, hogy a nőgyógyászom visszajöjjön a szabadságáról és megerősítse a sejtésemet! :lol: )

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

[color=indigo]Időközben Jocinak elkezdtem adni a banánt és csirkemellet is kapott már 3-szor krumplival, amihez még répát, illetve karalábét is keverek. Mindkettőt nagyon szereti.

Zsuzsi: Megnyugtatlak, Joci is nagy rikácsolós! Sokszor majd meg süketülünk tőle, olyan élesen sikongat! :lol:

A Karácsonyt már én is nagyon várom! Kicsit rontja az örömömet, hogy elképzelhető, hogy az anyósom kilátogat az ünnepre Erdélyből. Na mindegy, majd csak kibírom valahogy azt a pár napot! Csak nehogy okoskodni próbáljon, hogy mit hogyan csináljak Joci körül! Meséltem már, nagy kritikus! :evil: :lol:

Na megyek, mert így nem érünk sohasem a végére a nagytakarításnak! :)

Puszi:
[/color]

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Edith!

Hiába írom le, a rossz kedven oka nem fog változni, meg az az igazság, hogy nem is nagyon akarom itt kibeszélni.

Az egyik az az, hogy megint oda a gyomrom, ami az első "bajomból" adódik.

Mindegy!
Majd elmúlik.

Rita!
Írok mailt!

KépKép

www.eneh.gportal.hu

sancsi

Sancsi!

Sajnálom a problémáidat! Gondoltam jót tehet, ha elmondod, de te tudod, hogy neked hogy jó. :) A gyomrod meg jöjjön rendbe hamar! :)

Kati, jaj, de örülök, hogy jelentkeztél! :) Szóval mégsem kábel volt a hibás. :roll:
Örülök, hogy jól vagytok! Így meg aztán könnyű nagytakarítani! :P :P :P :P

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

En is be szoktam nezni de-t :lol: :lol: :lol: :lol: , legalabbis nalunk de-t. Tegnap voltunk a baratainknal az elmaradt szulinapi koszontesek letudva mert a keresztlanyunk es az anyukaja nagyon kozel vannak egymashoz. A Petiket is vittuk. MOst valami uj szokasa van, amikor elmegyunk valahova es uj arcokat lat az elejen mindig elkezd sirni, aztan idovel megnyugszik es megbaratkozik. Viszont jovo szombaton este lehet hogy megyunk a ferjem kollegajanak a karacsonyi party-ara es akkor Petike marad itthon. Igaz hogy mar 6kor elmegy aludni es mi utana indulunk, igy en is nyugodtabb vagyok :lol: :lol: :D Jut eszembe, van valakinek egy jo otlete (kajara gondoltam) hogy mit vigyek a party-ra? Valami ami nem bonyolult. MInden otletet szeretettel fogadok. :lol: :lol:

Zsuzsi: Nalunk is Petike olyan hangversenyt szokott eloadni hogy csak na. :D :D Neha a fuldugok is elkelnenek, na meg osszeszoritja az ajkat es ugy beszel, ez egy ujjabb fejlemenye es nagyon elvezi. Pihikezzel is azert amig Gyula nincs otthon nehogy kipurcanjal amire hazajon :P

Edith: Aranyos a Kriszta ahogy eszi a kifli csucsket. Mond ezt a micros puliszkat csak Krisztanak csinaltad igy vagy nagyobb adaggal is. Itt csak en szeretem, de szeretnem majd a Petivel is megszerettetni.

Na anyos most volt bent es kerdi hogy mit susson karacsonyra. Mindig ezer suti kell legyen es ott ul a hutobe mert csak apos eszi :roll: :roll: Mondom csinaljon bejglit mire azt valaszolja hogy ok csinaljam meg en :shock: :shock: Na nem azert teszem ezeket a jeleket mert nem tudom megcsinalni, hiszen amig nem laktunk veluk en csinaltam, hanem azert mert ha en valahanyszor fozok valamit akkor mindig hallom hogy jo csak..... (vagy ez tul sok, vagy az tul keves :? :( ) Szoval en mar elhataroztam hogy itt a minimalisat fozom foleg hogy aposom is kijelentette szuleimnek hogy az erdelyiek nem tudnak fozni (habar az o nagyanya is onnan szarmazik es az en ismeroseimnel is mindig jol bekajal :evil: :evil: ) Most kozolten anyossal hogy az en receptem fent van a padlason valamelyik dobozba, igy szepen udvariasan elharitottam a feladatott. Nem kell nekem extra fejfajas, ha meg nem sut akkor sincs baj majd talan jovore bepotolom :lol: :lol: :lol:

CsKati: Jo hogy jelentkeztel. Megertelek anyos teren, foleg hogy eddig nem ment hozzatok. Hany napra menne? Az biztos hogy lesznek dolgok amibe beleszol (foleg hogy irtad egy kritikus) de egyik fulon be a masikon ki, foleg hogy csak par napig lesz. Ez nehez, en is ezt gyakorolom es amikor mar telitodok akkor bejovok a szobaba es kiduhongom magam :P :P Viszont beszelj a ferjeddel es ha valamit megkritizal akkor inkabb o beszeljen vele mert valahogy a fiuktol jobban elfogadjak :D Meg ne felejcsd el o megy hozzatok es ilyenkor alltalaban egy kicsit visszafogottabak :wink: :wink:

Sancsi: Sajnalom hogy meg mindig rossz a hangulatod. Remeljuk mindel hamarabb visszaall minden a rendjebe es a gyomorbajod is elmulik

Azt hiszem meg akartam valamit irni de elflejtettem. :oops: :oops: :?

Megvettetek mar a fenyofat? Kepzeljetek itt mar sok hazba fel is van diszitve :shock: :shock: Milyen szep a szaraz fenyo Karacsonykor
Mentem mert Petike felebredt

Ja tudom mit akartam, koszi mindenkinek Betty linkjet :D :D . Megneztem a kiscsajszit, hat egy tunemenyes kislany. Kar hogy Betty mar nem irogat ide.

Na azt hiszem ez a leghosszabb hozaszolasom eddig :lol: :lol:

Andrea,Peti,Szandi

Kép

Kép
andrea33

Edith, a tablazatba kijavitanad Petike szuletesi sulyat. A tegnap szamoltam at a fontot kg-ba es hat kiderult hogy nem jol szamoltak at a korhazba. A 6.10 font az csak 2.75 kg :roll: :roll:

Kepzeljetek amikor Peti meglatja a cumisuveget csak ugy csucsorit a szajaval es a kezevel is nyul mar az uveg utan :lol: :D

Andrea,Peti,Szandi

Kép

Kép
andrea33

Sziasztok!

Rita: Elfelejtettem az előbb írni, hogy nekem is nagyon tetszik Tomi szobája! Nagyon ügyesen megcsináltátok! Beküldted már a vonalkódokat?

Edith: Az internet-, pontosabban a telefonkábelnek is baja volt, valóban megsérült a tetőtéri munkák során, de azon felül még maga a számítógép is meghibásodott! Van az ismeretségi körünkben valaki, aki nagyon ért a számítógépekhez és ő nem kevés munkával megcsinálta. Kicsit kellemetlen számunkra, hogy mindezért semmi pénzt nem fogadott el, majd kitaláljuk, hogy milyen ajándékkal köszönhetnénk meg neki. Ha más nem, kapnak a gyerekei egy kis ezt-azt. Az egyik 4 éves, a másik 4 hónapos. :D

Andrea: Köszi a biztatást, majd megpróbálom az "egyik fülemen be, a másikon ki" mondást követni. Egyelőre fogalmam sincs, hogy mennyi időre akar jönni, mert gondolom pár napot nálunk is szeretne tölteni, de a férjemnek a bátyja is itt él Budapesten és biztos hozzá is megy néhány napra. Joci is szokott csücsöríteni és nyúlni a cumisüveg után, néha még liheg is hozzá ( :lol: ), aztán amikor a kezébe adjuk, szépen benyomja a szájába és már egészen ügyesen tartja is magának, csak néha kell neki egy kis segítség! :D A karácsonyfát mi még nem vettük meg, utolsó héten szoktuk. Valóban furcsa, hogy nálatok már ilyen korán feldíszítik! Még annyi eszembe jutott, hogy múlt szombaton voltunk névnapozni ugyanazzal a társasággal, mint akikkel korábban is találkoztunk és akiktől Joci "megijedt"! Ezúttal semmi probléma nem volt, mosolygott és ismerkedett azzal a bizonyos 4 hónapos kislánnyal, akit az előbb említettem! :wink: :lol: Majd gondolkozom, hogy milyen kaját vihetnél magatokkal a party-ra! :roll: :)

Most megyek, mert Joci felébredt és a férjem is hazajött közben!

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Sziasztok!

Csak be szeretnék szólni,mert egy kicsit beleolvasgattam a fórumba és látom,hogy nem felejtettetek el minket.Aranyosak vagytok!!!!!!!!! :oops:

Mamócs: Nagyon sok boldog szülinapot Dávidkának!!!!!!utólag.

Te voltál az elsö anyuka és tényleg nagyon megsirattunk annakidején :cry:
Hogy elrohant az idö!

Lányok,az én tüneményes manókám még mindig nem akar se ülni se mászni.Voltam vele dokinál,szerinte minden rendben vele és haggyak neki idöt :roll: Viszont igy még mindig olyan hisztis,mert semmit se ér el,amit akar.Ma viszont elöször voltunk játszótéren.Én nem gondoltam volna,hogy ez a bugyogós hinta már neki való.De ki se akart szálni belöle. :lol:
Tudjátok,hogy mennyire egyedül voltam itt barátnök nélkül,de szerencsére találtam egy orosz csajt,akinek a kisfia egy hónappal idösebb a Lénától és nagyon jól kijövünk.A lakásra szarok és inkább velük szervezünk közös programokat.Csak igy megint kevés idöm jut,hogy gép elé üljek.

Na megyek a páromhoz,mert ötet is kell kényeztetnem :wink:

Puszilok mindenkit

Betty

betty30

Szia Betty!!!! :D :D :D
Lénának utólag is nagyon boldog 8. hófordulót kívánok!! Nagyon örülök, hogy barátnôre akadtál és vannak közös programjaitok! Ez nagyon fontos, sokkal fontosabb, minthogy csillogjon a lakás, legalábbis szerintem. Szerintem se aggódj a mozgása miatt. Te látod, hogy mennyire mozgékony, nyilván nem tesped egész nap a hátán fekve, mert az már baj lenne, de ha élénk, akkor minden rendben. Minden baba máshogyan fejlôdik, kár ôket összehasonlítani. Aztán meglátod, egyik napról a másikra elkezdi majd, aztán lesz nemulass! :lol:

Cs-né Kati:
Szia! :) Már hiányoztál! Örülök, hogy megjavították a gépet és már tudsz jönni. Látom a fiacskád egy erôbüvész! :lol: Alida is a hordozójában két oldalt megkapaszkodva folyton felhúzza magát. Szerintem sem nagyon aggódj anyós miatt, biztos el lesz ájulva az unokájától!

Andrea:
Képzeld én már november vége óta feldíszített karácsonyfákat látok majdnem minden házban!! :shock: :shock: :shock: Szerintem a Halloween után már nekiállnak díszíteni. Én is nagyon szeretem a bejglit! :P Egyszer sütöttem is, csak nem lett édes, mert mézzel készítettem és szárított gyümölcsöket tettem bele. De nekem azért ízlett! :wink:

Lányok képzeljétek, az a legújabb (ma), hogy megharapja a cicit etetés alatt! Egy éles fogacskával ez már felettébb fájdalmas. :cry: Ilyenkor elveszem tôle, megnyugtatom, böfiztetem, aztán újra megpróbálom, de ugyanaz történik. :( A legutóbbi evésnél is sokkal kevesebbet is evett, de azt gondolom, hogyha éhes, majd nem csinálja. Vagy rosszul gondolom? Most mindenesetre alszik, amit farkaséhesen biztos nem tenne. Arra is gondoltam, hogy lehet, hogy a mensi miatt megváltozott a tej íze és nem nagyon ízlik neki. Remélem leszokik róla!
zsuzsi 81

Szia Betty! De jo hogy beneztel es irtal. Orulunk hogy jol vagytok. Ne izgulj a maszas es ules miatt, a sogornom pl. elobb tanult meg felallni mint ulni vagy maszni :lol: :lol: Nem minden baba egyforma. Jo hogy talaltal baratokat es menjel is veluk, csinaljatok minel tobb kozos programot. Tudod a gyerekekbe ezek az elmenyek maradnak majd meg es nem az hogy anya mindig vikszolja a lakast. Ez az ido olyan hamar eltelik, ki kell hasznalni. :lol: :lol:

Zsuzsi: Lehet hogy Alida azert harapdal mert megvaltozott a tej ize. En is olvastam hogy sokaknal a menszi utan megvaltozik a tej ize es a babak nem szeretik. Remeljuk nalatok nem igy lesz. Mikortol szeretnetek Alidat kulon szobaba helyezni? Nem lehet megoldani hogy ti esetleg a dolgozo szobaba aludjatok? Igy nem kell Gyulanak lekoltoznie a pincebe mert akkor lesznek napok amikor alig latjatok egymast. Mielott Petike megszuletet a ferjem is fel akarta vinni a computert az emeletre mert ott van egy ures szoba, csak apos szamitogepezik ott, de en nem engedtem. Ferjem sokat ul a gep elott es igy mi nem lattnank ot. Tudom hogy ez mas mert nem olyan munkat csinal hogy nem lehet ot zavarni, de megis a tudat hogy itt van az mar jo.

Peti legujabb produkcioja: Latatok azt a szeket amiben le van fenykepezve. Kepzeljetek felul es eloredol mindha ki szeretne maszni a szekbol, a kis fejecskeje meg ugy inog mind az ingaora. Az elejen azt hittem hogy biztos elfaradt es azert inog de amikor visszaloktem a hatara ujra csinalta es ujra. A fejecskejevel peddig egyensulyozz hiszen ez a szek mozog ahogy o eloredol, es neha felnez megnez hogy ott vagyok-e es kozben egyfolytaba magyaraz.

Holnaptol mi is elkezdjuk a tejpepet. Ma akartam de tegnap nem volt kaki es azt akartam hogy ma meglegyen eloszor, nehogy az uj kaja is gondot okozzon aztan szegenykem szenvedhet. Kivancsi vagyok hogy hogy fogja a kanalat fogadni ez lesz az elso alkalom :D :D

Ki mikortol kezdte el az etetoszek hasznalatat? :?: :?: :?:

Andrea,Peti,Szandi

Kép

Kép
andrea33

Andrea:
Sok sikert a tejpéphez! Alida még mindig a hordozójában eszik, de szerintem nagyon élvezné a kilátást az etetôszékbôl. Szerintem attól függ, hogy milyen a szék: ha lehet állítani a támláját és nem kell ülnie a babának, hamar bele lehet tenni. Majd meglátod, hogy a sok guggolásból hamar eleged lesz! :lol: Nagyon ügyes Peti, nem semmi milyen mutatványokra képes!! :lol: :lol: :lol:
Dolgozószoba: hosszúkás szoba, amit majdnem teljes egészében egy óriási asztal foglal el! Alatta mondjuk aludhatnánk, de nem ideális. :? :wink: Szerintem még nem olyan sürgôs az ügy, Alida még nem nyilatkozott, hogy zavarjuk a köreit. :)
Party: szerintem valami egyszer?, de finom salátát csinálhatnál. Ismered a kuszkuszt? Azt ha megfôzöd és aztán keversz bele zöldségeket, kis citromlevet, esetleg szárított áfonyát, nagyon finom tud lenni. Vagy piroslencsét, ha szeretitek. Persze leh?tve. Vagy valamilyen majonézes salátát. Esetleg valami jó erdélyi recept, amit úgysem ismernek? :wink:
zsuzsi 81

Sziasztok!

Andrea: Zsuzsihoz hasonlóan, legelőször én is arra gondoltam, hogy valami salátát kéne vinni magatokkal. Utána azonban eszembe jutott, hogy leírom neked, amit én Szilveszterre akarok megcsinálni, bevált recept, mert már többször elkészítettük. Ide írom le, mert hátha mások is kedvet kapnak hozzá! :D

SONKÁS POGÁCSA

50 dkg finomlisztet 20 dkg margarinnal lemorzsolunk. 3 dkg élesztőt megkelesztünk és a margarinos liszthez öntjük. 2 tojássárgájával, egy kiskanál sóval, ha szükséges, kis tejjel tésztát gyúrunk és 1 órát kelesztjük. Vékonyra kinyújtjuk és pogácsaszaggatóval kerek formákat vágunk belőle.

Töltelék: 15 dkg főtt darált sonka vagy füstölt hús, 5 dkg reszelt sajt, kevés tejföl, ízlés szerint só, bors, szerecsendió, mustár.

A töltelékből a kiszaggatott körök felére halmozunk, a tészta másik felét ráhajtjuk, széleit lenyomkodjuk, hogy szét ne nyílhasson. Tojássárgájával megkenjük és szép pirosra sütjük.

Bár pogácsa, de szerintem nem a klasszikus értelemben vett sütemény. Ha esetleg mégis a saláta mellett döntenél, van 1-2 receptem arra az esetre is, csak szólj! :D

Egyelőre Joci is a hordozóban, félig ülve eszik, mert a mi etetőszékünknek nem lehet megdönteni a támláját, úgyhogy abba csak akkor teszem majd, ha már egyedül is stabilan tud ülni.

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Zsuzsi: Neked is köszönöm a megnyugtatást anyós-ügyben! :D Arról én is olvastam, hogy menstruáció alatt az anyatej íze megváltozik. Valószínűleg erről lehet szó, hiszen mi más oka lehetne Alida hirtelen támadt szokatlan viselkedésének?! :roll:

Sudi: Megnéztem az új videókat Geryről! Olyan édes! :D És milyen nagyok már a fogacskái! Jocinak ma reggel néztem, még mindig semmi ez-ügyben....! Pedig megint napok óta az öklét rágcsálja. :roll:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Betty: Örülök, hogy benéztél! :D Gyakrabban is megtehetnéd! Szerintem sem kell aggódnod amiatt, hogy Léna még ezt vagy azt nem csinál! Majd eljön az ideje! Főleg, hogy még az orvos is ezen a vélemény van, szerintem hallgatnod kéne rá. A babák nem fejlődnek egyformán. Emőke kisfia, Krisztián fiatalabb Jocinál -igaz, csak 1 héttel- de már mászik. :) Egyébként megnéztem a naplótokat.....nagyon szép nagylány már Léna, édes a kivillanó fogacskáival! :D

Lányok! Szerintetek meddig fontos a babáknak naponta megmosni a haját? Főleg, akinek nem olyan sűrű, mint pl. Rékusnak. :roll: :)

Most megyek ebédelni, később még benézek!

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Sziasztok!

Látom, nem írt senki utánam! :cry: Ilyenkor hétvégén mindig nagy a pangás, ami persze érthető. Az én férjem szombat-vasárnap dolgozott, úgyhogy ezért kukorékolok itt ennyit! :lol:

Andrea: Elfelejtettem kérdezni, hogy megkaptátok-e már anyukádtól a harisnyát Petikének? Jó lett a méret? :roll:

Sudi: Remélem jobban vagytok! :?

Na, el is búcsúzom, korábban már leírtam mindent, amit akartam. :)

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Sziasztok!

Betty: Örülök, hogy benéztél! Hiányzol nekünk! Jól teszed, hogy jársz társaságba, a házimunka úgyis megvár! Léna miatt ne aggódj, Réka egyik napról a másikra kezdett el mászni, először csak 1 méternyit, most már az egész lakásban! Léna gyönyörű, de ezt a naplótokba is bejegyeztem!

Kati: Jó, hogy újra itt vagy! A Baba Magazinban volt egy cikk a hajmosásról? Olvasod a magazint? 1 éves korig naponta ajánljáj a hajmosást, utána 3-5 naponta, remélem jól emlékszem. Én jelenleg Réka haját 2-3 naponta mosom babasamponnal, mert összekenni mindig tejpéppel és ragad az egész feje :(

Sudi: Jobban vagytok már?

Andrea: Én Rékát hosszú ideig a babahordozóban etettem vagy a földön a nappaliban vagy a babakocsira szerelve, de nagyon összekentünk mindig mindent. Aztán amikor már jobban tartotta magát, nem csúzott le az etetőszékben és már a babakocsiban felhúzogatta magát, akkor úgy láttam nem teszek rosszat, ha az etetőszékbe ültetem.

Zsuzsi: Réka is sikongat, mostnában pedig olyan hangot ad mintha fulladozna és közben röhög az ijedségemen :lol: Mindig van valami korszak, amikor próbálgatják a hangokat. Emlékszel Alidának is volt "köhögős " korszaka? :roll:

Sancsi: Remélem lassan megoldódnak a gondjaid!

További szép hétvégét mindenkinek!

Kép
Kép
etterke

Kati:
Ez a pogácsa nagyon jól hanzik!! :P :P :P
Alidának sem jelentkezett azóta több foga... Viszont a jó hír, hogy tegnap este óta (kop-kop) nem harap. Rájöttem, hogy ha beszélgetek hozzá és játszunk szopi közben, akkor nyugodt. Érdekes, mert régebben pedig zavarta. :roll: Én nem mosok minden nap hajat Alidának annál is inkább, mivel nem is fürdetjük minden nap. Persze kéz, száj, arc, popsi tisztán tartva, a többit pedig szerintem felesleges sok víznek kitenni. Fürdésnél nagyon kevés fürdetôt használok, néhány cseppet teszek a vízbe és a hajára külön kenek egy keveset.

Etterke:
Látom, a Te lányod is ijesztget! :) Nálatok parketta van, vagy szônyegpadló? Nálunk parketta és elég hideg is a föld, bár Alida nem fázik rajta. Most megint egy kicsit bôvült a mászkáló-tere, de nekem úgy tünik, ennyi elég neki. Aztán majd ha kifelé kacsingat, akkor majd megint bôvítjük. Rékus egybôl mindenhová mászott, vagy csak fokozatosan derítette fel a lakást?

Tegnap voltunk Mikulás-ünnepségen, amit az itteni magyarok szerveztek! Alida nagyon jól érezte magát, állt az ölemben és "igét hirdetett", csak a tapstól ijedt meg.

További szép vasárnapot!
zsuzsi 81

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?