Sziasztok!
Köszönöm, hogy aggódtatok, de asszem jól vagyok. Bár vérzek még mindig, már kezdem nagyon unni
Jövő héten megyek megint a kórházba, majd akkor kiderül, hogy ez most normális vérzés, vagy megint nem.
Nem a doki mondta, hogy nekem észre kellett volna venni, hogy baj van, hanem az ambulancián akarták leharapni a fejem a felvételis nyanyák.
Egy ismerősöm mondott egy érdekeset, nem tudom, lehet e benne igazság: nekem is két babát ültettek be, de csak Verus maradt, a másik felszívódott. Lehet, hogy az ő kis kezdetleges méhlepénye volt, ami bennamaradt? Mert verus méhlepénye rendesen kijött, azt én is láttam, meghát megnézte a doki, a szülésznő, sőt egy tanulónak is megmutatták. na mindegy, már sosem derül ki az igazság... De ez a vérzés nagyon gáz, már hat hete tart, szegény bőröm a szuper nedvszívó betétektől teljesen kikészült.
Még mindig nem tudok képeket föltenni, de igyekszem!
Viki!
Én is rettenetesen viszkettem. Nem mondtam a dokinak, mert nem jutott eszembe, hogy mondjam
Az ismerősök mondták, hogy terhesen kiszárad a bőr, de az enyém nem volt száraz (kozmetikusként csak megismerek egy száraz bőrt), csak viszketett, és én meg vakartam, éjjel is fölébredtem, hogy viszket, és nem bírom, jaj. A kenegetés sem ért semmit, mivel nem a szárazság miatt volt... Aztán egyszer csak elmúlt, sajna nem emlékszem, hogy mikor. Úgyhogy kitartás, el fog múlni!
Ja, és szép neveitek vannak!
Zseboroszlán!
A visketős részt Neked is írtam! Tarts ki, biztos elmúlik! Szerintem azért éjszaka a rossz, mert nappal más dolgod van, nem figyelsz rá.
Chesti!
De jó nektek, hogy kendőben elvan, nekem utálja! Szerintem Verus az egyetlen, aki nem szereti, más babáról nem hallottam még ezt, de ő, ha beleteszem, akkor kiabál. Még jó, hogy nem vettem, csak kaptam a kendőt. Kengurút is kaptam, remélem, azt szeretni fogja, mert babakocsival nem bíros buszra szállni, nem vagyok olyan erős, sem olyan bátor.
Ági!
Én is XVII. ker-ben lakom kertes házban! Ti hol? Mi Rákoscsabán. Lehet, hogy egy védőnőnk, vagy doktornőnk van? Tök jó lenne később találkozni valamikor sétáláskor!
Taptau!
Máté nagyon aranyos! Milyen gyorsan nő, nem semmi! Jövőre már nálunk is jön talán a Mikulás... Idén is jött, de Veruska nem vette észre még.
Lucia!
Asszem Te kérdezted, én is cukros voltam, de ez simán elmúlt. Utáltam cukrosnak lenni
Most a szoptatás sok energiát kiszív belőlem, ezért szinte minden nap eszem vagy krémest, vagy képviselőfánkot. Csokit elvileg nem szabad, de azt nem is kívánom annyira, és csak ritkán eszem. Volt olyan, hogy hat franciakrémest benyomtam egy nap
De nem hízom, sőt, már csak 48 kiló vagyok. Szerintem a szopi miatt van ez, mert a szomszéd lány, aki nem tud szoptatni, neki még van plusz öt kilója.
Zsókuci!
Szerintem is vegyél kismamaruhákat, én már 10 hetesen úgy jártam. Nagyon hamar látszott, már 10 hetzesen átadták a helyet a buszon (na nem mindig
) Meddig dolgozol még?
Share!
Azért látszik azon a képen is, hogy ott baba van, nem duci vagy! Csini vagy, szép az a ruha! Átadják a helyet?
Lanett!
De jó, hogy nem alszol egész nap! Én folyton aludtam és hánytam felváltva, amikor annyi idős terhes voltam, mint Te most
Mot!
Látom nagyon alaposan készülődtök! Tényleg, az jutott eszembe, hogy ha gondolod, akkor szívesen leírom, hogy mi kell a kórházba szüléshez, amire nem is gondol az ember előre. Mert nekem volt olyan (több is), amit Gyuri másnap hozott be és addig nagyon hiányzott! Pedig előtte elolvastam mindenféle könyvet, hogy mit kell vinni, de mégis volt, ami otthon maradt. Ha esetleg Chesti, Taptau és Ági is leírja, akkor tuti nem marad otthon semmi
Ilyenekre gondolok, hogy extra puha WCpapír a gátseb miatt- ez eszembe sem jutott pl, aztán ott szenvedtem
Vagy sokkal több hálóing, mit gondolnád, mert először folyton véres lesz, első nap nekem napi 3 hálóing kész volt, a végén meg tejes lesz, és azért kell csere. Persze lehet, hogy más ügyesebb, de a kórteremben minden anyuka, még a harmadik gyerekes is naponta hívta föl a férjét, hogy mosson megint hálóinget, mert ezt is baleset érte, kell a tiszta...
Na megyek Verus mindjárt ébred.
Rozus