Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

De nagy csend van ma....

Mot papa nem használok has leszorítót, de biztos jó dolog lehet :)

agnesm szívesen látunk itt hidd el :) Ha adod az adatokat akkor be is vinnélek :) Meg szívesen olvasnám a szülés történetedet is :)
NAgyon édes Ádám ahogy gyömöszöli befelé a lábacskáját :) még még képet :)

Viki sok sikert a diétához :) Lényeg hogy rendben vannak a babócák :)

Lucia :) gondolom, hogy nehezen megy már az ülés, de ha már ott a fény az alagút végén... :)

Zuzmó anyu :) Tündéria szobácska, és elárulom versenyben volt ez a bordűr nálam is :) Nagyon aranyos :)
Én csak ajánlani tudom a kendőt :)

taptau nagyon férfias kis pasi Máté :) Megzabálom :)
Jó kis pocid volt, és nagyon csini vagy :)

Zsókuci szegénykém megint megtalált rókakóma :( Remélem nem sokáig kínoz majd.

Lanett kérünk képet a lakás díszitésről :) Nagyon ügyi vagy, hogy van energiád ilyenekre, én a 12. hétig állandóan csak aludtam :)

Share :) Este nagyon ritka ha magától ébred enni kérni. Meg is kérdezem majd védőnőt meddig kell keltegetnem esténként még. Ha nagyobb időt hagyok ki két etetés között napközben, akkor mohóbban eszik és akkor megfájdul a poci :(

Velünk minden rendben, tegnap voltunk csipő vizsgálaton és minden rendben. Mondjuk gutaütést kaptam majdnem amikor várakoztatni akartak egy csecsemővel az idős emberek között, úgyhogy semmiylen oltásunk nincs még :evil: Zo kivitte eaddig a kocsiba, még jó hogy velem volt, mert majdnem egy órát vártam...

Na megyek puszi mindenkinek

chesti

Share :lol: az tényleg a csúcsok csúcsa! Szójakockás gulyásleves!!!!!
Jó étvágyat a férjednek! Szegény :D
Örülök, hogy jó a laborod meg cukrod meg minden! :lol:

Chesti :lol: , Niki jobban szeret aludni mint enni? Bár a fotókon is látszik amiket felraksz. :D
Csípővizsgálat? Az milyen?
BCG oltást sem kapott? Állítólag azt már a kórházban meg kellene kapnia.
Ja, szeretném megkérdezni, hogy nektek az első adag gyógyszertári babasampont, popsikenőcsöt, fürdetőt stb. már a kórházban felírták vagy csak a gyerekorvos?

ui: éjszaka nem alszom mert viszketek, nappal meg nem tudok aludni, mert nem tudom miért. :cry: , bocsi a panaszért.

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Köszönjük a szép szavakat!Ma meg volt a nagy találkozás! :lol: :lol:
Majd teszek képet!

Hát igen,jó nagy pocim lett a végére!Akár ikreknek is elég lett volna! :wink:

Share,örülök,hogy minden oké veletek!Nem semmi a"szójásgulyás"

Lanett,akimárnemmormota puszi neked!

Zsókuci,kell a kertészem száma?Hát,elkiabáltuk a "rókát"!

Chesti,azért a bcg-t megkapta nem?A két hónapos lesz a következő,de ne félj tőle,ez a modern vakcina semmi mellékhatást nem okoz.Meg se éreztük,még csak hőemelkedés sem volt!
EgyemahusátNikinek millió puszi!

Viki,a kórházban semmit nem adtak,az itthoni gyerekorvos írta fel a recepteket.A férjem hozott el minden receptet a védőnőtől mielőtt hazajöttünk!
A csípővizsgálatot ortopéd szakorvos végzi,hogy nincs-e csípőficam vagy valami eltérés(kézi vizsgálat),ha gyanakszik,akkor csinálnak röntgent is!Ez egy kötelező dolog 4-6 hetes kora körül!

Lucia,a János kórházzal most akkor mi lesz(súlyponti lesz vagy sem?) nem tudod véletlenül!

Puszi mindenkinek!
taptau

Kép
taptau

Én már igazi ovis vagyok!

Kép
taptau

Sziasztok!

Viki, a recepteket a gyermekorvos írja fel. Nekem a 34. héten ide adta a recepteket, amit nekem kellett megfejelni, mert ugye a szül. dátum akkor még ismeretlen volt. A TAJ szám helyére pedig a saját TAJ számomat kellett írni úgy, hogy az első számjegyet 8-ra cseréltem. Amíg én a kh-ban voltam, a férjem szépen kiváltott mindent, és nem kellett rohangálnunk. Már másoktól is hallottam, hogy előre odaadják a recepteket, szerintem érdemes rákérdezned.

Chesti, szülés történetet ígérem írok, és képet is rakok még fel, de most mennem kell. Látom, megkedvelted a kendőt. Én is esküszöm rá. Egyetlen mellékhatása, legalábbis nálunk, hogy Ádám nem szeret a babakocsiban lenni, úgyhogy azt teljesen fölöslegesen vettük meg.

Jó éjszakát mindenkinek!

Ági

Kép
agnesm

Sziasztok,

Agnesm,
Igen, jók az infóid, én is a Jahn Ferencben fogok szülni. :) Te kinél szültél? Én dr. Fekete Tamásnál fogok. Nagyon rendes doki, kedvelem! :)
Tündéri a kép a kisfiadról! Nagyon aranyos és zabálnivaló :D:D:D

Lanett kismami-pajtás,
Örülök, hogy jól vagy. Édi a mikulásos sztori :D Én is holnap megyek a védőnénihez :D

Share,
Jaja úgy látszik hogy későn érek, de remélem ez volt egész terhességem alatt az első és egyben utolsó rókakoma :D
Örülök, hogy rendben vannak az eredményeid!!!! Már nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit rejt a pocakod :D
Amúgy hasonló válaszom van nekem is, amikor megkérdezik, hogy: "na, és fiút, vagy lányt szeretnél?" a válaszom: gyereket :D
Úgyhogy ügyesen kitaláltuk ezt a frappáns kis választ :D:D

Chesti,
Örülök, hogy rendben van Niki csípője. Adj egy cuppanósat a pofijára helyettem is :D
Ja, és kérlek, írd majd be a köv. táblába, hogy 2007.01.02. AFP, köszi :D

Viki,
Szegénykém, biztos jó "fitt" lehetsz, ha ilyen jókat alszol :( Kitartás, már csak pár hét. Zenére sem tudsz nappal elaludni? Pedig szükséged lenne a pihenésre.

Taptau,
Jaja, lehet, hogy kellene a kertészed száma, úgy láttam jól dolgozik :D:D:D:D Igen, elkiabáltuk a rókát, de remélem több nem jön :D
Annyira cuki Máté! Az a Mikulásos kép is tündéri! :D Imádom, de komolyan :D

Holnap reggel védőnénihez megyünk, és holnap már a 13.hétbe lépünk! :D Annyira rohan az idő :D Hihetetlen, komolyan :)
Szép álmokat mindenkinek!!!
Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Jó reggelt Csajok!

:)

KÖZÉRDEKŰ INFORMÁCIÓ:

Hasleszorítót receptre kell felíratni a a szülés-nőgyógyásszal és akkor 1380 Ft-ért meg lehet venni, amúgy 8 e ft!!! Szóval aki tervezi, hogy hasznáni fog az így oldja meg!!!

Tegnap volt az utolsó idei vidéki utam, most szépen visszaolvasom a termést!!

A recepteket a picúrnak már mi is megkaptuk!!!

Millió puszi

mot

Agnesm, Taptau :lol: köszi a receptes tanácsokat, rá fogok kérdezni!

Zsókuci :lol: nem belelépsz a 13.hétbe, hanem betöltöd a 13.hetet!
Legalábbis nekem a dokim mindig így mondta, vagy nem jól tudom?

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Hello Lányok és Mot papa!

Megjöttem a védőnénitől.
Vizeletem negatív, vérnyomásom szokásos 130/80 és a súlyom...meg lettem dícsérve fél kilóval kevesebb mint a múltkor. Úgyhogy csak még továbbra is így próbáljam meg szépen tartani.

Zsókuci kismamipajtás!
Tegnap este nálunk is volt az a fránya róka. Éppen megettem az esti kis kefíremet (nem szerettem de mióta terhes vagyok ízlik) és mentem ki a konyhába ahol Apa pörköltet melegített, megéreztem a szagát és uzsgyi.....

Mot!
Köszi az infot hasleszorítóval kapcsolatban.

Taptau!
Puszi a kiskertésznek! Hogy hogy már oviban?

Chesti!
Nincs fényképezőnk :cry: sajna. De ha megkapom za adóvisszatérítésem az lesz az első amit veszek belőle. De talána hétvégén a húgom barátjától megpróbálom elcsuklizni.

lanett

Sziasztok,

Viki,
nekem is gyanús volt, hogy rosszul számítom... Szóval akkor betöltöttem a 13.hetet, és a 14. hétbe léptem? :D Segíts! :D Nekem senki nem mondta még (nem is kérdeztem :wink: ) :lol:

Lanett kismami-pajtás,
Én is ma voltam a védőnéninél, eddig +3 kg... hát, nem dícsért meg érte, de azt mondta, hogy az ünnepek alatt biztos jön még fel bőven, úgyhogy majd utána kicsit óvatosabban kell :shock: :oops: :lol: A vérnyomásom nekem is jó: 125/80
Úgy látszik mi későn rókázósak vagyunk :shock: :lol:

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Lanettdrága, nekem a melóhelyem az óvoda,tudod én még nem nőttem ki belőle és odajött a Mikulás.Minket is meghívtak az ünneplésre! :lol: Aztán kisfiam jól eljátszadozott a gyerekek között!

Puszi:Remélem mostmár elhagy lassan benneteket ez a fránya róka!
taptau

Nviki Hát napközben szinte csak eszik Próbálom azért tartani vele 2-3 óránkénti evést, mert úgy néz ki, és lekopogom nem nagyon fáj így a poci, sőt egész jól el vagyunk napközben Bár keveset alszik, ha mégis akkor a kendőben. :) Mondjuk pont ma a nagy ágyban alukál már reggel óta, ott etetem és alszik tovább, így ma tudtam takarítani meg vasalni is. :)
BCG-t persze azt kapott nade az azért édes kevés köhögő krákogó idős emberek között, és kis iskolások között, és mi voltunk egyedül csecsemővel.
Nekünk előtte felírták a recepteket, és amíg kórházban voltam Zo kiváltotta.
Szegény tök rossz lehet ez a viszketés dolog, és pláne hogy nem tudsz aludni. :(

Taptau nem volt megilletődött Máté a Mikulástól? Nagyon édes az ölében? Kívánt is valamit? :)

Agnesm nagyon bírom ezt a kendő dolgot, meg nem is olyan fárasztó, mint kézben tartani. Imádom amikor úgy kapaszkodik belém mint egy kis majom, és szuszogva alszik benne :lol: :lol:

Zsókuci 13. hét gratula, hogy vagytok? Hányinger?

Lanett még fogysz is? Az igen. :) Örülök, hogy minden rendben nálatok.
Tessék elkunyizni a fényképezőt :)

Velünk minden ok, majd januárban megyünk hasi és koponya Uh-ra. Most abba kellett hagyni a szemcseppet, és jövő héten szerdán megnézik kell e könnycsatorna mosásra mennünk vagy sem. Remélem nem.
Lucia drága szerinted ez muszáj? Régen nem volt ilyen, és azért annyira nem csipásodunk. Nem akarom kínozni szerencsétlen gyereket állítólag nem valami happy dolog.

chesti

agnesm ahogy látod benne vagy a táblában, add majd az adatokat :)

Kép
Kép

chesti

Chesti,de jó látni az egyre gyarapodó táblázatot!
Persze,hogy megilletődött,nem is maradt ott sokáig! :lol:
Egyébként az első hetekben mi iszonyatosan csipásodtunk .A szemcsepp hatására elmúlt ,de aztán 1 hét múlva újra olyan lett.Én sima langyos vízzel törölgettem le +mikor lehetett szemcsepp!De azt nem lehet huzamosabb ideig hasznáni!
Aztán szépen lassan elmúlt! :lol: Minket is riogatott a védőnő az átmosással!Tuti nem lesz szükség rá az Aranybogárszemű Nikibabának! :wink:

Viki,még nem is mondtam ,hogy klasszak a nevek! :lol:

puszi!
taptau

Viki!
Segíts! eked mindened viszket vagy csak a hasad? Nekem ugyanis tegnpa óta viszket a hasam, de nagyon a dokim meg pont most szabin az ügyeletes meg csak hümmmökg. Hát majd holnap meglátom ha enm javul bemegyeka klinikára. Ill vérnyomást kell mérnem.

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Viki!
Ja és hogy csak este viszketsz vagy egész nap?

Mert enkem éjjel a legrosszabb-.

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi,
Nekem mindenem viszket, most a lábfejemet úgy kivakartam az éjszaka, hogy nincsen rajta bőr.
Nappal is szoktam vakarózni, de estefelé erősödik a dolog és éjszaka lesz elviselhetetlen.
A hasviszketésre azt szokták mondani, hogy nő és azért viszket.

Szerintem mindenképpen menjél be és kérjél beutalót laborba kifejezetten májenzimekre. Abból fogják tudni, hogy mi van.
Ha esetleg ott nem adnak, akkor menj a háziorvoshoz az is tud beutalót adni vérvételre.

Remélem minden rendben lesz.

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Zsókuci :lol: , ahogy írtam is, nekem a dokim mindig úgy mondja ,hogy betöltött hét. Gondolom másnál is így van. :D

Chesti :lol:, persze, hogy szar, de azért elviselem.

Szuszi :lol: te meg mindjárt megszülsz! Halló!!!!!

Taptau :D köszi, neked meg édes a gyereked!

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Húú, jó sokat írtatok. :lol: :lol: Nekünk ma csavargós napunk volt. Barátnő-látogatás, vásárlás a húgommal, nemrég értem haza. A nagy menésben még a magnéziumot is elfelejtettem bevenni délben, kőkemény volt a pocim mire hazaértem. :x Most már jobb.

A tesóm megoldotta a zenélő plüssfigura dilemmámat. Csatolom a megoldást. :lol: :lol: Szerintetek kutyus vagy egérke :?:

Viki, kitartás neked! Nagyon szar lehet, bocsi! Valami hűsítő krémet nem lehetne rá használni? Esetleg menta-teával kenegetni, vagy valami? Ez így őrület!

Lanett, majd írd meg mit találtál a Brendonban. Te még ügyesebb vagy a kilókkal. :) Az igazsághoz hozzátartozik, hogy az elején nekem megszaladt, mert szinte csak tésztát és kenyeret tudtam enni tejföllel, sajttal. Úgyhogy 6,5 kg-nál tartok, és erre nem híztam mostanában. Így jogos a dicséret.
Rókát pedig kergesd el az erdőbe, ott a helye ilyenkor. :wink:

Zsókuci, neked is írom azt, hogy az elején több jött fel. Lehet, ha abbahagyod a progeszteront, nálad is leáll a hízás. Az évek során rájöttem, hogy attól könnyebben rakódnak rám a kilók.

Chesti, csípőszűréses történeten morogtam egy sort. Ha már a csecsemőket is vizsgálják, nem tudják megtenni külön rendelési időben, vagy esetleg soron kívül? Még jó, hogy meg tudtátok oldani.
Niki elveszik a nagy ágyban! :) Nagyon nem szereti a bölcsőt? Most elbizonytalanítottál, hogy jó ötlet-e. Eddig azt gondoltam, hogy szeretik a babák azt a kicsi, kuckós helyet.

Tetszik a táblában, hogy beírtad a választott neveket. :) Vizsgálathoz légyszíves beírni, hogy dec. 28-án. És mi már 25+2 idősek vagyunk. :)

Taptau, Máté nagyon otthonos az óvodások között. Jártok majd együtt dolgozni. :wink: Úgy látom, nem félt a Mikulástól. :)

Ági, akkor mindenhová kendőben viszed Ádámot?

Teszek még fel egy pocakfotót. 25. hetesen készült. Legközelebb más ruhát veszek magamra, mert így nem nagyon látszik, csak az, hogy gömbölyödök. :wink:

Puszi! Kép Kép

Kép
Kép
share

Share,ari az egérkutya.Ez a poci.......nagyon csini,na én nem vagyok ilyen szerencsés alkat! :lol:
taptau

Jó reggelt Mindenkinek!

Mot,
Köszi a hasleszorítós infót, remélem nem fogom elfelejteni, mire kelleni fog :D
Mikor kapunk képet kedvesedről? És UH-képet? :D

Zsebi,
Remélem neked nem lesz olyan kellemetlen viszketésed, mint Vikinek! Majd írd meg mi volt!

Viki,
Esetleg cinkrázót nem használhatsz rá? Vagy valami hűsítőt? Szegénykém, nem irigyellek, de kitartás!!!!!

Share,
Hááát, talán jobban kutyus, de amúgy tök mindegy, aranyos és kész :D
Kedd óta nincs utrogestan :D:D:D, úgyhogy remélem nem hízom egy darabig, bááár, jönnek az ünnepek, így annyira nem reménykedem :D
Csini vagy, a poci szépen növöget! :D

Képzeljétek ma és hétfőn szabin vagyok! Annnyira jóóóóóóóó! :D:D:D:D Bár ettől függetlenül felébredtem ma reggel is 7-kor, de majd napközben pótolok :D Szerintetek már ilyenkor szoríthat a babótól a nadrág? Mert már nem kényelmes a normál naci, gondolkozom rajta, hogy nem korai-e még a kimamanaci (bár már kaptam egyet ajándékba :D) hordása. Igaz Chesti megnyugtatott, hogy a lényeg, hogy a baba kényelmesen legyen, így nem szoríthatom, de akkor is… :D Várom a véleményeket :D

Puszi nektek, még biztos jövök ma.

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Chesti, a hiányzó adataim: Bp. XVII., 1. inszem, Dr. Szűcs., szül.: 2006.06.02, 2480 g és 47 cm. Picurkám sajnos koraszülött volt, mert úgy gondolta, hogy a betöltött 36. hét neki már elég volt, szétnézne idekint. Azóta hála Istennek megnőtt, 68 cm és 7 kg. Köszönöm szépen, hogy beírod a tábliba. Jó ott látni magunkat!

Zsókuci, az én orvosom Dr. Séra Péter volt, illetve nőgyógyászként még most is az. Én "választottam" szülésznőt, amit egyáltalán nem bántam meg, sőt!! Ha még egyszer szülni fogok, tutira lesz "saját" szülésznőm, mert rengeteget segített és nagyon jó volt, hogy olyanok voltak körülöttem, akiket már valamennyire ismertem és én választottam. Te gondolkodsz a szülésznő választoáson (már ha lehet majd), illetve az egyágyas szobán?
Ja, és én is a XVIII.-ban laktam (Lakatos u.), agusztusban költöztünk el, mert a negyedik emeletet lecseréltük egy kis kertecskére, és ezt épp itt, a XVII-ben találtuk meg. Nagyon megkedveltem Lőrincet, kicsit sajnálom is.

Share, igen, én mindenhová kendőben viszem Ádámot. Sétálni, ügyeket intézni, tanácsadásra, stb. Szerintem nagyon jó mind neki, mind nekem. Sokat BKV-zunk, és így sokkal könnyebb, mint a babakocsival, és így Ádám nézelődni is tud, nem unatkozik annyira mint a kocsiban, onnan ugyanis nem sok dolgot lát. Ha az ember időben elkezdi a kendő használatát, akkor a hátát sem terheli meg annyira, mert ahogy nő a bébi, szépen erősödik a hát, hozzászokik. Ha valaki nem kezdi el az első időkben, később már nehéz és komoly hátfájást okoz(hat) a babó súlya.

Kellemes pénteket mindenkinek!

Ági

Kép
agnesm

Zsókuci :lol: az éjszaka megint szarul sikerült.
Apu hozott ma nekem rázókeveréket amit régen is használtunk, este kipróbálom milyen. :lol:
Szerintem vegyél nyugodtan kismamanadrágot, hogy kényelmes legyen. Én a 10.héten már kismamagatyában voltam a tesóm esküvőjén.

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Viki :lol:
Köszi :)
Nagyon drukkolok, hogy segítsen a rázókeverék!!!!!

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci, simán vegyél fel kismamanadrágot. :) Nekem már 8 hetesen szoros volt a normál nacim. :roll: 12 hetesen a nyári vászonnacimban, nem akarta elhinni egy barátunk, hogy csak márciusban lesz baba. :shock:
Azért a karácsonyi sütizéstől én is tartok. Nem vagyok kifejezetten édesszájú, de a hazai sütiket csípem. Most pedig tuti nyomni fogják belém.
Egyezzünk meg, hogy napi hány darabot engedélyezünk magunknak. :) Csajok:!: Szerintetek?

Viki, viszketésmentes éjszakát kívánok neked!

Taptau, neked tök jó volt a pocid szülés előtt!!! :lol: Ne mondd, hogy én vagyok szerencsés alkat. Megnézném magam márciusban; mint egy anyahajó.

Ági, tervezem a kendőhasználatot már az elejétől. Most már egyre biztosabb vagyok benne. Sokat fogunk vonatozni, és, ha nem bírok a babakocsival, akkor bztos, hogy jól fog jönni.

Köszi a kutyus (maradjunk akkor ennél :wink: ) dicséretét. EGyre jobban megkedveltem. Csak Luca/Máténak egyelőre nem nyerte el a tetszését. Tegnap odatettem a pocómhoz, de megijedhetett tőle, mert abbahagyta a mocorgást, és amíg 3x lejátszottam, nem is mozdult rá. Még próbálkozom. :) Ilyenek ezek a babák! Anya heteket keresgéli a zenélő izéjét, ő pedig utálja. Na, de gyanítom, hogy nem ez lesz az utolsó dolog, amivel így járunk. :wink: :?

Kép
Kép
share

Sziasztok!

Köszönöm, hogy aggódtatok, de asszem jól vagyok. Bár vérzek még mindig, már kezdem nagyon unni :evil: Jövő héten megyek megint a kórházba, majd akkor kiderül, hogy ez most normális vérzés, vagy megint nem.
Nem a doki mondta, hogy nekem észre kellett volna venni, hogy baj van, hanem az ambulancián akarták leharapni a fejem a felvételis nyanyák.
Egy ismerősöm mondott egy érdekeset, nem tudom, lehet e benne igazság: nekem is két babát ültettek be, de csak Verus maradt, a másik felszívódott. Lehet, hogy az ő kis kezdetleges méhlepénye volt, ami bennamaradt? Mert verus méhlepénye rendesen kijött, azt én is láttam, meghát megnézte a doki, a szülésznő, sőt egy tanulónak is megmutatták. na mindegy, már sosem derül ki az igazság... De ez a vérzés nagyon gáz, már hat hete tart, szegény bőröm a szuper nedvszívó betétektől teljesen kikészült.
Még mindig nem tudok képeket föltenni, de igyekszem!

Viki!
Én is rettenetesen viszkettem. Nem mondtam a dokinak, mert nem jutott eszembe, hogy mondjam :oops: Az ismerősök mondták, hogy terhesen kiszárad a bőr, de az enyém nem volt száraz (kozmetikusként csak megismerek egy száraz bőrt), csak viszketett, és én meg vakartam, éjjel is fölébredtem, hogy viszket, és nem bírom, jaj. A kenegetés sem ért semmit, mivel nem a szárazság miatt volt... Aztán egyszer csak elmúlt, sajna nem emlékszem, hogy mikor. Úgyhogy kitartás, el fog múlni!
Ja, és szép neveitek vannak!

Zseboroszlán!
A visketős részt Neked is írtam! Tarts ki, biztos elmúlik! Szerintem azért éjszaka a rossz, mert nappal más dolgod van, nem figyelsz rá.

Chesti!
De jó nektek, hogy kendőben elvan, nekem utálja! Szerintem Verus az egyetlen, aki nem szereti, más babáról nem hallottam még ezt, de ő, ha beleteszem, akkor kiabál. Még jó, hogy nem vettem, csak kaptam a kendőt. Kengurút is kaptam, remélem, azt szeretni fogja, mert babakocsival nem bíros buszra szállni, nem vagyok olyan erős, sem olyan bátor.

Ági!
Én is XVII. ker-ben lakom kertes házban! Ti hol? Mi Rákoscsabán. Lehet, hogy egy védőnőnk, vagy doktornőnk van? Tök jó lenne később találkozni valamikor sétáláskor! :lol:

Taptau!
Máté nagyon aranyos! Milyen gyorsan nő, nem semmi! Jövőre már nálunk is jön talán a Mikulás... Idén is jött, de Veruska nem vette észre még. :)

Lucia!
Asszem Te kérdezted, én is cukros voltam, de ez simán elmúlt. Utáltam cukrosnak lenni :x Most a szoptatás sok energiát kiszív belőlem, ezért szinte minden nap eszem vagy krémest, vagy képviselőfánkot. Csokit elvileg nem szabad, de azt nem is kívánom annyira, és csak ritkán eszem. Volt olyan, hogy hat franciakrémest benyomtam egy nap :oops: De nem hízom, sőt, már csak 48 kiló vagyok. Szerintem a szopi miatt van ez, mert a szomszéd lány, aki nem tud szoptatni, neki még van plusz öt kilója.

Zsókuci!
Szerintem is vegyél kismamaruhákat, én már 10 hetesen úgy jártam. Nagyon hamar látszott, már 10 hetzesen átadták a helyet a buszon (na nem mindig :lol: ) Meddig dolgozol még?

Share!
Azért látszik azon a képen is, hogy ott baba van, nem duci vagy! Csini vagy, szép az a ruha! Átadják a helyet?

Lanett!
De jó, hogy nem alszol egész nap! Én folyton aludtam és hánytam felváltva, amikor annyi idős terhes voltam, mint Te most :oops:

Mot!
Látom nagyon alaposan készülődtök! Tényleg, az jutott eszembe, hogy ha gondolod, akkor szívesen leírom, hogy mi kell a kórházba szüléshez, amire nem is gondol az ember előre. Mert nekem volt olyan (több is), amit Gyuri másnap hozott be és addig nagyon hiányzott! Pedig előtte elolvastam mindenféle könyvet, hogy mit kell vinni, de mégis volt, ami otthon maradt. Ha esetleg Chesti, Taptau és Ági is leírja, akkor tuti nem marad otthon semmi :lol: Ilyenekre gondolok, hogy extra puha WCpapír a gátseb miatt- ez eszembe sem jutott pl, aztán ott szenvedtem :oops: Vagy sokkal több hálóing, mit gondolnád, mert először folyton véres lesz, első nap nekem napi 3 hálóing kész volt, a végén meg tejes lesz, és azért kell csere. Persze lehet, hogy más ügyesebb, de a kórteremben minden anyuka, még a harmadik gyerekes is naponta hívta föl a férjét, hogy mosson megint hálóinget, mert ezt is baleset érte, kell a tiszta...

Na megyek Verus mindjárt ébred.
Rozus

KépKép
rozus

Rozus :lol: köszi, én tudom mikor fog elmúlni, majd ha meglesznek a babák. :lol:
Jó, hogy írtad ezt a hálónig dolgot, mert én csak hármat raktam be összesen.
Remélem mielőbb elmúlik mostmár ez a vérzés! Ez borzalmas lehet!
Verus olyan édes ezen a fotón! :lol:

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Rozus, ez hihetetlen!
Mi is Rákoscsabán lakunk, a Nápoly utcában. A védőnőnk Kainné Gerge Ágnes (akit még csak most ismertünk meg, 1x találkoztunk), de a gyermekorvosunk még a XVIII-ban van, mert őt nagyon megszerettük, és nem szeretném leváltani. Ő már ismeri Ádámot, tudja az előzményeket, plusz az itteniekről, akikhez tartoznánk-tartozhatnánk nem hallottam túl jót. Állítólag elég idősek és gyógyszerközpontú a gondolkodásuk, amit én nem szeretnék. Meg tudod ezt cáfolni? És ha már jobban leszel, és a pici lánykáddal tudsz sétálni, szívesen összefutok veled!

A kórházi csomaggal kapcsolatban pedig összeszedem a gondolataimat és megírom, hogy én mit vittem és mi volt esetleg fölösleges vagy éppen mi hiányzott. Így előre azt tudnám tanácsolni, hogy a ruhanemű és tisztálkodó felszerelés meg eü dolgok mellett aki tud, az vigyen magával ennivalót. Én éjjel szültem, és a szülés után kb 1 órával olyan éhes voltam, hogy bármit felfaltam volna, még szerencse, hogy vittünk szendvicset. Igaz, azt eredetileg a férjemnek szántuk, de nálam maradt, és akkor úgy éreztem, hogy életet mentett. Nálam a hálóing csak a tej belövellése után volt gond, de akkor nagyon. Álalndóan folyt a tejcsi, és naponta többször is át kellett öltöznöm. A gátsebem nekem nagyon-nagyon gyorsan és szépen gyógyult, én egyszer sem véreztem össze semmit, még a fehérneműt sem. Tudom, hogy ez nagy szerencse, de azt hiszem a szerencse mellett köze volt hozzá egy aloe vera spray-nek, amit a szülés után pár órával elkezdtem használni, és rekord gyorsasággal gyógyult a sebem. Én pl. vittem magammal melegítőt, és amikor kimentem az osztályról, akkor abban voltam és nem hálóingben.

Egyelőre ennyit, de jövök a teljes listámmal.

Ági
agnesm

Sziasztok,

Share,
Köszi, akkor jó - mármint, hogy Te is "korán" elkezdtél kismamanacit hordani. Még anyukámmal fel kell hajtatnom, úgyhogy sztem kedden már abban megyek dolgozni :D
Sütik: hááát a mákos beiglit imádom - remélem most nem fogom annyira kívánni :D, meg amit csinálok Fanta szeletet, azért is oda vagyok eléggé :D
Majd meglátjuk mi lesz :D:D (napi 5 db? :D:D - de mekkora? :D)

Rozus,
Örülök, hogy jobban vagy! Remélem most már minden rendben lesz!!!!
Nekem még nem igazán látszik - mondjuk jó nagy darab vagyok - csak alul a pocim valamivel nagyobb, mint szokott lenni :D De én érzem, hogy már nem kényelmes a normál naci. Na meg már nem olyan mint volt a poci, hanem érezni, hogy keményebb, meg olyan máááás :D
Márciusban még úgy tervezem, hogy megyek dolgozni, és akkor még lesz kb. 2,5 hónapom itthon. Aztán majd meglátjuk Kisborsó meddig enged, Ő az első egyértelműen :D Aztán lehet, hogy már márciusban nem :D

Agnesm,
Igen, ismerem Sérát, kb. 7-8 éve voltam egyszer nála (velem sajnos nagyon nem volt kedves :(:(:(). Én is szeretnék - már ha lehet akkor még - szülésznőt választani. Ez hogy működik? Mi alapján tudok választani? Ez olyan nehéz, nem? És Vele a szülésig van valami kontakt?
Az egy ágyas szobának szerintem előnye/hátránya egyaránt van. Hiszen lehet, hogy jobb, ha más sorstárs is van, aki lehet, hogy már tapasztaltabb, és akár segíteni is tud, nem? Te egy ágyasban voltál? Mesélj! :D Köszi!
Én a Szarvas csárda tértől 6 buszmegállónyira lakom, a Délpestitől 10 percre autóval :D És én is szeretek itt lakni, úgyhogy megértem, ha visszasírod :D

Viki drága,
Viszketés-mentes éjszakát kívánok! Remélem használ a rázókeverék!!!! Puszi!

Szép álmokat mindenkinek! Kép

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Gyors bekukk a reggeli kávé közben, aztán indulunk vásárolni.

Zsókuci, én a szülésznőt úgy választottam, hogy megkérdeztem az orvosomat, hogy ő kit ajánl, aztán pedig megkérdeztem a Jáhn Ferences topikban a lányokat. Mindenki a saját választott szülésznőjére esküdött, és szerencsére voltak olyanok, akiknek ua volt a szülésznőjük, mint akit nekem ajánlott az orvos és dícsérték. A doki megadta a számát, én felhívtam és találkoztunk a kh-ban. A férjemmel mentem, megmutatta a szülőszobát, a gyermekágyas osztályt, a csecsemőosztályt (már amennyire azt lehetett), és kb. másfél órát beszélgettünk. Mindenfélét megkérdeztem tőle, ami a szüléssel kapcsolatban foglalkoztaott és ő készséggel válaszolt. Kialakult egyfajta szimpátia, és megállapodtunk, hogy ha bármi kérdésem van, hívhatom, ill. mondta, hogy ha a kh-ba kell mennem vizsgálatra, nézzek be a 7-8-9 emeletre, és ha ott van kicsit tudunk beszélgetni. Van, aki a CTG-re is a választott szülésznőjéhez jár. Én ezt csak azért nem tettem, mert az SZTK közelebb volt jóval, és kicsit lusti voltam. Nekem biztonságérzetet adott, hogy amikor eljött az idő, őt hívtam, akivel már előtte volt vmilyen kapcsolatom, és mire beértem a kh-ba ő már ott várt.

Az egyágyas szoba sztem egy nagyon-nagyon jó dolog. Igaz, én spec. helyzetben voltam, mert a kisfiam koraszülött lett és nem lehetett velem, de ahogy elnéztem a többieket, és ahogyan beszélgettem másokkal, sokkal jobb, mint a többágyasok. Egyrészt az egyágyasok esetében a fürdőszobába egy vagy két ember jár (van olyan egyágyas, amelyiknek saját fürdője van és van olyan, ahol a közös előtérben van a fürdő, de ott is csak két szoba jut egyre), másrészt oda a férjecskék bemehetnek, míg a többi szobába nem. Plusz a Jáhn Ferenc esetében ne feledjük el, hogy a XX-ban van, ezért (nem tudom, ezt hogy is írjam ezt) előfordulhat nagyon könnyen, hogy olyan szobatársat kap az ember, akit elég nehéz elviselni (ahogy láttam). Remélem, hogy érted mire gondolok. Az egyágyasba egyébként ugyanúgy minden reggel bejött a védőnő és a csecsemős nővér megtudakolni, hogy kell -e segítség, illetve ha az embernek saját szülésznője van, rá is számíthat (legalábbis nekem fejés ügyben is segített). Én a szülésznővel megbeszéltem, hogy egyágyast szeretnék, és amikor mentem szülni, újra szóltam neki, és két fájás között ő lement az osztályra és "lefoglalt" egyet. Lehet, hogy tudnak segíteni a tapasztaltabbak, de sztem mindenki a saját babájával van elfoglalva meg a saját látogatóival stb., plusz ha modjuk ketten hárman beszélgetnének a negyedik meg pihenne ...
Száz szónak is egy a vége: én azt gondolom, hogy nagyon jó az egyágyas. Meghittebben lehet ismerkedni a bébivel. Ez persze csak az én véleményem, tuti, hogy másnak meg más volt a jó. Szerintem ez nagyon függ az ember alaptermészetétől.

A Sérás esetet sajnálom, eddig Te vagy a második, akinek negatív tapasztalatai voltak vele, pedig olyan jámbor ember! És végtelenül türelmes volt a szülésnél is. Persze olyan nincs, hogy valakiről az ember csak jót halljon, hiszen az orvos is csak ember! De örülök, hogyha megtaláltad azt az orvost, akiben megbízol szakmailag és aki emberileg is szimpatikus valamennyire. Ez sztem nagyon fontos.

Most megyek, mert a férjem elkészítette a reggelit és úgy hallom, Ádám babám is ébredezik. (Mi lett a gyors bekukkból!) :oops:

Mindenkinek kellemes hétvégét és karácsonyi készülődést kívánok!

Ági
agnesm

Gyors bekukk :)

Zsókuci mi is egy ágyasban voltunk :)
Első éjszaka két ágyasban voltam, nagyon aranyos volt a lány másnap engedték haza, ő mondta egy ágyasba ment volna szivesen, menrt tök gáz amikor egy nagyon sírós baba van melletted. Nem tudsz aludni, a tiéd is kikészül...nem olyan meghitt ahogy agnesm irta. Igy amikor jött a zsülésznőm mondta van egy ágyas és nem haboztam :)
Nem bántam meg :)
Mindennap jönnek megnéznek segitenek, nem vagy elzárva és tényleg jobban ismerkedsz a babáddal mert nem kell csendben lenned beszélhetsz énekelhetsz neki :) Kint pedig beszélgettem a többi anyukával tapasztalat csere lévén :)

Én 2 hálóinget vittem de nem nagyon használtam, csak este, nappal melegítőben voltam. Hálaég nem véreztem és tejeztem össze magam :)
Tena lady betét mindenképp, mellbetét, vagy textil pelus ami felfogja a tejcit és nem leszel olyan :)
Garmastan kenőcs vagy bepanthen a cicire.
Laktoherb tea de én inkább a milusant ajánlanám, az is tejszaporitó igaz drágább, én itthon már azt ittam, mert állitólag bánthatja a laktoherb a pici hasát. Van benne valami, mert azóta amióta azt ittam nem fáj Niki pocója :)
Nekem ugyan nem volt gátmetszésem, de extra puha wc papirt mindenképp, ahogy tanácsolta asszem Rozus :)
0,5-es Ice teás flakon :) borogatásra, masszira
sszem ennyi ha még valami eszembejut irom, de most megyek Nikim ébred :)

chesti

Sziasztok!

Előttem szólók Ági,Chesti,Rozus nagyon jól leírtak mindent ,úgyhogy csak csatlakozni tudok. :lol:

Jó hétvégét(rókamenteset) és puszi nektek!
taptau

Kép
taptau

Sziasztok!

A kórházi listához még eszembe jutott két dolog: az egyik az, hogy én háztartási papírtörlőt vittem magammal ülőkepapír helyett, mert azt kipróbáltam, de elcsúszott, meg vékony volt stb. A papírtörlő pedig elég széles és puha, és jó sok van belőle egy tekercsen.
A másik pedig a mellszívó. Ha már vettetek, szerintem vigyétek magatokkal főleg akkor, ha nem akartok a kézi fejéssel bajlódni (bár az elején a mellszívó előtt nem árt egy kis masszírozás, hogy fellazuljanak a csomók).

Chesti, amikor az adataimat közöltem, kicsit nem figyeltem, lemaradt, hogy 30 éves vagyok és hogy Ádám 0 óra 45 perckor született. Bocsika!

Jó éjt Mindenkinek!

Ági
agnesm

Sziasztok!

Lecsendesedtünk. Karácsonyi készülődés mindenkinél? :)

Mi még sehol sem állunk, vagyis én, mert a férjem mindig kivonja magát belőle. Megértem, mert idén is sokat dolgozik decemberben. 23-24-én együtt leszünk, és utána meló. Még Szilveszterkor is 5 után ér haza. :( UH időpontot is az ő beosztásának megfelelően kell egyeztetni. Hát ezért sem olyan egyszerű 4D-re elmenni. :roll:

Találtam kombi kiságyat, és nem is kell érte Bp-re felmenni. Nálunk is lehet kapni. Igaz, hogy bölcsőnk lesz eleinte, de idei áron meg tudjuk még venni. Lefoglalózzuk decemberben, és csak januárban kell elhozni. http://www.babaholmiolcson.hu/

Kép Kép

Kép
Kép
share

Nagyon jókat írtok a kórházi benttartózkodáshoz. Lehet, le is mentem az infókat, mert elfelejtem márciusra a részleteket. :wink:

Zsókuci, 5 db süti? Biztos vagy benne??? :wink: Ha lehet, akkor inkább délelőtt sütikézés, délután inkább gyümölcs. Csak apával mit csináljak, hogy ne kezdjen el az orrom előtt hókiflit kajálni este 10-kor? :roll:

Viki, hogy állsz a viszketéssel? Használt az ecsetelő?

Rozus, hogy alakulsz? 6 krémes és 48 kg!! Klassz dolog szoptatni! :P

Kép
Kép
share

Sziasztok,

Agnesm,
Köszönöm szépen a szülésznős tanácsaidat, szerintem meg fogom fogadni :D Megkérdezem legközelebb a dokimat, hogy Ő kit ajánl.
Az egyágyas szobáról is sikerült meggyőznöd - főleg a XX.kerület sajátosságai miatt :D - vagyis nem, inkább azért, mert itt van saját fürdő, stb. Remélem szerencsém lesz, és sikerült "foglalni" egyet majd :D
Persze, én nem szidom a Sérát, mert lehet, hogy csak én nem voltam szimpi neki, ezért viselkedett anno úgy, ahogy. A lényeg, hogy Neked bevált, én meg találtam olyat, aki Nekem jó :D

Chesti,
Nem is tudtam (vagy csak elfelejtettem :D), hogy Ti is egyágyasban voltatok. Én is lementem, amiket írtok, hogy vigyünk a szülésre, mert szerintem itt fogom keresgélni másképp az oldalt, hogy hol is írtátok… :D

Share,
Sajnálom, hogy a párod ennyit dolgozik még az ünnepek alatt is. Csak nem a kereskedelemben dolgozik?
Szupi ez a kiságy, ügyi vagy, hogy megtaláltad. Mennyiért sikerült?
Ahogy írtam a sütinél döntő, hogy az pontosan mekkora is :D Remélem Kisborsó majd mondja, hogy elég… most is Ő irányít. Tegnap pl. este 1 azaz egy téliszalámis szendvicstől tök kikészültem. Alig éltem utána, és azt hiszem egy jó darabig még a szalámi gondoltától is kiver a víz. Tök rosszul is aludtam, és rémálmaim is voltak, úgyhogy tuti, hogy Kisborsó irányít :D Szóval ezt majd Ő irányítja szerintem, és persze remélem, semmiből nem kér sokat :D

További szép napot mindenkinek!
Puszi!
Kép

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Csajok nem kell annyira rá görcsölni, mert amúgy is kaptok majd kelengye listát amin minden fel lesz sorolva, még az is mi kell a kis babának induláshoz ( hány rugi, textil pelus stb, stb ) az apró kis részleteket kell csak megjegyezni amikkel ki egészítjük :)
Extra puha wc papír, 0,5-ös ice teás flakon, mellbetét, kenőcs, stb :)

Share szupi a kiságy :) Gondolom hogy megvisel a párod ennyit dolgozik. Én nagyon igényeltem a közelségét, még most is. Rossz ha nincs itthon...
De jövőre már 3an ünnepeltek :)

Rozus 48 kg? :) Nem semmi hallod vagy 12 évesen voltam annyi :) Csodálom, hogy nem kívánod az édeset, én szinte csak téged ismrlek aki nem falja zsák számra :)
Verus hogy van? :) Éjszakák nyugisak? Képzeld mi már este toljuk kifelé az etetést :) Már nem 3 óránként eszik, hanem este 9kor lerakom, aztán 1kor ébresztem majd hajnal 5kor :) De szerintem magától csak egyszer ébredne.. vagy lehet egyszer sem.

Viki hogy vagy? Tudsz azért pihenni? Szegénykém :(

Mi tegnap kimenőt kaptunk este :) Anyum vigyázott Nikire, este leraktam és egészen éjfélig kimaradtunk, mint Hamupipőke :) Azért hozzá teszem ki van találva ez az anyai ösztön, minden gondolatom Niki volt, és a szívem folyamatosan haza húzott :) Persze minden rendben volt alukált, 1kor meg megetettem, de nagyon jól éreztük magunkat azért szükségünk volt rá :)

Na most megyek mert akkora kupi van, hogy csak na, most rakták fel a szagelszívót, kitakarítok köv etetésig :)

taptau, agnesm sima pohárba le fagyaszthatom a tejet? Hol lehet kapni olyan zacsit vagy poharat, amiben le lehet és melyiket érdemes milyen adagokban?

chesti

Share :lol, tetszik a kiságy amit választottál!

Viszketéssel elég szarul állok, éjszakai alvás kisebb-nagyobb megszakításokkal működik, de ma is tudtam pld. du. aludni 2 órát és azt tök jó volt, mert többet ér mint az egész éjszaka! :lol:

Zsókuci :lol: , többször egyél keveset, nálam az bevált a hányós időszakban. No, most meg persze azt mondja a doki, hogy sok a 18 kg amit híztam, nemtom' mert pld. a védőnő nem mondott semmit a súlyomra. :roll:

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Hello Lányok és Mot papa!

Nviki!
Az a fránya viszketés csak nem akar elhagyni...
Pedig szerintem nem sok a 18 kg főleg mert 2 baba és már majdnem a finisben vagy.

Chesti!
Örülök, hogy jól szórakoztatok.Elhiszem hogy minden gondolatod a kis Lencsilány körül járt.

Share!
Nagyon tetszik a kiságyatok!
Az én párom is sokat melózik, és sokat vagyok egyedül, úgyhogy megértelek hogy el vagy kenődve.

Zsókuci kismamipajtás!
Húú én rá se bírok nézni a sütikre. Ma viszont apósom csinált palacsintát, az jól esett. De jó hogy kaptál kismamarucit! Én holnap megyek Pécsen egy kismamaboltba körülnézni, de nem tudom kapok-e majd valamit magamra. :? :(
Én az utóbbi napokban felfaltam egy kisebb narancsligetet. Napi 3-4 narancsot betolok, nagyon kívánom és jól esik.

Holnap megyünk Pécsre UHra, olyan kiváncsi vagyok mekkora a kis drága!
Pusszancs mindenkinek!

lanett

Chesti :lol: , no úgy tűnik a nevek egyik fele egy kissé megváltozott, de lehet, hogy ez még 126-szor fog változni és mégiscsak Puncimanci lesz a vége. :-)

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Lanett :lol: , majd írjál, hogy mi volt az UH-n! :D

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Sziasztok,

képzeljétek, most jöttünk haza, voltunk vásárolni. Igazából elmentünk a C&A-ba, mert ott tudtam, hogy van kismamáknak való ruha, de persze ami volt, az meg sem közelítette az én méreteimet :cry: Jól el is kenődtem, merthogy céges karácsonyi buliba megyek pénteken, és az ünneplő nadrágom már nagyon nem jó rám, a farmer-kismama naciban meg mégsem akartam menni... Aztán már hazafelé jöttünk, amikor kitaláltam, hogy itt van tőlünk nem messze a soroksári Brendon, hátha van valami, egy próbát megér. És igen!!! :D Kaptam fekete kismama kordnacit. Tök szuperul néz ki, és direkt nagyobbat vettem, hogy a későbbiekben se legyen vele gond. :D Naggyon jóóó :P Persze ha már ott jártunk, körül is néztünk, hááát nagyon szép és jó dolgokat láttunk, bár néhánynak elég botrányos ára van :evil:

Lanett kismami-pajtás,
ha van a közeletekben Brendon, merem ajánlani. Ha én kaptam, Te is kapsz 8) :D Amúgy tényleg nem egyszerű a mi helyzetünk, ki is voltam ezen akadva. De még így is tervezek keresni egy varrónőt, az tuti, hogy úgy olcsóbban jönnek ki a dolgok.
Helyes, edd csak a narit, én is rá vagyok kattanva :) Nekem már megy a nasi, de sokáig nem ment. Bár most is csak bizonyos dolgok mennek :D Remélem a karácsonyi sütik nem fognak :D:D
Látom már Te is a 12. hetet taposod :D

Chesti drága,
örülök, hogy jól sikerült az estétek, a kikapcs nektek is jár!!! :)

Viki,
Kitartás! Sokat gondolok Rád, hogy milyen nehéz lehet most Neked, és Te milyen erős vagy! :)

Puszika mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Chesti!
Az édeset kívánom, csak nem csoki, hanem krémes formájában :lol: ! Verus tegnap végigaludta az éjszakát! Igaz 10kjor aludt el, szóval 8-tól 10-ig kicsit sírós volt, de reggel fél 8kor ébredt!

Ági!
Akkor közel lakunk, mert mi az Emlék utcában! (Az a Zrínyi út másik felénél van) Majd talizzunk!

Verus épp apa karjában sírdogál, mert várja a fürdést, úgyhogy csak gyorsan két képet teszek föl

Kép

Kép

Puszi Rozus

KépKép
rozus

Zsókuci :lol: , azért ne csinálj már belőlem mártírt, nem a Himaláját másztam meg csak viszketek!!!
Ja és együttérzek az összes rühessel! :D
No, ne flancolj már varrónővel varratni? :D Csak hülyéskedek, egy kismama igenis legyen csinos, ha nem otthon fetreng.
Bár amíg dolgoztam addig nekem is volt egy jó pár gatyám meg blúzom, de amióta itthon vagyok /szept./ azóta egy darab nadrágom van ami jó, ha valahova menni kell akkor az pont jó.

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Hello Lányok!

Zsókuci kismamipajtás!
Na most feldobtál, én fel voltam készülve lelkileg hogy biztos nem fogok semmit sem kapni. Remélem a budaörsi Brendonban is lesz választék. Azt megkérdezhetem hogy mennyi volt? A Brendon egy kissé drága úgy hallottam.
Nekem is csak az megy amit kívánok, amit nem abból hiába is próbálnék enni, azonnal hányinger és szerintem ha megkóstolnám még lenne drasztikusabb is.

Viki!
Látom változott a név időközben. Nagyon szép a Liliána, és örülök hogy a Boglárka maradt, ez nálunk is nagy esélyes volt az utolsó percig.

lanett

Rozus :lol: , gyönyörű kislányod van! Mikor rakattad be a fülbevalót????

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Jó reggelt Csajok!!

Pénteken voltunk CTG-n, meg tárlatvezetésen a Rókus szülészetén!!!

Hát izgi volt látni az ágyat ahol majd az események történni fognak!!!!

Kicsi Drágaságom úgy gondolta megviccel minket és szépen megfordult!!! A szívhangot nem találta a doki és az UH igazolta, hogy miért, szépen megfordult, FARFEKVÉS!!! :)

Na, megyek visszaolvasni!!

Rozus!! Minden infót köszönettel várok!!! :)
mot

Kép
mot

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?