Sziasztok!
Tünde
Nagyon sajnálom
Biztos vagyok benne, hogy csak a karácsonyi készülődés miatt jött így ki a lépés mindenkinek. Aranyos vagy, szólok, ha úgy alakulna, hogy Apa el tud vinni minket, bár mostanában a kollégáját szokta Győrbe küldeni. És örülök, hogy Zita viszonylag könnyen megúszta a beavatkozást!
Ildi
Örülök, hogy jó volt! Ma is emlegettem Apának, hogy hétvégén úgy kimennék, de egyelőre csak odáig jutottunk, hogy visszakérdezett: Nem lenne az nagy macera? Annyira tetszene neked?
Igazából nem is annyira vásárolni kívánkozom menni, csak a hangulat miatt.
Mi az, hogy dögrováson vagy? Nem most voltál beteg? Gyógyulj meg!
Azóta már láttam az interspárban is a majmot közelről, nem kell...
Viszont a Thomas! Másfél hete rendeltem egy szettet, azóta nem érkezett meg a csajhoz, csak ígérgeti, hogy lesz. Én meg parázok, hogy a végén itt maradunk a nagy durranás nélkül. / Balázsnak gőze sincs róla, hogy a mesefigurákból játékok is készültek
/
Ráadásul vettem is már külön ehhez illő mozdonyokat, így nem is változtathatok, csak ez a fajta jó nekünk. Nem tudom, Bécsben milyenek az árak Thomas-ügyileg? Ha jók, és nem jutok hozzá a készlethez, lehet, hogy tényleg kimegyünk...
A hétvége: vasárnap sógorom kierőszakolta, hogy kimenjünk hozzájuk. / annyira nem volt kedvem, kértem, hogy ők jöjjenek, de inkább eljött értünk, és visszahozott, csak mi menjünk
/ Apa Komáromban melózott késő estig. Gyerekek jót játszottak, igaz, Gergőnek borult az egész napja, mert odafelé elaludt a kocsiban 10 percre, de Balázs sikeresen fölvisította, amikor odaértünk, és nem tudott visszaaludni. Így viszont később aludt, hat után ébredt, és este csak 10 után aludt el. Ja, és sikerült egy jót esnie. Állandóan fölmászott a kanapéra, aminek nem elég magas a háttámlája, föl tud rá kapaszkodni. És hiába szóltam százszor, hogy jöjjön le, mindig visszament, és egy figyelmetlen pillanatomban le is zúgott, fejjel beleállt a játékoskosárba
Elég vicces így leírva, akkor nem is tudtam, sírjak, vagy nevessek, de végül nem lett komoly puklija sem, hamar megnyugodott
A mai napot nagyon vártam, mert délután jött a bébiszitter, én meg mentem vásárolni Gergővel. Apa is csatlakozott hozzánk, de kutyafülét se találtunk. Én hülye, a Csepelplázába mentem, máskor annyi mindent találok, most nagyon gyenge volt. A játékbolt tök gagyi, de végül kimentünk még az Auchanba is, így legalább a gyerekek letudva, és a rokongyerekek java is, a többi vásárlást már csak elintézem valahogy a srácokkal együtt is, meg a netről.
Balázs alig engedte el a bébiszittert, plusz egy órát le kellett még perkálnom, mert maradt még játszani
Gergő meg állandóan sírvafakadt, ha egy helyiségben hagytam a csajjal
Na, eldugulok.
Prüntyi
Írok rögtön egy privit!
Judit