Új privát üzeneted érkezett!

Halihó!

Mi is megvagyunk, csak annyira jó kis programokat találtam ki magamnak a hétvégére, hogy nem tudtam jönni! :twisted: :twisted:
(takarítás ablakpucova, függönymosás-vasalás stb.stb.)

Elkezdtem kirakosgatni a karácsonyi dekorációt, nagyon élvezem! :D
Tettem az ablakra matricát, jól kiszúrtam magammal, mert Natival azóta félórákat kell az ablakban állni. :)

Most alszik a család, úgy hogy gyorsban, amire még emlékszem! :?

Ayse!
Ikea :shock: :shock: :shock:
Irigylem a türelmed! :)
Andrisféleteavaj :lol: :lol:

Jucc!
Éljen az új telefon! :D

Tünde!
Húú, szegény Zita! :( És szegény Te! :(
Remélem nem fog fájni neki! Mesélj majd! :?

Rólunk
Jól vagyunk, oltási reakciónak azóta sincs nyoma!! (kopp-kopp)
Pénteken voltunk zenebölcsibe! Nekem nagyon tetszett!
Egy pasi tartja, gitározik, furulyázik. :D
Nati olyan kis maki mostanában, végig az ölemben ült és tök gyanúsan méregette a fazont. :oops: Az utolsó 10 percre felengedett kicsit és legalább 2 lépés távolságra el is ment tőlem. :lol:
Más gyereke is ilyen bújós-Anyás, félénk mostanában?
Nati nem volt ilyen, csomó helyre jövünk-megyünk vele, sosem félt az idegenektől.
Remélem ez is csak a korral jár. :? :lol:

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok lányok,

bocsi, de ma egész nap szédelgek...csak gyors bekukk

Jucc PÜ-ment

Kép

Kép
prüntyi

Hahó!

Sehol senki?

Ildi :) Beszámoló Bécsről?

Tünde :) Mi van Zitával???

Írjatoooooooook!!!!!!!

Kép

Kép
jucc33
Érd

Jucc!
Én itt, de már megyek is....

De. usziztattam, egy kis lehuppanás a képernyő elé, most kiviszem ANdrist, aztán rohanás az oviba Liliért, majd jön Nagyhangú zoli, a tanítványom. Csak remélni tudom, hogy valamikor lecsippenthetek még egy háromnegyed órát, hogy átnézzem a házi feladatait (akkor minek netezek? mert ennyi nekem is jár :D).

ayse

Sziasztok!

Judit!!!
Nagyon aranyos vagy, hogy megrendezted volna a talit a mi kedvünkért, de azt hiszem, ezennel érdeklődés hiányában le is fújhatjuk. :(:(:(
Péntek óta sztem mindenkinek volt ideje elolvasni a babanetet. Apának már szóltam is, hogy ne vegyen ki szabit. :(
Na mindegy, majd jövő nyáron, ha Ákos is nagyobb lesz.
Amúgy meg ha a férjednek erre van dolga, hozzon el Titeket hozzánk, 5 percre lakunk kocsival az autópályától. :)

Zita:
Szerencsére tényleg nem volt nagy kunszt az egész, Lidocainnal lefújta a dokibácsi a berendezést (Zitáét), egy fém hegyes pálcával kiszúrta azt a hártyát, és végighúzta, majd fújt rá egy kis gyógyszeres port. Nem is vérztett, Zita se sírt sokáig, sztem az jobban megviselte, hogy le volt fogva.
És hogy mitől lehetett? Valszeg odakerült egy kis kaki, amitől lett egy kis gyulladás, és ez a hártyásodás meg már ilyen túlzott reakció volt a szervezete részéről a gyógyulási folyamatban. De vigyázni kell, nehogy megint összenőjön.

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Jó estét LÁnyok!

Gyors beszámoló, mert amúgy dögrováson vagyok és fekszem.

Bécs nagyon, nagyon jó volt. Gyönyörűséges az egész város. Szuper karácsonyi akciók vannak.
A fiúk nagyon élvezték a bulit. Ittak puncsot, ettek héjában sült krumplit fokhagyma szósszal, sonkával és sajttal, és elhoztuk nekik is a puncsos poharat.
Bazsi el volt varázsolva a játékbolt Thomas a gőzmozdony és Bob az építőmester kínálatától. Mondjuk nem is csodálom, mert a zoknitól a sapkáig minden volt. Mindkettőből. Plussz még a legok. Máshova nem is volt időnk bemenni, mert annyi időt voltunk a játékboltban.
Nem baj, mert ami tetszett neki, azt most pénteken megveszem karácsonyra. :lol:
Aztán délutá amíg a fiúk aludtak én beszaladtam a Segítőmária utcába és vettem apának egy sígatyót, meg karácsonyi abroszt, evőeszközt, stb.
A vásár nagyon nagyon jó volt és nem is veszélyesen drága. Csodaszép kézzel festett üveg díszeket vettünk, meg igazi bronz csengettyűt.
A fiúk nagyon élvezték a bulit. Ittak puncsot, ettek héjában sült krumplit fokhagyma szósszal, sonkával és sajttal, és elhoztuk nekik is a puncsos poharat.
Bazsika rohangált le föl, Laci meg csak mutogatott a fényekre. Aztán 9 körül elaludt a babakocsiban, úgyhogy tudtunk maradni egészen zárásig.
Vasárnap délelőtt visszamentünk és világosban felültünk a karácsonyi expresszre, találkoztunk a Mikulással.

Remélem szerdáig jobban leszek és akkor Andi mehetünk tornázni. :lol:

Jucc
Megnéztem csimpánzot, hát tényleg bazi ronda.
Ha esetleg gondolsz helyette valami Thomas-osat Balázsnak csak szóljál és megveszem pénteken. Szuper jó pulóverek vannak. Én Bazsikának nagymamám nevében azt fogok venni, meg valami ksi Thomas legót.

Kép
Kép Kép
sildike

Sildi!
Szuper lehetett!!! :D

ayse

Sziasztok!

Tünde :) Nagyon sajnálom :cry: Biztos vagyok benne, hogy csak a karácsonyi készülődés miatt jött így ki a lépés mindenkinek. Aranyos vagy, szólok, ha úgy alakulna, hogy Apa el tud vinni minket, bár mostanában a kollégáját szokta Győrbe küldeni. És örülök, hogy Zita viszonylag könnyen megúszta a beavatkozást!

Ildi :) Örülök, hogy jó volt! Ma is emlegettem Apának, hogy hétvégén úgy kimennék, de egyelőre csak odáig jutottunk, hogy visszakérdezett: Nem lenne az nagy macera? Annyira tetszene neked? :roll: Igazából nem is annyira vásárolni kívánkozom menni, csak a hangulat miatt.
Mi az, hogy dögrováson vagy? Nem most voltál beteg? Gyógyulj meg!
Azóta már láttam az interspárban is a majmot közelről, nem kell...
Viszont a Thomas! Másfél hete rendeltem egy szettet, azóta nem érkezett meg a csajhoz, csak ígérgeti, hogy lesz. Én meg parázok, hogy a végén itt maradunk a nagy durranás nélkül. / Balázsnak gőze sincs róla, hogy a mesefigurákból játékok is készültek :) /
Ráadásul vettem is már külön ehhez illő mozdonyokat, így nem is változtathatok, csak ez a fajta jó nekünk. Nem tudom, Bécsben milyenek az árak Thomas-ügyileg? Ha jók, és nem jutok hozzá a készlethez, lehet, hogy tényleg kimegyünk...

A hétvége: vasárnap sógorom kierőszakolta, hogy kimenjünk hozzájuk. / annyira nem volt kedvem, kértem, hogy ők jöjjenek, de inkább eljött értünk, és visszahozott, csak mi menjünk :roll: / Apa Komáromban melózott késő estig. Gyerekek jót játszottak, igaz, Gergőnek borult az egész napja, mert odafelé elaludt a kocsiban 10 percre, de Balázs sikeresen fölvisította, amikor odaértünk, és nem tudott visszaaludni. Így viszont később aludt, hat után ébredt, és este csak 10 után aludt el. Ja, és sikerült egy jót esnie. Állandóan fölmászott a kanapéra, aminek nem elég magas a háttámlája, föl tud rá kapaszkodni. És hiába szóltam százszor, hogy jöjjön le, mindig visszament, és egy figyelmetlen pillanatomban le is zúgott, fejjel beleállt a játékoskosárba :) Elég vicces így leírva, akkor nem is tudtam, sírjak, vagy nevessek, de végül nem lett komoly puklija sem, hamar megnyugodott :)

A mai napot nagyon vártam, mert délután jött a bébiszitter, én meg mentem vásárolni Gergővel. Apa is csatlakozott hozzánk, de kutyafülét se találtunk. Én hülye, a Csepelplázába mentem, máskor annyi mindent találok, most nagyon gyenge volt. A játékbolt tök gagyi, de végül kimentünk még az Auchanba is, így legalább a gyerekek letudva, és a rokongyerekek java is, a többi vásárlást már csak elintézem valahogy a srácokkal együtt is, meg a netről.
Balázs alig engedte el a bébiszittert, plusz egy órát le kellett még perkálnom, mert maradt még játszani :) Gergő meg állandóan sírvafakadt, ha egy helyiségben hagytam a csajjal :roll:

Na, eldugulok.

Prüntyi :) Írok rögtön egy privit!

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Mire képes még a psziché:
Lilinek uszodai szemölcse van, le kell szedetni. Volt már, első körben a gyerekbőrgyógyászhoz mentünk, az olyannyira sikeresen félrekezelte, hogy ihajj, mentünk az én bőrdokimhoz, egy halom pénzért.
Na most újra van szegénynek, leszedetjük, mert rossz helyen is van. De hetekkel ezelőtt vettem egy vérehulló fecskefű nevezetű ecsetelőt, hogy magamon kipróbálom (nekem is van egy), és ha beválik, akkor nem kell ezzel kínozni Lilit a jövőben.
Többször ránéztem a zacskóra, hogy majd milyen jó lesz az nekem, tényleg nagyon pozitív érzések töltöttek el (de elő se vettem az ecsetelőt). Erre ma látom, hogy gyakorlatilag eltűnt a szemölcs a kezemről, ami már minimum tíz éve megvan és már le is szedettem, csak visszanőtt, olyan mélyen van a gyökere! :shock: :shock: :shock:
Meg vagyok győződve róla, hogy lelki úton gyógyult!

ayse

Duda!
Ennyire szuperek a progik, amiket kitaláltál?

ayse

Jó estét!

Már megint senki :( Mi lesz a kockákkal? :cry:

Tudom, én sem voltam, de pocsékul voltam délelőtt, már fejfájással ébredtem, és nem is múlt semmitől el. Aztán az interspárban majdnem elájultam, itthon kitettem a taccsot, de jobb is lett tőle.
Azóta minden jó, gondolom, az időjárás? Többi frontérzékeny hogy van?
Délután meg az itteni játszótérre érkezett a Mikulás, de róla lemaradtunk. Nem bántam nagyon, mert amikor Balázs meghallotta, hogy Mikulás-váró dalokat énekelnek a színpadon, elbújt, és elő sem akart jönni. Aztán meghallottuk, hogy hazament az Öreg, akkor előjött :) / egyébként én láttam egy pillanatra, hát jobb is, hogy nem látta a gyerek. Kisebb volt mint én, kis vékonyka, kilátszott a pólója a piros ruha alól, és a szakálla is nevetséges volt. Persze talán a gyerekek ezt nem veszik észre, de nekem kiábrándító volt/. Viszont volt 100 Folk Celsius koncert, és én nagyon jól éreztem magam :) A gyerekek meg játszóztak, levegőztek.
És még azt is megtudtam, hogy a szomszédunk megszülte ikreit :) Egy fiú+egy lány, és van már egy nemegészen kétéves fiuk. Nem lesz piskóta!

Cipők alaposan megtisztítva, Balázs alig bírt elaludni az izgalomtól. Már meg is pakoltam az ablakot, nagyon tele van... Hétvégén egy rakat ajándékot adtak sógoromék is, pedig Mikulásra nem szoktunk.

Jól vagytok?

Ayse :) Tetszik ez a lelki úton gyógyulást, tuti, hogy van benne valami. Sajna én azt tapasztalom, hogy ezen az úton csak hízni tudok, fogyni nem :(

Davallia :) Nagyon ügyes Pandád, gratulálok!!! Balázsnak három évesen hiába mondtuk, hogy mire számítson, a nővérke halláskárosult lett az üvöltésétől. És az is szupi, hogy jók az eredmények!

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Szia Ayse :) Egyszerre írtunk :)

Kép

Kép
jucc33
Érd

Jó reggelt!

Vagyok ám, csak tényleg kicsit túlvállaltam magam! :)

Hétfőn Natit vittem Mikulás ünnepségre. A Brendonban járunk zenebölcsibe és ennek a keretein belül volt. Aranyos volt, volt pocakos Mikulás, éneklés, meg eszem-iszom. Nati kapott labdát, mesekönyvet és egy próba pelust! :lol:
Szerencsére nem kapott frászt a Mikulástól, pedig kicsit tartottam tőle!
Ott voltak B.Brigiék is! :)

Tegnap Nati mentes nap keretein belül (Nagyijával volt) elmentem karácsonyi bevásárlást intézni. Nem jártam teljes sikerrel, de azért haladtam valamit!:)
És a lényeg, hogy pénteken megyek Ildivel Bécsbe! :lol:
Már alig várom, Apa bevállalja Natit, szabit vett ki!
(lehet, ez még sokba kerül nekem :lol: :oops: )

Ma itthon vagyunk, jönnek a szüleim Natit köszönteni és Mikulásozni, így ma szusszanunk kicsit.
Holnap a munkahelyemre megyünk, évzáró buliba.

Szóval tényleg sűrű lett a hét.

Davallia!
Milyen ügyi Panda! :D Örülök, hogy minden rendben vele! :)
Mondjuk olyan kis eleven, nem is gondolnám, hogy vérszegény lenne.

Tünde!
Sajnálom, hogy így alakult, de remélem azért tudunk valamikor találkozni!! :)
Örülök, hogy Zitát nem vislete meg a nunimacera! :)

Jucc!
Kiábrándító Mikulás :( :( Nem értem, ezt hogy engedhetik meg maguknak.
Múltkor láttam a tv-ben, hogy létrehoztak egy Mikulás képző sulit! :lol: Éppen az ilyen esetek miatt, amit te is meséltél!

Ayse!
Szerintem is van valami ebben a lelki gyógyulásban! :)
Lilit nem próbálod rávenni, hogy vessen néha pillantást az ecsetelőre? :)

Nati még alszik, pedig a Mikulás már itt járt! :D :D

Andi&Nati

KépKép
duda

Davallia!
Férjednek boldog névnapot!!!!!

Duda!
Hű, ezek tényleg jó kis programok :):):)

Nálunk is megérkezett a Mikulás, és nagy sikere volt. Lili olyan szinten akadt le a macinál, hogy nekem kellett noszogatni, hogy azért a csokikat is nézze már meg! :) Szerintem egy kicsit gépi hangokat hallatt, de Lili a lelkében élőnek gondolja (igaziból tudja, hogy nem az), úgy mint amikor még kicsi volt. Andris pedig egy fatehereautót kapott, kettőnk közé kellett tenni a szopi alatt és fogta is a kis kezével :). A búgócsigától fél :( :lol:

Egyébként egy kicsit bajban vagyok, mert tegnap a templomban egy tanmesét láthattunk a Télapó-Mikulás problémakörről. Először megérkezet a pirosruhás Télapó és elkezdte pénzért árulni az ajándékokat és olyanokat mondott, hogy it a szajré, meg ha nincs pénzed álljál hátrébb kisapám, mert persze a gyerekek köré sereglettek. Mindenki le volt döbbnve. AZtán megérkezett az igazi Mikulás, Szent Miklósnak öltözve, aki elmesélte a saját legendáját, meg hogy szeretet kell hogy legyen a szívünkben, stb. Persze ajándékot is hozott meg volt éneklés, versmondás.
Na ma Lili nem tud elmenni rajta, hogy akkor ő nem szeretheti a Télapót? :shock: :shock: :shock: A piros ruhásat??? :shock: (ehhez jön, hogy az úszósuliban is Szent Miklós öltözetű télapókat kaptak. Mondta is, hogy ezt a Mikulás hozta, a piros ruhásakat meg a Télapó). Végül is azt mondtam neki, hogy csak két neve van a Mikulásnak, Télapónak is hívják és ha nagyobb lesz, akkor meg megbeszéljük, addig is szeretheti így iy úgy is. Nem kezdtem kiseldőadást tartani arról, hogy az orosz Gyed Maróz mintájára nevezték el Télapónak és vallástalanítás céljával történt a dolog. :(

ayse

Jó reggelt Lányok!

Éjszaka nálunk is megjött a Mikulás/Télapó. (Balázs sem szereti, ha Télapót mondok, de pl. a Zeneovis cd-n egy csomó Télapós dal van, pedig a Katolikus óvoda gyerekei éneklik.)
Hozott a fiúknak sok csokit, mogyorót, túrórudit (tióudi ala Laci), Kinder cuccokat. Játék nálunk nem volt, mert anyuéktól, tesóméktól, többi rokontól úgyis rengeteg játékot fog kapni és hétvégén tőlünk is sok mindent kaptak. Még az elején megbeszéltük Balázzsal, hogy nálunk a Mikulás csak a klasszikus édességes, mandarinos, mogyorós ajándékozás lesz. Karácsonykor fogják a fiúk az ajándékokat kapni.

Ayse
Nem tudom mire jó az ilyen dolog a templomban. Ráadásul bár a Télapó valóban Szent Miklós ellenében született, de szerintem régebben ő sem csak a pénzről meg az ajándékvásárlásról szólt, hanem mindig is egy jóságos figura volt. (ahogy visszaemlékszem) Nem volt ugyan az a klasszikus "a szeretet mindenek felett" üzenete, de azért szerintem mindig jó hangulat lengte körül. Ráadásul szerintem tök felesleges ezzel ilyen lüke módon összezavarni a gyerekeket.

Andi
Milyen jó kis programok. Nálunk taknyos az egész pereputty. Én Bazsikától visszakaptam egy turbó változatot.

Viszont képzeljétek el, hogy Laci, ahogy odateszem a kendüt az orra elé azonnal fújja. :shock: :shock: :shock: Ráadásult tök ügyesen, úgyhogy semmi orszívó vagy ilyesmi nem kell. Szerintem látta egész múlt héten Bazsitól és most utánozza.

Már egyébként is akartam írni, hogy Bazsittól Laci olyan sok mindent tanul. Főleg szavakat. Pl.Bazsi tanítja számolni háromig, meg a színeket.

Kép
Kép Kép
sildike

Sziasztok!

Boldog Miklós-napot, boldog Mikulást!

PPanna :) Nagyon boldog szülinapot kívánok!!!

Nálunk is megvolt az ablakba pakolós Mikulás. Először Balázs annyira odavolt attól, hiogy apja itthon van még reggel, amikor ő fölkelt, hogy el is felejtette, de aztán ő kérdezte kicsit később, hogy na mivan, elfelejtettetek valamit? A virgácsra morgott egyet, majd lehajította a földre, egyébként vévig ragyogott a képe. Kapott egy plüss Micimackót / titkon íbbín bízom, hogy éjjel hozzábújik, és nem jön át többet hozzánk :) :oops: /, egy idő után azt mondta, hogy a virgácsot a Micimackó kapta...
Gergő is nagyon élvezte a bontogatást, egy pillanatig nem figyeltünk oda, és levetkőztetett egy Kindertojást :)
A digigép elemei lemerültek, és nem volt itthon másik, telcsivel fotóztunk, de még nem sikerült feltelepítenem a szükséges progit, hogy gépre tudjam a képeket tenni :(

Ayse :) Nekem is elég fura, hogy ilyen "tanmese" volt a templomban, de sokszor tapasztaltam, hogy túlzásokba tudnak esni... Én sem szeretem a Télapó elnevezést, de mivel rengeteg mese, és dal így nevezi, Balázs is úgy tudja, hogy két neve van. Anyukáméknál a Waldorf oviba is Szent Miklós jön kék ruhában, ettől függetlenül azok az ovisok és sulisok is ismerik a piros ruhásat is. Nem lesz ez akkora törés az életükben :)

Ildi :) Gyógyulgass! Laci nemsemmi, hogy orrot fúj!!!
Nem válaszoltál nekem, hogy Bécsben milyenek a Thomas-árak :( / készletekre gondolok/. Bár Apa tegnap azzal hívott föl egyszer, hogy ha szeretnék menni, akkor ő is szeretne, és menjünk :)

Ha már pénteken nem lesz tali, akkor úgy tervezem, hogy kimegyünk a Vörösmarty térre, megnézem a vásárt, és állítólag a lappföldi Mikulás, az igazi :) is ott van ezen a héten, őt is megnézzük. Bár nekem kicsit gyanús, hogy egész nap ott ülne, mindegy, nem harangozom be előre.

Szép napot!

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Jujj, mennyi hiba, bocsi!

Kép

Kép
jucc33
Érd

Itt volt a szomszédcsaj, ő is le volt döbbenve a tegnapi Télapó-Mikulás tanmesén . (együtt voltunk)

Konyha:
szerintem befizetjük a v.lag pénzt a szakértőnek, mert így sohasem lesz konyhám. Egyébként jól viselem, már másfél évtizede gyakorlom, hogy a férjem malmai lassan őrölnek.

Amúgy elég xar passzban vagyok. Ebben a félévben alig jött haza 6 előtt az ilyen-olyan különmunkák miatt. (amiknek ráadásul a presztizs-értékük jóval nagyobb, mint az anyagi vonzatuk). Kértem, hogy keddenként jöjjön időben, mert különben Andrist magammal kell vinnem Lili különtornájára, és az elég húzós. Ezt egyetlen egyszer sem sikerült megvalósítani. Tegnap valami váratlan értekezlet jött közbe. Komolyan, gyermekeit egyedül nevelő anyának érzem magam. Pedig nem egyedül vállaltam sem őket, sem a kertes házat. Ti hogy bírjátok az ilyen szituációt? Különösképpen Jucc , aki még ilyenebb cipőben jár?

ayse

Sziasztok!

Ayse,
no comment a templomos sztorihoz, de elég durva tanmese volt. :(
Megértelek teljesen, én is sokszor egyedülálló anyának érzem magam. Tegnap már az elevimet is sutba dobtam, és bevittem Zitát magam mellé a hálóba, bekapcsoltam a TV-t, hogy tudjak feküdni, elég szarul voltam tegnap. Apa meg korcsolyázni volt.... :shock: :(
konyha: de ha ők adtak szart, akkor is Nektek kell fizetni????

Lányok, bocs, hogy másnak most nem írok, de mennem kell, este folyt.köv.!

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Ayse :) Nehezen viselem, hogy röviden válaszoljak. Az vígasztal, hogy Apa is egyre nehezebben viseli, és nagyon vágyik rá, hogy többet lásson minket. Így legalább van remény, hogy egyszer jobb lesz. De én is egyedülálló anyának érzem magam leginkább, ami így egészen más, mintha tényleg az lennék. Ha az lennék, akkor azért átalakítanám a gondolkodásomat, úgy alakítanám a napjainkat, hogy csak magamra számítsak, és esetleg még új hapsit is keresnék. / na, erre nem sok remény van/. De iszonyú feszült vagyok néha, ideges, kiabálós, és nem voltam ilyen. Nyilván a fáradtságtól is, de az sem lenne ilyen rossz, ha levenné valaki a terhek egy részét a vállamról. És közben lelkiismeretfurdalásom van ezek miatt, mert tuti, hogy a gyerekek látják a kárát. Balázs újabb hülye szokásokat vett fel, kezdek aggódni. Nekem is voltak tickjeim, apjának is, emlékszem is mindkettőnkére, de akkor is idegesít, mert biztos, hogy valami feszültség, netán szorongás miatt lehet :( Ez a nagy hajtás az utóbbi félévben van kábé, azóta alig látjuk Apát, többnyire hármasban vagyunk esténként is, és a legrosszabb, hogy a várvavárt hétvégéket is már hiába várjuk, egy napot a kettőből szinte mindig dolgozik. És Balázs korábban egész nap azt kérdezgette, hogy mikor jön apa, hol van apa? Rengetegszer fölhívta, hogy tőle is megkérdezze, most meg nem. Egy ideje akkor se nagyon akar vele beszélni, ha Apa telefonhoz kéri. És ez is aggaszt, olyan, mintha lemondana róla, mintha föladta volna :( Remélem, hamar változik a helyzet, és Balázs is visszaváltozik. Szóval nálunk így fest a dolog, nehéz, utálom, de leginkább a gyerekek miatt várom a javulást.

Egyébként az még hozzátartozik, hogy Gergő akkor fogant, amikor Apa alapította az új céget, és még nem terveztük, fél évet várni akartunk még vele. Én nagyon akartam már, és úgy látszik, ő is jönni akart :) De emiatt mindig megkapom, ha panaszkodom, hogy "én megmondtam, hogy nagy hajtás lesz, nem véletlenül nem így terveztük!" :(

Hogy vidámabban fejezzem be, sikerült a telefonos képeket áttennem, íme néhány:

Kép

Gergő Balázs ülésében:
Kép

Szép tiszta lesz a cipőm?
Kép

Ez már a Mikulás:
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

J.

Kép

Kép
jucc33
Érd

Jucc!
Jajj de szépek a kicsi fiúk, különösen Gergőről sikerült jól a fotó az autósülésben!

ayse

Jucc.

Bocsi, bocsi, bocsi. :oops: :oops: :oops:

http://www.toysrus.at/index.php?mapid=1 ... 206bd62a30

A nagy készlet pont mától van leértékelve szombatig: 49.99 eur

Vendégapuka

Nálunk is legtöbbször az a helyzet, hogy Balázs csak este jön haza, és persze az égegyadta világon minden rám marad. Sokszor panaszkodom, hogy ennyit nem ér az egész szar júlét, ha nem tudjuk együtt kiélvezni.
Nálunk is akkor váltott Balázs munkahelyet, amikor már majdnem megszületett Laci, úgyhogy a legszarabb időben maradtam egyedül itthon. Ráadásul Laci születése után azt a pár napott sem együtt, hanem a kórházban töltöttük.
Viszon szerencsére januártól apa elmegy magánzóba és itthonról fog dolgozni.

Kép
Kép Kép
sildike

Ildi!
Ezt a linket én is megnéztem! :lol:
De melyik a nagy készlet, ami akciós? :roll:

Jucc!
Édik a fiúk! :) Gergő kikerkedett kicsit? :)

Tünde!
Képzeld, tegnap az Árkádban jártam, és láttam a Városházátokat makettben. Nagyon szép havas volt, mini emberekkel. :)
Sajnos nem volt nálam fényképezőgép. :?

Apa hiány ügyben mindenkivel együttérzek! :cry: Miénk is sokat dolgozik, ő is magánzó. De legalább a hétvégék szabadok többnyire. :)

Andi&Nati

KépKép
duda

Lili mondta, hogy az oviban nem is az igazi Mikulás volt, mert látszódott a szakállán a gumiszalagja. Mondom neki, hogy tudod azért, mert az tartotta.
- Ja azért mert öreg és akkor leesne nélküle! :lol:

ayse

Duda

Nem is ezen az oldalon van, hanem itt http://www.toysrus.at/# a Mega Schenk und Spaar Woche-ra ha rákattintasz, ott van egy katalógus és abban vannak azok a játékok, amik akciósak mától.

De amúgy mindig van valami spéci akció még plusszban. Majd elhozom a kártyánkat, mert arra van még valami 5-10 % kedvezmény.

Ayse

Láttam ezt a tanár témát. Az én anyukám is tanár, bár fősikolán, de bazi sokat kell készülnie, rengeteg zh-t javítani, a szünetekben pedig ott a sok idióta, aki nem tudott normál vizsgaidőszakban levizsgázni. Talán a július hónapja az, meg az augusztus első két hete, ami ténylegesen szabad. Viszont évközben meg nem tud szabit kivenni, csak ha csereberélgeti az óráit a kollegáival. És mindezt nagyjából annyi pénzért, ami nekem a kezdő fizetésem volt egy bankban. Úgy, hogy doktori fokozata van és docens.

Kép
Kép Kép
sildike

Sildi!

Hát igen....
Például nagyon "tetszett", amikor egyszer azt találta mondani egy "jólkeresekdemegérdemlemmertsokatisdolgoztamérte" típusú csemete :
- Tetszik tudni, mennyibe került az edzőcipőm? Mint Imre bácsi fizetése! :? :? :?

Csak a többieknek: ugyanott dolgoztam, mint Ildi anyukája! :)

Ne értsétek félre, de jól esett, hogy nem vagyok egyedül a problémámmal, majd megpróbálok erősen koncentrálni erre amikor már megint magányosan küzdök az elemekkel... (és mi lesz itt jövőre, amikor Lili kezdi a sulit én meg állítólag bevállalok néhány tanfolyamot????)

ayse

A félreértések elkerülése végett azt utálom ebben a filozófiában, hogy akkor aki keveset keres, az nyílván nem dolgozik eleget. Hiszen a világ igazságos....

ayse

Sziasztok!

Pedagógustéma
: én sosem irigyeltem Őket, nekem nem lenne türelmem más gyerekével foglalkozni. És annyira egyszerű mindent a "hülye tanárokra" kenni, engem ez a mentalitás nagyon bánt. Az én szüleim sose engedték, hogy szidjuk a tanárokat, és csak tisztelettel beszélhettünk a tanárainkról, ami akkor persze nem tetszett, de most már tudom, hogy tökéletesen igazuk volt.

A másik hálátlan pálya sztem még a nővéreké (most haza beszélek), mert a köztudatban mi az orvosok kurvái voltunk/vagyunk, sehol semmi megbecsülés, senki részéről. A betegek is kb addig tudtak normális hangot megütni, amíg a feneküket töröltük, és nem láttak tovább, hogy mi is mennyit tanultunk, képeztük magunkat különböző szakirányokba. Persze tisztelet a kivételnek, néha volt ilyen is.
És ez még csak a betegek oldala, néhány orvos is annyira magas lovon tudott ülni, pedig ha nem vagyunk ott, simán eltesznek pár beteget láb alól, pláne a kezdők, akik azt hitték, hogy ők szarták a spanyolviaszt. Természetesen itt is voltak kivételek.
Arról meg már ne is beszéljek, hogy se hétvége, se ünnep, se éjszaka, túlterheltség...
Ezért is hagytam ott a kórházat 10 év után, és mentem át a vérellátóba dolgozni.

Láttam, a másikban felmerült a terheség alatti vércsoportvizsgálat. Nem tudom, ki olvas át ide, de azért leírom.
Természetesen nem azért csinálnak minden terhességnél többször is vércsoportot, mert hátha változott, mert term. nem változott. De vannak alfaktorok az Rh-n kívül is, amik miatt kialakulhat egy ellenanyagtermelés az anya vérében a baba vére "ellen", ami akár életveszélyes állapothoz is vezethet, és ezt ellenőrzik.
Ez után az anya csak tipizált vért kaphat, ha bármikor az életében szüksége lesz vérre, különben egy keresztreakcióba bele is halhat.
Leegyszerűsítve ennyi.

Ildi, Andi
, pénteken ha lesz kedvetek/időtök/erőtök, gyertek be hozzánk hazafelé, jó?
Délelőtt nem vagyunk itthon, elmegyünk a gyámügyre, Apa nevére veszi Ákost, meg szemüveget kell csináltatnom, mert tegnap sikeresen ráléptem, és eltört. (Amit annyira nem bánok, mert nem szerettem ezt a szemüvegemet. :D)

Andi, remélem tetszett a városházánk, sztem nagyon szép Győr belvárosa.

Tegnap voltunk apáék mikkulásán, Zitának nagyon tetszett, jó sok gyerek volt, énekeltek, Zita is "énekelt" meg tapsolt, amikor kellett. Én elég hamar meguntam :oops: , de Zitának nagyon bejött. Kapott mikisapit, majd teszek fel képet.

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Sziasztok!

Ayse :) Nagyon boldog szülinapot kívánok Neked itt is :D

Tünde :) Na, ez marha jó, ezt a vércsoport izét nem tudja minden doki? Mert az én orvosom csak megkérdezte a második terhességnél, hogy RH pozitív, ugye? Mondtam, hogy igen, ő mondta, hogy helyes, és nem foglalkoztunk vele többet :( Akkor ez most baj is lehet???

Balázs egész éjjel Micimackóval összebújva aludt a saját ágyában, egész éjjel nem ébredt föl, nem jött át hozzánk! Életében először!!! A dolog szépséghibája, hogy reggel hisztizve ébredt, hogy miért keltem föl mellőle, és amikor megdícsértem, hogy milyen jól aludt, akkor közölte, hogy pocsékul aludt. Természetesen egy szóval se mondtuk neki este, hogy nem jöhet át, ajtók nyitva voltak!

Tünde :) Várom a mikulássapis Zita-képet, meg mindenféle képet! :)

/ enyéimnek is vettünk miki-sapit, először az Europarkban vettem Balázsnak 990-ért, majd másnap az Auchanban Gergőnek is 59-ért :shock: /

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Judit, igen, akár baj is lehetett volna... Én mondjuk úgy tudtam, hogy erre van egy protokoll, hogy aki Rh pos, annak 2x, aki negatív (mint én is), annak 3x ellenőrzik az ellenanyagot. Győrben legalábbis így van. A tesóm poz., és a 2. gyerkőcnél találtak nála egy alfaktort, ami termelte is az ellenanyagot, szerencsére nem nagy titerben, nem volt gond belőle, de 2 hetente kellett menjen ellenőrzésre, és kapott egy papírt, amit magánál kell hordania, hogy transzfúzió esetén csak ilyen típusú vért kaphat.

Tök jó, hogy Balázs elvolt az anya-apa pótló Micimacival! Megy a drukk, hogy hoszzú távon is így maradjon!

Íme két fotó, a 2. pocaksimizés közben készült. Zitát olyan nehéz lehet fotózni, mint Andrist, állandóan mozgásban van.

Kép Kép

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Ayse

Nagyon boldog születésnapot kívánunk.

Ayse, Tünde

Ezen a tanárok iránti tiszteletlenségen én is teljesen ki vagyok akadva. Meg azon is, ha a szülők bevonulnak és megmondják a tanárnak a tutit.
Az én szüleim mindig a tanár védelmére keltek anno, még ha igazam volt legtöbbször akkor is. Hiába voltam bazi öntudatos.
Nekem anyósom volt anno tanárhoz berohangálós (pedagógus létére) és Balázs is mondta, hogy majd ő.... . De szerintem ezzel csak a gyereknek árthat. Mert ha jó egy tanár, akkor úgysem kell hozzá bemenni, ha meg rossz és ezt még a szemébe is mondják, akkor szerintem a srácokon csapódik az ostor. Meg azt is meg lehet azért figyelni már ilyen kicsi korban is, hogy egész máshogy viselkednek a gyerekek a szülőkkel és máshogy más társaságban.

Na ez most jó zagyva lett, de az egészből azt akartam kihozni, hogy szerintem sem a gyerekek, sem pedig a szülők nem adják meg a tanároknak a kellő tiszteletet.

Kép
Kép Kép
sildike

Jucc!
Olyan kedveset írtál...hogy most itt ülök és potyognak a könnyeim....

És a töbieknek is nagyon köszönöm a köszöntést!!!!

És még a nap is kisütött :):):)

ayse

Tünde

Ha időben végzünk, akkor meglátogatunk.

Zita nagyon édi a sapiban és basszus mekkora már a hasad. :shock: :shock:

Kép
Kép Kép
sildike

Tünde :) Jó, hogy vagy nekünk, és ilyeneket megtudhatunk! Bár nem tudom, megyek-e vele valamire... Gondolom, én is kérhetem vérvételnél, úgy, mint a toxoplazmát.

Zita nagyon édes, és az a pocak! :) Nálunk is ez megy, alig lehet fényképezni őket, valaki, vagy egy-egy testrész mindig el van mosódva a képeken :)

Ildi :) Rég láttunk a fiúkról fotót! Bécsi puncsiszogatós kép? Karácsonyi hangulatos?
Jobban vagy?

J.

Kép

Kép
jucc33
Érd

Zita nagyon édes Télapó (vagy Mikulás? már magam sem tudom :lol: )!!! Nagyon kiváncsi leszek, hogy mit szól a tesóhoz :).

Nekem 2x vagy 3x ellenőrizték az ellenanyagot :). De ugyer a házi orvos írja a beutalót a nőgyógyász levele alapján. Egyszer se hagyta ki azt a megjegyzést, hogy EZ MEG MINEK????? Mintha legalább is az ő zsebéből finanszírozták volna a vérvételt... :?

Tünde!
És ha én kaptam vért (kaptam), akkor is lehet, hogy valahogy megváltozott úgy a vérem, hogy már csak a 0-áson belül is ilyen speciális alcsoportot kaphatok? (vagy most egy állati nagy baromságot kérdezek???)

ayse

Ja igen, egyedülálló anya témaához még pár sor.
Nekem még az a bajom, hogy ha apa időben hazajön, vagy pl hétvégén, hiába kérem, hogy segítsen, sokszor tojik rám. Mondjuk Zitával foglalkozik, így legalább Zita nem akadályoz a munkában, de nem akarja megérteni, hogy pl mire kipakolok a mosogatógépből, totál begörcsöl a derekam és megkeményedik a hasam. Boltba utál menni, egyedül pláne, pedig az is már annyira nehezemre esik, sokszor az ájulás kerülget a sorbanállás közben.
Szegényt ma reggel is elszidtam magamban, h tegnap este hiába kértem, hogy pakoljon ki a gépből. És láss csodát, reggel kipakolt. :D Szóval haladunk, de azt még mindig nem tudja, hogy a tányéroknak nincs lába, és nem másznak be maguktól a mosogatógépbe.
Hétvégén kértem, hogy olvassa le a vízórát, mert be kell mondani. 8elég nehéz hozzáférni). Hétfő este végülis leolvasta, de még mindig nem sikerült felhívnia a vizeseket az eredménnyel.... áááááááááááhhhhhhhh, már nem is érdekel, de nem fogok mindent én intézni, megbeszéltük, hogy ezek a dolgok és a csekkek az ő dolga.

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Ayse :) Ettől most én is meghatódtam :) De én nem azt akartam ám, hogy sírj!

Kép

Kép
jucc33
Érd

Tünde :) Ezek a férjek! :evil: Enyém se csinál magától semmit itthon, pár dolgot szoktam kérni, de azokkal megy a halogatás akár hetekig is, ha olyan. Egy példa: Év elején leszedtem a karácsonyfát, és két égősort bazira sikerült összegabalyítanom. Szitkozódtam, balhéztam, de nem sikerült kigubancolni. Apa megszánt, hogy ez nem nagy meló, majd megcsinálja, csak most feküdjünk le. Betette a pulcsik közé, hogy Balázs ne lássa meg, azóta ott van. A napokban emlegettem már, hogy aktuális lenne, megint ígérget...
Amúgy akkor szokott rákérdezni, hogy miben kérek segítséget, ha már a kiborulás határán vagyok.

J.

Kép

Kép
jucc33
Érd

Judit! Ahogy látom, mindenhol más a szokás, hogy ki adja a beutalót. Nálunk pl a védőnő intézi ezeket, de az orvosom is mondja, hogy most ez meg az lesz. Sztem kérheted, de én még mindig azt gondolom, hogy erre van egy kötelezően betartandó protokoll, de most majd megkérdezem a védőnőmet.

Ayse, kaptál már vért? Miért? (azon kívül, hogy kellett)
Na, én most azt írom, ami itt a bevett szokás, nem tudom, szabály-e, de gondolom igen. Ha valaki egyszer már kapott vért, akkor utána csak ún. választott vért kaphat. Ez azt jelenti, hogy mi a véradóban laboratóriumi körülmények között összehoztuk a beteg vérét a beadandó vérrel, és ha nem volt semmi reakció, akkor azt megkaphatta. Erre főleg még szülőképes nőknél figyeltek oda.
Persze vannak speciális esetek, amikor pl baleset miatt nincs erre idő, mert a beteg kivérezne. De ha ismert ellenanyaga van, akkor minden esetben csak a neki kiválasztott vért kaphatja az illető.

Basszus, tényleg bazi nagy a hasam, nem tudom, mi lesz még 7 hétig...
De nem akarok még 7 hétig pocakos lenni!!!!!

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Judit, az enyém nem kérdezi, hogy mit segítsen, de nem panaszkodom, mert ha itthon van, akkor Zitát ált lefoglalja, és sétálni is elviszi.
Igazából az a baj, hogy ezt látta otthon, és nem kellett semmit se csinálnia.

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Tünde!
Méhen kívüli terhesség miatt :(
És ez az ismert ellenanyag kijött volna már a vizsgálatokon? Mindig azt írták a leletre, hogy ellenszérum negatív, vagy valami ilyesmi. Hú, de bonyi ez...

Pedig még legalább 3 hétig legyél csak pocakos! Szerintem nem is olyan nagy! De elhiszem, hogy rossz lehet vele álldigállni :(

ayse

Ayse, igen, kiderült volna.

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Sziasztok...megint csak bekukk...úgy rohannak a napok...és mindíg van valami rohanás...

Jól vagyunk, Tüncsinek is megvolt a Mikulás...de még nincs letöltve...
Iszonyatos mennyi energiája van! Egész nap csak mozog...

Tünde, kitartás!

Kép

Kép
prüntyi

Tünde, olvastam, hogy irtál itt az ellenagyag-termelésről, benéztem és nagyon hasznos volt, most legalább azon nem háborgok, hogy ez meg minek. Ezek után már csak azon aggódom, hogy készen lesz-e időben a lelet.
Kitartás, gyorsan szállnak a hetek!
Köszi,
Zsuzsa

KépKép

KépKép
majola

Prüntyi, Zsuzsa köszi, igyekszem kitartani, más választásom amúgy sincsen. Remélem nem lesz több melegfront januárig, talán idén még tél is lesz.
Zsuzsa, de jó Neked, Te mindjárt szülsz!

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Így alszik Balázs a Micivel :)

Kép

Mennem kell, megígértem neki, hogy reggelre egy csomó üvegmatrica fogja várni....

Ayse :) Hogy telik a szülinap?

Jó éjt!
J.

Kép

Kép
jucc33
Érd

Hogy Lili ma reggeli szösszenetével feleljek:

- Amikor nem Anyák napja van, akkor Apák napja van!

És egy másik:

Beszélgetünk róla, hogy vannak-e űrlények.
- A Holdon biztoan nem élnek, mert ott már járt az ember és nem talált senkit. - mondom
- JÁRT EMBER A HOLDON???????!!!!!!!! :shock: :shock: :shock:

Balázs nagyon aranyosan alszik a mackóval! A ma éjszaka hogy telt?

ayse

Sziasztok!

Davallia :) Atyaég, mekkora a pocid :) Nem csodálom, ha nem megy könnyen a mozgás!
Hát, nem tudom, asszem volt itt/ott/ szó róla korábbna, hogy még ha ki is derül a vashiány, akkor is alaposan utána kell járni, hogy tényleg arról van-e szó, mert nem jó a fölösleges vas-szedés. Szóval, ha nincs hiánya egyértelműen, akkor én nem adnék! Ha csak azt az egy ismert mellékhatását nézzük, hogy emésztési zavarokat okoz, már ez meggyőző nekem...

Ayse :) Lili megint nagy volt :D

Balázs éjszakája rosszabb volt a szokásosnál is :( Óránként vonyított valamiért, aztán amikor lefeküdtem, ő is mellém bújt. Csodálkoztam volna, ha a tegnapi zaklatott nap nem hagy nyomot az éjszakáján. Délután fogorvosnál voltunk vele, és valamiért most nehezen viselte, nem is tudta a dokinéni befejezni, kedden folytatja. Így ajándékot sem kapott, szerintem tök egyértelműen megbeszéltük ezt előtte. Ezek után apjával jól összevesztem / elfelejtett szólni, hogy fogorvos után nem tud maradni, mert még egy építkezésre ki kell mennie, és késő estig eltart a dolog, én meg úgy terveztem az estét, hogy ő is bele volt kalkulálva. Kicsit kiborultam ettől/. Balázs is nagyon szerette volna, ha Apa játszik vele végre, így pocsék hangulatban baktattunk haza. Az ilyen rossz napokat mindig lehet érezni az alvásán :(

Ma viszont jó napunk van eddig. Kimentünk délelőtt a Vörösmarty térre Balázs kis barátnőjével és az ő családjával. A két gyerek hatalmasat ökörködött egész idő alatt. Amikor Vivivel együtt vagyunk, mindig megállapítom, hogy az én fiam egy angyal :) Ragad rá hülyeség, de azért akkora rosszaságokat nem csinál, mint a kiscsaj. / és az a legrémisztőbb, hogy gőze sincs róla, hogy rosszat csinál/. A legdurvább, ami engem is felbosszantott: hazafelé próbáltunk fölszállni a 2-es villamosra, Vivi anyukájának segítettem fölpakolni a babakocsit, aztán Balázst, közben Vivi eltolta a mi kocsinkat benne Gergővel. Szerencsére a vezető türelmesen várt, de nem mindegyik ilyen...
A többi csak apróság, hogy mindent megfogdosott a vásárban, az órák mutatóját tekergette-feszegette, törékeny méregdrága dolgokat kis híján összetört.
A vásár gyönyörű, gondolom, este nagyon hangulatos lehet, én csak a kínálatról tudok beszámolni. Annyit mondhatok: ha én gazdag lennék... Nagyon ki voltam már éhezve az igényesebb dolgokra, mert itt nálunk a vásárban nap mint nap a kínai műanyagokat, meg a giccses randaságokat kell néznem, elvétve akad értelmes dolog is. De itt minden annyira szép! Nem mondom, hogy olcsó, de lehet azért vásárolni. Anyukámnak sikerült egy szerintem gyönyörű teás készletet venni, tulajdonképpen ezért mentünk ki. És van töki pompos! :) Nem kóstoltam, de jól nézett ki!
És ma 17:30-18:30-ig várja a gyerekeket az igazi lappföldi Mikulás!
Gyönyörű fa karosszéken üldögél :)
Szerintem érdemes kinézni, ha egyedül lettünk volna, asszem sokkal több dolgot veszek...

Ayse :) És volt szülinapi köszöntés, buli, ilyesmi?

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

A két csibész a villamoson:

Kép

Kép

Gergő:
Kép

A teáskészlet két darabja:
Kép

Ezek pár nappal ezelőttiek:

Kép

Kép

J.

Kép

Kép
jucc33
Érd

Sziasztok!

Davallia, amindenit, mekkora nagy pocakod van!!!!
Én sem adnám a vasat, mert felhalmozódik a szervezetben, és az nem jó. Kérdezd meg Andot, Ő jobban tudja, de van olyan betegség, amikor sok a vas. Azt nem tudom, hogy akkor is előfordul-e, ha vastablettát szed az illető.

Judit, tök jók a képek! A két fiú naygon hasonlít egymásra. Engem is zavar, ha olyan gyerekkel vayguk, akit nem lehet fegyelmezni, vagy nem fegyelmez az anyukája.
Ez olyan micimaci, aminek volt egy szív az elején, és "foltozott"? Mert akkor Zitának is ilyen van, néha odaadom neki, ha sír az ágyban, és ölelgeti ezerrel. :D

Ayse, miylen tortád volt?

Ildi, Andi, miylen volt Bécs?

rólunk:
rólunk: ma megint tök sz@r napom volt. :( Elmentünk a szemészetre, mert vmelyik nap ráléptem a szemüvegemre, és eltört, és amúgy is éreztem, hogy romlott a szemem. Sajnos nem is tévedtem, 1/2 dioptriát romlott mind a kettő, így már -3 és -3,5-nél járok. :( :( Mindezt 5000Ft-ért tudtam meg. Tudom, nem muszáj oda menni, de az SZTK-ban meg több hetes előjegyzés van, sajna nem tudtam várni, szemüveg/k.lencse nélkül fél ember vagyok.
Aztán elmentünk bevásárolni, jó sokan voltak, pedig még javában délelőtt volt. Na, ott aztán minden bajom volt, húzott a hasam, fájtak a forgóim... nem nekem valómár az ácsorgás.
Itthon Zita előadta a szokásos ebédnél történő hisztijét, nem evett semmit. Előtte még kilopott a kosárból egy nagy üveges babakaját, amit kiejtett a kezéből és összetört.
Délután megint megpróbálkoztunk az ebéd elfogyasztásával, ez lett az eredmény:
(nem az én művem, én csak megörökítettem)
Kép Kép
Végül kapott tápszert, gondolom a fognövesztés miatt nem akar enni, csak ne csinálna hozzá ekkora balhét...
Az előbb csináltam neki mandulatejet, és ebből banánturmixot . Tök fini lett, persze Ő köszönte, nem kéri cumisüvegből, fintorgott nagyokat. De amikor én ettem bögréből kanállal, akkor jött kunyizni, és így ízlett... ki érti ezt...

Ja, és ma csoda történt, apa saját magától felmosott. Még azelőtt, hogy Zita lehajította a kajáját. :(

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?