Sziasztok!
Anita: szerintem a "hiszti"-nek nevezett akaratnyivánítás teljesen normális. Szegénykék még nem értik hogy miért szabad a csörgőt rágcsálni és miért nem szabad a 220-as vezetéket...stb.
Idővel majd megtanulják, hogy ami anya-apa tilt az tényleg veszélyes. A tehetetlenség is közrejátszik sokszor, mert pl. ő már szeretne mászni, de mivel utcán vagyunk, ezért a babakocsi az ő helye, de hát nem érti a lelkem...
Kitartás!!
És, sok dolgot nem érdemes tiltani csak ami veszélyes.
Ildi: Dorina kb. 1 hónapja nem alszik délután. Már nem szenvedek vele, mert volt hogy csak délután 5-kor aludt el, aztán itt grasszált éjfélig.
Bettinát sem érdekli túlzottan a cici nappal. Én megkínálom minden alvás előtt-után, aztán eldönti
Gaby: cukin lépeget már Eszterke!!!
Vali: Vince látta már az alvós képét??
Nyúlanyó: örülök, hogy kúszik Tomdi, meglátod most már gyorsan fog fejlődni!
Meli: nekem régen pontosan 28 napos ciklusaim voltak, most meg 25-35 bármi. Mi már mindig védekezünk, mert nem akarunk több picúrt.
Éjszakai ébredés:
Bettina mindenfélét produkált már: átaludta az éjszakát, egyszer kelt hajnalban, 2 órát üvöltött elalvás előtt, százszor kelt.....sorolhatnám.
Én semmiből nem csinálok már gondot, lényeg, hogy nem hagyom sírni, ciciztetem, ha nem kell neki, akkor magam mellé veszem.
Most pl. hajnali 4-kor apa játszott vele, mert sehogy nem akart visszaaludni, aztán 1/2 6-kor cicin elaludt.
Annácska: sajnálom, hogy Petikét megviselték a kórházi dolgok
, remélem lassan visszarázódtok! Annamari csinálja a tornát??
Eszti: mi most Esztergomba készülünk az élményfürdőbe, állítólag nagyon jó és nincs is messze
Volt már ott valaki?
Cory: engem is kikészített egyik nap a párom, de aztán rájöttünk, hogy én vagyok érzékenyebb a dolgokra és neki fel sem tűnt, hogy annyira megbántott. Lényeg, hogy mindig meg tudjuk beszélni.
Lelkileg rendben vagy már???
AZ ÖSSZES BABAKÉP NAGYON ÉDES!!!!!!!
Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.