Cenikő!
Az én dokim is ahogy írod, nagyon jó orvos!
Néha kisebb harcokat kell vele vívnom, de segítőkész és ő is tud elég rendes lelki fröccsöket adni az embernek, ha úgy érzi szüksége van rá!
Ő azt mondja, nem az a kérdés lehet e gyermekem, hanem az , hogy hogy! Ezt mindig elmondja!
Tényleg rendes koma, egyébként!
Tudom, hogy nem vagyok elkésve, csak amikor az ember már 3 éve próbálkozik, akkor egy kicsit véges a türelme, na jó a fél év hormonkúra az kiesik!
De úgy gondolom, hogy nekünk a lombikkal nagyobb esélyünk lesz.Egy Elzáródott petevezeték és egy csonkolt petefészek mellett.A lombikos doki is ezt mondja, a lombiknak nagyobb az esélye.Csak tudod, úgy vagyunk vele, hogy ameddig el nem kezdjük a kezelést, addig próbálkozunk természetesen, hátha véletlenül összejön. Ha nem, akkor lombikkal csak sikerül.
Mind a két doki azt mondja, a lombiknál nagyon pozitív dolog, hogy fiatal vagyok, mert könnyebben veszi majd a szervezetem a stimut, meg az egész tortúrát!
Reméljük így lesz!
Úgy szeretném már én is azt érezni, amit te!
Persze nem lehet "kellemes" rosszul lenni, és állandóan pisilni, de a bébire gondolva, ez biztos elviselhető!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!