Új privát üzeneted érkezett!

Cenikő!

Tudom ki az orvosod, aranyos nő nagyon. Amikor kórházban voltam, akkor másnap odajött hozzám és megkérdezte, hogy jobban vagyok e már, mert a műtét után nagyon rosszul voltam.

Nincs gyerekem még sajnos.

24 éves vagyok. :oops: :oops:
kisfóka

Cenikő!

Meg se kérdeztem, ne haragudj, hogy te hogy vagy?

Voltál már uh-n?

Jó neked, hogy már a 3. babádat várod!!!!!
kisfóka

Gaby! Köszi kérdésed! Nagyon jó volt, sok érdekességet tanultam! A legjobban az elektronikus napló program tetszik! A szülő pl. otthon leül a net elé, beírja kódját és máris láthatja gyermeke jegyeit, hiányzásait, dícséreteit! Szóval, mint az ellenőrző, csak interneten!
A tanár is elérheti bárhonnan és vezetheti óráját, írhatja a jegyeket! stb.
Nekem bejött!

Kép
bettike
Eger

Bettike, ezek szerint az eltitkolt jegyek, beírások, elveszett ellenőrzők kora leáldozóban van :lol: A következő az lesz, hogy a szülő megnézheti webkamerán, hogyan felel a gyereke :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Na kész vagyok a meseolvasással, most a Fognyűvő manócska van toppon. Minden este azt kéri újabban :lol: Aztán meg megbszéljük az aznapi történéseket! :wink:

Kisfóka: nem vagy elkésve semmiről!!! Időbe kiderültek a gondok és ez a "jó" a rosszban :wink: Amúgy sztem az orvosod egyik legjobb doki Szegeden. Ő mit mond???
Emőkét én is nagyon szeretem, ő eddig az első orvos aki nem csak a testtel hanem a lélekkel is foglalkozik :D :wink: Nekem ez nagyon fontos!
Köszi jól vagyok, csak álomkórban szenvedek, állanódan álmos vagyok. Éjjel nem tudok aludni, mert állandóan pisilnem kell :evil: De olyan szinten, hogy kimegyek és a következő pisilésig el sem alszom :evil: :shock: Ez napközben okoz gondokat, mivel nem tudok lefeküdni pihengetni, mert van 2 pörgős kölköm :lol: :lol: Úgyhogy így kb kéééééész ááááááááááááááááááááááááááááááá :lol: :wink:
Hányingerem van szagoktól, látványtól, de nem vészes. Néha néha van úgy, hogy "rögtök hányok" de mély levegővel és elfordulással , kiszaladással a szobából megpróbálom elkerülni.....
De nem vészes, mert nem olyan kínzó hányinger, émelygés, mint Violával volt.... :wink: (kopkopkop)

Pénteken megyünk dokihoz meg UH-ra :) remélem oké lesz minden :wink:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Cenikő!

Az én dokim is ahogy írod, nagyon jó orvos!

Néha kisebb harcokat kell vele vívnom, de segítőkész és ő is tud elég rendes lelki fröccsöket adni az embernek, ha úgy érzi szüksége van rá!
Ő azt mondja, nem az a kérdés lehet e gyermekem, hanem az , hogy hogy! Ezt mindig elmondja!

Tényleg rendes koma, egyébként!

Tudom, hogy nem vagyok elkésve, csak amikor az ember már 3 éve próbálkozik, akkor egy kicsit véges a türelme, na jó a fél év hormonkúra az kiesik! :)
De úgy gondolom, hogy nekünk a lombikkal nagyobb esélyünk lesz.Egy Elzáródott petevezeték és egy csonkolt petefészek mellett.A lombikos doki is ezt mondja, a lombiknak nagyobb az esélye.Csak tudod, úgy vagyunk vele, hogy ameddig el nem kezdjük a kezelést, addig próbálkozunk természetesen, hátha véletlenül összejön. Ha nem, akkor lombikkal csak sikerül.

Mind a két doki azt mondja, a lombiknál nagyon pozitív dolog, hogy fiatal vagyok, mert könnyebben veszi majd a szervezetem a stimut, meg az egész tortúrát!
Reméljük így lesz!

Úgy szeretném már én is azt érezni, amit te! :) Persze nem lehet "kellemes" rosszul lenni, és állandóan pisilni, de a bébire gondolva, ez biztos elviselhető!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kisfóka

Sziasztok Lányok,

Monyóka, nagyon sajnálom, jó lenne, ha nem pco lenne es tudnátok hamarosan próbálkozni megint.

Ancsa, jobbulast Marcinak, szegénykém, nem sokáig tudott ovib jarni :( .

Lányok ezek a görbék gyönyörűek, Bettike, jól belehúztál, de a többi is gyönyörű.

Holnap megyek 4 hónapos vizsgálatra, szerintetek most is lesz UH? Babancs, Szerika Ti mikor mentek?

Puszi mindenkinek.

Melcsi

Kép
melcsi6

Melcsi!

Nem tudom...azt tapasztaltam, ahány város - annyi szokás. Itt a 15. héten van az AFP, a 19. héten meg a genetikai UH. Máshol meg azt hallottam, hogy a 16. héten van UH. Úgyhogy nemtom megmondani nálad hogy lesz.

Kép
babancs

jó reggelt

hőjelentés

Kép

hát visszament, na majd meglátjuk mi lesz ebből :wink:

én is rosszul alszom, többször felébredek, ránézek az órára és visszaalszom. Az befolyásolja a hőt, ha felébredek, és fél órát próbálkozom visszaaludni, aztán mérem meg a hőmet? Ighaz ez már több napja így van :shock: De nem kelek ki az ágyból.

Kép
gaby25

Bettike
mind majdani szülő, azt mondom, hogy ez tök jó rendszer lesz :D De mikor gyerek voltam nem örültem volna neki :wink:

Kép
gaby25

Zöldi
te is melegedtél ma? :wink:

Kép
gaby25

Én sajna nem melegedtem, de nem is hültem.
Nem működik a Fertility Circle - no görbe.

Amúgy nincsenek jó érzéseim. Mikulásosodok.

Kép
zölddisznó

csajok, tegnap a ferty átálította a vonalzómat 40 napra :shock: át lehet ezt szerkeszteni 30-ra valahogy?

Kép
gaby25

coca
Mikor ébredtem nekem is görcsölt megjövősen, de még egyelőre nem jött. Fene vigye, hogy ugyanaz a tünet mindkettőnél, jó lenne tudni, melyik miatt görcsölt :? na nem nyafogok, hamarosan kiderül úgyis

Kép
gaby25

Összeraktam a F.F-ben:
Kép

...összerakom magam is, mert lassan indulnom kell.

Kép
zölddisznó

Csak egy egyenest dobni van időm, és azt elolvasni ami ezen az oldalon van bocsi :oops:
megpróbálok nap közben még gép elé kéretszkedni!

Kép

Zöldi! NE ADD FEL!!!! Ne mikulásodj, babásodj!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Gaby!
Ez a görbe egyre jobb :)
sonjus

Sziasztok!

Na a sok tegnapi dícsérettől megilyedt szegény görbém! :lol:
1165475985.05.doc

Gaby! Na azért! Ugye, hogy mondtam, hogy ma felmegy!

Na igen! Gyerekként biztos nem örülnék ennek a rendszernek, de mint szülő igen! Egyébként fontosabb a programban a belső használat! Na majd kiderül, hogy mi lesz!
Ja Szezso! Lesznek meg itt viták a személyiségi jogok miatt! :lol:

Zöldi! Mit is mondjak! Szép egyenletes a görbéd! És most ne hallgass a megérzéseidre! :wink:

Kép
bettike
Eger

Bettike
jó a görbéd, te mondtad, hogy neked 36,8-nál szokott megjönni, és biza ez még 37 :wink: akkor ma nem dícsérjük sokat, ne ijedezzen annyit :lol:

Kép
gaby25

Bettike
most nézem a te vonalzód is 40 napos lett :shock: :lol:

Kép
gaby25

Sziasztok!

Coca jó az a görbe 1-2 nap és minden kiderül és mindenki derül!

Gabi az első szakaszban nekem is magas hőim voltak, de a másodikban akkor se ment 37,1 fölé. nemsokára itt a hétvége véget ér az idegtépő várakozás :shock:

Bettike, ekkora szépséghibája had legyen már a tökéletes görbédnek :D Ma is mész még fejtágításra?

Tegnap délelőtt elmentünk babakocsival Mikulást hajtani a városban aminek az lett az eredménye, hogy Mikulást nem találtunk, de 1/2 11-kor beájult a babakocsiba az én kicsi lányom, így amíg fel nem ébredt tologathattam. Már úgy fájt a derekam azt hittem összeesek. Mivel kialudta magát ebéd után ugye már nem volt alvás így esélyem se volt egy kis sziesztára. Eredménye: 8-kor hamarabb elaludtam mint a Réka. :)

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi
9 után már nálam is szunya volt :wink:

Kép
gaby25

Robcsi! Na jó! Végül is lehet, hogy ennyi kis hiba belefér, de többet nem engedélyezek a görbémnek! Amúgy kirügyeztem, mint a tavaszi fák! Csoda szép vagyok! :roll: Mint egy tini! :roll:

Holnap megyek megint, akkor egy másik cég mutatja be hasonló programját és majd dönteni kell, hogy melyiket válasszuk! Legalább addig sem látom a főnököm! Annyit kérdezett ma, hogy jó volt? Mondom igen! Akkor jó! És ezzel lezártuk a témát! Érdeklődő ugye? Aztán meg fogta és kiadta nekem a dolgozatokat, amit egy másik kolléganőm iratott meg az ő osztályában, hogy javítsam ki! Na így könnyű felvenni a fizetést igaz? :twisted:
Na de nyugi, nem idegesítem magam! Fölösleges!
Ja és bocsi, hogy már megint itt siránkozok! :oops:

Gaby! Szerintem azért lett ilyen hosszú, hogy grafikailag szépen kiférjen! Vagy nem?

Kép
bettike
Eger

Bettike
előtte 25-ig mutattott csak, mindegy végül is :?

Kép
gaby25

sziasztok,
sajnos nem tudtam jonni az utobbi idoben, most meg miota tudnek jonni nem sok jot irhatok.

annyira vartam, hogy visszamenjek a dokihoz es vegre tortenjen valami...nos, elvittem a gorbeimet es kaptam csomo nagyon hasznos tanacsot: "nem szabad kiborulni, ne gondoljon a baba-temara, meg fiatalok mindketten, stb", amit a sarki zoldsegesnel is beszerezhettem volna es hazakuldtek tovabbi 1 evre!!! mar a dokitol kijovet bogtem, nagyon akartam hinni benne, es vegre talalni valakit, aki megert es akiben megbizhatok...most megint mehetek uj doki utan nezni...

mar nagyon belefaradtam...azt se tudom homerozzek-e vagy sem, nem tudom mire varhatnek meg igy 2 ev sikertelenseg utan, raadasul immar 1 petevezetekkel...

viszont masoknal remek gorbeket lattam, nagyon drukkolok csendben a hatterbol!

robcsi,
Neked gratulalok, problemamentes pocakosodast kivanok!

vakond
vakond

vakond
keress azonnal másik orvost, két év után nem normális hogy hazaküld újabb 1 évre. :shock: ne hagyd magad felidegesíteni

Kép
gaby25

Vakond! :cry:
Én a helyedben egyet tennék! Addig mennék dokiról, dokira amíg nem találnék egy olyat, aki megért és segít és nem nyomja ezt a hülye dumát!
Nagyon drukkolok neked, hogy megtaláld ezt az orvost! Szomorkodj egy kicsit, sírd is ki magad! Ez kell a lelkednek! Aztán indulj újra neki! És tessék keresni egy rendes dokit! :wink:
Nem mondom, hogy könnyű lesz, de biztos meg lesz a gyümölcse! :lol:

Kép
bettike
Eger

ha minden igaz hőjelentés
Kép
klarissza32

Szuper ügyes vagyok!!! Tapsot kérek!!!!
Egy hónap után sikerült feltennem a hőmet!!! :lol: :lol:
klarissza32

Hahó!

Csak ismétlem önmagam, hogy szépek a görbék :wink: Már alig várom a teszteket :lol:

Nekem meg nem ártott volna egy LH-teszt, mert most csak találgatok. Nem fáj a pocim annyira, mint pé-kor szokott, bár ma reggel volt szurkálás a bal oldalon, illetve tegnapelőtt este görnyedtem egyszer össze a hirtelen szúrástól. De az az ismert görcs nincs, tojásfehérje nincs. Hááát...

Görbusz:

Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Vakond! Már én is hiányoltalak, örülök, hogy jöttél :wink: !

Szerintem is keress másik orvost!

Bár lehet, hogy inkább ne is orvost keress, hanem hívd föl valamelyik meddőségi centrumot. Mondjuk a Kaálit, mindenhol azt olvasom, hogy oda simán be lehet sétálni. Ha nem így van, valaki javítson ki! 2 év az nagyon sok, és a petevezető hiánya is hátráltató, úgyhogy erre specializálódott doktorszaki kell nektek!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Vakond köszönöm.
Az orvoskeresgélést úgy fogd fel, hogy azt az embert keresed aki hozzá tud segíteni egy babához. Nem szabad feladni.

Már nagyon régóta próbálkoztok és sose lehet tudni hogy mennyi van még hátra, abba viszont nem szabad belenyugodni, hogy várj még 1 évet hátha megtörténi a csoda. Lehet, hogy a csodához csak egy ici-pici segítség kell a megfelelő orvostól.

Kép
Kép
robcsi03

Klarissza lehet, hogy tegnap volt peteérésed? :shock:

Szirom, ha a tiéd holnap még feljebb megy, akkor neked is tegnap volt :)

Kép
Kép
robcsi03

Klarissza Kép ügyes vagy :D

Kép
gaby25

Robcsi! Hát remélem, hogy tegnap volt, mert ma hiába is lenne, és a holnap se jó... Tegnap és tegnapelőtt megtettünk mindent. Csak még ma nem ártana, de ez van...

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom
ha ma lenne pé, és tegnap volt akció, az tökéletes :wink:

Kép
gaby25

Gabi! Csak azért nem értem a dolgot, mert én tényleg görcsölni szoktam. Ezért nem vagyok biztos abban, hogy ez tényleg pé. Inkább olyan érzésem van, mintha csak készülődne, és akkor gáz van. Tényleg szabit kéne kivenni pére, bizisten nem mondott hülyeséget a doktor a múltkor. Hát nem röhej, hogy az uram 5 naponként éjszakás, és az mindig a pé kellős közepére esik? Nehogymá a munkahelye miatt ne legyen babánk!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom
hát mikor hazajön a munkából kapd el :wink: én uram hajnalban ért haza 4000km távolságból, és teljesített hajnalban :D

Kép
gaby25

Sziasztok Csajszik!

Nagyon szép görbéket látok, és nagyon drukkolok Mindenkinek, de legfőképpen azoknak, akik a napokban kell, hogy teszteljenek. Mikulás bácsi remélem elvitte az összes csúnya pirosságot és senkinél nem fog jelentkezni! ++++++

Melcsi: én kedden voltam a 16 hetes uh-n. Méretek alapján egy héttel előrébb tartok, viszont a vonalzóm még mindig a mensi szerinti, nem állítom át. Nekem uh volt simán, minden rendben. És képzeljétek! Megmutatta, hogy mi van a lába között: FIÚ! :D

Babancs: te mikor mész? egyébként tényleg város függőek a vizsgálatok, nem igazán lehet általánosítani.

Cenikő: én is borzasztó érzékeny vagyok a szagokra és nekem is rögtön ki kell szaladnom, ha olyat érzek. A terhességem alatt kétszer látogatott meg rókakoma, úgyhogy ez istenes nagyon. Szorítok az uh-dhoz! :)

Zöldi: ++++++++++++++++++++++ és egyébként nagyon-nagyon ügyes és kreatív vagy, mindig gyönyörködök benne, hogy milyen szép dolgokat készítesz. :)

Puszi Mindenkinek!
szerika

Sziasztok!

Görbém:

Kép

Tegnap is csináltam Lh tesztet, tök neagtív lett megint... (el is felejtettem beírni)

Gaby, Zöldi és Bettike! Mennek a ***************DRUKKOK*************!!!!! :wink:

Mindhárman vasárnap teszteltek??? :)
snufi

Sziasztok!

szerintetek, túl vagyok vagy most lesz?
Kép
byby

Hahó! Van itt valaki?

Azt akartam még írni Nektek, hogy ma hamarabb keltem fél órával, és a ferty nem tett fehér karikát. Ez csak egy észrevétel.

Lassan ebédidő, jó étvágyat Mindenkinek!!!

Snufi
snufi

Hát byby, én nem vok vmi nagy görbeszakértő.... szerintem a 13. napon, szerdán volt. :roll:
snufi

Sziasztok,
Végre lelépett a 2 főnököm, és jöhetek dumcsizni! :lol:
Cenikó, Kisfóka!
Én is Szegedi vagyok, per pill felsővárosi! :lol: :lol:
Kisfóka, megadnád a Dr Kalár elérhetőségét, ha nem publikus akkor priviben? Van uh a magánrendelésén?
Gabi,
A Görbéd nagyon szép, alig várom hogy tesztelj végre, és persze sok sok DRUKKKKKKOT küldök!
Coca,
A Tiéd is nagyon ígéretes, és ekkora beágyazódási eséssel nem lehetnek rossz érzéseid!!!!
Bettike,
Ez az esés még abszolúlt nem gáz, nagyon szorítok hogy holnap egy picit fentebb menjen, és ha a görbéd ilyen félénk, akkor nincs több dicséret! :wink: :lol:
Szia Vakond!
Jó hogy jelentkeztél. Én a Kaálit javaslom neked, de minnél hamarabb!!! Nem érdemes tovább várnod! Felháborító hogy milyen dokik vannak!!! :twisted: Nekem is csak a bal oldali petevezetőm jó, és a Kaáliban szinte minden hónapban "csinálnak" baloldalra egy érett petesejtet. Sok sikert!!!++++++++++++++++
Klarissza,
Ez aztán az ugrálós görbe! Kíváncsi leszek hogy a ferty mit kezd vele... :shock:
Szirom,
Sztem ma peteérsz, de ne vagyok szakértő, és lehet hogy nincs igazam :oops:
Képzeljétek, kíváncsiságból 2 féle hőt is megelőlegeztem magamnak holnpara, 36,9 és 37-et. És a ferty két különböző időpontra tette a pé-t, pedig csak egyetlen árva tized a különbség.....
Íme: Kép Kép
macspacs

Snufi,
Nagyon megrengetted az LH tesztekbe vetett bizalmam!! :shock:
Egyébként jó étvágyat, én már túl vagyok az ebéden, de még mindíg olyan éhes vagyok!!
Byby,
Sztem még lehet hogy csak ezután lesz pé, a következő pár nap hőjéből fog kiderülni, kitartás! :wink:
macspacs

Snufi
olyan 1 óra intervallumon belül nem karikáz fehéérel a ferty. Én 6-7 között kezdem mérni, és mind kék volt, mikor 5-kor mértem mert apa akkor jött haaz hajnalban, akkor azt jelölte fehérrel, és a két db 6.50 perckor mértet. Most 5.40- és asszem 6.40 kzöt mért hő kék pötty marad :wink:

macspacs
ez felettébb érdekes :shock: akkor tessék szépen 37 fokot produkálni holnap :wink:

Kép
gaby25

snufi
milyen márkájú lh teszt? olyat nem vegyen senki :wink:

Kép
gaby25

Macspacs, az én bizalmam is megrengett, gondolhatod!!! :roll:
Érdekes valóban ekkora különbségnél, hogy más napra teszi a pé.-t... :roll: És így van, ahogy Gaby írta, 37 fokot mutasson holnap az a lázmérő!!! :)
snufi

Fúúúúú Gaby, elfelejtettem, valami R betűs, az biztos!!! Monyóka tudja, azt hiszem ő írta, hogy ismeri! De megnézem majd otthon! Még megtalálom a kukában, ... 8)
snufi

A másik érdekesség a dilis fetyben, hogy ha a 14 napon van a pé, akkor az akciók + inszem alapján: magas a terhesség esélye, ha 12 napon (inszem utáni napon ), akkor csak közepes.......
macspacs

Szasztok!
Még a suliban téblábolok, de most van egy kis időm - megetetem Benőt.

Van itt valaki?

Kép
zölddisznó

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?