Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Végre elkészültek a díszek és a koszorú! :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép Kép

Kingus sokat "segített"! :lol: :lol: :lol: Hátmég a Zsófi!
:lol: :lol: :lol:

Napsi!
Ha nem bánod, én is itt válaszolnék a kérdésedre.
Nálunk 5.-én este jön a Miku, fürdés közben! :lol: Ilyenkor hamarabb fürdenek, és még van idő egy kis játékra, megelőzve ezzel a másnapi könyörgést, hogy induljunk már az oviba! :lol:

Nálunk a Jézuska hozza a fát feldíszítve 24.-én reggel, és már az ajándékok is alatta vannak, hogy jó sokat tudjunk játszani. Ha nagyobbak lesznek biztos változnak majd a szokások, de most így jó nekünk. Annyira jó, hogy ilyenkor tényleg minden róluk szól (mármint a gyerekekről), az együtt játszásról, és végre együtt vagyunk!!!

kizsó

Sziasztok!

Tviky!

Szívből gratulálok!Nagyon sok boldogságot kívánok nektek!

Azt hittem még az előző incidens miatt pihensz....de örülök,hogy egy ilyen csoda miatt voltál távol.Már hiányoltalak!

Tirza!
Fantasztikus ,hogy ennyire lereagálja a tested a lelkedet.Az már a tanfolyamon is megláttam,hogy fantasztikus lelked van....
Van ilyen hogy beindul valakinek a teje.Ha így áldott meg a sors,hogy belövelltek a melleid,én a helyedben biztos megpróbálnám szoptatni Matyit.Innen már csak egy kicsi lökés kell a szervezetednek....és lesz tejcid,ha még nincs:-).......
Viszont ha nem szeretnéd megpróbálni,akkor viszont hideg vízzel borogasd a cicidet,és valószínű enyhülni fog a duzzadás.
Én megpróbáltam a ciciztetést,de mivel nincs mellbimbóm,a bimbóvédővel csak türelmetlenkedett a manó,szóval abba is hagytuk.

Napsi!
Norosz mennyit változott!Csuda helyes pasi!

Képzeljétek!
Ma kaptunk egy papírt a gyámhivataltól,hogy be kell mennünk-(gondolom adategyeztetés céljából)8-án kell mennünk.Mindenhol be kell menni vagy ez is csak a fejér megyei gyámhatóság kedveskedése?

6-án megyünk csavarogni a törpivel.Megyünk egy kicsit Mikulásvadászatra.Szeretnénk,ha lenne télapós képünk .Ha nem sikerül élő Mikut fognunk,akkor a Camponában vannak nagyon helyes ülő Mikuk,azzal fogunk fényképeszkedni.
Na meg bemegyünk a munkahelyemre,és bemutatkozunk a csajoknak.
Mi még nem vettünk semmi ajándékot senkinek,és azon is nagyon gondolkodunk,hogy a manó mit kapjon... a nővéremék vettek már neki kicsit több játékot mint kéne :lol: ,persze egy csomót én sem láttam belőle....így nem is tudom mit fog kapni.Egyenlőre az a biztos,hogy a karácsonyfát imádni fogja,mert mindent imád ami színes,és világít.Ezért a férjem szüleinek vettünk izzósort a fájukra,mert tavaly nem volt :lol: Ott leszünk egy hétig.

Amit Napsi leírt,hogy bármikor képes sírva fakadni a boldogságtól....hát mostnában(az elmúl t 2 hónapban)velem is előfordult.Tegnap is dajkáltam a kisfiamat,ő hozzámbújt én meg bőgtem a boldogságtól.Biztos a karácsonyt is végigbőgöm,mert már most könnyes a szemem....
De mindenkinek azt kívánom legyen oka mielőbb boldogan végigkönnyezni egy arácsonyt vagy csak egy meghitt pillanatot!!!!

Most megyek,mert vár a konyha......A törpi már alszik.Így most vár a vavló világ :lol:

Jó éjt mindenkinek!
Sziasztok! Zsuzsa
kavicska

Sziasztok!

Nagyon rég jelentkeztem, de azért igyekszem olvasni benneteket! :)

Tviky: Nagyon sok örömet kívánok nektek a kisgyermeketekhez!!! :)

Tirza!
Matyi nagyon szép ütemben halad, ha így fejlődik, nemsokára leelőz minket :wink: A helyedben én is kipróbálnám a szoptatást. Én próbáltam, meg is vettem a szoptanít készüléket, de nem voltam elég kitartó. Claudiának is kölcsönadtam, Ő kitartóbb volt, mint én, de neki sem jött be. Ennek ellenére én hiszem, hogy lehetséges. Szóval, szerintem gondold meg. Ha kell a készülék, szívesen elküldöm neked.

Kavicska!
Igyekszem minél hamarabb bescannelni (beszkenelni, vagy nem tudom, hogy írják - az Amerikában élő sógorom ettől tud falra mászni, amikor egy angol szót magyarul ragozunk :lol: ), szóval beolvasni a számítógépbe az Ágacskás listát, ígérem nem felejtem el, csak időhiányban szenvedek.

Tirza+Kavicska!
Voltunk Claudiáéknál, tündéri kislányuk van :) Egy csodás napot töltöttünk el náluk. Mit szólnátok a nagy ünnepi "őrület" után januárban egy találkozóhoz? Valamelyikőtöknél lehetne? Szívesen meghívlak benneteket magunkhoz, de azt hiszem, egy kicsit messze vagyunk tőletek :( . Mi a rokonok miatt járunk arra felétek. Szóval majd gondoljátok át. :)

Mindenkinek, aki képeket tett fel az adventi dolgokról és a díszítésekről:
Nagyon szépek, egy kicsit irígykedem (vagyis nagyon :lol: ), mert én nem nagyon vagyok kreatív. Bár most elhatároztam, hogy fogok szalvétaképeket csinálni Grétának, hiszen itthon még a keretet is meg tudom hozzá csinálni. Remélem majd eljutok egyszer addig.

Minden betegnek jobbulást!

Kép

KépKép

Jó éjt!
obea

Tviky, gratulálok a kisfiatokhoz. Így már értem, mi volt az eltűnésed oka. Ennél szebb ajándék nem is kell karácsonyra. :lol:
Kép

Kizsó, nagyon ügyi vagy, fantasztikus a dekoráció. Az asztali díszek és a koszorú is nagyon jól sikerült. :lol:
Én "irigylek" mindenkit aki ilyen ügyes, mert én az ilyen dolgokhoz eléggé ügyetlen vagyok. :oops:

Tirza, te is nagyon ügyi vagy. Az ötletek honnan jönnek, vagy te találod ki? Nekem nagyon tetszik az adventi naptár (többek között), nem lehetne tőled rendelni a jövő évit :?: :lol:

Tvera, egyszerűen mesés ez az "ötletbazár". Ahogy már az előbbiekben is írtam én nem igazán vagyok jó ebben, ezért csak ámulok és bámulok milyen ügyesek vagytok. :lol:

Napsugi, nálunk 5-én este lesz kitéve a kiscsizma az ablakba, és éjszaka telerakja a mikulás vagy télapó ami éppen eszembe jut.
A karácsonyt már legalább 11 éve anyósoméknál tartjuk. Úgy gondoltam, ha majd lesz gyerkőc akkor 24-én itthon leszünk, de azóta is náluk töltjük, mert imádom amikor a kis család körbeüli az asztalt és békésen meghitten vacsorázunk, nekem ezen van a hangsúly és nem az ajándékozáson.
A karácsonyfát nálunk a jézuska hozza egyenlőre, tehát úgy oldjuk meg, hogy mi feldíszítjük a férjemmel, és mindenki csak utána jöhet a szobába.
Fantasztikus milyen nagyfiú már Norisz, és még mindig nagyon bájos. Imádom a kis pofiját, mert mindig csupa mosoly.
Már nagyon hiányoltam a képeket róla, imádom nézegetni.

Móncsi3 jobbulást.
Kép

Kép
Kép
atan

Sziasztok!

Obea!

Nagyon örülnénk egy találkozónak!Sokat gondolunk rátok!
Gréti Nagyon édes!
Előre is köszi a bescannelést:)
Majd a talit megbeszéljük.

Kizsó !
Nagyon ügyes vagy !Nagyon jók lettek a díszek,díszítések,és koszorúk!

Tirza!
Nagyon jó kézügyességed van,ha ilyeneket tudsz készíteni!
Én ennyire nem vagyok ügyes,de ugyekszem képezni magam,hogy sokmindenre megtaníthassam Márkot.
Mit szóltok egy Ágacskás kistalihoz Beáékkal?
kavicska

Sziasztok!

Köszi a dicséreteket! Annyira szeretek ilyeneket készíteni! Talán szakmai ártalom is egy kicsit! :lol: (óvónő vagyok)

Kérdeztétek, miből van az ablak dísz: sima egyszerű A4-es papírból vannak kivágva. Sok mintát az oviból szereztem be.

Kép Csíííííz!

Kép

kizsó

Kizsó!
A kislányod milyen édes ezen a képen!(minden képen az :lol: )

Én kérdeztem az ablakdíszt, azt hittem matrica, olyan szépen van kivágva. :D Tényleg ügyi vagy!

Kép
Csajszik és gyerekek! A télapó már úton van hozzátok! Virgácsot ugye nem kap senki? :lol: :lol:

Kép
vivi1

Képzeljétek érdeklődtem a tegyesznél,hol állunk a sorban. Ugyebár szeptemberben másodikak voltunk, gondoltam hátha haladtunk azóta... Na mit tippeltek hányadikak vagyunk??? :roll: :roll:
Úgysem találjátok ki: harmadikak!!!!!! Úgyhogy haladunk ezerrel- igaz, hogy nem előre , de ugye ne legyünk telhetetlenek...... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
steiff

Steiff!
Még mindíg jobb minha a 20-dik helyre léptél volna vissza! tudod olyan ez mint a társasjáték,5-öst dobott lépjen vissza egyet.
simineni

Sziasztok Lányok!

Eltűnt, ami írtam :twisted: :twisted: :twisted: !!!!
No akkor iso ráz :) :

Ne haragudjatok, hogy mostanában eltűntem, és nem írok!
Sajnos, szomorú bevallani, de elég "depis" korszakomat élem... :( :( :(
Nagyon nehéz a várakozás!!! Kezd nagyon hosszúra nyúlni ez a 8 év..., jövőre már 9. Sőt, ha úgy veszem, hogy én teljesen késznek és érettnek éreztem magam 17 évesen az anyaságra (csak akkor még megfelelő partner és társadalmi normák miatt nem lehetett), akkor már 16 éve vágyom gyermekre!!! :oops: :oops: :oops:

Minden szüli- és névnaposnak (utólag is) sok boldogságot kívánok!

Süni Miklóskájának külön is nagyon sok-sok puszit küldünk neve napja alkalmából!!! Boldog névnapot! (Ezt már annyiszor meg akartam írni: férjem teljesen el volt ájulva Miklóskától a múltkor Sződön, hogy milyen szép, milyen aranyos, milyen okos, majd a lányokat úgy kell levakarni, stb... :lol: :lol: :lol: )

És végül, kedves várakozó társaim, ilyen mikulás ajándékot kívánok mindnyájunknak:

Kép

Sok puszi, Réce
réce

Süni Renóca!

Nagyon sok szeretettel köszöntjük pici fiatokat névnapja alkalmából! :lol:

Kép

Majd küldök emilt, ha lesz egy kis időm, mert most lefoglal a keresztelőre készülődés! :D :lol:

kizsó

Kedves Süni Miklóskája!

Naaagyon boldog névnapot kívánunk Neked!!!
Kép

Réce!
Nem vagy egyedül, én is mindig depis vagyok. Ez a várakozás olyan nehéz és hosszú! De kikell bírni és egyszer boldogok leszünk :P , épp úgy mint a mesében!!! :wink:

Én is küldöm a télapót mindenkinek szeretettel!!!
Kép

Kép
vivi1

Sziasztok!

Miklóska( Süni anyué) boldog névnapot!!!!!!!!! :lol:

Réce: megkérdezhetem,hogy kb hol álltok a sorban? Ugyanis te vagy az egyik viszonyítási pont nekem. :D (Áprilisban Sünike írogatta a sorszámokat és kíváncsi vagyok,azóta mennyit haladtatok,ha nem haragszol a kérdésemért)

Kajla: Hova költöztök? Örülsz neki? Biztos izgalmas időszak ez nektek. :)

Várakozók: Kitartás!!!Néha én is nagyon türelmetlen vagyok.
Beszéltem a Tegyeszes nénivel, elhiszitek, hogy április óta nem volt baba? :roll: Mert én nem. :cry:
A néni szerint azért,mert a Gólyahír nagyon jól működik.Ebben egyetértünk. :)

Mindenkinek szép Mikulás-estét kívánok!
csöpke

Sziasztok!

Miklóska!

Nagyon sok,nagyon boldog névnapot kívánunk Neked!

Remélem mindenkinek tele lett a cipellője reggelre.
Az enyém igen! :lol: Apa Télapója járt nálunk éjjel valamikor!A Manóka kiságyába is beletette az ajándékot.Majd megkóstoljuk.

Képzeljétek!Ma elmentünk a Camponába Mikulásozni,de nem találkoztunk a Télapóval,sem a krampusszal.
Jót csavarogtunk a Manóval együtt.Meglátogattuk a kolléganőimet,és képzeljétek ,kaptunk egy annyira szuper kengurut.......amilyenről álmodni sem mertünk.Annyira élvezte a gyerkőc a benne való utazást....Pedig már kenguruztunk itthon is,csak egy 1000 évessel,amin nem volt háttámla sem.

Obea!

Köszönöm szépen a listát!
Mit hozott a Mikulás?

Na megyek,mert füdővizem kihűl.

Jó éjt mindenkinek!
kavicska

A Gólyahírnél eddig idén 58!!! gyermek született.
Az 57-58 pénteken és hétfőn lesz intézve, egy kisfiú, és egy kislány.
nikinozso

Sziasztok!

Tvera! Nagyon szép koszorúk, mi Dunakeszin lakunk és gyakran járunk a Corába. Szeretem azt az üzletet, mindig nagyon szép dolgok vannak! Szoktam is vásárolni. Lehet, hogy már találkoztunk?

Kizsó! Az ablakdíszek és a koszorú is nagyon tetszik! Ilyen segítséggel, persze könnyű!

Nikinozsó! Micsoda babaeső! A várakozók nagy örömére!

Tavaly ilyenkor még nem is reméltük, hogy a következő ünnepeket már gyermekes családként ( sőt két gyermekes) ünnepelhetjük!
Most pedig aktív résztvevői voltunk a Mikulásnapi ünnepségnek!
Minden várakozónak kívánom, hogy mihamarabb átélhessék ezeket a pillanatokat!
A tavalyi adventim kerűlt a lányok szobájába, már nem is emlékeztem rá és amikor elővettem meglepődtem, hogy mennyire illik oda! Talán a tudatalattim műve vagy a vágyaim kifejezése volt?
Kép
Kicsit megéheztünk!
Kép

KépKép
gilice

Sziasztok!
Egy gyors bekukk:

Miklóskának nagyon sok boldog névnapot kívánunk!

Ma reggel elképzeltem, hogy milyen lehet a nagyobbacska gyerekek öröme, mikor meglátják a csomagjukat! Annyira szeretem ilyenkor, mert nagyon tudnak csillogni a szemecskék! Matyi még átaludta az egészet, viszont a kutyusunknak fülig ért a szája, elég volt azt mondani neki, hogy megjött a télapó, és ő rögtön elindult a csizmácskák felé, és kiszagolta a saját csomagját. Elképzeltem, hogy jövőre már Matyival versenyeznek, hogy kiér előbb a csomaghoz. :lol:
Remélem senki nem kapott virgácsot! :D

Kavicska! Obea!
Ágacskás taliban benne vagyok, mondjuk lehetne nálunk is tartani, ha ez mindenkinek megfelel, nem olyan nagy a lakásunk, de szerintem elférnénk benne, egyetemi barátnős talit is nálunk szoktunk tartani.

Kreatívkodás: nem én találtam ki :oops: , hobbi boltban vettem az alapokat, én csak megcsináltam.

Nikinozso!
Ez nem semmi, nagyon szép szám! Ez az év igen jó volt (számunkra is :lol: ), és még nincs vége az évnek.
A telefonszámom megváltozott, majd átküldöm sms-ben.

Lányok! Az új táblában már az új számom szerepel!

Kizsó!
Milyen keresztelő? Lemaradtam egy kicsit. :oops:
Zsófi nagyon édesen pózol! :D Most tűnt fel csak a képen, hogy milyen szép sűrű haja van!
A koszorú nagyon szép lett, gratulálok, a lányoknak is!

Kavicska!
Mi is kaptunk kölcsönbe egy kengurut, de még Matyi eltűnik benne! :lol: Nem nehéz így cipelni Márkot?

Obea!
Grétike mennyit nőtt már! :D Nagyon megy az idő.

Mi is hízunk ezerrel, ma este 3830 g-ok voltunk, tegnap a védőnéni azt mondta, hogy ki fog durranni a Matyi, ha ilyen ütemben hízik! :lol:
Állandóan orvoshoz járunk, szemészet, kardiológia, meg majd megyünk még koraszülött utógondozásra Szolnokra, már nagyon várom, mert biztos el lesznek Matyitól ájulva a nővérkék is! :D
Ma szívUH-on voltunk, mivel az átlagosnál hangosabb a szívzörejünk, az egyik kamra nagyobb mint a másik, eddig még nincs gond vele, de januárban újra megnézik. Egy kicsit megijedtem, remélem nem lesz semmi bajunk! De olyan aranyosan tűri ezeket a vizsgálatokat!
És képzeljétek, ma megkaptam a legszebb mikulás ajándékomat a fiamtól: elkezdett "beszélni" A pelenkázón volt Matyi, én beszéltem hozzá, és láttam rajta, hogy nagyon kerekíti a száját, nagyon próbálkozik, közben engem figyelt, és egyszer csak kimondta, hogy "Á" , aztán megint kimondta, hogy "Á" utána már csak a száját kerekítette, nagyon édes volt, én meg majd megettem, annyira megörültem neki. Olyan büszke vagyok rá, hogy már ilyen ügyes!

Várakozóknak egy nagy adag kitartást kívánok a csizmájukba! Már nincs sok vissza, gondoljatok erre, hisz sokkal több várakozás van már mögöttünk! Ezt már féllábon is ki lehetne bírni, tudom nagyon nehéz, de megéri kivárni a babátokat, mert annál nagyobb lesz az öröm! És tényleg úgy van, hogy fent dől el minden, és mindenkinek a saját babája jut! Kívánom nektek, hogy ez legyen az utolsó babanélküli télapó!

Jó éjszakát!
Nekem kezdődik az éjszakai műszak! :lol:

Kép
tirza

Gilice!
Édesek a lányok! Hatalmasat nőttek ők is! :)
Az üvegnyalogató kép nagyon tetszett! :lol:

Kép
tirza

Milyen érdekes, nálam még csak éjfél van, de az előttem levő írásomban már 1 óra :shock:

Kép
tirza

Nikinozsó!
Ez nagyon jó hír ebben a topikban! Köszönjük!

Megkésve kívánok mindenkinek boldog mikulást!

Kép

Kép
kajla

Vivi! Aranyos vagy, hogy vigasztalsz, de most semmi sem segít… Nagyon elkenődött vagyok. De azért optimista is vagyok, hogy a „mese” egyszer valóra válik… :oops: :lol:

Csöpke, múlt héten hívtam fel Nikinozsót, és a 127-es számot mondta. Én olyan csalódott voltam, mert a borítékon szeptember végén 143 volt, és azt hittem gyorsabban haladt a sor, hogy esetleg sokan szóltak a Gólyahíres meghívók után, hogy máshonnan babájuk született. És Ti hol álltok? Én is viszonyíthatok hozzátok? :lol: :lol:

Nikinozsó, gratulálunk az új családoknak, nagyon szép eredmény!!!

Gilice, a lányok fantasztikusak! Imádom nézegetni a képeiket! :wink:

Tirza, jövőre biztos Matyi fog győzni a mikuláscsomag-elérési versenyben! :lol:
réce

Réce!
Tudom, hogy most mást érzel, de hidd el gyorsan halad a sor! Majd meglátod! Ne keseredj el!!!

Ezt kívánom jövő dec.6-ára:
Kép

Kép
kajla

Drága Kajla, egy angyal vagy!!! :wink:
Rég láttunk Regináról képet... :D Kaphatunk?

Vivi, és Te hogy vagy, kedves "depis"-tásam? :lol:
réce

Sziasztok!

Réce:A Sünike által vezetett listáról (mindenkinek 100 felett volt akkor a száma) többen ma már boldog szülők, és a ti akkori sorszámotok hasonlít legjobban a mi jelenlegi számunkhoz. :) És bíztam benne,hogy ti is finisben vagytok már. Na de reméljük hamarosan eljön a pillanat... :lol: :lol:
Továbbra is gyors számcsökkenést minden várakozónak! :D
csöpke

Réce

Megkerestem a még Süni által vezetett listát hááááááááááát az sem most volt (2006.04.04)

A gólyák mai állása szerint
Naninga 96
Sünireni 99
Rvan 124
Tviky 127
Zsussi 131
Ancsúr 141
Vicki 137
Petyaanya 154
Ggabszi 159
Jiny 161
Réce 186

Szerintem ne nézd :):) Nem jó előre kerülni (elsőből lett az utolsó , majdnem ) pályázd meg magasabb számmal :):):)
Nem érdemes ezen idegelni magad mert a baba fog kiválasztani, akár magasabb számmal is .
(Minket eddig nem választott senki, nem jó odafönn a közvetítőnk :(:(:( )
Kezd megingani a hitem hogy vannak csodák (azt már tudom hogy nem velünk történnek de reménykedem :):):) )

Naninga
naninga

Sziasztok Lányok!

Bocsika, hogy nem jelentkeztem, de én is kreatívkodom egyfolytában. :lol: :P Készítettem koszorút, festettem mandalákat üvegfestékkel, már lassan az egész családnak, és persze a mi kis otthonunkat is karácsonyi csinibe öltöztettem, de még mindig van ötletem. :lol: Sajnos én képet nem tudok feltenni, mert nincs digitálisom. :?

Kizsó: Remek kis díszeket készítettél az ablakokra, nekem is el vannak rakva még a pár évvel ezelőttiek. :lol: Sulis ártalom. :P A koszorúk is gyönyörűek! :lol: Na és a nagylányod, ahogy csillog a szeme. :lol:

Napsugi: Norisz imádni való kis csibész, elhiszem, hogy vele töltöd minden perced, és aztán futás. :P Sulival hogy állsz?

Tirza: Én is nagyon remélem hogy az utolsó gyermek nélküli télapónk volt és karácsonyunk. :wink: Szerintem a mi bébink nyáron fogant meg, mert akkor annyira azt éreztem és nem csak én, hanem a férjem is, meg anyu is vele álmodott, és ráadásul felhívott bennünket egy régi barátunk, akikkel olyan régen nem találkoztunk már, és megkérdezte, hogy állunk, mert velünk álmodott és gyermekünk volt. :roll: Ezért gondoltam akkor, hogy meg kellett hogy foganjon a bébink. :wink:

Gilice: A lányok olyan nagyok már. :lol: Mindig megmutatom apának a képet, amikor még születtek és a mostaniakat. Hogy telik az idő! Persze ezt a gyerekeken látom csak, mikor még magunkra gondolok, úgy érzem vánszorog csak. De ha hosszabb távra visszatekintek, bizony gyorsan eltet az a sok év, elszaladt észrevétlenül mellettünk, de most már nagyon figyelek, hogy minden percét észrevegyem. :lol:

Obea: Gréti már ilyen nagy? Már álldigál? :shock: Hűha! Ügyes nagylány! :lol: És nagyon jól áll neki a sapi! :lol:

Steiff: :shock: Hát elgondolkodtató... :roll:

Naninga: Hál Istennek ez a sorszám már régen nem valós! :lol: Így is megzizzenek. :lol: A csodáktól már én is elszoktam, viszont keresek kisebb csodákat körülöttem, amik megtörténnek. :P Az is csoda, hogy a világon vagyunk, hogy szerető család vesz körül bennünket. Este csodának élem meg, hogy van egy szerető férjem aki átölel, és hogy nincs semmi ami elválasztana tőle. Néha el is pityergek a gondolaton, hogy milyen jó így nekünk. Persze hiányzik egy gyermek közülünk, de meg fog érkezni, addig pedig a szívünkben öleljük át őt is, ahogy egymást. :wink:

Nagyzsu-Jiny: Vasárnap délelőtt el kell mennem a gyerekekkel vásárolni, csak délután tudnék bemenni hozzátok. Az jó nektek? Anyuci kért meg rá, tudjátok karácsonyi készülődés. :wink:

Nikinozsó: Ez nagyon jó hír! Remélem a babaeső folytatódik, és a mi kis drágánk ránk talál. :lol:

Miklóskának meg így jócskán megkésve, de annál nagyobb szeretettel kívánok boldog névnapot! :lol:

KépKép
ancsúr

Ancsúr!

Nekem is jó a vasárnap délután.

Jiny!
Ha jó neked a vasárnap, akkor mondj egy időpontot és helyet, ahol jó neked, és ott leszünk.

Naninga!
Bízzunk a csodákban előbb-utóbb eljön. Nem tudom mostanában velem is annyi rossz történt, mindig bízok benne, hogy mostmár csak jó dolog jöhet. Bízni kell benne. Mindig azt mondják, majd akkor jön, ha nem számítasz rá.Na de mikor nem számítok rá, már évek óta várom. Már lassan nem lesz olyan perc, hogy ne gondolnék rá. Ez van.
Tudod újabb depis a csapatban. Mármint magamra gondolok.
nagyzsu

Nagyzsu, Ancsúr! Nekem is jó a vasárnap délután, feltéve hogy nem esik sem az eső sem a hó. Ancsúrral a Mars tér és a Mérey u. sarkán szoktunk talizni. Dóri délben meg négykor eszik. Közte tudunk menni bármerre. Mondjuk egy- fél kettő körül? Csak mondjatok konkrét időpontot. :) Meg hogy jó lesz e a sarok... :lol: :oops:

KépKép
jiny

Réce! A december a legnehezebb hónap a várakozás alatt, de lassan már folyamatosan depis leszek! :roll: Azért próbálom kibírni, de tök mindegy mit csinálok, az agyam mindig a babára gondol.

Nikinozsó! A mi tegyeszes nénink is mondta, hogy mióta van nyílt öf., kevesebb a tegyesz munkája. :P Ez jó hír, mert a babák gyorsan szerető családra találnak!!! :P

Steiff! Van egy képem Norbikáról, küldöm pü.-ben!

Tirza! Szépen nől Matyika, ennek igazán örülök! :D

Struga hol vagy? Naaagyon régen írtál!!!

Gilice! Csak irigykedni tudok, a csajok minden képen olyan édesek!

Látjátok a vonalzóm? Egy éve várakozunk :cry: :cry: .

A télapó elment, de jön a jézuska! :lol: ( Legyünk egy kicsit vidámabbak!!)
Kép

Kép
vivi1

Steiff!
Emailt küldtem, ott ment át a kép! :wink:

Kép
vivi1

Vivi! Köszi a képet!

Képzeljétek már az országgyűlés elnöke is tudja, hogy örökbebabát várunk!! :wink: :wink:
Az történt,hogy van a városban egy egyesület,akik államigondozott gyerekeket és nevelőszülőket támogatnak és mi csatlakoztunk hozzájuk, mint öf-ók. Ma volt a mikulásváró ünnepség,ahova mi is hivatalosak voltunk. A díszvendég Szili Katalin volt. A szünetben valahogy mellénk keveredett és az egyesület vezetője bemutatott minket neki és mondta,hogy mi vagyunk az öf-ók és már nagyon várjuk ám a következő örökbebabánkat. Jót vigyorogtam magamban, hiszen ő nem véletlenül mondta ezt, de a nagyasszonyt biztos a legkevésbé sem érdekelte a nyomorunk. Persze nagyon kedves volt, megkérdezte a gyerekek nevét is.
Volt sütisütő verseny gyerekeknek ,amire a nagyokkal beneveztünk saját készítésű mézeskaláccsal- nagyon élvezték a tésztagyúrást, meg sütiszaggatást a formával. Két tányérral is csináltunk és 4. és 6. helyezettek lettünk és még ajándékot is kaptunk!!! A sütiket meg kisorsolták a tombolán, olyan furcsa és mégis jó érzés volt, ahogy vitték nagy boldogan az intézetes gyerekek magukkal azt ,amit mi készítettünk. Amúgy több, mint 400 intézetes, meg nevelőszülőnél élő gyerek ünnepelt, nagyon megható volt.
Íme a 4. helyezett sütink, kis életképpel:
Kép

Ez meg a másik:
Kép

Ja és egy gyöngyszem- Roli vacsizik:
Kép

És így néznek ki a nagyok,mikor hülyegyereknek vannak beöltözve (határozottan pörgős szoknyában mindketten!):
Kép

És még egy kis Roli a végére:
Kép
steiff

Sziasztok!

Steif: Gratulálok a sütikhez! :lol: Ügyik vagytok! :lol:

Jiny: a fél kettessel mennék be, és kettőre bent lennék, aztán a fél négyessel haza, más nincs. :roll: Ha valami közbejönne a vásárláskor, mert anyuék belefogtak favágásba is :? , akkor telefonálok neked, de ezt csak délelőtt tudom megmondani, mert ha lesz fűrész, akkor nekem kell főzni stb., ha nem elmarad az egész és mehetek. Remélem nem lesz fűrész. :lol: Nagyon jó lenne már dumcsizni.

Nagyzsu: Téged is szeretnélem már megismerni közelebbről, csak összehozzuk már. :lol: Reggel korán benézek, hogy megnézzelek benneteket, ma nagyon takarítottam és tanítottam, meg díszeket készítettem. :P

KépKép
ancsúr

Nagyzsu: Kissé mellékalapáltam, szeretnélek=szeretnélem :lol:

KépKép
ancsúr

Nagyzsu-Jiny: Favágás tuti nem lesz, az ötletet megírtam emilben. :lol: Ha a Plázában vagy a Corában taliznánk bevinném anyut is. :P Oda még kocsival is eltalálok. :lol:

KépKép
ancsúr

:lol: Vivi: Látod az optimista vonalzóm? :lol: :D 3 hónap és 5 nap múlva megérkezik a mi babánk. :P

KépKép
ancsúr

Ancsúr! Jiny!

Akkor most és hol és mikor? Én is szeretnélek megismerni benneteket.
Pláza legyen vagy Mars tér 1 órakor?

Zsu
nagyzsu

Nagyzsu! Írtam emailt, meg pü-t is!!! :) Benne a telefonszámaim! Szerintem lehet a Pláza!!!! Nekem jó az egy, Ancsúr nem biztos hogy beér, attól függ mivel jön. :) Szóval ha nem tudod olvasni valamiért az üzeneteimet, akkor én a kerekperec előtt leszek egy órakor a plázában. :) Ancsúr meg majd csatlakozik hozzánk. :)

KépKép
jiny

Jiny!

Okszi, megvan a privi. Akkor a Plázában a Kerek Perec előtt 1 óra körül. Ott leszek.

Zsu
nagyzsu

Szisztok!

Steif!

Nagyon édesek a gyerkőcök!Na és nagyon ügyesek vagytok!
Szerintem nagyon jól sikerültek a sütik!

Képzeljétek!

December 8-án be kellett mennünk a Gyám hivatalba,mielőtt megkaptuk a határozatot,gondoltuk adategyeztetés céjából.
Bevittük Márkot is,mert meg szerettük volna mutatni a családgondozónknak(ő sajnos nem volt benn).Mindenkit levett a lábáról a kislegény.
Szóval az történt,hogy (szerintem elkeverték a papírjainkat)"kárpótlásul"megkaptuk kézbe a jogerős határozatunkat,amivel mehetünk intézni az anyakönyvezést.
Annyira boldogok vagyunk,hogy végre feltehetjük az I -re a pontot.

Szóval ha sikerül,teszek fel képet,mert szerintem mostmár biztos senkinek nem szúrhat szemet.Hiszem már papíron is a mi kisfiunk.
Kép
kavicska

Kicsit megszenvedtünk a képküldéssel,de ez igazán friss kép.Tegnap készült.

Mot megyek kaláácsot sütni.
Sziasztok!
kavicska

Kavicska! Milyen komoly legényke, naaagyon aranyos!!! :P

Ancsúr! Jó a vonalzód! :D

Atan! Nagyon boldog szülinapot kívánok Neked!!! :P
Kép

Kép
vivi1

Atan!

Boldog szülinapot kívánok én is!

Vivi!

Nekünk egy kis mosolygó bébink van,de azt csak a mobillal lehet nála elérni.A fényképezővel nincs kibékülve,mert villog :lol:

Nézd csak....... Kép Kép

De ez csak a mobilnak szól.A fényképezővel a kezemben órákig varázsolhatok hogy vigyorogjon egyet.
kavicska

Kavicska!

Gratulálok a joge. határozathoz! :P
Tényleg huncut, vigyori babátok van :lol: :lol: :lol: .

Kép
vivi1

Sziasztok!

Gyors bekukk mert nagyon fáradt vagyok!
Utólag is minden szüli-névnaposnak sok-sok boldogságot!

Húúú,jó sokat írtatok! :lol:

Gilice!
Könnyen lehet hogy már találkoztunk,bár a lányokra biztos emlékeznék! :lol:
Ha legközelebb arra jártok kukkantsatok be!
Hozd a csajszikat is! :lol:

Kavicska!
Gratulálok!

Lányok!Elnézést hogy mást nem dícsérek és nem írok mindenkinek de teljesen padlón vagyok!Bolondokháza kutyafüle a melóhelyemhez képest!Alig várom hogy vége legyen ennek a karácsonyi őrületnek,és végre ki tudjam magam pihenni!

Jó éjt!
Ui:Jár valaki abban a cipőben mint én,hogy még senkinek nem vett ajándékot?Még ötletem sincs kinek mit vegyek! :cry:
tvera

Most nézem mit írt ki a gép!Én is bekerültem az időutazók közé!
Még csak 21óra 27perc van!
tvera

Sziasztok!

Túl vagyunk a keresztelőn! :D Most csak azért jöttem, hogy tegyek fel pár képet, mert hulla vagyok! Majd mesélek!

Kép

Kép

Kép

És egy a Kingusról is, amikor megjött a Mikulás! :lol:

Kép

Jó éjt mindenkinek!

kizsó

Bocsi!

Koko!
:lol: köszi!!!! :lol: Örülök, hogy már jobban vagytok!

kizsó

Kizsó!
Milyen aranyos angyalkátok van! Édes ebben a fehér ruciban Zsófi! :P Na és Kingus mosolya sem semmi, teljesen levett a lábamról :lol: :lol: .

Tvera! Jó pihit!

Mindenkinek szép álmokat! :P
Kép

Kép
vivi1

Steiff, nagyon ügyesek a gyerkőceid csodaszép sütiket csináltak, és biztos sok gyereknek hatalmas örömöt szereztek. :lol:

Kavicska, gratula a határozathoz. A kisfiatok nagyon édi, csuda jól áll neki amikor nevet. :lol:

Kizsó, nagyon csinos Zsófi ebben a ruhácskában. Kingus láthatóan nagyon örült az ajándéknak, mindig csupa mosoly ez a nagylány. :lol:

Lányok köszönöm szépen a szülinapi jókívánságokat, nagyon arik vagytok.

Kép
Kép
atan

Sziasztok!

Tvera!

Hasonló cipőben járunk,nekem is csak azok az ajándékok vannak meg,amiket megbeszéltünk a családdal,hogy közösen veszünk meg,és én kaptam meg Bpesten.Egyébként senkinek semmi,még a páromnak sem,pedig legalább neki van ötletem mit vegyek.A nagyszülők valószínű fotóalbumot kapnak,mert idén nem nagyon van pénzünk költekezni,ha le akarunk utazni Tiszaörsre....az az 1 h
ét minimum egy 20-as.Szóval mi leszünk az ajándék.Én mondjuk úgy vagyok hogy ajándékot adni,és kapni jó,de nem vagyunk gazdagok,így jobb lenne ha igazán csak jelképes ajik lennének,és a gyerekeknek több ajándék.De ezt nem olyan könnyű megvalósítani...........

Kizsó!

Nagyon édes Zsófi!Egyébként is csoda helyes,de fehérben......csodaszép!
Látszott rajta ,hogy élvezte a szép ruhát.Te hímezted a nevet bele?Keresztszemes?
kavicska

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?