Sziasztok!
Egy gyors bekukk:
Miklóskának nagyon sok boldog névnapot kívánunk!
Ma reggel elképzeltem, hogy milyen lehet a nagyobbacska gyerekek öröme, mikor meglátják a csomagjukat! Annyira szeretem ilyenkor, mert nagyon tudnak csillogni a szemecskék! Matyi még átaludta az egészet, viszont a kutyusunknak fülig ért a szája, elég volt azt mondani neki, hogy megjött a télapó, és ő rögtön elindult a csizmácskák felé, és kiszagolta a saját csomagját. Elképzeltem, hogy jövőre már Matyival versenyeznek, hogy kiér előbb a csomaghoz.
Remélem senki nem kapott virgácsot!
Kavicska! Obea!
Ágacskás taliban benne vagyok, mondjuk lehetne nálunk is tartani, ha ez mindenkinek megfelel, nem olyan nagy a lakásunk, de szerintem elférnénk benne, egyetemi barátnős talit is nálunk szoktunk tartani.
Kreatívkodás: nem én találtam ki
, hobbi boltban vettem az alapokat, én csak megcsináltam.
Nikinozso!
Ez nem semmi, nagyon szép szám! Ez az év igen jó volt (számunkra is
), és még nincs vége az évnek.
A telefonszámom megváltozott, majd átküldöm sms-ben.
Lányok! Az új táblában már az új számom szerepel!
Kizsó!
Milyen keresztelő? Lemaradtam egy kicsit.
Zsófi nagyon édesen pózol!
Most tűnt fel csak a képen, hogy milyen szép sűrű haja van!
A koszorú nagyon szép lett, gratulálok, a lányoknak is!
Kavicska!
Mi is kaptunk kölcsönbe egy kengurut, de még Matyi eltűnik benne!
Nem nehéz így cipelni Márkot?
Obea!
Grétike mennyit nőtt már!
Nagyon megy az idő.
Mi is hízunk ezerrel, ma este 3830 g-ok voltunk, tegnap a védőnéni azt mondta, hogy ki fog durranni a Matyi, ha ilyen ütemben hízik!
Állandóan orvoshoz járunk, szemészet, kardiológia, meg majd megyünk még koraszülött utógondozásra Szolnokra, már nagyon várom, mert biztos el lesznek Matyitól ájulva a nővérkék is!
Ma szívUH-on voltunk, mivel az átlagosnál hangosabb a szívzörejünk, az egyik kamra nagyobb mint a másik, eddig még nincs gond vele, de januárban újra megnézik. Egy kicsit megijedtem, remélem nem lesz semmi bajunk! De olyan aranyosan tűri ezeket a vizsgálatokat!
És képzeljétek, ma megkaptam a legszebb mikulás ajándékomat a fiamtól: elkezdett "beszélni" A pelenkázón volt Matyi, én beszéltem hozzá, és láttam rajta, hogy nagyon kerekíti a száját, nagyon próbálkozik, közben engem figyelt, és egyszer csak kimondta, hogy "Á" , aztán megint kimondta, hogy "Á" utána már csak a száját kerekítette, nagyon édes volt, én meg majd megettem, annyira megörültem neki. Olyan büszke vagyok rá, hogy már ilyen ügyes!
Várakozóknak egy nagy adag kitartást kívánok a csizmájukba! Már nincs sok vissza, gondoljatok erre, hisz sokkal több várakozás van már mögöttünk! Ezt már féllábon is ki lehetne bírni, tudom nagyon nehéz, de megéri kivárni a babátokat, mert annál nagyobb lesz az öröm! És tényleg úgy van, hogy fent dől el minden, és mindenkinek a saját babája jut! Kívánom nektek, hogy ez legyen az utolsó babanélküli télapó!
Jó éjszakát!
Nekem kezdődik az éjszakai műszak!