Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Gorsi! Menta!
Én õsszel vagy télen csatlakozom hozzátok! Kép (Az eszemmel még több várnék, szívemmel nem, meg apa fûz nagyon Kép , Vilike elõtt fordítva volt)

Nem tudom, hogy csináltam de nálunk beállt egy rendszer pár hete, pedig már nem is reméltem. Ráadás Vili jó sokat alszik napközben (is), cserébe este nehezen alszik el, viszont ma apa épp hazafuvarozta szüleimet, be is voltam rezelve, hogy mi lesz az esti altatással erre tök simán 8-kor beájult. Igaz ma a délutáni alvás (a babakocsit leszámítva) elmaradt, helyette nagyizott.

Szila!

Én is gondolkodtam a karácsonyi dolgokon, nálam kísérõ ajándék aszem a mézeskalács lesz, olyan rég sütöttem.

Alvás: azért néha nem árt elaltatni a gyereket, nekem volt benne részem, hgoy sehogy nem sikerült, aztán Vilike a fáradtságtól üvöltött.

Bevállatam egy melót, drukkoljatok, hogy jól sikerüljön referencia munka lesz, ha jól sikerül kapok még!

Norci
norci

Sziasztok!

Na, fiúk sokkal jobban. Szerencsére Balunál csak gyomorrontásról volt szó. Este hányt, aztán semmi. Ma próbáltam diétán tartani, de állandóan éhes volt Kép Úgyhogy ha minden ok, hétfõn mennénk talira.
A fickóm meg valszeg nem túl friss kaját kapott a melóhelyén Kép
Na, mindegy, már õ is jól van.

Balu fél 10-10 felé alszik el mostanában. A fürdetés 1/2 9-9 körül van. És teljesen változó, hogy utána képes-e aludni, vagy sem. Most próbál átállni a napközbeni 2 alvásról 1-re. Csak hát a 2 sok neki, az 1 kevés. Nem egyszerû. Ha 2-szer alszik, fél 11-kor még itt pörög, ha 1-szer, akkor meg már a fürdés közben el akar aludni.

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Kata007!
Remélem még nem késõ a válasz! Add nyugodtan a Zyrtecet Dórinak! Valószínûleg nem lesz tõle semmi baja. Csak mivel nincs vizsgálat a Zyrteckel ekkora korcsoportban, így kötelesek ráírni. A Fenistylre nem kell ráírniuk, pedig annak sokkal többször van mellékhatása, csak az egy régebb óta létezõ gyógyszer. De a legjobb az lenne, ha rájönnétek az allergia okára!

Lányok! Nagyon be vagyok tojva. Komolyan. Kb. 2 hónapja Helenának néha egy kis körömnyi egészen világos folt volt a pelusán. Kb. ott, ahol a húgycsõnyílása van. Mondtam is a dokinak, azt mondta, ne aggódjak, majd ha újból lesz vigyem be. Pont most pénteken volt újra, be is vittem, de egy idõs dokibá helyettesítette. Azt mondta, hogy biztos emésztetlen széklet. Én mondtam neki, hogy szerintem nem az, de nem hatotta meg. Most jöttünk haza a bátyám eljegyzésérõl és ahogy pelust cserélek hát látom, hogy tiszta zöld folt és zöld nyálkás trutyi van Helena húgycsövénél. Eddig ilyen soha nem volt. Nincs láza vagy hõemelkedése, de az utóbbi kb. másfél hétban mintha kevesebb lett volna a vizelete is. Kérlek nagyon szorítsatok, hogy ne legyen nagy baj, mert az már tuti, hogy kicsi van. Holnap felhívom a dokinkat és ha csak mást nem mond, akkor hétfõn viszünk vizeletet. Jaj, úgy félek!

Betegeskedõk! Gyógyuljatok!
Menta
menta

Sziasztok!

Egyedül szomorkodom itthonKép, a lányok alszanak. Így legalább lehet üveget festeni, senki sem tenyerel bele a friss képbe. Most lettem kész az egyikkel, szerintem nagyon szép lett.
Én is sk gyártott dolgokat fogok ajándékozni karácsonyra. Minden évben más technikával csinálom az ajándékokat, volt foltvarrás, mozaik, képek terményekbõl, stb most az üvegfestés van soron.

Jajj Menta! Nagyon szurkolok nektek, hogy ne legyen semmi komoly. Biztos, hogy nem kaki került oda?

Cory! Örülök, hogy jobban vannak a fiúk. Talira mi is próbálunk menni, már két hete itthon vagyunk, hiányzik a társaság. (Igaz, kicsit folyik Luca orra, de csak olyan "Márti féleKép")

Márti! De jó, hogy végre jöttök talizni!Kép Ha ti nem tudtok hozzánk jönni, mehetünk ám mi is (persze csak ha nem zavarunkKép)

Norci! Munka miatt drukkolok!

Elküldöm, úgy hallom, Luca nyöszörög...
Pussz
Andi

Andi
andi3

Sziasztok!

Menta: drukkolok!

Andi: én most csináltam egy üvegmatricát életemben elõször. Nagyon tetszik! Kép Teljesen lelkes vagyok Kép

cory

cory
Budapest

Menta!
Én is drukkolok!

Andi!
Köszi, Vilike is marha rendes hagy melózni. (Na jó, most épp visítozik)

Talizni mi is megyünk.

Mindenkienk így bejön ez az üvegfestés? A matrica gyártás múltkor Borcsa Rékájának is bejött Kép . Elvigyem a talira a készletet?
Borcsa! Nektek a matricákat viszem Kép

Norci
norci

Menta!

Helenának KépKépKépKépKépKép + nagyon sok drukk!

Andi! Én is nagyon örülök, ha végre megyünk talira Kép

Alvás: mielõtt vki félreértené: én NAGYON örülnék, ha Ármin este 8-9-tõl reggel 7-8-ig aludna Kép - csakhogy ez neki nem igénye, akkor pedig max. sûrû mákfõzettel tudnám produkálni a dolgot, esetleg pálinkás kenyérkével, de mintha az LLL egyiket sem javasolná Kép ZSóval: marad a pörgés este is, egyszer csak rázokik magától a rendes idõben elelvásra! Kép

Na, megyek vásárolni, fõzni, stb., ma ugyanis itthon van András és így én élhetek a "hobbyjaimnak" Kép

Ja! Tali mettõl meddig van????

Márti+Ármin
márti

Sziasztok!

Menta! Nagyon szorítok, hogy ne legyen nagyobb baj!

Márti! A mákfõzeten és a pálinkás kenyéren már mi is gondolkodtunk egy párszor! Kép Kép Kép

Sziasztok: Lauráék
p_laura

Sziasztok!

Lesz akkor holnap tali? Mettõl meddig lehet maradni? Hogy lehet megoldani a kajálást? Lehet esetleg melegíteni? (mert Ármin újabban az üveges bébikaját egyáltalán nem eszi meg, csak amit én fõzök, de muszáj hízlalni, mert nagyon lefogyott, míg beteg volt) És a házszám 13, jól emlékszem?

Mondtam ma Árminnak, aki elõszeretettel nyalogat minden cipõ- és papucstalpat, hogy "Fujj, ez koszos, ne nyalogasd!" Erre megfújta és úgy úgy nyalogatta tovább! KépKépKép Egyébként ezt a fújás dolgot nagyon bírja: ahogy kiültetem a konyhába és látja, hogy meggyújtom a gázt, már fújkál, ha mondom a kályhára, hogy forró, azt is! Kép

Bogancsi! Megvarram a gombos-rongyot, szerintem tetszik neki! Kép

Megyünk fürdeni, hátha ma elalszik!

Márti+Ármin
márti

Sziasztok!
Norci! Köszi, ha nem üt be semmi, mi is megyünk!
Márti! Nem extra, csak még nem cincáltam át ide a kartonomat.
Luca két új tudománya tegnap óta: hátra kúszás Kép (Nagyon tud méltatlankodni attól, hogy a céltárgy távolodik), és popsi-poci emelés+ kis hintázás.
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!

Menta! Szoritok én is ,hogy semmi komoly ne legyen. mAjd írj mi volt.

Üvegfestõk! Minden elismerésem, én nem merek hozzáfogni ilyenekhez, amilyen remek kézügyességem van.Kép

Norci! Ügyes legyél!

Gorsi! Gratulálok Petinek! nagyon ügyes!

Cory! Hanna ma kezdte ezt a cicikeresést. Amikor elálmosodott, jött húzta fel a pólómat, mászott az ölembe, olyan édes volt.Kép
Nekünk is nehezen megy az alvás kialakítása. Neki is kevés egyszer,de sok kétszer. általában nem tudja megvárni, hogy ebéd után aludjon, elõtte elálmosodik és már 1 körül ébred mert nyilván éhes, tehát nem is alszik olyan nagyot, hogy elég legyen. Utána pedig este 6 körül akar aludni, de akkor inkább játszunk, de 7 után már nyügizik, de így legkésõbb fél 9 körül már alszik.

holnap mi is készülünk. Rebi! Nektek is okés?

Jóéjt mindenkinek

Tikk
tikk

Sziasztok!
Holnap nagyon szeretnénk már végre talizni, de Peti lázas, nem tudom mi lesz reggelig. Ha semmi, akkor megyünk. Szerintem fogzás van a dologban, mert ilyen sírós-nyûgös még sosem volt Peti és állandóan a szájában matat.

Menta
Nagyon szorítok, hogy ne legyen nagyobb baja Helenának!

Márti
11-tõl szokott lenni a tali ill. utána bármikortól lehet jönni-menni úgy azt hiszem 4-5-ig. A melegítés szerintem megoldható, de inkább Rebi nyilatkozzon errõl.Kép

Andysj
Köszi. Kép

üdv: Gorsi és Peti
gorsi

Tikk
köszi.Kép
gorsi

na az elõbb írtam még de elreppent.Kép
Szóval frissítettük a honlapunkat, akit érdekel itt megnézheti:
www.nexus.hu/beke007

Tikk
tikk

Sziasztok!

Húúú, már várom nagyon a holnapot, meg a talit .. Kép Megpróbálok kicsit elõbb odaérni, aztán fûteni ezerrel, mert szerintem az elmúlt 2 hétben nem kapcsolta senki feljebb a fûtést, biztos lehûlt a lakás nagyon (amilyen hõség volt...)

Márti
A melegítés mikróban is megoldható.. van gáztûzhely is, de ott vmi barikád-félét láttam múltkor, de az is eltüntethetõ, ha nem akarsz mikrózni .. Kép

Csenge egy rafinált kis dög Kép... amikor idegenek között van, akkor olyan jókislány, hogy alig ismerünk rá .. tegnap is megkaptuk, hogy milyen nyugis, csendes(!), bájos gyerek .. ebbõl meg csak az utolsó igaz... Kép
Ma olyan cuki volt .. Anyáéknál nagykádban fürdik... teljesen csupaszon ott állt a kád mellett, és próbálta emelgetni befele a lábát .... pedig az orráig ér a kád... Kép Itthon már a földre rakjuk a kiskádat, mert kimászik, és a földrõl legalább nem esik lejjebb... csak hát ott aztán tényleg hûvös van ....

Menta
Remélem, tényleg nincs komolyabb gond .. az nem lehet, hogy az a zöldes nyálka tényleg a kakiból került oda? Csengének is volt, amikor épp kicsit kevés volt neki csak a tejcsi... akkor kezdett mást is enni... (azt sem vitte túlzásba, de csak tudják, hogy mikor mennyi kell Kép)

Manó ma 3/4 9-kor elaludt .. igaz, délután nem volt hajlandó aludni ...

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Rebiék

(ez lemaradt)

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Sziasztok!

Pár napig lapítottam, de nem tûntem el véglegesen...

Pár válasz:

Cory, nagyon köszi a részletes ablakos-könyv-kiértékelést, holnap akár verbálisan is elõadhatodKép
Norci, én komolyan rendelni fogok! Kép

Heni, Márti, Ádimami meg még aki nyugtat a dobálással kapcsolatban: köszi lányok nagyon a nyugtatást, bár a helyzet azóta változatlan... Remélem, holnap a talin nem kólint a drága kölyköm senkit sem fejbe... ill. remélem, hogy csak itthon csinálja ezt és vendégségben "viselkedik".

Rebi Csengéje, megkésve bár, de törve nem: NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK! Holnap fülhúzásKép

Nyuszimanó, email megy! Kép

Tikk, hahó! A nyuszis mutatványt kérjük holnap elõadniKép ... mi meg majd igyekszünk tapsolniKép

Sajnos most többre nem futja, még dolgom van ezer.

Cupppantás mindenkinek, legyetek jók, gyógyulást a rászorulóknak:

Beja + Bálint
beja

Sziasztok!

Csak jelentkezünk, hogy holnap mi is készülünk menni! Úgy látom, leszünk jó sokan!Kép

Réka kapott ma új játékokat, ilyen kis ügyeskedõsöket és lám, ügyeskedik!Kép Olyan elmélyülten játszott egész nap, nagyon kis drága volt!Kép

Na, gyorsan megyek aludni!

Pussz,
Zafiék
zafi

Cory, Szila, meg a többi ügyeskedõk:
Nézzétek meg a
http//helena.ludwig.name/Kinderwelt/malbuch
oldalt, nagyon klassz kifestõk vannak ott, amit üvegmatrica mintának is lehet használni, a nagyobbak meg ki is szinezhetik!
Csók
Csi
csii

Sziasztok!

Sajnos úgy tûnik mégiscsak fertõzõ volt a nyavajám: én már jól vagyok, de ma Cory kezdett hányni, lázas, úgyhogy nem lesz ott a holnapi (pontosabban mai) talin.
Reméljük azért Balu megússza. Ha eddig nem jött ki rajta...

Csala
Csala

Sziasztok!

Cory!
Gyogyulj meg minél hamarabb és reméljük Balu tényleg nem lesz beteg.

Rékanak boldog névnapot kivanok!

Menta!
Drukkolok nektek.Remélem nem lesz semmi komoly!

Rolunk:
Riki egyre csibészebb.Rengeteget beszél a kis sajat nyelvén.
Szerintem nem sokara négykézlabra fog allni,mert nagyon emelgeti a csipôjét és huzza maga ala a labat.
A foga is mar utban van.

Tegnap raadtam Rikire az overallt.Kicsit nagy még ra,ezért ugy nézett ki,mintha csak egy üres ruhat tologatnék a babakocsiban.

BSzilvi!Mi van veletek?Nem jössz erre mostanaban!

Ûdv mindenkinek!
Edit
edith16

Cory!
Gyógyulj meg hamar!
Menta!
Csatlakozunk a szurkolókhoz!
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!

Örülök, hogy ilyen sikere van a gombosrongyomnak Kép

Menta:
Nagyon drukkolok Nektek!!! Próbáld meg itatni, hátha az is segít a kitisztításban.

cory/Csala:
Javuljatok gyorsan!!!

Edit:
Lehet, hogy mégse tetted bele Rikit az overallba? Kép

Az üvegfestés nálunk is menõ, a gyerekek idén mindenkinek saját festésû üvegpoharat adnak. Igaz, még nem kezdték el a sorozatgyártást, mert még nem találtuk meg az ideális poharat hozzá.
Remélem, kedden tényleg kész lesz a kocsim és elhozhatom a szervízbõl, akkor minden sokkal egyszerûbb lesz végre!

A Corában szombaton 229,- forintért lehetett kapni sokféle komolyzenei CD-t! Vettünk vagy 10-et Zsófival.

Muszáj mennem, mert Tomi méltatlankodik, pedig lát az ágyából, de az kevés Kép

Jó talit!!!
bogancsi és bömbölõ Tomi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Sziasztok Lányok,

nagyon köszönöm azoknak akik igy ismeretlenül is válaszoltak az aggodó kérdésemre, hogy érdemes e beadatni az agyhártya gyulladás elleni oltást. A kisfiam most lesz 8 hónapos, és ugye most kezdõdik a fertõzések szezonja. Nekünk pl. a gyerekorvos nem is mondta hogy van arra lehetõség, hogy 1 éves kor alatt is be lehet oltani a piciket. Persze a másik dolog meg az, hogy szinte minden ilyen döntést az anyukára hagynak. Lehet, hogy tényleg csak a média fujja fel a dolgokat, de akkor is olyan rossz ezt hallgatni. Azért is kérdeztelek meg titeket is mert szerintem egyikötök sem nevezhetõ hanyag anyának és ezért most igy a neten keresztül is fontos volt a véleményetek.

Mégegyszer köszönöm

sziasztok
gabimami
gabimami

Sziasztok!

Két egész tûrhetõ éjszaka után ma megint alig aludtunk, úgyhogy megyek, és lefexem Lacikával én is, csak még gyorsan felteszem a mosogatós képet a profilomba. Így konyházunk mi! Kép

Márti! khmmm... Szóval üres volt a mosogatóm, igen... mert kipakoltam belõle a mosogató mellé, a konyhaszekrényre... Kép

BMárti

BMárti
bmárti

SZiasztok!

Bocs, de mégsem megyünk talira, ugyanis megint befalaztak Kép Felettünk ugyanis már 2 hete bontották, most meg építik az ötödik emeleti függõfolyosót és az ajtónk elõtt áll az állványzat lába. EZt minden reggel felépítik, este elbontják - hol így sikerül, hol úgy, többnyire úgy, hogy én babakocsival nem tudok kimenni a lakásból, sokszor még anélkül sem tudnék. Már egy csomószor felhívtam a közös képviselõt, aki állítja, hogy õ már beszélt is a munkások fejével (kinézetre a kb. 10 embernek összesen lehet 70-es az IQ-ja), de eredmény semmi. Ha kikiabálok, meg sem hallják, mert légkalapácsolnak, de ha mégis meghallják, akkor sincs semmi, mert akkor is csak este bontanak. Ez alól eddig egy kivétel volt, mikor épp a fõnökük is itt volt, mikor kikiabáltam, akkor lebontatta és újra építtete velük - hát, biztosan azóta még szívesebben törnek borsot az orrom alá.

BMárti! Lacika nagyon édes az üres mosogatóban! Kép Nálunk sajnos már mellette sem mindig van hely KépKépKépKép Aluni Ármin sem akart éjjel, viszont akart 2345869-szor szopoizni Kép, helyette most reggel 8-11-ig aludt - én mosogattam, hurrá!

Cory! GYógyuljatok meg mindannyian!

Menta! Mi volt a dokinál? Minden rendben?

ZSuzsi! Hová lettél mostanában? Éjjel-nappal csatangoltok? Kép

Norci! A referenciamunkádhoz szorítok - nem lesz könnyû menet! Én legalábbis nagyon nehéznek találok bármiféle szellemi munkát is Ármin mellett Kép

Márti+Ármin
márti

Sziasztok!

Sajnálom a betegeket, gyorsan gyógyuljatok meg!!!!!

Menta: voltál már dokinál?

Mi ma akartunk talizni, de a leányzó fél 11-óta alszik. Ennek végülis örülök, mert napokóta nem hajlandó napközben is aludni. Ráadásul hajnalban muszáj velealudnom, mert annyira ordít és kapaszkodik, hogy nem enged el, így az ágya melletti matracon "alszunk" kettesben reggelig. A családi ágyban nem érzi jól magát, nem tud velünk aludni Kép
Csak azt nem értem, hogy ha problémamentesen el tud aludni este, akkor hajnalban miért nem tud egyedül aludni. Volt valakinek hasonló esete?

Szerintetek hogy kezeljem, hogy Dorka nagyon ragaszkodó. A dokinál is nagyon fél, le sem tudom ültetni, csak menekül hozzám. A nagyitól, az apjától is állandóan hozzám kéredszkedik. Ez egy ideig nagyon jó érzés, de azért néha jó lenne, ha más is meg tudná nyugtatni nemcsak én. Vagy ez normális?

Alvással kapcsolatban nem vagyok én annyira szigorú mint azt Dzsili gondolja Kép Természetesen alkalmazkodunk mi a babához, ha láthatóan nem álmos, akkor nem erõszakoskodom az alvással, de mikor tudom, hogy azért sír, mert fáradt, akkor belefér egy 5 perces sírás-elalvás. De ahhoz ragaszkodom hogy kb. tartsuk az elalvás idõpontját, szerencsémre Dorka inkább azért sír, hogy korábban lefeküdhessen mint 8. Van mikor már este 7-kor alszik. Ez azt jelenti, hogy reggel 6-kor már fent van. Ez van. De napközben alig vagy semmit sem alszik (kivéve most Kép )

Nem akartam senkit sem kritizálni és befolyásolni sem, csak leírtam a véleményemet.

Vigyázzatok magatokra!
Üdv:
zsuzsi
zsu26

Szia Márti!

Azért nem írtam, mert múlt héten szabadságon volt a férjem és tényleg csatangoltunk. Átgondolva állandóan csak cukrászdákba jártunk, meg sétáltunk, lementünk Keszthelyre, még múzeumban is voltunk! Egy vadász kiállítását néztük meg, kitömött oroszlánokat, antilopokat, jegesmedvét stb.láttunk, Dorka nagyon élvezte, nem félt tõlük. A kastélyban is körbejártunk, ott a festményeket nézte, meg a vázákat, mivel szinte mindenen vagy ló volt vagy papagáj, ja vagy baba (arcképek). Elég jó volt ez az õszi hét, nekünk ez volt a nyaralás.

Dorka tud egyedül állni!

hogy állsz a tanulmányoddal?

Többi tanuló kismama, hogy boldogultok, nemsokára jön a vizsgaidõszak?! BRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

Mindenkinek sok-sok energiát kívánok!

Üdv: zsuzsiék

P.S.: Márti mivel készültök a szülinapra? Akkor Ármin el tudja majd fújni a gyertyáját!!!Kép
zsu26

Sziasztok!

Már megint én Kép

Csii:
Nagyon jó az oldal, amit ajánlottál!!! Köszi
Most töltögetem le.
köszi
zsuzsiék
zsu26

Sziasztok!

Lacika pótol! Kép Három teljes órája alszik! Ebbõl kettõt én is aludtam vele, mindjárt egész más színben látom a világot. Kép Egész éjjel összesen nem aludtam ennyit! Kép Na, megyek és felébresztem... Kép

BMárti

BMárti
bmárti

Márti!

Köszi, majd meglátjuk Kép
Befalazás Kép

BMárti!

Ez a mosogatás nem semmi.

ÉN is feltettem gyorsan, hogy mi hogy porszívóztunk múltkor.

Tali jó volt, Luca ( Borcsáé) rámászott Vilire, majd viszont Kép

Üdv.
Norci
norci

Zsuzsiék, meg mindenki!
Van még néhány ilyen kedvencem amin karácsonyi kifestõk /is/ vannak, pl:
[url=http://www.marionpattenholz.de/Weinachten/index2.html" TARGET="_top]http://www.marionpattenholz.de/Weinachten/index2.html[/url]
itt is érdemes a többit is megnézni!
Csi
az elõzõ pontosabban:
[url=http://www.helena.ludwig.name/Kinderwelt/Malbuch" TARGET="_top]http://www.helena.ludwig.name/Kinderwelt/Malbuch[/url]
remélem, így jobb lesz.
Csi

Bogancsi!
Próbáljatok vastagfalú vizespoharat venni, abba bele lehet tenni mécsest is!
Egyébként én az italokat is azzal díszítem /pl.pezsgõ/
Csi
csii

Sziasztok!

A betegségen tegnap túl is estem. Ma már energiától duzzadva ébredtem. Beszéltem többekkel, és végül elmentünk a talira. Nagyon jó volt, hamar eljöttünk. Balu 3 órát aludt a babakocsiban Kép Mostanában ez van, most próbál a két alvásról egyre átállni Kép Én is aludtam vele délután, úgyhogy nagyon jól telt a nap Kép

Menta: mi van veletek??

cory

cory
Budapest

Sziasztok!
Képzeljétek, a hétvégén végre leesett a hó. Nem is akármennyi: 5cm a hivatalos jelentés. Ehhez -6-10 fok van, szóval csikorog rendesen. De végre kipróbáltuk a SZÁNKÓT. Hát szerintem mi szülõk jobban élveztük, mint Donci. Na majd csak rájön egyszer, milyen jó a szánkózás.

Donci brbr-zik (tudjátok az ujjával az ajkait pöcköli és közben alaphangot ad). Na õ ezt úgy csinálja, hogy adja az alaphangot és nekem kell az ujjammal a száját mozgatni. ImádomKép MA megtanult puszit dobni (bár még határeset a nyelvcsattogtatás és a puszi között, de alakulKép És a kedvenc játéka a kergetõzés. Azt kell kiabálnom, hogy "huncutpalánta vagy!" és négykézláb kell üldöznöm. Õ meg sikongat és RÖHÖG, 3 lépésenként meg komolyan leellenõrzi, hogy jövök-eKép

Menta!
Mi van Helenával???? Írjál, mit mondott a doki! Annyit gondolok rátok!!!!! Ezt Helenkának küldjükKépKépKépKép

Beja!
Válasz ment. Milyen volt Bácu a talin??? Viselkedett?Kép

BMárti és Norci!!
Nagyon tetszettek a képek!!! Hogy milyen találékonyak is tudnak lenni az anyukák!!!!!Kép

Én is teszek fel új képet rólunk. Vasárnap volt apák napja, akkor készült.

Puszi, megyek aludniKép A bébi már fél órája alszik!!!!! (+1 óra az eltolódás!), ja és az éjszakák továbbra is irigylésreméltóakKép Remélem egy darabig ilyenek is maradnak.

Nyuszimanóék
nyuszimano

Sziasztok!
Most látom, hogy a délutáni írásom nem érkezett meg. Kép

Köszönöm, a sok Kép-t és, hogy annyian gondoltok ránk, nagyon jól esik!! Kép

Szóval vett torokváladék, hüvelyváladék mintát és megnézette a fülét. A torka kicsit piros, a füle rendben. Holnap reggel kell leadni a viteletet és délutánra már lesz üledék eredmény. Akkorra kiderül, hogy mekkora a baj, kell-e kórházba mennünk. Ma egész nap hõemelkedése volt és a napi 2x fél óra helyett 3 órát aludt 3 részletben. Én is taknyos és torkfájós vagyok újra. Kép Hát ez az õsz már ilyen, de azért mégiscsak a kedvenc évszakom. Kép

Cory! De jó, hogy ilyen gyorsan meggyógyultál!

BMárti! Nagyon vicces Lacika a mosogatóban! Kép

Márti! Hát ez felháborító! Ha van rá erõd, akkor ne add fel és keresd meg telefonon azt a fõnöküket! Ezért nem voltál egyébként LLL-n?

Dzsili! Napsi hogy van? Meggyógyult már?

Holnap majd megírom mi van. Addig is mégegyszer köszönjük a "drukkolásokat"! Kép

Menta és Helenka
menta

Sziasztok!

Menta!
Köszönöm a választ. Adtam neki végül, és már el is múltak a pöttyök. Szóval most majd totózhatok, hogy mit nem ehetek amire õ allergiás.

Mi van Helenával????????????????????????????????
Annyira kíváncsi vagyok. Én már a 3. lányomat nevelgetem, de ilyet még nem láttam.
Szorítok, hogy ne legyen semmi komoly gond!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Menta!
Nem frissítettem, így nem láttam, hogy már írtál.
Õszintén szorítok nektek!!!!!!!!!!!!

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Beja
Narancs(os)labda elõkerült...

Egy babakocsi esõvédõ (kék) viszont keresi gazdáját Kép Elhoztam magamal.... holnap is a belvárosban leszünk, de csak kb. 4-ig... gondolom a gazdájának szüksége lesz rá a héten (is) Kép

... Csenge mindjárt lerúgja a gépet monitorostól mindennestõl....

jóéjt
Rebiék

rebi

Sziasztok!

Tudtok segíteni? Úgy tudom, hogy a Pozsonyi úton van egy jó gyerekkönyvesbolt, Pagony vagy Százholdas Pagony néven, de nem tudom, a pontos címet. Ismeri valamelyikötök?

Hogyan lehet azokhoz az aranyos nevetõ és szomorú arcocskákhoz hozzájutni amelyek a leveleitekben található!

Henke! Sajnoz még a rutin vizsgán sem vagyok túl, idönként elgondolkodom, hogy van-e értelme egyáltalán annak, hogy folytassam, de olyan nagy haszna lenne ha sikerülne megtanulni, szerintem az oktatómmal is van némi gond, azy hiszem ha valami nem megy egy módon, meg kéne próbálni másképp magzarázni, vagy mutatni, nem ugyanazt ezerszer elmondani.

Eszter! Tényleg majdnem minden stimmel, csak a pirinyóm kislány Anna illetve Ancsa névre hallgat, de hasonló kényelmeske mint a tiéd.Ádám is dundi?, nekünk sikerült már 9 kilóra felhiznunk.

Zzuzsi! Én is eléggé tartok a vizsgaidõszaktól, elég rázós töri vizsgák lesznek, addig is ki kell dolgozni a tételeket, elolvasni jónéhány könyvet és cikket.El kell kezdeni a szakdolgozatot mert a bíráló tanár már néhány dülgot akar belöle látni decemberben. Ráadásul eddig Ancsától bármikor elmehettem, de úgy néz ki, hogy néhány napja kóros anyahiányban szenved és sírdogál amikor nem megyek vagyok vele. Remélem visszaáll a korábbi állapot, mert könyvtárba kéne mászkálni, meg az egyetemen is bent kell töltenei a pénteki napokat és néhány egyéb elfoglaltság is akad idõnként.
Te mit tanulsz?

Sziasztok! Sztike
sztike

Szia Sztike!

A könyvesbolt: Pozsonyi Pagony. Címe: Pozsonyi út 26.
Én voltam ott néhányszor. Szerintem nagyon jó! Kép

cory

cory
Budapest

Sziasztok!

Edit!
Köszi a keresést, jól esett! Nem tûntünk el teljesen csak a múlt hetem kicsit programdús volt, de azért olvastalak titeket, csak válaszolni nem volt már energiám.
Fogacskáról nálunk még semmi hír, viszont mozgásilag már mi is haladunk. Peti is egyre gyakrabban húzza maga alá a lábait és nyomja ki a fenekét. Hátrafele már tud is így haladni, csak az iránnyal van baj. Folyton ülni ill. állni akar, de persze magától még egyiket sem tudja.
Már megkóstoltuk az almát, banánt, hát az alma nem volt igazán nyerõ, de banánból már egy felet bevágott.

Lányok!
Az üléssel kapcsolatban lenne egy olyan kérdésem, hogy ha magától még nem tud felülni, de állandóan kiabál, hogy segítsek neki, akkor nem okozhatok problémát a kis gerincének, ha felültetem és utána általában percekig elücsörög magában. Néha egyenes háttal, néha kissé elõre dõlve.

Rebi!
Kicsit megkésve, de nagyon boldog születésnapot kívánunk Csengének!( a 8 napba még belefér) Milyen könyveket vetettek neki és mit szólt hozzájuk?

Menta!
Nagyon drukkolok, hogy ne legyen semmi komoly!

Annyira szerettem volna menni tegnap talizni, de Õúrfisága mikor aludjon be, ha nem akkor amikor indulni szerettem volna, 2-re meg itthon kellett már lennem. Remélem, azért még nem felejtettetek el minket teljesen.

Norci!
Nagyon jól hangzott ez a kölcsönös rámászás dolog! Remélem egyszer már mi is összefutunk, nagyon kíváncsi vagyok rátok

Szilvi és Petike
bszilvi

Norci!
Most télen vagy csak jövõre csatlakozol a pocokosok klubjához? Ha jövõre, akkor én is jönnékKépKép

Ja, ma fél9-kor keltünkKép, közben egyszer 3/47-kor felébredt Donci, szopizott egyet és meggyõztem, hogy még aludjon egy kicsit. Fél9-ig aludt. Én már alig tudtam visszaaludni 7-kor, de azért nekem is sikerültKép Szóval ma nagyon pihent vagyok, megyek is fõzni.

Puszi: Nyuszimanó és a lustálkodó családja
nyuszimano

Nyuszimanó!

Csak jövõre! Ja és ma mi is ennyire kipihentek vagyunk.

Norci
norci

Sziasztok!

Menta! Mi is drukkolunk nagyon! Nehogy kórházba kerüljetek! Mi 2hónaposan voltunk, nagyon borzasztó és szerintem nagyobb gyerekkel még nehezebb! Sok gyógy KépKépKépKépKépKépKép

Edit! Köszönjük a névnapi jókívánságokat!

Képzeljétek! Tegnap este Réka lépett 4-et!Kép Állt velem szemben és széttártam a karom, hogy gyere, erre õ elindult 4 határozott lépéssel!Kép
Henke!Kép Még jó, hogy pont tegnap mondtad, hogy most már hamarosan el fog indulni!Kép

Zsu! Még egy hónapom van a nyelvvizsgáig! Most tartok ott, hogy nem érdekel az egész, ez nekem úgysem fog sikerülni stb... Szóval hisztizek éppen Kép

Pussz mindenkinek!
Szép napsütéses napot!

Zafi és Réka
zafi

Sziasztok!

Megpróbálok írni, már napok óta az olvasáson nem jutok túl, még cseresznye, hogy talizni el tudtunk menni. Az én lelkemnek és Barninak is nagyon jót tett, apa mondta is, hogy biztos jó napja volt, olyan jókedvû volt egész délután. Kicsit aludt a kocsiban hazafelé, és este is kb 10 perc alatt el tudtam altatni - ez szegény cicijeimnek is pihentetõ volt...

Tikk! Ti hol maradtatok?
Márti! KépKépKép Befalazásért pedig Kép Felháborító! Az emberi korlátoltság iskolapéldája!

Zafi! Na ugye! KépKépKép A próféta szólt belõlem! Gratulálok!

Sztike! Ha nem vagy elégedett az oktatóval, nem tudsz másikat választani? Nagyon szívesen megadom az enyém számát! (Mosolyka= : plusz ) szünet és plusz nélkül, szomorúka pedig= : plusz ( Megvan?)
Milyen szakot végzel egyébként?

Zsu, Zafi! Én is beparáztam a vizsgaidõszak gondolatától! Szinte vége a félévnek, és még semmilyen tanulásfélét nem mûveltem... A házidoli-írásról nem is beszélve (8-10 oldal, Yeats)... Múltkor úgy mentem olvasgatni, anyagot gyûjteni a könyvtárba, hogy kihagytam miatta egy elõadást. (Barni is anyamániás) Ráadásul, ha minden igaz, pont akkor költözünk. Nem is tudom, mi a jobb, ha be tudunk költözni a vizsgaidõszakig vagy ha nem? KépKép

Szilvi! Barni kb 5 hónapos korától kezdve szinte csak ülni volt hajlandó! Persze úgy, hogy mi felültettük! Remélem, nem lesz baja tõle, de egyelõre nem úgy tûnik.

Menta! Meglátod, nem lesz semmi baj! Maximum egy kis megfázás! Jobbulást nektek! KépKépKép

Muszáj mennem, ki kell használni, hogy Barni alszik. Ja igen, néhány ötletet akartam írni a "Hogyan vonjuk be gyermekünket a házimunkába?" témakörbõl, de ez legközelebbre marad...

Puszi,
Henke+alvó Barni+fájó cicik (plusz egy hólyagos hüvelykujj - nem érte meg, mert pocsék lett a süti, ami megégette...)
gesztenye

Sziasztok!

BSzilvi!
Riki is allandoan allni és ülni akar.Apja elég sokat tornaztatja és mindig mondom neki,hogy minnél kevesebbett csinalja,nehogy probléma legyen belôle.
Tettem is fel egy képet a profilomba,hogy lassatok,milyen kis igazi akrobata csaladom van.KépEzen apukaja is lathato.

Nyuszimano!
Ôrülök,hogy végre leesett a ho nalatok.Biztos nemsokara Donci is értékelni fogja a szankozast.Kép
Ami a kergetôzést illeti,hat irto édes lehet.Kép
Megnéztem a képet,nagyon szépek vagyok rajta!KépKépKép

Menta!
Gyogyuljatok meg hamar!KépKépKépKépKép

Ma én is elég kipihent vagyok.Tegnap sikerült mar picivel 10 utan lefeküdnöm(latszik Apa elvitte a gépet) és Riki elôször fél 3-kor kelt szopizni,majd legközelebb fél 8-kor.De még ezekutan is visszaaludt és csak 10-kor ébredt teljesen.

Zafi!
Gratulalok Rekanak a lépegetéshez!KépKép

Edit
edith16

Sziasztok!

Menta!
Mi is továbbra is drukkolunk!

Henke!
Még jó hogy tegnap meséltem neked az elrontott sütimrõl Kép

Zafi!
Gratula Rékának Kép

Képzeljétek ma bementünk a munkahelyemre. Viliért oda voltak Kép és Vili produkálta is magát Kép , no de nekem az odajutás mindig kalandos, hát most az nem volt az, de a visszafele út Kép Odafele segítettek a villamosra, és -ról le és feltenni a babakocsit. Persze kértem és gondosan elmagyaráztam, hogy hol nem szabad megfogni, mert akkor összecsukjuk a gyereket Kép . Aztán visszafele u.ez, no akkor is segítettek, csak valahogy úgy hogy mire leszálltunk ott álltam az akkora járdaszigeten, ahol épp h elfér a babakocsi széltiben a benne alvó Vilivel és amint tolni akartam azonnal szét akart esni. Elkezdtem pánikolni, hívtam apát jöjjön értünk, próbált meggyõzni, hogy mit nézzek meg, de ezt mérnök precizitással és körülményesen akarta elmagyarázni, hogy végén levágtam a telefont (már amennyire egy mobilt le lehet vágni), aztán újra hívtam és akkor megértettem, hogy mit is mond olyan körülményesen, megint letettem, sikerült aztán megszerelnem a kocsit, valószínúleg véletlenül sikerült a leszállásnál az összecsukó gombot megnyomni. Összecsukás ellen nem volt a kocsi kibiztosítva, csak azért nem csukódott be mert benne feküdt Vilike, hát elég kellemetlen érzés volt Kép
Ezek után hívtam apát, rendben, már átjutottunk a buszmegállóba, no addigra ott nem tudom mi történ, de keresztbe állt az úton egy busz, szembõl szirénázó tûzoltó autók és se a vilalmosok, se a buszok se az autók nem mentek. Egy idõ után újra hívtam apát, kerülünk v.merre gyalog szedjen össze minket, stb no abban a pillanatban megindult a közlekedés. Sikeresen hazaértünk nélküle is.

Kicsit elfáradtam Kép Vilike persze végig aludta az egészet, most randalírozik Kép

Norci
norci

Sziasztok!

Apukám csinált egy szuper rácsot, amivel el lehet torlaszolni Lacika útját a számítógép és a virágok felé, úgyhogy hurrá, lett a lakásban 2 nm Lacikamentes terület! Kép Egyelõre nagyon tetszik neki, azt hiszem, még nem jött rá, hogy ez mit fog jelenteni a gyakorlatban... Kép Szóval most úgy ülök a gép elõtt, hogy senki sem rángatja a kábeleket az asztal alatt, és nem áll fel a forgószék mellett, úgyhogy igyekszem behozni a lemaradásomat.

Norci! Van ekélyünk, de csak arasznyi, igazából nem is tudom, mire jó egy ekkorka erkély. Pedig tényleg jó lenne néha kicsit kitenni Lacikát szellõzni... Kép

Szila! Tikk! Mini-taliban benne vagyunk!!! Kép Csak az idõjárás legyen kegyes hozzánk!

Eszter! Alvás ügyben óriási szerencséd van! Hogy én milyen irígy vagyok...

Borcsa! Jaj, szemészetre nekem is mennem kellene. Készüljek fel a legrosszabbra? Kép

Végignézegettem a képeket is, egyik baba aranyosabb, mint a másik. Döbbenetes, amilyen gyorsan nõnek és ügyesednek ezek az apróságok! Kép

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!

Rebi
Miénk az esõvédõ, de majd köv. talin elhozom. Most nem tudunk bemenni a városba. Ha nagyon esik, akkor úgy sem babakocsizunk. Köszi szépen.

Nyuszimanó
Szuper ez a kép rólatok!Kép
Edit
Nem semmi, ahogy apátok fogja a gyereket.Kép
Bmárti
Ez a mosogatós dolog nagyon tetszik.Kép

Rékának gratulálunk az elsõ lépésekhez!Kép Nagyon ügyes!

Márti
Hihetetlen, hogy ilyet meg lehet tenni az emberrel. Kép Sokáig kell még elviselnetek ezt az állványozósdit?

üdv: Gorsi és napok óta extra nyügi Peti
gorsi

Sziasztok!

Marti!
Nagyon jo a mosogatos kep! KépKép

Nyuszimano!
Nagyon ari a "kis" Donci! Es milyen kis ugyes! KépKép

Zafi!
Gratula Rekanak a lepesekhezKép

Edit!
Nagyon aranyos a csaladod a kepen KépKép

Menta!
Szoritok, hogy minden rendben legyen, ne legyen semmi komolyabb!!!

Cory!
De jo, hogy ilyen hamar tul vagy rajta!

Mi jol vagyunk, kicsit hideg van mar mifelenk is, igy tegnap vettem egy kezes-labast a Madikenek. Na megyek is, hamarosan itt a tizorai ideje es kezd jelezni a kisasszony Kép

Andysj
andysj

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?