Sziasztok!
Megpróbálok írni, már napok óta az olvasáson nem jutok túl, még cseresznye, hogy talizni el tudtunk menni. Az én lelkemnek és Barninak is nagyon jót tett, apa mondta is, hogy biztos jó napja volt, olyan jókedvû volt egész délután. Kicsit aludt a kocsiban hazafelé, és este is kb 10 perc alatt el tudtam altatni - ez szegény cicijeimnek is pihentetõ volt...
Tikk! Ti hol maradtatok?
Márti!
Befalazásért pedig
Felháborító! Az emberi korlátoltság iskolapéldája!
Zafi! Na ugye!
A próféta szólt belõlem! Gratulálok!
Sztike! Ha nem vagy elégedett az oktatóval, nem tudsz másikat választani? Nagyon szívesen megadom az enyém számát! (Mosolyka= : plusz ) szünet és plusz nélkül, szomorúka pedig= : plusz ( Megvan?)
Milyen szakot végzel egyébként?
Zsu, Zafi! Én is beparáztam a vizsgaidõszak gondolatától! Szinte vége a félévnek, és még semmilyen tanulásfélét nem mûveltem... A házidoli-írásról nem is beszélve (8-10 oldal, Yeats)... Múltkor úgy mentem olvasgatni, anyagot gyûjteni a könyvtárba, hogy kihagytam miatta egy elõadást. (Barni is anyamániás) Ráadásul, ha minden igaz, pont akkor költözünk. Nem is tudom, mi a jobb, ha be tudunk költözni a vizsgaidõszakig vagy ha nem?
Szilvi! Barni kb 5 hónapos korától kezdve szinte csak ülni volt hajlandó! Persze úgy, hogy mi felültettük! Remélem, nem lesz baja tõle, de egyelõre nem úgy tûnik.
Menta! Meglátod, nem lesz semmi baj! Maximum egy kis megfázás! Jobbulást nektek!
Muszáj mennem, ki kell használni, hogy Barni alszik. Ja igen, néhány ötletet akartam írni a "Hogyan vonjuk be gyermekünket a házimunkába?" témakörbõl, de ez legközelebbre marad...
Puszi,
Henke+alvó Barni+fájó cicik (plusz egy hólyagos hüvelykujj - nem érte meg, mert pocsék lett a süti, ami megégette...)