Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Okr annyira sajnálom :( azért szorítok nektek nagon ...

Robcsi neked gratula!

Nekem ma 1. cn :( aszem most van az hogy feladom :(
kokusz

Okr
Én is nagyon-nagyon szorítok Értetek!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Kókusz, nem hiszem el. Én a görbédet nézve szentül meg voltam győződve róla, hogy baba lesz a vége. :cry:
Most azt mondod, feladod, de ha vége lesz a mensinek máshogy fogod látni a világot!

Kép
Kép
robcsi03

Kokusz: dehogy adod fol!!! Olyan szep volt a gorbed hogy a kovetkezo mar biztos sikeres lesz ha pedig nem akkor a kovetkezo, persze elhiszem hogy csalodott vagy en is az lennek/leszek ha nem sikerul de azert nem kell feladni! Miert nem probalod meg lazabban venni? Pl. nem kell a hot merni hanem surun egyutt lenni es elvezni az eletet aztan majd egyszer jon a baba magatol! Tudod ez a nagy gorcsoles nem tesz jot.

KépKép
KépKép
tontica

Robcsi

Nem akarok itt nyafogni, van ainek nálam nagyobb baja van sajnos :(
Most úgy érzem elég volt .... 13 hónapja csináljuk ezt az egészet már. Tudom van aki már régebben de ugye mindenkinek a maga baja a legnagyobb ....
kokusz

Kókusz nem érzem nyafogásnak, hogy elmondod mi bánt.
Én ebben a hónapban egyáltalán nem hittem, voltam uh-n (igaz későn hívott be a doki) és közölte, hogy csak 9 mm-es tüszőket lát, úgyhogy várjam csak a Mikulást. Amikor késett, akkor kezdtem gyanakodni.
Ja, ezzel azt akartam írni, hogy én már 2 hete depiben voltam és azért imátkoztam, hogy jöjjön meg minél hamarabb.
Igaza van Tonticának is, lehet, hogy 1 hónapra (vagy többre) fel kéne adni a görcsös próbálkozást, a hőmérőzést, hogy most jó időben voltunk-e együtt. Esetleg elutazni valahová és csak élvezni az életet.
Úgy emlékszem egészségileg mind a ketten rendben vagytok, próbáld pihentetni a témát.

Kép
Kép
robcsi03

Kokusz
Lizának a hőmérős topikban is elege lett a 14. hónap után, aztán a 15. hónapban kirándultak egyet, azt lett egy babó :) Ura kivételesen nem vett meleg fürdőt, hanem csak zuhizott, így biztos aktívabbak voltak a kiskatonák :) Nem szabad feladni, most lazítsatok, mert biztos stresszel a helyzet, aztán majd újult erővel ismét próbálkoztok.

Kép
gaby25

Csajok aranyosak vagytok köszi :)

Sajnos nekem pco-m van, volt szeptemberben egy laparos műtétem is .... tehát nálam van a gond. Férjemmel minden oké. Ha minden rendben lenne valószínűleg nem is lenne ennyire rossz érzésem. De így minden sikertelen ciklusnál azzal szembesülök, hogy miattam nincs babánk ... amire a férjem annyira vágyik :( És nem vagyok már sajnos túl fiatal sem ....
Na mindegy ez van el kell fogadjam.
kokusz

Kókusz,
sajnálom :( És abszolút megértem, amit most érzel!

Minden sikertelen hónapban szembesülök az előzményeimmel, hogy nálam tornyosul a problémahegy, és még öregebb vagyok :?

Próbáljon az biztatni, hogy egyáltalán van esélyed természetes úton, és hogy a műtéted óta "csak" az első próbálkozós hónapod volt! :) Ha közelednek az esélyes napok, majd biztosan föléledsz!

Kriszta drága,
szomorúan látom, hogy milyen hírek vannak... :( :( Nagyon remélem, hogy kiderül, nem igaz ez a rémhír!
Szorítok! +++++++++++++++++++++++++++++++
angel37

Kókusz,
Ja, igen, rólam is már lepattan mindenféle vigasztalás, de haloványan bízom, hogy nemsokára beindulnak a dolgok, és egyszer nekünk is lesz babánk! :)
angel37

Kókusz, ne keseredj neki! Totál átérzem a helyzetedet! Én látod, nem vagyok PCO-s, és mégis milyen sok időbe telt, mire összejött a bébi! Hidd el, nem vagy elkésve semmiről, és amikor már feladod egy picit, és totál depibe esel meg minden, akkor majd sikerül. Nálam is így volt! :D És különben is, még csak most volt az a műtét, ne siettesd a szervezetedet! És hát gyönyörű volt a hőgörbéd is, sikerülni fog az a csemete! Nekem nem voltak ilyen görbéim, egyedül az utsó, amikoris összejött! Anno amikor a párommal voltunk "apavizsgálaton" :lol: , akkor az andrológus pali azt mondta, hogy ne türelmetlenkedjek, mert a szervezetnek sok idő kell, hogy helyrerázódjon a szoptatás és szülés után, neked is várnod kell! Ez van! Én is azt mondtam, hogy persze, nem neki kell várnia! De végülis belátom, igaza volt! Türelem babát terem, csak az embernek abból van a legkevesebb, ha ennyire vágyik rá, igaz?

Bocs a hosszú kommentárért! Drukkolok neked a köv. ciklusodhoz, és ne add fel SOHA!

Gyugyi, neked gratulálok Kistesóhoz! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Bocsi, hogy idejöttem egy kicsit, de Kokusznak szeretnék írni!

Kókusz!
Én is azt mondom ne add fel!
Én nem mondom neked hogy a következő hónapban lesz babád, de egy biztos egyszer lesz!
Nekem az szokott rossz érzés lenni mikor azt mondják egy olyannak akinek nincs még egyetlen gyermeke sem, hogy ne görcsölj rá, mert akkor nem jön! Szerintem ez szinte lehetetlen. Szerintem ezt talánb olyan tudja megcsinálni akinek már van egy vagy két babója! De kérek mindenkit aki ilyen cipőben van az most ne sértődjön meg ezen!

Én nagyon drukkolok hogy mielőbb babás legyél! És Angel neked is drukkolok!!

Kép
kata05

Kata én értem, hogy mit akarsz mondani. Tudom én is, hogy ha az első baba késik akkor az ember hajlamos elkeseredni és rosszra gondolni.
Viszont ha valaki a már meglévő gyerekének, gyerekeinek szeretne kistesót hidd el, hogy ugyanúgy görcsöl a dolgokon, mintha még nem lenne 1, vagy akárhány gyereke.

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi, egyetértek! Én ugyanúgy vágytam az első gyermekemre ugye majdnem jóval több, mint 2 évig, mint nemrégen a másodikra!
Én meg voltam győződve, hogy miután az első bébi nehezen jött össze, akkor a 2. viszont már könnyen jön majd. Hát csalódtam!
De a lényeg, hogy mégis sikerült. Igaz, minden tőlünk telhetőt megtettünk, hőmérőztem, LH teszteltem, méhpempőt, terhességi vitamint, E vitamint meg mindenféle csodaszert szedtem, kétféle teát ittam. Szóval amit csak természetes úton lehetett, én megtettem. És amikor várható volt a peteérés, bizony minden áldott nap megpróbáltunk szexelni. És még így is 8 hónapot vártam a babára (ennyi ideje hőmérőztem, stb.) ilyen módszerek mellett. Szóval nem egyszerű, de megéri!
Tulajdonképpen mindenki úgy véli, az ő helyzete a legnehezebb, másoknak könnyebb. Pedig hát nem így van, csak mikor csalódunk, akkor úgy érezzük, összedőlt a világ! És mindig az járt az eszemben, hogy miért pont nekem nem sikerül? Másnak meg miért igen?

És tudom, milyen rossz, mert nekem is mindig mindenki azzal jött, hogy kitartás, meg türelem, meg másnak rosszabb, meg ne gondoljak rá, lazítsak, és akkor majd összejön! És akkor nagyon utáltam ezeket és társait, de nincs mit tenni, tényleg csak a várakozás van. És ha így sem megy, és ÉVEK alatt sem jön a baba, akkor bizony vizsgálatok következnek, melyek újabb reményt adnak a babára vágyóknak. Vagy éppen végképp letörik az embert. És az a legszomorúbb, hogy van olyan, amikor pl. semmi kórosat nem találnak a párnál, minden próbálkozás mégis csődöt mond, és nem jön a várva várt áldás.
De szerencsére a legtöbbünknél itt a babaneten ez nem így van, és igenis sikerülni fog az a bébi, csak a legrémesebb dolgot kell megtenni: várni, és várni, és várni... és nagyon reménykedni!

Na bocs, aki uncsinak tartotta a hosszú véleményezésemet! Kókusz és várakozó társainak pedig üzenem, hogy már csak azértis lesz babátok nemsokára, talán mikor nem is gondoljátok! :wink:
Vendég

...továbbra is figyelek... és az egyiok szemem sír a másik nevet...

Robcsi!

Szívből gratulálok!!!!!!!!! :lol: :lol: Jó egészséget Neketek!!!!!!!

Kókusz, drága!
Bevallom nem erre számítottam, de biztos, hogy sikerülni fog, hiszen nagyon akarod!

Okr!

Várjunk még!!!!!! Bizakodjunk!!! Nagyon-nagyon szorítunk!!!! ...a párom is izgul érted és a babádért... Tulajdonképpen mit mondodtt pontosan az uh-os doki?
Debrecen az nagyon profi ely állítólag... De ha gondolod ,Dunaújvárosban tudok egy uh-os, szülész-nőgyógyász szaktekintélyt... Csak mert közelebb van... :lol: :oops: :roll:

Többieknek puszi! Nándi jól van, majd rakok fel képet! :D

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Lányok köszönöm minenkinek tényleg :) annyira jóleset olvasni a soraitokat hogy el sem tudom mondani :) És igazatok van ... dehát ugye a csalódás ....
Képzeljétek délután kimentünk apósomnak segíteni. Leszedtem a függönyöket hog kimossam stb. Annyira elkezdtem görcsölni, hogy majdnem orvoshoz kellet menni, potyogtak a könnyeim. A férjem hazahozott, bevettem nospát arra múlt el valamennyire.
És a hab a tortán ezután jött :) felhívott a nőgyógyászom kb fél órája, hogy mi a helyzet, megjött-e vagy sem. Olyan jólesett :) és azt mondta ne szomorkodjak, mert olyan szép tüsző és méhnyálkahártya volt hogy szerinte mostmár bármikor sikerülhet :) Szóval nem semmi dokim :) minenkinek ilyet kívánok. (Dunaújvárosban dolgozik)
Sírtam is egyet de már jól vagyok .... és mégegyszer köszi mindnyájatoknak a törődést :)
kokusz

"nekem is mindig mindenki azzal jött, hogy kitartás, meg türelem, meg másnak rosszabb, meg ne gondoljak rá, lazítsak, és akkor majd összejön! És akkor nagyon utáltam ezeket és társait, de nincs mit tenni, tényleg csak a várakozás van"

Athiz: azert en nem hiszem hogy Te tenyleg utaltad azokat akik biztattak, biztos nem mondtad komolyan, de most tenyleg
Csajok ha egyszer "csipem" Kokuszt (most itt mast is irhattam volna, szoval Mindenkit) es latom hogy szomoru es csalodott akkor mit mondjak? Biztassam es probaljak pozitiv gondolatokat ultetni Bele vagy mondjam azt hogy: majd egyszer csak sikerul ha nem akkor meg igy jartal? Vagy mit lehet mondani ilyenkor? Azt mondom amit erzek es amit megtapasztaltam, vagyis komolyan hiszem hogy sikerulni fog csak mint Athiz is irta varni kell lehet hogy egy honapot vagy kettot vagy nem tudom hanyat de egeszen biztos vagyok benne hogy sikerulni fog. A masik pedig Kata igenis ki lehet kapcsolni es "kenyszeriteni" magunkat hogy ne gorcsoljunk annyira, akik ismernek tudjak hogy nekem is a nem homeros, lemondos honapban jott ossze, erdekes modon ez volt az egyetlen olyan ciklus amikor nem voltam idegbeteg a vegen.
Az meg hogy elso gyerek, masodik gyerek talan csak abban kulonbozik hogy az elsonel meg jobban fel az ember hogy Neki talan soha nem lesz gyereke viszont a masodiknal meg attol felunk hogy az imadott gyermekunknek nem lesz kistesoja raadasul az ido is surget mert pl. en sem akartam nagy korkulonbseget megis min. 3 ev lesz. Tapasztalatbol mondom hogy a gyerek utani vagy ugyanakkora elso, masodik, harmadik, akarhanyadik gyereknel!

Kepzeljetek Apanak mondtam hogy kellene szednie Neki is multivitamint hogy erosek es egeszsegesek legyenek a "kukackak" es szo nelkul bevette es minden nap szedni fogja raadasul meg azt is eltervezte hogy hogyan, milyen pozban stb. kell majd csinalni. Nekem ez akkora orom hogy O is ugyanugy akarja mint en!!! :D

KépKép
KépKép
tontica

Tonti, tökre félreértettél!!!
Nem személyre gondoltam, hanem a szövegre, miszerint mindig olyanokat mondtak ill. írtak, amik olyan "közhelyesek" voltak.
Dehogy utáltam azokat, akik írtak nekem, és bíztattak, ki ilyen, ki olyan módon! Csak mivel el voltam kenődve, és úgy éreztem, hogy bizony csak telik az idő, és semmi jó nem történik ezen változás terén, az hogy kitartás, meg hogy türelem babát terem és ezek társai, mint írtam is, egyszerűen feldühítettek.
A törődés nagyon is jólesett, és jól is esik mindenkitől, csak ezek a szavak kicsit tőrdöfésként hatottak. Nem tudom, érthető voltam-e?

Egyébként örülök, hogy ilyen ari párod van, ezt nagyon meg kell becsülni, mert sajna vannak olyanok is, akik hiába mondják, mégsem szeretik annyira a párjukat, hogy ilyeneket megtegyenek érte és a boldogságáért! Úgyhogy simizd meg a buksiját, és mosolyogj rá tengernyi szeretettel, mert megérdemli! :wink:
Vendég

Kókusz, remélem, most már jobban leszel, puszi neked, és ha már a dokid is így bíztat, akkor hinned kell a sikerben! :wink:
Vendég

Kriszta!

Nagyon szurkolok, hogy ez valami tévedés legyen. :shock:
Vendég

Sziasztok!

Tontica ez csak neked és a drága férjednek, aki egy hős, hogy a vitaminokat is benyomja :D

A bőséges gyermekáldásért - A jó öreg misszionárius

Hogyan csináljuk?

Ezt a pózt mindenki ismeri, szereti - és unja is rendesen, hiszen Európában a párok hetven százaléka szinte állandóan ezt a figurát gyakorolja. A nô alul, a férfi rajta fekszik, könyökével tartja magát, hogy ne nyomja agyon partnerét. Ám bármilyen unalmas is e póz - ha teherbe szeretnél esni, ezt ajánljuk. Ha még biztosabbra szeretnél menni, tegyél a kezed ügyébe egy kispárnát, és miután mindketten a csúcsra jutottatok, helyezd a csípőd alá, és így emeld meg a medencédet. Hajlítsd be a térdedet, relaxálj körülbelül húsz percet.

Hogyan működik?

Ez a testhelyzet nagyobb esélyt ad a spermáknak a célbajutáshoz.

Előnye:

Ezt mindkettőtöknek nagyon élveznetek kell, már csak a vágyott gyermekáldás kedvéért is. De ez nem lesz nehéz, hiszen egy kis csípőmozgatással egybekötve e pozíció ideális a csikló és a G-pont ingerlésére. Ha partnered vállára helyezed lábaidat, ő mélyebben tud behatolni. És persze lehet csókolózni, beszélgetni, egymás nyakát simogatni.

Hátránya:

Sok kihívás nincs benne. Az a húsz perc a végén a világ legunalmasabb utójátéka - hacsak nem használjuk ki arra, hogy megbeszéljük a másnapi randit.

(mi nem így csináltuk) :D

Bali köszi a gratulát!

Kókusz nagyon rendes dokid van, ritka az ilyen. Sajnos.

Kép
Kép
robcsi03

sziasztok.

kriszti okosat nem tudok irni csak annyit hogy imadkozom ertetek hogy ez csak egy tevedes legyen.

kokusz.hidd el aterezzuk amit erzel.bizom benne hogyx ez csak a menzi kezdetevel jaro depi es nem adod fel.
szerintem itt(vagyis nalam)nem az a kerdes hogy lesz-e babank,hanem az hogy Mikor.ettol vagyok en is feszult.ha valaki azt mondana hogy fel ev mulva terhes leszek szepen nyugodtan kivarnam de igy....nehez.
amikor potyi elment azt mondtam en nem akarok egy darabig probalkozni,anyira megviselt az elvesztese.Soha nem hittem volna hogy masnap mar azon totem afejem,szamolgattam hogy mikor lesz pe-m.az elso nap a legnehezebb.
a masik dolog a gorcsoles.Senki ne mondja azt hogy nem kell ragorcsolni mert ez hulyeseg.ezt az ember nem tudja szabalyozni.
akaratlanul is azon jar az eszem/szunk,es tiszta idegbajos leszek ha valaki ilyennel jon.

hu jo hosszura sikerult de meg igy sem irtam le amit gondolok az egeszrol.

Kép
monyoka

Monyoka és többiek köszi ismét :)

Egyetértek sok mindenben, de ez a ne görcsölj szöveg nálam sem jön be. Nem egy barátnőm van aki ezerszer jobban görcsölt az egészen mint én és már rég babásak .... szerintem nem ezen múlik. És ha nem akarnánk ennyire gyereket nem is mennénk minenféle vizsgálatokra, vérvételre stb. Engem a legjobban az dühít fel amikor olyan valaki mond ilyeneket akinek elsőre "beakadt" (bocs a kifejezésért, remélem senkit nem bántok meg vele) véletlenül. Van egy ilyen pár a baráti körünkben és a lány olyan szépen ki tud oktatni hogy na ... és már a második babát várják aki úgy jött össze hogy nem is akarták ... na mindegy
kokusz

Kókusz, hát elhiszem, hogy ilyentől kibuksz, ezt én is utálom. Aki nem volt hasonló helyzetben, annak fingja sincs, mit él át az, aki ennyire vágyódik gyermekre. Akiknek csak úgy beakad a bébi, ahogy írtad, azok sosem élik át ezeket a hónapról hónapra jelentkező letargiákat és "sorscsapásokat", amiket mi átél(t)ünk itt. De én hiszem, hogy ezek is elősegítik azt, hogy előbb vagy utóbb sikerülni fog a baba, hiszen annyira vágysz rá! És még nagyon sok ezren! Akik mindent megtesznek ezért! És meggyőződésem, hogy sokkal többre fogják tartani a gyermeküket, és ezek a szülők jobban bánnak majd a csemetéjükkel, mert külön áldásnak tartják, hogy sok idő után megfogant végre!
Ezzel nem azt mondom, hogy akiknek csak úgy összejön egyből a baba, nem szeretik a gyermeküket!
Csak azt mondják a bölcsek, hogy amiért megszenvedünk, azt jobban megbecsüljük! :wink:
Vendég

kokusz,nekem ez az egyetlen dolog ami nem fenyget.a baratnok babasodasa hisz meg ferj kozeleben sincsenek.
amugy el is vesztettem oket rendesen,hiaba mas nekem a gond meg mas nekik.remelem azert egyszer ujra baratnok leszunk.

vannak olyan mondatok amitol a hatamon felal a szor.az egyik ane gorcsolj ra,ami szinte lehetetlen.pl elmesz kirandulni,szerintem semmi nem valtozik csak a hely,ugyanugy azon jar az eszed hogy hatha osszejon.
a masik a korom.ugye 23 eves vagyok,nem oreg,de mar tobbszor megkaptam hogy Milyen fiatal vagyok es hogy ne idegeskedjek.
hat ez baromira faj.azert kedtem 22 evesen a babarojektbe mert fiatalon szeretnek szulni es nem 25-30 evesen.
a masik amit meg szerencsere nekem nem mondtak de masnak mar igen"te legalabb teherbe tudsz esni"na ez is rosz,mert hiaba esik teherbe az ember ha a babaja nem szuletik meg.
szoval vannak ilyen dolgok,es sokszor az ember hulyesegeket ir a masiknak(koztuk en is).

Kép
monyoka

Lanyok, most bocsi hogy ezt kell mondjam de amikor ilyen szomoru, keseru, csalodott az ember akkor barhogy probalunk Hozza szolni, vigasztalni, batoritani meg az is rosszul esik Neki es "felall a hatan a szor"!
Szerintem se attol fugg a teherbeeses hogy gorcsol-e az ember vagy sem viszont a lelkiallapotod igen, Magadon sokat segithetsz ha probalod Magad nyugtatni es nem idegeskedni, nem mondom hogy konnyu, dehogy, de nem lehetetlen!
Sajnalom ha nem ertetek egyet de en igy gondolom, sajnos az emberi termeszet olyan hogy soha nem jo az ami eppen van pedig pl. annak is megvan a maga szepsege amikor meg nincs baba, lehet utazgatni, ALUDNI :lol: , kicsit szabadnak lenni, ha mar megvan a baba akkor bar nagyon boldog az ember es egy rozsaszin kod van elotte azert NEHEZ, jonnek az ejszakazasok, az aggodas, jol szoptatok-e vagy sem, ehezik-e a gyerek, nem jut ido egymasra a ferjjel, sok parnal ez egy nehez idoszak amit at kell veszelni a hazassagnak. Tudom hogy most ettol is fel fog allni a szor a hatatokon de tenyleg meg kellene probalni egy kicsit boldogabbnak lenni es elvezni azt ami van! Most mondhatjatok hogy nekem konnyu mert mar van gyerekem de ez nem igaz, nekem is nagyon nehez volt es most kezdek egy kicsit bizakodobb es vidamabb lenni.

Robcsi: koszike! Igen igy terveztuk mi is csak meg megbeszeltuk hogy UGY is maradunk egy 10-15 percig mert allitolag az akcio utan is meg sok kis "kukacka" jon onnan. Bocsi hogy ilyen reszletes voltam! :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Kokusz!
Rettentően sajnálom! :cry:

Angel! :wink:
Bár nagyon pici betűvel írtad, de örülök!!

Kép
Kép
zsazsóka73

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a szurik miatti együttérzést.

Okr!
Tényleg remélem,hogy csak valami tévedésről van szó,és minden rendben van.Nagyon drukkolunk értetek.

Kokusz!
Sajnálom,hogy nem jött össze ez a hónap.A dokid tényleg nagyon jó fej.És ezek szerint biztos meg fog adni minden segítséget továbbra is.

Robcsi!
Hatalmas gratula. :D

Tontica!
Hogy miért rossz a vérképem? Gyakori,hogy valaki terhesség alatt vérszegény lesz.Velem sajna ez történt.Anyukám is az volt,mikor velem volt terhes.Ő is kapott szurikta.Lehet,hogy öröklődik?
Fő oka a vashiány,ezért kapok vasinjekciókat.A tabletta sajna nem használt,annak több idő kell a beépülésre,a szurit meg egyből vénába kapom.
Nagyon rendes párod van.Biztos sikerül már első hónapban :)

Athiz!
Köszi a Málnalevél tea tippet.
Így már értem a Jézuskás dolgot.De Szilit nem tudod a nagyszülőkre hagyni,amíg megveszed Apának az ajándékot?
Várjuk a beszámolót,hogy mi volt a védőnőnél,és megvan-e a kiskönyv.

Anyapoc!
Jó,hogy nem hagyott rossz élményeket Bulcsúban a dolog.
Adventi naptár? Mindig ügyeskedsz valamit? várjuk róla a képet :D
16 szülő a munkadélutánon,nagyon rendes csoport vagytok.Mi 8-10-nél többen nem szoktunk lenni :cry:
Melittát megkérem majd,hogy értesítsen,de ha elküldöd a számod priviben,akkor szívesen üzenek én is,vagy ha nem leszek olyan állapotban,akkor a férjem.
Ezek szerint beszéltél Nagybátyámmal?
Hova utaztatok édes kettesben? Valami jó kis fürdős,kényeztetős helyre? Igazán rátok fér a pihenés,gondolom már vártátok is :D

Zsazsóka!
Örülök nektek nagyon :) Szép karácsonyi ajándék lesz a családnak :D Képet kaptál? Ja,és gratulálok a tickerhez is :) nagyon szép :)

Bali!
Jó,hogy benéztél :) Várjuk a képet Nándiról.

KépKép
takido

Takido, már azt sem tudom, hogy tudok-e egyátalán valamit is venni a páromnak, hogy lesz-e rá pénzem, meg ilyesmi. Meg most már nem tudom azt sem, hogy mit vegyek neki, úgyhogy majd meglátom. Szilinek legfeljebb nem mondom meg, hogy apa karácsonyra kapja. Vagy azt mondom, hogy segítek a Jézuskának, hogy tudja, apának mit adjon majd ajándékba. :lol: :lol:

Kiskönyv, hát megkaptam, meg a drága jó védőnő szokásos riogatásait, amitől tiszta ideg lettem, és itthon már sírtam is picit miatta. Olyan kedves ez a nő, hogy amikor már meglátom, feláll a nemlétező szőr a hátamon. :roll:
Megmérte a vérnyomásomat, de már előre mondtam, hogy magas lesz, ugyanis nekem máshol ha mérik, mindig egetverően magas! Itthon megmérem tök normális. De persze beközölte, hogy majd menjek a házidokihoz, amit magamtól is tudok, és majd Ő megméri nekem a vérnyomásomat, és felír valami gyógyszert a vérnyomásomra. De nekem ne írjanak fel semmit, mert NEM VAGYOK BETEG, és még véletlenül sem szeretném mérgezni sem magamat, és főleg a babámat! Egyszerűen nem tudom, miért nem értik ezt meg. Szóval itthon hazaérve megmértem, és teljesen normális volt a vérnyomásérték.

Meg minek járjak hozzá havonta, ha egyszer a dokim is mindent elvégez, amit a védőnő szokott. Szerintetek kell ez?
Esküszöm, hogy az ember idegeivel játszanak, amikor inkább nyugalomra lenne szükségünk ilyenkor, mert túlérzékenyek vagyunk terhesen.

Na bocs, hogy kiakadtam, de annyira utálom, ha mindig csak a negatívumokat tudják mondogatni, ahelyett, hogy bíztatnák az embert, hogy nem lesz itt semmi probléma!
Vendég

Sziasztok!

Megérkeztünk mi is,kicsit kókadt vagyok,de azért pár sort megpróbálok kicsikarni magamból :wink: ( mindenki legnagyobb örömére. :D:D )

Kriszti

Nagyon sajnálom,hogy nem jó hírekkel jöttél,de egyenlőre maradok várakozó állásponton,mit fognak mondani az UH után :).
Addig is sokat gondolok rád(rátok... :!:

Kokusz

Remélem,már jobban vagy lelkileg :).Én is csak közhelyeket tudok írni,úgyhogy rakok magam mellé egy fárzisnyelőt :D:D:D!
De azért közhely ide vagy oda nagyon szorítok,hogy minden rendben legyen és persze szt ez így normális:kicsit szomorkodunk,kicsit pityergünk,aztán felállunk és továbbmegyünk,mert ez az élet rendje :).És bizony én olyan vagyok,akinek mindkét gyerek "beakadt" (na jó,az első volt meglepi,de nem mondanám,hogy nem tervezett,csak nem számítottunk rá iylen hamar)...de azért együtt tudok érezni és még véletlen sem oktatnálak ki sem téged,sem mást ilyen helyzetben :).
Hajrá-hajrá :)!
Ja,egyébként szt egy PCO-stól ilyen hőgörbe egy óriási eredmény :)!

Athiz

Jó,jó,elhiszem,hogy a picurkád volt :).Csak elég hihetetlennek tűnt,hogy egy 2-3 centis apróságot megérezzen az ember.A 12 hetesnek már majdnem 10 centis,az kicsit hihetőbb...De a lényeg,hogy Te legyél boldog :)!

Tontica

Én megértettem,amit írtál és én is ilyen vagyok.Én is tudom magam fegyelmezni,de hidd el,nem mindenki iylen!Nagyon különbözőek vagyunk és sokakat az érzelmeik nagyon elragadnak,nem tudják befolyásolni :).Ilyen is van,olyan is van :).már bocs,de szt botorság,hogy akció után még jön sok kiskatona.És ha jönne is,semmit nem érsz vele,mert csak azok jutnak be,akiket az elején a méh felszippantott...a hátvédek oda már nem jutnak el :D:D:D!
Na de hajrá :)!
Az adventi naptárt majd lefényképezem,további karácsonyi öteleteket találsz itt a babaneten is a karácsonyi topikban,érdemes elolvasgatni :).

Takido

Párizsban voltunk repcsivel,szinte meg sem álltunk,folyamatosan mentünk reggeltől éjjelig,de jó volt :).Most jöhetne egy kényeztetés :).Egyébként 5 éves házassági évfordulónkat ünnepeltük :).
A kreatívkodást majd lefényképezem :).
Igen,beszéltem a Nagybátyáddal :).Szoktunk :).
Privi megy :).

Robcsi

Nagy-nagy gratula a két csíkhoz :):):)!

Zsóka

Neked meg a 7 hetes szivecskéshez és a tickerhez :D:D:D!

Na most futok,mert kelnek a gyerkőcök :)!

Puszi

anyapoc

Athiz

Ha jól tudom,nem kötelező a védőnőhöz járni... :roll:
Azért szt néha pisivétel miatt érdemes,de ha a dokid azt is tud,akkor nem kell...

anyapoc

Köszi Anyapoc, végülis a dokimhoz jan. 11-én úgyis megyek, majd akkor megtudakolom tőle ezeket a dolgokat, de ott van egy szülésznő a magánrendelőbe, aki az asszisztense, és már többször láttam, hogy pisimintát nézett, úgyhogy szerintem ez nem akadály nekik!

Párizs? Hű de jó lehetett! Még akkor is, ha csak úgy sebtiben történt! És gratulálok az 5. évfordulóhoz! :wink:
Vendég

Anyapoc!
Párizs gyönyörű lehet! Remélem, egyszer én is eljutok oda!

Takido! :)
Igen, kaptam képet is. De a legnagyobb élmény a szívhang volt. :D

Nem telnek a napok a tickeremen. :cry: Pedig a mail-ben küldöttet másoltam ide be.....

Kép
Kép
zsazsóka73

Zsazsó, segítek neked szívesen! Ha gondolod, beléphetek a neveddel és jelszavaddal, és felteszem neked a tickert. Csak add meg még, hogy mikorra várod Babát.
Természetesen utána elfelejtem az adataidat, ígérem, nem élek vissza vele!
Nem nagyon értem, milyen emailt küldtek erről? Nem kell hozzá ilyesmi! CSak be kell másolni a kódot, amit ott helyben adnak a Babafalván.

Szóval írd meg priviben az adatokat, ha gondolod!

Pusz
Vendég

Megcsináltam újra a vonalzót.
Kipróbaálom, de ha most sem lesz jó... :?

Kép
Kép
zsazsóka73

Kép

Sziasztok Csajok, most csak megmutatom a gorbemet es ksobb majd jovok. Visszaneztem az osszeset es soha nem volt meg ilyen hirtelen alacsony csokkenesem ilyentajban de persze ez nem jelent semmit csak erdekesseg. :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Tontica, ha nem tudnám, hogy védekeztek, azt mondanám, hogy beágyazódási esés :D

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi, koszi, edes vagy azert en nem adom fel, latok 1-2 %-nyi eselyt :lol: ha a ferty esetleg tevedne. :lol: A 16. napon mar nem vedekeztunk, a 11-en pedig nem tokeletesen, volt egy kis "becsuszas". :lol: De nem elem bele magam egyaltalan, jo lesz az majd a jovo honapban is!!!
De mar eleve olyan boldog vagyok hogy nemsokara itt az ido!!! :D

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok

Anyapoc, köszi már jobb a lelkem ... abban igazad van hogy ahhoz képest hogy pco-s vagyok egész szép a görbém ... meg van peteérésem is. Kitartok, de elég nehéz néha ....

Tontica szép ez a görbe :)

Én annyira vérzek, hogy nem is indulok el ma sehová. Már 3. napja tart és nem igazán akar csökkenni. Ja és nem hőmérőzök ....
kokusz

Kokusz!
Jaj efölött elsiklottam. Sajnálom a menzit. Őrlődéseid megértem, vígasztalni meg nem nagyon tudlak. Én a menzivel mindig megújulok kicsit, látom te is, igy van ez jól.
Vendég

Junko

Köszi az együttérzést ... Majd köv. ciklusban hátha sikerül ...
Te hogy vagy?
kokusz

Sziasztok!

Kokusz: orulok hogy mar jobban vagy oszinten, talan majd most sikerul, de jo lenne!!!

Kriszti: sikerult intezni valamit? Bejelentkeztetek?
Aggodunk Ertetek!!!!!!!

Anyapoc: de jo lehetett Parizsban, egy "kopesre" voltatok, atugorhattatok volna! :lol: A gyerekek hogy birtak?
Gratulalok az 5. hazassagi evvfordulotokhoz!!!
Koszi az infot akkor nem fogunk egymason foloslegesen tehenkedni :mrgreen: de azert akcio utan foldobom majd a labaimat az egbe es ugy maradok egy 15-20 percet.

Athiz: riogatasokra oda se figyelj es en se vennem be a vernyomasgyogyszert de azert figyelj oda, surun jarj dokihoz es meresd meg a vernyomasodat nehogy tenyleg valami kideruljon keson! :roll:
Amugy miert ijedezel, minden jol, szepen megy, a babad mar irto nagy, tegnapelott volt az Elet az anyamehben a Nacional Geograficon es a baba az elso par hetben meg nem mozog, akaratlanos izommozgasai vannak de azokat Te nem erezheted mert irto gyengek es irto pici a baba, mozogni a 10. het kornyeken kezd el de meg akkor is olyan pici es olyan finoman mozog hogy biztosan nem azt erezted, remelem nem haragszol hogy ezt leirtam.

Takido: nagyon kozel jarsz mar, annyira izgi! Nem aggodsz a szules miatt? Nincs Benned felelem? Amugy nem kell, a vilag legcsodallatosabb dolga, en minden evben szulnek! :lol:

Zsazsoka: most megy a tickered? Ennyi idos babas vagy?

Junko: hogy vagy? Mizujs?

Csajok, nagyon nagy drukkok kellenenek mert paromnak egy nagy uzlet van kilatasban ha az osszejon tobbe nem lesz gondunk es azt mondta az uram hogy akar 3-4 gyereket is vallalhatnank mert el tudnank Oket tartani. De jo is lenne!

KépKép
KépKép
tontica

Kokusz!

Velem, semmi. Bízom benne, hogy lesz ez még jobb is. Inszemem természetesen nem sikerült. Férjem műtétét próbáljuk elintézni és aztán 3 hónap parkolópálya. Evvan.
Tehát nekünk majd a nyuszi talán hoz valamit. :)
Vendég

Tontica szurkolunk ezerrel :)

Junko ... azért jó hogy ilyen pozitívan állsz hozzá. Férjednek milen műtét lesz? Bocsi de nem emlékszem. Ha a nyuszi hoz valamit annak is fogtok örülni :) biztosan
kokusz

kokusz:
Orulok, hogy mar kicsit jobban vagy.

junko:
:( Sajnalom a parkolopalyat!

Nalam ma 43mm lett a CRL. veszettul kapalozott a kicsikem. :lol: A ferjem jobban latta, nekem nem ugy allt a monitor sajna. Kep sincsen. :( A nyakiredot meg jovo heten nezik, mert meg koran mentem.

baratodildi

Sziasztok!

Tonti, őrülten drukkolok nektek, mind munkaügyben, mind babaügyben!

A tudomány és az orvoslás sok mindent mond és megállapít, ami egyátalán nem vonatkozik mindenkire, csupán általánosságról van szó. Tehát ha én éreztem a babám mozgását, akkor az úgy is van, akár hihető, akár nem. Nem bántódom meg ezen, hiszen mindenki azt hisz, amit akar. :wink:
Mellesleg furi, mert bizony a szonográfus úr, aki ugye az UH-ot készítette mondta, hogy bizony nagyon ficereg a drágám, és ez ugyebár a 8. hét 3. napján történt. És nem hinném, hogy az UH-os csak úgy áltatni akart bennünket ilyen irányú kijelentésekkel.
Számomra is különleges dolog, hogy már ilyen korán megéreztem, amit általában később szoktak, de ez van, és én marhára örülök neki, hogy így történt! Na ennyit erről.

Ildi, nagyon szépen fejlődik a babátok, sajnálom, hogy nem láttad úgy, amennyire szeretted volna, de majd egy hét múlva alaposabban megkuksizod, és feltétlenül kérj bátran képet róla. Nem hinném, hogy ezen fennakadna a doki! :wink:
A nyaki redőhöz tényleg kicsit korán lenne, de az is mindjárt eljön!
Nekem még 2 hét, az még odébb van, de boldog leszek, ha megláthatom a babómat újra, kicsit nagyobb kiadásban! :D
Drukk, de biztosan minden okés lesz! :wink:

Többieknek puszi
Vendég

Sziasztok!

Anyapoc!
Gratulálok az 5 évhez.Azon pedig nem csodálkozom,hogy Párizsban nem pihentetek,oda ritkán megy pihenni az ember :D De biztos nagyon jó élmény volt,és emlékezetes.

Zsazsóka!
Elhiszem,hogy a szívhang nagy élmény volt.A képet meg majd felrakhatnád :)

Kokusz!
Nem is fogsz hőmérőzni ebben a hónapban?

Junko!
Sajnálom,hogy várnotok kell,és műtétre is szükség van :cry:

Tontica!
Szorítok,hogy összejöjjön az üzlet :D
A szüléssel kapcsolatban inkább kíváncsiságot,mint félelmet érzek,aztán ha menni kell,lehet,hogy megváltozik a hozzáállásom.
A görbéd tényleg érdekes,kíváncsi vagyok,hogy mi lesz a vége :D

B.ildi!
Sajnálom,hogy nem kaptatok képet+még nem is láttad rendesen.
De a lényeg,hogy minden rendben. :)

KépKép
takido

Takido, gratula a 37. héthez! Szép nagy pocid lehet, Gerdáról nem is beszélve! :)
Vendég

Szia Athiz!
Köszönöm :D A pocim valóban elég nagy már,és Gerda is.35.héten 2660gr-ra becsülték.

KépKép
takido

Takido? :wink:

December 24-én este 10 órától az éjféli mise kezdetéig ünnepeljük az advent időszakában született gyermekeket, a nemzet örömteljes gyarapodását. Ha környezetében, a világ bármely pontján tud olyan magyar kisbabáról, aki advent időszakában született, küldje be a csecsemő nevét, születési helyét, időpontját, ha közölni szeretné, a fényképét, valamint a szülők nevét, címét és telefonszámát. Jelentkezéséhez kérem, csatoljon egy nyilatkozatot is, melyben kijelenti, hogy a kisbaba adatai megjelenhetnek a Duna Televízió képernyőn és honlapján is.

Három baba részére értékes ajándékot sorsolunk ki a Duna Televízió „Csendes éj" című adásában.

Jelentkezni a következő címen lehet:

„Csendes éj", Duna Televízió Zrt., 1016 Budapest, Mészáros u. 48; dukai_a@dunatv.hu.

További információ:(00 36 1) 489 1398-as közönségszolgálati telefonszámon.

http://www.dunatv.hu/karacsony.html
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?