Sziasztok!
Megérkeztünk mi is,kicsit kókadt vagyok,de azért pár sort megpróbálok kicsikarni magamból
(
mindenki legnagyobb örömére. :D )
Kriszti
Nagyon sajnálom,hogy nem jó hírekkel jöttél,de egyenlőre maradok várakozó állásponton,mit fognak mondani az UH után
.
Addig is sokat gondolok rád(rátok...
Kokusz
Remélem,már jobban vagy lelkileg
.Én is csak közhelyeket tudok írni,úgyhogy rakok magam mellé egy fárzisnyelőt
:D:D!
De azért közhely ide vagy oda nagyon szorítok,hogy minden rendben legyen és persze szt ez így normális:kicsit szomorkodunk,kicsit pityergünk,aztán felállunk és továbbmegyünk,mert ez az élet rendje
.És bizony én olyan vagyok,akinek mindkét gyerek "beakadt" (na jó,az első volt meglepi,de nem mondanám,hogy nem tervezett,csak nem számítottunk rá iylen hamar)...de azért együtt tudok érezni és még véletlen sem oktatnálak ki sem téged,sem mást ilyen helyzetben
.
Hajrá-hajrá
!
Ja,egyébként szt egy PCO-stól ilyen hőgörbe egy óriási eredmény
!
Athiz
Jó,jó,elhiszem,hogy a picurkád volt
.Csak elég hihetetlennek tűnt,hogy egy 2-3 centis apróságot megérezzen az ember.A 12 hetesnek már majdnem 10 centis,az kicsit hihetőbb...De a lényeg,hogy Te legyél boldog
!
Tontica
Én megértettem,amit írtál és én is ilyen vagyok.Én is tudom magam fegyelmezni,de hidd el,nem mindenki iylen!Nagyon különbözőek vagyunk és sokakat az érzelmeik nagyon elragadnak,nem tudják befolyásolni
.Ilyen is van,olyan is van
.már bocs,de szt botorság,hogy akció után még jön sok kiskatona.És ha jönne is,semmit nem érsz vele,mert csak azok jutnak be,akiket az elején a méh felszippantott...a hátvédek oda már nem jutnak el
:D:D!
Na de hajrá
!
Az adventi naptárt majd lefényképezem,további karácsonyi öteleteket találsz itt a babaneten is a karácsonyi topikban,érdemes elolvasgatni
.
Takido
Párizsban voltunk repcsivel,szinte meg sem álltunk,folyamatosan mentünk reggeltől éjjelig,de jó volt
.Most jöhetne egy kényeztetés
.Egyébként 5 éves házassági évfordulónkat ünnepeltük
.
A kreatívkodást majd lefényképezem
.
Igen,beszéltem a Nagybátyáddal
.Szoktunk
.
Privi megy
.
Robcsi
Nagy-nagy gratula a két csíkhoz