Sziasztok!
Álom manó sajna visszaköltözött Valiékhoz.
Éppen most altatja apa. De sztem nemsokára aludni fog. Nem tudjuk mit csináljunk már vele. (22:30, és már alszik is. Tök jó!)
Tegnap sikerült 9 előtt elaludnia, aztán fél 10-kor fent kukorékolt.
Azt vettük észre, h kell neki, napközben 3x aludjon, különben elalszik ugyan időben, de fel is kell kb. 1 óra múlva. Majd okoskodunk valamit apával, remélem be fog jönni a számításunk, és akkor nem lesz ez. Most az a legnagyobb probléma, h 9 körül már aludjon. Nem jöttünk rá, h mi történt vele, h ilyenkor is pörög. Egyszer alukált 6- fél 7 helyett 7-ig, akkor kezdte ezt a későn elalvását. Nah, ez nem most volt. Már az sem érdekli apát, h sétálgatni kell vele, úgy vagyunk ezzel, h előbb ezt oldjuk meg, h vissza térjünk a 9 órás fekvéshez.
Dancsi!
Gondoltunk erre mi is, meg próbáltuk is, h már hálózsákba szopizzon, de 1 – kicsit belepenészedik, mire végzünk, 2 – direkt olyan hálózsákot vettünk, ami végig zipzáros, nem csak derékig, így nem kell akrobatázni vele, h bele tudjuk varázsolni, miután elalukált.
Anita!
Uhh, sajnálom Botit. De nyugodj meg, ezek nem vészes bajocskák. Persze tudom, h nem hagy nyugodni, engem sem hagyna.
Annácska!
Sok sok gyógymanó Petikének!
Cory!
Srácoknak is küldök még gyógymanókat! Mi volt a dokinál?
Nyúlanyó!
Hmmm. Megnevettetlek? Tudom, nem vagyok eccerű, anyukámtól örököltem.
Párom csak úgy szólít olyankor, h Agyas
De azért tudok én is lájtos depit összeszedni, pl most, de azzal nem oldok meg semmit, ha befordulok magamba…. (mikor Alex alszik napközben, azért van, h eltörik a mécses nálam, de lyánykoromból maradt ez a módja a feszültség oldásnak.)
Édesek a törpék
Livi!
Az szép. Eddig mennyiket evett Tündi?
Hmmm, Alex sokat eszik nagyon akkor. 2 üveg kaját eszik meg 1 nap, meg mellé 4-5x szopizik Meg plusz az a 2-3 altatás cicin. Jah, meg néhanapján egy kis sinlac befigyel, úgy natúrba. Hihi, csodálkozok, h mér kekszel 4-5x naponta
Szopit elhagyni, nem toom. Én nem hagytam el még egyet sem. Lenne is VH, ha nem kapna cicit… Bár cicim szabadságért kiált, még most sincs teljesen rendben.
Barti!
Altatás fent.
No, akkor a horror kézleszúrás. Voltam dokinál, megmaradok. Leszedték a bazi nagy kötést a kezemről, kaptam mezei tapaszt, meg gumikesztyűt
Panaszkodtam, h férjecském kivan, h 2 napja Ő mosogat, és, h lehet-e kapni gyógyszertárban ilyen kesztyűt, aztán jót röhögtek az ápolók, és kezebe nyomtak kőkemény 2 darabot
Most fájdogál egy kicsit, van helye mozogni, néha el is felejtem, h nem kéne mozgatni. Amúgy szépen be van vérezve, úgy néz ki, minha rávágtak volna egy kalapáccsal. Érdekes, h a kézfejemen mért lett ilyen véraláfutás.
Jah, Alex így nyitja a száját kaja közben…