Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Vicuska, Numato
Szoritok nektek nagyon ++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsókuci
De jo hogy már ilyen nagyok vagytok!!!

Lukrécia
:cry: Nagyon sajnálom nem tudok mit mondani, sajnos
már nekem is volt ilyen 2 szer.
bibike27

Lukrécia drágám
tudod,fel a fejjel,lesz még sokkal boldogabb az élet,ezen sajnos tul kell esni :cry: :cry:

Kriszti
köszönöm,tündér vagy

bibar

Csajok,

arik vagytok,nincs semmi gond,hamar összeszedem magam,csak tényleg aludnom kell rá egyet.

Akinek már volt ilyen lányok,megírná vki,fáj ez a tágítás dolog?az altatásos résztől nem félek,csak előtte ami van.És utána vérezni fogok és az lesz a mensim?Bocsi,de az előző terhességeimből nincs ilyen tapasztalatom,ott csak simán kikapartak,mert magától kilökődött.

Bibarkám,

beszélünk majd,jó?Nem voltam itthon,nem akartam nézni a falat.Szerintem kerestél,ahogy a telcsit néztem... :P Puszika
Ja és tudod,a mottó:2007!
lukrécia

Lukrécia
nekem volt anno tágitásom,én nem görcsöltem töle,de volt a korteremben egy lány akinek görcsei voltak.a többire már nem emlékszem,nagyon rég volt :( nem én kerestelek,nem akarok ma zargatni,majd holnap beszélünk.puszoka

bibar

Mamm!

Veled mi van?Megvolt az inszem??Mikor lesz "eredményhírdetés"???
Vendég

Lukrécia

Pü ment .
Ne hari de lehet hogy véletlen 2x is.
bibike27

Lukrécia, nagyon sajnálom én is. Semmi okosat nem tudok mondani. Fel a fejjel!!!

Zsókuci, örülök, hogy jók lettek az eredmények!

Mindenkinek mennek a szükséges drukkok!
süni76

Sziasztok!

Lukrécia, nagyon sajnálom, sajnos én is tapasztaltam, azt, amin most keresztülmész... :( Viszont nagyon tetszik a pozitív hozzáállásod, ügyes vagy nagyon!!! Nekem annak idején nem volt gáz a tágítás, reggel 9-kor kaptam meg, és fél 12-ig nem is éreztem semmit. Akkor volt egy pici görcsölgetés, de nem volt vészes. Fizikailg hamar túltettem magam rajta...

Kriszti, igen, megvolt ma az inszem, és nagyon-nagyon durva volt. Már nem maga a beavatkozás, hanem az előzmények. Rengetegen voltak ma, én voltam a harmincvalahanyadik, akinek beavatkozása volt... és fél 5-kor kerültem sorra... :shock: 5 órát vártam, és a végén már kezdett elfogyni a türelmem... Viszont megismertem egy aranyos csajszit, vele szenvedtük végig a hosszú várakozást.. :)
A doki megnézett uh-val is, szépen megrepedtek a tüszőim! Eredményhirdetés: december 21!
Ha most nem sikerül, akkor a következő hónapot kihagyjuk, kellene már egy kis pihi...
Meg amúgy is, beindult a vizsgaidőszakom, arra is illene odafigyelnem... lehet, hogy ezért nem fogok tudni túl gyakran jelentkezni. Azért majd igyekszem!
Szorítsatok, jó? Az inszem miatt is, és a vizsgáim miatt is... Légyszike!! :oops:

Pusssz
Mamm
mamm

Sziasztok!

Lukrécia, nagyon sajnálom, sajnos én is tapasztaltam, azt, amin most keresztülmész... :( Viszont nagyon tetszik a pozitív hozzáállásod, ügyes vagy nagyon!!! Nekem annak idején nem volt gáz a tágítás, reggel 9-kor kaptam meg, és fél 12-ig nem is éreztem semmit. Akkor volt egy pici görcsölgetés, de nem volt vészes. Fizikailg hamar túltettem magam rajta...

Kriszti, igen, megvolt ma az inszem, és nagyon-nagyon durva volt. Már nem maga a beavatkozás, hanem az előzmények. Rengetegen voltak ma, én voltam a harmincvalahanyadik, akinek beavatkozása volt... és fél 5-kor kerültem sorra... :shock: 5 órát vártam, és a végén már kezdett elfogyni a türelmem... Viszont megismertem egy aranyos csajszit, vele szenvedtük végig a hosszú várakozást.. :)
A doki megnézett uh-val is, szépen megrepedtek a tüszőim! Eredményhirdetés: december 21!
Ha most nem sikerül, akkor a következő hónapot kihagyjuk, kellene már egy kis pihi...
Meg amúgy is, beindult a vizsgaidőszakom, arra is illene odafigyelnem... lehet, hogy ezért nem fogok tudni túl gyakran jelentkezni. Azért majd igyekszem!
Szorítsatok, jó? Az inszem miatt is, és a vizsgáim miatt is... Légyszike!! :oops:

Pusssz
Mamm
mamm

Bocsi, úgy látszik 2x is elment...

Ja, és Zsókuci!!! Szuper, gratula Mesi baba szép eredményeihez (sztem kislány lesz... :) )!!!
mamm

Numato!!!!
Veled mi van??? Mennyi szép tüszőcskéd lett??????
Vendég

Mamm drága!
Túlvagy rajta, és mostmár ne idegeskedj....Mennek a babaragacsok!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++És nagyon szorítok a vizsgád miatt is!!!!!!Tanulni mindig szerettem, de vizsgázni! :wink: :lol:
Vendég

Jucicuki/Bonya,
elnézést, valóban félrement a címzés. Jucinak szerettem volna az előző oldalon lévő mondandómat címezni! :shock: :oops: ,

Mamm,
millió drukk megy: +++++++++++++++++++++++++++++++++ :)

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Jucicuki,kitartás neked is! :lol:

Mamm,ezermillióbillió babatapi neked!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Numato,????????????++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szép jó éjszakát! :lol:
taptau

Numato,
tényleg, hol vagy? Hahó, tessék jelentkezni!

Kismoni,
te is jelentkezhetnél, hogy mi a helyzet!

Lányok, ne tűűűűnjetek el!

Pussz :D

Kép

Kép
zsókuci

Mamm,

köszi az infót,mennek a drukkok neked!!!!!!!Remélem kariajándékod lesz... :D

Tényleg,numatoval mi van?

Bibar,

Holnap dumcsi,de jó,akkor már az uram is végre hazajön.Hívj majd,várom :D

Bibike

Nem kaptam privit,nemhogy kétszer,egyszer sem :(
Én írtam neked
lukrécia

Lukrécia!

Megszakad a szívem!!!!!!!!!! Én még nem voltam ilyen helyzetben, de le a kalappal a te hozzáállásod miatt!!!!!!!! Szerdán sokat gondolok majd rád!!!! Vigyázz magadra!!

Most dolgozom kell csajok, de mindenkinek szép napot!!! Mamm nagyon szorítok neked!

Zsókuci, nagyon jó, hogy minden rendben :P :P
málna79

Lukrécia :(Sajnálom, és én is sok erőt kívánok neked. Hihetetlenül erős csajszi vagy. Puszi

chesti

Sziasztok!

Lukrécia, tavaly én kaptam tágítót. A felrakása egy kicsit kellemetlen volt de én szinte egyátalán nem görcsöltem tőle. Reggel rakták fel és olyan 11 fele volt a beavatkozás. Utána véreztem de az nem mensi! Olyan 2-3 napig nagyon enyhén. Ha erősen véreznél sokáig utána az nem jó. Rá 5 héttel jelentkezett az első igazi mensim.
Puszi Neked!!!

Felhívtam a BMC-t és azt mondták ugyanúgy délre menjek mint a sima lombikos transzfer esetén. Akkor fogom megtudni egyátalán magukhoz tértek-e.

Lányok, mit lehet tudni Zeke dokiról? Van gyereke, felesége? Bocsi, de semmit sem tudok róla és gondoltam, holnap viszek neki egy kis ajándék csomagot. Pénzt most nem szeretnék adni neki.
vicuska1977

Vicuska,
Köszi az infót,lassan már nem tűnik olyan félelmetesnek az egész........

Zeke dokiról annyit tudok,van egy asszonykája,meg egy 18 éves szép kislánya tuti.Asszem van még egy gyereke,az is talán lány,hát nem tudom,annyira nem izgatott még ez a kérdés.... :D
Szerintem tuti jó ötlet az ajándék csomag,bár el sem tudom képzelni mit vennék neki.... 8)

Bibike

Írtam privit :P
lukrécia

Lukrécia
Nagyon sajnálom!Csodálom a kitartásod!!
Szorítok neked!

Mamm
Neked küldöm a Kép -at ezerrel!

Bibar
Boldog névnapot! Kép
gabicsibe

Sziasztok!

Lukrécia, sajnálom, de jó látni, hogy nem adod fel, sok erőt kívánok.Nekem is volt már tágítás, nekem eléggé fájt, de hamar túlesel rajta, és utána tényleg megkönnyebülés, legalábbis testileg. A lelki részéhez nem tudok és nem is szeretnék tanácsokat írni, adni, tudom, hogy erős vagy, így tovább!

Juci, neked is további kitartást kívánok, mi is "csak" toporogtunk, amíg 2 hónapig a férjem E+C vitamint szedett, és nekem is mondta a gyógyszertáros nő, h "ugye, tudja, hogy ez nagyon nagy adag, és a többi", de mi tudjuk, hogy mire kell, tehát hajrá!2007-re fel, ez remélem szerencsét hoz mindannyiunknak!Én drukkolok!

Krisztikém, Zsókuci, Vicuska, Bibike, Taptau, mindenki :lol:
Tegnap túlestem a punkción, 5-öt sikerült leszívni, ma délelőtt azt mondta Tanár úr, hogy mindegyik beindult. Csütörtökön beültetés, és REMÉLEM (nagyon nagyon remélem), hogy tudnak majd fagyasztani is. Talán nem tűnök túl optimistának, de a folyamatos levelezéseink, könyvek, cikkek olvasgatásának, és a BMC-ben való beszélgetéseimnek köszönhetően nem állok 100 %-osan az "igen" mellé, és nagyon félek.......
Eléggé fájdogál még ma is a hasam, ez ugye normális? :oops: Remélem csüt.re elmúlik.Szeretném, ha sikerülne, és szeretnék már túllenni ezeken a napokon, annyira vártam, és most már érzem, hogy ez az egyik legnehezebb periódusa ennek a folyamatnak :roll: ....

na sebaj, a többiek bíztatásában nagyon profinak érzem magam, tehát hajrá Lányok, sokszor puszillak titeket

azért szurkoljatok :oops:

Ja, Zsókuci, majdnem elfelejtettem, nagyon nagyon szuper híreket hoztál, ez tényleg a legjobb, vigyázz magatokra :wink:

numato
numato

Lukrécia, köszi az infókat a dokibáról. :lol:
Nekem könnyű dolgom van, mert egy filmforgalmazó cégnél dolgozom és gondoltam összeválogatok neki egy-két jó filmet. Annak szerintem mindenki örül...legalábbis remélem.

Numato, gratulálok, nekem is 5 volt októberben és 2-t fagyasztani is sikerült, úgy hogy 4 indult csak be. Megy a sok drukk!!!
vicuska1977

Sziasztok!

Én elég ritkán irogatok ide, de mindíg olvaslak Titeket- a táblátokban még benne vagyok. :)

Igazából most is főleg Lukrécia miatt kezdtem nyomogatni a gombokat, de úgy érzem másra is ráfér egy kis bíztatás.

Tavaly én is átéltem azt amit ő, és nem akartam elhinni, hogy ez velem történik. Nagyon padlón voltam én is :( A legrosszabb az volt amikor a férjecskémnek el kellett mennie és magamra maradtam a gondolataimmal. Lukrécia, vigyél magaddal valakit aki szóval tart és eltereli a gondolataidat!

De mindenképp bizakodjatok. Nálunk is az volt a baj, hogy alacsony volt a spermaszám. Mint megtudtam ez ingadozó, mert az utolsó lombik előtti vizsgálatkor drágám teljesen nprmális értékeket produkált, ami spontánhoz is elég lett volna.Hozzá kell tenni, hogy igyekezett Ő is mindent megtenni a javulásért, kerülte az ártalmas dolgokat, stb. Mikor az utolsó sem sikerült idén március végén, akkor gondoltam arra, hogy nem teljesen esélytelen a spontán és vettem neki a sokak által dicsért Maca Vibe kapszulát a DM-ben, kb. 600 Ft. A multivitaminja mellé ebből is bekapott egy szemet minden reggel. Aztán lesz ami lesz, januárban újra kezdjük, ha addig nem történik semmi.
Május elsején volt az utolsó menstruácim, a vonalzómban megtaláljátok az okát. :D

Nem mondom, hogy a Maca Vibe volt az, ami csodát tett. Csak azt szeretném mondani, hogy ami velünk történt bármelyikőtökkel megtörténhet, kívánom, hogy így legyen. Tényleg lehet, hogy pszichés gátak miatt voltunk sokáig sikertelenek. De az is, hogy jókor voltunk jó helyen :lol: , vagy az, hogy két év után nem arra koncentráltunk, hogy akkor most....

Szóval kell hinni, tudom nagyon nehéz, és megtalálni is a középutat is, hogy higgyünk is benne, de ne fájjon nagyon ha nem sikerül.... és nem tudjuk kényszeríteni magunkat, hogy ne csak ezen járjon az eszünk. :roll: DE! Ha pihenő időszak jön, el kell felejteni az egészet és élvezni, hogy végre nem kell kattogni semmin, lehet csak az örömért szeretkezni akár minden nap, feltankolni a szervezetet energiával,vitaminnal, sportolni, bulizni, lakást festeni, kirándulni, krumpliszsákot cipelni, stb. amit egyébként a stimu és a várakozás alatt nem csinálnál. :lol: Aztán bármi megtörténhet......
:wink:

Én azt hiszem, amit az Isten egyszer elvesz, azt vissza is adja, csak nem lehet tudni, hogy mikor. Ki kell várni, érdemes... :)

Hát ennyit szerettem volna mondani nektek. Mindenkinek kitartást kívánok ahhoz ami rá vár!Mindíg olvaslak Titeket!

Puszi

Zuzmó

Kép
Kép
zuzmó

Sziasztok!

Csajok, köszi a bíztatást, tegnap eléggé el voltunk keseredve, de ma már jobb.

Numato! Gratula :lol: Szorítok! Férjednek javultak az eredményei? ( bár a fentiekből ítélve igen :wink: ) Nálatok fagyasztottak spermát?
Mert nekünk Szűcs doki szerint szükség lesz rá :cry:

További kellemes napot Mindenkinek!

++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++
J.
jucicuki

Sziasztok!

Numató,gratulálok++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Jó hírek!

Mindenkinek jó híreket és eredményeket hozzon a Mikulás!

Kép
taptau

Lányok, én mára befejeztem a melót, kérem, hogy nagyon szorítsatok a fagyikáimnak, hogy feléledjenek!
Otthon nincs még netem, így nem tudom mikor fogok tudni jelentkezni.
Mindenkinek sok puszit küldök!
Lukrécia, Neked külön is!
vicuska1977

Zuzmó...

Olyan szépen írtál,összeszorult a szívem....
Köszönöm a bíztató szavakat és külön ,hogy ide írtál hozzánk.
Mindig ezek a sikertörténetek adnak erőt az embernek,olyan jó,hogy megosztottad velünk.
Neked pedig további kellemes pocakosodást kívánok :D ,láttam vmikor múlt héten,hogy már egész merész kis pocód van..... :lol:
Mert mi is olvasunk ám titeket..... :D :D :D
Sok puszi mindenkinek,azt hiszem egész jó kedvem kerekedett....
MOTTÓ:2007!!! :D :D :D
lukrécia

SZORÍTSATOK HOLNAP! :D
lukrécia

Lukrécia:

Bocsi, hogy csak most válaszolok, de meló volt ezerrel ma.
Az a tágításos dolog hát nem volt egy kellemes, nekem csak addig fájt míg tágították (pár perc ha jól tudom) utána nem volt vészes, aztán a műtétnél altattak, utána sem fájt, egy pici vérzés volt, de tisztasági betéttel elvoltam. Valamikor reggel 8 felé csinálták a tágítási cuccot, aztán kb. fél 12 felé voltam az altatás.
A műtét után 6 héttel jött meg legközelebb, viszont akkor nagyon sok vér jött, lehet nálad is így lesz, ne ijedj meg!
Kitartást, gondolok rád!
Szia
Estrella
Vendég

Lukrécia
Ne izgulj!!Lélekben veled leszünk és nagyon szorítunk neked!!

Jucicuki
Fel a fejjel!!Ez már egy vitamin atombomba!A maca vibéről már én is sok jót hallottam.Én egy gyógyszernagykernél dolgozom és nagyon sokat eladunk belőle.
gabicsibe

Sziasztok,

Vicuska,
Szorítok a fagyibabáknak!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Numato,
Gratulálok a 5 sejtecskéhez, nagyon ügyesek a kicsik :D Amúgy a fagyasztás gondolom a tesónak kell, mert most úgyis sikerül, ugye??? :D
Nagyon drukkolok! +++++++++++++++++++++++++++++++++

Lukrécia,
Olyan erős vagy, becsüllek érte! Hajrá 2007-re!!!! :D
Gondolok rád, minden rendben lesz, meglátod.

Mamm,
+++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok! Hát Ti aztán termeltetek rendesen a nap folyamán :D
Numato, de jó, hogy már itt tartassz!! Mennek a drukkok ezerrel! És persze Mamm-nak, Vicuskának és akinek még szüksége van rá.

Lukrécia, gondolok Rád holnap.

Nekünk jövő szerdán v csütörtökön kellenek a drukkok. Akkor lesz férjemnek a biopszia. Ma megcsinálták az ekg-t, tüdőszűrést, vérvételt. Szerdán vonul be a kórházba. A genetikai vizsgálat eredménye jó lett!! Végre valami, aminek mi is örülhetünk.
Én pénteken megyek a 20. napi vérvétel-, vizelet-és nőgyógyi vizsgálatra. Gondolom fél napot minimum rá kell szánnom...

Puszi mindenkinek! Jó pihenést és pucoljátok a csizmáitokat! :D
süni76

Süni
én pucolom minden évben,de a télapó elfelejti mindig :D :D
drukkolok nagyon jövö héten :D

Zuzmo
Tényleg annyira kedves töled hogy ide is irtál,és hát amit irtál :D :D egyébként én is mindig kukkolgatlak titeket,ugyhogy nyomon vagytok követve :D

numato
ügyi voltál,drukkolok a petikéknek,remélem tudnak fagyasztani,de neked az már ugyis csak a tesóhoz kell :D :D

Lukrécia drágám
ügyi barátnöm vagy,ne izgulj,2007 a mi évünk lesz.
holnap veled leszek lélekben,aztán légyszi délután ugorj ki fotra mert kellene betonozni meg téglát rakni :D :D

Gabicsibe
köszönöm,gyönyörü virágot küldtél nekem :D :D

Lányok,vasárnap költözöm,egyenlöre anyámékhoz másfél hétre,amig nincs kész a házikom,és képzeljétek nem lesz net :x mi lesz velem nélkületek?én már függő vagyok :oops: a férjem röhög rajtam hogy ez a legnagyobb problémám,de tényleg szar lesz.majd Lukrécia elmondja mi van veletek,remélem karácsony környékén már az uj házunkban leszünk és akkor visszakapcsolodom :D
jo éjt,vasárnapig még jövök mindennap :D :D

bibar

Lukrécia! :( :(
Sok-sok erőt és kitartást kívánok neked a mai napra, és ez elkövetkezendő időszakra. Menni fog!!

Kép
Kép
share

Lukrécia!

Nem tudom mit mondjak!Nagyon szorítottam értetek!
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Nagyon sajnálom! Remélem hamar túlvoltál a mai napon és nem kínoztak meg nagyon.Sok erőt és kitartást!

Jucicuki!
Ezt kapta a párom is lombik előtt de ő vagy 10 napon keresztül. 2 Cetebe (már ez is ló adag) meg 1000 mg E vitamin.Remélem használ!

Bibar!
Hiányozni fogsz!

Numato!
Ezek nagyon jó hírek!
Csak így tovább és hajrá-hajrá!!!!!Babanövesztő osztódásserkentő drukk+++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mamm!
Nagyon drukkolok Neked is! Babatapi+++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

lanett

Sziasztok!
Vagyok ám, olvasok is, csak nagyon-nagyon sokat dolgozom (ez egyfajta gondolatelterelő is a történtekről :roll: ) és nem is történt semmi velünk, ami miatt érdemes lett volna írnom.

Lukréciának kitartást kívánok, nagyon szomorú volt olvasni; Zuzmón én is megilletődtem, oylan szépre sikerült; magunkról meg annyit, hogy lejárt a kötelező pihenőnk, beindítottuk a "spontán szerelem" projektet, Kriszti, esetleg javíthatnál is alkalomadtán.

Kb. márciusig gondolom, hogy kibírjuk a spontán próbákkal, ha nem járnánk sikerrel, kezdődik az orvoshoz járás ismét :(

Mit tudtok, mi a helyzet most a gynevaccal? Ha szerzek receptet, vajon lehet szerezni?

Mindnekinek sok sikert, és erőt a kellemetlenségek tűréséhez!
edua

Jöttem a jó hírrel: Vicusnak feléledtek a fagyibabái!!!! :D :D :D :D :D
mamm

Sziasztok!

Hát túléltem a mai napot.... :D

Eléggé fájt,amikor felrakták a tágítót,meg utána két órán keresztül nagyon vacak volt,tökre görcsölt.Utána meg egész jó lett,az altatást fél 12-kor megcsinálták,ugyhogy vége.Utána kicsit szomorú voltam,mégis kivették azt a kis valamit,akihez már pár hete minden nap beszélek....De most már minden ok!

Képzeljétek,amikor ott vártam az ágyikóban,hogy eljöjjön a műtét ideje,pont azon gondolkodtam délelőtt,de poén lenne,Vicuskát raknák a mellettem levő ágyba,mert kétágyas volt a szoba és mondta Erzsike,hogy egy transzferes lányt fog hozni.

Na aztán ez be is jött!!! :D :D De komolyan,hihetelen ez a babanet,ahogy itt egymás sorsát követjük és drukkolunk a másiknak,mintha egy ezer éves barátommal találkoztam volna,komolyan olyan szuper jó érzés volt,fantasztikuis!!!!! :D :D

Mint már Mamm is írta,felébredtek a fagyikái,ugyhogy tök örültünk.

Sikerült hatra hazaérnünk,ez a pesti közlekedés....HÚ

Hát idén a Mikulás vitt,ugyhogy szerintem jövőre biztos hoz valamit,amire vágyom.... :D :D :D

Sok-sok puszi
lukrécia

Sziasztok!

Lukrécia
Örülök,hogy jól vagy és a kedved is jó!Csak így tovább!!!
Reméljük jövőre a Miskulancs már a babónak fogja hozzni az ajándékot :lol:

Edua
Mindenképpen írni fogok ha már lehet tudni valamit róla!Holnap azért futok még 1kört,hogy mikorra várható!Ti elöbb fogjátok tudni mint a patikában :lol:

Vicus
mennek a drukkok :lol:

Kép
gabicsibe

Lukrécia:
Ügyi voltál. :)
Vendég

Lukrécia,sokat gondoltam rád!2007!Hajrá! :lol: :lol: :lol:

Vicuska,++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mamm,+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

És a többieknek is!++++++++++++++++++++++++++++++++

Jó éjszakát!
taptau

Lukrécia drága,
ügyes, erős csajszi vagy! Millió puszit és bubusimit küldök!
Kép

Mamm,
ezernyi babatapi! ++++++++++++++++++++++++++++++++++

Jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Lukrécia, nagyon ügyes voltál, remélem pihensz ezerrel, kitartást, gondoltam, gondolok rád, mielőbbi "felépülést" és sok puszit küldök!!! :wink:

Vicus, ezek nagyon jó hírek, akkor megvolt a beültetés, igaz? minden rendben van, remélem, mennek a drukkok++++++++++++++++++++ :wink:

Mamm, örülök, hogy azért még ha késő délután is, de csak megérte a várakozás, nem? és jól vagy, ugye? :wink: ++++++++++++++++++++++++

Lányok, köszönöm szépen mindannyiotoknak a drukkokat, bíztatást, örömöt, ma 10-re megyek transzferre, háát, eléggé izgulok, de majd jelentkezem.Férjecském sajnos nem tud ott lenni, így a húgom kísér el. Remélem nem tart majd maga a dolog sokáig...

drukkoljatok,

puszi mindenkinek,és a borongós idő ellenére szép napot kívánok!

numato
numato

Mamm,Numato,Vicuska!

Végeláthatatlan babatapit küldök! :D ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
lukrécia

Sziasztok Lányok!
Lenne egy kérdésem, most kezdjük majd a lombikot először (2007.januárban, (következő ciklus)), és előtte kell mennem ebbe a hónapba, amikor megjön, (ma kellett volna), a kettes napon. A kérdésem, hogy ilyenkor UH-t csinálnak? Vagy valami mást is? A gyógyszerekt és szurikat is most kell kiváltani? Kb. mennyi pénzt vigyek magammal? Ja, a long protokollt alkalmazzák. Jaj, ez már több kérdés:)
Akinek sikerült már eredményt elérni, annak gratula, akinek még nem, neki kitartást kívánok:)
mrikovacs

mrikovacs,sajna én nem tudok a lombikhoz hozzászólni!A lányok majd segítenek!

Numato,hajrá++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mamm,Vicus+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

További szép napot!
taptau

Sziasztok Lanyok,

Tudom mar regen jelentkeztem de azert probalok idot szakitani legalabb az olvasasra. Sajnos mostonaban eleg sokat utaztam munkaugyben no meg persze az ez alatt felhalmozodott munkat senki sem csinalta meg helyettem igy aztan kicsit el voltam/vagyok havazva. No nem magyarazom tovabb a bizonyitvanyomat.

Lukrecia: : Nagyon sajnalom ami veled tortent, sajnos ezen en is atestem ketszer is. Szoval teljesen aterzem a helyzetedet es sajnalom hogy nem olvastam hamarabb mert igy nem tudtam veled megosztani a tapasztalataimat.

Velunk annyi tortent azotta, hogy megjottek az eredmenyeink es nem talaltak semmit se nalam se a ferjemnel. Illetve enyhe prolactin szint emelkedes, de arra is azt mondta Koncz doki, hogy ha megnyugtat akkor szedjek egy fel bromot. Szoval akkor azt sem tudtam hogy oruljek vagy nem, ha nincs semmi bajunk akkor mitol halt el mind a ketszer az embrio? Igy aztan most hogy mar lehet probalkozni, kicsit meg vagyok ijedve. Mi lesz ha megint ugy jarok????
Ja es megusztam a petevezetek atjarhatosagit is :-).
Szoval most probalkozhatunk..... Megyunk is a ferjemmel Zalakarosra egy hosszu hetvegere. Ki tudja..... :wink:

A hatterbol en is szoritok am mindenkinek!

Udv.
Sviszter
sviszter

Sziasztok!
Lukrécia, nagyon sokat gondoltam én is rád szerdán. Nagyon ügyes voltál!!
Numato, remélem minden rendben volt ma! Megy a drukk ezerrel neked is és mindenkinek!
Sviszter, lehetőség szerint peteérés környékére tervezzétek azt a hosszú hétvégét :D
Én holnap megyek a 20. napi vizsgálatokra. Biztos a fél napomat ott töltöm.
1 hét múlva minden kiderül a férjemről!! De jó lenne annyival idősebbnek lenni :)
süni76

Sziasztok Lányok!

Kriszti, Zsókuci,
Köszönöm az érdeklődést. Igen egy időre eltűntem, pedig úgy izgultam mi lesz a ET-m eredménye, de sajnos nem jövök jó hírekkel. :(
Szóval ez a két babó még nem a mi babánk volt, legalábbis Ők így döntöttek. :cry:
Lányok,
Azért ne gondoljátok, hogy nem olvastalak benneteket; gyakran bekukkantottam hozzátok és nagyon izgultam értetek.
Lukrécia,
Nagyon együtt érzek Veled és sajnos én is tudom min mentél keresztül az utóbbi napokban. Bevallom én nem tudtam ilyen hamar pozitívan látni a jövőt. Nagyon erős leányzó vagy!
Különben lehetséges, hogy ma délután láttalak a soroksári Auchan-ban?
Kriszti,
Ha valamikor új táblát csinálsz akkor nekem egyenlőre pihenő.
Numato, Vicuska, Mamm,
Drukkolok Nektek nagyon+++++++++++++++
Bibike,
Hogy vagy? Érted is nagyon izgultam, hogy minden rendben legyen az ultrahangon! Csak így tovább! :D

Szép estét Mindenkinek!

Kismoni
kismoni

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?