Sziasztok!
Tviky!
Itt is hatalmas gratula nektek! Nagyon sok boldogságot kívánunk!
Kajla!
Kicsi Regi nagyon gyönyörű csajszika!
Koko!
Kislányodnak mielőbbi gyógyulást! Sokat gondolunk rátok!!!!
Jelentkezz ha meggyógyultatok, nagyon jó egészséget nektek!!!! Sok puszi!
És amikről lemaradtam:
Amneris , Rkata, Koko! Nagyon Boldog névnapot kívánok nektek!!
Ancsúr! Nagyon nagyon Boldog Szülinapot!
Gyerekeknek sok boldogságot!!
Vivi!
Gyönyörű lett a babaszoba!!! Minél hamarabb költözzön be kicsi lakója:)!!!!
Férjed biztosan fantasztikus télapó lesz!!! Csak úgy sugárzik róla is, hogy mennyire szereti a gyerekeket:)))
(Visszatérve: azt a képet én készítettem
)
Szeged környékiek! Nagyon jó talizást nektek!!
Tvera!
Gyönyörű a virágosbolt!!!!
Látszik, hogy nagyon igényes, minőségi áruitok vannak!
Nekem a világoszöld gyertyás koszorú a kedvencem, és a barnás-narancsos árnyalatúak tetszenek nagyon, hogy te melyiket készítetted? Fogalmam sincs, de hát mind gyönyörű !!
Kizsó!
Várjuk a képet a koszorúról is!
A csajszik tündériek mint mindig
A díszítés nekünk nagyon bejön
irigykedem is rendesen.... Igyekszem én is most már befejezni a díszítést....
Tirza!
Jót nevettem a kakin:D Az sokszor előfordul:)
Én még életemben nem mondtam annyiszor ki ezt a szót, mint amióta megvan Norisz:))))
Mondjuk előtte az étkező asztal alját sem tisztítottam, csak évente szinte... Most minden étkezés után letörlöm (Norisz imádja odakenni a kajcsit...
)....
Nem semmi az "agyad", próbáltad a szoptatást??? Lehet hogy emiatt nálad könnyeben elindulna a tejcsi, vagy nem? Kérdezted az orvost??
Szerintem egyáltalán nem átlagos, hogy minden etetésnél bedurrannakl a melleid... Szerintem ez az a plusz valószínű ami segíthet a szoptatásnál... Kíváncsian várom a fejleményeket...
Milyen jó is az, hogy már te is csak a boldog Matyis életről számolsz be:))))) Képek vannak már újak????
Kavicska!
Irgum-burgum!!!
A kisbetűs norisz előfordul, nem leszek senkire sem mérges emiatt, velem is sokszor előfordul, mert állandóan sietek, hogy nem oda kerülnek azok a fránya betűk ahová valók...
A képeink pedig pont ugyanolyanok mint bárki másé, ill. természetesen mindenkinek a saját gyermeke a legszebb, különlegesebb stb..
Szóval várjuk a képeiteket, mert tutira éppen olyan "elmés" lesz, mint a mieink
és nagyon köszi a dicséretet, az mindig nagyon jólesik:)))
Süni!
Jó volt múltkor beszélgetni!!
Miklóska gyönyörű kisfiú!!!
Jó olvasni a hozzászólásaidat, nagyon sok a hasonlóság:)
Atan!
Örültem múltkor a Petis képeknek, nagyon helyes kisfiú!!!Ha nem gond, örülnék egy sorozatnak megint
Jiny!
Nagyon gyönyörű a családod:)) Dóri olyan édes, igazi kis vagány csajszi!
Lányok!
Nagyon köszönöm, hogy hiányoltatok...
Több oka is van, hogy nem tudok jelentkezni... Első és legfontosabb, hogy Norisz igazi eleven, vagány kiscsibészNorisz, aki HÁL ISTENNEK nem hagy időt arra, hogy fórumozzam, nappal.
Aztán éjszaka kerül sor arra a sokmindenre, amire nappal nincs időm... Hosszú lenne felsorolni...
Ha nappal ide tudok jönni, akkor is csak olvasni tudok, 1 mozdulat és Norisz már ki is kapcsolta a sz.gépet...
Sokat nem alszom, hajnalig is fennt vagyok sokszor...
DE nevetve bírom a dolgot:))) Hihetetlen az a boldogság amiben részünk van!!!
Nem győzöm megköszönni a sorsomnak ezt a sok-sok csodát!!!
Nem lehet ezt igazán leírni sem, egyszerűen olyan ez a boldogság, hogy bármely pillanatban képes vagyok elsírni magam, ha arra gondolok, hogy most mennyire csodás az életünk!
És az érzés a szívemben, hogy élje át mindneki ugyanezt, és ne legyen oly sok a meddő, gyermektelen pár ezen a földön... hatalmas.
Sokszor megérintenek a szomorú hozzászólásaitok... Annyira átérzem a szívetek fájdalmát...
Norisz hatalmas fejlődésen megy át nap mint nap...
Most már 2 hónapja is van, hogy énekel és táncol(most a "Túl a maszathegyen.." a sláger) , rengeteg szót mond... Nagyon sokmindent megbeszélünk szavak nélkül is...
Értjük egymást egyszerűen...
Fantasztikus, hogy mennyire utánoz minket!!!! Anya röhögését nagyon tudja, mert az nem mindennapi az biztos
(Apa meg mindig azon nevet, hogy hogy utánoz Norisz... Szóval anya elkezd valamin nevetni, Norisz utánoz, anya ezen mégjobban nevet már-már röhög, és akkor apa meg minket röhög, Norisz pedig nam hagyja abba... Szóval ez egy félóra
)) Jó kis család
)
De ma pl. besötétítettük a lakásunkat, és Norisz apával kulcstartós lámpával rohangálva kergetőztek, anya meg elbújt a függöny mögé és néha ijesztgetett
Norisz harsány nevetése melengette szívünket, iszonyatosan jó érzés ahogy mindig újabb játékokat, csalafintaságokat találunk ki, Norisz nagyon élvezi
))
Azon már meg sem lepődök ha belépünk a habos fürdővízbe, akkor hatalmas habot kapok a pofimba
Ma már én is visszaadtam, meglepetésünkre nem ijedt meg, sőt, folytatta a megkezdett játékot
Na jó, hagytam győzni
Úgy szaladgál a kicsi tappancsaival a lakásban, hihetetlen, hogy nemrég még a karomban ringattam Noriszt:)
Mááááááár annyira várjuk a Karácsonyt, olyan sok szép dolgot vettünk már meg neki (ÉÉÉÉÉééén aki utoljára vesz meg mindent, szinte szenteste napján... már minden ajándék itt várja kisgazdiját
)) Ugye az ember hogy megváltozik ?
)
Nagyon várjuk már hogy lássuk a boldog, vidám szemecskéit, ahogy megpillantja a karácsonyfát, és a sok-sok ajándékot...!!!!
Bár a karácsony a szeretet ünnepe, és igyekszünk is neki azt megtanítani, hogy ilyenkor nem az ajándékok a legfontosabbak...
Ja, sokan kérdeztétek, hogy mi újság a tesóval?
Nem, nem ezért tűntem el...
A párommal mikor összeismerkedtünk, talán a 2. héten megbeszéltük, hogy mennyire szeretjük a gyerekeket, és hogy nagycsaládra vágyunk mindketten...
Ez az álmunk mit sem változott, Norisz pedig megerősített: igen, minket gyermekünk éltet, gyermekeink az életünk értelmei! Az ő boldogságuk a mi életünk legfőbb célja!! Nagyon nagyon vágyunk nagycsaládra...!!!
Határozatunk már van egy ideje... De gyermekeinkre már az esküvőnk óta várunk...
Sajnos meddőségünk rengeteg akadályt gördít/ett elénk...
DE!!!!
Norisz a mi fiúnk, és ha a családunk beteljesedik, akkor elmondhatom (bár már most is), hogy örülünk hogy eképpen alakult...!!!!
Nme gondoltam soha , hogy ilyet leírok majd valaha, vagy kimondok...
Boldogunk vagyunk Norisszal (ezt nem lehet fokozni), és az álmunk reméljük beteljesedik nemsokára ugyanúgy, ahogy Norisz is megszületett... Bízunk abban, hogy a sors mindent elrendez...
Egyébként a tesókérdés még nem sürgető.... Ráérünk kivárni a sorsunkat!
Íme a mi kisCsibészünk :
Mindenkinek sok-sok Noriszospuszi
(jajjjj, hogy mennyire édesen adja... elolvadok...)
Napsi