Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok! :lol:

Móncsi3!:)

Itt lehet kapni plüss teletubbies-t:
http://www.jatek-city.hu/index.php?cPath=138_452_515

Vagy itt:
http://www.jatekfutar.hu/tubby.html

Puszi:
Napsi

KépKép
napsugaracska

Sziasztok!

Kizsó!

Húúúú,jól megleptél a telefonhívásoddal!Hirtelen azt sem tudtam ki is vagy de azt se én ki vagyok! :oops: :lol:
Sikerült venned csillagánizst?
Holnap vagy holnapután csinálok képeket és vagy itt vagy email-ben megy az ötletbörze! :lol:

Lányok!

Ha bárki késztetést érez sk. advent koszorút csinálni és bármi kérdése lenne szívesen segítek!Nem nagy ördöngösség,csipetnyi kreativitás és ha ragasztópiszollyal csinálod egy vödör víz kell hozzá!Az utóbbi az égési sérülések miatt! :lol: :lol:
tvera

Mony, de jó, hogy írtál. Mesélj nekünk a kislányodról, hogy vagytok :?:

Kép
Kép
atan

Tvera, én örülnék, ha itt menne az ötletbörze :)

Kép
Kép
emike

Sziasztok!

Nem volt időm mostanában írni,de itt vagyok,és olvaslak titeket.

Süni!
Ilyenkor már úgy fejlődnek a manók,mintha szivacs lenne az agyacskájuk,ami csak szívja,szívja a tudást.

Tvera!

Én már megvettem a cuccost az adventi koszorúhoz,meg egy kisebb alapot a kopogtatóhoz.Vettem rá egy kis szalagot,meg egy kis díszt,van itthon arany spray-m,fenyőág is van itthon(csak gyertyám nincs :lol: )
volt már olyan koszorúnk amit mi kreáltunk otthon.Nem olyan szép,mintha olyan készítené,aki ért hozzá,de az a jó benne,hogy én csinálom.
Olyan vagyok mint valami kis ovis,büszke vagyok nem túl szép műveimre. :lol:

Képzeljétek Márk 5080 g volt tegnap.Megkapta a 2hónapos kori védőoltást.Egész jól viselte,csak addig sírt amíg kapta a szurit.
Nem lázasodott be,nem volt sokkal nyűgösebb mint egyébként szokott.Mára kicsit beduzzadt a lábikója,de nem fájlalja,mert mozgatja szépen.Ezt is túléltük :) Egyre ügyesebben fog meg dolgokat.sokat csicsereg.Jó fej.

Obea!
Lenne egy nagy kérésem hozzád!
A költözésnél valahova elkevertük az Ágacskás címlistát ,amin mindenki emilje,és telefonja rajta volt a csoportból.El tudnád nekem küldeni emilben?kiss-csalad1@invitel.hu-ra?Köszi előre is!

Tirza!Matyi!

Hogy vagytok?
Sokat gondolunk rátok!

Jó koszorúkészítést mindenkinek!
Ha sikerül majd felteszem a műveimet.

Sziasztok!Zsuzsa
kavicska

Napsi!
Miért nem írsz? Fényképek? :shock:

Kép
kajla

Sziasztok!

A babaszoba képek készen vannak, de naaagyon rosszak lettek. :cry: A színek sem olyanok mint élőben, de azért mutatok róla képet. :lol:
Kép
Még szeretnék baldahint, meg mesedekort a falra. :P
Kép
Kép
Remélem nektek tetszik, igaz élőben a színek sokkal szebbek! :D

Kép
vivi1

Vivi, már a szomszédban is tetszett a babaszoba, büszke lehetsz rá. Irigylésre méltó helye lesz a kismanótoknak.
Mi az első 2 évben egy szobában aludtunk mindhárman, nem tudtuk másképp megoldani. Ráadásul Dorka koraszülött volt, s a légzésfigyelő is állandóan jelzett, szóval nem igazán bánkódtam azért, mert tőlem 3 lépésre szuszogott a pici. Most viszont a kistesó már a nővérkéje szobájába érkezett. Ők külön, mi külön.

Kép
Kép
koko

Sziasztok!

Vivi!

Nagyon jó a szoba!Érdekes a mi szobánk is sárga,csak a miénk a díszcsík felett fehér.:-)
kavicska

VIVI Nagyon szep es izleses!!!!Ugyik vagytok!!!!(Buli mikor lesz tudod szoba avatoooooo!!!!!!!!)Annyira de annyira megerdemlitek majd a kislakojat na meg o titeket!!!!!!!
Mark nagyon ugyes vagy!!!!Mami is ilyen jol viselte a szuridat?
Kavicska koszi a koszoru otleteket es mindenkinek!
Mony jaj de jo hogy irsz nekunk meg meg!
Tvera asztaldisz otleted nincs?Tudom ne legyek telhetetlen.
Ancsur nedolgoz annyit!(NAAA)
NAPSUGARACSKAM!!!!!!KERLEK IRJAL MERT A TANACSAID MINDIG JOL JONNEK DE NEKUNK TE ES A CSALADOD IS HIANYZIK!!!!!!!!!
KOKO Dori babánál mar minden rendben?Laura mar milyen alvo?
Ma megint van egy hirem kibujt az ELSO FOGUNK MEG CSAK PICIKET DE MAR KINT VAN!!!!!!Na es semmi nyug olyan jol viselte!na es ha az ujjamal masszirozom olyan edes arcocskat vag hogy megzabalom!!!!(kis kejenc)
Sziasztok es olyan jo hogy vagytok na ezt meg egyparszor lefogom mostanaban irni nektek tudjatok a KARACSONY es icipici lelkem.

Kép
móncsi+3

Ilyen ajándékot kívánok minden várakozónak a karácsonyfa alá!! :D :D :D
Kép
steiff

Ancsúr!

Valószínű nekem is a hétvége lesz csak jó, mert túlóra a köbön.
Csak csajszis tali legyen, vagy apák is? Jiny? Akkor jövő héten megbeszéljük!

Steiff
Köszi szépen a jókívánságot a várakozók nevében. Ilyen szép ajándék egyből elfogadva, jöhet. A legcsodásabb ajándék lenne a világon, de valószínű még várni kell rá egy kicsit. Már az is jó lenne, ha a telefon jönne.

Zsu
nagyzsu

Sziasztok!

Ahogy ígértem itt az "ötletbörze"! Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
tvera

Ezek lemaradtak az elöbb!
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
tvera

Na,jól telenyomtam a topicot!

Bocsi de nem tudtam választani! :lol:
Még jó hogy nem csináltam több képet,bár így is van amit nem raktam fel!Nem csak koszorút csinálni,fotózni is szeretek! :lol:
tvera

Moncsi!

Asztaldíszt azt majd csak karácsony elött kb 2 héttel fogunk csinálni!Ha ki tudod várni akkor majd arról is csinálok képet.
Ígérem nem teszek majd fek ennyit! :oops:

Vivi!

Nagyon szép a szobácska!Ügyesek vagytok!
tvera

Nagyzsu, Ancsúr! Nekem jó a hétvége is, de csak a vasárnap, mert szombaton nyelvtanfolyamon vagyok... :? Az mindegy hogy délelőtt vagy délután. :)

Tvera! Nagyon szépek a koszorúk!!

KépKép
jiny

Tvera!
Csak ámulok és bámulok! Ezeket emberi kéz csinálta??? :lol: :roll:

Kép

Kép
kajla

Jiny, Nagyzsu: Akkor egy vasárnapi nap, az nekem is jó! :lol: Enyim apa kérdéses mindig, mert attól függ van-e buli a munkahelyén.

Tvera: Tök jók ezek a koszorúk, már merítem is az ötletet, meguntam amit csináltam, azért meghagyom, csak szerintem készítek másikat is. Ja és én is mindig odaégetem a ragasztó pisztollyal az ujjam. :lol:

Vivi: Nagyon csini a szoba. :lol: Én most kidekoráltam már az ajtaját. :lol: Üvegfestékkel készítettem mintákat, de még nincs kész teljesen, száradnak. :lol:

Steiff: Ha az ideinél még nem is, de a jövő karácsony fája alatt ott lesz. :lol:

KépKép
ancsúr

Ancsúr! Ezzel én is így vagyok! :)
steiff

Sziasztok!

Tvera!
Köszi, nagyon szépeket raktál fel! Jó dolog lehet ilyen szép dolgok között lenni egész nap! :D Sikerült nekem is ma beszereznem mindent a mienkhez, úgyhogy holnap majd nekiállok! :wink:

És egy kép a csajokról, mikor birtokba vették az új bútort!
Kép

kizsó

Kizsó! Jó lett a kép! Közelebbit is kaphatunk a lányokról? Vagy ne legyek telhetetlen? :lol:

Tegnap feldíszítettük a lakást mire Dóri felébredt. Azóta barátkozik az új díszekkel és jól rácsodálkozik mindenre. :)

És tegnap készült egy kép is az én gyönyörűségeimről. Szerettel küldjük a várakozóknak, és kívánjuk hogy mielőbb megéljék ezt a csodát. :)

Kép

KépKép
jiny

Kizsó: Nagyon tetszenek a színek! Olyan meleg és hangulatos! :lol:

Jiny: Tündéri Dorkámat meg fogom enni. Nagyon jó ez a kép, és a másikon is. Ott abban a kis kékes cuccban totál kék szeme van. :lol:

KépKép
ancsúr

Sziasztok!

Ancsúr! Boldog szülinapot!

Vivi!
Nagyon szép lett a szobátok! Meglásd, egykettőre itt lesz a kislurkó is!

Kizsó!
Szuper a kanapétok! Nagyon tetszik a színe, jó nagy, az egész család elfér rajta!

Tvera!
Gyönyörűek a koszorúk, most mégjobban irigyellek a munkahelyed miatt, lehet, hogy nekem is át kellene képezni magam! Hol van ez a bolt?

Jiny!
Nagyon jó ez a kép! Csodaszép Dórika!

Nálunk most a kutyus kicsukva van, mert még nem vedlett le rendesen.
Ma délután voltunk sétálni: Matyi, anya, apa és a kutyus, visszafelé a kutyánk sajnos belefeküdt kakiba, így őt is tisztába kellett raknunk, olyan aranyos volt utána, mert amikor tiszta lett felment a teraszra, és lefeküdt Matyi mellé a babakocsihoz. Azt hittük, hogy majd nagyon féltékeny lesz Matyira, mert régen ha apát megöleltem, akkor már ő ott volt, hogy ne apát, hanem inkább őt simogassam. Matyit meg agyon puszilgathatom a jelenlétében, olyan mintha észre sem venné.
Ma én is feldíszítettem a lakást, olyan jó hangulatos lett, aztán eszembe jutott, hogy most a legszebb dísz a lakásban Matyi, annyira boldog vagyok, kívánom a várakozóknak, hogy minél hamarabb éljék át ezt a csodát, ezt az érzést! Most is itt fekszik a mellkasomon, még a kórházban szoktunk rá erre a pózra, de így Matyi hallja a szívdodogásomat, és nagyon megnyugtatja engem meg ő nyugtat meg.
Képzeljétek mire képes az agy, főleg az én agyam! Két évvel ezelőtt az első vetélésem után nem tudtam elfogadni, hogy elmentek a babák, és utána 2,5 hónapig álterhes voltam, a terhességi hormonszintem is szépen duplázódott, a hasam is nőtt, csak baba nem volt benne, az orvosok hihetetlenkedtek.
Aztán amikor megszületett Matyi, és leköltöztem hozzá a kórházba, elkezdtek fájni a melleim, ami a mai napig is tart, nagyon megijedtem, mert tapintásra csomókat éreztem, aztán két napja elmentem az orvoshoz. A tejmirigyeim vannak megduzzadva, szó szerint bedurrantak a melleim, minden etetésnél fokozottabban jelentkezik. Hallottatok már ilyenről, vagy ez mindenkinél jelentkezik?
Megyek mert közben Matyi bekakilt. :D

Kép
tirza

Ancsúr!

Boldog Szülinapot Kívánok!

Jiny!
Nagyon szép a leányzó. Kész nagylány.
A taliról annyit, ha megfelel neked akkor maradjunk a jövő hét vasárnapban. Amikor neked jó. Délelőtt vagy délután. Majd írd meg, hogy hol talizzunk.
Ancsúr akkor majd gyere el te is.
Minden jót!

Zsu
nagyzsu

Sziasztok!

Rég jelentkeztem,de vészesen közeleg a karácsony......

Elkészült az ajtódíszem,és az adventi koszorúm.
megpróbálok róla képet feltenni.....de ez az átméretezés.......
Bár a koszorún még csak egy gyertya van...az is mutatóba.holnap tervezem a gyertyavásárlást.[img]

Csak hittem ,hogy teszek fel képet......
Béna vagyok,és nem tudom lekicsinyíteni,de majd dolgozom rajta.[/img]
kavicska

Kép Nem adom fel(ajtódísz
kavicska

Jééééééééééééééééé !Sikerült:-)
kavicska

Sziasztok!

Kavicska! Én is csináltam adventi koszorút, egy kicsit és egy nagyot. :D A nagy a nappaliban van, a kicsi pedig a babaszobában. Raktam a babaszobába egy szép angyalkát is, az lesz ott, míg az igazi angyalkánk nem jön haza. :P

Tirza! Volt egy spánielem, ha sokat cirógattam tüzelés alatt, akkor ő lett mindig álterhes. :lol: :lol:
Matyikáról létszi küldj majd friss képeket! Előre is köszi!!! :wink:

Jiny! Most ez a kép a kedvencem! :wink:

Kizsó! A lányok is, és az új bútor is tetszik nekem! :D

Ancsúr! Itt is boldog szülinapot kívánok! A szomszédban képet is küldtem Neked!

Steiff! Köszönjük a képet! :P

Moncsi3! Imádlak!!! :lol: :lol: :lol:

Tvera! Az én koszorúm is szép lett, de nem olyan profi mint a tiéd! :lol: :lol:

Koko! Dorka nem ébred fel éjszaka ha a tesó sír?

Kép

Kép
vivi1

Ancsúr boldog szülinapot.

Kép

Kép
Kép
atan

Kép
kavicska

Sziasztok!

Mindenkinek köszi a dicsérő szavakat nem csak engem illet hanem a kolleganőimet is.A felrakott koszorúkból én csak négyet csináltam.
Találós kérdés:Melyik az a négy? :lol: :twisted:

Kajla!
Hát ha a miénk emberi kéz, akkor igen! :lol:

Ancsúr!
Sejtheted néha a mi kezünkön hány hólyag van! :wink:
Boldog szülinapot!

Kizsó!
Milyen lett a koszorútok?

Jiny!
Naaaaagyoon jóóóóóóóóó ez a kép!Dorka ennivalóan édes!Meg tudnám zabálni!

Tirza!
Hát, igen!Tényleg szép a szakmám,csak néha nagyon fárasztó!Amúgy a fóti corában van az üzletünk.
Matyiról kép????Kaphatunk? :lol:

Kavicska!
Látom nem csak nekem okozott nagy örömöt mikor sikerült ide képet feltennem! :lol:
Jó a kopogtatód "neve"! :lol:
Gratulálok a koszorúdhoz is,jó szint találtál ki!Ügyes vagy!

Vivi1!
Édes vagy az angyalka miatt! :D Biztos már nem sokáig fog unatkozni!
Angyalkát én a nagymamám sírjához vittem ki(aki 5 éve halt meg)mikor elkészült a sírköve.Mindent ellopnak a temetőből(ENNÉL KEVÉS GUSZTUSTALAN DOLGOT TUDOK ELKÉPZELNI)de az angyalka még mindíg ott van és őrzi a nagyim álmát!
Ami meg a koszorú profiságát illeti,10 éve ezt csinálom,és szerintem ha nem is olyan mintha egy szaki csinálta volna, biztos nagyon szép lett a tied is!Mert te szeretettel és szívből csináltad!

Lányok!

Iszonyú milyen fáradt vagyok!Az elmúlt két napban annyit dolgoztam mint máskor egy hét alatt!A napi koszorú átlagom kb30 db.
De irigyellek titeket,mert nektek csak 1 db-ot kell megcsinálni! :wink:
tvera

Kedves Lányok!

Van akinek nem újdonság amit írok, de van akinek igen.

Eltünésemnek oka, hogy megszületett a kisfiunk Péter Andor és tegnap óta itt szuszog a kiságyban. Olyan gyorsan történt minden, hogy még fel sem fogom, hogy megtörtént velünk a csoda, amire oly régen vártunk. Az első éjszakánk is teljes nyugalomban telt, apró nyöszörgésekkel jelezte, hogy jól jönne némi táplálék utánpótlás. Nagyon tüneményes kisfiú, a férjemmel nem tudunk betelni vele, csak állunk a kiságy mellet és nézzük.

Ne haragudjatok, hogy most nem tudok visszaolvasni.
A történetünket is megírom, ígérem, csak picit belerázódom az új helyzetbe.

Itt szeretném megköszönni azt a sok jókívánságot, együtt izgulást és drukkot, amit kaptam tőletek.
Várakozóknak sok türelmet, és mielőbbi szülővé vállást kívánok!

Tviky

Kép
tviky

Sziasztok!

Tvera!
:oops: Úgy jártam, hogy nem találtam meg a koszorú alapot! :oops: Holnap első dolgom lesz beszerezni! Ha kész lesz, teszek fel képet! :lol:

Viszont az ablak dekorációm kész!
Kép apa szobája

Kép csajok szobája

Kép konyha (még nincs teljesen kész)

Kép kibővült a kisvakon meg a pillangó

Azért gyújtottunk gyertyát, advent miatt is, meg azért is, mert ma 1 éve, hogy ide költöztünk, úgyhogy ma nosztalgiáztunk is!

kizsó

Tviky, nekem újdonság :o Sokat gondoltam Rárok mostanában, hogy felétek is járhatna már a gólya :D :D :D . Sok örömet, boldogságot kívánok Nektek a kicsi Péterrel!!!
Kép

Kép
Kép
emike

Sziasztok! :lol: :lol: :lol:

Tviky! :lol:
Itt is hatalmas gratula nektek! Nagyon sok boldogságot kívánunk! :wink:

Kajla! :)
Kicsi Regi nagyon gyönyörű csajszika! :D

Koko! :)
Kislányodnak mielőbbi gyógyulást! Sokat gondolunk rátok!!!!
Jelentkezz ha meggyógyultatok, nagyon jó egészséget nektek!!!! Sok puszi!

És amikről lemaradtam:
Amneris , Rkata, Koko! Nagyon Boldog névnapot kívánok nektek!!
Ancsúr! Nagyon nagyon Boldog Szülinapot!
Gyerekeknek sok boldogságot!!

Vivi! :)
Gyönyörű lett a babaszoba!!! Minél hamarabb költözzön be kicsi lakója:)!!!!
Férjed biztosan fantasztikus télapó lesz!!! Csak úgy sugárzik róla is, hogy mennyire szereti a gyerekeket:)))
(Visszatérve: azt a képet én készítettem :P )

Szeged környékiek! Nagyon jó talizást nektek!! :)

Tvera! :)
Gyönyörű a virágosbolt!!!! :) Látszik, hogy nagyon igényes, minőségi áruitok vannak! :)
Nekem a világoszöld gyertyás koszorú a kedvencem, és a barnás-narancsos árnyalatúak tetszenek nagyon, hogy te melyiket készítetted? Fogalmam sincs, de hát mind gyönyörű !! ;)

Kizsó! :)
Várjuk a képet a koszorúról is! :wink: A csajszik tündériek mint mindig :D
A díszítés nekünk nagyon bejön :D irigykedem is rendesen.... Igyekszem én is most már befejezni a díszítést....

Tirza! :)
Jót nevettem a kakin:D Az sokszor előfordul:)
Én még életemben nem mondtam annyiszor ki ezt a szót, mint amióta megvan Norisz:))))
Mondjuk előtte az étkező asztal alját sem tisztítottam, csak évente szinte... Most minden étkezés után letörlöm (Norisz imádja odakenni a kajcsit... :twisted: )....
Nem semmi az "agyad", próbáltad a szoptatást??? Lehet hogy emiatt nálad könnyeben elindulna a tejcsi, vagy nem? Kérdezted az orvost??
Szerintem egyáltalán nem átlagos, hogy minden etetésnél bedurrannakl a melleid... Szerintem ez az a plusz valószínű ami segíthet a szoptatásnál... Kíváncsian várom a fejleményeket...
Milyen jó is az, hogy már te is csak a boldog Matyis életről számolsz be:))))) Képek vannak már újak????

Kavicska! :)
Irgum-burgum!!! :)
A kisbetűs norisz előfordul, nem leszek senkire sem mérges emiatt, velem is sokszor előfordul, mert állandóan sietek, hogy nem oda kerülnek azok a fránya betűk ahová valók...
A képeink pedig pont ugyanolyanok mint bárki másé, ill. természetesen mindenkinek a saját gyermeke a legszebb, különlegesebb stb..:)
Szóval várjuk a képeiteket, mert tutira éppen olyan "elmés" lesz, mint a mieink :) és nagyon köszi a dicséretet, az mindig nagyon jólesik:))) :oops:

Süni! :)
Jó volt múltkor beszélgetni!! :) Miklóska gyönyörű kisfiú!!!
Jó olvasni a hozzászólásaidat, nagyon sok a hasonlóság:)

Atan! :)
Örültem múltkor a Petis képeknek, nagyon helyes kisfiú!!!Ha nem gond, örülnék egy sorozatnak megint :)

Jiny! :)
Nagyon gyönyörű a családod:)) Dóri olyan édes, igazi kis vagány csajszi! :P

Lányok!
Nagyon köszönöm, hogy hiányoltatok... :)
Több oka is van, hogy nem tudok jelentkezni... Első és legfontosabb, hogy Norisz igazi eleven, vagány kiscsibészNorisz, aki HÁL ISTENNEK nem hagy időt arra, hogy fórumozzam, nappal.
Aztán éjszaka kerül sor arra a sokmindenre, amire nappal nincs időm... Hosszú lenne felsorolni...
Ha nappal ide tudok jönni, akkor is csak olvasni tudok, 1 mozdulat és Norisz már ki is kapcsolta a sz.gépet...
Sokat nem alszom, hajnalig is fennt vagyok sokszor...
DE nevetve bírom a dolgot:))) Hihetetlen az a boldogság amiben részünk van!!!
Nem győzöm megköszönni a sorsomnak ezt a sok-sok csodát!!! :lol: :lol: :lol:
Nem lehet ezt igazán leírni sem, egyszerűen olyan ez a boldogság, hogy bármely pillanatban képes vagyok elsírni magam, ha arra gondolok, hogy most mennyire csodás az életünk!
És az érzés a szívemben, hogy élje át mindneki ugyanezt, és ne legyen oly sok a meddő, gyermektelen pár ezen a földön... hatalmas.
Sokszor megérintenek a szomorú hozzászólásaitok... Annyira átérzem a szívetek fájdalmát...

Norisz hatalmas fejlődésen megy át nap mint nap...
Most már 2 hónapja is van, hogy énekel és táncol(most a "Túl a maszathegyen.." a sláger) , rengeteg szót mond... Nagyon sokmindent megbeszélünk szavak nélkül is...
Értjük egymást egyszerűen...:)
Fantasztikus, hogy mennyire utánoz minket!!!! Anya röhögését nagyon tudja, mert az nem mindennapi az biztos :oops: :oops: :oops:
(Apa meg mindig azon nevet, hogy hogy utánoz Norisz... Szóval anya elkezd valamin nevetni, Norisz utánoz, anya ezen mégjobban nevet már-már röhög, és akkor apa meg minket röhög, Norisz pedig nam hagyja abba... Szóval ez egy félóra :))) Jó kis család ;) )
De ma pl. besötétítettük a lakásunkat, és Norisz apával kulcstartós lámpával rohangálva kergetőztek, anya meg elbújt a függöny mögé és néha ijesztgetett :lol: :twisted:
Norisz harsány nevetése melengette szívünket, iszonyatosan jó érzés ahogy mindig újabb játékokat, csalafintaságokat találunk ki, Norisz nagyon élvezi :)))
Azon már meg sem lepődök ha belépünk a habos fürdővízbe, akkor hatalmas habot kapok a pofimba :) Ma már én is visszaadtam, meglepetésünkre nem ijedt meg, sőt, folytatta a megkezdett játékot :twisted: Na jó, hagytam győzni :P
Úgy szaladgál a kicsi tappancsaival a lakásban, hihetetlen, hogy nemrég még a karomban ringattam Noriszt:)
Mááááááár annyira várjuk a Karácsonyt, olyan sok szép dolgot vettünk már meg neki (ÉÉÉÉÉééén aki utoljára vesz meg mindent, szinte szenteste napján... már minden ajándék itt várja kisgazdiját :))) Ugye az ember hogy megváltozik ? :) )
Nagyon várjuk már hogy lássuk a boldog, vidám szemecskéit, ahogy megpillantja a karácsonyfát, és a sok-sok ajándékot...!!!!
Bár a karácsony a szeretet ünnepe, és igyekszünk is neki azt megtanítani, hogy ilyenkor nem az ajándékok a legfontosabbak...
Ja, sokan kérdeztétek, hogy mi újság a tesóval?
Nem, nem ezért tűntem el...:)
A párommal mikor összeismerkedtünk, talán a 2. héten megbeszéltük, hogy mennyire szeretjük a gyerekeket, és hogy nagycsaládra vágyunk mindketten...
Ez az álmunk mit sem változott, Norisz pedig megerősített: igen, minket gyermekünk éltet, gyermekeink az életünk értelmei! Az ő boldogságuk a mi életünk legfőbb célja!! Nagyon nagyon vágyunk nagycsaládra...!!!
Határozatunk már van egy ideje... De gyermekeinkre már az esküvőnk óta várunk...
Sajnos meddőségünk rengeteg akadályt gördít/ett elénk...
DE!!!!
Norisz a mi fiúnk, és ha a családunk beteljesedik, akkor elmondhatom (bár már most is), hogy örülünk hogy eképpen alakult...!!!!
Nme gondoltam soha , hogy ilyet leírok majd valaha, vagy kimondok...
Boldogunk vagyunk Norisszal (ezt nem lehet fokozni), és az álmunk reméljük beteljesedik nemsokára ugyanúgy, ahogy Norisz is megszületett... Bízunk abban, hogy a sors mindent elrendez...
Egyébként a tesókérdés még nem sürgető.... Ráérünk kivárni a sorsunkat! :)

Íme a mi kisCsibészünk : ;)
Kép Kép
Kép
Kép Kép
Kép
Kép
Kép Kép

Mindenkinek sok-sok Noriszospuszi :wink:
(jajjjj, hogy mennyire édesen adja... elolvadok...)
Napsi

KépKép
napsugaracska

Szia Napsi!

Köszi a nekem szánt kedves sorokat! :P
Akkor most mesélnék egy kicsit a mi ünnepi szokásainkról, jó?

Első ünnepi alkalomként hozzánk december 5-én éjjel ellátogat a Télapó. (Mostanában Mikulásnak is hívjuk, de számunkra ugyan azt jelenti a kettő, semmi súlya nincs, hogy is nevezzük.)
Mivel csak akkor mer bejönni, ha már mindenki alszik, ezért nem láthatjuk, mikor a csomagot a cipőkbe teszi - de hogy Ő hozza személyesen, az egészen biztos! :lol:
A szépen kitisztított cipőkben reggelre kelve ott is a csomag, amin még akkor is meglepődünk, ha véletlen összeütköztünk az éjjel, mikor odacsempésztük… :oops:
Pont így tervezzük eztán is, hogy gyerkőcünk van - aki egy darabig még biztosan nem szembesül a Télapó-aktivisták éjjeli ütközetével.

A karácsonyunkat már kevésbé járja át a misztikum, a játék, sokkal inkább az egymásra figyelés és a meghitt hangulat.
Azt hiszem, ez abban gyökerezik, hogy a hitünk se iagazán vallási alapokon nyugszik - sokkal inkább hiszünk a szeretetben, egymásban, magunkban, az érintés hatalmában… - így a karácsonyozás mozgatórugói is ezek. :wink:

A karácsonyfát 24-én délután (most valószínűleg Zitus alvásának idején) díszítjük föl, a köré rendezett ajándékokat egymásnak szánt kedvességből, szeretetből tesszük oda - szépen csomagolva, hogy általuk még szebb lehessen a fa, a szoba, az ünnepünk.
Szóval nálunk nem a Jézuska hozza a karácsonyi dolgokat: a fát együtt díszítjük, mihelyst a gyerkőcök is képesek rá, az ajándékokat pedig egymásnak adjuk, hogy különlegessé tegyünk vele egy egyedülálló napot az évben. :D

Hát: nálunk ilyen az ünnepkedés decemberben, és valószínűleg hasonló is marad.
A változás csak az lesz, hogy most már a kislányunk örömét keresi majd benne minden! :P

KépKép
amneris

Sziasztok Csajszik! :P

Tegnap a párom szuper télapó volt. :lol: Már itthon felvette a télapószerkót és úgy jött az utcán. Mindenki mosolygott, én röhögtem :lol: , valaki még a szakálát is megsimogatta. :lol: A gyerekek örültek neki, olyan zavarban voltak, de a sok ajándék láttán nagyra nyílt a szemük. Édesek voltak, csak a keresztlányom félt a télapótól. Sírt, remegett, kiakart menni a szobából, de az ajándékot ő is akart, így sírva mondta el a verset és hozzátette,- télapó, jövőre is hozzál sooook ajándékot. :lol: :lol: Mikor elment a télapó, már naaaagy szája volt, azt mondta, hogy ő nem félt a télapótól. :lol: 2 éves lesz, jövőre már ő sem fog félni! :P

Napsi! Hozzánk mindig így jön a télapó. :P Karácsonykor a Jézuska jön, én díszíttem a fát titokban, az ajándékokat a fa alá teszem, zene, csillagszorót gyújtok és szólok a családnak, hogy megjött a Jézuska! Mindenki csillogó szemekkel lép a nappaliba, imádom őket meglepni, olyankor még a felnőttek is gyerekek lesznek. :D

Kizsó! Szuper lett a dekorációd!!! :P A matricákat készen vetted, vagy Te készítetted őket?
A mesedekornál én is rendeltem :lol: , nagyon jók ezek a figurák! :D

Tvera! Kedvenc koszorúm a 3. narancs-bordó, és a 4. fehér. :P

Tviky! Itt is naaaagyon sok boldogságot kívánok és sok puszit küldök Nektek!!! A kisfiatoknak is küldök egy angyalkát!
Kép

Kép
vivi1

Tviky!

Engem is megleptél!Gondolkodtam néha, hol is lehetsz,a másik topicot csak nagyon ritán olvasom ezért azt hittem ott vagy!

Tiszta szívből gratulálok!Igazán gyönyörű karácsonyotok lesz!
tvera

Tviky!
Itt is gratulálok! Nagyon örülök nektek!

Vivi!
Megnéztem volna a férjedet mikulásként, na meg a gyerekeket, olyan édesek ilyenkor!
Mi szombaton megyünk céges mikulásbuliba, már nagyon várom, Matyinak külön szerkót vettünk ebből az alkalomból kifolyólag, télies témájú ruha.

Napsi!
Örülök, hogy jelentkeztél! Norisz továbbra is tüneményes huncut fiú!
Ilyen csigát fog hozni most a Matyinak is a télapó! Tudom még korai lesz, de nem tudtuk otthagyni a boltban, legszívesebben már most vettünk volna neki egy dömpert, egy toronydarut (ez az én kedvencem) a férjem meg távirányítós markolót vett volna Matyinak. :D

Nálunk az ünnepek így zajlanak:
dec 5. estéjén jön meg a télapó vagy a mikulás (amelyik a számra jön)

dec 24-e: még nem tudom majd hogy fog kialakulni, illetve hogy tudjuk megoldani, de régen otthon a Jézuska az angyalokkal hozta a feldíszített fát és az ajándékokat is. Vagyis anyuék bezárkóztak a nagyszobába, és csengettek ha készen voltak, mikor beléptünk csillagszórók égtek és a Mennyből az angyal szólt. Nagyon hangulatos volt mindig is, még felnőtt koromban is, amikor még otthon laktam én sohasem díszítettem a fát, sőt be se mentem a szobába, csak a csengetésre, mert így meglepetés volt a feldíszített fa, nekem mindig a fa volt a legfontosabb, aztán jöhettek az ajándékok. :lol:
Ezt szeretném tovább adni, csak a lakásunkban ez kivitelezhetetlen, mivel a lakásban minden út a nappaliba vezet, és nem tudom lezárni, így csak az a megoldás jöhet szóba, hogy a nagyiék elviszik majd a gyerekeket, és csengőszóra fognak majd hazaérni.
Az ajándékokkal vagyok én bajban, mert azt szeretném, ha a gyerekeim ne csak az ajándékok tárházát lássák a karácsonyban, hanem inkább az jusson az eszükbe, hogy a karácsony a szeretet ünnepe, a kis Jézus szülinapja, és ennek örüljenek, meg hogy együtt a család. Ezen még gondolkodnom kell, hogyan fogom megoldani, hiszen tudom, hogy úgyis én meg a család rontjuk el a gyerekeket, mert elhalmozzuk jobbnál jobb játékkal, amit ugye nem tudunk otthagyni az áruház polcain. :?
Szerintetek az jó ötlet, ha inkább olyan lesz a karácsony, hogy a gyerekekkel együtt készítjük az ajándékokat, és az ajándék-adást emeljük ki? (az utóbbi években már a családom csak saját készítésű és jelképes ajándékot kap tőlünk)
És akkor csak a fát hozza a Jézuska? Szóval teljesen tanácstalan vagyok, még a párommal sem beszéltünk erről. Jó a témafelvetés
mennem kell Matyi ébredezik, még megpróbálok jönni

még annyit
Kavicska! Ügyes vagy!

Kép
tirza

Az egész hsz-em elszállt :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
kajla

Tviky!
Szívből gratulálok és sok boldogságot kívánok!

Tvera!
Én meg téged irigyellek, mert ilyen csodaszép dolgok vesznek körül! És az is jó érzés lehet, hogy a munkáid mások asztalát vagy ajtóját díszítik!

Kép
kajla

Napsi!
Jók a képek!
Mikulás: 6-án reggelre jön, tiszta csizmákba tesz csomagot. Apa jár a legjobban, mert neki 42-es lába van :D

Jézuska jön karácsonykor, 24-én délután fadíszítés, vacsi után ajándékok vannak a fa alatt.

Amneris!
Regi lába tényleg görbe volt, mikor elindult, de azóta sokat változott. Én is meg voltam ijedve, hogy ilyen marad... :wink:

Kép

Kép
kajla

Kizsó!
Nagyon jók az ablakdíszek, de a monitorod se kutya! :lol:

Lányok!
Nem tudom, hogy pontosan mikor, de elköltözünk Békéscsabáról! Igyekszem azután is jönni!
Puszi mindenkinek!
Legyetek jók!

Kép
kajla

Ez lemaradt siettemben:

Kizsó! nagyon jók a díszek, miből vannak?

Kép
tirza

Kajla!
Hogyhogy költöztök?

Kép
tirza

ezeket tavaly csináltam:
fadísz:
Kép

Ajtófüggő:
Kép

Adventi naptár:
Kép

babaszoba mellett:
Kép

többi:
Kép

Kép

Kép
tirza

Tirza es mindenki koszonom az otleteket nagyon jok a diszek es
lopom ám!
TVIKY itt is es mindenhol sok sok boldogsagot kivanok!!!!!!Hogy vagytok?
Kajla nana hogy gyere mert veled teljes ez a forum innen senki nem hianyozhat mert igy kerek itt minden!
Napsi nagyon jok a kepek!!!!!!!!!Nagyon latni hogy boldogok vagytok!De honan van enyi erod?
Mi nagyon betegek vagyunk kohogunk es szipogunk!(na jol van nem nagyon csak en aggodom tul a dolgot)
Huvelyk Matyi na menyit notel?
Puszi mindenkinek Moncsi.

Kép
móncsi+3

Moncsi3! JOBBULÁST!
Kép

Kép
vivi1

Költözés: férjemet átvezényelték máshová! :D :cry:
Puszi

Kép
kajla