Új privát üzeneted érkezett!

Lukrécia,
Kép

bonya

Kép

Kép
bonya

Sziasztok!

Lukrécia, BOLDOG születésnapot, ha valóban most van, vagy volt, vagy lesz :wink: köszönöm az érdeklődést, no meg persze a többieknek is!
Hát, tegnap voltam megint BMC-ben,és holnap is megyek, elvileg hétfőn vagy kedden beültetés.
Most nem tudtam úgy számolgatni, de úgy emlékszem 15 tüszőről beszélt, csak az egyik oldalon, de nem biztos, viszont ami biztos, hogy azt mondta tökéletesen reagálok, minden oké,és hétfő vagy kedd leszívás:lol:

Bonya, a jó szavak mindig jól esnek szerintem, igazán nincs mit köszönni, ez természetes, hogy bátorítjuk egymást, és szurkolunk egymásnak....és igenis drukkolok tovább :lol:

húúú,most már azért izgulok ám belül rendesen, és ugyanannyira félek is, mert szerintem olyan nehéz középutat találni nem? nem lehet úgy nekivágni, hogy úgysem sikerül,és már számolom,h mikor kezdhetjük újra, de teljesen beleélni sem szabad magam, hááát kellene egy aranyközépút, az már biztos, jajj Lányok, szorítsatok.Honnan tudjátok, hogy a long protokoll statisztikailg eredményesebb??

És lenne egy nagyon fontos kérdésem. Mondjátok meg nekem légyszíves, legalább kb.-ra, hogy mennyibe fog kerülni a tüszőrepesztő injekció és a Progesteron???nagyon szeretném tudni, mert a többivel még jól állok, sőt marad is.

puszillak Titeket

numato
numato

Lukrécia,nagyon boldog születésnapot kívánunk!

Máté és Andi

Kép [/b]
taptau

Numato,ez már nagyon izgalmas rész!Szorítunk neked is nagyon!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
taptau

Csajok!

Hát halálra röhögtem magam amikor beléptem a babanetre,először azt hittem rossz oldalon járok,,,,, :lol: :lol: :lol:

Olyan édesek vagytok,köszönöm mindenkinek a jókívánságot,bocsi ha félreérthető voltam,úgy értettem,hogy a stimuk alatt 30 éves voltam,azóta már 31,mivel októberben volt a szülinapom,akkor már mindenki annyi jót kívánt........Csak Bibar mindig szivat,hogy ne sumákoljam el a koromat,ezért irtam így.........BOCSIKA.. :D :D

Numato,

Szuper hírek,további mega-drukkok mennek... :D
lukrécia

Lukrécia,jobb kétszer mint egyszer sem! :lol:
taptau

Numato, Vicus,
talizunk holnap??? Én is megyek! :D :D
mamm

Sziasztok!
Végre van egy kis időm leülni a gép elé...
Mostanában elég sokat voltam távol, de megérte...Ma volt az utolsó napom az intenzíven, és majdnem könnyek között jöttem el, jó volt ott lenni, és iszonytosan sokat tanultam....

Numató!
KIs hős!!!!Akkor nagyon mennek a drukkok, és a tüszőnövesztők!!!!!!!!MInden rendben lesz, ne izgulj!!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mirkovacs!(bocsi, ha rosszul írom, de ezen az oldalon még nincs itt a neved! :lol: )
Ha van kedved a táblázatba kerülni, küldd el az adataid, és beírlak...Az előző oldalon van egy minta, milyen adatok kellenek...
(Azt hiszem, még nem kérdeztem ezt, ha igen, bocsi, de néha szétszórt vagyok) :lol: :lol:

Bibike!
Az UH kép csodaszép!!!!!Örülök, hogy minden rendben van!!!!

Kismamik, köv.UH időpontját, ha tudjátok, kérem.... :wink: :lol: Aztán dobok fel egy táblát...További szép estét mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a kedves szavakat,nagyon
aranyosak vagytok!
Én még mindig magamon kivül vagyok olyan hihetetlen!!!!

Kriszti
A következö kukucskálás dec 13-án lesz.
Olyan messze van még.

Lukrécia
:lol: A baba növesztö megy++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
bibike27

Kriszti:
A 6. inszem csak januárban lesz, mert még nem jött meg, így eltolódik a következő ciklus...ez van. :(
Fantasztikus óramű pontossággal érkezik megint a mensim. :(

De ugye nem jössz el a sürgősségiről, csak begyakoroltál?
Bocs ha félreértettem valamit.
Vendég

Sziasztok!

Remélem tudtok segíteni!!!

Réka vagyok, 22 évesen 3 évi próbálkozás után nem jön a gyermekáldás. Most vagyok túl az első inszemen, ami elég drága volt, és nem sikerült. A forgácsba járok, de váltani akarok. Nagyon kevés a progim, meg sok apró cisztám is van. De az orvos azt mondja, nincs semmi komoly, meg én még ráérek, és a 6-ot ki kell várni. Én nekem most állt össze, hogy csak a pénz kell, mert náluk fizetni kell érte, máshol nem. Már 300 ezret odahordtam.
Szóval nem tudtok valakit ajánlani. A debreceni intézetről nem tudtok valamit?
Hogy lehet átmenni máshova??
segítsetek

üdv réka
kreka84

Szia Réka! Én még elég új vagyok itt, úgyhogy várd meg a többieket. Biztosan szívesen segítenek.

Lukrécia, jól elindítottam a lavinát :D Bocsi, de legalább jól szórakoztál. Igaz, jobb többször, mint 1x sem :D

Numato, mennek a drukkok. Ezek nagyon jó hírek!!

Kriszti, az intenzívről hova vezet következő utad???

Puszi mindenkinek!
süni76

Sziasztok,

lányok, most hallottam a hírekben, hogy marad a szabad orvosválasztás!!!!!!! :D :D :D :D :D :D
HURRÁÁÁ! :D

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok újra !

Süni!
Intenzívről megyek az eredeti helyemre(itt csak 1-2 dolog miatt voltam, hogy lássak bizonyos dolgokat, amit más osztályon nem láthatok), a sürgősségi osztályra...
Már várom nagyon! Fel vagyok pörögve, 2-án élesben kezdek! :roll: :lol:

Estrella,
örülök, hogy Te is megvagy!!!Az a fránya mensi, meg igazán helyreállhatna....
Ne dolgozz sokat, látom MSN-n, szinte minden nap Te dolgozol....Nem sok az egy kicsit???

Zsókuci,
engem ugyan nem érint, de jó lenne, ha tényleg így lenne, ahogy írod...Hisz egyszer nekem is szükségem lesz rá.... :wink: :lol:
Vendég

Sziasztok,

Most csak gyors bekukk, mert most írtam a babásba, és már nagyon elfáradtam, hosszú napom volt.

Bibike,
Csodás az UH-kép, gratulálok! Itt az ideje, hogy áttérj a babás topikba is! :D
Babanövesztők: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lukrécia,
Megy a "Zsókuci-féle" babanövesztő: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Bonya,
Nagyon sajnálom, hogy újra pozitív lett az eredményetek… :(

Numato,
Petikenövesztők: ++++++++++++++++++++++++++++++++++ csak ügyesen! :D
Ne izgulj csak kicsit, meglátod, minden rendben lesz!!!
Kb. két napja ritkábban van hányingerem, remélem én is, hogy hamarosan elmúlik :D

Mamm,
Köszönöm, nekünk is nagyon tetszik az Emese név, és Mesinek is nagyon édi :D
További jó szurizást, nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen!!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++ Puszillak!

Vicuska,
Szép eredmények, drukkolok nagyon!!!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kriszti, Estrella,
Millió puszi nektek!

Kreka,
Sajnos én nem ismerem az ottani intézményt!
Mielőbbi gyermekáldást kívánok Neked (is)! :)

Puszi, legyetek jók! :D

Kép

Kép
zsókuci

Hakkotátok az új infót?

http://www.online.rtlklub.hu/hirek/haza ... 0611236187

Én azt gondolom azért gyűjtsük csak tovább a petícióhoz az aláírásokat, mert ahogy változnak a döntések , még akár jövőhéten újra bejelenthetik az eredeti verziót.

bonya

Kép

Kép
bonya

Bocsika korán van még , mellényúltam.
hakkotátok= hallottátok

bonya

Kép

Kép
bonya

Helló Réka!

Sürgősen keress másik intézetet! Én túl vagyok ebben az évben több hónapos megfigyelésen amikor uh-on nézett a doki havonta, closty gyógyszert szedtem stb. (magánrendelésen), 1 HSG vizsgálaton, amit nekem Szent Imre kórházban végeztek el, (itt fizetettem a dokinak amennyit gondoltam) plusz 4 inszemen és ha minden összeadok (úti ktg) kb. 250.000 Ft a költség. Én ajánlom a Budapesten található BMC (Budai Meddőségi Klinikát) nem kell fizetni semmit, csak a gyógyszerek. Igaz hogy nem sikerült eddig eredményt elérni itt nekem, de nagyon sok boldog boldog arcot láttok!!!!!!! :P

Bibar! Hogy vagy? Mi újság?

Gabicsibe! Bocs hogy most jelentkezem de nem volt időm írni! Én vasárnap este úgy döntöttem, hogy még sem megyek vissza a dokihoz. Sajnálom hogy így alakult nálad! De a karácsony miatt nagyon hamar elmegy ez az egy hónap. A többiekről akikkel együtt voltunk tudsz infot?

Numato!

Szorítok neked!!!!!!!!!
málna79

Szép Kép -ot Lányok!

Málna
Nem tudok senkiről semmit!Nem is láttam őket hétfőn.
Még jó hogy nem írtam neked smst olyan korán,hogy itt vagyok és gyere foglalok neked helyet!Remélem feltőltődsz a párhónap alatt és újjult erővel fogsz belevágni.
Küldök egy privátot neked!
gabicsibe

Sziasztok Lányok!

Na, beértem a melóhelyemre. Tüszőm szépen növekszik már 21 mm-es és a nyálkahártyám 9 mm-es.
Zeke doki szerdára tűzte ki az embrió transzfer időpontját. Holnap este egy tüszőrepit kapok és vasárnaptól nyomom az Utrot.
Kiderült, hogy 3 naposan fagyasztották le őket és ezt sem tudtam.

Hát karácsony elött minden ki fog derülni.
Izgulok!!!
vicuska1977

Vicuska
Szorítok neked,hogy szép karácsonyi ajándékotok legyen!!

Réka
Én is csak azt tudom tanácsolni fordulj a Bmc-hez ott csak a szurikért kell fizetni!!
Ide beutalót kell kérned a Nőgyógyászodtól vagy a körzeti orvostól,majd kérsz egy időpontot telefonon (458-4579).Készülj fel,hogy kb-2-3 hét(inkább 3) mire adnak időpontot.Úgyhogy ha váltani szeretnél minél elöbb telefonálj!!Debrecenben én úgy tudom,hogy csak a Kaáli intézet van az pedig ugyan olyan fizetős mint a Forgács.

Estrella
Biztos,hogy megfog jönni????

Numato
Ne izgulj minden rendben lesz!Szorítok neked is!
gabicsibe

Numato, Vicuska!

Nagyon szorítok Értetek!++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Csajok!
Tudnátok nekem segíteni? Szükségem volna 15 ampulla progesteron sterulira. Ha esetleg van valakinek felesleges, ha csak egy pár ampulla akkor szívesen átvenném. Előre is köszönöm a segítséget!
Írjatok püt akár.

lanett

Málna
köszi érdeklődésedet,jol vagyok,hétvégén már pakolunk,jövö héten költözünk :D :D most ez elviszi minden időmet,de nem baj,várom már. csütörtökön felmegyek egy ellenörzésre a jánosban,mert köv ciklusban megyek a fagyibabókért :D :D
te most mennyit hagysz ki?

Vicuska
érdekes nekem a fagyisnál nem volt egyszer sem tüszörepi,mindig megvárta a doki hogy magától megérjen.
nagyon drukkolok hogy ez legyen idén a karácsonyi ajándékod :D :D

Lukrécia
szolj ha be tudsz zsufolni a sürü programod közé hogy átugorjunk :D
tudod mi idömilliomosok vagyunk :D
most még hányszor ünnepelteted meg magad?jövö héten is lesz szülinapod?fura hogy kerek egy év van közöttünk :P :P

Estrella
ne kenödj el,a 2007 jót hoz nekünk,majd együtt megyünk januárban,lesz megint kinek szoritani :D :D

bibar

Numato,
neked mit mondtak ma? Jó sokan voltak, igaz? Lehet hogy láttuk is egymást, csak nem tudtuk, hogy kit kell nézni... :D

Vicus, örülök, hogy találkoztunk, és tudod megy a drukkom ezerrel, és majd beszéljünk! Tudod, most már tényleg rajtunk a sor!

Csajok, hétfőn 3. inszem!!!

Mamm
mamm

Bibar,

MÁSFÉL! :lol:
lukrécia

Szia málna79 és gabicsibe!!

Ha átmegyek, kérjem ki a papírjaimat?? elfogadják a korábbi vizsgálataimat???

csak simán kérjek időpontot?

vagy kimondottan valakihez jelentkezzek be?

most vagyok a 2. inszemben, és akkor már jelentkezzek, hogy a 3.ra mehessek folyamatosan, megszakítás nélkül???

Legyetek jók, szép napot.

üdv.Réka
kreka84

Réka
Kérj el minden papírt,de ha van olyan vizsgálat ami kell nekik és neked nincs meg akkor megcsinálják.Telefonon csak időpontot adnak és majd ott kell megmondanod kihez szeretnél menni.Krisztinek van egy táblázata,ha vissza lapozol ott láthatod ki kihez jár.
Bárkihez kérheted magad.Én a Wiegandt dokihoz járok és meg vagyok elégedve vele.A többieket csak a folyosórol ismerem így hát nem tudok nyilatkozni róluk.Ha van konkrét doki akihez menni szeretnél irasd rá a beutalóra a nevét.
Ja és ne lepődj meg ha nem veszik fel a telefont!Inkább dél és 1 között próbálkozz nagyobb szerencsével jársz!
azért írj,hogy mit sikerült intézned!

Mamm
Hogy elment az idő!Már megint itt tartasz :lol:
Szurkolok neked nagyon!!!

MIndenkinek szép hétvégét kívánok!!
gabicsibe

Bibar, Gabicsibe, Kriszti, Zsókuci.....Mindenki!

Aranyosak vagytok, puszi nektek!

Én egyáltalán nem vagyok meglepődve ezen a mensidolgon, ez vagyok én. Nekem még soha életemben nem jött meg 28. napra.
A múltkor 32. nap volt, előtte 41. nap, most a 39.-nél tartok, szóval bármi megeshet. Addig örülök, amíg nem jön meg, mert nem fáj a hasam és nem szenvedek...ez mindenben a legjobb.
Persze titkon mindig reménykedem, hogy hátha...de már annyiszor megszívtam, hogy csak na. A tünetek is mindig ugyanazok, minden hónapban. Szóval hétfőig várok, aztán kedden tesztelek, de addig lehet meg is jön. Majd jelentkezem.
Mindenkinek sok erőt és kitartást kívánok, és persze jó hétvégét!
Estrella
Kép
Vendég

Kép

Vicus, Mamm,
nagyon szorítok nektek csodás karácsonyi Kép lesz számotokra.
Azért kellett eddig várnotok, mert Lapföld messze van és a Mikulás csak jövőhéten fog ide érni.
Értesítsetek!

Süni,
mi a baj a férjednél?
Vissza olvasgattam és amit leszűrtem, hogy nem elég a sperma szám? Pozitív tenyésztése akkor még nem volt.
Kitartást kívánok nektek, ne adjátok fel az nagyon fontos.Biztos vagyok benne, hogy minden megfog oldódni.

Taptu,
köszike az együttérzést.

Lukrécia,
szálbeültetésesre vagy a síma akupunktúrára jársz?
Nem fáj amikor megszúr?
Jól értetted eddig csak én kaptam a Gynevacot, de ahogy lehet újból kapni ő sem menekül.

Numató,
köszike ,én is sok-sok kitartást kívánok

Estrella,
gyűjts sok energiát, és ha tudsz pihenkélj, vitaminok, stb. készülj fel a januári inszemre szerintem az lesz a mi évünk.

Zsókuci,
aranyos vagy , mi is nagyon sajnáljuk, de sebaj majd jövőre új remény, új esélyekkel indulunk.

Kriszti,
na milyen az új helyen ,vissza vágysz az intezívre?
Dícséretre méltó, hogy ennyi munka mellett és nem is akár milyen mint fizikai, mint szellemi és baromi pszichés , hogy még van erőd nyomon követni a táblácskához az adatokat.

Szerintem segítsük Kriszta munkáját azzal, ha már szinte mindig napra kész a tábla, akkor privát üzenetbe (pü) írjuk meg neki a változásokat, hogy ne kelljen mindig bogarásznia , hogy kivel mizújs.
Dícséretre méltó , hogy kézben tartod!

Letöltötte valaki a petíciót amit feltettem? Gyűjtitek az alírásokat?
Gyűjtsétek tovább, mert a hírekben elhangzott változás a szabad szülész választásra nem terjed ki és a szabad kórház választás is csak időleges talán februárig.

bonya

Kép

Kép
bonya

Jó reggelt, szép jó reggelt! :lol:

Mindannyiotoknak nagyon szépen köszönöm a drukkokat, nagyon aranyosak vagytok, igyekszem elraktározni őket.
Mamm, hát igen, fogalmam sem volt kit nézzek tegnap, de jó sokan voltunk, az biztos.Nagyon szorítok neked, és persze Vicus, neked is!!!
3-kor végeztem, és HÉTFŐN LESZÍVÁS :lol: vééégrem eljutottunk idáig.
Olyan kellemesen izgulok, és hát persze félek is, milyen lesz, és hát természetesen utána, hogy mennyi és milyen szuperul fog megtermékenyülni, alkalmas lesz-e vmennyi embriófagyasztásra, nagyon drukkolok én is magunknak :wink:
Tegnap kiváltottam az Ovitrelle-t, és ma 22.30-kor be kell adnom....
ne haragudjatok, hogy most csak erre tudok fókuszálni :roll: :wink:
Estrella, kitartás, én szorítok neked! :wink:
Krisztikém, ma kezdesz élesben, hajrá hajrá, ügyes leszel,én tudom! :wink:
Lukrécia, te hogy vagy? minden okés?
Zsókuci,Gabicsibe, Lanett, Málna,Bonya és mindenki, aki szorít köszi a drukkokat, szurkoljatok így tovább, nagyon fontos :lol: :lol:

numato
numato

Bonya,

Amire mi járunk,ott fülakupunktúra van,másfél órát van a füledben a tű és közben megmasszírozza a talpad.Igen,fáj amikor beszúrja a tűket.Mi nagyon hiszünk benne.

Numato,

nagyon szorítok hétfőre!!!!!!!!
lukrécia

Sziasztok!
Bonya, férjemnek sajnos egyáltalán nincs spermája, ezért segíthet rajtunk csak a biopszia. :( Hétfőn megy az urológiára, vért vesznek tőle, és megbeszélik a műtét időpontját. Remélem, minél hamarabb megcsinálják. Ott aztán minden kiderül. Péntekre meglett volna a genetikai vizsgálat eredménye is, de nem tudtuk a BMC-t elérni telefonon, így ha már úgyis ott lesz hétfőn a kórházba, bemegy személyesen oda is.
süni76

Sziasztok

Bonya
Ha megint kapható lesz a Gynevac rögtön szólok.Sajonos még gyártás alatt van, nem számítottak ekkora keresletre.

Lukrécia
Hétfőn kora reggel véletlenül nem farmernadrágba és fekete rövid bőrkabátban voltál és a pároddal?
Igaz már rég volt,de hátha emlékszel :lol:
gabicsibe

Sziasztok!!!!

Estrella!
Nem, nem szándékozom otthagyni a sűrgősségit....Nagyon szupi hely.... :lol: :lol:

Mamm!!!!
Ez aztán a szuper!!!!!!!!!!!!!Nagyon nagyon szorítok Nektek!!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Vicuska,
Nektek is nagyon nagyon gratulálok!!!!!!!!!!Sok sikert!!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Numato!!!
Neke d is gratulálok, akkor ha minden jól megy csütrötökön, vagy pénteken transzfer!!!!!!!!!!!!!Akkor már végre a finisben vagy!!!!Nagyon szorítok!!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Köszike az érdeklődést, nagyon hamar eltelt a nap, de fáj is rendesen a lábam...Szombat lévén volt nagy forgalom, sajnos beteg ember mindig lesz...És így nekem is lesz munkám....

Réka!
Üdv köztünk!!!!Én is csak azt tudom ajánlani, minél hamarabb gyere le abból a kórházból....És a tapasztalatok alapján a BMC nagyon megfelelő lenne..... Nagyon jók az orvosok, kedvesek a nővérek.....

Bonya!
Köszönöm kedvességed...Igazából csak akkor vagyok lemaradva a táblával, ha dolgozom....Amúgy minden nap olvasgatok, még ha nincs is időm írni....És amikor látom, hogy valakinek változás van, azonnal javítom....De ha valaki elküldi, mint pl. Estrella is, akkor nagyon köszönöm!
És igazán nem fáradtság csinálni, szeretem csinálni....még ha mostanában nem is volt időm, mert össze vissza dolgoztam...De most úgy néz ki, helyre áll a rend, a beosztásban, és lesz egy csomó időm.... :wink: :lol:
Hogy visszamennék e az intenzívre???hááát, nem is tudom!Nagyon jól érzetem magam ott, de a mai nap meggyőzött arról, hogy itt a helyem...Jelenleg a belgyógy részlegen vagyok...nagyon jó....Jó sok beteg volt ma, mindenki más, és tetszik...Lehet pár hónap múlva más lesz a véleményem, de amíg élvezem amit csinálok, maradok!!!! :lol: :lol:

na, most mindjárt teszek fel egy táblát....Mert már kész.....
:D :D
Vendég

Kép
Kép
Kép

További szép estét mindenkinek!!
Vendég

Sziasztok,

Kriszti,
Kérlek, majd javíts a táblában, mert ma már 12+2 :D (a vonalzómban nézd meg majd az újhoz :D)
Örülök, hogy jól érzed magad az új helyen! :)

Mamm drága,
Nagyon-nagyon drukkolok Neked, hogy ez az inszem meghozza a várt babót! Igazán megérdemlitek a sok várakozás után!
Én nagyon szorítok! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :)

Réka,
Üdv a csapatban. A BMC-ben nagyon jó helyen leszel, meglátod. Minden papírt hozzál, amit csak tudsz, ez már támpont, bár lehet, hogy néhány elvégzésére ismét szükség lesz. Mielőbbi pocakosodást kívánok Neked (is)! :)

Numato,
Húúú, izgi! Ismerős érzéseket írtál le, én is így éreztem. Izgultam, féltem, reménykedtem, bíztam. Milliónyi drukk, nagyon várunk majd a hírekkel, meglátod minden rendben lesz!!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Lukrécia, Bibike,
Mennek a Zsókuci-féle csoda babanövesztők! :D ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

További kellemes hétvégét!
Millió puszi mindenkinek! :D

Kép

Kép
zsókuci

Szép vasárnapot mindenkinek!!!!

Zsókuci!!!!
Bocsika, javítalak! :oops: :oops: :oops: Pedig tegnap 2 X is átnéztem, jól számoltam -e.... :oops: :oops: Ezek után el sem merem mondani, hogy matekból nagyon jó voltam mindig.... :oops:
De nem itt járt az agyam...Bocsika érte!

Kismoni!
Te hol tartassz???Neked már elvileg megvolt a leszívás....Sőt, már lehet a transzfer is...
MIért nem jelentkezel??? :roll:
Vendég

Gabicsibe,

nem én voltam,mert nincs fekete rövid bőrkabim,meg én mostanában nem megyek oda korán,hanem csak 10-11 felé,akkor nincs sor a recepció előtt,viszonylag normálisan sorra kerülök.Az más volt,amikor vérvételre kell menni,akkor persze nem lehet ilyen későn.

Holnap megint megyek,szorítsatok,hogy összekapja magát a babó és behozza a lemaradást!Úgy szeretném,olyan jó lenne.... :)
lukrécia

Sziasztok!
Csak egy gyors bejelentkezés:
Csináltam tesztet, persze negatív, de még nem jött meg, viszont már barnás dolog van, talán holnapra lesz valami, az lesz a 41. nap. Király!
Egyébként padlón vagyok, sőt nem is padlón, hanem már a pincében. :(
Mostantól belemerülök a munka világába, majd egyszer csak jövök.
Addig is mindenkinek erőt és kitartást!
Millió puszi NEKTEK!
Estrella
Vendég

Sziasztok Lányok!

Van egy hülye kérdésem: a fagyibabás transzfernél hányra kell menni a BMC-be? Mert Zeke doki pénteken nagyon-nagyon morózus volt és ezt nem említette meg. Ugyanúgy délre mint a lombikos transzfernél? És mikor tudom meg, hogy egyátalán feléledtek-e a kicsik? Majd csak ott?

Nagyon-nagyon izgulok!!!!!!!!!!!!!!!!
vicuska1977

Szép napot mindenkinek!!!!
Vicuska, én sajnos ebben nem tudok segíteni, nekem még nem volt...Hátha jön valaki aki jártasabb.....

Megvárom a mai UH-k eredméynét, aztán dobok egy táblát....

Bibar!!!!!

Nagyon sok boldog névnapot kívánok!!!!
Kép
Vendég

Sziasztok,

gyors bejelentkezés, mert dolgozom.

Voltunk UH-on, MINDEN RENDBEN!

CRL: 53 mm
Nyakiredő OK (1,4 mm) :D

Sajnos a kép nem lett túl jó, pedig sok jó lehetőség lett volna (persze este azért majd felteszem), csodás volt az egész!
Láttuk a kis bordáit, gerincét, kezét-lábát, buksiját minden szögből! :D:D:D Nagyon helyes, formás babó - más most látszik Mocorgott rendesen, rúgkapált, fogott! Cuki nagyon! :)

Ngyon boldogok vagyunk!!!!! :D:D:D:D:D

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Hát az én híreim nem olyan jók... :(
Sajnos a babó feladta a kűzdelmet,megállt,ugyhogy Zeke doki szerdán megcsinálja az egészségügyi abortuszt.Reggel korán be kell mennem,akkor felrakják a tágítót és délben altatásban megcsinálja.Hát ez van.Kicsit most kivagyok,de holnaptól már újra pozitív leszek,tudom!
Mondta a doki,hogy két-három hónap múlva lehet újra menni a fagyikért,majd ahogy érzem.

Krisztike,

kérlek írj át a táblázatba,február-március fagyibabás transzfer.

sok puszi mindenkinek
lukrécia

Lukrécia, :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
taptau

Lukrécia, tudom mit érzel. Én is átéltem már egyszer. A 9. héten is csak üres petezsákot látott a dokim. Az viszont szépen növekedett csak baba nélkül. Kitartást Neked! Sok puszot küldök!!
vicuska1977

Sziasztok Lányok!

Lukrécia, nagyon sajnálom!

Nekem sincsenek jó híremim :cry: Nem kezdjük a stimut, mert a páromnak nem csak a bacikkal volt gondja, hanem nagyon rosszak lettek az eredményei is, kell fagyasztani spermát, hogy a beültetéskor tuti legyen :cry: Csak azt nem értjük, miért csak most mondták?????!!!
Elküldtek minket az Istenhegyi útra kromoszómavizsgálatra + két hónapig szednie kell a c és e vitamint, napi 1000 mg.
Volt valakinek ilyen? Mert a gyógyszertárban azt mondták, hogy ez rengeteg!!!!
Szóval most nekem egy hónapig semmi, aztán majd a következő ciklus 20. napján kezdik a stimut és kb. egyszerre fejeződik be a párom kezelésével, így megint csak várunk.
Kriszti, írd majd át a táblát lszi!
Szegény párom nagyon kikészült :(
Amit másfél éve csináltak Fehérváron spermavizsgálat az állítólag tökéletes volt! Nem tudom, tudjuk, hogy mi történhetett...

J.
jucicuki

Lukrécia,

nem találok rá szavakat. Rettentően sajnálom! :(
Kép

Bonya,
ó, hát ezek tényleg nem túl jó hírek. :( A C-vitamin majd megteszi hatását. Mi a Zozóval szoktunk ilyet inni, ha nem akarunk betegek lenni, vagy ha már kezdünk azok lenni, annyira nem duurva adag, mint mondják, ennyi bőven belefér a napi adagba, a feleslegeset meg úgyis kipisili. Nyugi, meglátod, érdemes lesz várni, ennyi gond után, simán össze fog majd jönni a bébi :) Fel a fejjel!

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci!!!!

Neked külön gratula kisborsóhoz!!!Örülök, hogy minden rendben....És hogy boldogok vagytok!!!! :wink:

Juci!
Hááát, a Ti eredményetek már nem annyira boldogító!!!Nagyon sajnálom, hogy megint várnotok kell...
Nekünk amit itt a lakóhelyen csináltak spermavizsgálatot, majdnem "tökéletes volt"(19 millió/ml...), és rá nem egész 1 hónapra aBMC-ben csak 7 M /ml-t mutattak ki...mi sem értettük!!!
Ne keseredj el, most így is nagyon nehéz időszak kezdődik...

Lukrécia!!
Erre viszont nem találok szavakat!!!!!Nagyon sajnálom!!!!!!! :cry: :cry: :cry:
Vendég

Lukrécia Drága!

Tudom milyen érzés ez, tavaly ilyenkor én is átestem ezen, nem kívánom senkinek. Nekem 3-4 hét kellett ahhoz, hogy lelkileg összeszedjem magam. Viszont a műtét után megkönnyebültem picit.
Kívánom, hogy legyél jól, és kitartás a szerdai naphoz. (ez a szerda nem jó nap).
Kép
Vendég

Lukrécia,
nagyon sajnálom ami történt, ez hihetetlen.
Kívánok nagy kitartást és sok erőt, energiát.
2007 lesz a mi évünk!!!

Vica,
ne izgulj minden okés lesz. Szerintem menj reggel 7.30-ra az a biztos . Értesíts utána feltétlen!!!
Kép

Zsókuci,
szerintem Jucicukinak akartál írni.

Jucicuki,
az 1000mg C-vitamin szerintem nagyon elsavasítja a spermákat.

bonya

Kép

Kép
bonya

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?