Vicus, Mamm,
nagyon szorítok nektek csodás karácsonyi
lesz számotokra.
Azért kellett eddig várnotok, mert Lapföld messze van és a Mikulás csak jövőhéten fog ide érni.
Értesítsetek!
Süni,
mi a baj a férjednél?
Vissza olvasgattam és amit leszűrtem, hogy nem elég a sperma szám? Pozitív tenyésztése akkor még nem volt.
Kitartást kívánok nektek, ne adjátok fel az nagyon fontos.Biztos vagyok benne, hogy minden megfog oldódni.
Taptu,
köszike az együttérzést.
Lukrécia,
szálbeültetésesre vagy a síma akupunktúrára jársz?
Nem fáj amikor megszúr?
Jól értetted eddig csak én kaptam a Gynevacot, de ahogy lehet újból kapni ő sem menekül.
Numató,
köszike ,én is sok-sok kitartást kívánok
Estrella,
gyűjts sok energiát, és ha tudsz pihenkélj, vitaminok, stb. készülj fel a januári inszemre szerintem az lesz a mi évünk.
Zsókuci,
aranyos vagy , mi is nagyon sajnáljuk, de sebaj majd jövőre új remény, új esélyekkel indulunk.
Kriszti,
na milyen az új helyen ,vissza vágysz az intezívre?
Dícséretre méltó, hogy ennyi munka mellett és nem is akár milyen mint fizikai, mint szellemi és baromi pszichés , hogy még van erőd nyomon követni a táblácskához az adatokat.
Szerintem segítsük Kriszta munkáját azzal, ha már szinte mindig napra kész a tábla, akkor privát üzenetbe (pü) írjuk meg neki a változásokat, hogy ne kelljen mindig bogarásznia , hogy kivel mizújs.
Dícséretre méltó , hogy kézben tartod!
Letöltötte valaki a petíciót amit feltettem? Gyűjtitek az alírásokat?
Gyűjtsétek tovább, mert a hírekben elhangzott változás a szabad szülész választásra nem terjed ki és a szabad kórház választás is csak időleges talán februárig.