Sziasztok,
Nagyon csudi szépek a görbék.
Hát nálunk pedig jázmin lesz, ha puncis lesz, én már 12 éve erre készülök, pontosabban az aladin, meg az Independence day óta hehe
Nem izgat, ha tucat vagy nem tucat. A család már így is hívja a leendő babaánkat évek óta hihi
Azt nem tudom mi lesz, ha fiú lesz
Valszeg Bálint, de ez még kérdés tárgya. A nevemhez nem sok név illik, nálunk az én nevemet kapja a kölök ez tuti, monjduk ez nem is volt kérdés, sőt a párom döntött így.
A trehességi vitaminhoz annyit fűznék hozzá, hogy szerintem az nem a babának a legfontosabb, hanem a mamának, mert a baba elveszi, ami neki jár. Én fogok szedni, mert édesanyám igaz nem szedte, én makk egészségesen megszülettem, viszont mesélték, hogy ő nagyon beteg lett, eléggé kimerítettem, de ez hosszú történet. Szóval én nem akarok beteg lenni, inkább vitaminozok. Az óriás bébiséget különben nem hiszem, hogy a vitamin okozza, valaki ezt mondja valaki azt. Erre is lehet példa, arra is lehet. De óriás bébik a vitaminok előtt is voltak. Szerintem ez főleg adottság kérdése. A sógornőm például végig szedte az elevitet, megne B6-t, vasat mittoménmit, mert veszélyeztetett terhes volt, és féltek, hogy nagyon idő előtt születik a baba. Igy a 36. héten csodaszép 3200 grammal, 52 cm-el született a tökéletes keresztleány.
Persze van ellen példa is, sajna nem tudjuk meg mi lett volna ha.... nem szedi a vitamint. Szóval szerintem ez alkat kérdése inkább.
Szóval szerintem ezt mindenkinek magának kell eldöntenie, mert pszihésen az ember sokmindenre képes, ha valakit az nyugtat meg ha eszi, akkor enni kell, ha az nyugtatja meg, hogy nem eszik, akkor nem szabad enni.
Bocs, hogy hosszú lettem, de írhatnékom volt hihi
, lehet jobban vagyok ?
Sok pozitiv energiát mindkeinek ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Bettike, azt akartam még írni, hogy én már régen megtanultam, hogy munka miatt soha nem lesz szívinkfarktusom, úgyhogy ne foglalkozz senkivel, csak magaddal.
Pussznatás midnekinek