Új privát üzeneted érkezett!

Bettike azt el is felejtettem írni, hogy 1 héttel a nem várt előtt patekok is jöttek ki rajtam, pedig nekem nem szoktak mensikor kijönni. Vagy ha ki is jön, az már csak akkor ha megjött.

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi! KÖSSSZZZIII! Úgy lesz! Az biztos, hogy amennyire csak lehet ki fogom élvezni a pillanatot! És jól elraktározom a memóriában az arcát! :lol: :lol:
Én ugye múlt héten voltam kozmetikusnál szóval most szép a bőröm! (Á alig vagyok elájulva magamtól!) :lol:

Kép
bettike
Eger

Bettike: te hol laksz és mivel foglalkozol?

Snufi: Hétvégi beszámoló :) ?????? Kinek a "javára" van a 9 év korkülönbség? :oops: :lol:

Robcsi: Úgy nézek ki, mint egy narkós, totálkár vagyok. Iszonyat karikákkal a szemem alatt :lol: Nem is tudom, hogy fogom átvészelni ezt a kómás 2 hónapot bakker :shock: :lol:
A hasam fájdogál, avagy érzem, hogy van. Tehát ha más tünetem nincs is (álmosságon kívül), de a pocakomban érzem a változásokat :lol:

Hja és vannak neveink, hja :) Illetve csak lánynevek főleg. Fiúnévbe nekem a Csanád meg a zsolt teccenek, dea párom leszavazta :( Lánynévből, a Bogi lányom Jázmint szeretne, nekem a Zolna meg a Bíbor teccenek még nagyon. De lehet hogy majd egy 5. név lesz a befutó :lol: Még van időnk ezen agyalni.... ezek is már egy ideje megvannak, kb 2001 nyara óta :lol: :lol:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Cenikő! Eger és iskolatitkár, vagy titkárságvezető! Mikor mit mondanak rám! :lol:

Kép
bettike
Eger

Simán tudnék most aludni egyet Kép

Kép
gaby25

Gaby! Én is! De jó kis maki! :lol:
Én már el is határoztam, hogy a végzek, akkor megyek haza és bedobok egy délutáni szunyát! :lol:

Kép
bettike
Eger

Bettike
Helyes, én is :D Bakker még több mint 2 óra itt, és még 1 óra míg hazaérek :cry:

Kép
gaby25

Csajok ti meddig dolgoztok????

Gaby: bakker 1,5 óra alatt fent vagyunk Pesten Szegedről :shock: , neked meg majdnem ennyi míg hazaérsz a munkahelyről??? Merre fele laksz és hol dolgozol? Naponta 2 órát elpazarolsz az életedből arra hogy utazol? Ez nagyon durva :shock: :? Hát nagyváros hátrányai...... :roll:

ceniko
Szeged

Ceniko
Csepelen lakom, és 13.kerben dolgozom. 50 perc kb. az út.

Kép
gaby25

Ceniko! Én hivatalosan fél 8-tól fél 4-ig hivatalosan, amúgy munkafüggő! De én legalább 15 perc alatt otthon vagyok! :lol:

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!

Csak gyorsan közlöm, hogy voltam a védőnőnél, de inkább ne mentem volna, mert csak idegbajt kaptam tőle!
A kiskönyv megvan, szinte semmi újdonság, csak a címoldalon baba van. Ennyi.
A vérnyomáson magas lett, mikor megmérte a csajszi, ezért rögtön beközölte, hogy majd biztosan felírnak valami gyogyót.
Persze az más tészta, hogy itthon mindig szép a vérnyomásom, sosem magas! De rögtön mérgezzem magunkat gyógyszerrel!
Totál kiborultam, főleg, hogy havonta járjak hozzá szerinte. Csak nem tudom, minek, mert a dokim megcsinál minden mérést, amit a védőnő is szokott. Ha a dokim elvégzi a terhesgondozást havonta, akkor is kötelező a védőnőhöz járni szerintetek?
Ja, meg közölte, hogy ha ez a doki ad majd beutalót nekem vérvételekre, meg ilyesmi, akkor lehet, hogy majd fizetnem kell érte! Márpedig én úgy tudom, hogy a kismamáknak ingyenes a vizsgálat! Meg már miért kéne fizetni, nem értem, hiszen rendes beutalót adott a doki, Budaörsre szólót, nem pedig a kórházba szólót. Nehogy már nem idegesítség a kismamikat valamivel! :evil:

Na puszi
Vendég

Robcsi
Neked amikor szúrkált, az középen volt vagy valamelyik oldalt, esetleg össze vissza :roll: :?

Az előbb éreztem egy olyat, hogy mindjárt kidobom a taccsot :shock: Biztos túl sokat ettem :?

Kép
gaby25

Athiz! Ne idegeld magad! Szerintem hülye a védőnő! :lol:
Ugyan azt játsza veled, mint az én barátnőmmel az ő védőnője!
Mindig felidegelte valamivel! De hogy ez miért jó nekik!
Kakild le magasról! :wink:
Ha beutalód van akkor tuti, hogy nem kell fizetned! Ez idióta! :lol:
Sajnos szerintem muszály lesz minden hónapban mindkettőjüket látogatnod! (már mint doki is meg védőnő is)

Kép
bettike
Eger

Bettike! A szomszéd utcában lakó barátaink meghívtak egy igazi Mikulást és több barátjukat a gyerekeikkel, így igazi Miki-ünnep volt csomagokkal meg mindennel. A szülők meg persze nem kakaót ittak, hát így...
Szegény Miksa az elején nem érezte jól magát, nagyon vissza is húzódott, mert még mindig nyűglődött a pénteki kukackontroll (minimális hátrahúzás) következményeivel, ami a gyakorlatban az volt, hogy végül 22 órán át nem pisilt :shock: . Leginkább pszichés a gát, mert fájni már szombat reggel sem fájt neki pisiléskor, amikor végre eljutottunk odáig. Egyszerűen nem mert. Tegnap volt ez a maratoni pisivisszatartás, már aszittem megbolondulok. Még a dokit is fölhívattam az urammal... Aztán este végül sikerült a pisi, és akkor fölszabadult a gyerek is. Meg én is, aztán legurítottam pár pohárkával :wink: Az egésznek egyébként az az előzménye, hogy már a múltkor is azt mondták, hogy kész, most jó a kukaca, nem kell vele többet foglalkozni, de rendszeresen hátra kell húzn, nehogy visszanőjön. Namost ő nem engedi :roll: És amikor a fülével nyűglődött, akkor nem is erőltettem, de kellett volna, mert elkezdett visszatapadni egy kb 1 mm-es részen. Azt oldották most, mert a fülkontrollkor persz megmutiztam a dokinak, hogy nem stimm szerintem. Ő is azt mondta, és ezért kellett újra... :roll:

Ma meg már volt oviban, mert úgy ítéltük meg, hogy valszeg jót tesz neki majd. Ilyen szomorúnak én még nem láttam, ki van készülve a kölyök nagyon. És tényleg jót is tett. Bár ott nem volt pisi, itthon önként jelentkezett és mosolyogva konstatálta végre, hogy nem fáj :wink: És alszik nyugiban most :lol:

Enikő! Én olyan régóta terveztem, hogy Jázmin lesz a lányom, aztán elkezdett terjedni a név, ami egy picit zavar, és rájöttünk arra is, hogy nem megy a vezetéknévhez. Rossz kimondani egymás után. Aztán végül előirányoztuk második névnek, közé kerestük a Lénát és a Zorkát, a kettő közül végül nem döntöttünk :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Athiz: Sztem is kötelező lesz, mert a pecsétet csak a körzeti terhesgondozó nőgyógyász nyomhatja bele a kiskönyvbe, amivel jogosult vagy arra az egyszeri pénzre.... :shock: Sajna ez van!

A másik pedig sztem a védőnő erre a fizetés dologra arra gondolt, hogy ha nem a körzeti kijejölt doki, vagy védőnő, hanem a "privát" orvosod adja a beutalót akkor az új törvények szerint (eü reform???? :shock: ) szerint kell majd külön fizetned.... Amúgy elvileg az összes terhességel kapcsolatos kötelező vizsgálat ingyé lesz. Legalábbis nagyon remélem......

Amúgy én nem fogom betenni a lábam a körzeti terhesgondozó dokihoz. (mert egy pöcs) Elmegyek a védőnőkhöz, vérnyomástmérnek,pisivizit, anyámkínnya szokásos.... és utána a védőnő beviszi a kiskönyvet lepecstélni, meg aláíratja a beutalókat és kész!!! Én kint megvárom :lol:

ceniko
Szeged

Szirom: kukac :shock: :( Én lányt szeretnék :oops:
Jázmin nagyon szép csak tényleg tucatnév lett, ez nekem is nagy szívfájdalmam, nem vagyok egy ilyen tucatnévadó tipus.... :( de Boginak nagyon tetszik, és ő ezt szeretné.... majd még agyalunk rajta :) Dani még nem is mondta h ő mit szeretne :lol: Bár kit érdekel, én vagyok terhes, én szülöm meg, én szenvedek vele, nemdebár? :lol: :lol: :lol: :wink:

ceniko
Szeged

Sziasztok!

LÁtom, jól telt a hétvége.

Robcsi, óriási gratula nektek! :lol:

Gaby, ne ess abba a hibába, amibe én a múlt hónapban. Mindenfélét beképzeltem és már totál úgy éreztem, terhes vagyok, pedig nem. Aztán jó nagyot koppantam, pedig még akkor is reménykedtem én hülye, amikor 3 tizedet esett a hőm a 34. napon... :? Ne tulajdoníts mindent annak, hogy biztos terhes vagy! Nem bántani akarlak, csak rossz lesz csalódni, hidd el, nekem még friss. :cry: :wink:

Snufi, hogy telt a wellness hétvége??? :wink: Lesz sok-sok kisSnufi?

Coca, szép görbusz! Nem is tudom így hirtelen, de több szépet is láttam. Szép karácsonyotok lesz, csajok! :wink: Nekem meg szép szilveszterem... :lol:

Na én döglődöm egyébként, nemtom mi van velem. Ha nem múlik, holnap reggel irányulok a dokihoz. Baromira fáj a fejem, szédülök, homályosan látok, fáj a torkom, egyik pillanatban ráz a hideg, a másikban kiver a víz. :?

Kép
szilcsi

Lányok! Szerintem nem csak a körzeti nyomhatja bele a pecsétet, mer engem például nem is látott a körzeti. Azt se tudom, ki az :lol: Mondjuk én bonyolult voltam, mert papíron Bp.-en lakom a 2. kerületben, gyakorlatilag kint lakunk Horányban, védőnőhöz itt jártam a szigeten, szülni Újpesten szültem, a dokim meg magánorvos volt. Labort csináltak a Kapás utcában is és Szentendrén is :lol:

Athiz! nekem valami olyan rémlik, hogy négyszer muszáj megjelenni, de ez nem tuti. De szerintem akkor jársz a legjobban, ha elmész hozzá, amikor akarja, nem húzod fel magad (szép vérnyomit mérjen :lol: ), veszel egy nagy levegőt, végighallgatod és úgy egyébként azt csinálsz, amit te gondolsz. Mert ha most leállsz vele kötözködni, akkor hosszú csörtének nézel elébe. És ha meglesz a baba és akkor fog a nyakadra járni kötözködni, az rosszabb lenne...

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Ja, egy picit más jellegű kérdés: tegnap kaptam páromtól egy gyantázókészletet, és tiszta véraláfutásos a két lábam. Lehet ezt valamivel kenni, amitől gyorsabban elmúlik? Vagy borogatni? Úgy nézek ki, mint akit megvertek. Szép lila. :lol:

Kép
szilcsi

Enikő! Ti is majd második névnek választjátok :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szilcsi
Múlt hónapban én is koppantam, most úgy vagyok vele, hogy megmagyarázom mi mástól lehet, mint a terhességtől. Pl. túl sok ettem hirtelen, vagy azért vagyok álmos mert rossz idő van, és azért érzem a hasam, mert kelkáposztát ettem :wink: persze ott van a gondolat, hogy hátha összejött, de nem élem bele magam túlságosan.

Kép
gaby25

Szirom: Sztem ez város, megye...stb függő. Nálunk tuti, hogy csak ott nyomnak bele pöcsétet :? Legalábbis amikor eddig 2x terhes voltam, akkor így volt.... :lol: Igen 2. név is lehet :wink: Bíbor Jázmin??? :lol: :wink:

Ilcsi: Gyógypuszik mennek!+++++++++++++++++++++ Enyim lányok nem akaródznak elaludni. A kicsi nyomja a sódert és ezért B sem tud bealudni :( Pedig le akartam volna dőlni egy kicsit velük, de így nem megy :( :shock: Egyre álmosabb vagyok, jószar :( Hja Ilcsi küldtem Anitának smst, hogy tudna-e vigyázni a csajokra 1 órát (ha te még akkor beteg leszel) amíg elmegyünk Danival az UH-ra. Erre visszaírt, hogy persze, vigyáz rájuk, de akkor a héten valamelyik nap a Niki nálunk fog aludni, és én viszem reggel oviba :shock: :evil: Hát kösz nem, elég a 2 saját kölköm+ pocak, még ezt a terrorista Nikit (aki nem tud viselkedni) pesztráljam. Ráadásul este 6tól reggelig :shock: + Dani is itthon, aki majd engem fog cseszegetni, hogy halkítsam le a kölköket (és igaza lesz) Meg is őrülnék! Úgyhogy úgy döntöttem, hogy ha te nem tudsz eljönni, akkro Dani marad itthon és megyek egyedül..... :roll:

ceniko
Szeged

Na itt vok végre! :roll: (be kellett gépelnem az egyetemi beadandómat!! :? )

Szilcsi! Kend be körömvirágkrémmel!

Na, akkor kezdem a jó dolgokkal: wellness 7vége nagyon jó volt :!: Volt jakuzzi, úszómedence, szauna, gőzkabin, sókamra, illatkamra. Ez utóbbit élveztem a legjobban, gyógynövényes volt, nagyon bejött!!! :D Megmaszíroztattuk Magunkat, én még talpmasszázs reflexológián is voltam. (nem hittem benne, hogy talpból bármit is meg lehet állípítani, de IGEN!)

Viszont, nagyon úgy tűnik nem volt pé.-em... :cry:

Kép

Pénteken tiszta páfrányos volt a pg53 (mensi 1. napjától nézem vele, eddig 1x sem mutatott páfrányt) Ezzel szemben péntek-szo.-vas. is negatív lett az Lh teszt :cry: . Eggwhite is volt pénteken, szóval nem értettem. A hőm nem nagyon mutat semmit. Lehet, hogy nincs is peteérésem? Bejelentkezem dokihoz januárra, nézzék meg! :(

Asszem Ceniko Te kérdezted: én 25, férjem 34 éves.
snufi

Snufi! LH teszt nem érdekes, azt szerintem ne nagyon vedd figyelembe! A hőd meg ha szépen megy felfelé, akkor még be is teheti úgy 13-14-ére a pé-t! :wink:
Miért mit állapítottak meg talpból?

Kép
bettike
Eger

Snufi
Az a lényeg, hogy jól éreztétek magatokat, és feltöltődtetek + energiával, és ha most lesz pé, akkor mindent bele :wink:

Kép
gaby25

Enikő, nehari, nagyon sajnálom, de azért még ne temessünk el, nagyon reménykedem, hogy nem influenza, mert akkor nem menekültök! :lol:

Basszus, mindjárt leesek a székről... Nagyonnagyonnagyon fáj a fejem.......... :cry: Viszont nem akarok hazamenni, mert fél 5re jöhetnk vissza...

Snufi! Egyszer se biztos még, hogy nem volt pé-d, lehet, hogy egy-két napon belül beteszi a ferty, de sztem inkább higgy a saját testednek, mint mindenféle páfrányos kütyünek meg hőmérőnek! Ha te érezted, akkor mutathat bármit az a sok francos műszerke, volt oszt kész! :wink: Jó magas az alaphőd! :shock: Nekem a legmagasabb érték a múlt ciklusban 36.9 volt... :shock:

Ja, két hete dobtam ki egy egész tégely körömvirágkrémet, mondván, ez már úgysem kell és különben is büdös... :? :D Na sebaj, úgyis megyek E vitmainért, majd veszek azt is.
Megyek fél ötre bőrgyógyászhoz, csak nehogy azt mondja a dokibácsi, hogy vetkőzzek, mert hogy magyarázom meg, hogy nem vert meg senki??? :oops: :D

Kép
szilcsi

Bettike!
Pl., hogy a bal vesémmel gond van (lehetséges, hiszen túl sokat pisilek), mellkas tájékán lerakódás (gondolom a cigi, 7 hónapja szoktam le), csípőcsontok kattognak, vizsgáltassam ki (így van), kismértékű nyak elmeszesedés (ezt is éreztem már), savtúltengés ( 1 éve voltam gyomortükrözésen, ott is ezt mondták)

Érdekes, mi? Talpból mindezt.... :roll:
snufi

Szilcsi jobbulást!

Gabi nekem oldalt volt a szurkálás nem középpen.

Athiz a kiskönyvhöz gratula, a védőnő meg :evil:

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi! Melyik oldalt?

Snufi! Hát igen, nem semmi, hogy talpból egy teljes kórképet lehet leolvasni! :lol:

Kép
bettike
Eger

Snufi hihetetlen, hogy az ember talpából mi minden ki nem derül :shock:

Kép
Kép
robcsi03

Igen Lányok, inkább magamnak szeretnék hinni, csak jó lett volna, ha megerősít a teszt, ha már megvettem ennyi pénzért! :roll:
snufi

Bettike talán gyakrabban éreztem bal oldalt, mint jobb oldalt.

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok,

Nagyon csudi szépek a görbék. :lol:

Hát nálunk pedig jázmin lesz, ha puncis lesz, én már 12 éve erre készülök, pontosabban az aladin, meg az Independence day óta hehe :lol: Nem izgat, ha tucat vagy nem tucat. A család már így is hívja a leendő babaánkat évek óta hihi :lol: Azt nem tudom mi lesz, ha fiú lesz :D Valszeg Bálint, de ez még kérdés tárgya. A nevemhez nem sok név illik, nálunk az én nevemet kapja a kölök ez tuti, monjduk ez nem is volt kérdés, sőt a párom döntött így.

A trehességi vitaminhoz annyit fűznék hozzá, hogy szerintem az nem a babának a legfontosabb, hanem a mamának, mert a baba elveszi, ami neki jár. Én fogok szedni, mert édesanyám igaz nem szedte, én makk egészségesen megszülettem, viszont mesélték, hogy ő nagyon beteg lett, eléggé kimerítettem, de ez hosszú történet. Szóval én nem akarok beteg lenni, inkább vitaminozok. Az óriás bébiséget különben nem hiszem, hogy a vitamin okozza, valaki ezt mondja valaki azt. Erre is lehet példa, arra is lehet. De óriás bébik a vitaminok előtt is voltak. Szerintem ez főleg adottság kérdése. A sógornőm például végig szedte az elevitet, megne B6-t, vasat mittoménmit, mert veszélyeztetett terhes volt, és féltek, hogy nagyon idő előtt születik a baba. Igy a 36. héten csodaszép 3200 grammal, 52 cm-el született a tökéletes keresztleány. :lol: Persze van ellen példa is, sajna nem tudjuk meg mi lett volna ha.... nem szedi a vitamint. Szóval szerintem ez alkat kérdése inkább.

Szóval szerintem ezt mindenkinek magának kell eldöntenie, mert pszihésen az ember sokmindenre képes, ha valakit az nyugtat meg ha eszi, akkor enni kell, ha az nyugtatja meg, hogy nem eszik, akkor nem szabad enni.

Bocs, hogy hosszú lettem, de írhatnékom volt hihi :lol: , lehet jobban vagyok ? :roll:

Sok pozitiv energiát mindkeinek ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bettike, azt akartam még írni, hogy én már régen megtanultam, hogy munka miatt soha nem lesz szívinkfarktusom, úgyhogy ne foglalkozz senkivel, csak magaddal. :D

Pussznatás midnekinek

Purc

Kép

Kép
purc

Köszi! :lol:

Kép
bettike
Eger

Snufi látod nekem még az uh-n is azt mondta a doki, hogy várjam Mikulás bácsit, hiába mondtam neki, hogy baromira fájt a hasam legyintett egyet, hogy középidős fájdalom.
Az persze, idióta! :evil:

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi
Nekem baloldalt és középen felváltva. És nem értem, hogy baloldalt miért, a méhem középen van :shock: A pé-kor azért bal vagy jobb, mert ott érik a pete és ott van tüszrepi, aztán meg van egy útja a méhig, amit érezhetsz, utána? :shock: Néha megjövős görcs is van. Lehet hogy meg is fog jönni, ki tudja :?

Kép
gaby25

Purc már soxor akartam kérdezni hány órával van ott korábban, vagy később?

Kép
Kép
robcsi03

Annyit elfelejtettem, hogy nekem a dokinő nyomta a kezembe a terhességi vitamint, hogy szedjem, sőt írt föl receptre, mert úgy olcsóbb.
Coca, ezt meg akartam tőled kérdezni, cska mindig elfelejtettem, ez olyan ez a vitamin hogy 2 db bogyóból áll a napi adag, az egyik a vitamin, a másik a DHA. Mi az a DHA (Docosahexaenoic acid)? Állítólag ez marha jó, csak fogalmam sincs mire hihi :lol:

Köszi előre is.

Purc

Kép

Kép
purc

Gabi hétvégén minden kiderül, de tényleg próbáld a figyelmed egy kicsit elterelni :D

Kép
Kép
robcsi03

Nővérem is Jázmint akar majd :) csak kinn ez Yasmin asszem

Kép
gaby25

Gabi hol él a nővéred?

Kép
Kép
robcsi03

terelem terelem terelgetem :wink:

Kép
gaby25

Robcsi! De jó, hogy ezt írtad! Tényleg!!!
Jobban érzem magam, köszi. :D
snufi

Seattle mellett, ott 9 órával korábban van mint itt

Kép
gaby25

Kaptok képet rólunk, jó? Olyan kevés van kettőnkről, (mindig én fotózok), de most az uram kattogtatott :wink:
Mondjuk a gyerek nincs feldobva, de igyekezett jó képet vágni...

Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom nagyon szépek vagytok! :) Igazi kis férfi már Miksa :D

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi, amikor én bementem 2 hónapja az ügyeletre iszonyat vérzéssel meg görcsökkel középidőben, az ügyeletes doki legyintett és közölte, hogy ez csak ovulációs vérzés. 5 (!!!) napig tartott ez a bizonyos ovulációs vérzés, olyan kínok közt, hogy azt hittem, meggebedek.
És meg sem vizsgált!!! Ja és még én lettem lecseszve, hogy felnőtt nő létemre nem ismerem a saját testem. Na ezért szeretnék én női nődokihoz kerülni, mert az legalább át is érzi a dolgokat, nem mond marha nagy okosságokat nuku tapasztalattal. :evil:

Kép
szilcsi

Szilcsi
Bakker, az b...kó doki volt :shock:

Kép
gaby25

Szirom, szépek vagytok! :lol:
Nagyon szép (kis)fiad van! :wink: Majd győzd elhajtani a lányokat pár év múlva! Igazi kis huncut tekintete van!

Kép
szilcsi

Szilcsi hát nem semmi dokik vannak.
Az a doki akihez elmentem próbaképpen a hőgörbém alapján írta fel a clostyt.
Ezután a 15. napon hívott vissza uh-ra, holott 28 naposak a ciklusaim, tehát sokkal hamarabb kellett volna.
Azóta megtudtam, hogy ő a clostyval gyógyít, tehát ha kell ha nem mindenkinek felírja :evil: Persze általában kivizsgálások nélkül úgy mint nekem.
Én nem szedtem be a clostyt és milyen igazam volt!

Kép
Kép
robcsi03

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?