Sziasztok!
Milyen termékenyek voltatok a hétvégén
Bea!
Nem fogok eltünni.Sajna vannak napok,mikor annyi dolog összejön,hogy nem érek ide,de azért mikor tudok,itt vagyok.
Unokatesómnak is csináltak gátmasszást szüléskor,és azt mondta,hogy nagyon jó volt,és tényleg segített
És nem vagyok modell alkat
Candi!
Már van otthon is netetek? Ja,és nem is reagáltam,tényleg jó volt múltkor kicsit elbeszélgetni.Remélem mára elmúlt piri,és kezdődhet a próbálkozás.Ugye nem csak a ciklus közepére koncentráltok.
Meli!
Boldog névnapot.
Miket kaptál?(gofrisütőn kívül) Csini vagy a képeken.Irigykedem a színház miatt,biztos nagyon jó volt.
Hoppá!
Jobbulást kívánok Apának.Ápolgasd csak,sajna ilyenkor elég nyügik tudnak lenni,vagy a másik véglet,akiből még azt sem tudod kiszedni,hogy milye fáj.
Tatárbifsztek,nagyon szeretem,igaz terheseknek sajna tilos.
A szalvétakép pedig biztos sikerülni fog,majd tegyél fel képet róla.
Mókuska!
De jó nektek,hogy cirkuszba voltatok.Már nagyon régen voltam. Lili édi lehetett,nálunk is sokan megilletődtek az oviba a Mikulástól.
Le a kalappal előtted takarítás,függönymosás,ablakpucolás.csillogni fog a lakás karácsonykor az tuti.
Nika!
Milyen gondolatok kínoznak amiktől nem tudsz aludni? Ha jól emlékszem te sem féltél a szüléstől...?
Zsizsik!
Megértem,hogy ki vagy bukva,és nincs kedved együtt örülni másokkal,miközben rossz híreket kapsz.de a legfontosabb,hogy bízz abban,hogy rendbejössz,és segít az új gyógyszer,és ha idén nem is de jövőre meglesz a hőn áhított kistesó.
Vvviki!
Mi újság pirivel?
Kis_Plutó!
Egerekkel mi újság? Megcsappant már a számuk?
Bocsánatz,hogy kések a babaszoba képekkel,de naponta átrendezzük,de most talán már tényleg sikerült a végleges helyét megtalálni a bútoroknak.
Én is elkezdtem vizesedni,illetve az ujjaim vannak bedagadva,de úgy,hogy fáj,ha behajlítom+a szám környéke is dagad.Sokak szerint nem húzom már karácsonyig,hát majd meglátjuk
Málna!
Először is sajnálom pirit,tényleg nagyon bíztató volt az a görbe.Nem is értem,hogy miért nem lett pozitív teszt a vége,de gondolom te is hasonlóan vagy ezzel,úgyhogy inkább nem idegesítelek.
Máté édi,mint mindig.hihetetlen milyen sokat nőtt a topik kezdete óta.
Rólunk annyit,hogy pénteken voltunk NST-n,és persze jól rámijesztettek.A nő elkezdte ecsetelni a kolléganőjének,hogy ma csupa olyan kismama jött,akiket simán bent lehetne fogni,erre odajön hozzám,megnézi a szallagot,és közli,hogy én is egy tipikus esete vagyok ennek.Gerda is meghallhatta,mert erőt vett magán és felébredt,aztán persze egyből jó lett az eredmény.Csak azt nem értem,hogy minek kell ilyennel riogatni a kismamákat.Gondolhatja,hogy azért nem mozog a gyerek,mert alszik.
Ja és túl vagyok 1 szurin,márcsak 4 van,legalábbis ebből az adagból
Ma megyek a 2.-ra.