Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Az igért képek
Ma voltunk kirándulni a lovarda környékén.Máté meglepően jólbírta a kocsikázást :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Ezek a tegnapiak

Nem volt nagyon elájulva a Mikulástól. :( De utánna egész este mindenkinek mutatta a csomagot és mondta,hogy a Mikulástól kapta.Persze senki nem lepődött meg,hisz mindenki tőle kapta :lol:
Volt vagy 200 gyerek.Abból199 végig seggelte az előadást,de Máté :shock: ...
Leakarta cibálni a hóembert a szinpadról,felakart mászni a szinpadra, :shock: hisztizett...Mondjuk nyűgös is volt,mert 2-kor kezdődött a program,ő meg akkor aludni szokott.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

A héten írjatok sokat.Én nem nagyon jövök,mert nagyon sok a tanulnivalóm.Ha lesz időm azért benézek!!
Puszi

málna2162

Sziasztok!

Most csak gyors helyzetjelentés, majd holnap jövök bővebben :wink:
Nagyon klassz volt a cirkusz, mi apával legalább annyira élveztük mint Lili ( ha nem jobban :lol: ). Aztán elmentünk az Auchanba, szörnyülködve néztem mennyit vásárolgatnak az emberek :shock: Mindenki be volt gajdulva... Mi nem nagyon vettünk semmit, gyümiket és Gabi Krisztiánjának találtunk ajándékot. Találkoztunk egy mikulással is, Lili jól betojózott :lol: Először csak azt néztem, h vkinek integet. Aztán látom, h a mikulásnak. Mikor odaértünk a mikibá megszólalt, h már egész nap téged kerestelek....bla-bla-bla, elfogadsz tőlem egy kis ajándékot? Mire Lili nagy ijedten megrázza a fejét, h nem. Erre a mikulás: akkor majd később viszem el neked, csak ne felejtsd el kitenni a csizmádat :wink: Kb. 1/2 órával később kávézgatás közben megszólal Lili: anya, lehet, h szivárványos pónit akart nekem adni (ezért van meggajdulva) :?: Mire én: hát meglehet, de mivel ilyen kis mulya voltál erről lemaradtál :wink: :lol:

Kép
Kép
mókuska

Mókuska!
Nagyon jó volt ez a mikibá sztori! Nagyon tetszett. Most olvatam fel a férjemnek.

Málna, mindenkit láttam közelről, csak téged nem... Ne titkolózz, téged is látni akarunk!!

Most végeztem a dogáim megírásával.

Ja, "mellékesen", amikor apa tegnap hozta le az egyik széket a vendégeknek az emeletről, leesett a lépcsőről. Féjt a térde, de kibírta. Estére jobban fájt neki, úgyhogy megbeszéltük, hogy ma elmegyünk dokihoz. "csak" kb. 2.5 órát voltunk ott, kapott térdgépet, mivel vagy "csak" meghúzódott a térdszalagja, vagy részlegesen el is szakadt, így 4 hétig kell hordania. Ma estére meg 37.4 a hője (lehet, hogy terhes :lol: :lol: ??). Gondolom nálatok is ilyenkor meg akar halni szegény férfi-ember. Szóval nyűgös is. 8 körül lefeküdt aludni, most kelt fel, hogy már a torka is fáj... :cry: Szegényke, most ápolásra szorul.. Úgyhogy megyek is..

Jó éjt.

Bea, jelezz ám, ha Ádi megindul kifelé :wink: !!

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Sziasztok!
Hoppá!
Jobbulást a párodnak!

Meli!
boldog névnapot!

Bea!
Te nem vagy türelmetlen? Én még szerencse, hogy dolgozom, mert a gondoltaimtól megtudok örülni. Nehezn alszom el.

Málna!
:( Olyan gyönyörű kisfiad van. Annyit álmodok az enyémmel is. Az arca mondjuk mindig más.

VViki!
Szorítunk nagyon a +++++++++++.

Zsizsik!
Jó,hogy jöttél.

Mókuska!
Én úgy utálok vásárolni. Most hétvégén voltunk Bécsben ismét, az a tumultus pedig csak 3 órát voltunk benn. Utálom, remélem a héten letudunk mindenkit. S már nyugodtan csomagolhatok max papír bolt úgy mint Kis_plutó!

Puszi a többieknek is.
Ma nagyon fáradt vagyok., az agyam is lassabban kattog a szokásosnál.

Mi jól vagyunk. Sokat porögünk éjszaka hagyj aludni, de nagyon szomjas vagyok annyit kell innom.
Holnap megyek védőnőhöz mázsál egyet. Én nagyon elégedetlen vagyok vele, az ember 10 percig van benn megméri a vérnyomást, mázsál max kérdezel valamit akkor egyértelmű választ úgyse kapsz aztán kijössz.
ha nem lennétek ti+ az internet szart se tudna az ember a lehetőségekről magától mondana valamit pl: málnalevél tea stb.
Bocsi, ha valakit megbántottam ez nálunk van természetesen

Kép
nika04

Sziasztok!

Csak gyors életjel rólunk!
Jól vagyunk :wink:
Hétvégén kifestettük a fürdőt, most már az idénre tervezett felújjítások befejeződtek, hurrrrá!!! :D :D
Elhihetitek nem bánom.

Ma sem nagyon leszek, hosszú idő óta először sütni fogok :oops: :D Krisztián mellett többnyire palacsintát szoktam csinálni.
Most sajtos kiflit sütök :wink:

Nika
Te mikor kezdtél el vizesedni? Én egyik gyerekkel sem vizesedtem, de most már elkezdtem :( Este már jól csillogott a lábam :cry: Na mindegy, lényeg, hogy túlzásba ne menjen :oops:

Málna
jók a képek!!! Jó tanulást!

Meli
szépen kezdesz kismamásodni :wink:

Kép, majd rakom én is, de most tényleg rohanok, puszi mindenkinek:Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok!!!!!Málna,nagyon jók a fotók és Máténak hogy csillog a kis szeme...megzabálom :lol:

Kata,sajnálom,hogy a párod így megjárta....de remélem azért hamarabb rendbejön,mint 4 hét :shock:

Edina,köszi!!!!!!!!Nekem nagyon szerencsém van a védőcsajjal,mert nagyon kedves és szeret engem,jó sokat beszél,de tényleg fontos dolgokról....mondjuk eddig még nem árult el semmi újat,mert itt a neten és a könyvekből is folyton informálódom.....te tudsz még aludni?????

Bea,nagyon sokat pihenj,használd ki ezt a kis időt még,nem számít,hogy körülötted mi van.....tudom,hogy te nem tűröd a rendetlenséget....de most nézd el!!!!!

Ildi,Lilike nagyon kis édes....megszeppent :lol: Elmesélem az unokatesóm kislánya milyen kis tündér volt.....hozzájuk holnap este jön a Mikibá,ott leszünk mi is és a fél család.....már 1 hónapja ezt mondogatja a kis édes.....és hát a Bei kicsit néha elveti a sulykot,mert ha Lori hisztis,akkor mondja neki,hogy ha nem viselkedsz rendesen,a Mikulás bácsi nem fog jönni hozzánk.....szegénykém néhányszor ezt hallotta már....aztán múlt héten kirándulni voltak és az út szélén álltak meg pisilni,mert nem volt sehol semmi más és Lorcsika kicsit előbb húzta vissza a bugyeszt és becsurrant egy kicsi pisi.....erre szegénykém ránéz az anyjára meg az apjára,legörbül a kis szája és szomorúan közli:most már biztosan nem jön a Mikulás bácsi :cry: :cry: szegénykémet úgy megsajnáltuk.....

Ma teljesen készen vagyok,a kis maszat az éjjel 7x küldött ki pisilni :x alig aludtam valamit,úgyhogy 13-ig dolgozom,aztán megyek haza aludni :roll: puszilok mindenkit!!!!

Kép Kép
meli1118

Meli!
Igen én tudok szerencsém van, bár az alvókámmal nem volt soha baj.
Remélem ha kibújik nem akarja bepótolni.
Akkor délután pihenj egy kicsit. Szerencsés vagy.

Kis_plutó!
Nekem a vízesedésem olyan 25.hét körül kezdődött kb. tartott 2 hétig azt mondta a doki, hogy azért mert szív s a tüdő később vette fel a ritmust, mert kb. ilyenkor állnak át + 50%-ra.
A bébilap.hu-n is olvastam.
Aztán abba maradt s a múlt héten hétfőn nagyon durva volt, s a torna + a foghagyma +hagyma sónélkülözés segített esti felpocolás úgy alszom s most lekopogom megint nincs vagy csak minimális.

Körkérdés:
orrszívó. Milyet? Ajánlották a Csöpit, a Livinglab, Bebe comfort.
A Livinglab nagyon drága elemes azt mondják megéri?

Kép
nika04

Sziasztok!

Milyen termékenyek voltatok a hétvégén :D

Bea!
Nem fogok eltünni.Sajna vannak napok,mikor annyi dolog összejön,hogy nem érek ide,de azért mikor tudok,itt vagyok. :)
Unokatesómnak is csináltak gátmasszást szüléskor,és azt mondta,hogy nagyon jó volt,és tényleg segített :D
És nem vagyok modell alkat :!:

Candi!
Már van otthon is netetek? Ja,és nem is reagáltam,tényleg jó volt múltkor kicsit elbeszélgetni.Remélem mára elmúlt piri,és kezdődhet a próbálkozás.Ugye nem csak a ciklus közepére koncentráltok. :roll:

Meli!
Boldog névnapot. :!:Miket kaptál?(gofrisütőn kívül) Csini vagy a képeken.Irigykedem a színház miatt,biztos nagyon jó volt.

Hoppá!
Jobbulást kívánok Apának.Ápolgasd csak,sajna ilyenkor elég nyügik tudnak lenni,vagy a másik véglet,akiből még azt sem tudod kiszedni,hogy milye fáj.
Tatárbifsztek,nagyon szeretem,igaz terheseknek sajna tilos.
A szalvétakép pedig biztos sikerülni fog,majd tegyél fel képet róla.

Mókuska!
De jó nektek,hogy cirkuszba voltatok.Már nagyon régen voltam. Lili édi lehetett,nálunk is sokan megilletődtek az oviba a Mikulástól.
Le a kalappal előtted takarítás,függönymosás,ablakpucolás.csillogni fog a lakás karácsonykor az tuti. :D

Nika!
Milyen gondolatok kínoznak amiktől nem tudsz aludni? Ha jól emlékszem te sem féltél a szüléstől...?

Zsizsik!
Megértem,hogy ki vagy bukva,és nincs kedved együtt örülni másokkal,miközben rossz híreket kapsz.de a legfontosabb,hogy bízz abban,hogy rendbejössz,és segít az új gyógyszer,és ha idén nem is de jövőre meglesz a hőn áhított kistesó.

Vvviki!
Mi újság pirivel?

Kis_Plutó!
Egerekkel mi újság? Megcsappant már a számuk?
Bocsánatz,hogy kések a babaszoba képekkel,de naponta átrendezzük,de most talán már tényleg sikerült a végleges helyét megtalálni a bútoroknak.
Én is elkezdtem vizesedni,illetve az ujjaim vannak bedagadva,de úgy,hogy fáj,ha behajlítom+a szám környéke is dagad.Sokak szerint nem húzom már karácsonyig,hát majd meglátjuk :roll:

Málna!
Először is sajnálom pirit,tényleg nagyon bíztató volt az a görbe.Nem is értem,hogy miért nem lett pozitív teszt a vége,de gondolom te is hasonlóan vagy ezzel,úgyhogy inkább nem idegesítelek.
Máté édi,mint mindig.hihetetlen milyen sokat nőtt a topik kezdete óta.

Rólunk annyit,hogy pénteken voltunk NST-n,és persze jól rámijesztettek.A nő elkezdte ecsetelni a kolléganőjének,hogy ma csupa olyan kismama jött,akiket simán bent lehetne fogni,erre odajön hozzám,megnézi a szallagot,és közli,hogy én is egy tipikus esete vagyok ennek.Gerda is meghallhatta,mert erőt vett magán és felébredt,aztán persze egyből jó lett az eredmény.Csak azt nem értem,hogy minek kell ilyennel riogatni a kismamákat.Gondolhatja,hogy azért nem mozog a gyerek,mert alszik.
Ja és túl vagyok 1 szurin,márcsak 4 van,legalábbis ebből az adagból :roll: Ma megyek a 2.-ra.

KépKép
takido

Nika!
Lehet,hogy én rosszul értelmeztem.akkor nincsenek alvás problémáid?
Voltam a Brandonba,és pont előttem hozott vissza egy csaj,egy akus orrszívót,hogy semmit sem ér,és egy másik kismama is csatlakozott hozzá.Állítólag még ami kívül van,azt sem szívja le.Úgyhogy marad a porszívós megoldás,legalábbis az ismeretségi körömbe mindenki erre esküszik.

KépKép
takido

Candi-Kertész, köszönöm. Tehát végül is bármi lehet :shock:

Gabi, én is a hétvégén döbbentem rá, hogy túl vagyunk a felén. Sőt, ha az UH-nak hinni lehet, még két héttel előbbre is vagyok

Meli, már nem vagyok annyira rosszul, de most átváltottam gyomorégésre… No comment :evil:
Nagyon csini vagy, és tényleg szépen kerekedik a pocid. Én ha kabátban vagyok, ki sem szúrják :shock:

Zsizsik, nagyon sajnálom. :(
De most úgy érzem, jelen pillanatban a baba csak mellékes, az a lényeg, hogy TE rendbegyere :!: :!: :!:
Ezek az értékek nagyon ijesztően néznek ki! :(
De ha lehet, ne gyógyszerrel védekezzetek, hadd maradjon tiszta a szervezeted :wink:

Vvviki, kérlek, ne sírj, inkább gondolj arra, milyennek szeretnéd a szobát, ha már lesz lakója! :wink:

Kata, apa térdének jobbulást kívánok!
Nálunk apa hordja ki a másik (nemlétező) gyereket, mert még mindig nagyobb a hasa, mint az enyém… :lol:

Ildi, Lili jó fej lehet! És akkor ezek szerint megúsztad a szivárványos póni beszerzést? :wink: :lol:

Edina, hát az én védőnénim sincs a toppon, de azt hiszem, erről már beszámoltam. De hogy is lehetne sok fogalma egy 22 éves lánynak, a könyvekben nem írnak le mindent…
Majdnem leesett a székéről, amikor bevallottam neki, hogy én nem vagyok az a túlhappy kismama :shock:
Mert mindig van valami bajom (émelygés, rohamosan gyarapodó kilók, talpviszketés éjjelenként, álmatlanság, stb), úgy nézett rám, mint egy zombira…:twisted:

Málna, Máté igazán nem egy félős emberke :lol:
Jót mulattam a Mikulás sztorin :D

Musz

KépKép
muszkuru

Takido!
Köszi a tanácsot!
Nincsenek alvás problémaim még lekopogom 1 2 3

Musz!
Elkeserítő az enyém meg a nyugdíj felé jár

Kép
nika04

Sziasztok!

Gyors bekukk :lol:
Teszek egy táblát.Minden hétfőn fogom frissíteni.Lécci-lécci kérek ciklusnapokat.Egyszerübb lesz számolnom.Főleg ha valakit elfelejetek beírni :oops: :oops:

Kép

málna2162

helló !

gyors bekukk, elöntött a munka :evil: :evil: :evil:

piri még nincs, hasfájás, mellfeszülés sincs

jókedv mégis van ! :D

délután még jövök !

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki

sziasztok!
Viki: ne csigázz már minket, meg magadat, csinálj már egy tesztet :wink:
Málna: nagyon jók a képekMáté reakcióján meg nem csodálkozom, ha Ő egy kisördög, akkor igenis ott lett volna a helye a színpadon...vagy nem? :wink:
Kitartó tanulást neked a héten, azért néha jelezz, meg vagy még.
Bea: 11.-kor mentek el a vendégek, akkor már nem kerestelek,ugi nem baj? Bepakoltatok már a szekrénybe? Fájások vannak ma is?
Dóri: sajnálom ezeket a böködéseket, remélem több már nem lesz, Gerdával meg meg kell beszélni, hogy az ilyen ijesztgetős nővérkéket rúgja jól oldalba, ha szemtelenkednek vele.
És kérdésedre, nem csak közepe táján kerülgetjük egymást Apával :wink:
Hoppá: jobbulást Apjának, de hogy terhes lenne? Gondolod? Nem émelyeg még? :wink:
Mókuska: és szivárványos pónit a jézuska sem hozza majd el? :wink:
Nika: orrszívóból én is a porszívós változatot láttam beválni az ismeretségi körömben.
Plútó:de jó akkor végre nyugiban, csendben, rendben fognak telni az ünnepek.

Andi
candi

Sziasztok,

Málna
Én cn 12-nél tartok, légyszi írjad majd be a táblába.
Köszi.

Nika
Orrszívóból csak porszívóra szerelhetőt :!: Olcsó és jó.
Nekünk nozzi van. Lehet hozzá kapni tartozékokat Bp-en XI. ker Tompa utcában az üvegkészítőnél.
De már gyártják műanyagból is.
Mi anno üveget vettünk, de sokszor eltörte Tomi :evil: , szerintem bármelyik jó, csak porszívós legyen és műanyag.

Bea
Hajrá!!!

Takido
Már nektek is meglesz a baba, mire jön a jézuska. Mikor Tomi született 2003-ban, karácsonykor hordozóba ülve betettük a fa alá :lol:
Nem tudtam elmenni vásárolni a tömegbe, apa kivolt merülve, mégis ez volt életünk legszebb karácsonyi ajándéka. :lol: :cry:

Hoppá
Jobbulást a párodnak!
Vendég

Sziasztok!

Meli
Méghogy bálna?!! Nagyon csini kismama vagy! Aki az ellenkezőjét állitja az hazudik :wink: Tényleg nagyon édi lehetett Loricska :lol: Sajna Lilinél az ilyen "ijesztgetések" nem hatnak :roll:

Musz
Szivárványos póni vásárlását nem uszom meg :roll: Annyira azt szeretne, h minden nap erről beszél igy megegyeztünk apával, h azt fogja kapni ("csak" 12e ft :roll: )

Málna
Pirit sajnálom :( Mikulás buli nagyon klassz lehetett, na és Máté :lol:

Hoppá
Enyim apa is haldokolni szokott ha beteg :lol: :lol: :lol: A pasik már csak ilyenek. Azért jó, h nem lett komolyabb gond a térdével, de vigyázzon vele, pihentesse sokat. Nekem volt már huzódásom és sokszor érzem, bár az én térdeim kicsit tropára mentek a sporttól :roll:

Nika
Szerencsés vagy az éjszakák miatt :lol: Vásárolni én is uuuutálok :oops: Soha nem is érdekelt igazán. Egyszerüen nincs hozzá türelmem :roll:

Bea
Most nézem, h a tickered szerint éppen 38 hetes vagy, de a doki szerint már előbb tartasz.... mennyivel is :?: :!: Szóval meg vannak számlálva a napjaid :wink: :lol: Mégy 38 hetes UH-ra?

Vvvviki
Drukkolok, h végre a pociban legyen az a baba :wink: Mikulás és Jézuska ajándéka :wink:

Zsizsik
Sajnálom ami Veled történik :( Bizz az uj gyógyszerben és meglásd, h össze jön a kistesó.

Takido
Cirkuszban én is nagyon rég voltam, kb. 84-ben azért is élveztem annyira. Védőnőkkel ne foglalkozz, sokan "okosabbak" az orvosoknál is... :? Nálam is voltak ilyen beszólások, h bár sokat mozgott nem voltak elég aktivak és valószinüleg meg kell ismételni. Érdekes módon a dokim mindig azt mondta, h teljesen jó :lol:

Kéne ma is vmi hasznosat csinálnom :roll: mondjuk vasalni :twisted:
Ma megint egyedül leszek a gyerekekkel, apa csak holnap jön haza vmikor :cry:

Kép
Kép
mókuska

Nika
orrszívó ügyben csatlakozom az előttem szólóhoz :wink:
Mi is üveggel kezdtük, porszívósban persze, és abból 2 db fogyott mire felvilágosítottak, hogy van műanyag is :twisted: :twisted: Szóval most ilyenünk van, de én nagyon szeretem :D

Hoppá
párodnak jobbulást :!: :!: :!:

Takidó
úgy néz ki, hogy kiírtottuk az egereket. 16 volt :shock:
Utoljára sajtot tettem az egérfogóra (addig szalonna volt) és jött a párom, hogy a sajtot csak a Tom és Jerryben szereti az egér, egyébként nem :roll: Na ő tett azóta szalonnát, de az is ott van mind, szóval nem a csemege volt rossz :lol: :lol:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Nika
Orrszivóban sztem is a porszivós a legjobb! Nekem pesztonka mellszivóm van, ahhoz volt orrszivó is, de nagyon gyenge. Tüdőből erősebben megszivom nekik. A Csöpi márkáju azt hiszem törik, olyant ne vegyél. Nekem Arianna van, ez müanyag, birja a strapát :lol:

Kép
Kép
mókuska

Ez a fika téma legalább annyira hálás,mint a kaki Kép

Én is csak csatlakozni tudok az elöttem szólókhoz.Nekünk is porszívos van.A porszívóban minig van elég erő,az akus meg...
Néha, ezek az agyon egyszerüsített dolgok a legpraktikusabbak.
Mi vettünk elemes halánték érintős hőmérőt... sz@rt sem ér.

málna2162

Sziasztok!!!!Gabi :shock: én is azt hittem,hogy az egérke bukik a sajtra :lol: de ha a szalonna is megmaradt,akkor már tuti kifogytatok :lol:

Ildi,mit sportoltál :?: Csak 12eft egy olyan póni???????Azta....annyiért viszek nektek élőt :lol: na majd hamarosan én is rájövök....a Beiék akartak venni a Lorcsika Chou-chou babájának váltóruhát,ha már van egy ilyen professzionális baba,akkor legyen neki váltóruha is....."csak" 8000ft volt..lett volna,mert persze nem vették meg....egy k...va babaruha ennyibe kerül!!!!!!!Már bocsi,de ez kiakaszt...

Andi,TE jól vagy??????Sosem írsz magadról!!!!!!Remélem minden rendben van és hamarosan jó híreket hozol!!!!!!Puszillak!!!

Sziszi,Tomit majdnem a Jézuska hozta????Ez tényleg gyönyörű ajándék!!!!Nincs tickered!!!Nem is csinálsz???

Dóri,sajnálom,hogy ilyen kedves emberekkel vagy körülvéve és hogy még mindig kapsz szurikat!!!!!!Remélem azért jól érzed magad és nem vagy sokat rosszul!!!!!

Ági,a gyomorégés is klassz....az nekem is sokat van....váltakozva a rókával,időnként kiegészítve azt :twisted:
De viszont én most még happykismama vagyok,pedig az eljén nekem is kijutott a jóból.....

Málna,köszi a táblát!!!!!!!Máté ma bölcsizik????Írtad,hogy sokat kell a héten is tanulnod....

Én,szégyen,nem szégyen imádom,hogy már nem kell tanulnom....sosem szerettem és örülök,hogy most már nem kell.....lusta disznó vagyok hozzá.....

Most pedig ledőlök és próbálok aludni,mert az éjjel nem aludtam ki magam....puszilok mindenkit

Kép Kép
meli1118

Bea?!
Merre vagy?

Meli

Éppen túrok,azért vagyok itt,de már megyek is.Páááááá

málna2162

Meli!
Köszönöm kérdésed,mostanában jól vagyok,lehet,hogy most kezdi kifejteni jótékony hatását az előző szuri kúra.
Az NST-s nővel meg nem foglalkozom,ennyit az első benyomásról,szimpinek tünt.Legközelebb csütörtökön találkozunk,de az is lehet,hogy most más lesz.És igyekszem az elejére felébreszteni Gerdát :)
Jó pihit!

Mókuska!
Nem gondoltam volna,hogy ez a póni ilyen drága.Azért néhányan elgondolkodhatnának,hogy egy átlag embernek mennyi ideig kell dolgoznia ennyi pénzért.És akkor még csak 1 ajándékot vett.
Én is elájultam a tescoba,mikor megláttam,hogy a meli által is említett chou-chou baba 20valahány ezer forint. A fiújátékok olcsóbbak?Azokkal nem vagyok képben.

Tényleg,ha már Málna szóba hozta kedves Anyukák,milyen hőmérőt használtok? Nekem ajánlották a flexibilis végűt,hogy nem tudja eltörni,ha mocorog mérés közbe,de nem tudom,hogy ezek a digitálisok mennyire megbízhatóak.1000-2000ft-tól nem várok sokat :?

Kis_plutó!
16 egér :shock: Örülök,hogy sikerült megszabadulni tőlük.

Anyusziszi!
Igyekszünk még a héten letudni a karácsonyi ajándékok beszerzését.De valahogy most nem tudok olyan beleéléssel vásárolni.Hiába az agyam már máshol jár.
Nem bánnám,ha már Gerda is a fa alatt lehetne szenteste.Nem lenne jó,ha mi a kórházban karácsonyoznák,pedig minden esély megvan rá :cry:

Candi!
Megnyugodtam,hogy nem csak középidőre koncentráltok :D
Gerdával meg majd beszélek ijesztgetős néni ügyben :)
Szurival kapcsolatban,sajna nem hiszem,hogy megúszom ennyivel,lehet,hogy én szuriról megyek a szülőszobába :roll:

KépKép
takido

Dóri: fiújátékok? Azokból az autókon és mimndenféle eszement szörnyeken kívül nincs is választék...mindenesetre azok is hasonló árban mozognak, én most, hogy keresgélek a gyerekeknek a társasjátékok árán döbbenek meg a legyszerűbb egy tábla , négy bábús is 3.4 ezer ft.
Meli: jól vagyok köszi, eltekinteve némi krehácstól, alkotom az ajándékokat...egyébként semmi különös velem, de majd írok ha történik valami.
Bea: merre vagy? Egyben? Jelentkezz!

Andi
candi

Hőmérő: abból nálunk is van választék :D Van hagyományos, szerintem ez ér a legtöbbet, van digitális, végülis azt is sokszor használtuk bár abban ha merül az elem már nem annyira pontos,
Kaptunk ajándékba lázmérős cumit :roll: , és fülben mérős hőmérőt. ha jó passzban volt a gyermekem mindet együtt kipróbáltam, és a hagyományos mér egyet a digitálissal, a másik kettő két külön variáció volt :lol:

Jajj ezek a babák, én ezt a tipust nem ismerem :oops: ez olyan evős, pisilős, kakilós valami :?: :roll:
Nekem Adrikának van egy pár, de Krisztián jobban szeret velük játszani fiú létére :D Adri Barbie mániás, na abból is vannak ám jó drága darabok :roll:

Fiú játék még eddig ott tartunk, hogy nagy autó kell a kicsi fiamnak :wink: ilyen robot meg egyebek még nem bolygatják.
Társasokat én is nagyon szeretem, de ami minősigielg tényleg jó az 3000 ft.-nál kezdődik :(

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok!
Köszi a segítséget egy buta kérdésem van, hogy nekünk csak takarító gépünk van az gáz. Nem túl erős.
Milyen márkát használtatok? Ariana, vagy Pisze

Köszi

Kép
nika04

jó estét Mindenkinek !

szerintem piri közeleg, állandóan pisilni járok, de ez nem felfázás, mert már volt hozzá szerencsém... :evil:

Mókuska
Neked és mindenkinek köszönöm a drukkokat !
hátha... :?
ilyen pónik már a húgom kiskorában is voltak !

Hoppá
nálunk is a párom terhes a hasija és az étvágya alapján :lol:
ja, és ő is képes majd' belehalni egy náthába ... :shock:
párodnak jobbulást !

Meli
jó pihenést !

Musz
22 éves védőnő ?????? :shock: :shock: :shock: :shock:
gyereke van már ?? :?

Dóri
további jobbulást !!!!!
úgy látom, ez a kismama riogatás egyre elterjedtebb !! :evil: :evil:

Bea
merre vagy ??????????

bocsi, ha valakit kihagytam, de megyek mosogatni :evil:

jók legyetek !!!!

vvviki

Sziasztok,

Takido
Hőmérőből nekünk digitális, flexibilis végű van. Bevált, semmi gond nincs vele. Érdemes ilyet venni.
Hasfájós babánál pukiztatásra és kakiltatásra is jó :lol:

Nika
Pisze teljesen oké, de műanyag!

Lányok
A felelttünk lakó csajnak 5 gyereke van és ma tudtam meg, hogy februárban jön a 6. :twisted: :evil: Teljesen kibuktam! :cry:
Úgy érzem ez már tényleg igazságtalan. Amúgy szerintem ez már felelőtlenség... Persze nem akar vissza menni dolgozni.
Vendég

csak benéztem, Bea hol lehet ????

Bea
hol vagy ?????????

vvviki

Helló Mindenki!!
Bocs,hogy csak ilyenkor,de ma egésznap nemvoltunk itthon!Sőt!!Holnap sem leszek!Csak egy kicsit délelőtt!!
Megyünk szentendrére a Barátainkhoz!Ma is ottvoltunk!Többekközt!
Velem minden rendben,még egyben vagyok!Ádi még jól érzi magát! :)
Nyugi mindenkinek,mert vagy a Málna,vagy a Candi,vagy a Dóri,vagy a Meli fog TITEKET ÉRTESITENI,ha van VALMI!!És beköszönt a VALAKI!!Jaj de vicces kedvemben vagyok! :oops:
Most viszont menne kell,mert CSALOGAT az ágyikó!!
Legyetek jók!Jó éjt mindenkinek!Puszi!
Holnap jövök!
Ja!!A tickeremre térve gyorsan!!A mensim alapján vagyok a héten 40.hetes!A RÉGI UH alapján pedig 38-39!!
Na,mostmár tényleg lépek!!Mégegyszer:Jó Éjt!

Kép
bea27

jó reggelt !!

piri nincs, éjjel ötször voltam pisilni :evil: :evil: :evil:
tutira felfáztam ! :twisted:

vvviki

Jó napot kivánok mindenkinek!Ma direkt hamarabb keltem fel!Mert már megint annyi dolgunk van...............!
Szóval!Az előbb hivtam a Dokimat,hogy mi van a 38hetes Uh-mal,és aztmondta,hogy a 36hetesen voltam!!Hülye voltam,mert elfelejtettem a nagy rohanásban vinni a kismama füzetet,és EZ a 36.heti nincs beirva!Szóvak!a lényeg az,hogyha szombatig ne szülök meg akkor minden nap kell mennem CTG-re!!És a 41.héten csinálnak még egy UH-át!Ha addig marad bennt Ádi!!Most jelen pillanatban úgy érzem,hogy simán kibirom a jövőhétig!Akár még tovább is!!Na mindegy!!Majd meglátjuk!
Dóri!Iszod már a málnalevél teát?
Málna!Hol vagy?Tanulsz??
Candi??Veled is régen beszéltem már!Na megyek táplálkozni!
Majd este jövök,ha nem leszek túl fáradt!
Szép napot!

Kép
bea27

sziasztok!
Bea: jó étvágyat! Aztán jó kirándulást mára,vigyázz magatokra!
vIKI: Sok pisi=.....? Én nem felfázásra gondolok :wink:
Jó munkát mindenkinek.

Andi
candi

Sziasztok!
Reggel óta olvasok vissza, már elfáradtam, úgyhogy rövid leszek.

Szabad orvos választás: hurrá :!: Már csak egy kis pénzt adhatnának a kórházaknak uh-os papírra. 4 hónapos terhesen még nincs képem a babócáról, mert nincs pénz papírra. :evil: (2 kórházban voltam uh-on).

Tegnap voltam dokinál, minden rendben. :D Legközelebb csak januárban kell mennem. (remélem kapok képet) A héten meg lesz az AFP eredményem is.

Bea, Takido a tiétek lesz a legszebb karácsony. :lol:
Sziszi, nekem is van ilyen ismerősöm. Most szülte a kilencediket (otthon) 35 évesen. :!: Ja és most várják a második unokát.

Üdv mindenkinek Mamen
mamen

helló Mindenkinek !

hogy vagytok ?????
na, voltam dokinál, felfáztam rendesen.. :cry: :cry:
piri még nincs :?

ma is olyan dili volt a melóban, hogy először egy órakor tudtam enni !! :twisted: :twisted:
na és így hízzak ! :evil:

Bea
Szentendre gyönyörű ! élvezzétek még ezeket a nyugis napokat !

Mamen
igazad van ! Dóri és Bea karácsonya lesz a legszebb ! A Meli karácsonya is szép lesz !!

Meli
hogy vagy ma ? róka koma remélem, már lelépett !!

megyek, mert vár a tanulnivaló !!

vigyázzatok magatokra !

vvviki

Hello,

ma sem volt túl nagy nyüzsgés. Mindenki dolgozik, ahelyett, hogy pihiznénk. Már csak 2 és fél hét, és karácsony. Beának és Dórinak gyönyörű karácsonyi ajándék (akár) a fa alatt :wink:

Kép

Kép

hoppá

Jó estét!!
Megjöttünk,de hulla fáradt vagyok!!MEGINT!! :?
Látom,nemnagyon volt ma sem aktiv a topik!! :x
Mi van veletek??
Nmetudom,hogy ki,hogy van a Győzikével,de én anyuval tegnap végigsitram!! :? Nem is annyira a Győzikét sajnálom,hanem inkább a kutyáját! :cry:
Bár azért,ha jobban belegondolok,akkor a Győzikét is sajnálom,mert akármilyen ember is ,nem érdemel SENKI olyat,hogy megkinozzák a kutyáját! :x
Na mindegy!!Lehet,hogy most lenéztek,mert nézem a műsort,de.........!Nem magyarázkodom!
Megyek kajálni!Szép jó estét mindenkinek! :lol:

Kép
bea27

Bea
mi ma néztük meg Győzikét, felvettük videóra és én is zokogtam a kutyus miatt !
én imádom a kutyusokat és a legszívesebben minden kóbor kutyuskát befogadnék, megetetném, megitatnám és meleg szobában alhatna !

vvviki

Kép

Csak, hogy jól induljon a napotok!! :wink:

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok,

tegnap voltunk Tomival a céges Mikulásnál. Nagyon meglepett a kisfiam. Bent ült a Miki egy szobában a segítőivel. Tomi vagányan odament:
-Szia Mikulásbácsi, kérek csokit. :lol:
Utána lenyomta neki a Hull a pelyhes... első versszakát.
Megkérdezte mi van a zsákban :shock: , onnan is kért szaloncukrot és kapott egy csomagot is.
Nagyon bátor volt és olyan helyes. :P

Eddig mindig kis nyuszi volt és sehova csak anyával. Most meg...
Vendég

jó reggelt !

gyors bekukk !

piri még nincs
felfázás kicsit még van

vvviki

Sziasztok!

Tényleg nem valami aktív a topik :cry: .Igaz tegnap én sem voltam,de egész napos bevásárlókörúton voltunk Fehérváron.Azt hittem,végre sikerül mindenkinek beszerezni az ajándékot,hát tévedtem :( +még este egy jó kis szuri,nem is volt gondom az esti alvással,igaz már a lábaimat nem igazán éreztem.

Köszönöm mindenkinek a lázmérővel kapcsolatos infókat :) Ma vettem is egyet Samsung digitalis,és flexibilis fejű,ahogy Anyusziszi is ajánlotta.

Bea!
Iszogatom a Málna levél teát.Nem lett a kedvencem,de ha segít miért ne.+szedek egy homeopátiás bogyót is.
Kíváncsi vagyok,hogy meddig húzod.Képzeld én azt álmodtam,hogy rohanni kellett a kórházba,mert ömlött belőlem a vér.Nem volt semmi,jó volt rájönni,hogy csak álom volt.

Candi!
Tegnap körülnéztem fiújáték fronton is,meg úgy általában,hát vagy a játék rémes,vagy az ára :twisted:
Milyen ajándékokat alkotsz?

Vvviki!
Sajnálom a felfázást,és jobbulást kívánok.

Hoppá!
Valóban szép karácsonyunk lesz,és remélhetőleg nem a kórházban kell töltenünk.Mindenkinek kívánom,hogy jövőre ugyanilyen szép karácsonya legyen,akár úgy,hogy már egy 2-3 hónapos szépség húzkodja a díszeket :)

Anyusziszi!
A fiad tényleg belevaló,talpraesett gyerek :)

Kis_plutó!
Köszönjük a kedélyjavítót :D

Mamen!
Majd írd meg az AFP eredményed.Drukkolok,hogy minden rendben legyen.18 hetes kötelező UH nincs nálatok?
Nekünk azt a kórházban csinálták,és 500ft-ért kaptunk képet a babáról :roll:( Igaz a dokimnak 6000-et adunk,.és mégse tud adni képet)

KépKép
takido

ma veszek tesztet,holnap reggel teszt :shock: :shock:

vvviki

Viki, kíváncsi leszek... Szorítok... Hánykor jössz?? Max 7.30-kor el kell mennem itthonról. Addig jössz??? :roll:

Bea, bírod még? Ádi nyugis bent? Már csak pár nap és itt lesz! Olyan izgi!!! :wink:

Kép

Kép

hoppá

na, most jöttem haza a munkából :twisted:
így tesztet sem tudtam venni :cry:

felfázásom elmúlt !!! :D

Köszi a drukkokat mindenkinek !

vvviki

Bea, Meli, Musz
hol vagytok ??????????????

vvviki

Vvviki
++++++++++++++
Mikor kapunk eredményt? :shock:

Bea? :wink:

Tényleg nyugis a topik, pedig még nincsen karácsony. :roll: Már a télapó is ennyire bezavart nálunk? :lol:
Mi lesz, ha elkezdődnek az ünnepek?
Vendég

Sziasztok!
Vviki jó megállód van a tesztel kapcsolatosan.
Szorítunk.

Bea!
Hogy vagy?

Mi tegnap éjszaka nem sokat aludtunk a gyomorégés miatt, most se érzem magam valami jól.
Voltunk tornán is azt hittem a mozgás jót tesz de nem. Iszonyú szar kedvem van.

Anyusziszi!
Tényleg nagyon bátor a fiad van. Aranyos lehetett.

Mamen
AFP eredmény?

Takido!
Tényleg szép karácsonyi ajándékotok lesz.

Apropó karácsonyi ünnepek. Az ajándék vásárlásból már most elegem van pedig szombaton jön a java. Remélem akkor letudunk mindent.
Megyünk haza Kanizsára.
Ma nincs fönök azt hittem tök jó kedvem lesz erre tiszta depi vagyok.

Remélem ti jól vagytok!

Kis_plutó!
Köszi a Mikulancsos képet.

Puszi Mindenkinek

Kép
nika04

Sziasztok!
Látom megkezdődött itt a hosszú téli álom! :(
Beának mentsége van, betojt a gépe, de ha megcsinálták jön majd, Ádi még pocakban van. :wink:
Nika: sajnálom arosszkedvedet, mivel lehetne felvidítani téged? Mesélj Ti hogy álltok? Bababszoba kész van már? Kell még beszerezni valamit?
Sziszi: hűűű..bátor nagy fiad van...nem hiába hódít a csajok között? Várja már a Jézuskát? Mi lesz az ajándéka?
Dóri: Matricás pólókat csináltam,de ezt már szerintem mondtam, meg képeket gyártok, plusz bögréket festek , és fényképes naptárt fabrikálok. Hétvégén meg én is nekiindulok a maradékot remélem megkapom.
Málna: hogy megy a tanulás?
Meli: nem jelentkezel, hogy vagy?
Ezt egyébként a többi hiányzótól is kérdezem, gyertek vissza , majd karácsonykor ér lazsálni :wink:

Andi
candi

Sziasztok!

Tegnap nem tudtam jönni meg tegnapelőtt este sem, az okokat megtudjátok ha Nektek is lesznem gyerkőcök :wink: :lol: Kedd este dekoráltuk a lakást Lilikével, h idecsalogassuk a mikulást :lol: Szerda reggel korai ébresztő, h oviba indulás előtt mindent meg tudjanak nézni. A gyerekek nagyon örültek a szánkónak. Lili különösen boldog volt, mert irt Neki a mikulás egy levelet amelyben leirja, h nagyon messziről jött és már fáradt és megkérte, h segitsen neki az unokatesók csomagját továbbitani :lol: A levelet persze az oviba is elvitte, sőt megmutatta az ottani mikulásnak is aki lelkesen bólogatott, h igen, bizony ő irta:lol: :lol: :lol:

Tegnap este anyósoméknál voltunk este meg már nem volt energiám leülni a gép elé.

Nika
Hess-hess rossz kedv!!!!! Mi ma v. holnap letudjuk a vásárlásokat (legalábbis remélem)

Tegnap elmentünk apa elé a melóba. Egyszercsak odajön a főnöke ezekkel a szavakkal: Neked mondom, h hétfőig nem akarom látni idebent az uradat! Ha azt mondja dolgozni jön hazudik :lol:

Viki
Van már vmi ujság :?: :wink:

Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
mókuska

Sziasztok, nincs lehetőségem visszaolvasni, a héten bedurrant az agyam, hogy csak adok és adok a cégnek, amelyik az utolsó bőrt is lehúzza rólam, tekintet nélkül az állapotomra, de semmit nem kapok cserébe, így kiírattam magamat a dokival táppénzre a jövő hét végéig.
Otthon nincs internet, ezért elég ritkán jutok netközelbe, csak beugrottam, hogy tudjátok, minden rendben.
Puszi, Musz

Musz

KépKép
muszkuru

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?