Új privát üzeneted érkezett!

És az a videoklip... hát nem találok szavakat. Csodálatos, megható, gyönyörű. Könnyeket csal az ember szemébe.

Lucia
lucia1

Sziasztok!

Manda,
De jó látni! :D Puszillak!

Viki,
A rókakoma eddig kimaradt, csak a hányinger volt brutál. Így is puncist jósolsz? :D Amúgy kb. 2 napja mintha elvágták volna a hányingeremet, nagyon ritkán van, és akkor is csak egy-egy pillanatra.
Remélem már jobban vagy viszketés-ügyileg, azt olvastam egy terhességes könyvben, hogy gyógyszert is adnak erre az epe-túltengésre. Te kaptál, ugye? Mikor mész kontrollra? Ne hanyagold el, úgy olvastam elég komoly dolog ez. Remélem már a hányós-hasmenéses időszakon túl vagy!
Igen, hétfőn lesz a tarkóredő-mérés is. Persze izgulunk apával, hogy minden rendben legyen, és hogy Kisborsó is megfelelően növekedjen.
Munka: hát úgy tervezem, hogy max. március végéig dolgozom - akkor leszek a 29.hétben, de persze ezt majd Kisborsó eldönti, hogy engedi-e. Gondoltam rá, hogy áprilisban is dolgozzak-e, de rájöttem kell a végén a pihi, meg úgyis lesz mit itthon is csinálni (vasalgatni a ruhákat, pakolgatni mindenfélét :D - húúú várom már ezt is :D:D).

Lanett kismami-pajtás,
Kitartás a hányigerhez, tényleg egyik napról a másikra elmúlik. Én sem hittem el, de jóóóó :D Naponta 1x-2x érzem, hogy elkap a hányinger, de pár másodperc múlva már nyoma sincs :D

Chesti drága,
Sajnálom, hogy nem sikerült msn-en beszélnünk… Sorry, csak a kollégám hívott, és 50 percet beszélgettünk :D
A stop feloldását mi még nem vetettük be, de hamarosan… :D Még nem volt energia hozzá, húúzós volt nagyon a hetünk.
Köszönöm a 12.hétre vonatkozó gratulációt, annyira örülök, hogy már túl vagyok ezen az első 12 heten. Remélem a hétfői UH-n is minden rendben lesz. Mostantól tényleg ilyen aggódós az ember lánya? Mindig van miért izgulni… eddig, hogy megmaradjon, most, hogy ne legyen baja, és hogy rendesen nőljön, aztán ha megvan megy tovább a dolog, és ennek szerintem sosincs vége. Hiszen a szülő az első perctől az, és mindig az is marad, nem? :) Remélem nem kell átmosni Niki könnycsatornáját :( Nagyon jók a képek, szépek vagytok!!!! :D

Puszi mindenkinek! :D

Kép

Kép
zsókuci

Kismamik,

holnap este nagyon későn, 23 órától lesz a National Geographicon, az "Élet az Anyaméhben"c. film, ami naggyon jó, érdemes megnézni.
Ha ébren tudtok maradni, ne hagyjátok ki, csodás! :D

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci :lol: szerintem akkor is lányod lesz. :lol:
Erre a szarságra meg nincsen gyógyszer azt mondta a dokim, hogy a terhesség megszünésével szűnik meg ez is.
Hétfőn megyek vérvételre, úgyhogy minden kiderül. :shock:
Drukkolok neked a vizsgálathoz, én is be voltam tojva tőle.
Csak addig dolgozz amíg úgy érzed, hogy bírod és nem használnak ki a munkahelyeden.

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Viki, hogy megy a diéta? Enyhült már a viszketés? Vigyázz magatokra!

Chesit, aranyosak a fotók. Látszik Nikin, hogy nem szeret beöltözve lenni. :wink: Jó lett a konyhád. :lol:
Köszi a borogatásos tanácsot. Elraktározom az infót, remélem, majd akkor is eszembe jut, amikor odakerülök.

Zsókuci, drukkolok az uh-hoz! Minden rendben lesz! Ezt követően majd a 16. hetet lehet várni, AFP. :shock:
A kedd és a szerda este nálam is tévézős. :wink:

Lucia, mi van veled :?: Nagyon keveset jelentkezel mostanában. :(

Megismertettük Luca/Mátét a nagymamájával és a nénikéjével (anyukám és tesóm). A húgom először nem merte rátenni a kezét a pocakomra, félt, hogy fájni fog nekem vagy a babának. Miután a gyerek jól megrugdosta, közölte, hogy már alig várja, hogy babázhasson. :wink: Mondtuk neki, hogy márciusig még azért bírja ki. Ja, 14 éves a tesóm. :lol:
Kaptam 4 nagy szatyor babaruhát a barátnőmtől, pelenkázótáskát, kengurut, kendőt. :lol: Már akkor el lenne a gyerek látva fél éves koráig, ha mi semmit nem vennénk neki. :roll: Dehát, úgysem bírom ki.
Most zenélő plüss állatkára vadászok, amit tudna hallgatni a pocakban is. De nem találok normálisat. :evil: Vagy nagyon szőrös, vagy nagyon nagy, vagy nagyon drága, vagy nem tetszik... Most vadászok egy kicsit a neten. Van ötletetek?

További kellemes hétvégét!

Kép
Kép
share

Viki ahogy hirtelen belövell a tej, becsomosódik a cici, ez szoptatás ürül, nekem pl iszonyat volt, mondták is esélyes voltam hogy bedurran.

Lucia köszönjük :) Hogy vagytok nagyon ritkán jelentkezel, bébik rugkapálnak rendesen? :) Ép azon gondolkodtam ha majd lesz a lombikbaba találkozó mennyien ott leszünk :)A januári babák nyárra már szintén nagyok lesznek :)

Zsókuci mami :) Semmi baj, amugy sem tudok sokat lenni gép előtt :) Az aggódás mindig ott lesz, és ez igy is van rendjén :)

Na megyek is ebéd aztán etetés :)

További szép vasárnapot mindenkinek :)

Kép
Kép

chesti

Sziasztok csajszik!

Chesti, Viki, Zuzmó, Share, köszönjük szépen jól vagyunk, aranyosak vagytok hogy gondoltok ránk. Van két határidős munkám, jövő héten leadás, ezért mostanába nincsen időm semmire. Bébik jól vannak, növögetnek, már meghaladtuk a bűvös 1000 grammot. :) :)

Kedvenc törvényjavaslatommal se nagyon foglalkoztam, már nem nagyon tudom mi van, csak amit a hírekben lehet hallani, ami ugye nem jogforrás. De mintha az lenne, hogy az eredeti Eü törvényt módosítják, ágypénz, vizitpénz csak később lesz bevezetve, talán februárban, és az a 30%-os önrész egyelőre ki lett véve, hogy ha nem abba a kórházba megyünk, ahová előírják. De ezeket csak a hírekben hallottam. Majd ha lesz egy kis időm utánanézek.

Viki, drukkolok holnapra, majd jelentkezz mi volt, és milyenek a friss enzimértékek. :) :) A diétát hogy bírod? Én nehezen... Örülök hogy átvetted a jós szerepét, nekem SEMMI nem jött be. Ha jól emlékszem Zuzmónak és Motnak fiút mondtam, neked vegyespárost.. Zsókucinak inkább fiút mondanék.. vagyis lány valószínűbb, tekintve eddigi remek jóstehetségem. szóval Zsókuci vagy fiú, vagy lány.. :D

Mindenkinek további szép napot!

Lucia
lucia1

Lucia :lol: csinálj már egy vonalzót magadnak! Nem látom hányadik héten vagy! :lol: A diétával "elvagyok", nem eszem így valami jóízűen.
Pulykamellből gulyásleves???? Na, szóval sejted? :lol:

Share :lol: most éjszaka már egész jól aludtam, a péntek volt gáz.

Holnap jelentkezem, mi volt a dokinál meg a CTG-n. :lol:

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Viki, csak most, csak Neked! Amúgy feljebb van egy vonalzóm. :) Szerencsére utálom gulyáslevest... nálunk pörkölt volt csirkemellfiléből..

Várlak holnap!

Kép
lucia1

Lucia :lol: na az sem jobb. :lol:
Aha, szóval mindjárt betöltöd a bűvös 30.hetet. :lol:

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Jó reggelt Mindenkinek! :)

Csajok :) Ki használ(t) hasleszorító bugyit??? Mi a tapasztalat??? A hasleszorító pánt milyen???

Kellemes napot! :)

Nálunk minden ok!! Éjszakánként tartja karate edzését a Drágaság!!!

:) Kép
mot

Sziasztok,

gyors bejelentkezés, mert dolgozom.

Voltunk UH-on, MINDEN RENDBEN!

CRL: 53 mm :D
Nyakiredő OK (1,4 mm)

Sajnos a kép nem lett túl jó, pedig sok jó lehetőség lett volna (persze este azért majd felteszem), csodás volt az egész!
Láttuk a kis bordáit, gerincét, kezét-lábát, buksiját minden szögből! :D Nagyon helyes, formás babó - más most látszik :D:D:D:D Mocorgott rendesen, rúgkapált, fogott! Cuki nagyon!

Ngyon boldogok vagyunk!!!!! :D:D:D:D:D:D:D

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci :)

Nagyon nagy öröm olvasni a soraidat!!! Vigyázzatok Magatokra!!! :)

Millió puszi!!!

:)
mot

Sziasztok!

Elég rég voltam már, de Veruska nem alszik már olyan sokat, szerencsére épp most igen :lol: Megkezdődött a vizsgaidőszak, úgyhogy abban a kevés alvásidejében tanulok, de azért igyekszem jönni is!

Képzeljétek, visszamentem kontrollra, és kiderült, hogy maradt bennem méhlepény :shock: Pedig láttam szüléskor a lepényt, és teljesen jó volt, egyben volt. Úgy mentem a kórházba, hogy lefejtem egy evésnyi tejet, és itthagytam Verust az öcsémre, azzal, hogy pár óra, és jövök. És reggeliztem is. Na amikor kiderült, hogy maradt lepény, akkor rögtön befektettek, és akartak műteni, de nem tudtak, mert reggeliztem, úgyhogy meg kellett várni a délutánt. Azt mondták, hogy észre kellett volna vennem, hogy baj van, mert véreztem. Nade én úgy tudtam, hogy az hat hétig normális!!! és még csak az ötödik héten tartunk! Még szerencse, hogy a doki elutazott, ezért előbbre rendelt vissza!
Persze nem volt nálam semmi, se hálóing, se papucs, meg a tejem is termelődött ezerrel- na azt legalább lefejtem az anyatejgyűjtőbe. De sajnos nem tudták a kisbabáknak adni a tejet, mert nem hordok magamnál hepatitis leletet. De a végén eltették hűtőbe, és hazahozhattam.
Annyira rossz volt, hogy nem mehettem haza! Mondjuk az öcsém tudta még etetni, mert volt még tej, de akkor is! A kórházban azt hitték, hogy hülye vagyok, megyek műtétre, és eszem!!! Elég mérgesen néztek, amíg el nem mondtam, hogy reggel még szó sem volt műtétről! Akkor már sajnáltak. Persze a műtét is csúszott, mert pont akkor szabadult el valami karabélyos börtöntöltelék, úgyhogy lezárták az utakat, és az altatósdoki, aki a déleltőtti műtétek után hazament, nem tudott visszajönni rendesen, úgyhogy csomót vártunk rá. Végül még aznap hazajöttem este 10kor, bár nem nagyon akartak engedni, mert nagyon véreztem, de nem érdekelt, kikönyörögtem, hogy had jöjjek. Bár szoptatni nem tudtam, mert a tej altatós volt még...
Hát ilyen történt velem. :cry:

Már úgy várom a babákat! Mot, Krisztina lesz a következő? vagy esetleg egy ikerpár beelőz? :wink:

Zsókuci, olyan kíváncsi vagyok, fiú vagy lány!!!

Lucia, Viki! Nincsenek még biztos nevek, azért nincs a táblában, vagy lemaradtam valamiről?

Chesti! Hogy telnek az éjszakák? Nappal is alszik Niki? Van még sok tejed?

Mindenkit puszilok, akinek nem írtam külön! Akinek írtam, azokat is :wink:

Már lettek új fotók Verusról, ha a párom letölti a gépre, akkor teszek föl, próbálok nagy képet tenni!

Rozus

KépKép
rozus

Rozus, nem semmi, remélem már jól vagy!!!!! Vigyázz magatokra nagyon!

Viki, jelentkezz!

Lucia

UI: Nevek még mindig nem véglegesek. :) Jól emlékszem hogy neked is magas volt a cukrod?
lucia1

Sziasztok!

Mot,én a hasleszorító övet használtam,amiről Csibe is írt a múltkor!Azt állítani is lehet és pár ezer pénz csak!

Zsókuci nagyon örülök ,hogy minden oké!Mostmár szép lassan a hányinger is alább hagy meglásd! :lol:

Rozus,ez nem semmi!Remélem mostmár minden rendben és nagyon vigyázz magatokra!Puszi Verusnak,aki már szintén elmúlt egy hós! :lol:

Lucia,Viki :lol: :lol: :lol: :lol: Ikrecskék! :lol: Húha!

Lanett,szerintem nem ő volt! :wink:

Chesti,nem semmi ötlet ez a palack!Remélem még hasznát veszem ennek a tanácsnak! :wink: Puszi Nikinek!

További szép napot!
taptau

Sziasztok!

Lucia de szépen növögettek :) Csak igy tovább. :) Még dolgozol?

Viki na mesélj mi volt ma CTG-n :)

Mot pusziljuk a csajokat :) képet kérünk :)

Zsókuci de édes vagy :) Örülök, hogy minden rendben veletek, gondolom repdestél amikor láttad kalimpálni, kezd emberke lenni nem? :) nem csak egy "paca" :lol:

Rozus gondoltam hogy el vagy havazva. Verus jó kislány? :)
Hát ez a kórházas storyd...nagyon durvaa. Én jővő héten megyek dokihoz, de nekem elállt a vérzés már régen...de azt hiszem ma megint "nagy kislány" leszek :) Kibírtam volna még nélküle :)
Verus is gondolom jó nagyot nőtt már, nem megdöbbentő?
Nálunk az éjszakák nagyon nyugisak lekopogom :) Napközben utál a bölcsőben lenni, vagy nagy ágy vagy kendő...inkább utóbbi :) de este fürcsi után kajci, és alszik is :) Én keltem 3 óránkét, 10 perc szopi kb, és alszik is tovább :) remélem igy is marad :) Napközben olvasgatok neki, és többet van fent :)
Tejci van bőven, már leálltam a tejszaporítós teáról védőnő tanácsára mikor panaszkodtam, hogy textil pelus van már a melltartóban és simán átázik az is. Azóta nem annyira durva a dolog, de még igy is pelus van bent.
Gondolom neked is van bőven tejcid. :)

Taptau hogy vagytok, mikor lesznek képek a hercegről? Hogy mutagassam igy Nikinek :)
Hidd el hasznát veszed majd az ötletnek :)

Na megyek is lassan etetés, itt egy kép igy vagyunk mi kettecsként ma :) Be is bukok nincs bevetve az ágy :)

Kép
Képet kééérrünk :)

chesti

Chesti :)

Tündériek vagytok!!! :)

Használsz hasleszorítót????

Millió puszi!!!

:) Kép
mot

Sziasztok!

Chesti, köszönöm az invitálást, ha a többieket sem zavarom,
szívesen csatlakoznék hozzátok, hiszen már régen olvasgatom a topikot.

Ha valamiben tudok segíteni, szívesen teszem. Magamról talán annyit, hogy 30 éves vagyok, a XVII. ker-ben élek és a kisfiam, Ádám június 2-án született. A BMC-ben én is Szűcs Zoltánhoz jártam, és mi abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy az első inszem sikeres volt.
Ádám babám még szopizik, bár mi már elkezdtük a hozzátáplálást, ami úgy tűnik, nagyon tetszik Ádámnak. Szívesen ismerkedett az új ízekkel és mindent megevett, amit eddig kapott. Az éjszakákat már kb. két hónapos korától átalussza, nem kel fel, vagy ha mégis, akkor csöndben játszik a kiságyában, aztán visszaalszik. Most éppen a fogzás van soron, iszonyúan be van duzzadva az ínye, izgatottan várjuk, hogy mikor bújik ki az első fogacska.

Az idő iszonyúan rohan, majd meglátjátok, hogy a gyerkőcök hip-hop félévesek lesznek, aztán már járnak is. Vagy legalábbis törekszenek rá, hogy felálljanak, másszanak, ilyesmi.

Nem untatlak benneteket tovább, inkább igyekszem majd rendszeresen jönni és kevesebbet írni.

Üdv. mindenkinek:

Ági
agnesm

Chesti :lol: jó kis csomagod van! :lol:

Zsókuci :lol: örülök, hogy minden rendben van!

Rozus, nem túl vidám ez a sztori, de az jó, hogy már otthon vagy. Neked kellett volna tudni, hogy miért vérzel? Hát ez marha jó!

Na, szóval ma voltam az első CTG-n. Kb.20 percet voltam a gépen, minden rendben van, mindkét baba szívverése tökéletes. :lol: Ennek nagyon örülök. :lol: Méhszájam is zárt, ez is tök jó.
Viszont még mindig viszketek. :cry:

Lucia,
Ma ide adta a doki az 1 héttel ezelőtti leletemet.
ref.ért.
bilirubin: 21 2-17
alkálikus foszfatáz: 397 68-280
GPT: 261 3-49
GOT: 103 3-46
Asszem' ez elég szar, ugye?
Most csak abban bízom, hogy a mai eredményem jobb lesz a diéta hatására. Este 8-kor kell felhívjam az orvost miatta, akkor már többet fogok tudni.
De azt ismételten elmondta, hogy a babáknak nincs semmi bajuk, amúgy meg ők csinálják ezt az egészet. :)

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Chestikém,igérem majd teszek képet! :lol:

Ági,nekünk is Szűcs volt a dokink és Máté nála is született,Hát bizony ,rohan az idő,februárban már 1 évesek leszünk!.El sem hiszem.
A fogzás most minket is nyúz(a két fölső szemfog van soron).

Puszi mindenkinek!
taptau

Lucia, bocsi, hogy elcsúsztak a számok, béna vagyok.
Az első szám az én értékem a tól-ig meg ugye aminek lenni kéne, de te ezt biztos jobban tudod.

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Viki,kitartás! :lol: :lol: :lol:
taptau

Viki, hát eléggé hervasztó számok.. :( :( Hajrá diéta és csirkés gulyásleves. Remélem javultak a számok múlt hét óta és nem fektetnek be.. Kitartás, már csak 4 hetet kell kibírnod. :) :) aztán kivarázsolják a bébiket, gondolom. Nekik tényleg nem lesz semmi bajuk, csak hát neked szar. :( :( :(

Ilyenkor hogy van a CTG? Először az egyik bébi, aztán a másik, vagy szinkronban megy a kettő????

Zsókuci, örülök hogy minden rendben Kisborsóval. :) Egy apró kuki nem látszott esetleg?

Chest, köszi. Nem dolgozom, csak itthoni munka, fordítás, ilyesmi. Csak néha nehéz a gép előtt ülni. De már látom az alagút végét!!!! :) :)

Lucia
lucia1

Lucia, engem is csak az bíztat, hogy már nincsen olyan nagyon sok hátra, de ha ezt bent kell töltenem akkor azért mégis csak sok.
A CTG úgy van, hogy két tappancsot raknak a hasadra és egyszerre megy a papírra az irka-firka. :lol: Ja, és én úgy tudtam eddig, hogy van egy harmadik tappancs ami a méhtevékenységet nézi, bár lehet, hogy ez majd csak a 35.héten lesz.

És, azon kívül, hogy nehéz a gép előtt ülni, hogy érzed magad???

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Sziasztok Mamik és Mot papa! :D

Chesti! :D Édesek vagytok azzal a kendővel, én is egyre inkább kacérkodom vele, más is mondta, hogy nagyon jó. :D
Hát a pocim az növöget, néha mégis úgy érzem kicsi Jázminnak, mert van, hogy úgy kifeszíti, hogy már majdnem fáj. :o Gondolom ilyenkor megfordul vagy ilyesmi, bár én úgy érzem cigánykereket hány :roll: . Írígykedsz? Hát én is. Már úgy tartanék ott ahol Te :wink:

Viki!
Kemény lehet neked most -amúgy is- ez az utolsó néhány hét, szorítok én is, hogy ne kelljen befeküdnöd, azért otthon mégiscsak jobb. :wink: Persze ha menni kell... Bírod még a pocit?Mekkorák most a bébik kb.?Gondolom mostmár minden héten kell menned nst-re a szülésig, de azért nem indítják meg, ugye? Hanem megvárják, hogy elinduljon magától a szülés :shock:

Lucia! Örülök, hogy írtál :D Ezek szerint nálatok is minden rendben, nagyszerű. Vikiék és Moték után mi jövünk, azt tudod. :?: :!: Sanszos, hogy elég közel leszünk egymáshoz, mármint időben :lol:
Egyenlőre még elkerült a frász, de néha már integet messziről :lol:

Zsókuci! Ti hajnalban jártok UH-ra? :lol: Én még fél 10 előtt sose szabadultam akár milyan korán mentem. Bár lehet, nálatok más a rendszer mint nálunk a Söfiben :shock: Lényeg, hogy minden oké.
Ó, az a csodálatos 12. heti UH. Emlékszem mi kishíján elsírtuk magunkat amikor megláttuk a kis emberkét a képernyőn, akkor hallottuk először a szívhangját is. :D

Rozus! Szegénykém mindíg történik veled valami. :roll: A szülésed se volt egy sétagalopp. Remélem azért jól vagytok és nem viseltek meg túlságosan az események titeket. :wink: Bár aki egy szülésen túlvan szinte bármit kibír nem?

Csináltam pár képet a babaszobáról. Gondolkodtam, hogy feltegyem-e, mert nem természetes fénynél csináltam és a szinek így nem ugyanazok és elég homályosak is lettek :oops: - ehhez is béna vagyok, de annyira örülök, hogy végre itt tartunk, hogy úgy döntöttem megosztom veletek. Kép Kép

Kép
Kép
zuzmó

Kép Kép Kép Kép Kép

Hát ilyen lett, bár nem teljesen olyan amilyet elképzeltem, de mostmár nagyon tettszik, főleg, hogy apával ketten csináltuk - ami látszik is itt-ott, de nem vészes :lol: . Szerintem aranyos és elégedett vagyok. A komód mellé jön majd a kiságy és a szemben lévő oldalra a hifi és a másik magas szekrény közé pedig egy kanapé, amin alhatok, ha úgy alakul. A műveimet is oda tettem a komódra, de szerintem semmi nem látszik belőle. :oops: Mindegy majd ha, nagy és ügyes leszek lesznek rendes képek is, talán....

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
zuzmó

Ja, amúgy a falak halvány barckvirág színűek. Csak azért írom le, mert a képek alapján narancssárga is lehetne. Az alvó mackók fölött a bordűrön pedig báránykák ugrálnak :lol:

Kép
Kép
zuzmó

Zuzmó,nagyon szép a szoba!
Gyanítottam ám,hogy azok a képek a te műveid,és nagyon jók,én látom így is! :lol:
taptau

Itt egy frissebb kép.Sajnos ez csak papíron van,így újból lefotóztam.Remélem azért látni.

Kép
taptau

Na itt a 111-es poci!Ezt is csak fotózva tudom feltenni,de remélem kivehető.Ez volt reggel 8-kor és másnap hajnali 3/4 2-kor már kinn is volt a Máté.(időben sikerült lefotózni a pocit)

Kép
taptau

Sziasztok Csajok!

Bunny :) Tündéri a picúrka, milyen nagyot nőtt!!!! :)

Zuzmo: ) Király a szoba!

Mindenkinek millió puszi!!!

mot

Ha-ha!!!

Bunny nem is ebben a topic-ban "játszik"!!!!!

mot

Kertész leszek.........

Kép
taptau

Fát nevelek.......

Kép
taptau

Kelő nappal én is kelek!

Kép
taptau

És amiért ilyen ügyes kertész vagyok.Eljött hozzám a Mikulás!
Kép
taptau

Kép
taptau

Küldöm hozzátok is,hozzon nektek sok-sok ajándékot!

Kép
taptau

Zuzmó :D ügyesek vagytok, nagyon barátságos lett a babaszoba!

Most olyan 1800 gramm körüliek lehetnek a babák./pontosat nem tudok./
Viszont ami jó hír, hogy nem kell most befeküdnöm.
A tegnapi laborom sem túl bíztató, de azt mondta a dokim, hogy folytassam továbbra is a diétát és 2 hét múlva találkozunk a CTG-n meg persze újra labor, és akkor kiderül, hogy mi van.
Akkor már 35.hetes leszek. :lol:
Örülök, hogy itthon maradhatok még!!!!! :lol:

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Taptau :lol: jó kis hasad volt azért neked is!

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Zuzmó, mi az az nst?????

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Viki!

Hát én úgy tudom, hogy ugyanaz mint a ctg, :roll: de az is lehet, hogy tévedek. Az nst a Non Stress Test rövidítése, amikor is zavartalan állapotban történik a megfigyelés. :shock: Most, hogy így végiggondolom lehet, hogy mégse ugyanaz, mert ugye a ctg-nek az is a lényege, hogy a fájéstevékenységet nézik :oops:
Mindegy is, az a lényeg, hogy jól vagytok és nem kell befeküdnöd, ez nagyon jó :D Azért akármilyen barátságos egy kórház, nem pótolhatja az otthon, ráadásul egész nap ágyhoz kötve lenni, főleg most a végén amikor megfordulni is fáj, rossz lenne. Én is úgy vagyok, hogy a nappalokat jobban élvezem, kicsit döcögök, de hát kit érdekel :lol: Ennyi kecstelenséget megengedhetünk magunknak, mi dicső kismamák nem? :lol:

Kép
Kép
zuzmó

Sziasztok,

Háát, azt hittem most már jobban leszek, hát egy nagy fenét... Képzeljétek ma reggel, most először megtalált róka koma. Hát, borzalmas volt… :(:(:(:( Éhgyomorra róka, borzalom :( Aztán egész napra maradt a hányingerem folyamatosan, úgyhogy nem volt túl jó napom…

Zuzmó,
Annyira meghatóan és szépen írtál a másik topikba, komolyan, teljesen meghatódtam :)
Amúgy az UH-ra 7:30-ra mentünk, és kb 10 percnyire van a kórház, úgyhogy így könnyű :D
Nagyon szépséges a babaszoba, gratulálok hozzá!!!!

Lanett,
Hová tűntél kismami-pajtás? Remélem minden rendben!!!!
A párral feljebbi hozzászólásom sztornó, miszerint elmúlt a hányinger :D

Lucia,
:D mindegy is, hogy fiú vagy lány, igazából tényleg az a lényeg, hogy egészséges legyen, a többi le van tojva :D Majd a 20.hetin már tuti kiderül, addig maradnak a jóslások :D

Viki,
Kitartás a diétához… Annak nagyon örülök, hogy nem kell befeküdnöd!!!!

Mot,
Puszi nektek! :)

Rozus drága,
Hú, nem semmi, amin keresztül mentél. Még jó, hogy nem történt komolyabb bajod!!!!
Várjuk Verusról a friss képeket :D

Chesti,
Jaj igen, nagyon csodás volt látni Kisborsót! :D:D:D Zozó is nagyon odavolt, meg vissza :D
Nagyon helyesek vagytok a képen :D
Majd a következő táblába kérlek írd be a nevekhez, hogy Emese vagy Zoltán :D, illetve, hogy 2007.01.02. AFP Köszönöm!

Agnesm,
Üdvözlünk itt! :D
Gratulálok Ádámhoz!!!! Majd teszel fel róla képet? :)

Taptau,
Jók nagyon a képek!!! Háát, neked sem volt kis pocid :D És nagyon helyes a kis kertész legényke :D

Puszi és szép álmokat mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Zsókuci,

köszönöm a gratulációt. Próbálok képet feltenni. Én is a Jáhn Ferencben szültem, ha jól vagyok informálva a topikokból, akkor Te is ott fogsz szülni, ugye?

Olyan jellegzetes a vonalzód, hogy nem lehet összetéveszteni. Nekünk is csak a 20. heti uh-n derült ki a baba neme, addig mindenki azt hitte, hogy kislány lesz. De sztem csak azért, mert a családban eddig csak fiúk vannak, és már mindenki nagyon vár egy kislányra. Majd a kistesó!

Üdv.

Ági[/quote]
agnesm

Kép[/img]

Ő az én Ádám babám, végre sikerült lekicsinyítenem a képet. Hurrá!
agnesm

Hello Lányok és Mot!

Jó reggelt!
Ezt el kell mesélnem. tegnap este voltunk a keresztfiaméknál, a szülei rendeltek Mikulást. Az ajándékot le kellett tenni házon kívül és az ajtóra ki kellett írmi hogy milyen rosszaságokat művel a gyerkőc és a Mikulás megdorgálta érte.
Úgy várta hogy percenként nyitogatta a bejárati ajtót, hangosan szavalta a verseket, de amikor megjött akkor csak bújt az anyjához. Nagyon aranyos volt. Ő most 4,5 éves. Kapott virgácsot és elsírta magát. Majd rakok fel képeket, mert ma áthozzák CD-n.
Tök jó volt belegondolni hogy két év múlva már hozzánk is jön a Miki.

Velünk minden rendben, émelygés nálam is kitartó. Csütörtökön megyek a védőnénihez, hétfőn UH Pécs, kedden uccsó látogatás a BMC-ben, szerdán belgyógyász be vagyok táblázva.

Tegnap felöltöztettem karácsonyi díszbe a lakást, igaz a létrás dolgokat már Apára bíztam, de szerintem fel sem engedett volna. Most lelkesen segített, pedig eddig még soha nem értékelte a karácsonyi díszítést vagy az azzal járó tevékenységet. Mit tesz a terhesség? :lol: Meg még tudjátok hogy vettem észre? Apósom szakács, elvoltunk egymással, de nem különösebben voltunk oda egymásért. Most meg minden másnap süt sütit, küld be, mit ennék stb., de én most az édeset abszolút nem kívánom, de mindegy.

Share!
Én is kerestem már olyan plüss jószágot ami valami kis kellemes dolgot játszik, és hogy az elejétől fogva hallja már ennek a hangját de én sem találtam semmi használhatót. Csak olyat ami állathangot ad ki, vagy bűnronda,ha esetleg Te találsz interneten akkor megírod hogy hol?Előre is köszi!

Nviki!
Remélem azért használ a diéta mert a régiek tényleg nagyon vacak adatok!De biztos hogy javulni fog a helyzet.

Zuzmó!
Nagyon ari lett a babaszoba!

Rozus!
Szegénykém, azért ez nem semmi.De hát azért ezt neki is észre kellett volna venni, nem?

Chesti!
lencsilányka elbűvölő!
Apának is mindig megmutatom.

Zsókuci kimamipajtás!
Szóval akkor hányinger sztornó? :lol: Trats ki még egy kicsit, már nem tart sokáig.
Látom a szép eredményeket a hétfői UH-ról. Csak így tovább, növögessetek csak!

Mot papa!
Ejnye-bejnye eltévedtél? :lol: Mi újság veletek?

Taptau!
Nagyon édi a kiskertész :lol:

Ágnesm!
Üdv itt!
Nagyon ari Ádám baba!

Na lelövöm magam, mert kisregényt varázsoltam ide nektek.
Sok puszi mindenkinek!

lanett

Sziasztok!

Rozus, nagyon durva a kórházas sztorid! Még, hogy neked kellett volna észrevenned, hogy gáz van. Nem semmi! Azóta jól vagy? Semmi gond?

Zsókuci, gratulálok az 53 mm-es babához!! :) És igen, tényleg mindig van valamiért aggódni! És ez már nem fog elmúlni soha!
Róka komát sajnálom. Későn érő típus vagy? Na, jó nem viccelődök, mert nem vicces. Én 1x hánytam a 12. hét után, de akkor autóztunk a hegyekben.

Chesti, a kendő nagyon tuti!! :) Látom, belejöttél már a megkötésébe is. Niki szeret családi életet élni, de ez így van jól. Magától nem ébred fel enni? Vagy akkor nagyon bekajálna, ha több időt hagy ki két szopizás között? Ez probléma volt nálatok, ha jól emlékszem.

Taptau, nagyon jók a fotók. Klassz pasi Máté! :) :) Kis csibész. Kertésznek készül? Csini kismama voltál. Jövőre folyt.köv. :wink:

Viki, disznótorost majd jövőre. Hogy fokozzam még a helyzetet, gulyáslevest én szoktam szójakockából főzni, akkor tutira zsírtalan. :wink: A húsimádó férjem is lapátolja befelé. A fűszerezésen múlik minden.

CTG: Kardiotokográfnak (CTG) nevezzük a magzati szívműködés és a méhtevékenység egyidejű, folyamatos regisztrálására szolgáló készüléket. CTG-vizsgálattal fontos információkat szerezhetünk a magzat méhen belüli állapotáról. A vizsgálatot a 36. terhességi héttől kezdődően hetenként végezzük el, félórás megfigyelési idővel.
NST: A 36.terhességi héttől végezzük hetente, majd a 38.hét után hetente 2-szer. A méhlepény elégtelenségének kimutatására szolgáló vizsgálat. Lényege, hogy a magzat mozgását követően figyeljük a szívfrekvenciaváltozását. Élettani körülmények között a nagyobb mozdulatokat szívfrekvencianövekedés követi. Amennyiben ez a változás nem jelentkezik (ún.beszűkült oszcilláció) vagy lassulás következik be, szorosabb megfigyelés szükséges.

Lucia, kitartás a diétához! De te ügyes lány vagy, meg tudod csinálni. Szigorú diétát kell követned?
1 kg fölött! Nagyon jóóó! Csak így tovább!

Ági, szép baba Ádám! Átvetted a vezetést inszem ügyben. :wink: Taptau-val visszaszorultunk a 2. helyre. Szűcs doki érti a dolgát!

Zuzmó, hangulatos lett a babaszoba! Tetszik! Már csak a kiságy és a baba hiányzik belőle. :)
4D v.szeg csak januárban lesz. Karácsonykor töltjük a 28. hetet, akkor megyek a dokim rendelőjébe UH-ra, így nem akarok egyszerre sokat. A 32. hét körül még érdemes elmenni.
Hát igen, jó lenne egy kukis. Lélekben már felkészültem, hogy csak márciusban tudjuk meg az igazságot. Már élvezem a helyzetet. Mindenki kérdezgeti a nemét, és nem hiszik el, hogy nem tudjuk. A legújabb válaszom a „Fiú v. lány?” kérdésre: Gyerek!

Lanett, www.brendon.hu. Itt találtam tetszetős figurákat. Alvással hogy állsz?

Megjártuk a kötelező köröket. Minden a legnagyobb rendben. Terheléses vércukor, nagylabor, vizelet, méhszáj zártsága, méh mérete. Ráadásul 3 hét alatt egy dekát sem híztam. Nagyon elégedett vagyok. Kivéve a derékfájás, a mellfájdalom és az alvási nehézségek. De nem panaszkodom.
Luca/Máté megismeri az apukáját. :) Ez most már biztos.

Én is kisregényt kreáltam. Fotót másik hsz-szel küldök. Puszi!

Kép
Kép
share

Kép
Kép
share

Jaj köszi Share!
Ezek tök jók!!!!
Na kedden megrohamozom a Brendont!

Most már nem alszom annyit, napközben szinte egyszer sem, de este 8-kor már végem van viszont reggel 6-kor már fenn vagyok.
Örülök,hogy minden rendben van Veletek és nagyon ügyi vagy hogy nem híztál semmit!

lanett

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?