Sziasztok!
Rozus, nagyon durva a kórházas sztorid! Még, hogy neked kellett volna észrevenned, hogy gáz van. Nem semmi! Azóta jól vagy? Semmi gond?
Zsókuci, gratulálok az 53 mm-es babához!!
És igen, tényleg mindig van valamiért aggódni! És ez már nem fog elmúlni soha!
Róka komát sajnálom. Későn érő típus vagy? Na, jó nem viccelődök, mert nem vicces. Én 1x hánytam a 12. hét után, de akkor autóztunk a hegyekben.
Chesti, a kendő nagyon tuti!!
Látom, belejöttél már a megkötésébe is. Niki szeret családi életet élni, de ez így van jól. Magától nem ébred fel enni? Vagy akkor nagyon bekajálna, ha több időt hagy ki két szopizás között? Ez probléma volt nálatok, ha jól emlékszem.
Taptau, nagyon jók a fotók. Klassz pasi Máté!
Kis csibész. Kertésznek készül? Csini kismama voltál. Jövőre folyt.köv.
Viki, disznótorost majd jövőre. Hogy fokozzam még a helyzetet, gulyáslevest én szoktam szójakockából főzni, akkor tutira zsírtalan.
A húsimádó férjem is lapátolja befelé. A fűszerezésen múlik minden.
CTG: Kardiotokográfnak (CTG) nevezzük a magzati szívműködés és a méhtevékenység egyidejű, folyamatos regisztrálására szolgáló készüléket. CTG-vizsgálattal fontos információkat szerezhetünk a magzat méhen belüli állapotáról. A vizsgálatot a 36. terhességi héttől kezdődően hetenként végezzük el, félórás megfigyelési idővel.
NST: A 36.terhességi héttől végezzük hetente, majd a 38.hét után hetente 2-szer. A méhlepény elégtelenségének kimutatására szolgáló vizsgálat. Lényege, hogy a magzat mozgását követően figyeljük a szívfrekvenciaváltozását. Élettani körülmények között a nagyobb mozdulatokat szívfrekvencianövekedés követi. Amennyiben ez a változás nem jelentkezik (ún.beszűkült oszcilláció) vagy lassulás következik be, szorosabb megfigyelés szükséges.
Lucia, kitartás a diétához! De te ügyes lány vagy, meg tudod csinálni. Szigorú diétát kell követned?
1 kg fölött! Nagyon jóóó! Csak így tovább!
Ági, szép baba Ádám! Átvetted a vezetést inszem ügyben.
Taptau-val visszaszorultunk a 2. helyre. Szűcs doki érti a dolgát!
Zuzmó, hangulatos lett a babaszoba! Tetszik! Már csak a kiságy és a baba hiányzik belőle.
4D v.szeg csak januárban lesz. Karácsonykor töltjük a 28. hetet, akkor megyek a dokim rendelőjébe UH-ra, így nem akarok egyszerre sokat. A 32. hét körül még érdemes elmenni.
Hát igen, jó lenne egy kukis. Lélekben már felkészültem, hogy csak márciusban tudjuk meg az igazságot. Már élvezem a helyzetet. Mindenki kérdezgeti a nemét, és nem hiszik el, hogy nem tudjuk. A legújabb válaszom a „Fiú v. lány?” kérdésre: Gyerek!
Lanett,
www.brendon.hu. Itt találtam tetszetős figurákat. Alvással hogy állsz?
Megjártuk a kötelező köröket. Minden a legnagyobb rendben. Terheléses vércukor, nagylabor, vizelet, méhszáj zártsága, méh mérete. Ráadásul 3 hét alatt egy dekát sem híztam. Nagyon elégedett vagyok. Kivéve a derékfájás, a mellfájdalom és az alvási nehézségek. De nem panaszkodom.
Luca/Máté megismeri az apukáját.
Ez most már biztos.
Én is kisregényt kreáltam. Fotót másik hsz-szel küldök. Puszi!