Új privát üzeneted érkezett!

Andi :)
Hányingerkedek, néha nem csak azt. :( Azért már vannak jó időszakok is, nem reggeltől estig van a dolog. :)
Irigy-irigy az UH miatt. :) Nem baj, eljön majd az én időm is! :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Orsi :)
De jó, hogy minden rendben volt az UH-n :lol:
Most már én is megyek holnap először, nem volt egyszerű kivárni ezt a hosszú időt. Rmélem, nekem is jókat mond a doki bácsi.

Barbi :)
Biztos az ember, még aggódósabb lesz, ha előtte történt valami rossz, de próbálj megnyugodni, és pozitív energiát sugározni a baba fele. Biztos minden rendben lesz!

Szilvi :)
Myoma ügyben mi a helyzet?

Kép
Kép
Kép
h.nelli

Egcsi,Orsi! Remélem a rosszullétek hamarosan elmulnak. Nekem szerencsére ez kimaradt mindkettönél.

Cat! Én is igy éreztem amikor elkezdtem dolgozni, mondták is hogy milyen lelkes vagyok, meg látszik mennyire fel vagyok pörögve, élvezem hogy ujra itt lehetek. Kár hogy nem tudtak hosszabb távra igérni. Megint van jövö évi naptár formátumod? Elküldenéd légyszi?

Barbi! Biztos minden rendben van, de ha pihenni kell akkor tartsd be!!

Házunk nemsokára készen lesz, festö is végzett, már csak a parketta hiányzik aztán költözünk. Apucival most keveset találkozunk, nevekröl nem beszéltünk még, nemét meg dec. elején az UH ugyis meglátjuk mert 4D lesz, bár kibirnánk ha nem derülne ki (izgisebb is lenne)

Kép

Kép

Karmen
karmen

Cat, ha van naptárformád akkor nekem is léci küld el, olyan jó ajándék volt a tavalyi is :)
Apropó ajándék, adjatok már léci tippet, hogy mit csináltok gyerekkel ajándékot a családtagoknak? MI egyenlőre mindenféle reklámújságból vagdosunk ki képeket amire rábök Balázs és közli is, hogy azt kinek, és azt ráragasztjuk egy keményebb papírra és könyvjelző lesz belőle, annak aki olvas :) Édes nagyon amikor rábök egy forgószékre és közli, hogy helikopter, vagy a digit fényképezőre, hogy mosógép. Kifejezetten a maminak kiválasztott egy rántotthusis képet, aztán egy 20%árcsökkentéses pacát is kiválasztott=gomb. Na ezekből montázsozok majd :) De nem mindnekinek kell könyvjelző így köszönöm előre is a többi ötletet.
Erika
hurki

Erika :) ez szuper ötlet, nagyon aranyos.

Cat :) naptárformát nekem is please! enaszados@hktv.hu

Orsi :) nagyon örülök az UH-nak. Gratu. Jó növögetést!

2 apró kérdés:

1. szőlőt csak a mag miatt nem ajánlják 1 éves kor alatt a fulladás veszély miatt vagy van más ok is? Mert Bálint eteti Milánt, aki imádja, a magot kiköpi. Szerintem kutya baja tőle, de mégis hátha okosabb leszek.

2. Ha a gyerek úgy köhög, hogy éjjel semmi, nappal semmi, de ébredés után van egy perces majd megfullad hurutos-szakadós köhögése, szerintetek ez a kellemes (10 fok körüli), ámde nagyon párás időjárás árt neki vagy nem? Nagyon mennénk sétálni, de félek, hogy rosszat teszek vele.
Lszi gyors választ, ha valaki olvassa és tudja. Lassan indulnánk.

Nagyon köszi

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok!

2007-es naptár: Otthon van egy linkem ahonnan letöltöttem a naptárkészíto programot, mert idén nem kaptam formát úgy mint tavaly. Este felteszem ide a linket az otthoni gépemrol ahonnan le lehet majd tölteni mindenkinek. Egyébként sokkal jobb mint a tavalyi, érdemes.

Reditke :)
Szolo: Pont tegnap beszéltünk a bölcsis szüloin a szolorol, ahol ott volt a doktornénijük is. Azt mondta, hogy 2 ev alatt nem nagyon ajánlja, nem a magok miatt, hanem mert a héjját nem tudják megemészteni. DE mondta, hogy lehet kapni azt a nagyon feszes és vékony héjjú olasz szolot, azt lehet adni kisebbeknek is.

Szerintem a köhögés ellenére vidd levegore a kölköket. Ez lehet egy betegség maradványa vagy egy új betegség kezdete is, de nem az idojárástól.

Cat
Kép
cateye

sziasztok!

En ezt a programot toltottem le, tok tuti dolgokat lehet vele csinalni, es jol ertheto:)
http://www.ulead.com/pe/trial.htm
30 napig hasznalhato, szal addig hozzatok ossze:)
en ilyet csinaltam vele

Kép

elo is hivattam mar, nagyon klasszak lettek:)

kismamaknak kitartast, en irigykedem ezerrel:)

orsoly
orsoly

Nelli :)
Mi volt az UH-n? :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Voltam végre UH-n, és minden rendben van :lol: Pont akkorára számolta a doki, mint én, és a mérete is megfelel a korának, 13 mm. Szépen vert a kicsi szíve. 4 hét múlva kell megint menni. Kicsit megnyugodtam!

Kép
Kép
Kép
h.nelli

sziasztok

gratulálok az újabb pocakos kismamiknak! Jó. hogy újra megint ennyien lettek :lol:

tali ügyben mit szólnátok helynek az IKEA-hoz? szegény Edi, ne nála hordjuk szét állandóan a homokot :lol:
lehetne akár gyerekmentes összefutás is, ami csak anyukákról szólna. lenne kedvetek? más ötlet? ugye abban azért egyetértünk, hogy talira szükség van :D

Bogár
Kép
Kép
bogár

Cat :) köszi az infokat.
Naptáros programot feltennéd?

Orsoly :) hogy műxik ez? én béna vagyok ehhez nagyon, help!!!!!!

Nelli :) Ez nagyon jó hír. Gratu!!!!!

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok!
Délelőtt voltam a dokimnál, babóca jól van, már 4 cm, mozgott keze-lába, legalábbis mindegyikből az egyik, mert ennyit mutatott meg. :lol:
Innentől aztán a rossz hirek: TErhességi polipom van, doki szerint semmi ok, gyakori, elmúlik. Aztán eléggé lennt tapadt a méglepény, ez is húzódhat még felfelé szerinte. Volt vkinek vmelyik?
És mindezek mellé megtudtam, hogy Ő jövőre már nem vállal szülést, csak terhesgondozást, s ráadásul úgy néz ki, hogy azt a kórházat, ahol Pétert szültem, s most is szerettem volna, nyáron bezárják. :cry: Pedig a környék legjobb kórháza volt, negativ tapasztalatokat soha nem hallottam. Igaz, hogy szerény felszerelések, viszont fantasztikus személyzet. Szóval kezdenék lassan megnyugodni, hogy 10. hét, talán minden rendben lesz, és akkor jönnek az ilyen hirek. :(

Cat! Naptárlinket én is várom. :) Tavaly is nagyon bejött.
Karmen! HÁzhoz nagy gratula! Most még anyukádéknál laktok? Pihenés szempontjából biztos jó volt, ugye?
Bogár! Magatokról nem is irsz? Egy IKEA-s taliban én is benne lennék, csak nem hiszem, hogy kapnék ágyat, hogy vizszintesbe feküdjek, és nálam az nagyon gyakori az utóbbi hetekben. :roll:
Leone! Te hogy vagy? Pocak? Neme?
Orsi! NÁlad a család tudja már a nagy hirt? Nekem csak anyukámék és húgomék, karácsonykor szeretnénk elmondani, de néha nagyon nehezen birom. :wink:

Kép Kép
Kép[/url]
pandi28

Andi
akkor legalább már ketten leszünk a talin. a játszószőnyeget pedig kölcsönveheted a gyerekektől, szerintem senki nem szól majd rád :lol:
barátosnémnak, aki szülés előtt áll, elől és nagyon lent tapadt meg. idővel feljebb ment. állandó pihenésre ítéltetett. neki is van már egy nagyobb, nem hiszem, hogy túlzásba vitte volna a fekvést és már a 33. hét körül jár. polipokról no infom.
és köszi kérdésed. Eszterem anyuéknél, ezért is a tengernyi időmből jut egy kevéske a netezésre is. 1 vagy 2 gyermek jelenléte igen nagy különbséget mutat. anno az elején még eggyel is alig ment. Zsókám épp náthás. már battyog, de még nem teljesen egyedül. tolja maga előtt az autót, babakocsit. motorozni viszont imád:)
Eszter meg a cserfes nagylányom, állandóan karattyol és kioktat.

ja, és bizti sikerül másik dokit találni. ne ezek miatt izgulj. én pldul biztos voltam benne, hogy a dokim szabin lesz a szülés idején. még jó, hogy előre tudod, és van időd kutatgatni:)

csajok,
én most élem újra a gyerekkorom. mármint, ahogy ajándékokat nézegetek a csajoknak odáig vagyok meg vissza. jó-jó persze könnyű két csajosnak. én nem tudom, hogy a fiús anyukák hogyan oldják meg? autós témákban nem vagyok nagyon szakképzett. tényleg, Ti mivel lepitek meg a törpéket?

Leone
nekem is megsúghatnád a nemét :lol:

Bogár
Kép
Kép
bogár

lenntapadó lepény és polip ügyben sajnos nincs infom, de egyetértek Bogárral, hogy még bőven lesz időd dokit találni, persze ha ki nem találják és be nem vezetik, hogy nem lehet orvost választani a szüléshez.
Kórház bezárások no comment :(
Gondoljunk inkább a 4 cm-es kis mocorgóra, az a szép és jó hír :)
Elhiszem hogy nehezen bírod. én is olyan vagyok, hogy azonnal világgá kürtölném ha pocakos vagyok illetve voltam.

Bogár :) én is egy gyerekes. Hát, tényleg összehasonlíthatatlan. Minden túlzás nélkül, ezt félkézből guggolva is meg lehet oldani (persze a kisebbik van velem, aki alapban egy kis dupla halak csillagjegyű tünemény kölyök, egy órát képes egy cipőfűzővel eljátszani, ha hagyják). Bálint mondjuk sosem volt ilyen.

Hidd el, ha fiaid lennének, akkor már simán tudnád hogy működik a betonpumpás teherautó meg hogy mi a különbség az exkavátor és a markoló között és hogy igenis létezik a világon lánctalpas toronydaru is :lol: :lol: :lol:
Szóval tök furi ez, hogy én meg megyek a fiú játékok közé és nő létemre (bár meg kell mondanom sosem szerettem babázni, mert bátyám hatására én is mindig autókkal akartam játszani) azon gondolkozom, hogy milyen jó, hogy fiaim vannak, mert a rózsaszín szárnyas póniktól hülyét kapok. Mondjuk a romboló action menek sem jobbak, de ott még nem tartunk :lol: :roll:

Edit
Kép

Kép
reditke

Edit
miket nem mondasz. ez nekem mind kínai, a markolót kivéve. nahát nekem is bátyám van, játszottam én autókkal is, de a baba volt mindig is az igazi. rózsaszín póni még nincs, remélem ezt a részét kihagyjuk.
én 1 gyereket net mellől fél kézzel. nekem rák-ikrek és ő is összehasonlíthatatlan egy skorpióval :lol: de így egészítik ki egymást.
cipőfűzőhasonlat aranyos :lol: és ismerős!

Bogár
Kép
Kép
bogár

Andi :D
poliphoz hozzászólni nem tudok, a mélyen tapadó lepény tök gyakori. nekem a fiúkkal olyan volt, rálógott a méhszájra.
simn felhúzódik később ahogy nő a méh, nem fog gondot okozni.

nálunk tudja a család egyrészt nehéz lenne a pocakom titkolni, másrészt nem is akartam volna.
család tudja, 1-2 ismerős, a 12. hét után lesz teljesen nyilvános a dolog.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Edit :D
olyan jót mosolyogtam azon, amit írtál :D
tényleg abban lesz járatos az ember amilyen neműek a gyerekei.
a duplo nekem is szimpatikusabb, mint a pónik :D :D

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Jó régen nem írtam már, de elkezdtem Dominik mellett dolgozni itthon. Ami nagyon jó egyrészről, másrészről viszont fárasztó.
Viszont kérdésm lenne, hátha ti okosabbak vagytok ezügyben.

Tanácstalan vagyok. Úgy terveztük, hogy decemberben visszamegyek a dokihoz (Arnold doktor :Schömpfi) mivel megvolt a 6 spontán próbálkozós hónap eredménytelenül, amit a doki kért. Errek kapom folyamatosan az infókat a tv-ből illetve ismerősöktől, hogy megszűnik a kórház és hogy januártól csak a lakhelyhez kijelölt 3 kórházat lehet csak igénybevenni. Valaki tud ezekről valamit, mert most nem tudom mit tegyek.

Kép

Kép
pkagi

Andi, Nelli! Gratulálok!

Andi! Igen, szüleimnél lakunk, valoban kényelmes hogy ha kell Orsival ök foglalkoznak. De akkor is nagyon várjuk a költözést, Orsival nem sok gondom marad, mert marad a mostani bölcsiben és apuka hozza-viszi, igy 5-6 óra lesz mire hazaérnek.

Nálunk is bezár a korház szülészete, én is ott szerettem volna megint szülni:(

Kép

Kép

Karmen
karmen

Bogár :)
Én benne vagyok egy taliban, akár Ikeás akár nem, de agyerek nélküli verziót preferálnám. :D :oops:

Én kimondottan élvezem a fiús játékok közötti válogatást, nálunk csak az jöhet szóba aminek 4 kereke van. Lego a nagy sláger, de abból is csak az autósak, jármüvesek. Én gyerekkoromban is utáltam a babákat, de a mostani hiper szuper beszélo, arckifejezos, sunshine barbiektól meg idegbajt is kapnék a pónikról nem is beszélve. :D

Ági :)
Szerintem hívd fel az Arnit, és kérdezd meg. Engem is érdekel a válasza, a jövöt illetöen. Leginkább az érdekel, hogy Ö visszavonul-e, vagy megy máshova pl. János kórház, mert én inkább fizetek az ellátásért, minthogy vadidegenekhez menjek.

Gratulálok a kis mocorgóhoz! Hidd el csak ez számít, semmi más, hogy itt jó híreket kaptatok. A lepény és a polip nem fog gondot okozni, tényleg gyakori.

A kórház bezárást rettentoen sajnalom, örület ami most itt megy ezzel kapcsolatban. Amin kiakadtam, hogy egy idos néni bejelentkezett csontritkulás vizsgálatra, és 2008 áprilisára kapott idopontot. Most volt a TV-ben. :evil: :twisted: :shock:

A naptárprogramot még nem volt idom elobányászni, este már nincs idom a gép elé ülni, de hétvégéig megoldom. Orsoly programját letöltöttem, és azt próbáltam, de még csak a képek betöltésénél tartok.

Cat
Kép
cateye

Andi, Nelli gratula a kis mocorgókhoz!!!
Ma voltunk tanácsadáson, Luca baba 4410gr. Megdícsérték a csajszit, hogy nagyon szépen gömbölyödik (3350-el született, 3250-el jöttünk haza). Nem csoda, amennyit a cicin lóg.Ma 29 napos a csibe:).
Lujza
lujza

Lujza :D
örülök a jó híreknek :D

Cat :D Bogár :D
én is benne lennék :D gyerek nélkül is (bár 1-t viszek magammal :D de sok vizet még nem fog zavarni :wink:)

Orsi
KépKépKép
icsilya

sziasztok!

reditke hol akadtal el naptarilag?:) ha barmiben segithetek a programban, szoljatok, bar profi nem vagyok, de nagyjabol vegigprobaltam mindent:) en amugy itt hivattam elo: www.foto.hu, nagyon szepek lettek, es most dec 31-ig akcios naluk az a4-es, igy jo aron vannak a naptarjaim egyelore :lol:

ja de nekem holnaputan lejar a program hasznalata, utana mar csak emlekezetbol fog menni:)

orsoly
orsoly

ja tali: en nem nagyon tudom hova tenni a gyerekeket, viszont ha viszem oket, az Ikeaban en tuti egy szot nem tudok valtani veletek....nem lehetne megis Edieknel? :lol:
orsoly

Lujza :)
De jó, hogy szépen fejlődik Luca baba :lol:
Köszi a gratulációt!

Cateye :)
Én a két csaj után meg csak lányos jétákokkal vagyok körülvéve :lol:

Már nagy a hasad :lol: Nekem csak fel van fújódva.

Meglátod, minden rendben lesz, ne izgulj nagyon!

Tegnap megkaptam a kiskönyvem :lol:

Kép
Kép
Kép
h.nelli

Orsoly
ha gyerekmentes lenne, azt mi is csak este tudnánk megoldani:) ha apjukod elvállalná őket!?
lehetne hétvégén is, a dolgozó nők miatt:), de akkor is gyerekmenteset lehetne szervezni, mert ha én is 2 gyerkőccel mennék, tuti, hogy az nem traccsparti lenne :lol: (persze más nyugodtan hozhatja :lol: )

csajok, akkor időpontjavaslatokat adtok? másvalakit érdekelne még? meg, ha így meg tudnánk oldani, akkor sokkal többször is összefuthatnánk.

Cateye
én babaimádó vagyok, persze soha nem ússzuk meg olcsón, mert a minőséget szeretem. a babán kívül azért még sok csajos játék is van. babaház, bababútorok, de mindezek fából. lego is jöhet, de hál istennek a robotokból, várépítésből, hadseregesdiből majd kimaradunk. nagy tapasztalatom van, ugyanis a szomszédban két nagyobb fiú lakik.

Bogár
Kép
Kép
bogár

Bogar este bevallalja apa, persze, de este nincs nyitva az ikea:) akkor mar inkabb menjunk el valahova kajalni meg dumalni:)
orsoly

Sziasztok

Holnap megyek Arnold dokihoz.
Vérvétel lesz és megbeszélés aztán majd meglátjuk.

Képzeljétek Dominak volt egy pókcsípése, ami helyén tályog lett. Ma megyünk a Heim Pál sebészetére.

Kép

Kép
pkagi

Sziasztok!
Pkagi
Ne haragudj ,hogy belekontárkodom ,de én is Arnold dokihoz járok.
Valóban rebesgetik,hogy jövőre megszűnik de doki még nem mondott tutit erre.Viszont amit már bevezettek itt a Schöpfibe az okt.31-től fizetni kell ,ha nem körzetes vagy és benttartózkodással járó vizsgálat van.
1× 4000.-ft a nem körzetes miatt , és további naponkénti 1000.-ft uez miatt.
SZép mi? De én in inkább fizetek, ha már megbízom benne és végre valaki lelkiismeretesen foglalkozik velünk.Holnap én is megyek hozzá és rákérdezek ,mert aggódom emiatt .
Mégegyszer bocsi ,sok sikert nektek is a köv.babókához.
Jucu

Kép

Kép
jucu

Jucu :)
Köszi az infot. Hát én is fizetek mint a katonatiszt, ha kell, eddig úgyis fizettük a fizetos szobát meg a dokit, most még jön a plussz díj is. Ebben csak az a szép, hogy akkor minek fizetjük a TB-t? :evil: :twisted:

PKági :)
Mi volt a Heim Pálban? Mit csináltak?

Drukk az inszemekhez!!!!

Nelli :)
Neked is drukkolok, hogy hamarosan kisautókat is kelljen vásárolnod, gondolom nem bánnád. :D :wink:

Egcsi :)
Merre vagy ? Volt UH ?

Tali
Hát ha gyerekmentes lesz, akkor ne az Ikeában legyen. Mondjuk Vista Cafe? Idopont: dec 8-a péntek?

Cat
Kép
cateye

Cat :D
nekem jónak tűnik :D
a vista meg tökéletes hely... a régi jó kis talik :D

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok.

Megjöttünk a Heim Pálból. Kapott egy párakötést Domi és szombat reggel éhgyomorral kell vinni és altatásban nyitják fel, de ahogy felébred jöhetünk haza.
Amúgy egy kis hős volt mert alig sírt amikor piszkálták neki.

Jucu :)
Köszi az infot. Az én infom az hogy eddigi állás szerint március 31-ig tuti meglesz a kórház. Én optimista vagyok addig csak összejön a kistesó. :)

Kép

Kép
pkagi

Sziasztok!

Bocs, hogy most senkire nem reagálok, de el vagyok havazva. Tegnap megjöttek a szüleim! :D Késtek egy csomót, de itt vannak. :D
Hétfőn kezdődik a suli...remélem nem leszek nagyon cudarul, az utolsó 2 napban mintha kicsit jobban lennék. :) Az UH még 2 hét, de gyorsan el fog menni az idő.... :)

Mindenkinek üdv!

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

voltam ma UHn :D crl 3cm :D és gyönyörűen nő. a gép 10+0nak írta :D :D :D :D

Orsi
KépKépKép
icsilya

Innen lehet letölteni az én kalendáriumomat. Egyszerűen kezelhető, így ezt csinálom inkább meg.

http://www.snapfiles.com/downloadfind.p ... 0&st=tkexe

A program neve Tkexe Kalender.

Cat
Kép
cateye

nekem dec 8 lehet hogy nem lenne jo, esetleg rakovetkezo hetfo? Vista jo, masik topikkal is odajarunk :lol:

cat erdekes, mert en ezt a tkexet is letoltottem, es a masikat talaltam jobbnak:) amaz szerintem tokecceru, de lehet tuningolni:)
orsoly

Sziasztok,

Vagyok én is, de mostanában csak olvasni van erőm. Taliban én is benne lennék, de nekem is csak este jó, ha gyerekmentes lesz. Vista például szuper, és jó nekem a 8-a, péntek. Olyan rég találkoztunk!

Pkagi :) Szegény Domi! Remélem, hamar túl lesztek rajta!
Lelkiismeret furdalásom van, mert nem válaszoltam neked. Már nagyon régen kérdezted, hogy írjam le, milyen két babával. Sajna mostanában nincs erőm már estére, napközben meg alig ülök géphez. Talán ezzel egy kicsit válaszoltam is a kérdésedre. :)

Mi is jártunk a János kórház sebészetén. Zéti kismotorral nekihajtott a szekrénynek. Pont a szeme felett repedt a bőr, és az iszonyúan tud vérezni. Persze ez este történt, úgyhogy a tök sötét Jánosban kocsikáztunk 20 percet, mire nagy nehezen megtaláltuk a sebészeti ügyeletet. Amúgy Zéti jól viselte, ott már arra kellett vigyázni, nehogy megint megsérüljön, mert annyira rohangált. Sajnos igen élénk fiú, úgyhogy azt hiszem, lesz még néhány hasonló eset.
Zalánka is szépen nő. Nagyon édes, nevetős fiú. Már tud hasra fordulni.
Karácsonyi ajándékok: én sem bánom, hogy fiús játékok között kell keresgélnem. Bele lehet jönni. :)

Minden pocakosra sokat gondolok!

Puszi, Alena

Kép [/img]
alena9

Sziasztok! :D

Alena :)
Igazi szívtiprók lesznek a fiúkból! Jajj a csajoknak! Ez a bugyilehúzó nézés Zétinél nem semmi! :wink:

Nekem sajnos nem jó a 11-e hétfo, sot onnantol semmelyik nap, mert nincs bébiszitterunk, utazik Luxembourgba. Így minden nap rohanok a fiúkért a bölibe, aztán haza. Így kicsit magam felé is húzott a kezem, amikor 8-át javasoltam.

Orsoly :)
Szerintem jó a Te programod is, de nekem túl bonyolult. Én egyszerure vágyom, és naptárban is ezt preferálom, nem szeretem a mesefigurásat, tengerzúgásosat stb. :D A Tkexe meg rém egyszeru, de nekem most nincs idöm pöcsölni bonyolultabbal. Zoli meg aki kisujjból megcsinálná, nem akar ezzel foglalkozni, csak a nyomtatást vállalja.

Gratulálok a kis 3 cm-s manóhoz! Hol volt ez az UH?

Cat
Kép
cateye

Tali
jó a 8-a. hánykor legyen? tali előtt még a mikulással is összefuttatom a csajokat. ott merre felé lehet egyszerűen parkolni?

Alena
látom Te is érzed már a 2 gyermekes családanyák időbeosztását:)

Bogár
Kép
Kép
bogár

Tali: Én 3-ig dolgozom, utána bármikor jó, mondjatok idopontot. Parkolási lehetoség engem is érdekel a kornyéken.

Cat
Kép
cateye

Veszprémben, az itteni dokinál :D
legközelebb 2.5 múlva megyek a 12. heti szűrésre, mert utána még megyünk a praxisba is.

Orsi
KépKépKép
icsilya

hat jo, akkor en ugy tunik lemaradok a talirol. sebaj.

Bogar madach ter talan.
orsoly

Orsi! gratula a 3 cm-es mocorgóhoz. :lol: Veszprémben fogsz szülni is?

Taliért irigykedem nagyon.

Kép Kép
Kép[/url]
pandi28

Andi :D
egyre valószínűbbnek érzem.
bár tegnap egy cosmó lényeges dolgot nem kéreztem meg, de majd a 12. héten megteszem.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Cat
azért én kb. este 7 körülre gondoltam volna:)

Bogár
Kép
Kép
bogár

Bogár :)
Nekem ok az is, de én taxival megyek. Ugyanis voltunk tegnap a városban a Vörösmarty térre akartunk kimenni a gyerkőcökkel, de parkolni sehol nem tudtunk 1 km-es körön belül, így hazahúztunk. A Madách téren építkeznek, no chance.

Nem is mész vissza a Sote-ra a dokidhoz?

LÁNYOK!!!
Vigyázzatok a ulead fotó programmal!!!! Tegnap Zoli megpróbálta leinstallálni, de letörölte az összes set up exe parancsot a program fájlból, letörölte az email proginkat és a Mozilla Firefoxot is többek közt. Kb 3 órát dolgozott vele, mire vissza tudta nyerni az adatokat, de a Task Barból még mindig nem tudjuk kiírtani. Ne töltsétek le, nem éri meg, hogy legyalulja a rendszert.

Cat
Kép
cateye

de még megyek hozzá is :D
megbeszéltem vele, hogy alapvetően Vp. de előfordulhat, hogy ugye Pesten leszek - ha akkor is ennyit fogok Pestre járni- és akkor hozzá mennék.
Megértette, jó fej volt - hozta a formáját.

Nekem jó az este pénteken. :D

Orsi
KépKépKép
icsilya

cat: bocs az uleaddel, nalunk semmilyen problema nem volt vele. es a babaszobasoknak sem, pedig rengetegen letoltottek. nem hiszem hogy azzal lett volna a problema.

jo talit nektek. kar hogy edieknel teljesen kilottuk.
orsoly

Orsoly :)
Hogy installáltátok le az uleadet ? Olyan programösszetevoket torol ki a gepedrol, amik nelkul nem indulnak el a programok. Nekunk újra kell rakni a teljes windowst. Lehet, hogy a babaszobások és még Ti sem installáltátok le, csak lejárt, az nem ugyanaz. :( Megjegyzem a probléma nem csak nálunk merült fel, a ulead fórumon is szentségelnek, mert más is így járt. :?

Csajok :)
Akkor péntek este tali este 7-tol a Vista Cafében. Felhívom Virágot és Beát is, mert sosem néznek be ide, ha erre várunk. :D :wink:

Cat
Kép
cateye

Cat :)
köszi a progit. Sikerült és nagyon egyszerű tényleg. Már csak nyomtatjuk és köttetjük, aztán örülhetnek a nagyik :)

Jó talizást péntekre!

Edit
Kép

Kép
reditke

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?