Sziasztok!
Délelőtt voltam a dokimnál, babóca jól van, már 4 cm, mozgott keze-lába, legalábbis mindegyikből az egyik, mert ennyit mutatott meg.
Innentől aztán a rossz hirek: TErhességi polipom van, doki szerint semmi ok, gyakori, elmúlik. Aztán eléggé lennt tapadt a méglepény, ez is húzódhat még felfelé szerinte. Volt vkinek vmelyik?
És mindezek mellé megtudtam, hogy Ő jövőre már nem vállal szülést, csak terhesgondozást, s ráadásul úgy néz ki, hogy azt a kórházat, ahol Pétert szültem, s most is szerettem volna, nyáron bezárják.
Pedig a környék legjobb kórháza volt, negativ tapasztalatokat soha nem hallottam. Igaz, hogy szerény felszerelések, viszont fantasztikus személyzet. Szóval kezdenék lassan megnyugodni, hogy 10. hét, talán minden rendben lesz, és akkor jönnek az ilyen hirek.
Cat! Naptárlinket én is várom.
Tavaly is nagyon bejött.
Karmen! HÁzhoz nagy gratula! Most még anyukádéknál laktok? Pihenés szempontjából biztos jó volt, ugye?
Bogár! Magatokról nem is irsz? Egy IKEA-s taliban én is benne lennék, csak nem hiszem, hogy kapnék ágyat, hogy vizszintesbe feküdjek, és nálam az nagyon gyakori az utóbbi hetekben.
Leone! Te hogy vagy? Pocak? Neme?
Orsi! NÁlad a család tudja már a nagy hirt? Nekem csak anyukámék és húgomék, karácsonykor szeretnénk elmondani, de néha nagyon nehezen birom.