Hahó UbiPapa!
Látod, ha most rosszindulatú szeretnék lenni, akkor azt mondanám, hogy a gyermekeket te csak reprezentációs célokból tartogatod!
A kérdés nem lökött. Utánagondoltam és arra jöttem rá, hogy igazából, ebből a szempontból, nem kaptam egy megfelelő és követendő modellt, vagy is se apám, se nagyapám nem volt egy fénykép-hordozós alkat, így nem meglepő, hogy váltam azzá. Ez magyarázható azzal is, hogy hasonló alkatok vagyunk, hiszen a munkánknak, illetve a munkánkban élünk: a barátaim a munkatársaim, kollégáim. Azoknak, akik nincsenek up-to-date a családfámmal kapcsolatosan, nos azokat általában meg szoktam hívni magamhoz, és akkor lerendezzük a gyereknézegetést. Akik meg nem tudnak a távolság miatt átjönni hozzánk - azoknak egy halom digitalizált fénykép van a számítógépembe, és azzal frissítem fel memóriáját.
Szóval, imádom őket, mindahányan vannak URL, IRL (in real life) és virtuálisan is gyakran.
Azonban a desktop-ra még nem raktam ki őket, de ha van valamilyen jó progid, amit ezt megoldja, akkor nyitott vagyok a kérdéssel szemben.
Kedves erzsi!
És mibol gondolod, hogy a férjek szeretik a sört?
Ez valami rejtett összefüggés? Vagy hibás általánosítás?
Viszont ha Martini-vodkaról (shaken, not stirred) lenne szó ...
)
vito