Új privát üzeneted érkezett!

Jó estét!!Megjöttünk végre!!
Nemtudom,hogy mi ütött Ádiba,de ma agész nap rugdosott!!
Úgylátszik megint hallgatott rám,és belehúzott!!Okos kisfiú!!!!!!!!
Málna!!Mit választottál?
Candi!Hol vagy?
Dóri!Te?
Meli!Gratulálok a babádhoz!

Kép
bea27

Bea
hogy vagytok Ádival ?????

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki

jó éjt Mindenkinek !

holnap szörnyű napom lesz bent a melóban !

megyek aludni !

vasárnap jönnie kellene pirinek
gondolom, majd megjön jövő csütörtökön, hogy jól a képemre essek ! :evil:

vvviki

Hello,

csak benézek.

Bea, örülök, hogy Ádika reagált, és ma kimocorogta magát. Már nem sokáig teheti odabent.

Nekem valószínűleg most nem volt pé-m, legalábbis Bilings-"bácsi" szerint...

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Jó éjt mindenkinek.

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!

Na végre idejutottam :lol:
Ma itthon volt apa ugyhogy nekiálltam a fürdőszobának és kisuvickoltam. Holnap megcsinálom a konyhát aztán szombaton a két szobát -persze ez a terv aztán ki tudja mi lesz :roll: . Vasárnap megyünk Pestre (a multkor szombatot irtam, totál el voltam tájolva :oops: ) cirkuszba aztán valószinüleg Cora v. Auchan -szétnézünk ha már ott vagyunk. Bár én utálom az ilyen tömegnyomoros helyeket :roll:

Musz
Olyan édes nyulgyerek :lol: Rakhatnál már fel pocis képet sztem még messze lehetsz attól, h zsákokat kelljen magadra venni :wink: :lol:

Bea
Nekem Dani végig nagyon lusta volt viszont szülés közben mindkettő mozgott ami iszonyatosan kellemetlen :? Mozgásokat nekem sem kellett jegyzetelnem.

Málna
Gyerkőcök nagyon örültek az ajándékoknak -főleg Lili volt bezsongva. Mikulás sajna nem volt mert a 2 lehetséges jelöltünk közül egy sem ért rá igy éjszaka jött a nagyszakállu :wink: :lol:
Győzike melyik sztorijára gondolsz? A kutya köjkeire? Az tuti szinjáték volt. Viszont azóta szegényt el kellett altatni. Nem irom le miért, nem akarom felzaklatni a kismamikat bár lehet, h a tv-ben már látták.

Anna
Sajna előfordulnak ilyen esetek, de szerencse, h Marcinak nem lett baja. Vegyszerekkel én is nagyon óvatos vagyok. Pl a fürdőt- WC-t is csak akkor takaritom ha Dani alszik v. nincs itthon. Biztos ami biztos.....

Hallottátok, h mégis marad a szabad orvos választás???!!!!

Candi, Sziszi, Málna, Vvviki, Zsizsik (remélem nem hagytam ki senkit, ha igen bocsi :oops: ) dupla csikos tesztet a karácsonyfa alá :wink:
Ja Eszti épp ma jutott eszembe nekem is! Nagyon eltünt!

Na megyek mert Lili még nem alszik és reggel megint nyügi lesz mert nem alussza ki magát. Na már kezdi is az egyezkedést... :roll:

Kép
Kép
mókuska

Sziasztok!

Málna, meg tudlak érteni, nekem kb. 2 hónapja volt ez a koorszakom, hogy körülötem mindenki babás lett és nekem meg sehol semmi... NAgyon rossz érzés:(((
De meglátod, hogy minden rendben lesz, és érkezik a kis pocaklakó! Nekem is fájdogált kicsit a pocim, amikor teszteltem, ez belefér! Mikor tesztelsz??? Nagyon várjuk! Addig is nagy-nagyon sok drukkkk!!!

Ildi, hát neked hogy van ennyi energiád takarítani??? Két gyerek mellett? Nekem már napok óta a fürdőszobában várja a leander, hogy a tetveket lesikáljam róla, előkészítettem a szappanos vizet is, de valahogy még nem jutottam oda...
Mostanában a délutáni alvás a nap fénypontja, olyan jókat tudok aludni, mikor MArcit lefektetem:) Csak olyan hamar felébred...

Nálunk jövő héten 3 nap is jön Mikulás, vagyis mi megyünk. Hétfőn a párom főnökének a gyerekeinek az ovijába,ahol már harmadik éve a párom a Mikulás! Most minket is hívtak, kíváncsi vagyok, MArci észreveszi-e a csalást! Aztán kedden anyu munkahelyére megyünk, szerdán meg a baba-mama klubba jön a Télapó!

szabad orvosválasztás: én is ma este hallottam a híradóban, hogy az egészségügyi bizottság a PArlamentben mégis jobb belátásra jutott, és engedélyezi a szabad orvosválasztást! Beutalóval bármelyik kórházba lehet menni! Akkor ezek szerint a kismamáknak sem kell fizetni, bár oda nem kell beutaló...
Holnap fel is hívom a dokimat:)

Anna és Marci
KépKép
Kép
anna78

jó reggelt !

be vagyok havazva !

hogy vagytok ??????????????

vvviki

SZIASZTOK!!!!!!!!!!!!!!Csak gyors eredmény:nyaki redő :1,5mm,azaz tökéletes!!!!!!!És ez a dokika is azt mondta,hogy jó kis aktív gyerök...akarommondani nagy,mert néhány nappal nagyobb a koránál!!!!!!!!!De hogy ne legyen az élet olyan egyszerű és rózsaszín,íme nálam is egy nagy fekete felhő,ami egy picit beárnyékolja az amúgy hibátlan terhességem:a lepény a mellső falon,kicsit a méhszájra húzódva.....HURRÁ :x :x :x
Szóval mostantól gyakran élvezhetitek társaságunk,mert csak napi 4 órát endgedélyeztem magamnak a munkában!!!!!Ma is csak 10-14-ig leszek és csak kiszolgálok.....hát ez van!!!De nem vagyok nagyon megijedve,mert tudom,hogy milyen erős és egészséges vagyok és vigyázok is magamra!!!!!!!Az unokatesóm 3 héttel előttem jár,lombikos,elöltapadtméhlepényes...és most mászott meg egy 6emeletes sóbányát Lengyelo-ban!!!!!Azt hiszem nekem sem lesz semmi bajom!!!!!De azért a drágámat felkészítettem a nyugdíjas szex kilátásba helyezésével!!!!!!És képzeljétek,az elmúlt egy hétben akkorát nőtt a pocim,hogy tegnap mindenhol átadták a helyet.....

Réka,amit neked ajánlok,az a köv.topik:szülészetek,Káális párok fóruma!!!!!Ott mindenki hasonló cipőben jár,mint ti és szerintem többet tudnak segíteni,de mi is szívesen válaszolunk,ha tudunk!!!!Én pl.nem tudok olyan sok mindent a témáról,csak annyit,amennyit az uncsitesómtól tudok!!!!!

Lányok,látjátok,hogy máris sokkal többet beszéltek a saját érzéseitekről,pedig még mindig nehéz és elkeserítő,de mindig úgy kell hozzáállni,hogy egészségesek vagytok,boldogok vagytok,szeretitek egymást,mindenben támogat a párotok(mert szerintem nem sok nő mondhatja el,hogy ilyen szerencsés helyzetben van,mint mi)és úgyis sikerülni fog!!!!!!Mondjuk én anno még nem jutottam el arra a pontra,hogy sírjak,vagy haragudjak magamra,mert nem jött össze,de ez azért van,mert eleve nagyon erős és optimista vagyok...lehet,hogy nektek is kicsit ez kéne.....sokat segít ám,még akkor is,ha azt hisszük,hogy nem fog menni!!!!!!

Bocs a szófosásért.....délután jövök még,addig is jók legyetek!!!!Puszi

Kép Kép
meli1118

Csajok,én nem értem,hogy hozzátok már miért jött a Miklós????Nem 5.-én éjjel jön???????

Anna,a leander fonákjára nehogy kerüljön szappanos víz,mert elpusztulnak a levelek!!!!Sokkal jobb lenne,ha vennél Pirimort,lefújnád kint az udvarom,aztán ha megszáradt bevinnéd és smmiképpen se teleljen 10 foknál magasabb hőmérsékleten,mert a meleg miatt tetvesedik....bocsi előbújt a szakbarbár,nem bírok vele :lol: :lol:

Kép Kép
meli1118

Ja és Réka,a barátnőmnek a Forgácsban sikerül a 3.inszem.nála detto ilyen tünetek vannak,a párja teljesen egészséges!!!!!!már egy éves a kislánya!!!!!!!szóval ne add fel!!!!!Az unoatesómnak a 4.lombik sikerült most!!!!Szóval aki gyreket akar,annak előbb utóbb összejön!!!!!

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!Csak benéztem,mert hulla fáradt vagyok!Korán keltem,mert Anyut elkisértem a laborba,és most jöttünk meg!Majd később jövök!Csak életjelet adtam magamról!
Mindenkinek szép napot! :lol:

Kép
bea27

Sziasztok!
hogy vagytok, ki, hogy készül a karácsonyra? Én azt hiszem mam már rendesen szembesülni fogok azzal, hogy itt van december, tuti ezer ember lesz a boltokban, ráadásul péntek is van :roll:
Mókuska erre te is készülj fel idegileg, ha hétvégén néztek be a multikba!
Mikulásos képeket majd tehetnétek fel ide is a gyerkőcökről. De jó is nekik...
Málna: látod a hasfájás lehetjó előjel is,mi inkább ebben bízzunk most jó?
És Vikinek is szurkoljunk.
Hoppá: hőd alapján is ezt érzed, hogy nem volt pé? Vagy nem méred? Lehet, csak eltolódik a ciklus és most még lehet nem?
Műtét óta nekem is összezavarodott a ciklusom, kicsit később van pé.
Meli: örülök, hogy rendben van a bébikéd, ésŐ is óriás lesz ezek szerint, mint Ádi.
Biztosan nem fog problémát okozni ez a lepényke, ha valaki ilyen pozitív gondolkodású, azzal, csak jó dolgok történhetnek. Pihizz sokat.
majd még jövök

Andi
candi

Sziasztok!

Nincs sok időm, Dani alszik és muszáj vasalnom mert rengeteg ruha vár :twisted: Délelőtt a konyhát sikáltam, de csak a feléig jutottam...

Anna
Hát elég nehéz Dani mellett bármit is csinálni, de muszáj. Mindig ilyentájt szoktam nagytakaritást csinálni aztán karácsonyig már csak a többi "apróság" marad :roll:

Meli
Nyugi, a méhlepényem ue volt Lilivel. Elől fekvő és elérte a belső méhszájat. Nekem hetente kellett UH-ra járnom egész addig mig a méhszájtól feljebb nem huzódott. Mikor kiderült egyből eltiltottak a fürdéstől (vagyis csak tusolni), szextől és elvileg az emelgetéstől, sok pihi... Na azért ennyire nem voltam óvatos, de egy kicsit jobban vigyáztam.

Ma mikor kávéztam Dani szokás szerint oda jött kéregetni. Gondoltam a poharába teszek egy kis tejszinhabot hagy nyalogassa.... Na ja....A kiskanállal az ágyra kenegette :roll: (még jó, h le van takarva pléddel mert az mosható :wink: ) Mikor elvettem tőle olyan hisztit levágott, szó szerint tombolt. Alig birtam megvigasztalni :roll:

Megyek mert ki tudja meddig lesz nyugi

Kép
Kép
mókuska

Sziasztok!

Marad még a szabad kórházválasztás

http://www.tv2.hu/tenyek/cikk/135172/

:!: :!: :!: :!:

Meli

Örülök,hogy örülsz!!! :wink:
Szóval majd egy pár év múlva nálatok is többször fog jönni a Mikulás.
Holnap jön Gödöllőre.Kedden este itt Bottyánban fogja járni az utcákat , 6.-án pedig Máté keresztapja fog beöltözni ,és bekopogtatni hozzánk :lol: :lol:
Azt hiszem sok fényképet fogtok nézegetni!!!
:lol: :lol:

Tök jó ajtódíszt vettem(legalábbis nekem tetszik)
(Tesco gazadságos :lol: :lol: 1990.-)

Kép

málna2162

Sziasztok,

gyorsan írok egy kicsit, aztán nyomás haza, végre.

Hoppá
Hihetetlen mennyire egyformán működünk. Eddig utánozlak mindenben :cry: , nekem sem volt pé-m ebben a hónapban Billings szerint.

Málna
Ugyanezt írtam én is, hasonlóak az érzéseink a gyerekgyártással kapcsolatban, irigykedem másokra jóértelemben. Ezen nehéz változtatni, belülről jön. Könnyen fogom mondani másoknak én is, hogy úgyis sikerülni fog, ha már nekem is lesz pocaklakóm. :oops:

Szép az ajtódísz és tényleg nem volt drága. Én is szeretem az ilyeneket.

Meli
Vigyázz azért magadra, bár koraterhességnél még nem végleges a tapadás helye, ahogy nő a méhed, változni fog és az esetek többségében felfelé halad :lol:

Bea
Kitartás, már nincs sok hátra. Jó pihenést hétvégére!
Ádi még megvárja a Mikulást odabent, lehet fél a krampuszoktól. :D

Most ezerrel próbálok inkább diétázni, mert kb 8-10 kg-ot jó lenne leadni. Megcsináltam a narancs diétát a héten, aztán valami fehérjén alapuló 1200 kcal-sal folytatom (ezzel fogytam le a terhesség után is), beleillesztek egy 3 napos almaböjtöt megkoronázásként.
Úgy döntöttem fontosabb most ez, mert így legalább jobban fogok kinézni :lol: Csatlakoztok :wink: :shock:

Mindenkinek jó hétvégét :!:
Vendég

Sziasztok,most végeztem az előkészületekkel,vasalás,kabátkikefélés,cipőboxolás.....holnap megyünk színházba,a tesóméktól kaptuk a jegyeket ajándékba:Szépség és a szörnyeteg!!!!!!!Már úgy várom,kedvenc meséim egyike!!!!!Olyan édesség-ehetnékem volt,hogy beküldtem egy kis tálca Isler-Linzert :oops:

Mindenkinek nagyon jó estét és jó hétvégét kívánok!!!!!!Puszi

Kép Kép
meli1118

helló !

most értem haza, ma a főnökömnek megint agymenése volt, így csak olvasgatni tudtalak benneteket ! :evil:

vvviki

Anyusziszi
nekem híznom kell !!!!!! de hogy ???????
két hete ettem egész hétvégén, aztán hétfőn meg nem tudtam enni semmit.... :cry:

vvviki

Csak egy gyors beköszönés erejéig: élek, virulok (utóbbit talán kevésbé...)
Gyakorlatilag az egész napomat a dugóban töltöttem, pedig csak két helyre kellett elugranom :evil:

Meli, arra is van tipped, hogy az erkélyen lévő tujáknak (gömbtuja) miért sárgul és szárad a közepe? Hogy mit csinálunk rosszul?
Lehet, hogy néhányat közülük hamarosan el is fogunk veszíteni :cry:
Pedig Nyúlgyerek rendszeresen metszi őket, apa meg locsolja.

Sziszi, én csatlakoznék, de nem tudok, ha két óránál hosszabb idő kimarad a folyamatos evésből, ismét rosszul vagyok :?
Viszont ma rámerészkedtem a mérlegre és még mindig "csak" 67 kg vagyok, mint két hete. Lehet, hogy végre megállt a súlyroham?

Málna, tényleg klassz az ajtódísz, de én nem mernék kitenni ilyet, félek, hogy lelopják az ajtóról a lépcsőházban...
Max. 300Ft-os Bricostorosat szoktam kilógatni :oops:

Andi, én még csak az ijedtségig jutottam el, hogy mindjárt karácsony... :shock:

Musz

KépKép
muszkuru

mindjárt fekszem, álmos és fáradt vagyok !

jó éjt Mindenkinek !

vvviki

Látom elmentetek alukálni!
Málna: szép az ajtódísz, nekem is ilyen van, csak rénszarvassal, most már lassan le is cserélem a húsvéti nyuszissal, ami kinnt trónol tavasz óta :oops: :lol:
Vikike: valami étvégygerjesztőt, mint Béres csepp nem próbáltál még? Nekem az mindig étvágyat csinál, vagy B 6, B 12 vitamin?
Musz: nem Meli vagyok, de thuja sok minden iatt lehet ilyen: pl:
fényhiány / közepét nem éri fény /, gomba / ez ellen permetezni kell /, kicsi az edény, kinőtte, tápanyaghiány, kiszáradás, túlöntözés, soroljam még? Én , mint kiskertész ennyit tudok mondani, de ha nyúlgyereket kérdezed, lehet ő tudja a probléma forrását :wink:
Plútó, Dóri merre jártok?
Na megyek elhalok mára, jóccaka!

Andi
candi

Candi!Jó éjt! :wink:
Holnapra gyógyulj meg!!!!!!!!!!!
Málna!Várlak holnap "reggel"!
Egyébként jól néz ki az ajtó disz!
Dóri!Egész nap nemvoltál!!HUN vagy???
Plutó??
Fogalmam sincs,hogy Ádi mikor jön!de mostmár kiváncsi vagyok rá!! :shock:
Nem félek a szüléstől,de attól igen,hogy fájni fog!!És hosszasan!Dehát csak megteszi a hatását a málnalevél tea!
Mondtam,hogy vinnem kell a szüléshez mandulaolajat?Azzal fog kenegetni a sz.nő a tágulás miatt!!FÚJ!! :x Méghogy ott keneget engem valaki! :x
Mára én is lelövöm magam! Mindenkinek Jó éjt! :lol:

Kép
bea27

Jó reggelt!
Meli
nem tudom most tartod e, ha igen boldog névnapot!!!!
Kép
Vigyázz magadra. Most van még nagyobb hajtás ugye? A jan-febr az pihisebb virágosok szempontjából.?

Bea
hidd el az adott szituban nem fog rosszul esni az olajozás, és nem fogod akkor felfogni azt, hogy azt nem kéne.
Akkor a legfontosabb, hogy a babának minnél könyebb legyen kibújni, a saját "bajod" automatikusan háttérbe szorul :wink:
Én pl. a borotválástól féltem nagyon :oops: :oops: holott szinte pillanatokalatt végzett vele a szülésznő :D

Málna
klassz az ajtódísz.
Poz. teszthez pedig megy a drukk :wink: :wink:
Sajnálom, hogy Ti is ennyit vártok egy ujabb csodára, de ha majd ott lesz a pocidban nem fog számítani. Ő is a megfelelő időpontra vár :wink:
Máténak gratula a pisiléshez. Nekem Krisztike teljesen elzárkózik tőle. Bezzeg este Adri babájának a bilijére ráültette Tódort és meg is dicsérte, hogy milyen ügyes :roll: :roll: Le van ám fényképezve, majd felteszem :wink:

Musz
épp néztem, hogy már Te is visszafelé számolsz :wink:
Nekem már megvannak a karácsonyi ajándékok :wink: csak be kéne őket csomagolni.
Utálom a tömeget én is és inkább előbb :wink: vásárolok.

Candi
vonalzó? Egyébként most hol tartasz? :shock:

Anna
mikor mégy dokihoz?
Én a leandert a pincében teleltetem, néha meglocsolom. Ott eddig sosem bogarasodott be :wink:

Nektarin, Icu, Zsizsik gyertek ti is, írjatok mi ujság veletek!!!

Hoppá
most jól is jön ki a 20. napi pé. pont meglesz az uh. karácsonyra ha ügyesek voltatok, és persze hogy....

Anyusziszi
tudom, hogy lerágott csont, és már sokszor hallottad, de nektek is lesz újabb pocaklakótok. Addig meg kényeztesd a gyönyörű fiacskádat :D azért küldök nektek segítséget :wink:
Kép és gólya mellé tündér is jár aki természetesen teljesíti a kívánságokat :wink: Kép

Vvviki
neked is megy a drukk, és agólya természetesen :wink:

Dóri
hol késik a kép a babaszobáról? :roll:
Tegnap én is kimostam egy adag ruhát. Olyan jó volt nézegetni őket :D mindíg elcsodálkozom, hogy azokat a picike zoknikat az én most már nagy gyermekeim is hordták :D

Pocifotó: jelentem elkészült, de feltölteni akkor tudom, ha apa már nem alszik. A zsinór az ágyneműtartójában van :wink:
Dóri, Vikike, Nika, Muszkuru, Meli ti is rakjatok, légyszi :oops: :oops:

Nika
hogy haladtok a felújjításokkal?

na ha valaki kimaradt ezer bocsi :oops:

Szép napot mindenkinek, aki tud jöjjön!

Puszi:Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok!!!!!Gabi,ma tartom és nagyon szépen köszönöm,hogy gondolsz rám!!!!!Majd én is rakok fel pocifotót!!!!!!Apa épp most köszöntött fel és ma mást is ünnepelünk,ma vagyunk együtt 8 éve!!!!!!
Bea,a gátmasszázs nekem is idegenül hangzott először,de aztán belegondoltam,hogy minden a mi megsegítésünkért van és szerintem ha már ott tartasz,örülsz,hogy élsz és nem is lesz semmi szégyenérzeted!!!!!!Jó hétvégét és pihenj sokat!!!!

Gabi,nekem a borotválás nem lesz téma,mert mindig itthon megcsinálom...kicsit aggódom is,hogy nagy hassal hogy fog majd menni :roll: most még megy hetente...de egy-két hónap múlva....kistükörrel :oops:

Ági,Andi elmondta a véleményem....ami még baj lehet,ha a közepébe öntitek a vizet öntözéskor....egy ideig próbáljátok a tövét öntözni és ilyenkor más ritkábban!!!!Sajnálom,hogy te még gyakran vagy rosszul!!!!!Pont én beszélek 8) de múlt hét péntek óta nem hánytam...ez is valami!!!

Málna,nagyon szép ajtódísz!!!!!Képzeljétek,kitaláltam,hogy mivel a mi szobáink lambériázottak és ezért nem tudunk a falra festeni úgy gondoltam,hogy veszek egy-két nagy kartonpapírt és mesefigurákat rajzolok rá és kiszínezem......persze azt nem ígérem,hogy progi lesz,de próba szerencse!!!!Mátét puszilom!!!!!!

Bocsi,akinek nem írtam,de 11-kor indulunk Pestre!!!!!!!Jó hétvégét mindenkinek!!!!!

Kép Kép
meli1118

progi=profi

és gondolom rájöttetek,hogy a gyerekszobáról van szó.....

Kép Kép
meli1118

Jó reggelt!
Meli: BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK NEKED! Látom ma nagy ünneplések lesznek, érezzétek jól magatokat!
Borotválásban biztos kapsz segítséget Apától, ha kéred :wink:
Plútó: pirizek, itt tartok most, majd tudósítok , ha van valami nálam. Várom már a pocifotót. Ilyen ügyes vagy, hogy minden ajándékod meg van már?! Ügyes vagy nagyon.
Bea: én már itt voltam, később benézek még, hátha...
No megyek mosni, főzni, jók legyetek.

Andi
candi

Sziasztok!Nemrég keltem fel! :oops: Na mindegy!Még ezt a pár napot kihasználom igy!!
Szóval Meli,ha MÁR MOST AKKORA a hasad,hogy átadják a helyet neked,vagy,hogy is irtad akkor viszont arra is készülj fel,hogy a fazon borotválást nemsokáig fogod tudni magadnak csinálni!
Már nekem sem igazán megy!!Sőt...............!Már volt,hogy tükörből csináltam,és szanaszét vágdostam magam! :cry:
Mostmár arra gyúrok,hogy majd a szülésznő megcsinálja!Bár a kozmetikusom aztmondta,hogy húzzuk gyorsan le gyantával,de én nemakarom!!Fájni fog!! :x
Candi!Majd hivlak!
Málna!!PUSZI!!! :wink: :wink:
Most megyek!Mindenkinek szép napot!!

Kép
bea27

helló !!!!!!!!!!!!!

Meli, boldog névnapot és ünnepeljetek rendesen ám :wink: !

Bea
hogy vagy ??? Ádika ????
lustálkodj egy nagyot !!!

Candi
az a szemét piri !!! nekem holnap kell jönnie, de majd tutira késik néhány napot, hogy megint hiába reménykedjek !! :twisted:

megyek tanulni és ráadásul olyan hülye hangulatom is van :cry:

jók legyetek !!
pihenjetek !!!!!!!!!

vvviki

ja, és mindenkinek pozitív tesztet !! :D :D

vvviki

Sziasztok!

Ne akadjatok ki, de én megint ablakot pucolok 8) A multkor sok helyen nem lett szép + most a többit is csinálom +függönymosás. Tegnap este még befejeztem a konyhát aztán este vasaltam 1/2 10-ig (azért "csak" eddig mert Dani felébredt) ráadásul egyedül voltam a gyerekekkel, apa éjfél körül ért haza.

Meli
Boldog Névnapot! Nekünk a kád végében van egy óriási tükör, de nagy hassal már nagyon nehezen ment a fazonigazitás :lol:

Bea
Már akartam irni, h nem biztos, h a gyors szülés a jó! Az egyik ismerősömnek is gyors szülése volt, nem volt idő normálisan kitágulni igy belül is szana-szét repedt... Szóval inkább tartson egy kicsit tovább.

Na megyek mert még ma végezni akarok...

Kép
Kép
mókuska

Hello,

Meli, én is boldog névnapot kívánok Neked.

Most sem sokáig leszek, anyáék meg a tesómék 5-re jönnek névnapozni, ami a múlt héten elmaradt. Tatárbifszteket csináltam, meg mindjárt szenyókat, meg csináltam mellé majommézes kukorit meg tojást. Anya süt sütit, ahhoz most ninc kedvem.

Sziszi, kitartás, nemsokára mi is csak nevetni fogunk az egészen, babával a kezünkben! Mindenkinek kívánom, hogy így legyen.

A múlt heti tréningen kaptam egy tök szép kis történetet, majd beírom ide, tanulságos...

Puszi, majd estefelé jövök.

Ki tesztel legközelebb?? Mána?? Viki??

Kép

Kép

hoppá

csak gyors bekukkantás
tanulok és tanulok és tanulok :?
Kata
küldj egy nagy tányér tatárbifszeteket !! :wink:

még nem tesztelek....

vvviki

Sziasztok,

aki hiányolt - és köszönöm, hogy még hiányoltok - itt vagyok, át szoktam futni a híreket, de ...... és most akkor én is írjam le, hogy mennyire elegem van ebből az egészből ??? Már nem is tudom hány éve várunk arra, hogy még egy baba legyen a kezünkben, és lassan be fáradok.
Voltam a hormon orvosomnál, elvittem a legfrissebb leleteket. Dobott egy jó nagy hátast. A hormonok kezdenek talán rendbe jönni, de a fő probléma okozó, az inzulin, az az egekben van. Szó szerint. A terheléses inzulin 25 körüli értékkel jó, nekem 102 lett. Nem hat a gyógyszer, az a gyógyszer, ami mindenkinek szokott hatni. Nekem nem vált be. Kaptam másikat, amit most 3 hónapig kell szedjek, aztán újra mérünk mindent, hátha javul. Ebben a három hónapban teljes letiltás babaügyileg, ugyanis ha most véletlenül terhes lennék, a genetikára kellene menni, abból meg egyszer már elég volt. Inkább védekezünk. Február végéig. Na, szóval én már biztos, hogy idén nem leszek terhes.
És bizony fáj olvasni, hogy megint valaki terhes lett, irigy vagyok, és ettől még sokkal rosszabbul is érzem magam. Szóval kezdek kiborulni, még jó, hogy sok munkám van, és itt van nekem a Tücsköm, aki nagyon szép és nagyon okos, máskülönben lehet, hogy szép lassan bediliznék.
Nehéz dolog ez a várakozás. Lehet, hogy soha többé nem leszek terhes. Nem tudom, meddig tudja az ember magát motiválni, a hitét megőrizni. Én azt hiszem, most egy olyan mélyponton vagyok, hogy már nem hiszek semmiben. Abban sem, hogy valaha ez a ro....dt betegségem rendbe jön, abban sem ,hogy terhes leszek, de megteszek ugyanakkor mindent, hogy hátha sikerül, beszedem a gyógyszereket, vigyázok magamra, próbálok fogyni, aztán majd meglátjuk, a sors mit tartogat nekem.
Szóval bocsássátok meg, hogy nem minden nap jövök ide hozzátok, de azért nagyon örülök ám mindenki sikerének, és nagyon remélem, hogy előbb-utóbb mindenkinek sikerül a kisbaba !
Ha lesz topic tali, akkor természetesen én is szívesen elmennék !! Kriszti, kerestelek a múlt héten msn-en, majd a jövő héten ismét próbálkozom ! :lol:
zsizsik

Zsizsik!!Ne legyél szomorú!Mert azt nekünk sem jó olvasni!!
Sajnálom ezt az inzulin dolgot!! :x De hidd el a gyógyszer majd segit,és hamar terhes leszel!!Nembaj,ha csak jövőre!!!!Lényeg,hogy egészséges lesz!! :lol: Lényeg a pozitiv hozáállás!!!NYUGI!!!! :wink: Márciusban már AKÁR ott lesz a baba a pocakodban,és novemberben AKÁR már szülhetsz is (ha jól olvastam!)!!
Hogy fogtok védekezni??Gyógyszerrel?
Nyugi!!Minden rendben lesz!csak most GYORSAN gyógyulj meg!!Vigyázz magadra! :lol:

Kép
bea27

Sziasztok,fotók,ahogy ígértem.....tegnap készültek színház-indulás előtt!!!!!!

Kép Kép

Kép Kép
meli1118

Zsizsi,borzasztóan sajnálom,hogy ilyen rosszul érzed magad!!!!!Nagyon meghatódtam!Tényleg nagyon sajnálom!
Bea,aludj csak nyugodtam,amennyi jólesik!!!!!Egy-két hét és örülsz majd,hogy pihenhetsz egy kicsi!!!!A fazongyanta....jujjuj,nekem nincs az a pénz,amiért bevállalnám :x de apa kijelentette,hogy ő ugyan le nem borotválja ott alul meg pláne nem.....szóval csak a tükör marad!!!!

Kata,remélem jól sikerült a köszöntés,hozzánk ma jönnek a tesómék és anyu,mindjárt hozzá is látok a készülődéshez!Grillpipik,steak-burgi és dinsztelt káposzta lesz a menü és tegnap a drágámtól gofri-sütőt is kaptam,ezért az lesz a desszert!!!!!Nagyon várom!!!
Tegnap nagyon jó volt a színház,még kicsit sírtam is az elragadtatástól....annyira tetszett!!!!De a hazafelé út az horror volt,pedig már egy hete nem hánytam és azt hittem,hogy ezzel le is tudtuk a rosszulléteket....aha,ja!!!Éppen csak hogy hazáig tudtam hozni és megint csak a kertben sikerül kidobnom :roll: utána alig tudtam felszédelegni a lépcsőn.....

Remélem nektek is jól telik a hétvége!!!!Pihenjetek sokat!!!!!!Puszi

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!

Meli

nagyon csini vagy!!

Zsizsik

:shock:
Sajnálom,hogy ilyen "kilátástalanak"érzed a helyzetet...Reméljük,hogy ez az új gyógyszer segít

Nekem reggel megjött.Már nem is csodálkoztam rajta.

Délután rakok fel képet, a tegnapi Mikulás buliról.Máté nem hazudtolta meg önmagát :lol: :lol:

Puszi

málna2162

Szia Málna!!!Köszi,de én igazából már eléggé bálnának érzem magam :cry: 3 kilót híztam,nem vészes,de mégis.....olyan nagy vagyok :roll:

Várjuk a Mikis fotókat!!!!!!
Sajnálom,hogy megjött :cry: :cry:

Kép Kép
meli1118

Hello,

Zsizsi,
nem örülök neki, hogy ilyen helyzetben vagy, de előre kell néznünk! Minden rossz után jön egy jó!!! Neked (is) most ez jön!
Fel a fejjel!

Málna,
ezek szerint marad a következő hónap... :cry:
Várjuk a mikuláss képeket.

Meli,
szép kismami vagy. És ne törődj a 3 kilóval! Még mindig vagyunk egy páran, akik szeretnének emiatt akár 23 klót is hízni..............

Tegnap vettem ragasztólakkot szalvátatechnikához. Van egy szép szalvétám, kipróbálom, meg tudom-e csináni... Nem biztos, de egy próbát megér.

Már most úúútálom a jövő hét végét, vagy az utána következő pár napot, mert meg fog jönni. :cry: Nem akaaaaarooooommm.....

Vvviki, mit tanulsz??

Kép

Kép

hoppá

jó reggelt !!!!!

most keltem fel, párom ment reggel pecázni és én még visszafeküdtem egy kicsit lustizni :oops: :oops:

Meli
nagyon szép kismami vagy !!!
Bálna ??? te a kifejezetten vékony kismamák közé tartozol !!
a gofri nagyon jól hangzik !!!! :D

Kata
igazad van ! én még 50 kilót is bevállalnék egy babáért !!!

Zsizsik
nagyon sajnálom ! tudom, könnyű mondani, hogy fel a fejjel ! és pont én mondom, aki tegnap benyitva a kisszobába, sírva fakadt, hogy miért üres még mindig ( gyerekszobának szántuk ) :cry: :cry:
pedig olyan jó érzés volt, mikor megnéztük a lakást és kiválasztottuk-rögtön tudtam, hogy ez lesz a tökéletes otthon, a babaszoba világos, csendes....
most meg sírva fakadtam rajta
de eldöntöttem, hogy azért sem adom fel !!!!! optimista vagyok, igenis lesz babám !!!!!!!!!!!! :D

Málna
a fene a piribe !!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
nekem ma kell jönnie... :x :x :x :x :x
várjuk a képeket Mátéról !

vvviki

Sziasztok!Szóval,csak egy gyors bekukk,mert pakolni kell itthon!!
Málna!Sajnálom!Pedig a hőd olyan biztató volt!! :x
Candi!!Gyógyulj meg hamar!!(Tegnap délután lázas volt,annyira beteg szegény!!) :x
Meli!3 kiló??Én az első három hónapban semmit nem hiztam,aztán nefélj behoztam!Most 14nél tartok!És még nincs meg Ádi!!
Sajna nem vagyok olyan MODELL ALKAT,mint a Dóri! :oops:
Jut eszembe!!Dóri!Mostanában nemvagy valami AKTIV!!!
Mi van veled?Ugye minden rendben van??
Az jutott eszembe,hogyha mindenkinek összejön a baba,mi lesz ezzel a topikkal?Vajon újak veszik át a helyet,vagy megszünik!Mert akárhogy is van Csajok TUTI,hogy ez a 2007-es év MÁR MINDENKINEK gyümölcsöző lesz!És elárasztja a topikot a babaözön!! :wink: KITARTÁS!!! :wink:
Na most megyek,de majd délután jövök!Mindenkinek szép napot! :lol:

Kép
bea27

Sziasztok,készen van minden kaja,de a vendégek kicsit késnek....
Bea,ez a topik,attól,hogy mi a címe,még nem szűnik meg...remélem!!!Én legalábbis úgy tervezem,hogy januártól is jövök :D remélem mindenki így látja!!!!!!
Köszi csajok a dícséreteket,de én sajna tisztában vagyok vele,hogy mivel mindig is gondok voltak a súlyommal és nem leszek egy mintakismama!!!!!!Pláne,hogy ilyen sokat hányok és ha nem ennék ennyit,akkor még többet lennék rosszul...szóval nem érdekel,hogy mennyit hízok,csak Ő egészséges legyen!!!!!Majd leadom!!!!!!!A többi nem számít!!!!!!
Na puszi mindenkinek,szerintem ma már nem jövök!!!!!!!

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!
Zsizsik: nagyon sajnálom , hogy ilyen megpróbáltatásoknak tesz ki téged is az élet, de remélem az új gyógyszer mihamarabb hatni fog, és kárpótol majd ezerszer egy vagy két kisbaba gondozása téged is. Msélj, hogy vagytok? Kisasszony készül már az ünnepekre?
Málna: :( :evil: :evil: :evil: , ez a Mikulás neked minek hozott " ajándékot"?! Már benne sem lehet megbízni....szomorú.
Várjuk a képeket ám.
Bea: nagyon kedves vagy, hogy aggódsz..lekopogom, talán múlik már ez a kórság, mondjuk már ideje is, hogy megyek így Ádi nézőbe? :wink: Mit pakolásztok? Végső simítások?
Meli: csini vagy és 3 kg mit sem számít, lesz olyan hónap mikor nem jön fel majd semmi plusz, és lényeg, hogy jól vagy és jl érzitek magatokat a bőrödben.
Azért az a kert nálatok már el van látva tápanyaggal bőven.. :roll: :wink:
Egyébként hogy ma milyen felfordulás van mindenfelé, pánikszerűen vásárolnak az emberek, ezt az egyet utálom ebben a hónapban.
Hoppá: ha sikerült teszel fel képet a művedről? Miért mondod, hogy meg fog jönni? Semmi nem biztos, csak a ...., tudod.
Viki: jó reggelt, bár ezek szerint már nálad is elkezdődött a nap, a lustizás meg mindenkinek jár. Egyébként meg nem kell neked ma megjönnie, ezt nem akarja senki :wink:
Megyek gyertyatüskét guberálni a koszorúhoz.Ez olyan bosszantó, hogy most megtaláloma húsvéti díszeket, bezzeg a karácsonyiak bújkálnak, pedig a nyáron még meg voltak...értitek ti ezt?

Andi
candi

hellóóóóó !!!

Meli
látod, így kell gondolkozni !!! most az a legfontosabb, hogy TE és a baba jól érezzétek magatokat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a topik nem fog megszűnni !!! legfeljebb kicsit kevesebbet leszünk itt mert a babák nem hagynak aludni minket ! :D :D

Bea
ez a biztatás kell nekem !!! igenis lesz babánk !!!

Candi
jobbulást !!!!!

ma olyan vagyok, mint a hulló levél

jók legyetek !

vvviki

Helló Mindenkinek!Candi!Örülök,hogy ma már jobban vagy!
Én egy kicsit fáradt vagyok,de ilyenkor elég 10perc pihi,és tovább folytatom! :? Márcsak elő kell pakolni,és be a gardrób szekrénybe!
Már ott tartanánk,hogy 12.-e lenne!Akkor hozzák a konyhabútort!De azt már SZERINTEM mi Ádival nem várjuk ki!
Már vannak jóslófájásaim is! :? Reggel arra keltem,és JÓ sokat feszül a hasam!
Meli!!Remélem is,hogy nem hal ki a topik,de valjuk be,hogy ha megszületnek a babák,akkor már nemleszünk ilyen aktivak!
Szerintem a Dóri el is fog teljesen tünni!! :cry:
A többiekre is kiváncsi vagyok!!Meg magamra is!! :oops:
Ha ne is reggeltől estig leszek itt,de max.Ádit az ölembe ültetem,és majd együtt irunk nektek!
Meg majd TUTI rakok fel ezer képet róla!
Meli!!Mikorra vagy kiirva?

Többiek hol vannak??Weekendeznek??

Kép
bea27

Hi,

most mentek el ismét a vendégek, ma az anyósomék é a sógoromék voltak köszönteni.
Ismét telezabáltam magamat. Épp ma beszéltük meg a férjemmel, hogy le kellene dobnunk pár kilót. De ebben a karácsonyi evés-ivásban nem egyszerű...

Megyek is, még kell írnom két dolgozatot, amit fel kell adnom holnap

Viki, ezek szerint még nem jött meg :roll: ??
Nem írtad meg, mit, és hol tanulsz?!

Candi, örülök, hogy jobban vagy. :wink: Azért biztos, hogy meg fog majd jönni, mert tutttti nem volt ebben a hónapban pé-m. Meg apával a 15. nap óta nem voltunk együtt :oops: . Valahogy nem jutottunk el addig. Mindig találtunk más elfoglaltságot :? vagyő, vagy én dlgoztunk ezerrel, és amire este ágyba kerültünk, már csak arra vágytunk, hgy aludjunk. Hát ezért, úgyhogy nem lez karácsonyi dvd-nk...
Puszi mindenkinek.

Kép

Kép

hoppá

Bea? Már jósló fájásaid vannak???

Kép

Kép

hoppá

Bea
pihenj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kata
külgazdasági szakon tanulok fősulin

még nem jött meg, de biztos csak kéreti magát, hogy azután a képemre essek ! :twisted: :twisted:

vvviki

Jó estét!
It vagyok megint,de ÚJRA nemleszek hosszú!
Szóval igy a 38-39.hét környékén a jóslófájások megszokottak!Ezen nem kell csodálkozni!
Majd meglátod te is Hoppá!! :wink:
Hogy elvan ma mindenki tűnve!!
Azthiszem holnapig én is ezt teszem!
Jó éjt mindenkinek! :lol:

Kép
bea27

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?