Jó reggelt!
Meli
nem tudom most tartod e, ha igen boldog névnapot!!!!
Vigyázz magadra. Most van még nagyobb hajtás ugye? A jan-febr az pihisebb virágosok szempontjából.?
Bea
hidd el az adott szituban nem fog rosszul esni az olajozás, és nem fogod akkor felfogni azt, hogy azt nem kéne.
Akkor a legfontosabb, hogy a babának minnél könyebb legyen kibújni, a saját "bajod" automatikusan háttérbe szorul
Én pl. a borotválástól féltem nagyon
holott szinte pillanatokalatt végzett vele a szülésznő
Málna
klassz az ajtódísz.
Poz. teszthez pedig megy a drukk
Sajnálom, hogy Ti is ennyit vártok egy ujabb csodára, de ha majd ott lesz a pocidban nem fog számítani. Ő is a megfelelő időpontra vár
Máténak gratula a pisiléshez. Nekem Krisztike teljesen elzárkózik tőle. Bezzeg este Adri babájának a bilijére ráültette Tódort és meg is dicsérte, hogy milyen ügyes
Le van ám fényképezve, majd felteszem
Musz
épp néztem, hogy már Te is visszafelé számolsz
Nekem már megvannak a karácsonyi ajándékok
csak be kéne őket csomagolni.
Utálom a tömeget én is és inkább előbb
vásárolok.
Candi
vonalzó? Egyébként most hol tartasz?
Anna
mikor mégy dokihoz?
Én a leandert a pincében teleltetem, néha meglocsolom. Ott eddig sosem bogarasodott be
Nektarin, Icu, Zsizsik gyertek ti is, írjatok mi ujság veletek!!!
Hoppá
most jól is jön ki a 20. napi pé. pont meglesz az uh. karácsonyra ha ügyesek voltatok, és persze hogy....
Anyusziszi
tudom, hogy lerágott csont, és már sokszor hallottad, de nektek is lesz újabb pocaklakótok. Addig meg kényeztesd a gyönyörű fiacskádat
azért küldök nektek segítséget
és gólya mellé tündér is jár aki természetesen teljesíti a kívánságokat
Vvviki
neked is megy a drukk, és agólya természetesen
Dóri
hol késik a kép a babaszobáról?
Tegnap én is kimostam egy adag ruhát. Olyan jó volt nézegetni őket
mindíg elcsodálkozom, hogy azokat a picike zoknikat az én most már nagy gyermekeim is hordták
Pocifotó: jelentem elkészült, de feltölteni akkor tudom, ha apa már nem alszik. A zsinór az ágyneműtartójában van
Dóri, Vikike, Nika, Muszkuru, Meli ti is rakjatok, légyszi
Nika
hogy haladtok a felújjításokkal?
na ha valaki kimaradt ezer bocsi
Szép napot mindenkinek, aki tud jöjjön!
Puszi:Gabi