Sziasztok Lányok,
Reggel rengeteget írtam, aztán az egész elszállt, mert valami gond volt a babanettel. Igy berágtam és elmentem vásárolni.
Képzeljétek minden ajándékot megvettem mindenkinek. A szük családi kor 14 emberből áll van ahol csak a gyerekeket ajándékozzuk, de így is 70eft-omban van az ünnep.
Mindenkinek próbáltam hasznos, de nem túl mindennapi ajándékokat venni normál áron, de így is rengeteget költöttem.
Viszont túl vagyok rajta és költhettem volna sokkal, de sokkal többet is és nekem nem kell már a nyomorgó üzleteket járnom és gondolkoznom kinek mit veszek.
Mostantól próbálok áthangolódni a békés ünnepre, átszellemülni, kicsit átérezni, miről is szól az ünnep és elfelejteni, hogy mennyire elanyagiasodott ez a szent ünnep a média hatására.
Most gyújtjuk az első gyertyát
.
No, ennyit rólam és most írom amit reggel is megírtam:
ROBCSI, GRATULÁLOK!!! Ahogy Bettike irta, most kezdődik az igazi para, aztán utána folyamatosan, amig szülők vagyunk
.
Gaby, nagyon szépen alakul a görbéd. Mi jót főztél ma?
Eiza, én nem is tettem fel eddig képet, mert rajtam úgy ahogy van nem látszott semmi, azonkívül, hogy néha úgy éreztem, hogy felfújódtam
. Szóval most kezd látszani valami az elmúl egy hét óta.
Zöldi, annyira tuti a görbéd, ez most tuti babus lesz. Jelöltek beágyazódást neked a korábbi görbéid is? De nekem is ez a harmadik a nyerő!!!!!!!
Nagyon szép dolgokat tudsz csinálni, a gyerkőcötök is tuti csodaszép lesz
Szonjus, szuper a táblicsku.
Ceni, a lányaid egyszerűen csodaszépek. Ne is kérdez olyat, hogy unjuk-e a képeket, mert ezt nem lehet megunni.
Babancs, képzeld apa lefújta a baby jelképes ajándék vásárlás dolgot, szerinte csak akkor vegyünk, ha már megszületett. Meggyőzött végül.
Tontica, akkor most ha meglesz a mensid utána kezdhettek próbálkozni ugye?
Bettike, ez nagyon kúszik felfelé
Áfi, félreértettem múltkor az áprilist akkor. De így akkor Február és addig csak úgy repülni fog az idő. Áfi, most lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de egyszer futok az örökbefogadás vonalon, meg a lombikon. Most hogyan lesz nálatok?
Ancsa, milyen volt az "első" ovis hét? Túlvészeltétek?
Még majd tuti eszembe jut, hogy mit hagytam ki, de jövök akkor picit később.
Mindenkinek mennek a babaragacsok¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Puszi
Melcsi
Ui: Az életkorról csak annyit, hogy én jövö héten Mikuláskor leszek 30. Apának már mondtam, hogy a legszebb ajándékot már megkaptam tőle