Sziasztok!
Na a tegnapelőtti élményemet meg kell osztanom veletek.
Céges ebéden voltam, jóóó alaposan bekajáltam a vendéglőbe, mert isteni finom volt a hami. Hazafelé jó pár órával A Nagy Beebédelés után álltam a tömött buszon, igaz kissé buta pózban, vállal a korlátnak dőlve, lábak kicsit előrébb: ergo pocak kicsit kidomborodik. Egyszer csak feláll egy korosabb hölgy és odaszól nekem: "- Tessék leülni kismama!"
:):):):):) Azt hiszem ez elég komoly intő jel a fogyókúra és az önmegtartóztatás bevezetésére!
:)
Köszönöm a bókokat haj-ügyileg, bár valszeg csak a hozzá nagy ritkán felkent sminknek köszönhető a nőcis érzet
Igazából elég elégedetlen vagyok mostanában magammal, de sajnos gőzöm sincs, hogyan tudnám gatyába rázni magam.
/Kövér vagyok, öreg vagyok, 1000 éve nem voltam kozmikusnál, meg ilyen hasonló problémáim vannak../
Judy! Nekem a rövid haj kezelés ügyileg bevált eddig.
Igaz, hogy nekem is néha felizgatott WC-kefe kinézetem van reggel néha, de most csak vizes kézzel beletúrok, esetleg 1 percet rászárítok, aztán punktum. Mosáskor meg akár 1/4; óra alatt kész van.
Kutyust nagyon sajnálom, nekem is pusztult egy kuttyom /egy szép barna dobi/, azóta sem lett másik, mert engem annyira megviselt. Komolyan mondom, jobban meggyászoltam, mint az apukámat. Bár pont most kattantam be, hogy nekem karácsonyra kell egy kis yorki, és már nézegettem is az internetet, de kemény munkával lebeszéltem róla magam. Hála istennek!
Reditke! Kutyás sztori nem volt semmi.
Én múltkor a pénztárcámat óráikig /amiben a zsén kívül az összes iratomat és kártyámat tartom!!/ hagytam a kocsink TETEJÉN a CORA parkolóban, mert ugye Lilivel voltam elfoglalva.
Már túl voltunk a bevásárláson, beálltunk a pénztárhoz a sorba akkor nézem, hogy hol van a pénz??? Lélekszakadva szaladtunk körbe az áruházba, meg vissza a kocsihoz, hogy hátha meglesz. Még az volt a szerencse, hogy apája mindig a kevésbé zsúfolt helyekre parkol, inkább sétálunk, így nem vitte el senki… Iszonyú nagy mákom volt!!!
Protexin restore:
http://crohn-colitis.hu/html/p8_20041001.php
http://www.vitaminkosar.hu/aruhaz/produ ... ts_id=1037
Hugomat én is állandóan hurcoltam, vonszoltam, és jó párszor el is ejtettem mégis ember lett belőle.
Én mindig azt mondom, hogy ezek a kis vacakok sokkal többet bírnak, mint gondolnánk!
Liv! Az adventi kalendáriumot 1.-től 24.-ig kell nyitogatni ergo 24 ablak/lyuk/zseb/zsák, stb van.
Dinó!
Olyan régen kötözködtem, akkor most folytatom!:) Orrmandula kivéttel kapcsolatban nekem a következő tapasztalataim vannak: 2-3 éves koromban állandóan fülfájós voltam, gyakran szúrták fel a füleimet, nem volt kellemes. Utána anya kivetette az orrmandulámat, mert az javasolták neki. Innentől 16 éves koromig állandóan tüszős mandulagyuszim volt, a végén hetente egyszer begyulladt, már szinte észre sem vettem. Ekkor kivették a garatmandulámat is. Azóta ha megfázom egyből a hosszan elnyúlva a hörgőimre húzódik minden és már 2x volt súlyos tüdőgyuszkám. Rövidre fogva: szerintem, ha valaki érzékeny, akkor beteg lesz akkor is ha kiveszik ha nem, és nálam csak egyre súlyosabb betegségek jöttek.
Az hogy hinni kell a homeóbean, és akkor hat, a felnőtteknél hihető, de az hogy én hiszek benne és Lilinél hat, már kevésbé
Valószínűleg egyszerűen vannak akiknek a szervezete reagál ezekre, és vannak akiknek kevésbé
.
Andi! Szépek a srácok!:) Jó hogy tettél fel képeket!
Beszti! Jó hogy jöttél Te is! Rég láttunk. Tényleg nagyon szalad az idő, már finiselsz is! Azért értesíts minket is ha van valami action!
Kata! Jobbulást kívánunk! A vírusok nagyon kis alattomos gazfickók, sok fajta bőrbizbaszt tudnak okozni. Rendelés miatt ne mérgelődj, gondolj rá, hogy addig sem kell melóznod, együtt lehet törppel, és mi rendelőnkben még sok érdekes játék is szokott lenni..
Táppénzen vagy? Bár persze Te már tapasztalt mami vagy, szerintem kiírattad magad. Múltkor amikor Lili beteg volt még nem tudtam, hogy ilyen gáz a táppénz a gyerek után.. Most már biztos magamat íratnám ki...
Ráadásul én is pont beteg voltam az aftával, és még egyszer sem voltam TP-n ebben az évben, ergo ez még betegszabi lett volna 80%... No comment.
Keresztelő ötletek: Én névvel ellátott kis étkészletet /porcelán tányérok, csésze, + kés, villa, kanálka/ kaptam a keresztelőmre, a mai napig megvan- egy része
- , nagyon kedves emlék! Ezen kívül még most láttam a Campona folyosóján egy olyan standot, ahol azok a jópofa 3D-s üvegkocka képeket csinálják, hogy lehet névre szóló mesekönyvet csináltatni a kigyerekeknek. Nem nagy ajándék, kiegészítőnek jó egy "kommersz" fülbevaló mellé.
Vagy ha kicsit elvontabbak a szülők, akkor van kristályból csiszolt "szivárványcsináló" /ez az én megnevezésem, olyan, mint a diszkógömb, csak nem tükörből, lóg egy damilon, és ahogy átsüt rajta a nap, szivárványokat varázsol a szobába - a fengshui is ajánlja/, ami szintén "mellékletnek" jó és szép ajándék, főleg egy kisgyereknek.
Na nem fárasztalak tovább benneteket az agyament ötleteimmel, inkább megyek kölkecért a bölcsibe!
Pusz
Macs