Új privát üzeneted érkezett!

Köszi jótanácsot csajok :-)

Judit
Gyüminap ide vagy oda én bizony ettem most vacsora előtt egy kis tonhalkonzervet 1 pirítóssal :oops: :oops: és utána a szőlőm :lol: :lol: de fini volt ízlett :?
Nagyon haragszotok?
nem bírtam és apa még mindig nem beszél velem :( :( :(
Ma megint külön alszunk ??? nesze neked repesztő szuri

bocsi de megyek mert rossz a kedvem nagyon

Kép

Kép
jucu

hali!

Én ezeket a matricákat csináltam a suliba.

Kép Kép Kép Kép

Puszi:Móni

Kép
memó

sziasztok!

Judit!
ne is mond..mindig a szegény emberrQl probálják meg a legtöbb bört lehuzni, de mégis a gazdagok sirnak, mi meg probálunk talpon maradni akár olyan áron h minden munkát elvállalunk csak enni adhassunk a gyerekeinknek... :( :evil: és én még álmodoztam egy nagy családrol..

Memo!

nagyon ügyes vagy, irigykedem ám!

Jucu !

ugy sajnáom, Juditnak igaza van, bár nem vigasztal de szerintem is most hagyd egy kicsit Qt lenyugodni, talán az segit,..de van még egy ötletem, csak most megprobálom gábort betessékelni végre az ágyba mert ma még nem aludt, fél 1o kor kelt fel, és még nem akar aludni mi lesz velünk??????

puszi

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Hali!

Évi,nem tudom tudod-e,de azért megírom.
Most dumcsiztam a Zsuval,megszületett a kislánya 36. hétre,3310 g,és 46,5 cm.Múlt hét csütörtökön.

Lassan mennem kell,ma én hozom el a Brigit,meg a nagycsaládoshoz is bekell ugranom,kapunk bébi italt+popsi törlőkendőt.

Kép

Fáj a fejem is,egész nap esik az esső. :cry: :cry:

Ma a Zsolti este 8-ig dolgozik.

Képzeljétek mahjongg függő lettem.Teljessen kiakasztom vele a Zsoltit,de én így szoktam lazítani,hogy játszok. :lol: :lol:

Vigyázzatok magatokra.

Kép
memó

megint itt vagyok..ne hiszitek el mi történt velem.. :?: nincs elég bajom, hizs tudjátok mennyit siránkoztam (és igyekszem visszafogn magam)de már ez tul sok.. :cry: ma este meglátogatott a fiam apja.. :( :twisted: de nem engedtem be alakásba csak a kapuban beszéltünk több mint egyorát. könyörgött h a biroságra ugy menjünk h ne letiltással kérjem a gyerektartást, hanemvállalja h fizet havi 2o-at két éven keresztül, és utána majd meglátjuk, mert ugye én odamondtam ezt azt-persze nem veszekdtem, és mondtam h ebbQl nem foogm eltartani fQleg ha már sulis lesz..ez eltartott egy darabig, majd indulás elQtt magához huzott és átölelve sirt, én meg álltam ott belekapaszkodva, ugy mintha kövé dermedtem volna, és nem tudtam elQtte sirn, képtelen voltam rá--bezzel utána. :( tudom hülye vagyok, de nem érzem ugy h erre játszik, ezzel akarna befolyásolni, és azt sem tudom h döntsek, de elfelejteni sem tudom Qt. bocsássatok meg de muszáj voltam kiirni magambol, de amig kicsit nem zökkenek helyre nkább nem irnék..

puszi, és köszönöm h megértetek.

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Hello! Kép
CSilla,
meg ne rendülj!!!!!!!!!!! Tuti hogy befolyásolni akart. Az, aki nem néz rá a fiára egyáltalán, nincsenek érzelmei hidd el. Tudom, most kegyetlen vagyok, de ne engedj neki. Igenis menj a bíróságra, anyagilag is jobban fogsz járni és a biztonságotok most a legfontosabb. Ha érezne irántatok bármit is, már rég elment volna hozzátok és megnázte volna a fiát. Szerintem nagy színész és lehet, hogy a felesége is bekeményített otthon, hogy ne kapjatok pénzt, mert nekik kell.
Igaz ez csak feltételezés nálam, ill. megérzés. Ne haragudj, ha kemény voltam, de nagyon megijedtem, attól, amit írtál. Nehogy elgyengülj vele szemben, mert nem érdemli meg és tuti színészkedik.
Na, hát mégis felhívtalak, és örülök, hogy dumáltunk egy jó nagyot!!!!! Azért hagyom benn ezt a szöveget, hogy jobban megragadjon. Puszi, puszi és kitartás!!!!!!!!!! :wink:
Kép
Ezt azért, hogy tényleg jöjjön már jobb időszak nektek.

Na csajok, akkor most a többiekhez:

Móni,
én is néha rácuppanok :lol: a majongra..... és a tetrisre is. :oops: ... és most töltött le nekem Gábor egy kártyásat, :oops: solitaire, azt hiszem. Általában egyszer egy héten játszom egy órát max, ill egy Barátok közt időt :? , mert én nem vagyok oda a tv-ért, így tanulás helyett szoktam néha játszani. :oops:
Néha nekünk is kell egy kis játék... :wink:
Kép

Ja, és a matricák tök jók, én is csináltam már egy pár díszt, de ilyeneket is akarok az ablakokra. Idővel, mert ugye a suli....

A legszebb, múlt héten kaptunk 3 témakört, hogy miből lesz a doga, elkezdtem rá tanulni, erre tegnap átírta a tanár és pont azt kell, amit kihagytam.... :? Igaz csak ismételnem kell, de akkor is. :? ......

Judit,
azért IS szeretlek ennyire, mert mindig rávilágítasz a lényegre. :) Tényleg imádom Gábort, talán ez a nagy szerelem, hogy mindig forr a levegő mind az érzelmeben, mind az ágyban...... vagy csak én vagyok túl szenvedélyes.... :oops: De ez most nem azt jelenti, hogy veszekszünk mindig, mert egyáltalán nem, még kiabálás vagy hangosabb vita se szokott lenni. Ha veszekszünk, akkor is beszélgetünk, a hangsúly más, ennyi. Sose voltam az a típus, aki nyel, vagy hosszú távon elvisel dolgokat, ez a kapcsolat viszont rengeteget tanít, formál engem. :oops: Türelmesebb lettem, kitartóbb, stb..... és persze a már említet feltétlen szeretet gyakorlása.
:arrow:
Évi,
nálad is ezt látom, Te is a feltétlen szeretetet gyakorlod a férjeden. :wink:

És persze minden anya a gyermekén. :idea: Filozofálgatok.... :shock: hűűűűha :shock: abbahagyom :shock:
Kép

És Judit,
jól látod a társadalmi helyzetet, igen, januártól keményebb lesz sokkal. :?

Ildinek:
Kép
Sokat gondolunk rád. Kitartás, nemsokára kezedben tarthatod a gyönyörű kislányod!!!!!

Puszi Kép
dianab

Tanulás helyett próbálom felrakni a vonalzót....

Kép
dianab

És..... SIKERÜLT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
dianab

Sziasztok

Csilla
Nagyon sajnálom , hogy mindig van ami felkavar és tanácstalan vagy.
Nem könyű dolog ez kivülllóként tekintve sem ,hát még neked aki benne vagy:(
De kitartás ,és mielőbb rázódj helyre,csak a szívedre halgass.
Dia
CSak olvastam , olvastam......aranyos vagy.....:))lelkipásztor:)

Estére kicsit lehiggadva megbeszéltünk minden apával.
Máris jobb a kedvem.
Nem nagyon jövök most egy pár napig mert sok dolgom van ,de gondolok rátok.Suliba szőnyegpuceválást vállaltam,közben matricát gyártok suliba ,barinőmnek,képkeretezek stb........Szombaton megyünk Debrecenbe egyik fórumos barinőmhöz,nesokára szül még megnézem egybe gyorsan.:))
Ildi ------sok,sok puszi neked!Gyere majd,vagy üzenj valakivel4
Jucu

Kép

Kép
jucu

sziasztok!

Dia, Jucu,Judit!

köszönöm, föleg azt h ilyen megértöek vagytok velem. azt is h öszinték. erös leszek és megüzenem neki döntésemet:: dec. 7én a biroságon találkozunk..

még jövök..

puszi

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Ildinek!

hiányzol ám...remélem nemsokára a te pici lánykádat látjuk viszont..

Kép

Dia! köszönöm... :D

Kép

Judit!

Kép

Jucu!!

Kép

Évi!

Kép

Memo!

Kép

Csajok!

köszönöm nektek h ilyen barátai lehetnek..nagyon megszerettelek titeket!! és ezt nektek küdöm..

Kép

ui: elküldtem az smsem... Kép

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Hali!

Évi,ő a Zsu kislánya.

Kép

Kép
memó

Jól van, Csilla, bátor vagy!!!! Biztos fognak támadni a döntésed miatt, de tarts ki!!!!

Jucu,
jó barátnőzést! Azért várunk.... :wink:

Judit,
igen, pedig csak most született! :cry: Kis tökibogyóóóóm! :lol:

Kicsit húzós lesz a december.... jön a mikulancs, utána Töki 1 éves, utána kari. Nehéz az ajándékokat is beszerezni, mert ugye mindegyikre kell vmi jó. Nem drága, de legyen praktikus, zenéljen, színes legyen meg jópofa.... szeretnék neki egy vonatot :oops: csak pénzem nincs rá sok, meg ugye milyen az ideális egy ekkora gyereknek, hogy sokáig tudja használni. :? Hm...
De ez legyen a legnagyobb gondom az életben! :lol:

És igen, sikerült a vonalzót feltennem!!!!! 8) Kezd nőni az önbizalmam. :lol:

Puszi

Kép
dianab

:D Szép nagyon ez a baba!!!!!! :D

Kép
dianab

Hali!

Szomorú vagyok. :cry:
Még egy hetet kikell itt bírnunk,majd csak jövő hét végén tudunk költözni.De már csak 8-at kell aludni. :D

Hamarossan meg kell mennünk,ma elöbb hazajöhet a Brigi.1/2 3-ra megyek érte akkor van vége az úszásnak.

Kép

Kép

Kép

Kép
memó

sziasztok!

ujabb fejlemények : Gábor apja tegnap üzent h ma megnézné a fiát, erre hivott most fél 8kor h kb. 8után itt lenne ah jo nekem..én elküldtem, mert engem ne zavarjon amikor már fürdetés és altatásnak van itt az ideje..ha kiváncs rá, jöjjön emberi idQbe és ne csak öt percre vagy nincs igazam???????

a másik: , borzalmas dolog történt velünk.. :( Boni hisztizett vlmi aproság miatt, és a végén ugy belelovalta magát, h majdnem megfulladt, elkezdett öklendezn, kapkodni és csak annyit nyögött h nem tud nyelni fullad..képzelhetitek, azt hittem meghalok énis!!ugy megijedtem, nyugtattam, meg a hátát "ütöttem" nem tudom h hirtelen mit kell ilyenkor lépni elöször fordult ilyen elo,kétségbeestem, közben gábor meg akezemben bömbölt..azota ha becsukom a szemem magam elött látom boni ijedt, rémült tekintetét..
Soha ne tudjátok meg milyen érzés!!!!!!

bocsi csajok, ez már tul sok..jövök ha már végre johirem is lesz..

puszi mkinek, és szép hétvégét!!

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Csilla,
nagyon sajnálom, mai Bonival történt!!!! Ki gondolná, hogy ekkora gyereknél egy hiszti idáig fajulhat. :shock: Talán ebből az esetből tanul és nem fog többet cirkuszolni. :? Csak egy feltevés. Talán ebben a szörnyű ilyesztő esetben ennyi haszon lesz.... :oops: de akkor is borzalom, nem is tudom mit írjak. Tényleg ez nem hiányzott neked.
Így is ki vagy gondolom Gábor apja miatt. :? Hülye ez, hogy este akarja megnézni a fiát???? :shock: szerintem az asszony küldi, hogy beszéljen a lekedre, csak a picin keresztül akar hatni. :? Légy erős és ne engedj a szép szavaknak meg a keserű boci szemeinek!!!!!!!!

Mi -én és Töki- egész héten éjszakázunk. :cry: Gabinak kinn van a 7. foga és jön a 8. . :D Csak hát szívás, nagyon szenved szegény, és pici hőemelkedése is van. Hisztis, nyűgös, akaratos, rosszalkodik és sír egész nap. :? :cry: De már látom a fogát az ínyén át, így talán még egy éjjel és áttöri. :) Remélem. :oops:

Móni,
hogy hogy húzódik a költözés? Jök a nyulaid! :lol: Poén.

Többiek????

Kép
dianab

Sziasztok!

Bejelentkezem,még egyben....

Remélem mindenki jól van...

Csilla!
Sajnálom Boni hisztijét,reméljük sose kell többet átélned. :(
És már az is haladás Gábor apjánál,hogy kiváncsi a fiára,nem?

Dia!
Sajnálom az éjszakáitokat....
Nagyon édesek a képek a fiadról,sokat nőtt :D
Jó a vonalzód!

Jucu!
Jó sok progitok van nektek is:)
Örülök,hogy sikerült apával megbeszélni a dolgokat!

Judit!
Jó az avatarod!Látom te is karácsonyi hangulatban vagy már.

Móni!
Kitartás a költözés miatt!

Évi!
Reméljük jól vagytok!

Puszi Mindenkinek még jelentkezem.

Ildikó
ilgya1

Szia Ildi!!!!!!!!!!!!!!!
De jó, hogy jelentkeztél!!!! :D Hogy bírod a várakozást?
Nagyon izgulunk ám értetek!!!!
:wink:
Kép

Hát lányok,
nem írtam, és így utólag jobb is, mert nincs semmi, szóval késett a télapóm egy hetet... :? ... és nekem még soha életemben nem késett pár napnál többet :shock: ... szóval elkezdett járni az agyam, hogy ez most jó, vagy nem, vagy mi van, mi lesz... :shock:
:shock: Bevallom: :shock:
én NAGYON örültem neki :oops: mert én úgy szeretnék még egy becsúszó szerelést!!!!! :lol: Persze Gábor nem volt oda, hogy hm... de nem is mondott semmi rosszat. Szóval mindegy. Nincs baby. :roll:
Most azért jobban elgondolkodtam, hogy mi lenne a legjobb, ill. mikor lenne a legjobb, ha tesó jönne. De nem jutottam semmire! :lol:

Na megyek, mert felébrdünk mindjárt, és akkor kezdődik a terror megint. :?
Kép
Remélem jól vagytok!!!!

Puszi

Kép
dianab

Hali!

Már csak 3-at kell aludni és költözünk.Az a poén,hogy ide is pénteken költöztünk,meg oda is. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
De valószínű,hogy már csütörtökön kiviszünk egy csomó mindent.
Aztán még ezt a lakást is rendbe kell rakni,úgy néz ki leadjuk az önkormányzatnak mivel,nekünk kell addig fizetni a rezsit amíg nem költözik be valaki,az meg 65 ezer lenne havonta. :twisted: :twisted:

Kép Kép

Nekem olyan karácsonyi hangulatom van,jobban várom a télapót mint a gyerekeim. :D :D :D

Megyek mert szétszedték az emeletes ágyat. :x :x

Ildi kitartás,már nem sok van hátra.
Kép
Ezt az angyalkát neked küldöm.

Kép
memó

Csilla:

Matricafestésről itt olvashatsz:
http://www.kreativhobbi.hu/festekek/mat ... estek.html
http://garfieldcica.uw.hu/phpBB2/viewfo ... 4488b576b2

És könyvesboltokban lehet kapni matricás kiadványokat sablonnal, leírással.
Gábor apja témához semmi érdemlegeset nem tudok írni :cry:

Boni hiszijéhez nem is tudom mit szóljak, eltudom képzelni mennyire megilyedtél! Talán tanul az esetből és többet nem csinál ilyet. :?

Jucus
:Gyüminapot én sem bírtam, a hétvégénmeg elvesztettem a fonalat, hogy mi is jön :cry: ( Estére észhez térek!)
Jól vagytok?

Móni:
Szépek a matricáid!
Kitartás hamarosan költöztök!!!!!

Beszéltem zsu tesójával talán, csillaként mutatkozott be.Akkor várták őket haza.jól vannak.
Nagyon szép kislány és nem is látszik, hogy elöbb jött.

Dia:
jó a csíkod :lol: :lol:
kicsit korán jött a mikulancs nálad :wink:

Judit:
szuper az avatarod!! Azt akartam még mérdezni, hogy a montázsos képekhez a férjed használ valami progit??Vagy csak úgy amit talál képet arra rakja rá Bencit??

Ildi:
Örülök neked nagyon, várom a híreket!! Izgulunk érted :!:

Rólunk:
a hétvégén Erzsébet napoztunk(szombaton)Vasárnap meg disznóvágás volt anyuéknál. Jól elfáradtunk, mert este még haza is jöttünk. Flóra nagyon-nagyon jól érezte magát!
Ma reggel viszont leesett a fotelról és pont a műanygszékre:( Felrepedt az álla :cry: :cry: Szegény apa nem is ért oda a melóhelyre, jöhetett vissza. Jól megilyedtem, hogy most mit csináljak, hova vigyem. Szerencsére csak felületi sérülés 2cm, összeragasztották,most van egy jókora kötés az állán. Most egész nap a nyomában vagyok, hogy lene szedje, ne érje víz, ne egye le stb. És persze, ne álljon neki újra veszélyesen élni!
Most már megnyugodtam, de nagyon megilyedtem...Pénteken kell vissza menni konrollra.
Megyek és nekiállok rendet rakni, mert ma még semmit se csináltam :cry:

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Hello!

Évi,
jó hogy írtál. :D Szegény Flóra, nemcsak Pistike lett, de stoplis Pistike. :lol: Nem csodálom, hogy megijedtél! Nagyon vérzett? Végül melyik kórházba vittétek?

Én úgy kezdtem az üvegfestést, hogy kaptam Gábortól szülés elött egy hónappal egy készletet. Szerintem ez a legjobb, egy készlet, az ember teljesen felfalja az egészet, sokat fest és fest és fest... és begyakorolja. :wink: Már rengeteg új színt kipróbáltam és technikát és másfajta festéket, egész jól megy már, nagyon megszerettem. Igaz, így a suli, meg Gabika, meg minden mellett nehezebb, de nekem a majong, tetris meg kártya melett ez is egy kikapcsolódási lehetőség. :lol:

Móni,
nagyon jók a képek, amiket felraktál, aranyosak, szépek, jópofák! No, nemsokára kötöztök!!!!!!!!!!!! Éljen!!!!!!!! :lol:

Ildinek:
Kép

Mi ma egész nap itthon vagyunk. Elkaptam Gábortól az influenzát, és nagyon le vagyok hervadva. Közben megfigyelem Gabit, mert néha krahácsol, és most nem tudom, hogy a fogzás miatt, vagy elkapja Ő is a bacit. :? Hmmmm..... Kell az energia holnap a suliba a dogához. :wink: Csináltam milánóit, Gabinak céklát, a hétvégére pedig brokkolit. :lol:
Na megyek, nehogy megegyen vmit.... ja igen, a legújabb, hogy mindent megeszik, papír vagy fólia, vagy szőnyeg... :lol:

Kép
dianab

sziasztok!

semmi különös nem történt velünk, hacsak ez nem h nálun is volt az éjjel egy kisebb baleset. Gábork aannyit forgolodott, mindig ilyen, nem elég neki 16o cm széles ágy, h keresztbe kasul mászik, és késön vettem észre, mikor utána nyultam addigra lepottyant azá gyrol. szegénykém meglepödött, sirt, megnyugtattam nehezen is aludt vissza. de szerencsére semmi baja sem lett. bele se merek gondolni h mi lett volna h másképp esik le.. Tegnap megkapta a másfél éves szuriját, ugy kapaszkodott belém, h el sem akart engedni, azota nyügi, siros, és töbször kér cicit.

Évi!

sajnálom szegény Florát, nyugodj meg, a gyerekeknél gyorsabban gyogyulnak a sebek szerintem. Bár én is megijedtem volna ah elyedben az tuti. :(

Mikor pici voltam én is neki rohantam a keritésnek, és szétnyilt aszám, meg egyszer rámesett egy vasbol készült akármi (porfogo), és a homlokomnál nyilt szét, mindkettöt varrták. Szerencse h Florának nem kellett, de igy is rossz lehet neki.

Ildi!

j o h jelentkeztél, már biztos nagyon izgulsz, hiszen már csak pár nap választ el attol h kezedben tarthasd a kis hercegnödet.. :D :D :D Kép

Dia!

a matricafestéshez azt hiszem mégsem lesz energiám, :( pedig tök jo lenne, kikapcsolodni általa, de szerintem Gábor mellett ezt nem tudná megoldani. Jobbulást nektek,és szoritok a dogához.! az én Gáborom szitnén ilyen, mindent eszik ami megfoghato, és gyakorlatilag mozditani sem kell, képes volt már megrágni az asztalt is mert ahhoz volt kedve. Errol sezrintem nem lehet leszoktatni öket. Most már tiz foga van, és jön a többi nagy foga is.

boni azota is hisztis, a gyerekdoki szerint ne foglalkozzak vele, rá kell hagyni és akkor abbahagyja. szerintem ez ilyen tipusu hisztinélk nem éppen a legjob megoldás, mert mi lett volna ha itthagyom és akkor lesz rosszul??? ráadásul ez olyan doki h nem ért a fülbetegségekhez, igy meg vinnem kell Gábort füldokihoz ha továbra is piszkálja fülét, mert érzékenynek találom neki..

Memo!

de jo nektek...majd mutiz képet az uj házatokrol ha tudsz.. gyerköcök mit szolnak örülnek aköltözésnek? :D Kép

most mennem kell...........
Kép

puszi mkinek

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok

Kicsit eltűntem ,de annyira pörögnek a napok azt sem tudom hol áll a fejem.Néha bekukkantottam olvastam/volna/ de ti se sokat írtatok.
Debreceni utunk nagyon jól sikerált.Jó kis kikapcsolódás volt a nagy csetepaté után.,ami itthon volt.
Vasárnap meg elmaradt bevásárlás jött ,hajvágás ,tanulás,kicsi séti,és már este is lett .
Hétfőn nagyon nehezen kezdtem belerázódni a melóba ,nekem már tiszta karácsonyi hangulatom van.
Díszítgetem már a lakást is hétvégén juppi:)))
Dius negyedévije nagyon jó lett :D
Évi
Köszi jól vagyunk,most nyugi van itthon.
Pénteken kell mennem vérvételre ,hogy megtudjuk sikerált é,de nem megyek várok még ha jövőhéten sem jön akkor megyek .
Szegény Flóra :( nagyobb volt az ijedség mint a baj.De biztos én is kétségbeestem volna.
Örülök ,hogy jól sikerült a hétvégétek.:DDDDDD
Dia
Gyógyulj meg mielőbb !!!!küldök gyógytündit Kép
Gabika remélem nem kapja el tőled :(
Vizsgádhoz sikereket.:))
Csilla
De jó még mindig szopizik a manókád?
Nektek is mázlitok volt az eséssel hála.
Judit
Veletek mi van?
Ildi puszi neked és kitartás!
Jucu

Kép

Kép
jucu

sziasztok!

röviden szeretnék még irni nektek h mig elözö hsz-emet irtam, gábor apja üzent h eljönne..megengedtem. itt volt egy orát, játszott a f iával. azt mondta még megprobál jönni máskor is.. ennyi..

most megyek inkább aludni..... :( bocsi

sziasztok

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Hali!

Évi nem küldted el a mézeskalács receptet.
Tegnap sikerűlt nagy dobozokat szerezni a munkahelyemről,ma egész nap pakolni fogok.

Kép Kép

Kép
memó

Sziasztok!!

Dia:
Vérzett rendesen :cry: a Bethesda sebészeti ambulanciájára vittük.
Jobbulást kívánok!!

Csilla:
Ágyról leesés :cry: Mintha a saját írásomat olvastam volna, Flóra is pont így esett le anno éjszaka mellőlem.
Örülök, hogy nem lett komolyabb baj!!
Nekem is összekeleltt varrni a bokámat, mert a sz@r roller elvágta :cry:
Remélem Boni hamar megjavul!!!

"apa"látogatása,hmm én tuti elgyengülnék és mindenbe belemennék.Én már csak ilyen vagyok :oops: Ragaszkodom mindenhez amit megzserettem.

Jucus:
Nagyon szorítok, hogy sikerüljön!!

Móni:
Ne haragudj, de teljesen kiment a fejemből :cry:

Itt van a recept:

Mézeskalács

Hozzávalók:
1 kg liszt
50 dkg méz
20 dkg cukor
10 dkg vaj
0,5 dl tej
4 db tojás sárgája
1 db citrom reszelt héja
1 evőkanál szódabikarbóna
1 evőkanál mézes sütemény por

Az alapanyagokat összegyúrjuk (eleinte ragadós). Egy napig pihentetjük a tésztát. Egy tepsit alufóliával kibélelünk és kiolajozzuk. A tésztából maroknyi darabokat lecsípünk és 2-3 cm vastagságura kinyújtjuk. Formázóval kiszaggatjuk. Közepes meleg sütőben 10-15 percig sütjük. Kb.:8-10 tepsivel lesz belőle.

Díszítés:
1 tojás fehérjét (kb. 10-15 kanál) cukorral habosra keverjünk, zsákkal formázom, színes cukorral a tetejét megszórom.

Néhány nap múlva megpuhul. A sütés előtt hurkapálcával lyukat fúrok rá, karácsonyfára dísznek fel tudom akasztani.

Jó pakolást!!!

Ildi:
Sokat gondolok rád, hogy vagy?

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!

Tök hangulatos ez az oldal,mindig olyan vidám lesz a kedvem tőle,még akkor is,ha a tartalom néha elszomorító!!!

Még egyben vagyok,és december 9-ig nem is szeretnék osztódni,mert akkor vizsgázok angolból,remélem most még szófogadó az én kis pocakbabám. :D

Köszi a "szurkokat"! Jól jön mindenféle jó kívánság!!!

Ma voltam ctg-n,apósom vitt reggel fél 7-re, a doki csinált uh-t minden rendben, a ctg-m is jó volt.Igaz megint várnom kellett plusz egy órát,mert a dokim felment a szülőszobába,de már megszoktam,hogy ez egy fél napi elfoglaltság. Dávidra most anyósom vigyázott,le se szart amikor hazajöttem,megpuszilom,ő meg "anya,neeee!!!" Marha szarul esett! :(

A héten Dávid alvásával is küszködtem egész héten,mindennap 3 kor alszik el,és 2-3 órákat alszik,hiába keltem fel reggel korán,akkor se hajlandó elaludni 3 előtt,tisztára kivagyok tőle.

Dia!
Akkor jól megijesztett ez a Télapóbácsi téged,te szegény! :wink: De azért ne add fel,szerintem van még remény,hogy egyszer akarjatok Gabinak kishugit!Ha ilyen jól alakulnak a dolgok!Látod nem is szólt semmit a Gábor! :wink:
Anyós?

Mi is küzdünk valami bacival,és Dávid is elfogja kapni úgy érzem kezd betaknyosodni. :( Én is fújjom az orrom rendesen.Ez hiányzott nekem még így a végére,eddig semmi bajom nem volt!

Jobbulást nektek!

Na hogy sikerült a doga?

Móni!
Köszi!Én is kitartást kivánok,holnap már cuccolhattok. A gyerekek izgatottak?

Évi!
Ti szegénykék,főleg Flóra! Sajnos előfordulnak ezek a balesetek,hogy bírja a kötést?

Még mindig gyakorlod a kézügyességed? Egyik nap jártam az oldaladon és nosztalgiáztam egy kicsit a műveiden! :D

Csilla!
Igazán szép Gábor apjától ez a teljesítmény! :D Nekem tetszik!

Sajnálom Gabit,hogy lepottyant az ágyról,emlékszem én is hogy betojtam mikor Dávid lement a francia ágyról,a lányok nyugtattak meg, hogy ilyen minden rendes családban előfordul,szóval az a lényeg,hogy nem lett komoly baja!

A cici az nagyon jó kis vigasz az oltásra :wink:

Még hogy ne foglalkozz a hisztivel???könnyű azt neki mondani,akkor nem fogja azt érezni,hogy nem is tőrödsz vele? Az apukájánál is csinálja?Ő hogy rendezi le?Nem könnyű az biztos!

Jucus!
Gratula Dius jó negyedévijéhez!
örülünk,hogy jól kikapcsólodtatok Debrecenben,rád is fért a pihi!
Nekem is karácsonyi hangulatom van,már tegnap vettem is egy adventi koszorút,idén se fogok csinálni azt hiszem,pedig azt terveztem,de ennek olyan jó kis színe volt,hogy nem tudtam otthagyni.Majd felturbozóm azért,de így se rossz!
Majd azért mutizz képeket a díszeidről!!!Lécci!!!

Pénteken szorítok nagyon!!!!

Judit!
Hova tűntél?Hiányollak!

Most megyek,mert nemsoká indulok angolra! Vagyis apa visz!

Na puszika:Ildikó
ilgya1

sziasztok!

Ildi de örülök h irtál!!!! :D

remélem szot fogad a kislánykád és nem bujik ki idö elött..

hiszti:már meséltem nektek h amikor az apjánál van ö nem türi a hizstit, és rácsap a fenekére. ezzel sem értek egyet, de nem tudom mivellehetn kordában tartani. bár ugy tünik megijedt ö is, mert kevésbé probálkozik most A hisztivel.

Dávid: nálunk is volt olyan h amikor az apjánál volt vagy amásik mamájánál, akkor engem semakat észrevenni Boni mikor hazaért, tényleg roszul esett nekem is. megértelek..de z csak átmeneti állapot szerintem.

Ki a dokid?már akarta kérdezni és tudom mesélted is régebben de már nem emlékszem sjanálom.. :) :(

Anno Boni is leesett nekem a franciaágyrol de hihetetlne volt számomra mert még akkor forogni sem tudott és mai napig nem értem h történ ilyen.

Évi!

elgyengülés: nem is tudom, jo volt látni öket együtt, meg érzek is valamit iránta, de már nemt udnám elképzelni h együtt éljek vele, pedig régen szerettem volna de hát nem engem választot.... és amugysem hiszem h ö szeretne tölem bármit is, vizsont a fiával kéne foglalkoznia, inkább megkeményitem aszivem Gáborkáért.és ha akar jöjjön..
matrica ügyben köszi..

Dia!

megkaptad a mailem??????, doga???

Csajok, képzeljétek a suliban tetüjárvány van..beleestünk..már nemt udtam mi hiányzika boldogságomhoz...

a másik: elövettem kreativitáosmat, és ugy döntöttem h mivel nagoyn ronda a fal itt ott..igy most falfestésbe kezdtem..elöször is a wc-nket csinálom meg, mintha csempézve lenne csak éppen festem..a konyhába meg rajzoltam gyümölcsös tálat, meg virágot csészéket..stb..és azokat festem..tavasszal ugyis rendesen ki kell majd festenünk akkor meg miért ne..legalább feldobja egy kicsit a lakást.. ha gondoljátok és kész lezs majd dobok fel képet rola..

Kép

MEmo!

végre költözhettek.. :D

Kép

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Judit! Kép hol vagy?

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok!!

Ildi!

Örülök, hogy ilyen hosszú írással jelentkeztél :lol:

Bacikat remélem hamar leküzditek!!

Flórát tegnap már nem zavarta a kötés.holnap megyünk vissza és leveszik.

Igen még mindig gyakorlom a kézügyeségemet :lol: a dekus-ban voltak új képek.
Matricákat már régen festettem.
koszorúkból annyira szépeket lehet kapni, hogy csak ámulok és bámulok :lol:

Ja és ne aggódj, Flóránál is volt, hogy rám se nézett mikor haza értem.Már 10 perce ott voltam mikor megkérdezte, Anya te is itt vagy??? És még egy csomószor volt amikor rám se nézett:( Elvolt foglalva a papájával játszott:) Azóta már nincs olyen, hogy ne ugrana anyakamba!!

Judit:
Te szegény sajnálom, hogy utolért a takonykór :cry:
Jó, hogy jöttél!!!
Benci tündéri pasi! És már sikerül neki bilibe kakilni, pisilni :lol: Ügyes, ügyes!!
Együtt Wc-re menés így már én is jártam:) Most már békén hagy, de régen ha nem az ölemben ült akkor ott állt és megvárta míg végzek :lol:
Flóra szerintem kiheverte már a sérülést, még itthon megnyugodott, míg vártuk apát.a kórházban csak kicsit sírt, mert fogták a fejét, meg gondolom fájt is ahogy piszkálták, fertőtlenítették. Sajnáltam nagyon :cry:
Aggódom nagyon, hogy ne látszon meg, hogy rendesen össszeforr-e??

Csilla:
Jaj tetü járvány :cry:
Én szívesen megnézem miket festettél!!!

Flóra tegnap este hányt és hasmenése volt :cry: Éjszaka és most nincs semmi baja egyenlőre...
Mézeskalácsokhoz vettem a Lidl-be formákat 100db-os csomag :lol: :lol: annyira jók vannak benne :wink:
Apa reggel kiment a házhoz, hogy megnézze, hogy mit csináltak a villanyszerelők. Pár dolgot arrébb kellett rakatni.
Kívülről már be van festve és a terasz is levan lapozva :lol:
Egy hónap után megjött a csomagom amit egy hooby boltból rendeltem. Persze úgy, hogy hétfőn írtam nekik egy mailt, hogy mi van máááááá?!

Kép

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Hali!

Gyorsan beköszönök,holnaptól nem lesz gépem.Tegnap óta dobozolok,már 11 tele van és az mind a gyerköcök cucca.Ma este ha minden igaz kiis visszük,holnap meg kezdődik a hajtás. :wink:

A Dávid anyunál lesz egész nap,a Bence oviba a Brigi meg suliba,és holnap már ott alszunk.
Szombaton meg jön a télapó,elkell menni a kultúrházba de mi is kapunk csomagot.Jövőhéten meg a rendőrségre jön a télapó.Nem is veszek nekik külön télapó csomagot,úgyis rengeteget kapnak.Én a boci csokissat szeretem a legjobban az olyan fini. :lol: :lol: :lol:
De én sajna nem kapok. :cry: :cry:

A pannit is bedobozoltam,tetszik neki. :D :D :D

Remélem hamar meggyogyul mindenki,mi eddig még megúsztuk,a Brigi tüsszög egy kicsit,de a többinek semmi baja.

Mennem kell,még elmegyünk ebédér.Amíg a törpék alszanak én folytatom a pakolást.

Kép Kép Kép Kép

Kép
memó

sziasztok!

csak beköszönök, mert kicsit el vagyok maradva meg lefáradtam, ma egy barátnömmel mentünk a tescoba, és nemrég értünk haza.
MEgvettem ak arácsonyi ajándékokat, a két gyereknek, meg anyumnak. söt vettem magamnak egy matrica festéshez kezdö csomit, ésm ost gyakorlok, de nem igazán megy..na mindegy jo lesz majd Boninak.

Közös wcre járás nálunk is megvan, idönként eszébe jut h ne hagyjon egy percre se magamra még ott se.. :oops:

Judit, Évi!

Jobbulást nektek!

Judit!

az avatarod nekem is nagoyn tetszik, nekem nem sikerül cserélni pedig már lekcisinyitettem egyképet..

Memo!

azért gyere ha tudsz, örülnénk!

Dia!

irtam mailt!

most megyek..

puszi Kép

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok!!

Mi így számoljuk a napokat:
Kép

Nyugodalmas jó éjszakát kívánok mindenkinek!!

Kép

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Évi!
Ez nagyon szuper!
És miket rejtettél el benne? :D

Lehet,hggy csak elrontotta a kis gyomrát,reméljük nem komoly!!!

Csilla!
Tök jó,hogy már megvetted az ajcsikat karácsonyra,én még mindig sehol nem tartok....hétvégén vendégeim lesznek,pedig most akartunk elmenni megvenni :D majd talán vasárnap...

Arra emlékeztem,hogy rácsap a fenekére az apja,de arra nem ,hogy a hisztik miatt... :oops:

Fazekas Ferenc a dokim. Neked ki is volt?

Tetűk miatt megy drukk!!! :?

Memó!
Jó cuccolást!

Judit!
Jó az avatarod!
Jobbulást kívánok!!!
ilgya1

Sziasztok!!

Ildi:
Köszi :lol: Csoki van a csomagokban :D smarties, meg ami ekkora tatyóba belefér.
Flóra jól van azóta nem hányt és hasmenése sincs!!

Csajom nagyon örült az ádventi naptárnak :wink: :lol:
Reggel voltunk a kórházban, szépen összeforrt az álla. Még megragasztották és lecserélték a kötést.Majd 3 nap múlva levehetem.
Olyan jó olvasni a csíkodat 38 hét 4 nap szuper!!

Móni:

Már bíztos nem olvasod, de jó pakolást és élvezzétek az új házat!!

Csilla:
Matrica kezdőcsomag már jó kezdet!! Ne add fel egy kis gyakorlás és te is szépeket fogsz festeni!!!
Ha láttad volna milyenek lettek amit először festettem háááát minden bajuk volt :lol: Nem tudtam a tubust rendesen nyomni,és a felragasztás se ment. :lol: :lol:
Kitartás és gyakorolj!!!

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

sziasztok!

Évi!

kedvem azért visszajött a matrica festéshez, már csak idö kell és gyakorlom..köszi a biztatást, örülök h nem vagyok egyedül ezzel a problémával..

örülök h Flora már jol van,!! :D
tetü: irtjuk, irtjuk............. :( :twisted: a tanárnö szerint ellenörizte öket ahéten a védönö, de nem talált csak egy két gyerekben..(most meg kiderült h majdnem az egész iskola fertözödött) kérdem én ki a hibás????? alegszörnyübb h mostmár gyakorlatilag csak ápolt gyerekek között terjed..jo mi????????ja és az oviban is volt már ilyen, csak akor mi megusztuk..

Ildi!

de jo már tényleg csak 1o nap??????????visszafelé számolod gondolom a napokat????

karira most tudtam megvenni mert a barátnöm most ért rá és épp oda készült, és mivel nekem nincs kocsim és elég messze van most ide hozzáma tesco velementem..de jobb is tul lenni rajta csak azt sajnálom h igazábol nem találtam olyan játékot amit szerettem volna, egyik gyereknek sem..de igy is fognak örülni nagyon bizom benne..

Csajok!

van egy hirem, még nem tuti mert nem jött visszajelzés de a volt dulám, akivel szültem , másfél év ota elöször hivott azza a hirrel, h ha engedélyt adok rá, levetitik a tévében vasárnap a szülésemet, persze intim részeket szigoruan kitakarva, de ha vállalom az arcomat akkor ott felismerhetö leszek. bevallom izgulok, és örülök is..de még nem tuti mert csak azért lenne ez a riportmüsor rola(m) mert most körbejárt egy mail mindekinél (legalábbis gondolom ) a mostani korházprivatizácio és szabadon választhato orvos gondok miatt.. (remélem érthetöen irtaml le) talán holnapra többet tudok és akkor majd megirom h hol leszek láthato ésha van kedvetek nézzétek meg h hogyan született Gáborka..ok???

Most bucsuzom mert fürdetnem kell.. Kép

puszi

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Csilla:

Én szívesen megnézem :D
csak szólj mikor lesz.

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

sziasztok!

vasárnap este 7 tv2 naplo!

puszi

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

ok csak el ne felejtsem :wink:

Flóra az éjszaka hányt és hasmenése van :cry:
Nem értem 3napig semmi most meg újra???

szép napot mindenkinek!!!

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Évi!

jobbulást Florának! tudom milyen szörnyü, én is éltem már át Bonival ilyet nem is egyszer..emlékszem h megijedtem olyan tehetetlennek éreztem magam.. de szerencsére nem sürün fordul elö ilyen vele. reméelm semmi komoly baja nincs , nem evett valami olyat amitöl gyomorrontása lene? vagy késön vacsizott? csak nehogy valmai virus legyen.. most hogy van???????remélem már jobban.

sok gyogypuszit küldök neki!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

évi!

bosi h még zaklatlak, de h ragasztod fel a matricát?erre nem tudok rájönni, már Boniva festegettük, meg már kezdünk belejönni de a ragasztásra nem jöttem rá..pedig olvastam az az oldalt amit ajánlottál de biztos benne m van a hiba..már erre i s rájöttem. segits légyszi..
köszike (de ráérsz, majd ha Flora alszik csak akkor irj)

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

sziasztok!

most kaptam a rossz hirt lefujták a riportot, mégse adják le holnap... :( :( :( :( :(

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Szia Csilla!!

Sajnálom, hogy nem adják le :cry:

A matricáknak 24 órát kell száradni.ha nagyon meleg van a lakásban akkor nyúlik mindenfelé.Beszoktam rakni a hűtőbe, ott jól megkeményedik.Aztán mint a villám vinni kell felragasztani :lol: mielött újra megpuhul.Ha ablakra ragasztod akkor ne menjem alatta a fűtés.

Flóra délelött 10 óta nem hányt és hasmenése sincs....Tegnap alig vacsorázott, nem hiszem, hogy gyomorrontás..

jó éjszakát!!

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok

Csilla
Tetü nálunk is volt hála mi nem kaptuk el,de mi is gyerekektől tudtuk meg a tanítónők nem szóltak ,hogy találtak t.gyereket. :cry:
Én is megnézném a szülést miért nem adják le?Tudod már?
Üvegmatricát én nem rakom hűtőbe ,de az is jó ötlet :wink: , én simán lehúzom 24 óra múlva a bugyiról és ragasztom.Arra vigyázz sokáig ne legyen egy az ablakon mert utána nehéz leszedni.A soknál pl.1/2 évre gondoltam :lol:

Évi
Flórának jobbulást kívánok.Csak nem calici vírus.?Barinőmék is elkapták,két napig fosott ,1× hányt a gyerek utána 2 napig semmi és most megint :( :( :(
Nagyon rossz!!!!!
Remélem nektem nem ez van:)))))

Ildi
Remélem jól vagy????????

Memó
Milyen az új otthon?
Kapod a szurit már?

Nekem pénteken negatív lett a vérvételem ,de nagyon vastag a méhnyálkahártyám :o ki érti ezt....Nem vagyok letörve mert kari előtt megcsinálja inszemet doki ,ha beleegyezek és megjön addig.
Úgyhogy most várunk :lol: :lol: :lol:
Tegnap egész nap suvickoltam a lakást ,függönyt mostam ,ablakot pucoltam,fürdit takarítottam,ablakot díszítettem,főztem,mostam,porszíyóztam,felmostam és ezalatt enni elfelejtettem :P este már szédültem az éhségtől.
Ma megyek még adventi köszörúmhoz venni szárított gyümit ,meg Diusnak mikulásra vmit.
Szép napot nektek :wink:
Jucu

Kép

Kép
jucu

[quote]C írta:sak nem calici vírus.?Barinőmék is elkapták,két napig fosott ,1× hányt a gyerek utána 2 napig semmi és most megint

Fogalmam sincs, de holnap elviszem a dokihoz,hogy mi lehet ez???
Ma eddig megint semmi baja!!!

Ügyes vagy , hogy ilyen sok mindent csináltál!!
Örülök, hogy nem adod fel a tesó projektet!!! Én nagyon szurkolok nektek!!!!
Mézeskrémes nagyon fincsi :lol:

A matricákat ha nagyobb a méretük én sose tudom úgy leszedni, hogy ne ragadjon össze valamelyik darabja :cry: Ezért berakom a hűtőbe megkeményedik oszt hajrá :lol: :lol: de van amikor hűtő nélkül is letudom szedni, ki érti ezt?? :lol:

Én kiraktam az ablakokba a világítóimat :lol: Van koszorúm is.
Az ajtódiszt kellene valahogy felakasztatom.Veszek majd öntapadós kampót... Tegnap megvettük a maradék karácsonyi ajándékokat.. Szerencsére flóra aludt így nem látta meg mit vettünk a mamák pénzéén neki :lol: A corában voltunk, annyi, de annyi játék volt. És a barby babák 4000Ft-ba kerültek. így kapott Flóra is szárnyas barbyt, meg vettem az unokahugomnak is egyet.
A kersztfiunknak meg formabedobós csigát vettünk Fischer price, zenél is egy kis kedves dallamot.

Na megyek ebédet főzni, meg pakolni :lol: még is csak ádvent van :lol:

Kép

Kedves eltűntek merre jártok??

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Ciaó mindenkinek!

Judit

Bencike édes kis betyár pasi :)
Nekem a lkeütöm kép a kedvencem de a többin is szép:)
A ti családi mikulás fotóitok ,meg óriásiak.Dehogy vagy öregedő anyuka :wink: jól néztek ki a képeken nagyon.
Kéne csinálni nekünk is ilyen családi fotót mikulásosat :cry:
Kitartás nem igazán engem jellemez ,de nincs mit tennem vagy csináloim vagy nem.Már belefásultam azért nem visel meg a dolog és azt mondtam ha most sem sikerül nem kenődök el.Így is lett :-)
Bár cickóim nagyon fájnak és ezt nem tudom mitől van.

Évi

Ma én is vettem Barbiet Diusnak/barbie napló/ olyan jók voltak és 3990.-volt tescóba.
A szárnyast valószínű karira kapja nagyitól.
Elkészült az adventi koszorúm is.
Íme:
[img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1165166140.23.jpg
[/img]
Kép
Kép
Puszi Jucu

Kép

Kép
jucu

Kép

Kép

Kép
jucu

sziasztok!

Jucu!

de ügyes vagy, szép lett az adventi koszorud, nekem tetszik.
Tetü: Bonina k szerdán vágatom le a haját, h nbiztosan ki lehessen irtani a dögöket..csak egyszer legyünk tul rajta.

ÉVi!

erre már én is gondoltam h esetleg az a virus kerülgeti szegény Florát, de drukkolok h ne igy lgyen. most minket is kerülget a takonykor, Gabo ma reggelre mrá eléggé taknyos volt, most estére mr nekem is minden bajom lett.. egész nap csak szopizn akar és aludn meg nem.még most is fent szaladozik mellettem még jo h Boni tud aludni igy is.

Judit!

én is sajnálom h nem lehetek büszke magamra, mert azért legbelül az lettem volna, még ha szégyenlös is vagyok. de esetleg ha gondoljátok és az én házgondjaim is rendezödnek talán jövö nyárra és mindenkinél minden ok lesz akkor szivesen meghivok mindenkit!!!! hozzám, és akkor esetleg megnézhetitek Gáborka születését..persze csak ha nem tul morbid ötlet.. mert azért ott nincsenek kitakart részek...

joéjt

puszi

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

:D Hello!!! :D

:!: :!: :!: :!: Jelentem: KÉSZ A FELJÁRÓ :!: :!: :!: :!:
Kép BULI VAAAAN :!: :!: Kép
Csinálok ma képeket és este vagy holnap felrakom. Nagyon szép lett, igaz a teraszt már nem tudjuk befedni, de nem bak, kibírjuk azt a pár hideg hónapot előszoba nélkül. Gyüjtünk pénzt és nyáron megcsináljuk azt is. :wink:
Egész hétvégén mentek a nagy munkálatok, Gábor ki akadt volna ha míg Ő nyomja kinn ezerrel én itt neteztem volna :? úgyhogy karira ajándékokat csináltam, cd tokra festettem és karis dalokat írunk majd ki, azt adom a koleganőimnek, plusz festek még mindenkinek karifadíszt. :wink: Úgyhogy melóztam sokat, majd azokat is lekapom és felrakom. :wink:

Jól vagyunk, Gabi nyűglődik a fogával :? szegény, de úgy semmi különös szerncsére.
Ja, tegnap ráborította a fejére az ablakmosóvizet, úgy 3 liternyit :lol: na kakkor annyira nem röhögtem, mert minden csupa víz volt a gyerek meg üvöltött, itt mag minden fa :x de a romok eltakarítása után már csak nevettem. :lol:
Kép
Lányok,
nagyon szépek az adventi diszeitek, mindenkié, nincs kivétel :!: , ötletesek :wink: , hangulatosak. :D

Jucu,
becsüllek nagyon ezért a baba mizériáért. További kitartást, erőt kívánok!!!! :wink:

Judit,
jók a mikulásos képek nagyon, és nem is öregedtél!!!!!!!
Képzeld, láttam Doreen Virtue: Gyógyító angyalok kártyát. :D Olyan szép!!!! 8) De most nem tudom megvenni, és szerencsére úgy érzem, hogy most a Belső Gyermek kártyára van szükségem, az meg megvan, így nem is akkora a fájdalmam, hogy ott kellett hagynom a boltban. :wink: De tényleg nagyon szép... 8)
Én bevallom, biztos ciki, de nem értem ezt a faragás témát még mindig. Mert én azt hittem, hogy nektek is van hangszeretek, mait egyszer meg kell venni és kész. De akkor nem így van, most már látom, de leírnád nekem, hogy akkor hogy is van ez. Nektek mindig kell faragni új furuját? :roll: Kérlek írd meg nekem, ha nem fárasztalak! Mert tényleg érdekel. :idea:

Babatémához:
olyan bizonytalan vagyok :oops: . szívem mondja: jöjjön baba, eszem mondja: várjunk. :oops: Most úgy vagyok vele, majd a sors eldönti. Persze vigyázunk és bevallom, Gabi a legjobb fogamzásgátló :lol: általában élni se hagy minket, nemhogy .... :lol: pedig visszatért a tigris belém.... 8) ..... végre kiürült a bogyó. :? ... de ha becsusszan, hát itt lesz!!! :wink:

Jaj, és az összes kép tetszik Benciről, igenis rakj fel róla sok sok képet, mert imádnivaló!!!!! :D És jó a vonalzód is!!!! :wink:

Évi,
szegény Flóra, most meg ez a hányásos betegség... sajnálom. :cry: Gyógyuljon meg minél hamarab!!! Kép
Ti mikor költöztök?

Csilla,
Bonit is nagyon sajnálom!!!! Hagyján hogy tetü van, de még a haját is le kell vágni... :oops: szegény!!!! Kép
Kár hogy nem adták le a szülést. :?

Móni,
hogy álltok???

Ildinek:
Kép drukkolok!!!!
Azért az a nyelvvizsga nagyon merész!! :lol:

Puszi Kép

Kép
dianab

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X