Hello!!!
Jelentem: KÉSZ A FELJÁRÓ
BULI VAAAAN
Csinálok ma képeket és este vagy holnap felrakom. Nagyon szép lett, igaz a teraszt már nem tudjuk befedni, de nem bak, kibírjuk azt a pár hideg hónapot előszoba nélkül. Gyüjtünk pénzt és nyáron megcsináljuk azt is.
Egész hétvégén mentek a nagy munkálatok, Gábor ki akadt volna ha míg Ő nyomja kinn ezerrel én itt neteztem volna
úgyhogy karira ajándékokat csináltam, cd tokra festettem és karis dalokat írunk majd ki, azt adom a koleganőimnek, plusz festek még mindenkinek karifadíszt.
Úgyhogy melóztam sokat, majd azokat is lekapom és felrakom.
Jól vagyunk, Gabi nyűglődik a fogával
szegény, de úgy semmi különös szerncsére.
Ja, tegnap ráborította a fejére az ablakmosóvizet, úgy 3 liternyit
na kakkor annyira nem röhögtem, mert minden csupa víz volt a gyerek meg üvöltött, itt mag minden fa
de a romok eltakarítása után már csak nevettem.
Lányok,
nagyon szépek az adventi diszeitek, mindenkié, nincs kivétel
, ötletesek
, hangulatosak.
Jucu,
becsüllek nagyon ezért a baba mizériáért. További kitartást, erőt kívánok!!!!
Judit,
jók a mikulásos képek nagyon, és nem is öregedtél!!!!!!!
Képzeld, láttam Doreen Virtue: Gyógyító angyalok kártyát.
Olyan szép!!!!
De most nem tudom megvenni, és szerencsére úgy érzem, hogy most a Belső Gyermek kártyára van szükségem, az meg megvan, így nem is akkora a fájdalmam, hogy ott kellett hagynom a boltban.
De tényleg nagyon szép...
Én bevallom, biztos ciki, de nem értem ezt a faragás témát még mindig. Mert én azt hittem, hogy nektek is van hangszeretek, mait egyszer meg kell venni és kész. De akkor nem így van, most már látom, de leírnád nekem, hogy akkor hogy is van ez. Nektek mindig kell faragni új furuját?
Kérlek írd meg nekem, ha nem fárasztalak! Mert tényleg érdekel.
Babatémához:
olyan bizonytalan vagyok
. szívem mondja: jöjjön baba, eszem mondja: várjunk.
Most úgy vagyok vele, majd a sors eldönti. Persze vigyázunk és bevallom, Gabi a legjobb fogamzásgátló
általában élni se hagy minket, nemhogy ....
pedig visszatért a tigris belém....
..... végre kiürült a bogyó.
... de ha becsusszan, hát itt lesz!!!
Jaj, és az összes kép tetszik Benciről, igenis rakj fel róla sok sok képet, mert imádnivaló!!!!!
És jó a vonalzód is!!!!
Évi,
szegény Flóra, most meg ez a hányásos betegség... sajnálom.
Gyógyuljon meg minél hamarab!!!
Ti mikor költöztök?
Csilla,
Bonit is nagyon sajnálom!!!! Hagyján hogy tetü van, de még a haját is le kell vágni...
szegény!!!!
Kár hogy nem adták le a szülést.
Móni,
hogy álltok???
Ildinek:
drukkolok!!!!
Azért az a nyelvvizsga nagyon merész!!
Puszi