Képzeljétek a sógornőmnek meglettek az éjjel az ikrei. Picit korán érkeztek, emiatt 2, 23 és 2, 26 kg súlyúak, de jól vannak. Biztos Karácsonykor már otthon akartak és kényelemben lenni, nem a mama hasában szorongani, ráadásul kórházban. Ugyanis a dokija azzal „fenyegette”, hogy ha Karácsonyig nem indul be a szülés, akkor már elgondolkoznak a dolgon. Hatalmas pocija volt.
Bevallom, bár bűntudatom is van miatta, kicsit pofán csapott a dolog. Nem irigylem, de olyan rosszul esik, mert a saját sikertelenségemet látom az egészben. Picit
vagyok. De 1-2 nap és túl leszek a dolgon. Remélem. Sajnos a közelemben megszületett babákat egy ideje emésztenem kell.
Esztora: a menhely egyik önkéntese ismerte fel és csak az Auchanban árulják. Vettem jó párat, és mindegyik papírját leszedtem és elraktam.
Erika: köszi a tanácsot. Igaziból jelenleg ott tartok, hogy felfogom, hogy görcsölök és sok mindenben tudom engedni magam az árral, de a babaügyben amíg reménykedem, akkor úgy érzem, hogy nem görcsölök, aztán ha megjön utána egyből tisztán érzem, hogy megint görcsöltem, csak magam hülyítettem. Lehet még időre van szükségem.
Üdv Nikóska a csapatban! Akkor még az első babán dolgoztok, ugye? Beteszlek a táblába, rendben?
Fioona: én is a kutyim szemén látom, hogy totál mást tükröz. És persze picit ducibb is lett, de ha imádja a hasát. Nem tudok neki ellenállni.
Réka: tőlem is távol áll a téma. A sógornőmnek akiről fent írtam az első baba is lombikos, a második-harmadik pedig bocsánat olvasztott, de lombikos, Bp-en is járt kórházba, de az éjjel szült, így nem tudom megkérdezni. Az elsővel talán a Kaáliba járt. Talán. Ja, és üdv közöttünk.
Arwen: nagyon jól esett a kozmetikai kezelés. Nem járok gyakran, mert 100 km-re van a kozmetikusom, de annyira ragaszkodom hozzá, mert nagyon megszerettem. Van úgy, hogy ha arra járok, de nincs időm és be sem jelentkeztem beugrom és egy gyorsszervizt csinál pár perc alatt. Ki lettem cserélve hála neki.
Viki: édes vagy. Az agyam átállítása végett igyekszem javítani a „szoftveremet”. De ha nem megy, nyomjak egy resetet????? Lehet az segítene.
Bodzi: akkor inkább én felajánlom a decemberi esélyemet Neked. Így sokkal valószínűbb, hogy most összejön.
Porsika: jó hallani Rólad. Örülök, hogy jól vagy. Várunk, ahogy időd lesz.
Ágota: valóban kíméld Magatokat! Használd ki, hogy otthonról dolgozhatsz!
Az miért nem jó, ha hagyom magam sodródni?
Akkor mi a jó megoldás? Ha ne sodródjam és nem görcsöljek. A középút a legnehezebb. Honnan tudom melyik az?