Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Köszi a dícséreteket a pocimat illetően, aranyosak vagytok :)
Fiona: tényleg kényelmesek az itthoni nacijaim, de az utcaiak sajna már picit szorítanak, így ma megyek kismamanacit venni! :)

Meri: annyit gondolkoztam, hogy mit írjak arra a kérdésedre, hogy hogyan tudnád elterelni a gondolataidat a babáról... igazából lehet, hogy tényleg olyan típus vagy, akinek ez nem is menne, bárki bármit csinálhatna, nem tudná elterelni a gondolataidat. Nem tudok jó tanáccsal szolgálni ilyen esetben, viszont amit Fiona írt, ahhoz hozzá szeretnék szólni.
Én nem foglalkoztam eddig feng shuival, igazából nem hittem benne és még mindig kicsit kétségeim vannak, de van egy érdekes sztorim: a barátnőm felköltözött Pestre csapot-papot itthagyva, és elfogadott fönt egy olyan 8 órás állást, amivel kevesebbet keresett, mint amit itt keresett 4 órában, ráadásul ezen az új helyen tényleg dolgozni kell rendesen, míg itt 4 órából 3-at átcseteltünk egymással, alig volt dolga. Mondtam neki, hogy "hülye", hogy ezt csinálta, feladta a kényelmes életét kevesebb pénzért. Ráadásul Pest számára teljesen idegen volt. Ja, hozzáteszem, hogy egyébként nagyon jó állami cég, ahova elment dolgozni, ez az egy pozitívum volt az egészben. Hát szegény sokat szenvedett, éhezett szinte stb... aztán egyszer az anyukája vett neki egy buddha szobrot, ami direkt a karrier és gazdagság jelképe. Rá egy hónapra átsorolták magasabb kategóriába (már többet keres mint én 6 évi munkámmal) és annyira elégedettek vele, hogy a főnöknője helyébe ki fogják nevezni, aki mint kiderült nemsokára nyugdíjba megy. Rövid idő alatt hatalmasat ugrott ez a pénz-karrier területe és nagy a gyanúm, hogy a buddha szobornak köszönheti. :wink:

Meri, esetleg próbálkozhatnál ilyen feng shui dologgal, hátha... http://www.fengshuibolt.hu/ nézd meg ezt az oldalt, itt olvashatsz érdekességeket.
szerika

Még eszembe jutott valami, miközben olvasom vissza az írásotokat.
Meri, az egyik barátnőm mondta, hogy ő nemrég rájött valamire, de előtte leírom, hogy értsed az egészet, szóval ő folyton rágörcsölt mindenre, az összes udvarlóban a nagy Ő-t látta, aztán az összes kapcsolata szépen tönkre is ment, és telt az idő, telt... és egy szép nagyon rájött, hogy az élet játszik vele, próbára teszi. Rájött, hogy ha hagyja sodorni magával a dolgokat, mindig az teszi, amit az élet hoz és tényleg sodródik az árral, nem állít feltételeket, akkor tulajdonképpen minden úgy alakul magától, ahogy alakulnia kell és neki nem szabad beleszólnia, befolyásolnia a gondolataival (hozzáteszem ez az elején nagyon nehéz volt neki, de fokozatosan meg tudta csinálni!). Majd lesz valami elv alapján... Ez nagyon bejött neki úgy tűnik, azóta sokkal, de sokkal jobb az élete és talán (kopp-kopp) nem akarom elkiabálni, de úgy néz ki hogy a nagy Ő is megvan :)
szerika

Én is tervezős típus vagyok, a párom inkább spontán :) Az ellentétek vonzzák egymást, ugye? :wink:

Fiona: tényleg érzel mozgást? Mit érzel? Leírnád? És sűrűn érzed? Jaj bocsi a sok kérdésért, de teljesen lázba hoztál. :oops: Annyira várom, hogy megmozduljon a bébim, ráadásul én először fogok ilyet érezni, szinte azt se tudom mit kell majd érezzek? Honnan fogom tudni?

Nán-dorka: köszi a tanácsot. Kedden megyek uh-ra majd megkérdezem a dokomat, hogy mi a véleménye, nem szedték le hamar az AFP-t. Aztán majd mond valamit, még ha korai is volt, akkor még ő tud valamit tenni, hogy levegyék mégegyszer.

Arwen: nálunk nem győzik hangsúlyozni, milyen fontos ez az AFP vizsgálat, és hogy azt pontosan ekkor és ekkor kell leszedni. Na ezzel a kismamát rögtön be is paráztatják és akkor aggódhat, hogy jó-e az eredmény vagy nem. Ilyenkor de jó lenne külföldön lakni, ott egyébként is mindig azt tapasztaltam, akármerre utaztam a világban, hogy olyan nyugi van. A magyar emberek meg tiszta stresszesek. Ááááá....

Meri: gratula! Édi a kutyus! :)

Hajni: dejódejódejódejódejóóóóóóóó :D :D :D
szerika

Csajok! Egy ideje a hüvelyemnél szúrkálásokat érzek néha-néha. Olyan alulról jövő benyillalások... van valakinek hasonló tapasztalata, vagy tudjátok, hogy mi a fene lehet ez?

Na jó, mostmár lelövöm magam, mert az egész oldal az én hozzászólásaimból fog állni :roll: :D
szerika

Sziasztok!

Kb. 1 hete találtam rá a topicotokra, és a babanetre is egyben. El kezdtelek olvasni benneteket, viszont még csak a topic elején lévő hozzászólásokat tudtam elolvasni. Viszont úgy gondoltam, hogy csatlakoznék hozzátok. Ígérem, a még hátra lévő 60 oldalt is elolvasom, viszont mindenképpen szerettem volna belépni hozzátok.

Én 32 éves múltam a nyáron. 2 hónapja kezdtünk bele a párommal a génjeink megörökítésébe.

Utolsó mensim szept 26-án volt, azóta semmi. Kb 1 hónapja csináltam tesztet, ami negatív lett. Én PCO-s vagyok, ezért nem is mentem eddig dokihoz. Egy gyógynövényes hormonműködést normalizáló bogyót szedek. Hétfőre bejelentkeztem a dokihoz. Úgy gondoltam, hogy hétfő reggel csinálok egy tesztet.

Én szoktam ingázni is, kipróbáltam Ágota ingatesztjét is, ami először kilengett. Másnap nem mutatott semmit. Viszont tegnap is és ma is kilengett. Hát remélem, hogy igaz amit mutat, most már a feltett kérdésemre is azt mondja az inga, hogy állapotos vagyok.
Azért nem merem belélni magam.

Egyenlőre ennyit, kicsit hosszúra sikerült a bemutatkozásom.

Kép
nikóska

Jó reggelt!

Hű lányok, mennyi hozzászólás és micsoda hírek :)

Meri,
grat a kutyusodhoz, gyönyörűséges!!

Hajni,
sokat gondoltam Rád tegnap, örülök, hogy minden ok!

Eri,
valószínűleg van abban valami, amit mondasz, csak olyan nehéz lazán felfogni a dolgokat. De majd próbálkozuk, igaz Meri :wink:

Porsika ne dolgozz már ennyit, tessék jelentkezni :)

Kép
bodzi

Sziasztok!

Hű de sokat írtatok! :shock: :D
Elösszőr is Hajni, neked szeretném mondani, hogy : Hurrá!!!

Meri gyönyörű a kutyus. Nagyon jó, hogy a sintéres képet is feltetted. Döbbenetes a változás. És nem csak a küllemében. A szeme mindent elárul!
[quote]a írta:z nem lehet,hoyg ez jellemzobb rank nokre,mint a ferfiakra,hoyg imadjuk kiszamitani a dolgokat elore?

Ebben a kérdésben az én véleményem is az, hogy egy közösség nem "véletlen emberek tömörülése". Gondoljatok bele, hány felelőtlen nő van! Szerintem is sok közös van bennünk. Már az Iwiwen is megdöbbentett, milyen hasonló szakmákkal rendelkeztek.

Szerika )és persze többiek is), akkor talán arról lehet szó, hogy a kevéske ismeret kapcsán, nem vettünk figyelembe bizonyos dolgokat, amibe a barátnődék, és én is sikeresen beletrafáltunk, Meri meg nem. :shock: Másra nem tudok gondolni. Biztos működik ez, csak nem ilyen egyszerűen. :roll:

A rágörcsölésről az a véleményem, hogy vannak buktatói a "sodorjon az ár" elméletnek is. Az asztrológiában ezt a trigon fényszög jelöli, ami akár "rosszhoz" is vezethet. Talán Ágota megerősít ebben.

[quote]F írta:iona: tényleg érzel mozgást? Mit érzel? Leírnád? És sűrűn érzed? Jaj bocsi a sok kérdésért, de teljesen lázba hoztál. Annyira várom, hogy megmozduljon a bébim, ráadásul én először fogok ilyet érezni, szinte azt se tudom mit kell majd érezzek? Honnan fogom tudni?

Hát erre nem tudok egyértelmű választ adni. Így az elején leginkább bélmozgásra hasonlít. :oops: Talán annyi különbséggel, hogy csak egy kis "koppanás". Míg a bélmozgás ezek láncolata.
Épp ezért nem vagyok biztos benne én se. A rossz hír tehát az, hogy nem fogod 100% biztosra tudni.
[quote] írta:Egy ideje a hüvelyemnél szúrkálásokat érzek néha-néha.

Hüvelynél, vagy szeméremcsontnál? Bár ez utóbbi a terhesség vége felé jellemző, de eltudom képzelni, hogy alkati sajátosság révén hamarabb legyen. Az a csípőcsont tágulása miatti feszülés. Ha a hüvelynél, az esetleg a már írt nyálkahártya duzzadás miatt!?
Csak találgatok ez ügyben. Talán a többiek tudnak mondani valamit.

KépKép
KépKép
fioona

Szia nikóska!
Üdv köztünk! Gyere minél többet, hogy megismerhessünk!

Vivi látod csak kívánnod kellett az új tagokat! :wink:

Porsi jelentkezz!!!!! :P

KépKép
KépKép
fioona

Én amúgy is itthonról netezek, és elég sokat vagyok itthon úgyhogy szerintem elég sokat itt leszek, és remélem minél hamarabb jó hírekkel. Olvasgatom a régi /szeptemberi/ írásaitokat, hogy egy kicsit megismerhesselek benneteket.

Kép
nikóska

Hello Nikóska.üdv köztünk.
ma telepakolom a lakást karácsonyi dolgokkal.igaz előtte rendet kell raknom,még mindig a ruhák...
mai hülyeségem a nyalóka,vettem is párat.képzeljétek nem birok zsemlét enni,bezzeg kenyeret mnden mennyiségben.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!!

Réka vagyok, még új, és szeretném a segítségeteket kérni. 22 éves vagyok, és a párommal már lassan 3 éve próbálkozunk, de sikertelenül. Most a Forgács Intézetbe járok, és túl vagyok az 1. inszem-en, de sikertelenül. Úgy működött, hogy szedtem a clostilbegytet, aztán 12. napon uh, 13. napon HCG injekció volt, majd a 15. napon a beültetés, utána a Duphastont szedtem 14 napig, és elkezdtem vérezni. A páromnak nincs semmi baja, ő tökéletes, nekem meg a progreszteronom nagyon alacsony, ami azt jelenti, hogy évente kb. 4szer van menszeszem. A korábbi orvosom megállapította azt is, hogy sok apró ciszta van a petefészkeme. De aForgácsba azt mondják, hogy nincs semmi komoly bajom. Namost 22 évesen szerintem ez elég nagy baj és 3 év sok idő. Most készülök a következő inszeminációra, de félek tőle, mert nem nagyon bízunk ebben az orvosban. Az 1 inszemináció került nekünk: 10 ezerbe a gyógyszer+ 40 ezer a beavatkozás. De még szálmlát sem kaptunk, és úgy érezzük, hogy csak a pénz kell nekik, mert azt mondták, hogy ráérek, végég kell csinálni a 6 inszemet, és utána a lombik. De mi a lombikban jobban biznánk, de nem tudom, hogy hányat támogat az állam, milyen mértékben, és ha nem támogatja, akkor mennyibe kerül.
Szóval nagyon nem tudom, hogy mit is gondoljak, érezzek. Ez, hogy maga még ráér, ez nem valami biztató. És ha a mostani sem sikerül, akkor váltani szeretnénk intézetet, de nem tudom, hogy melyikhez érdemes menni, mert erről is korábban csak jót hallottam.
Nektek mennyibe került egy inszemináció, és milyen volt a lefolyása??
Hány inszem-nek kell meglennie a lombikhoz?
Mennyit támogat az állam lombikból?
Mennyibe kerül támogatottan és nem támogatottan?
Hallottatok a Forgácsról valami jót?
Kit ajánlotok?

Szeretném, ha segítenétek, mert nagyon el vagyunk keseredve, és az anyagiak sem elhanyagolhatóak, mert 1 inszemem volt, de már öszességében 300 ezret hordtam oda az orvoshoz.
Segítsetek!!!!!

Üdv: Réka
kreka84

hello Réka!

sok kérdés és én 1-re se tudom a választ. :cry:
náluk természetes uton jött össze a baba.valaki közülünk csak tud majd válaszolni neked.

Bridzsi

Kép
esztora

Üdv az újaknak!

Réka, ebben a topicban szerencsére eddig természetes úton estek teherbe az anyukák, úgyhogy nem hiszem, hogy sok tanácsot tudunk adni.

Viszont nekem is elképzelhető, hogy lombikom lesz, úgyhogy kezdtem olvasgatni a témáról. Én a Budai Meddőségi Központot néztem ki. De nagyon én sem vagyok még kiművelt a témából (és remélem, téved a doki és nem is kell kiművelődnöm :) )
Szerintem nézz be a BMC-s topicba, ott biztos sok hasznos tanácsot kapsz.

Kép
bodzi

Szia Réka. Ha jól emlékszem itt csak Odrynak voltak hasonló tapasztalatai, de ő már nem írogat. :( Remélem mások tudnak segíteni.

Szeri még az jutott eszembe, hogy lehet a vérbőség is oka. Mivel az erek meg pont kevésbé rugalmasak, és nehezen tudják a megnövekedett vérmennyiséget szállítani. De ekkor viszont csak függőleges helyzetben jelentkezik a probléma. Ülés vagy fekvés közben enyhülnie kell. Viszont azt érdemes megmutatni orvosnak, még mielött viszér problémád lenne. Mint nekem..... :cry:

Nicó, pár szóban elmesélnéd a PCO miben nehezíti meg a fogamzást? :oops: Bár gondolom az a jó, míg nem tud ilyesmit az ember. Akkor most elképzelhető, hogy már babát vársz?

KépKép
KépKép
fioona

Újaknak Üdv!

Réka:
én sem tudok segíteni...
Clostit én is szedtem múlt hóban, de nekem nem használt. Most nélkül jobb lett az eredmény, így már nem is kell szednem...
Sztem keress másik orvost..
Nekem nem 1 ismim esett spontán teherbe. A progeszteront be lehet állítani,csak amitt sztem felesleges lombik...

Bodzi:
miért lesz lombik? :o

Merike:
kutyuli nagyon szép. :wink:
Vendég

Sziasztok!!

HAJNIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII ez nagyon jo hiiiiiiiiiiiiiiiir!
Nagyon orulok Nektek!
Akkor minden okes,szeressetek egymast Apaval nagyon,mi meg drukkolunk!!!!! :wink:

Meri,en sem hiszem,hoyg veletlen,hoyg igy osszejottunk :wink:
Kozmetikai kezeles,jaj az de jo!Akkor estere teljesen ki leszel cserelve :wink: :wink:

Esztora,latom nalad is kozmetika holnap :wink:
Hogy vagy?Mulnak a rosszulletek?
Nekem takaritanom kellene,de nagyon....csak nem visz ra a lelek..raadasul keson erek haza este hetkozben,hetvegen meg alig vagyunk otthon...de most muszaj! :shock: csak hat meg kell magam eroszakolni :?
En semmifele pekarut nem kivanok...viszont a tesztat azt sokszor :oops:
Hetvegen en is igyekszem valamit lepni a karacsony iranyaba,kirakom a lakasdiszeket,meg a koszorun ugye meggyujtjuk az elso gyertyat :wink: :wink:

Szerika,erdekesek ezek a tortenetek,amiket irtal...
Sajna ezekre a szurkalasokra nem tudok mit mondani..nekem nem volt meg ilyen..

Nikoska,udv itt,mielobbi babasodast!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Reka,sajnos en nem tudok segiteni,es itt a lanyok kozott ebben nincs tapasztalatunk..
Probald meg masik topicban,talan van inszemes topic is.
Remelem sikerul jo orvost talalni,akiben megbiztok!Az nagyon fontos!!!!!
A Budai Meddosegi Kozpontrol hallottam,de szemelyes tapasztalatom nincs ezugyben.
Kivanom,hoyg mileobb bekoltozzon a mano a pocakodba!!!!

Bodzi,miert torod a kis buksid a lombikon?

Este megyek haziorvoshoz,remelem meglesz az ekg,aztan meg jovo heten megyek vervetelre.
En tuti nem vagyok normalis,de nekem olyan feherkopenyes szindromam van,hyog csak na..mar most PARAZOK,hoyg etse doki...se hoyg miert,ne kerdezzetek..csak egyszeruen izgulok..vagy mi.
Mondjuk most valtok haziorvost,igy most meygek eloszor ehhez,nem ismerem,bar a csalad igen..

Kép

Kép
arwen07

Arwen,
Nem kell félni, nem bánt a doktor bácsi! :P :P :P :P :P

Én meg a lombik...
Hosszú történet, röviden, mert már nem akarok itt ezzel untatni mindenkit :) :
Súlyos endometriózisom van. 2 nagy hasi műtét után félt a dokibácsi, hogy ha újból visszajön a nyavaja, akkor elvesztem valamelyik szervem. Legutóbb a méhemet támadta a genya!
És minden menzi egy új esély a betegségnek.
De most úgy döntöttem egészséges maradok :)
De csak ezt a félév próbálkozást kaptam a dokibácsitól, januárban vissza kell mennem hozzá elbeszélgetni a lombikról. Tehát most sikerülnie kell :wink:

Na ez mégsem lett rövid :lol:

Hajni,
Neked és a szép tüszőidnek dupla drukk ebben a hónapban :lol:

Kép
bodzi

Bodzi,mas megoldas nincs,csak a lombik?
Marmint ugy ertem inszem?
De ne aggodj,sikerulni fog!Mi nagyon-nagyon akarjuk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az egyik baratnomeknek most jott ossze spontan,pedig naluk is voltak problemak,es mar tul voltak sikertelen1 inszemen is...
Ugyhogy hidd el,nektek is sikerulni fog!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

A doktorbacsi pedig doktorneni :wink: :wink: :wink: Es tudom,hoyg nem bant,de ilyen vagyok :? Mint vmi gyerek..

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok,
ma délutánra ellógtam melóból, úgy döntöttem, ennyi jár nekem :) :)

Hajni, hajrá!!!!!Drukkolok!

Szerika! Nagyon helyes pocakod van! Én is szeretnék már ilyet!!!! Lehet, hogy csak nem sikerül mindenre emlékeznem, mert sokat olvastam egyszerre: mikor tudod meg az AFP eredményét???

Meri, Bodzi, érdekes dolog ez a tervezgetősdi. Én már jóelőre tudtam, hogy csalódott leszek, ha nem sikerül egyből, úgy, ahogy azt én kigondoltam. Aztán lassan kezdem átállítani az agyamat, hogy ezt NEM lehet akarni, tervezni stb. Az életben sok mindenért meg kellett már küzdenem és ez is menni fog a megfelelő időben!

Ebben sokat segített a Ti pozitív gondolkodásotok is.

Pusz,
V.

Kép
vickybabe

A PCO lényege kb annyi, hogy több a férfihormon a szervezetemben, mint kellene, ezért ritkábban van peteérés, és a petefészkem becisztásodik, menzesz kimarad. Gyanítom, hogy Rékának is hasonló problámája lehet, de az is lehet, hogy tévedek. A PCO-ra konkrét gyógymód nincs, a Dianne-35 gyógyítja ideiglenesen. Elvileg. A doki azt mondta, ha abbahagyom, akkor 6 hónapig rendben lesz minden, és esélyem lesz babásodni. Erre már az első mensim sem jött meg utána. Ezért is próbáltam ki, hogy hátha a gyógynövényes bogyóval sikerül helyrebillenteni a hormonrendszeremet.

Fioona. Előfordulhat, hogy babát várok, tegnap nagyon furcsán éreztem magam, egész nap hányingerem volt /bár ezt simán produkálom, akár egy héten keresztül is/. Viszont Ágota ingatesztje szerint kisfiú van a pocakomban.

Hétfőn mindenképpen megyek dokihoz, ha pozitív, ha negatív lesz is a teszt reggel. Ha megjönne addig, akkor kicsit csalódott lennék, de legalább történne valami.

Réka. Gyanítom, hogy neked is ez lehet a bajod, mint nekem, ha tévedek, bocs. Itt a neten elég sokat lehet olvasni erről a problémáról, és gyógymódot is írtak rá. Ha gondolod, keress rá. Amúgy a barátnőméknek a Káli Intézetben volt lombik beültetésük, nekik a 4. beültetés sikerült. Az tb 5 beültetést támogat, de így is kb 1 millába volt nekik a gyerek. Úgyhogy elég drága kislányuk van, de értelmes, gyönyörű gyerek.

Kép
nikóska

Nikóska, Réka! Üdv Nektek itt a topicban!

V.

Kép
vickybabe

Vicky,
ellógtál? Én is én is akarok! :) Csak a főnököm kitérne a hitéből.

Arwen,
bár tudnám mi a megoldás :)
De ebben a hónapban olyan pozitív leszek, hogy csak na, aztán még mindig ráérek januárban gondolkodni :)

Nikóska,
Azért én küldök babaragasztó drukkokat +++++++++++++++ :)

Kép
bodzi

Köszi bodzi!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Én nem küldök neked, mert az hülyén venné ki magát, mintha visszaküdeném, én inkább küldök neked és minden itt lévőnek sok angyalkát, hogy segítsen nektek!!

Kép
nikóska

Bodzi, nekem szerencsére külföldön székel az összes főnököm :) :) Legalább ennyi előnyöm van, persze a másik oldalon meg ezért (is) a sok utazgatás.

Most "itthonról dolgozom" (na jó, egy kicsit tényleg dolgoztam), valójában mindjárt megyek fodrászhoz, aztán meg gálavacsorára :wink: :wink:

Kép
vickybabe

Halihó Lánykák!

Mindenekelőtt üdvözlöm Nikóskát és Rékát. Örülök, hogy új élményekkel gazdagodik ez a kis topik (persze csupa jó hírrel, remélem, a közeljövőben :-) )

Jajjajajajajajaj, Angyalkrisz. Legközelebb nem mesélek ilyesmiket :-( De a lényeg a lényeg, hogy jól vagytok!!!! :)

Csajszikák, én nem akarok senkire ráerőltetni semmit, komolyan. De aki már régóta próbálkozik,és érez némi affinitást az asztrológia iránt, az kérem menjen el egy igazán megbízható emberhez. Merthát az ember ilyenkor minden esélybe belekapaszkodik, és, mint említettem, sok sikertörténetet hallottam ezzel kapcsolatban!

Meri, gratula a kutyushoz, szép nagyon!

Képzeljétek, megcsináltuk Apával életünk első adventi koszorúját! Nagyon szép lett, majd lefotózom. Csak a ragasztó és a füstje... no ezt a részt Apára bíztam.
Nem kispályáztunk, helyből négyet csinálunk, mert tesóméknak, Anyuéknak, meg Anyóséknak. Ez lesz a télapó ajándék.

Én szerencsére jól vagyok, a tesómmal ellentétben, Neki ugyanis kinyílt a méhszája, úgyhogy szigoró feksvésre ítélték. Na már most nekem, így munka mellett ez elég sok... no meg nem szeretnék majd én is így járni, hisz pihenni maradtam itthon. Ugye kutyát kéne sétáltatni, meg vásárolni, meg főzni, mosni. takarítani...hááát.

No mindegy. Puszika

KépKép
KépKép
ragota

Nikóska, Réka! Üdv itt közöttünk! Én sajna (vagy szerencsére?) nem tudok hozzászólni a problémáitokhoz, de örülök, hogy itt vagytok és szurkolok Nektek is ++++++

Fioona: köszi, hogy válaszoltál a kérdésemre. Már gondolkoztam rajta, hogy tulajdonképpen hol is szúrkálok, de nem tudom megállapítani. Akár lehet szeméremcsont is, de lehet a hüvelybe besugárzó szurkálás is, illetve lehet, hogy a hüvelyben van belül a szurka. Nem tudom konkrétan megállapítani, pedig annyira figyelek rá. Ha ülök, ha fekszem nincs ilyen gond. Járás közben főleg, vagy ha felállok a székből, ha emelem a lábam... Kedden megyek a dokimhoz, feltétlenül rákérdezek mi lehet ez, csak gondoltam itt valaki tudja esetleg, vagy van valami ötlete.

Vicky: köszike. Az AFP-t dec. 19-én fogom megtudni. A védőnénihez küldik és akkor megyek hozzá legközelebb.

Arwen: ne félj a dokinénitől, nem harap :) Drukkolok, hogy minden rendben menjen!
szerika

Köszi mindenkinek a tanácsot.

Legyetek jók és további szép napot!

Üdv. Réka
kreka84

Szerika, ha jól emlékszem, 10 nap alatt jön meg az eredmény. Ha valami durva baj lenne, (ami kizárt, mert mind drukkolunk egymásnak)akkor sztem szólna. Szóval nehogy aggódj dec.19-ig! :wink:

Ágota tessék pihenni. Majd a fiúk elintézik a dolgokat. :wink:

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok Édes Lányok! Nagyon jól esik, hogy hiányoltok, de sajnos most azt sem tudom, merre áll a fejem...most értem haza (elvileg 5ig tart a munkaidőm) és valszeg hétvégén is dolgozni fogok. Nem tudom mikor lesz időm normáőlisdan írni, és figyelmesen visszaolvasni mindent, mert sajnos most épp olyan az agyam,mint a szita, minden kihullik, illetve csak a projektekkel kapcsolatos dolgok maradnak meg....ne haragudjatok, jövök, ahogy tudok!!!

Üdvözlöm az újakat, mielőbbi sikeres babásodást kívánok Nektek!

Bodzikám:D:D:D
Mit hallok?! Lombik?!?!?! Nagyon sajnálom a durva endo-kat, ronda betegség...nekem még tini koromban volt egy , de hála Istennek (kopp-kopp-kopp) azóta tünetmentes vagyok. Remélem azért spontán is megoldódnak a dolgok!

Meri:D
Nagyon gyönyörű a kutyid!!!

Remélem mindenki jól van, vigyázzatok magatokra nagyon4Ű
Millió puszi és ölelés

porsika

Sziasztok, jó reggelt mindenkinek!

Remélem jól vagytok! Én tegnap este elkezdtem barnázni, amit szinte soha nem szoktam. Most azt sem tudom, hogy a hormonrendszer regeneráló bogyómat merjem e szedni vagy sem. Az elmúlt 1 hétben 3x2-őt vettem be, tegnap előtt már csak 2 szemet, tegnap meg ma csak 1-1 szemet. Mondjuk, ha megjönne, még az is jobb lenne, mint ha nem is jönne meg, és a teszt is negatív, mert mensi után már tudnék más irányba segíteni magamnak, meg tudnám mi a helyzet. Hát ennyit így reggel. Majd jelentkezem még, most dolgom van.

Üdv mindenkinek: Nikó

Kép
nikóska

sziasztok!

rend van és karácsonyi dekor!vasárnap izzitom a kinti világitást!
mindig én kezdem az első vasárnapon és utána lassan az utcában is ébredeznek az emberek világitás ügyileg.
már csak 24-et kell aludni...zsúfolt lesz a karácsonyunk az tuti.
R. szülei akkor tudják meg hogy jön a 11. unoka. :wink:

Bridzsi

Kép
esztora

Képzeljétek a sógornőmnek meglettek az éjjel az ikrei. Picit korán érkeztek, emiatt 2, 23 és 2, 26 kg súlyúak, de jól vannak. Biztos Karácsonykor már otthon akartak és kényelemben lenni, nem a mama hasában szorongani, ráadásul kórházban. Ugyanis a dokija azzal „fenyegette”, hogy ha Karácsonyig nem indul be a szülés, akkor már elgondolkoznak a dolgon. Hatalmas pocija volt.
Bevallom, bár bűntudatom is van miatta, kicsit pofán csapott a dolog. Nem irigylem, de olyan rosszul esik, mert a saját sikertelenségemet látom az egészben. Picit :cry: vagyok. De 1-2 nap és túl leszek a dolgon. Remélem. Sajnos a közelemben megszületett babákat egy ideje emésztenem kell.

Esztora: a menhely egyik önkéntese ismerte fel és csak az Auchanban árulják. Vettem jó párat, és mindegyik papírját leszedtem és elraktam.

Erika: köszi a tanácsot. Igaziból jelenleg ott tartok, hogy felfogom, hogy görcsölök és sok mindenben tudom engedni magam az árral, de a babaügyben amíg reménykedem, akkor úgy érzem, hogy nem görcsölök, aztán ha megjön utána egyből tisztán érzem, hogy megint görcsöltem, csak magam hülyítettem. Lehet még időre van szükségem.

Üdv Nikóska a csapatban! Akkor még az első babán dolgoztok, ugye? Beteszlek a táblába, rendben?

Fioona: én is a kutyim szemén látom, hogy totál mást tükröz. És persze picit ducibb is lett, de ha imádja a hasát. Nem tudok neki ellenállni.

Réka: tőlem is távol áll a téma. A sógornőmnek akiről fent írtam az első baba is lombikos, a második-harmadik pedig bocsánat olvasztott, de lombikos, Bp-en is járt kórházba, de az éjjel szült, így nem tudom megkérdezni. Az elsővel talán a Kaáliba járt. Talán. Ja, és üdv közöttünk.

Arwen: nagyon jól esett a kozmetikai kezelés. Nem járok gyakran, mert 100 km-re van a kozmetikusom, de annyira ragaszkodom hozzá, mert nagyon megszerettem. Van úgy, hogy ha arra járok, de nincs időm és be sem jelentkeztem beugrom és egy gyorsszervizt csinál pár perc alatt. Ki lettem cserélve hála neki.

Viki: édes vagy. Az agyam átállítása végett igyekszem javítani a „szoftveremet”. De ha nem megy, nyomjak egy resetet????? Lehet az segítene. :lol:

Bodzi: akkor inkább én felajánlom a decemberi esélyemet Neked. Így sokkal valószínűbb, hogy most összejön.

Porsika: jó hallani Rólad. Örülök, hogy jól vagy. Várunk, ahogy időd lesz.

Ágota: valóban kíméld Magatokat! Használd ki, hogy otthonról dolgozhatsz!

Az miért nem jó, ha hagyom magam sodródni?
Akkor mi a jó megoldás? Ha ne sodródjam és nem görcsöljek. A középút a legnehezebb. Honnan tudom melyik az?

meriann

Sziasztok, jo reggelt!

Meri,orulok,hogy megjartad a kozmetikust :lol:
En is nagyon ritkan jarok ilyen helyekre,valahogy nem vagyok iylen tipus...de ha pl vmi alkalom van vagy iylesmi,akkor igen.
Inkabb otthon zsoktam mindenfele pakolasokban koricalni :lol: :lol: :lol:
Ikrek:gratulalok nekik!!De ugyanakkor megertem,amit erzel!
Par nap kell,es biztosan teljes szivbol fogsz tudni orulni!

Porsika,ne dooooogoozzz ennyit!EJNYE!!!!!!!
Gyere tobbet :wink:

Esztora,de ugyes vagy!!Akkor nalatok mar jo kis feeling van!!!! :wink:
Nagyon irigylem!En a hetvegen fogok vmit alkotni :lol: :lol:
Na es alig varom,hoyg meggyujtsuk az elso gyertyat!!!!

Ragota,vigyazz magadra!!Es tesod is nagyon vigyazzon,szogoruan fekudjon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tegnap este megjartam a haziorvost.
ma reggel pedig voltam vizelet es vervetelen,valamint EKG-n :lol: :lol:
Jo hatekony voltam nem? :wink:
Meg jovo heten kell mennem mashova is vervetelre sajna,mert itt nem tudnak pl ellenaynagot szurni...rohej...azt a masik helyen fogjak...
BUdapest,Budapest,de csodas.... 8)

Szep napot!!!

Kép

Kép
arwen07

Na, látod milyen ügyes vagy Arwen.

Nagyon nem csípem a kórházakat, dokikat. Ha tudom, hogy mennem kell, irtóra tud ám nyomasztani a dolog. Ez is egy gyengém.

meriann

Jó Reggelt Lányok!

Merike,
Te egy Tündér vagy, de le ne mondj az esélyedről miattam! Én annak is nagyon fogok örülni, ha Neked sikerül! Csak sikerüljön már valakinek :) Hátha a karácsonyi békébe, nyugalmba költözködnek inkább a babák :)
Gratula a sógornődnek, gondolom neki sem volt egyszerű míg sikerült a terhesség.

Arwen,
nahát, nem evett meg a doktornéni? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ügyes vagy, hogy ennyi mindent elintéztél.

Esztora,
Te is milyen szorgalmas voltál! Ahogy én magamat ismerem, dec.23-án állok neki a dekorációnak és talán a karácsonyi ajándékok megvásárlásának is :)

Nikóska,
Nem is tudom, akkor most minek drukkoljak, hogy megjöjjön, vagy hogy ne jöjjön meg :)

Porsikám :lol:
Ne hajszold túl magad. Ahogy látom, neked lassan hónap vége :)

Kép
bodzi

Meri,viccelsz,en nagyon keszvagyok MINDENFELE dokitol!!!
Most pl 117 volt a pulzusom az ekgnal :lol: Ennyit errol.
Otthon tok normalis,de dokinal.....
na mindegy.
Ugyhogy nekem sem az erossegem a dokihoz jaras.....

Bodzi,majd ebben a honapban egyutt babasodtok Merivel :wink:

Nikoska,mennek a drukkok!!!!

Kép

Kép
arwen07

Találtam egy cikket az orvosválasztásról és a kórházakról:

http://www.szon.hu/engine.aspx/page/art ... -fuggetlen

meriann

Arwen nekem a vérnyomásom szokott az egekig szökni, ennek általában az a vége, hogy igazolnom kell itthoni mérésekkel és táblazattal, hogy nincs is magas vérnyomásom, sőt. Általában 100-110 körül van. Beparázok már a kórház szagától is, a fehér köpenyektől meg pláne.

A sógornőm rakott fel fotókat a pocakjáról és a babákról, esetleg akit érdekel:
http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=18883

meriann

Jaj, annyi a melóm, ki sem látok belőle. :roll:

De azért gyorsan. :lol:

Merike:
gratulálok a sogornődnek, megnéztem a pociját. Hát.... hihetetlen mekkora. Anno az enyémre is mindenki sápítozott, h hú de nagy, meg a hasonló sok elmés megjegyzés, de ehhez képest...
Nekem kb akkora volt, mint Neki a 30. héten. De maximum... :shock:

az, meg h így érzel, teljesen normális. Az lenne a furcsa, ha nem így éreznél. Idővel majd változik..És gondolj csak bele, mennyi mindnet fogtok örökölni. :lol:
Nézd a dolog jó oldalát. :wink:

Arwen:
ügyi vagy a vizsgálatokkal...
Most újra vesznek vért? Júj, szegényem..

Porsika:
Júj , már 1 heteed sincs a tesztig. Hajráááá babuci....
Lehet Neked tényleg a mikulás hozza. :lol:

Én unokatesóm most 3-ra van kiírva. Olyan izgi. Már mennék látogatóba. :wink:

Esztora:
ügyes vagy. jöhetsz hozzám is, nekem ezek mindig elmaradnak. :oops:

Na megyek, mert segberúgnak.

puszik
Vendég

Sziasztok!

Ma rekordot döntöttünk. Fél 10-kor kreltünk. :oops: :oops: :oops: 8)

Meri gratula a sógornődnek, és neked is, hogy ilyen tisztán látod a saját érzelmeidet, és szembe tudsz nézni velük.

Arwen én is elgondolkoztam már, hogy az én bébim érdeke nem az orvosi felügyelet, hanem annak megvonása lenne. :D Tekintettel a streszre, amit okoz nekem. :roll: Még mindig nem voltam fogorvosnál se, meg EKG-n se. :oops: Gyűjtöm az erőt. :wink:

Kép

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

Annyi meló van megint ezt nem lehet kibírni :roll: Viszont képzeljétek a babócám rugdos. Anniyra, hogy már állandóan érzem. Sőt este Apát is megrúgta 2szer is :lol: Annyira jó érzes. Csokira indul be a legjobban :lol:

Meri, huhh... hatalmas pocak, szerintem mindenkinek jobb, hogy kint vannak... Nagyon aranyos a kutyusod, de azért szemétség, hogy lenyúlták a képét. Meri, biztos vagyok benne, hogy hamarosan te is sorrakerülsz és már Karácsonyra meglesz a pocaklakó!

Szerika, tényleg aranyos pocid van. :) Az enyám annyira kicsike, hogy nem is érdemes foglalkozni vele :lol:

Nikóska, RÉka: üdv a csapatban. Az egyik barátnőm sokat küzdött a sok férfi hormonjával, mig elment egy homeopátiás orvoshoz, aki 3 hónap alatt rendbe tette a hormonszintjét és azóta van egy gyönyörű kisfia. Szerintem érdemes megpróbálni, mert ez legalább nem gyógyszer.

Hajni, szerintem nem kell várni márciusig ;)

Arwen, ugye hogy nem volt vészes a doki. Azért ez a második vérvétel bosszantó

Bodzi, neked is a homeopátiás dokit javaslom, ha még nem próbáltad. Hátha... Tudom, én könnyen beszélek, de hátha...

Többiek remélem, jól vannak, puszi mindenkinek akit nem említettem névszerint az nem azt jelenti, hogy arra nem gondolok ám. Csak tényleg rengeteg a meló és még sehol sem vagyok a Karácsonyi előkészületekkel. Nincsenek még ajándékok sem :roll:

Kép
Kép
adrienna

Nagyon szégyellem, hogy ezt érzem, de nem tudok tenni ellene. Eddig még mindig az idő segített.
Az este mondtam a páromnak is, de úgy éreztem megvet miatta. Pedig csak próbáltam őszinte lenni. Egy S.O.S jelzés tört ki belőlem, hogy húzni kell a látogatás időpontját amíg megemésztem, hogy minél normálisabban éljük meg a nagy találkozást. Kinek lesz jó egy feszült légkör. A párom meg azt hiszi, hogy irigy vagyok, pedig nekem nem a más gyerekére fáj a fogam, hanem a sajátomra. Ilyenkor eluralkodik rajtam a nekem miért nincs című letargikus állapot.

Fioona: lassan pedig túl kell esned ezeken a vizsgálatokon. Küldök erőt hozzá ++++++++++++++!

meriann

Meri, teljesen természetes, hogy ezt érzed és az, hogy ezt meg is tudod fogalmazni, külön jó. Szerintem nem kellene ezért megvetni téged. Irigy volnál? Persze, de nem a szó csúnya értelmében. Nem az fáj, hogy neki van, hanem, hogy neked nincs és ez teljesen normális. Amikor megtudtam, hogy a kolléganőm terhes végig bőgtem a hétvégét és közben örültem,hogy neki lesz, csak valahogy összetört bennem valami, hogy nekem miért nem. Próbáld ezt igy elmagyarázni a párodnak és kérj időt. szerintem teljesen normális a reakciód.

Kép
Kép
adrienna

Köszi Adrienna. Jó érzés, hogy megértitek. Szó szerint azon megyek át, amit leírtál.
Érdekes, hogy Veletek szemben meg nem érzem ezt. Lehet azért nem gond, mert mindenki sajátjaként izgul végig minden egyes esetet. A pétől a teszteken át, a vizsgálatokig.

A páromnak meg valószínűleg az a baja, hogy férfiból van. Vagy csak jól hárít és ő is ezt érzi, csak nem vallja be. Mondanom sem kell, hogy összezördültünk még az este. A babáktól indult, aztán mint a villám totál más, ezer éves dolgon kaptunk össze. Már ott volt a levegőben.

Porsika tessék kárpótolni engem. Légyszi zebrásat tesztelj, attól megvigasztalódnék.

meriann

Meri, a párod férfiből van és ez a probléma. Illetve általában nem az, de most igen. Annyira értetlenek tudnak lenni... de azért szertjük őket nagyon :oops:

Kép
Kép
adrienna

Meri,nagyon megertelek!
A ferjed is tuti megerti,csak biztosan van abban si valami,hoyg nem vallja be....Egyebkent is neha kell iylen veszekedes! :wink:
Aztan edes a kibekules :wink:
Biztosan egyikotoknek sem volt konnyu napja es akkor meg maskepp is ertitek,amit a masik mond...
Szerintem tuti nem lesz gond az elso talalkozassal a bakkal,ugyis elolvadsztoluk,es elillan minden rossz erzes!Allitolag a sok babazas mega babasodast is elosegiti :wink:
A vernyomsa meg detto ilyenvagyok,mint Te!!!!
Nekem is magas a dokinal otthon meg teljesen jo!Egy idoben nalam is problemaztak,hogy biztosan magas,es nekem is mernem kellett otthon,ugyhogy total ismerem az egeszet!!! :wink:
nagyon hasonlitunk! :wink:
Es Anyum ilyenket mond nekem,gondolj vmi szepre mikozben merik vernyomasod,meg ne gondolj ra stb...
Huuuuuuuuuuuuuu,hat mintha nem ezen igykezenk,de szerintem ez meg csak dob rajta :wink:
Ja es megneztem en is a kepeket,Te jo eg mekkora poci!Hogy birta el?Nem semmi!A vegen mar biztosan nagyon nehezen ment neki minden...ikrekkel jo nehez lesz nekik az elejen!

Adrienna,wow,de jo,hyog rugdos!!!!!!!!!!!Hat el is hiszem,hisz felidonel vagytok!!!!nem semmi!Fantasztikus!
Es az plane nagyon jo,hogy Apa is erezte!!!!!!! :lol:
Azt meg nemhiszem,hyg pici lenne az a pocak,ugyhogy kerunk kepet!!! :wink:

Hajni,dolgozzal csak szorgosan :wink:
Aztan hetvegen megszpitsd a lakst!En is igykeszem azt tenni,na meg vmi ajandekokat beszerezni :oops:

Fiona,ha tudnad en hoyg kivagyok minden orvosi vizsgalat elott...vizsont en meg azt vallom,jobb tullenni rajta mert kevesebbet idegelem magame elotte...
Igy pl,hoyg tegnap adta a doki este a beutalot es en reggel gyorsan elinteztem,szinte idom sem volt stresszelni..
persze ez nem igaz,volt :wink: De legalabb nem tul sok :lol: :lol:

Porsieknak hajra!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink:

Kép

Kép
arwen07

Arwen (és persze mindenki, akit érdekel!)
Ezeket nézd meg. Elbőgtem magam, hogy ilyen kell, hogy legyen az én bébimnek!
http://www2.uol.com.br/agulhadeouro/materiais/mat49_04.htm
http://www2.uol.com.br/agulhadeouro/materiais/mat51_04.htm
http://www2.uol.com.br/agulhadeouro/materiais/mat62_05.htm
http://www.celticxstitch.ie/cgi-bin/stitches.cgi

Az utolsónál beírod a kívánt szót, és megkapod a leszámolható rajzot a mintához!

Én túl lenék hamar, de be kell jelentkezni, ami 3 hét min. Most azon tépelődöm, hogy hazudjak e valamit, (pl.hogy fáj a fogam) hogy rögtön bemehessek. De akkor meg 2-3 órát kellenne várnom a váróba. Szóval most ezért halogatom, hogy miként is csináljam.

Meri sztem az nem lenne normális, ha nem fájna ez neked. Szerintem akkor érzéketlen lennél. Egy ilyen dolog természetes, hogy feltépi a régi sebeket!

Adrianna tök jó! Kicsit irigykedem, de nemsokára én is fogom mindig érezni! :wink:

KépKép
KépKép
fioona

Fiona, biztos vagyok benne, hogy nemsokára te is érezni fogod, sőt szerintem te sokkal hamarabb, mert tudod, hogy mit kell érezni. Én is már legalább két hete éreztem, csak nem tudtam, hogy az :oops:

Kép
Kép
adrienna

Sziasztok Édes Lányok!!!
Szusszanok egy kicsit...próbálom nem túlhajtani magam, de most nagyon fontos, hogy ezekkel a projektekkel rendben legyünk, mert ha nem, komoly következményei lesznek...és nem szeretném, ha bárkit is kirúgnának, így segítek, amennyit tudok, remélem eredménesen..

Tényleg, még bele sem gondoltam, hogy nekem kost tényleg a Miksi hozza-vagy a babát, vagy a mensit, bár őszintén szólva most kicsit azt is kívántam, hogy inkább ne, mert amennyit rohanok mostanság, még megártana a kis drágának...Aztán megláttam mit írt
Merikém :D:D:D:D
Kérésed szémomra parancs ;) De legalábbis igyekszem. Az érzéseid miatt meg ne aggódj, szerintem is teljesen normáélisak, és nagyon fair is voltál mindenkivel szemben. A pasik ezt általában sokkal kevésbé veszik a szívükre-az enyém legalábbis- , nekik is fontos, de egészen máshogy...

Na, nem tudnak nélkülem élni.... :D:D:D:D
Megyek Drágáim, millió puszika

porsika

Sziasztok, újra itt vagyok!

Hát nem bírtam ki, vettem tesztet, és megcsináltam, negatív lett az eredmény. Úgyhogy úgy gondoltam, hogy akkor szedem tovább a bogyót, és remélem valamelyik nap megjön végre. A fejem szinte egész nap fájt, ez már lehet annak a jele, hogy meg fog jönni. Csak mivel elég sokminden felhalmozódhatott a plusz egy hónap alatt a szervezetemben, és ezért reagál ennyire. Most már abban reménykedem, hogy jöjjön meg, és aztán decemberben hajrá!!! Eredetileg amúgy is először májusra terveztük a dolgokat. Aztán előrébb lett hozva decemberre, és augusztusban döntöttünk úgy, hogy akkor szeptemberben abbahagyom a gyógyszert. Mondtam is a páromnak, hogy kezdjük el hamarabb, mert nem biztos, hogy elsőre össze fog jönni, úgyhogy lehet, hogy ez valósult meg.

Meri, elhiszem, hogy nehéz lehet neked, de reméljük hamarosan megnyugszol. Különben igen, az első babán "dolgozunk".

Én úgy érzem, hogy nem görcsölök a baba dolgon, végülis nem hajt a tatár. Kb fél éve vagyok úgy, hogy azért most már belátható időn belül szeretnék babát. Addig nem is izgatott a dolog.

Adri, én a Sunrider cég termékét szedem most, ami teljesen gyógynövény alapú, és aki ajánlotta, ő már régóta foglalkozik ezekkel a termékekkel, és a barátnőjének is hasonló problémája volt, és 2 hónapon belül rendbehozta, és most 2 hónapos terhes. Úgyhogy ezért is gondoltam, hogy akkor megpróbálom én is. Igazán veszíteni valóm nincs, nem mesterséges hormon, hanem a saját hormonrendszeremet állítja helyre. Remélem hamarosan.

A karácsonnyal én is úgy állok, hogy minden évben elhatározom, hogy feldíszítem a házat belülről /kívülről a kutyák miatt nem igazán lehet/, aztán szinte mindig elmarad. Még azt sem tudom, hogy a karácsonyfát mikor díszítjük fel, mivel 24-én reggeltől 25-én reggelig dolgozom, úgyhogy vagy 23-án, vagy 25-én lesz díszítés. Ajándékozás 24-én csak kettőnk között szokott lenni, a tágabb családi ajándékozás 25-én szokott lenni. A párom már megkapta az ajándékát, én meg még tipródok, hogy mit is kérjek. Bár ma vettünk egy hűtőt /kedden hozzák/, megmondom, hogy legyen az az ajándék. Majd meglátom.

Kép
nikóska

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?