Hahó!
Csak átfutni volt időm, amit írtatok.
Kérdeztétek, hogy mit csináltam a gyerekkel, hát a fenekére húztam. És kiabáltam is, amit a napokban annyira túlzásba vittem, hogy baromira égett a képem. Az egyik topikban a csajok 1,5 oldalon keresztül vigasztaltak és adtak tanácsokat
Az volt a fő baj, hogy minden eszközöm, módszerem befuccsolt, szal a gyerek állt nyerésre napokon át, és ezt nagyon nehezen viseltem. Valaki írta, hogy az anyukája a szemébe nézett és... na én úgy kaptam a köpést
És ha egyszer megtettem már vele valamit büntiből, az nem riasztja el. Egyszer pl. muszáj volt ruhástól a kádba tennem, mert nem vetkőzött és nem hagyta magát vetkőztetni, volt fetrengés, ruhába kapaszkodás este fél 10-kor. Akkor beletettem a kádba farmerban, hózentrógerben, zokniban. Meg is lepődött, közölte, hogy így ő nem lesz tiszta. De hasonló helyzetben hiába hozom elő, hogy újra ez lesz, nem számít. Asszem a kispasik mások, mint a kislányok
Gabi, Bettike, szépek a görbék!
Cocának további drukkok mennek!
Purc! Örülök, hogy jöttél, már hiányérzetem volt, igaz, nem mondtam
Áfi! Sajnálom, de még azért lehet, hogy kaptok időpontot korábbra is, ugye? Még egyszer megpróbálod, ugye?
Enikő! Hogy vagytok?
No, most már teszek görbét én is, bár az égadta világon semmi se látszik rajta, csak az, hogy alapból elég magas. Bár mostanában általában csak egyszer iszom a teát. Elfelejtem mindig, és nem akarok görcsölni rajta. Egyszer, hát egyszer. Az E-vitamin és a Gravida bevétele után meg hányingerem van.