Új privát üzeneted érkezett!

Jó mulatást Coca! :lol:

Én meg lépek angolra! :?

Sziasztok, a holnapi viszontlátásig! :wink:
snufi

...látom, mindenki zsepiért szaladt, azért nem jön!

Ja, és Szezsó! ...hát igen!!! Amúgy meg:Kép

Kép
zölddisznó

Coca kérek szépen egy rám vonatkozó jóslatot, a hét további részét illetőleg :D

Kép
Kép
robcsi03

Ezt jelnek veszem, hogy mire írni tudtam Zöldinek besz@rott a babanet. :shock:

Kép
Kép
robcsi03

fél óráig nem volt babanet, elvonási tüneteim voltak :lol:

Zöldi
Jó mulatást :)

Kép
gaby25

Csajok nem tudom meddig tudok még itt lenni, de kérem a drukkhegyeket!!! :D

Kép
Kép
robcsi03

Drukkhegyek :D +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
gaby25

Robcsi:
drukkhegység :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Köszönöm, rámfér! :D

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok Lányok,

már tegnap is akartam jönni, de aztán apa lenyulta a gépet.

Köszönöm mindenkinek az ajándékjavaslatokat, a névre szóló mesekönyvet már meg is rendeltem, a másik fajátékot pedig hétvégén megnézem.

Babancs, én is gondoltam valami jelképes karácsonyi apróságra a picinek :) . Aranyos lenne.

Hát jók ezek a görbék nagyon. Zöldi, eddig jóslatom szerint haladsz, egy napos difivel, én 7.dpora jósoltam neked az esést. Jön az a kari ajándék nektek jóképű apuval :D .
Lányok Zöldi sunnyog, de régebben tett fel képet apuról, nagyon jóképű férje van :D .

A legszebb görbe címet ma azt hiszem Bettikének kell adjuk, nagyon jól néz ki :) .

Többieknek is szorítok, mennek a drukkok++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++, meg babaragacs ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Ceni, vigyázz nagyon magadra, nehogy elkapd. Jobbulást nektek.

Puszi mindenkinek.

Melcsi

Kép
melcsi6

Jajj Áfi, neked is akartam írni, hogy Április olyan közel van, hidd el hamar itt lesz. Neked is köszi az ajándék ötletet.

Kép
melcsi6

Melcsi! Naaaggyyyoonn köszönöm!

Akkor engedelmetekkel a brutálgörbe címet eldobnám! :lol:

Zöldi! Biztos félre értettél, hisz pont azért kérdeztem, mert nem emlékeztem, hogy milyenek a görbéid! :oops: De a kérdésemre így is megkaptam a választ! :lol:
Hű de izgi így! Igaz?

Netes ikertesóm! ++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Tiszta szívből!++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
bettike
Eger

Szirom! Azért kitartást a neveléshez!
Egyébként én egyszer "kaptam ki"! Igazság szerint csak elkapta anyum a két karom és rámnézett és a lehető legszigorúbb arccal közölte, hogy "Úgy megrázlak!" (Persze nem tette!)
Innentől kezdve elég volt azt mondatnia, hogy megrázlak! Mindjárt jól viselkedtem! :lol:
Szóval sikeres volt a lelki ráhatás! :lol:

Kép
bettike
Eger

Melcsi,
nagyon kedves vagy de nekem már van időpontom februárra! :P
Csak ugye próbálkozik az ember hátha valaki kidől a sorból és a helyére tud férkőzni. Az április az arra vonatkozott hogy akik most jelentkeznek a papírkáikkal lombikra azok kapnak áprilisra időpontot. Én kb 2 hónappal ezelött lettem beírva februárra.
Remélem sikerül szép ajándékokat vásárolnod! Majd meséld el! :)
Vendég

Sziasztok!

Most értem haza angolról, így remélem elnézitek, ha ma sem írok tömött sorokat!

Coca, nagyon ígéretes a görbéd!!

Szezso, örülök, hogy minden rendben van, hajrá karácsonyra!!!!

Purc, Vakond?

Jó éjt mindenkinek!!

Kép
kata05

Szegény apa lázas, most jött sms :( Amit a ficánka miatt kapott C és E vitamint, jól jön, főleg a C. Csak nem szólt a butus indulás előtt, hogy nincs már nála aspirin :?

Bettike
Nekem mikor anyum csak fenyegetett, hogy kapsz egy taslit, nem volt hatásos, mivel tudtam hogy úgy sem, és ezt később már hangoztattam is neki. Míg egyszer megkaptam azt a taslit ami kijárt :shock: :?

Zöldi, ne sunnyogj :wink:

Kép
gaby25

Gaby! Hát ha azt az arcot láttad volna, amit anyum vágott, akkor nálad is hatásos lett volna! Szerintem nálam is ez volt hatásos! Sose felejtem el! :lol:

Kata! Ja akkor szeretnél igazolt hiányzást? Nem is tudom! Zöldi, mint fő pedagógus majd eldönti! :wink:

Kép
bettike
Eger

Megjöttem a tivornyából. 2 üveg Schlossgoldot is megittam!

Robcsi nem türelmetlenkedik! Most boszinak nincs ihlete.

Melcsi! Köszönöm az apadícséretet. További élvezetes 174 napot!

Bettike! Hát persze, hogy félreértettelek.

Gaby! Sunnysunny! Hehe!

Kata! A hiányzásodat igazoltnak tekintem, de többször ne forduljon ilyen elő, mert másnap feleltetlek!

Kép
zölddisznó

Sziasztok,
Aranyosak vagytok, hogy hiányoltatok. Nálunk semmi különös nincs igazából, most tesztre várás van, és az is jópár nap múlva lesz csak.

kata, sajnálom, de jó, hogy nem vagy letörve.

Én is nagy hisztis voltam, éppen ezért iszonyatosan félek, hogy ezt teszi majd velem az én csöpségem is :( Nálam hatásos volt a hideg vizzel való beburkolás :lol: Egyetlen egyszer öntött le anyu, utána csak nyúlt a bögréért, és egyből csak hüppögtem :roll: Szerintem erre nincs hatásos módszer, majd odaadom az apjának, boldogitsák egymást :wink:

Purc

Kép

Kép
purc

Ceni most olvasom, hogy virus van nálatok. Jobbulást a kis betegnek :(

Purc

Kép

Kép
purc

Sziasztok

Még sajnos elég nyomin vagyok...de csak lesz jobb! A fejem még mindig fáj, és tüsszögök ezerrel! :(

Feldobok egy pocis képet!

Puszi mindenkinek!

Kép
elizabeth25

Kép

Kép
elizabeth25

Megengedtem neki, hogy csak holnap szökjön az egekbe.
Kép

Összegyűjtöttem az összes Mikit, és felültettem őket egy afrikai járatra!
Kép

Kép
zölddisznó

Jóreggelt
mai hőjelentés

Kép

Feljebb ment a kicsike :wink: A pé előtt sokkal egyenletesebb volt a hőm :shock:

Purc
Mikor lesz tesztelés? A vonalzod miért nem jelzi hanyadik dpo van?

Liza
Hétvégére már biztosanjobban leszel :wink:

Zöldi
De jó, akkor most senkinek nem jön miki, mindenki babás lesz :)

Kép
gaby25

Jó reggelt!
Besz.rta a gépem, így nincs rajta net :(
A kolléganő gépéről még benéztem, de sajnos táblát nem fogok tudni rakni, nem tudom még meddig!
Így nap közben sem tudok jönni, majd csak így kora reggel, aztán ennyi :(

Szezsó!
Átjárható, hurrá-hurrá!!!!!

Babancs!
Jó lesz az az eredemény meglásd! :)

Ceni!
Jobbulást a lánynak! Én is remélem, hogy nem kapjátok el! :?

Robcsi!
Drukkeverest!

Gaby!
Párodnak jobbulást!

Zöldi!
Hogy Te milyen engedékeny vagy a görbéddel :)

Áfi!
Szerintem is próbálkozz még a telefonnal, ennyit mindenféle képpen megér a dolog!!!!
Drukk hozzá!

Anyai szigorhoz az a storym van, hogy anyukám mindig mondogatta, hogy pofon lesz, pofon lesz, de sosem kaptam. Na egyszer fel is hoztam a témát egy ilyen ígérgetés alkalmával, hogy úgyis mindig csak ígérgeti és úgysem üt meg! Szerintetek? Kaptam egy jó nagy maflást egyből :lol:

Köszi a tábladícséreteket, remélem hamarosan tudok majd dobni újra!

Purc!
Jó hogy jöttél!
Sok türelmet és kétcsíkos tesztet kívánok :)

Akiknek nem írtam csóóóóóóóóóóók és drukkkkkkkkkkkkkkk!
sonjus

Szép jó reggelt!

Robcsi???????? +++++++++++

Gaby! LÁtom nálatok is meleg van! :wink:

Görbe

Zöldi csak magával ilyen engedékeny, Katával is elég szigorúan bánt! :lol:

Purc! Akkor neked is +++++++++++++++++++++++++++

Lányok! Most tényleg komoly véleményeket kérek!
Most már be kellett vennem egy nospát a görcsölésemre! Ez most miért van? Biztos valami nem normális dolog!
A cicim meg be van durranva! Ez biztos, hogy nem pszichés, mert tegnap a párom is megjegyezte! :oops: :lol:
Az ő pszichéjét már biztos nem tudom befolyásolni! :lol: Bár szeretném! :lol:
Lehet a palástfű teától?
Vagy légyszi adjatok magyarázatot!
Most még biztos nem jöhet meg, de egyfolytában azt érzem a hasammal, hogy megjön! HHHHEEEELLLPPPPPP! :oops:

Kép
bettike
Eger

Jó reggelt!

Csak gyors bekukkantásra futja, mert mennem kell a zárójelentésemért a kórházba....

Gaby: nagyon szépen alakul a görbéd, remélem, hogy ott marad a hőd, ahol van :wink:

Coca: tuti, hogy Kiscoca kapaszkodik odabent :lol:

Sonjus: remélem a géped meggyógyul, és tudsz egy táblát rakni, ahová rögtön be is írhatnád nekem, hogy HSG rendben...Köszi!

Bettike: nem semmi a görbéd! Csúcsszuper!!! Nekem a teától semmi de semmi bajom nem volt..A progeszteronod szárnyalhat tőle (cicifájást nekem is szokott okozni), és emellett persze Kisbettire is lehet gyanakodni :wink:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso! Nagyon köszi! Akkor biztos a teától van bedurranva!
A görcsölést meg fogjuk rá még nekem mellékhatásként! Azaz nem is igazán görcsölés, hanem olyan, mintah belülről húzznák, feszítenék! :roll: Na mindegy, valahogy majd lesz!
Jé! Neked lassan jön a hajrá időszak! :lol:

Kép
bettike
Eger

Bettike
Bagyon szépen megy fel a hőd :) Enyém felment.
Nekem az előző ciklusomban durrant be a cicim mint mondtam, apának tetszett :) :oops: És a pocim is feszült alul :? Ja, és én nem ittam teát :? Most még nem érzek mellfeszülést, csak görcsölgetek, de nem annyira vészes.

Szezso
Én is szeretném ha ott maradna fenn :) Na jó, egyszer lejebb mehet, a beágyazódásnál :wink:

Kép
gaby25

Hahó!

Csak átfutni volt időm, amit írtatok.

Kérdeztétek, hogy mit csináltam a gyerekkel, hát a fenekére húztam. És kiabáltam is, amit a napokban annyira túlzásba vittem, hogy baromira égett a képem. Az egyik topikban a csajok 1,5 oldalon keresztül vigasztaltak és adtak tanácsokat :wink: Az volt a fő baj, hogy minden eszközöm, módszerem befuccsolt, szal a gyerek állt nyerésre napokon át, és ezt nagyon nehezen viseltem. Valaki írta, hogy az anyukája a szemébe nézett és... na én úgy kaptam a köpést :? :wink: És ha egyszer megtettem már vele valamit büntiből, az nem riasztja el. Egyszer pl. muszáj volt ruhástól a kádba tennem, mert nem vetkőzött és nem hagyta magát vetkőztetni, volt fetrengés, ruhába kapaszkodás este fél 10-kor. Akkor beletettem a kádba farmerban, hózentrógerben, zokniban. Meg is lepődött, közölte, hogy így ő nem lesz tiszta. De hasonló helyzetben hiába hozom elő, hogy újra ez lesz, nem számít. Asszem a kispasik mások, mint a kislányok :wink:

Gabi, Bettike, szépek a görbék!

Cocának további drukkok mennek!

Purc! Örülök, hogy jöttél, már hiányérzetem volt, igaz, nem mondtam :wink:

Áfi! Sajnálom, de még azért lehet, hogy kaptok időpontot korábbra is, ugye? Még egyszer megpróbálod, ugye?

Enikő! Hogy vagytok?

No, most már teszek görbét én is, bár az égadta világon semmi se látszik rajta, csak az, hogy alapból elég magas. Bár mostanában általában csak egyszer iszom a teát. Elfelejtem mindig, és nem akarok görcsölni rajta. Egyszer, hát egyszer. Az E-vitamin és a Gravida bevétele után meg hányingerem van.

Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom
Hát nem könnyű eset a kis komisz :shock:

Kép
gaby25

Szirom
Apai szigor sem segít? :?

Kép
gaby25

Gabi! Nem folyamatosan ilyen a kölök, vannak hónapok, hetek, amikor nincs vele semmi baj. Azonkívül, hogy állandóan elrohangál, de az mindig is így volt. Egyébként irtó okos, jó a memóriája (halom mesét tud fejből), ismeri a betűket, jó a humora, nagyon ügyes mozgásban, szép is, szóval nekem csodagyerek :wink: Viszont ha ilyen hullámokban hisztis, azt elég nehéz kezelni. Benne volt ebben a betegség is persze.
Hogy az uram segít-e? Persze, ha itthon van. De általában későn ér haza, de olyan is van, hogy 2 napig nincs itthon. Nagyon sok a meló. És ha napi egy órát találkoznak, akkor azért ő nem azzal kezdi, hogy osztja a gyereket. Bár ha nekem szükségem van a támogatására, akkor azt mindig megdumcsizzuk és mellém áll.

No, muszáj mennem.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok! Segítsetek légyszi! Ezt írja ki a ferty, ilyenkor mi van??? :?:

VIP membership and complimentary basic membership.
As part of your registration you received a 30 day free trial of Fertility Friend's best (VIP) features.

The VIP membership gives you full access to a state of the art set of conception tools to put the best odds on your side.

A few important points to consider:

Pregnancy Tracker included: If you get pregnant before the end of your VIP subscription, you can start using your remaining days on our Pregnancy Tracker sister site. You also have the option to put your account on hold for later use.
Advanced features: As a VIP member you will have access to an extensive set of advanced conception and analysis features to make the best of your data. If you are unsure of the differences between the complimentary and VIP memberships, please read our quick comparison sheet.
You can order at any time: Take your time and look around. Your VIP trial is your chance to experience Fertility Friend's advanced features. Make sure to explore and see for yourself.

Order form Go to my chart Remind me later

Melyikre klikkeljek????
snufi

go to my chart - ha még jól emlékszem
Most regisztráltál?

Kép
bettike
Eger

Nem, 1 hónapja már!!!
snufi

Szaisztok csajok, végre újra van időm itt lenni !! :lol: :lol:
SNUFI, sztem nem kell klikkelned sehová, a regrisztrálásod mellé 30 napig ingyen használhatod (használhattad ?) az összesVIP funkciót. :wink: Ha letelik a 30 nap, akkor ledöntheted hogy fizetsz-e a vip funkciókért, vagy ingyen használod a fertyt vip nélkül.
Szirom,
Csak ámulok és bámulok!! Nem semmi lehet néha a gyerkőccel, nem is tudom hogy belőlem az iylen helyzetek mit hoznának ki.... Pedig Miksa a fotója alapján egy tündér, nem lehet rá haragudni.
Gaby, Bettike,
Nagyon jól alakulnak a görbéitek!!! Betti, a Te tüneteidet ismeretlenül tutter terhességi jeleknek venném, de sajnos engem is már jópárszor becsapott a szervezetem! Nagyon szorítok hogy a babóca legyen a tünet okozó! :wink:
Zöldi,
remélem sikerült az inszem!!!! A göbéd nagyon nagyon erre utal!!!
Csajok, szükségem lesz szombaton az összes drukkra, akkor lesz ugyanis az első inszemem. Bár elég furinak találom, mert akkor lesz csak a 11 cn-em, de csütörtökön mát 18 mm volt a tüszőm, meg 9 mm az endometrium, és csütörtökön már tojásfehérje is ürült.
A görbém még tök uncsi.
macspacs

Snufi,
akkor lehet hogy már lejárt a vip próba időd.
Szeretnél vip funkciót "vásárolni?
Mert ha nem, akkor csak simán lépj be a chart menübe.
macspacs

Macspacs! De valamire nyomnom kell, hogy továbbmenjek az oldalon, nem? Melyikre?
snufi

Ja akkor azért! Lejárt a VIP tagságod! És felajánlja, hogy ha megvásárolod, akkor még jogosult leszel a VIP-es dolgokra, ha nem, akkor csak simán hasznhálhatod extrák nélkül!
Ez a basic membership

Kép
bettike
Eger

Snufi! Azért írtam, hogy a go to my chart-ra klikkelj, ha lehet, vagy a basic membershipre! Nem tudom melyiket engedi!

Kép
bettike
Eger

Ok, de a 3-ból: Order form - Go to my chart - Remind me later

melyikre klikkeljek?
snufi

Go to my chart
macspacs

Macspacs! 18 mm tüsző tök jó! Nekem is akkora volt most! :lol:
Okés! Drukkolunk holnap! :wink:
Szerintem korai lenne terhességi tünetnek! Inkább valami más lehet, csak nem tudom mi! :roll:

Kép
bettike
Eger

KÖSZÖNÖM :!:

Akkor fel is teszem, ha már ennyit szenvedtünk vele:
(bár mostantól lesz csak izgi)

Kép

Köszi még1x :!: :oops:
snufi

Bettike
Liza írta, hogy ő görcsölt mint állat, és kiderült beágyazódás volt :wink: Nekem tegnap erősebben görcsölt néha, most csak kicsit. Nem akarok magambadumálni semmit. Csak a zebrának hiszek :wink:

Kép
gaby25

Macspacs
Üdv, rég voltál már köztünk :wink: Drukkolunk ezerrel ++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Kép
gaby25

Gaby! Köszi! :wink:
Bevettem a nospát 2,5 órája, de nem hat, vagy csak eddig hatott! :roll:

Kép
bettike
Eger

Bettike
Akkor nálad jóval erősebb görcsök vannak mint nálam :shock:

Kép
gaby25

Gaby, Bettike, köszi a drukkot!