Jó reggelt!
Zsuzsi
NAgyon örülök neki, hogy tökéletes kis margaréták költöztek vissza. Ezerrel mennek a drukkok, hogy erősen kapaszkodjanak is!
Természetesen nem fogok most már eltűnni. Kíváncsi is vagyok, mi történik veletek, meg hát valóban hamar itt lesz a mi következő lehetőségünk is.
Eszembe sem jutott most, de már hallottam korábban erről a féléves kihagyásról. Nekem nem mondta a dokim szerencsére. Bár nálunk nem 3 hónap telt el az et-k között. Az első után 5 hónappal, a 2. után meg 6 hónappal volt a következő transzfer. Lehet, hogy ezért nem kell várnunk.
Erika!
Meg vagy áldva jósnői képességekkel? Nagyon remélem!!!!
Most már úgy vagyok vele, hogy lasssan el kell, hogy kezdődjön a mi szerencsés időszakunk is. (1 éven belünl 3 sikertelen lombikunk volt!) A jövő év már csak jobb lehet!
Lányok!
Én egyetértek Orsival, meg Harcimókussal. Annyira még nem közeli ez a tv.-módosítás. Ismerve a törvényhozás menetét, nem valószínű szerintem hogy ezt a közeljövőben bevezetik.
Nem kell előre aggódni. Mindenki próbálja meg propagálni a nem érintett ismerősök között is a petíció aláírását, talán azzal lesz esélyünk!