Sziasztok!
Viki javítottalak táblában, bocsi hogy ilyen szétszórt vagyok
A szoptatás az első időszakban nem mindenkinek fájdalmas, Rozus azt mondta neki nem repedezett ki. Nekem igen, de hidd el túl éli az ember. A garmastant nekem a csecsemős nővér bent a kórházban nem ajánlotta, hozott nekem helyette bepanthent és az jó volt.
Jó tanács még
ez a többieknek is szól majd ha belövell a tej akkor azt mondják majd borogasd meleg vizes türülközövel,és masszírozgasd, DE én hülyeségnek tartottam, mert
1. mindened vizes lesz
2. tök hamar kihűl a türcsi
3. és akkor még hol marad a masszírozás..
Szóval az okosság az ice teás fél literes palack
Mert tök jó a formája, jó forró vízzel feltöltöd, sokáig tartja a hőt, nem leszel vizes, és közben masszírozni is tudod vele a cicit
Mikor a csecsemős nővér meglátta megmosolyogta és azt mondta terjeszteni fogja, mert nagyon ötletes
A másik, hidd el a kórházban lenni valahol megnyugtató, maga a tudat, hogy azonnal ott vannak ha valami baj lenne. Első éjszaka itthon maga volt a pokol, az az érzés hogy elengedték a kezem, egyedül vagyunk a csöppséggel.. és Niki sírt mint a veszedelem, nem tudtam megnyugtatni, hiszen neki is új hely volt, új szagok. Szóval sírtam vele, és nagyon kétségbe voltam esve hogy tuti valami baja van a gyereknek. Zo már öltözött hogy megyünk vissza a kórházba
Aztán felhívtuk anyut és ő megnyugtatta Nikit, mert anyu nyugodt volt.
Wolves az sem baj ha punisok, majd a következőre jöhet a kukis
Zuzmó anyu hááát már közeledik az idő ugye?
Félelmetes és hátborzongató, én meg irigy-birigy
én is én is én is úújrrrraaaa
Poci növöget?
Share nekem nőtt a cicim, és megnyugtatlak lesz még nagyobb is, és bazi nehezek
Zsókuci kismami msn-en emlékszel mit beszéltünk? Stop feloldva…és gratulálok a 12. hétig
Manda drága de jó látni téged,
nekem is eszembe jutsz nem egyszer ám, jó lenne sűrűbben hallani rólad. Remélem jól vagytok.
A klippet ulead videostudio 10-el csináltam, ha kell segítség benne szólj csak.
Lanett már te is átléped pikkpakk a 12. hetet, hogy repül az idő. Sajna én sem tudok neked segíteni a progi ampullában.
agnesm ne haragudj, hogy most reagálok, köszönöm a linket
Jó lenne ha csatlakoznál hozzánk és megosztanád velünk tapasztalataidat
Kicsi szemedfényéről esetleg képet is rakhatnál fel
Velünk minden ok, de lehet hogy Lencsilánynak át kell mosni a könnycsatornáját
Most csepegtetünk és reménykedünk, hogy ezzel rendbe jön neki.
Minap döbbentem, hogy már nem csecsemőnk van hanem kisbabánk, hatalmasat nőt, gyönyörűen tartja magát, és lassan kinövi a new born pelust
4,5 kilósak vagyunk
Sokat "dumál" az auu és ööööooo jól megy már, és egyre nagyobbakat mosolyog.
Na megyek is kezdődik a "fürcsitime"
Ez a kép tegnap készült, imád a kendőben lenni