Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Itt vagyok… Hát, nem volt ma túl jó napom, annyira hányingerem volt, hogy korábban haza is jöttem. Az a gond, hogy olyan épületben dolgozom, aminek a fala üveg, és így sajnos nincs ablaknyitási lehetőség, és a levegőtlenség nem kedvez a hányingernek… Azóta sem vagyok jól, bár aludtam 3 órát :D, az nagyon jó volt, de Kisborsó nagyon kínoz ma. Amúgy amit írtam már, kb. 1 hete van nagyon intenzív hányingerem, de viszont cserébe nem fáj már annyira a cicim. (visszacserélném szívesen :D)

Lucia,
Pontosan mit is jelent ez az eü törvény amit elfogadtak? Ez most melyik rossz? Annyira utálom ezt az egészet, ami itt megy. :(:(:(
Nagyon szép a pocid, jóó nagy már! :D és még nőni fog nem keveset :D

Zuzmó,
Nagyon gratulálok Jázmin hercegnő méreteihez, háát, nem kis babó :D De nem baj, inkább nagy legyen és egészséges! Már csak 10 hét… de furcsa. :D Rohan az idő :)

Viki,
Mikortól érdemes szopi párnát venni? Mondják, hogy ahogy nő majd a pocak, mindig nagy segítség az ágyikóban helyezkedni, aludni. Persze szívem szerint már most mennék venni :D:D
Mi volt a dokinál?

Chesti, Rozus,
eltűntetek, remélem minden rendben a csajszikkal! :D

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Ajjjaj, rossz hírek. :cry: :cry:

Viki, sok kitartást a diétához!! Reméljük, jövő héten már rendben lesznek az eredmények.

Zsókuci, sajnálom a hányingert. Nekem ekkoriban kezdett elmúlni. Nem tart már sokáig!

Jó éjt!

Kép
Kép
share

Viki,

most látom, hogy közben már írtál!
Ó, sajnálom... figyelj oda, remélem, nem kell befeküdnöd!!!
Kitartás, és szorítok!

Pussz!

Kép

Kép
zsókuci

A Babafalván talatam a petíciót azt hiszem mindanyiónkat érinti a dolog ha van módotok írjátok Ti is alá.
Én most nyomtattam ki 10 oldalt egyenlőre ,és dec. 15-ig visszaküldöm Hajninak borítékba.
Szerintem senkit nem kell majd sem a lakótelepen sem a munkahelyemen noszogatni, hogy írja alá!!!!!!
Tegyétek ti is ugyanezt, hogy nyugodt szível mondhassuk megtettük a tőlünk telhetőt.

Sziasztok!

Megvan minden!!!!

Itt találjátok a részleteket, és tölthetitek le a petíciót, az aláírásgyűjtő ívet és a hozzá tartozó kísérőlevelet. A támogató aláírásokat 2006. december 15.-ig gyűjtjük.

Kérlek, hogy terjesszétek, amerre csak tudjátok, hadd gyűljenek az aláírások!!

Kismamák petíciója a szülészválasztás korlátozása ellen:
http://www.babafalva.hu/portal/modules. ... le&sid=314

köszönjük!

Hajni

bonya

Kép

Kép
bonya

Zsókuci :lol: ,Share :lol:
Köszi, azt hiszem a diétával nem lesz gond, csak húzza le az értékeket, mert azt modta a doki, hogy ez az egész csak a terhesség befejeztével ér véget és ha magasak maradnak az értékek akkor megcsászároznak, mert ez rám veszélyes.

Zsókuci :lol: a szopipárna meg a fürdőkád volt az első dolog amit megvettem, de kb. félidő után úgy emlékszem. Már csak babonából sem akartam korábban elkezdeni vásárolni, amúgy egyáltalán nem használom az ágyban való elhelyezkedéshez, a hasam alá szoktam tenni egy puhább párnát, ha oldalt fekszem, hogy az megtartsa.

Mot anyut kérdezd meg úgy emlékszem azt írta a párja, hogy ő használja így meg úgy.

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Jó reggelt Csajok! :)

Eltűntem három napra és a 2006/2007 téli babáknál beindult a babaeső!!! :)

Szóval itt vagyok, még nem olvastam vissza a termést!

Zsókuci!! :)

A szopipárnát nagyon dicséri Kedvesem, nagyon kényelmesen rá lehet tekeredni!!! Alváshoz használja leginkább!!! :)

Velünk minden ok!! Pocaknövesztés folyik!!! :)

Kép
mot

Viki :)

Fantasztikusak a fotók!!!! :)

Mindenkinek millió puszi!!!!

:)
mot

Sziasztok!

Viki,ez nem semmi!Hát nagyon szorítunk neked ,hogy minden oké legyen!Ne kelljen előbb befeküdni!

Igazából,tényleg úgy van vele az ember,hogy ilyesmivel nem "zaklatja" az orvost és tessék ,milyen komoly probléma adódhat egy semmiségnak tűnő viszketésből!

Mindenkinek szép napot!
taptau

Sziasztok csajszik!

Viki, mennyire volt magas az a magas? GOT, GPT, gGT? Vigyázz magadra nagyon, még pár hetet ki kéne bírnotok... Karácsonyra már jöhetnek!

Zsókuci, a vizitdíjjal, ágydíjjal, receptdíjjal, és regionális szabályozásal kapcsolatos törvény. Ha nem a regionális kórházba mész, akkor a beavatkozás 30%-át ki kell fizetni. A probléma az, hogy a törvényben nincsen leszabályozva a regionális kórház, egy végrehajtási rendeletre hivatkozik, gonolom ez Eü mimisztériumi rendelet lesz, de erről nem adnak felvilágosítást, úgy kezelik, mintha államtitok lenne. A törvényt 2007. január 1-től akarják hatályba léptetni, és még mindig csak részlegesen elfogadott. Illetve a törvényt magát már úgy néz ki megszavazták, csak a módosító rendelkezésekről nem tudni semmit. Amúgy meg lehet nézni az Országgyűlés honlapján, www.mkogy.hu, Irományok, Folyamatban lévő törvényjavaslatok. Ha jól látom, ez ellen a törvény ellen gyűjt aláírást Bonya, meg még sokan mások. Ugyanis a szülést is érinti, a komplikációmentes szülés ára kb. 60 e, a császáré 160 e Ft, plusz a járulékos költségek. ennek a 30%-át kell kifizetned, ha nem ott szülsz, ahol elő van írva.
Szerintem Alkotmány ellenes, remélhetőleg a köztársasági elnök is így gondolja, és szimplán nem írja alá. Mellesleg nála jobban nem érthet hozzá senki, asszem 9 évig ő volt az alkotmánybíróság elnöke.

Viki, nagyon vigyázz magadra és a bébikre, jelentkezz gyakran!!!!!
Puszi

Lucia
lucia1

Viki!!! :)

Vigyázzatok Magatokra és tényleg jelentkezz!!!!
mot

Lucia :lol: , Mot :lol: itt vagyok ám állandóan.

Lucia, még nincsenek kezemben a leleteim, csak telefonba mondta a doki, hogy magas, de nem ragozta túl, hogy mennyi. :roll:
Jövőhéten hétfőn megkapom, akkor megírom neked.
Amúgy te egészségügyis vagy? /bocsi, lehet, hogy már leírtad csak figyelmetlen vagyok :shock: /
A nővérem is azzal ijesztgetett még a múlt héten, hogy neki olyan megérzése van, hogy már karácsonyra itt lesznek a babák.

Mot :lol: igenis értettem!!!
Párod jól bírja az utsó heteket?

Zsókuci :lol: szerintem neked is puncisod lesz :wink:

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Kedvesem jól van, de a Drágaság néha nagyon durvát üt-vág stb....kínozza a hólyagot, bordákat rendesen!!! :)

És az éjszakák sem izgalom nélküliek, már 1 pisi és ébredés a rugásra tuti van!!!

Táska összekészítve, minden megvan a babónak, pelenka és popsitörlő kell már csak!!!

Csajok!!!

Fűzős, hasleszorítós bugyit hol tudunk venni?? A Kékgolyó utcában 8e adják, de olcsóbbat keresünk!!!!

Help me!!!!

:) Kép
mot

Jövő hét pénteken, a 34. hét betöltésének napján megyünk az első CTG-re!!!!

mot

Viki, belgyógyász vagyok/illetve voltam amíg dolgoztam. Azért kérdeztem, hogy mennyire magas. A Karácsony már tök jó, addigra 35-36 hetes leszel, nyugodtan jöhetnek. :) :)
lucia1

Sziasztok

Csak gyors bekukk, kész lett Niki első zenés videó klippje ami letölthető :)

http://www.mozgo.hu/niki/klippek/

(gyorsabb szerintem ha jobb klikk save target as...)

puszi

chesti

Mot :lol: akkor megelőzlek titeket CTG ügyben, mert nekem már jövő hét hétfőn lesz az első. :lol:
A bugyi dolog asszem' majd engem is érdekelni fog. :wink:
Amúgy neked kell vagy a párodnak? :D

Lucia doktornéni:lol: már én is néztem a naptárt, pont dec.26-án töltöm a 36. hetet. Nagyon gyanús a dolog. :lol:

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Viki, tetszik a hozzáállásod! :lol: :lol: Menni fog Karácsonyig!!

Hasleszorítós bugyi szülés utánra kell????? :?:

Chesti, még csak töltöm le, de tuti, hogy ezen is bőgni fogok. Tombolnak a hormonok. :shock:

Nálam idősebb kismamik! 24. hét környékén nektek is nőtt a melletek? Őrület! Teljesen olyan, mint az elején. Érzékeny, fáj, és növekszik. Mi lesz itt, ha belövel a tej?? :roll:

Jelentem mi is betöltöttük a bűvös 24. hetet! :lol: Most már 28-ra gyúrunk! A gyerek imádja, amikor fontos időponthoz érkezünk. Ma egész délután bulizott, már szinte fájt! Imádom!!!! :lol: :lol:

Kép
Kép
share

Chesti, hát ez.... bőgtem.... :)

Kép
Kép
share

Sziasztok!

Mot papa

Ha szülés utánra kell én két éve a szülés után ugynevezett hastartót vettem egy 16 cm széles gumit képzelj el és kb 10cm-es tépőzár van a végén, tehát van állítási lehetőség és sok méretben kapható. Azt használtam szülés után. Az árára nem emlékszem, de 2-3ezer között volt és leszorította a hasam meg ha fájt a hátam akkor is jó volt viselni. Gyógyászati üzletben lehet kapni., kimondottan hasfali műtétek utánra, hasfali gyengeség esetére stb. Ja és nem kell kimosni mindennap mint egy bugyit, nekem bevált.

Csibe
csibe31

Chesti, ez olyan csodálatos...
Én is végigbőgtem mind a 4 és fél percet... :oops:
mamm

Chesti,

hihetetlen ez a klip,kétszer is megnéztem és megkönnyeztem ezt a kis tüneményt,hát azok a szemek......Őrületes!Gyönyörű kis család vagytok.
lukrécia

Sziasztok Lányok!

Chesti!
Én nem tudtam megnézni :cry: biztos hiányzik valami olyanom amivel az avi-t meg lehetne nézni, de ráizgítom hétvégén a húgom informatikus barátját a gépemre.

Tegnap voltunk Pécsen levizitáltam a leendő dokimat. Iszonyat szimpi volt!!!! :D Asszem megtaláltam azt az embert akiben maximálisan megbíznék!
Szóval mostmár tuti hogy ott szülök, ha fizetnem kell akkor is.

lanett

Jó reggelt CSajok!!! :)

Csibe :)

Köszönöm a tippet, jobban hangzik mint a 8 ezres bugyi!!! :)

Sajna a klippet nem tudom megnézni!!!

Mindenkinek millió puszi!!!

Viki :) Külön egy puszi!!
mot

Sziasztok!

Nagyon aranyosak vagytok Mamm, Lukrécia nektek külön, hogy ide is figyeltek, és ilyenkor megmutatjátok magatokat, nagyon remélem, hogy minnél hamarabb ide költöztök :)

Share tündér :) a hormonok dolgoznak úgye? :)

Lanett remélem megtudod nézni, szerintem tüneményeset csináltam :) hűűű de kevés az egom :)

Mot sajnálom, hogy nem tudod megnézni :(

Viki jól rémlik hogy nálatok két punis lesz?

még akartam irni bocsi de szólít egy Angyalka :)

Kép

chesti

Sziasztok!

Chesti,sajna én sem tudtam megnézni! :cry:

Nagy pusszantás mindenkinek!
taptau

Chesti :lol: igen, jól emlékszel 2 puncis lesz :lol: :lol: legalábbis a legutóbb álláspont szerint, aztán majd kiderül, ha előbújnak.

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Reménykedek az utólsó pillanatig:)
wolves

Ilyet ne is mondjál, mert megsértődnek. :lol:

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Viki,Wolves:De szép is a szerelem!!!!!! :lol:
taptau

Kép
Kép
share

Chesti :lol: tök jó a klipp, én is sírtam rajta.

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Share,a velvet nagyon jó,olyan jókat tudok nevetni a porontyos cikkeken! :lol:

További szép napot!

Kép
taptau

Bocsi,nem ezt a képet akartam!
taptau

Taptau, ez is jó! :lol: :lol:

Kép
Kép
share

HAlihó mindenkinek! :D

Chesti! :D Nagyon édes és megható eza videó, bár jó sokáig tartott mire lejött, de türelmesen kivártam, megérte! Nagyon ügyes vagy! :D

Viki, Mot! :D
Kezdődik az igazán izgi időszak. A ctg már olyan "Hú, mindjárt szülünk" érzést vált ki, nem? :o Én ma voltam dokinál és mondta, hogy akkor január elejétől minden héten kell menni és, hogy a következő alkalommal dec 19-én leveszi a kenetet a szüléshez :shock: (megnézik nincs-e valami baci, remélem nem lesz) és már ez is olyan hátborzongató. :lol: Egyszerre várom és félek tőle :)

Viszont rákérdeztem nála erre az egész felhajtásra az eü. törvénnyel kapcsolatban és azt mondta ne aggódjak szerinte nem lesz belőle semmi, egyszerűen annyira betegellenes és állítólag az ellenzéken kívül is annyi támadója van a javaslatnak, hogy nem valószínű, hogy megalósítható. :? Sok okosat mondott még amit sajnos nem tudok már értelmesen visszaadni, úgyhogy inkább meg sem próbálom, :roll: lényeg az, hogy azt mondta, ne foglalkozzak mással csak a babával . Ezt én meg is fogadom, úgyhogy le van sz..va minden más :lol:
Természetesen a petíciót azt komolyan veszem és aláírom én is.

Zsókuci , Lanett mizu veletek? Remélem minden oké a picurokkal! :)

Share!
MIkor mentek 4d-re, mintha azt mondtad volna, hogy készültök.Igazán erősíthetnéd a topikot egy kishapsival, nagyon csajosok lettünk :lol: , ami persze nem baj, de azért elkelne 1-2 kuki is....Cici ügyben nem tudok neked mit mondani, én nem vettem észre, hogy nőtt volna 24 hét körül, de lehet ez is alkati dolog. :shock:

Lucia kedves!

Nálatok mi újság? Keveset írsz mostanában, bár én se sokat :lol: , valahogy mindíg van valami tennivaló, gondolom veled is ez történik :lol: Azért remélem jól vagytok. Nem emlékszem, elárultad már a nevüket?Vagy nem akarod majd csak ha meglesznek?

Taptau!
Nem is kérdeztem azóta, sikerült találni valami jó Mikulás formát?

Remélem nem hagytam ki senkit :roll: ! Ja, Rozus! Biztos nagyon elfoglalt vagy, de azért számon tarrtunk, sok puszi nektek is.

Kép
Kép
zuzmó

Sziasztok,

lányok, most hallottam a hírekben, hogy marad a szabad orvosválasztás!!!!!!! :D :D :D :D :D :D
HURRÁÁÁ! :D

Kép

Kép
zsókuci

Ez jó HÍÍÍÍÍÍR!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Zuzmó :lol: különben az én dokim is mindentől függetlenül azt mondta, hogy ha szülni kell hívom és jön, és ne foglalkozzak semmivel csak a babákkal. És így teszek.... :lol:
Igen, ez már igazán izgi időszak. Ma volt nálam anyu volt kolléganője védőnéni, megnézni, hogy mindent megvettünk-e meg ilyesmi, meg szívhangot is hallgattunk./tök jó volt :lol: / Elég ijesztő volt a szoptatásról beszélgetni például, mert hogy az elején egy kicsit fájdalmas lesz állítólag, de persze valahogy kibírom. Meg azt is mondta, hogy ha császár is lesz akkor is kérjem őket mellre rögtön, mert az jó nekik. Szóval kezd beszarásos lenni a helyzet. :shock:
Leginkább azt várom, hogy túl legyünk a kórházi dolgokon és itthon legyünk mind.

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Ez jó HÍÍÍÍÍÍR!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Zuzmó :lol: különben az én dokim is mindentől függetlenül azt mondta, hogy ha szülni kell hívom és jön, és ne foglalkozzak semmivel csak a babákkal. És így teszek.... :lol:
Igen, ez már igazán izgi időszak. Ma volt nálam anyu volt kolléganője védőnéni, megnézni, hogy mindent megvettünk-e meg ilyesmi, meg szívhangot is hallgattunk./tök jó volt :lol: / Elég ijesztő volt a szoptatásról beszélgetni például, mert hogy az elején egy kicsit fájdalmas lesz állítólag, de persze valahogy kibírom. Meg azt is mondta, hogy ha császár is lesz akkor is kérjem őket mellre rögtön, mert az jó nekik. Szóval kezd beszarásos lenni a helyzet. :shock:
Leginkább azt várom, hogy túl legyünk a kórházi dolgokon és itthon legyünk mind.

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Sziasztok,

Bocsi, hogy úgy eltűntem megint, de sok a munka is, és hát a kedd és a szerda a kedvenc sorozataimé, ilyenkor csak olvaslak benneteket :D
Mi jól vagyunk, ma léptünk a 12. hétbe :D 2 napja csillapodik a hányingerem is, ritkábban tör rám.
Képzeljétek, ma 3/4 5-kor felébredtem pipilni, és azóta ébren vagyok, és Zozó is… Úgyhogy én hülye :D, már 6:15-re bementünk dolgozni, de cserébe 4-kor már leléptem. Most adtuk el a galériaágyat, nemrég vitték el a szerkezetet, és még visszajönnek a matracért is. Kifizettük a szekrénysort, és megrendeltük a szállítását, vasárnap hozzák végre!!!! :D Úgyhogy vasárnap sem fogunk unatkozni :D

Viki,
Én is szerintem először a szopipárnát fogom megvenni, már most nagyon várom, hogy gyömöszkölhessem :D
Egyik ismerősömnek volt, és már akkor megtetszett, és megfogadtam, hogy amint babás leszek, én is veszek :D:D
Viszketéssel hogy vagy? Megy a zsírszegény diéta?
Miből gondolod, hogy nekünk is puncisunk lesz? Megérzés? Zozó is ezt érzi, Anyukám meg azt, hogy fiú unokája lesz. Én meg nem érzek semmit, nekem tényleg mindegy, csak egészséges kis babóca legyen :D Akár fiú lesz, akár lány, iszonyatos boldog anyuci leszek :D:D:D:D

Mot,
Kedvesednek millió puszi (meg persze neked is :)), kitartást neki a sok-sok Krisztina hercegnő-féle kung-fu rugáshoz! :)
Új pocifotót mikor kapunk? :D

Chesti,
Bár már msn-en írtam, de ide is leírom, hogy fantasztikus a Niki-klipp, nagyon meghatódtam, és én is megkönnyeztem természetesen.
Nagyon ügyes vagy, hogy ilyet tudsz (tudom, tudom nem nehéz) :) Csodálatos ez a kiscsaj, és látszik rajtatok, hogy boldog kis család vagytok! Őszintén örülök ennek! :)

Lanett kismami-pajtás,
Örülök nagyon, hogy megtaláltad álmaid dokiját :D Szerencsére a szabad orvosválasztás miatt még szülhetsz is nála :D:D:D:D
Remélem Ti is jól vagytok. Hányingerrel, egyéb tünetekkel hogy állsz? Milliószor puszillak! :D

Zuzmó drága,
Örülök, hogy jól vagytok. Velünk minden a legnagyobb rendben. :D Hétfőn megyünk UH-ra, persze apával együtt nagyon izgulunk, hogy minden rendben van-e, megfelelően nő-e, rendben lesznek-e az értékek stb. De szerintem ezek az aggályok teljesen normálisak, ugye? :D

Puszi mindenkinek, legyetek jók, álmodjatok szépeket!

Kép

Kép
zsókuci

Chesti, drága!!! :D

Én is letöltöttem a kis filmet és borzasztóan tetszik!!!
Nagyon gyönyörű a kis csajszi! Bevallom megkönnyeztem, de ezek csak örömkönnyek, nagyon szépek vagytok!!!
Puszi! És gondolok sokat rátok!

Ja, és a férjemet érdekelné, hogy mivel ill. milyen programmal készítetted a filmecskét, persze ha létezik ilyesmi? Köszi előre is!

Mamikák! :lol:

Olvasom a topikot, csak írnom nincs miről.
Mindenkinek nyomon követem a sorsát és izgulok értettek! Csak ügyesen Csajok és így tovább!!!!!

Bízom benne, hogy 2007. ill. 2008-ban én is ebben a topicban írogathatok! :lol:

Pusszancs Mindenkinek!!!!!!!!!!!
manda

Manda :lol: :lol: :lol: örülök, hogy benéztél!
Igen, jövőre már jó lenne mindenképpen itt dumcsizni!

Puszi
Viki

Zsókuci :lol: kizárólag amiatt gondolom, hogy puncis lesz, mert hányós vagy, én is ezt csináltam a 12.hétig. Gratula a 12. héthez :lol:
Viszketés? Most is vakarózom mint állat és nem tudok tőle aludni, hiába a hintőpor. :twisted: Ráadásul az éjszaka hánytam meg hasmenésem is volt, úgyhogy nagyon vidáman telnek napjaim.Két vakarózás között hányok egyet.:lol: A diétával semmi bajom, azt ki lehet bírni. /bár tegnap eszembe jutott, hogy van még egy adag hurka a fagyasztóban :shock:, no az az ami még ott marad egy jó darabig/
Meddig akarsz dolgozni?
Hétfői Uh-n csinálják a tarkóredő vizsgálatot is?

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Hallottátok az új infót?

http://www.online.rtlklub.hu/hirek/haza ... 0611236187

Én azt gondolom azért gyűjtsük csak tovább a petícióhoz az aláírásokat, mert ahogy változnak a döntések , még akár jövőhéten újra bejelenthetik az eredeti verziót.

bonya

Kép

Kép
bonya

Jó reggelt Csajok!!!

Kép
mot

Sziasztok!

Zuzmo,találtam tök jókat,de nem működik a nyomtató,úgyhogy mást kell kitaláljak.

Share,Csajok és Mot apuka, a velvet/poronty oldalán a petíció hozzászólásai között Dr.Molnár Lajos hozzászólásai is megjelentek.Na,ehhez mit szóltok,én speciel nem hiszem ,hogy a miniszter úr az ,de elég meggyőző!!!!!!!!!!

További szép napot!

:lol:
taptau

Hello Lányok és kispapák!

Nviki!
Remélem mostmár jobb a helyzet és jól bírod a diétát.
Nagyot vidultam rajtatok a pároddal! :lol:
Az én párom meg pont nagyon lánypárti, azt is vár, de én nagyon úgy érzem hogy fiú... bár ilyenkor azt mondja hogy teljesen mindegy egészséges legyen, de azért titkon nagyon lányban reménykedik.

Chesti!
Ma este hoz valamit a húgom barátja, és ha azt feltelepíti akkor elvileg majd meg tudom nézni. Majd megkérdezem tőle, hogy hogyan tudnám elküldeni Taptaunak és Motnak ezt a programot.

Zsókuci kismamipajtás!
Még egy közös vonás. Kedden és szerdán este én is a kedvenc sorozataimat nézem :lol:
Velünk minden rendben. Szerdán volt Apa szülinapja egész nap főztem, és a nyers pulykamell nyiszálása közben 3-szor rohantam a mellékhelyiségbe ki olyan hányinger tört rám, és akkor Apa átvette a husifrontot. Ma reggel vérzett az orrom, nagyon megijedtem... amúgy más egyéb nincs. Puzsika Nektek

Taptau!
Én is átmentem és megnéztem. Szerinted tényleg ő az? Nem lenne rossz, mert ott aztán kapna hideget -meleget (de inkább hideget) :)

Csajok!
Tudnátok nekem segíteni? Szükségem volna 15 ampulla progesteron sterulira. Ha esetleg maradt valakinek, ha csak egy pár ampulla akkor szívesen átvenném. Előre is köszönöm a segítséget!
Írjatok püt akár.

lanett

Lanett :lol: köszi a jobbulást, de a helyzet napról napra mintha szarabb lenne. Nincsen sajnos progi szurim. :cry:

Mot :lol: gratula a 33.héthez! :lol:

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Viki javítottalak táblában, bocsi hogy ilyen szétszórt vagyok :)
A szoptatás az első időszakban nem mindenkinek fájdalmas, Rozus azt mondta neki nem repedezett ki. Nekem igen, de hidd el túl éli az ember. A garmastant nekem a csecsemős nővér bent a kórházban nem ajánlotta, hozott nekem helyette bepanthent és az jó volt.
Jó tanács még :) ez a többieknek is szól majd ha belövell a tej akkor azt mondják majd borogasd meleg vizes türülközövel,és masszírozgasd, DE én hülyeségnek tartottam, mert
1. mindened vizes lesz
2. tök hamar kihűl a türcsi
3. és akkor még hol marad a masszírozás..
Szóval az okosság az ice teás fél literes palack :) Mert tök jó a formája, jó forró vízzel feltöltöd, sokáig tartja a hőt, nem leszel vizes, és közben masszírozni is tudod vele a cicit :)
Mikor a csecsemős nővér meglátta megmosolyogta és azt mondta terjeszteni fogja, mert nagyon ötletes :lol:
A másik, hidd el a kórházban lenni valahol megnyugtató, maga a tudat, hogy azonnal ott vannak ha valami baj lenne. Első éjszaka itthon maga volt a pokol, az az érzés hogy elengedték a kezem, egyedül vagyunk a csöppséggel.. és Niki sírt mint a veszedelem, nem tudtam megnyugtatni, hiszen neki is új hely volt, új szagok. Szóval sírtam vele, és nagyon kétségbe voltam esve hogy tuti valami baja van a gyereknek. Zo már öltözött hogy megyünk vissza a kórházba :) Aztán felhívtuk anyut és ő megnyugtatta Nikit, mert anyu nyugodt volt. :)
Wolves az sem baj ha punisok, majd a következőre jöhet a kukis :lol:

Zuzmó anyu hááát már közeledik az idő ugye? :) Félelmetes és hátborzongató, én meg irigy-birigy :) én is én is én is úújrrrraaaa :) Poci növöget? :)

Share nekem nőtt a cicim, és megnyugtatlak lesz még nagyobb is, és bazi nehezek :lol:

Zsókuci kismami msn-en emlékszel mit beszéltünk? Stop feloldva…és gratulálok a 12. hétig :lol: :lol:

Manda drága de jó látni téged, :) nekem is eszembe jutsz nem egyszer ám, jó lenne sűrűbben hallani rólad. Remélem jól vagytok. :)
A klippet ulead videostudio 10-el csináltam, ha kell segítség benne szólj csak.

Lanett már te is átléped pikkpakk a 12. hetet, hogy repül az idő. Sajna én sem tudok neked segíteni a progi ampullában.

agnesm ne haragudj, hogy most reagálok, köszönöm a linket :) Jó lenne ha csatlakoznál hozzánk és megosztanád velünk tapasztalataidat :) Kicsi szemedfényéről esetleg képet is rakhatnál fel :)

Velünk minden ok, de lehet hogy Lencsilánynak át kell mosni a könnycsatornáját :( Most csepegtetünk és reménykedünk, hogy ezzel rendbe jön neki.
Minap döbbentem, hogy már nem csecsemőnk van hanem kisbabánk, hatalmasat nőt, gyönyörűen tartja magát, és lassan kinövi a new born pelust :) 4,5 kilósak vagyunk :)
Sokat "dumál" az auu és ööööooo jól megy már, és egyre nagyobbakat mosolyog. :lol: :lol:

Na megyek is kezdődik a "fürcsitime" :lol: Ez a kép tegnap készült, imád a kendőben lenni :)

Kép

chesti

Ezek pedig ma készültek a kocsiban :)

Kép Kép

chesti

Chesti :lol: köszi, biztos ki fogom bírni, ha te kibírtad.
Miért kell borogatni meg masszírozni a cicit, ha belövell a tej???
Attól tartok én is ilyen para leszek mint te. :shock:
Ja, igazad is van, mert van még miből kukisat sinálni. :lol: :lol:

Nagyon édes a fotó :lol: szépek vagytok. :lol:

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Chesti, Niki egyszerűen gyönyörű!!!!!!!!!!

Kép
lucia1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?