Hali!
Háát ezen az éjjelen nem túl sokat sikerült aludnom.
Nemcsak a késôi (vagy inkább korai?
) kelés miatt, de Alida még azonfelül kétszer kelt és reggel sem aludt túl sokáig. Viszont olyan aranyos volt, mosolyogva és nagy türelemel nézte, ahogy próbáltam magam összekaparni a "végleges" felkeléshez!
Sudi:
Kívánom Gerynek, hogy minél hamarabb múljon el a kék folt! Nagyon édes a képeken és milyen nagyok már a fogai!
Te mosod ôket? És használsz fogkrémet is? A hideg itt té´nyleg nem annyira vészes, mint otthon. Mikor Mo-on -10 fok van, az ember s.gge szétfagy! De itt inkább felfrissülsz! Én is nagyon fázós voltam, de nem ülhetsz hónapokig a lakásban. Természetesen Alidát is kivisszük, no nem fél órás sétára, hanem rövidebbre és autóval is szoktunk menni, de hozzá kell szoknia. Egész jól bírja, csak föl kell rendesen öltöztetni, aztán meg a boltban le...
Edith
Ugye azok a képek Vietnámban készültek? Nagyon jók!!
A bilivel kapcsolatban azt olvastam, hogy nem érdemes azelôtt elkezdeni, mikor a gyerek jelezni tud, mikor pisilni-kakilni kell. Ez kb 2-2 és fél éves korban következik be. Külön hangsúlyozta a cikk, hogy még akkor se tegyük bilire korábban, ha mondjuk minden nap ugyanabban az idôben kakil, mert azzal legföljebb egy pelenkát spórolunk meg, de a gyerekben nem fog tudatosulni, hogy mikor kell a bilire ülni. Én biztos hogy nem siettetném ezt a folyamatot.
Képzeld Alida is citromozott tegnap!
Kezébe nyomtam egy citromot és persze ô is rögtön "beleharapott", de mivel nem volt mivel, nem is fanyalodott el. Viszont kicsit megkóstoltattam vele a citromos ujjamat és bôszen szopizta!
B.Eszter:
Ha az elsô tehrhesség alatt cukros lettél, az már automatikusan visszajön a többinél is? Azért szerintem ne mondj még le a következô babáról, írtad, hogy mikor Lilikét vártad, nagyon stresszes volt az életed, hátha a következônél nem így lesz! Ezért Te is sokat tehetsz!
A kilókkal nekem sem kellett soha vigyázni, bár most hiányolom a rendszeres testmozgást. A hasamon meg elég ráncos maradt a bôr, látom a Tiéd szép sima. Nekem csíkjaim is lettek, de így összehúzódott állapotában nem is olyan vészes...
Cs-né Kati:
Lehet, hogy még nincs itt az ideje, hogy a következôn gondolkodj!
A szülés és az azt követô elsô hónapok nagyon megviselik a szervezetet. Néhány hónap múlva lehet, hogy másképp fogod látni. Nálunk pedig inkább én vagyok a következô baba-párti, de az utóbbi napokban a férjem elejtett megjegyzéseibôl az t?nik ki, hogy ô sincs ellene a dolognak!
Persze mi is ráérünk még.