Gabi! A legdurvább az volt, mikor valamit nem engedtem meg neki (hogy csapkodja az ajtót), és próbáltam elmagyarázni leguggolva hozzá, hogy miért, erre beleköpött az arcomba
Még ilyet sose csinált, és nem is látott senkitől
. Tisztára kiborultam tőle. A folyamatosan felhúzó dolog meg az, hogy levegőnek nézi az embert, és nem válaszol, ha kérdezek tőle valamit. Semmire, a kedves dolgokra sem. Hiába kérdezem újra és újra, mintha nem is mondtam volna semmit... Aztán van hiszti, fetrengés, "akaroooom" vagy "én akarom" meg a többi. Utóbbit úgy értsd, hogy mondjuk benmegyünk a boltba, előrerohan, én meg fogom a kosarat és megyek utána. Erre rájön, hogy milyen jó buli a kosár, és ő akarta volna hozni, erre nagy műsort csap, de nem akármekkorát ám, hogy én vigyem vissza, és ő vesz másikat... és sorolhatnám tovább, egy nap hatvan ilyen.
Robcsi! Az ovi nagyon jó neki, meg nekem is. Csak 2-3 órát van ott délelőtt, de jót tesz neki. Új emberek, gyerekek, játékok, közös tevékenységek, játszások, gyurmázás, festés, éneklés, közös ebéd és a többi. Én is csinálom vele ezeket, de engem már un