Új privát üzeneted érkezett!

Bettike
Te is görcsölsz, vagy csak én :? :shock: Hol jobban hol kevésbé :roll:

Kép
gaby25

Szilcsi
Ha még miki nem jött, akkor nem biztos hogy be kéne rúgni :wink:
Jó zsufi prgramod van, nem unatkozol :D

Kép
gaby25

Gaby! Ezt nem hiszem el! :lol: :lol: :lol:
De igen! Már délelőtt be is akartam venni egy nospát, de most alább hagyott, ezért még nem! De azt hittem, hogy már megint pszichésen csinálom! :lol:

Kép
bettike
Eger

Szilcsi! Gabyval értek egyett! Szerintem még nincs miki óvatosan az iszákossággal! :lol: Sose lehet tudni! :lol: De azért jó mulatást! :lol:

Kép
bettike
Eger

Bettike
Nahát, akkor mindketten pszichésen csináljuk ? :roll: Vagy esetleg.... :D

Kép
gaby25

Köszönöm Lányok, hogyvelem együtt örültök!!!

Eliza: jobbulást! Tuti, hogy nem lesz semmi gond a babóval sem... ;-)

Gaby, Bettike: szerintem miattam görcsöltök :lol: Ez a kontrasztanyag, amit belémnyomtak, megkínzott egy picit, de egy Nurofennel véget vetettem a görcsnek :-D Szóval mindjárt odaér a Nurofen hatása, aztán jobban lesztek :lol:

Vagy Ti is (mint Coca), a beágyazódásra készülődtök? :shock:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso :lol:
Mi reméljük, hogy más az oka, ugye Bettike? :wink:

Kép
gaby25

Monyóka: nem gáz, ha nincs pé-d, és úgy veszik le a 21. napit. Pont az a lényege, hogy kiderüljön a progeszteronodból, hogy volt-e.
A 3. napiból meg azt szűrik le, van-e, ami akadályozza a peteérést.

Itt egy link (lehet, hogy ismered): http://www.oviklub.hu/betegeknek/3tabl.htm

A hormonok normálértékei vannak benne.

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso! Inkább arra készülünk, mint coca! Jó lenne, ha itt lenne és elmondaná, hogy mit érzett tegnap! :lol:

Gaby! Csak nem egyre gondolunk? :roll:
Na jó agyalás leállítva!

Kép
bettike
Eger

Bettike
Ok, ne agyaljunk, csak babásodjunk :lol: :wink:

Kép
gaby25

Szilcsi! Jó mulatást, de mértékkel a piával! :D

Megyek ebédelni! Jó étvágyat mindenkinek! :P
snufi

Köszönjük Snufi viszont kívánjuk! Én már faltam! :lol: :oops:

Kép
bettike
Eger

Bettike! Sajnos szombaton sem, ugyanis csütörtökön vettem észre egy enyhébb gombás fertőzést (kb. fél évente fordul elő) . Tényleg nagyon enyhe volt, de inkább nem kockáztattam, és elkezdtem egy 3 napos kúpot. Úgyhogy ez jól telibetalálta a termékeny napokat:(((.Sőt, nem tudom, hogy okozott e valami olyan pH változást, vagy bármi mást, amitől a hétfő is kilőhető. Úgyhogy kicsit az az érzésem, hogy ez a hónap elúszott, de mindegy, mostmár legalább nagyjából képben vagyok időzítésben.
zsebi_baba

Korai még feladni zsebi_baba! :wink:

Kép
bettike
Eger

Snufi
Köszike, én már meg is emésztettem :D 11.30-kor kajcsiztam :P
Jó étvágyat

Bettike
Én ámosabb is vagyok ám, tegnap este 9 után már majd leragadt a szemem, fél 10-kor szunya volt :wink: Mondjuk ez a hülye időtöl is lehet, kedden is álmos voltam hamar. :roll:

Kép
gaby25

Kezdek megint éhes lenni :shock:

Kép
gaby25

Gaby! El foglak tiltani magamtól! :lol: :lol: :lol: :lol:
Lassan egymásba beszéljük a babót! :wink:

Amúgy ezek nem tünetek, nem lehetnek azok és punktum! Ezek csak úgy vannak! Túl korai! Majd két hét múlva! Na akkor már igen!

Kép
bettike
Eger

Köszi!!
zsebi_baba

Hát én is azt mondtam, hogy bizti az időjárás miatt voltam álmos, nem megmondtam? :wink:

Kép
gaby25

Amúgy sem hiszek a tüneteknek még, előző ciklusban jó becsaptak :? :shock:

Kép
gaby25

Gabi nyugi. Még nem érezhetsz semmit, azzal meg hogy gyártod magadnak a tüneteket, csak kicseszel magaddal. :wink:

Elárulom, hogy amikor Rékával terhes voltam a 6. hét végéig az égvilágon semmit nem éreztem, aztán mint derült égből villámcsapás érkezett a hányinger és jó sokáig (sajna) velem is maradt. :shock:

Kép
Kép
robcsi03

Az is igaz viszont, hogy másodszor már a teszttel egy időben émelyegtem.

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi
Egyéntől függ, kinek mikor lesz tünete. Én most csak azt mondtam, hogy görcsöl a pocim, és álmosabb vagyok a kelleténél :? De nekem a poci görcs az ovuláció előtt is jó lehúzódott. Ezek nem terhességi tünetek, ezt egy szóval nem mondtam, csak remélem, hogy azért görscöl, mert beágyazódik :wink: Az álmosság meg egyértelmű az időjárástól van.
Az előző ciklusban magamnak gyártottam volna tüneteket, gondolod? Feszült a cicim mint állat, a ciklus közepétől, sokat pisiltem, feszült a pocim. Osz semmi. Szóval én már ezeknek sem hiszek, csak ha kezemben lesz egy + teszt jó erős második csíkkal :D

Kép
gaby25

Sziasztok!!

Bogim benyelte a legújabb fosós-hányós vírust :( hívtak az oviból, hogy menjek érte mert befosizott :( :shock: . Kb 10x fosott már reggel óta és 2x hány is.... Láza is van és nagyon fáj a pocakja :( Nagyon nyűgös, pocsék a kedve, mondjuk megértem! :(
Sajnálom szegényt, annyira borzasztó, amikor betegek :( :cry:
Remélem Viola nem kapja el és én se pöttömmel.....

Mindenkinek drukk+++++++++++++++ nincs időm visszaolvasni ne haragudjatok :(

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Ceniko
Jaj szegényke, jobbulást neki.m Küldöm a gyógyító energiát ++++++++++++++++++++++++++++++++++ :wink:

Kép
gaby25

Ceniko! Jobbulást Boginak! Reméljük a Kicsi nem kapja el Tőle! Meg Ti se!
snufi

Gabi, bocs, valszeg én fogalmaztam rosszul. Csak a múlt hónapban én dettó ugyanúgy voltam mint te, hogy valaki írta, hogy a beágyazódás környékén hogy fájt a dereka, meg görcsölt a hasa, na nekem fájt a derekam, görcsölt a hasam totál meg voltam győződve, hogy ez csak a babától lehet.
(mondjuk volt egy halvány második csíkom utána meg megjött)

Inkább csak azt szerettem volna mondani, hogy mivel itt mindegyikünk tisztában van, hogy a könyvek mit írnak a terhességi tünetekről szerintem ezeket tudatalatt is tudjuk produkálni.

Cenikő jobbulást Boginak és remélem ti tényleg nem kapjátok el! Gyógypusszok mennek! :wink:

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi
Nem fogalmaztál rosszul, értem én :wink: És valóban az ember pszichésen tud produkálni dolgokat, hallotunk már álterhességről, na az a pszichés produkálásnak a magas foka :? Most legalább a cicifeszülést még nem produkálom :wink:

Kép
gaby25

Sziasztok!

Enikő! Jobbulást Boginak! A többieknek meg egy kalappal :lol: , hogy el ne kapjátok!

Szezso! De jó! :lol: Örülök nagyon az eredményednek!

Szilcsi! Amíg nem jött meg... tudod...

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Mondjuk szerintem a cicifeszülés talán az egyetlen tünet amit nem lehet csak úgy produkálni. :D
Bár ...:shock:

Kép
Kép
robcsi03

Szirom veletek mi újság?, manapság te se vagy szószátyár kedvedben :?

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi
Hát nekem előző ciklusban sikerült :? :shock: Menzesz előtt 3 nappal szokott, de nem 10 nappal :shock: Már a melltartó is zavart, vettem halcsont nélküli kényelmeset

Kép
gaby25

Gabi, megnyugtatlak, hogy mielőtt a Rékával terhes lettem nekem állandóan felszült már félidőtől a cicim, de iszonyatosan. És akkor még szó sem volt semmiféle babaprojektről.
Akkor meg amikor terhes lettem, hát az első hetekben annyira érzékenyek voltak, hogy még az érintéstől is fájtak. Nem viccelek szűk pólót, pulcsit nem vehettem fel, mert ha valami hozzáért baromira fájt.
Új melltartókat is kellett vennem, mert mindegyikben volt valami varrás amit nem tudtam elviselni.

Kép
Kép
robcsi03

Ceni:
Jobbulast Boginak, vigyazz magatokra!

baratodildi

Robcsi
Hát minden esetre furi volt, hogy ennyivel hamarabb elkezdett feszülni, és sokkal intenzívebben a szokásosnál. Most még nem feszül. Előző hónapban mondjuk tuti hamarabb vol pé mint most, mert 26 napos volt a ciklus.

Kép
gaby25

Robcsi! Köszi a kérdésed, megvagyunk. 8 cn, ez elég uncsi időszak :wink:
Kölkec már jobban van, holnap remélem a doktor is rámondja az áment, és akkor mehet hétfőtől újra oviba. Már egy hete itthon gyűrjük egymást, dackorszak ezerrel, kiakasztott a napokban rendesen. És ki sem nagyon vihettem, a fülfájással nem lehet játszani, meg az elején lázas is volt, aztán meg hőemelkedéssel vacakoltunk. De mára ez elmúlt. Most már voltunk délelőtt gyalog a boltban, tuti ami sicher, meleg füles sapiban. Muszáj volt, bezárva megbolondulunk... :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom
A lényeg, hogy már jobban van :D Mivel akasztott ki, ha szabad megkérdezni? :wink:

Kép
gaby25

Szirom, akkor pár nap és lehet rajtolni! :D
Gyereknek én is nagyon fülfájós voltam és még mostanában is ha valami bajom van rámegy a fülemre, aztán nem tudom eldönteni, hogy mi fáj jobban. :? Bár szerencsére elég ritkán történik ilyen.

Hát igazság szerint én is úgy vagyok vele, hogy most ok. legyen karácsony, de utána azonnal tavasz. Sokkal jobban elvan ő is a játszótéren a gyerekekkel, mint itthon állandóan kitalálni valami játékot, lefoglalni valamivel.

Meg úgy általában utálom ezt a szürke időt.

Kép
Kép
robcsi03

Gabi! A legdurvább az volt, mikor valamit nem engedtem meg neki (hogy csapkodja az ajtót), és próbáltam elmagyarázni leguggolva hozzá, hogy miért, erre beleköpött az arcomba :shock: Még ilyet sose csinált, és nem is látott senkitől :roll: . Tisztára kiborultam tőle. A folyamatosan felhúzó dolog meg az, hogy levegőnek nézi az embert, és nem válaszol, ha kérdezek tőle valamit. Semmire, a kedves dolgokra sem. Hiába kérdezem újra és újra, mintha nem is mondtam volna semmit... Aztán van hiszti, fetrengés, "akaroooom" vagy "én akarom" meg a többi. Utóbbit úgy értsd, hogy mondjuk benmegyünk a boltba, előrerohan, én meg fogom a kosarat és megyek utána. Erre rájön, hogy milyen jó buli a kosár, és ő akarta volna hozni, erre nagy műsort csap, de nem akármekkorát ám, hogy én vigyem vissza, és ő vesz másikat... és sorolhatnám tovább, egy nap hatvan ilyen.

Robcsi! Az ovi nagyon jó neki, meg nekem is. Csak 2-3 órát van ott délelőtt, de jót tesz neki. Új emberek, gyerekek, játékok, közös tevékenységek, játszások, gyurmázás, festés, éneklés, közös ebéd és a többi. Én is csinálom vele ezeket, de engem már un :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom
Húha, akkor felkészülök az anyaság örömeire :wink: Nem rémiszutettél ám el :D Mondjuk biza még ilyenkor kell megmutatni neki, ki a főnök, barátnőmnek a fia úgy a fejére nőtt, hogy csak na.
Csak elgondolkozik az ember, ugyan mi lenne ilyenkor a leghatásosabb :roll:

Kép
gaby25

Sziasztok Lányok!

Szirom a "kiakaszt a gyerekem" szerintem mindennapos eset.
Tegnap a kisebbik fiam 1 órán keresztül ordított (6-éves), mert meg akar tanulni írni és nem sikerült neki a z-betű. Ha segíteni akarok akkor még jobban bepöccen komolyan mondom kiakadok!!!!! :cry:
klarissza32

Nem is akartalak elrémiszteni :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Robcsi, Bettike, örülök, hogy hiányzom, de én csak délután jutok net közelbe vagy este otthon azért írok ilyen ritkán! Jönnék én sűrűbben! Mensi nem tört le egyáltalán, már kiszámoltam mikor tesztelhetnék legközelebb! :lol:

Ceni, most megmarad neked a bor, de majd karácsonykor még szavadon foglak!! Boginak jobbulást!

Kép
kata05

Kata
Akkor várunk este :)

Szirom
Végül mit szoktál csinálni mikor így kiakaszt Miksa? Főleg mikor szembeköpött :shock: Semmi nem hatásos? Sarokbaállítás, vagy hasonló :roll: Nem vagyok a verés híve, de azt mondom, hogy amikor nagyon elszalad a ló, akkor egy tockos nem árthat. Én egyszer kaptam anyutól egy taslit, utána olyan jó kislány voltam :wink:

Kép
gaby25

Szirom! Ezek kemény storyk. Olvasva is, nem még megélve!!! Kitartás Anyukák!!!! Nekünk meg, leendő Anyukák, hajrá! Mi is hagy készüljünk ki!!! Nemdebár? Dedebár!!! :wink:
snufi

Snufi
Ne aggódj, hamarosan minket kikészít majd egy ilyen kis pöttöm :wink: A hajad is égnek áll majd :lol: De a gyönyörű pillanok elfeledtetik majd a rosszaságait :D

Kép
gaby25

Én is csak egyszer kaptam Anyutól egy tockost, de az úgy helyretett, hogy ihaj. Egyből tudtam mi a helyzet. Utána nem volt velem gond! :shock:
snufi

Snufi
Akkor anyukáink összebeszéltek :lol:

Kép
gaby25

Sziasztok!

En ma vittem Marcit eloszor oviba 5HET(!!!!)utan!De mar kiosztott rendesen! :shock: Meg egy parszor eljatsza ezt aztan en is helyre rakom kicsit!O egyebkent nagyon jo gyerek is tud lenni!Lefoglalja magat egyedul!De ha 'jo"napja van akkor jajj nekem!Sajnos eleg sokszor eljar a kezem is,de ez a vegso lepes nalam!Ha a hangos szora sem reagal akkor szoktam elkapni a grabancat!

Purc mintha reg lett volna nem?

Kép
Kép
ancsa81

Szasztok!

Coca ma hamar hazaért, de mivel nemsokára indul a barátaival Schlossgoldozni, ezért ma is el kell viselnetek a hiányát.

Bettike, jól emlékszel, nekem még sosem volt ilyen leesős!

Kép
zölddisznó

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?