Zsókuci!
Szóval hétfőn mentek uh-ra? Mi még vaciláltunk a hétfő és a szerda között
De lehet, hogy hétfő lesz így
Reggel "nyitásra" szoktál menni?
Ja, a nevek tényleg szépek!
Marq!
Én most ebben a cipőben fogok járni, állítólag úgy van, hogy a tgyás-t és gyed-et megelőző fizetésed 75%-a lesz a táppénz összege, de ha jól tudom max. 180 napot lehetsz folyamatosan táppénzen.
Egyébként a szülést illetően abban igazat adok neked, hogy kell pihenjenek is a dokik, viszont ha én egyszer megbízom vmelyikben, és 9 hónapon keresztül "csengetek" neki, akkor valamilyen szinten elvárom, hogy ha idő van, akkor ő ott legyen.
Az viszont tényleg nem állapot, ami miatt ez az egész ügy kirobbant. Hogy ha egyszer "fizetős" szülő nő miatt megy be a doki akár ügyeleti időben, akkor milyen jogon követeli a kórhztól az ügyeleti díjat? Merthogy az egész innen pattant, hogy vmelyik kh-ban gubanc volt belőle, hogy megreklamálták a fizetésükkor, hogy márpedig ők akkor bejöttek, mikor nem kellett volna nekik. Kérdem én akkor mire fel fogadta el a lóvét a kismamától? Vagy lóvé, vagy túlóra pótlék. A kettő együtt nem korrekt.
Finike!
Ne aggódj a szopi miatt, semmivel sem vagy rosszabb, mint bárki más. Ha így lett, hát így lett. A mai tápok már szuperek a mi időnkben használtakhoz képest. A lényeg, hogy szépen fejlődik, mosolyog, és nagy-nagy szeretetben van!
Judit!
Gratula a nagy "haladásnak" ! Tök szupi lehet, remélem nekem is hasonlóan jó élményeim lesznek, mint neked - mármint két gyermek ügyben -
Egyébként nálunk szerencsére már minden rendben, sőt, kicsi fiam próbálja behozni az egy hetes kaja kiesést
Két napja folyamatosan eszik
Hihetetlen, a hét végén mi is 12 hetesek leszünk, már várom ezt a lélektani határt, doki bácsi szerint is ha az megvan, akkor nagy baj már nem lehet...
Üdv: Eszti