Sziasztok,
A gyerkők nevében köszönöm a dícséreteket
Bárcsak Aliz is úgy tudna aludni, mint a bátyja! Vince még arra sem kelt fel kiskorában, mikor a feje mellett írtózatos robajjal eldőlt a vasalódeszka
Most meg úgy aludt, hogy a szeme is nyitva volt félig, de ahogy vakuztam, sajna becsukta. Pedig úgy lett volna tuti a fotó
Gaby: Ha gondolod, nekem van még meghívóm, most néztem meg, még 30 napig felhasználhatom, szal írj pü-t, ha érdekel
De nem akarom elvenni Zsu-tól a lehetőséget, úgyhogy nyugodtan kikosarazhatsz
Meli: Nálunk annyival jobb a helyzet, hogy nem cipelem a wc-re, hanem kúszik magától, közben üvölt
Egyébként ez a 3 napos láz mitől jön elő????
Ildi: Nagyon bátor vagy, hogy ilyen bulit be mertél vállalni
Én még eddig nyuszi voltam, és inkább játszóházba vittük a kölyköket, nehogy szétszedjék itt a lakást
A torta gyönyörű, biztos annyira fini is volt, mint amilyen jól néz ki. Tutkó, hogy te sütötted, eltaláltam?
Nyúlanyó: Nektek is jobb estét kívánok mára. Már én is gyakran jártam így az órával
Gratula a kúszáshoz!
Livi: Ez tényleg gusztustalan
Inkább veled kivételezett volna a mocsok!
Gyöngyi: Az ágyba bújással én is így vagyok
Most is babanetezek, ahelyett, hogy mennék végre fürdeni, aztán meg tentézni
Gyönyörű nagy kék szemei vannak Lilinek
Tényleg nagyon régen tettél fel képet, de talán kibírjuk, míg jössz a többivel
Ildikó: Fülinek pedig a fogascskához gratula, hajrá többi
Neki is milyen szép kék szeme maradt
Csak az én lányomnak sötétedett be???
Zsu: Éjszaka
Remélem Martin nem lesz újból beteg, és ez csak egy kis utózönge.
Bartika: Húúú de jó, hogy feltetted ezt a képet! A tesóm kisfiának mi is bébitaxit akarunk venni karácsonyra, de amit ma láttam, az vagy túl gagyi volt, vagy marha drága
Ez nagyon szuperül néz ki, és az ára meg több, mint elfogadható. Reggel zavarom is apát a Plusba, remélem nem kapkodták még el.
Angi: Lidinek nem semmi járgányt vettetek
Cuki vele
Petra: Én Eszti javaslatára úgy készítettem el a gesztenyét, hogy sima vízben feltettem főni, előtte a héjába vágtam egy kis keresztet, hogy könnyebb legyen majd pucolni. Kb. 45 perc alatt megpuhul.
Az almát én ritkán szoktam megpárolni, inkább nyersen teszem bele, de aztán az egészet egy kis husival és főtt rizzsel összebotmixereztem.
Eszter: Iszonyatos édes Hanna a nagy fürtjeivel
Az utolsó képen nagyon cuki, olyan büszke és boldog
Bogie: Húúú nem könnyű a helyzetetek ezzel a hozzátápival
Vannak olyan babák, akiket 1 éves korukig simán kielégít az anyatej, ha nem lenne neki elég, és éhes lenne, sztem biztos elfogadna mást is.
Este mikor felébred, miért nem cicizteted meg??? Sztem sokkal egyszerűbb és rövidebb lenne, ha amúgy meg bealszik a cicin, mint órákig ücsörögni mellette.
Aliz is 3-tól 6 hóig szépen átaludta az estét, de azóta meg 2-3x kel. Nála is csak a cici a nyerő.
Asszem sok lettem ...
Vali