Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok!

Egy gyors kérdésem lenne, gesztenye falató anyukákhoz és Coryhoz is: :D szóval, vettem gesztenye masszát, natúrt, ha almával, husival akarom csinálni, mit csináljak vele? :D jaj, de hülyén hangzik a kérdés.... :shock: A másik kérdés: vettem bió vörös lencsét...azt már lehet, vagy majd később???

Zsu: neked is elég mozgalmas életed volt/van/lesz :) Cékla nem minden babának izlik, lányom nem szerette, a fiam viszont imádja.

Barti, Pötyke nagyon édi, nagyon komolyan szemléli a tatyit :D

Gratula a mászós babáknak! :D

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó
 
 


Nyúlanyó, én úgy tudom, hogy a lencse még arrébb van, az én táblámban 1 éves kor után.
Én a gesztenyét az almával és a husival együtt sütőzacsiba tenném, és megpárolnám.

Nagyon nagy a pangás itten, irgum-burgum. 8)

Mi voltunk Várgesztesen, iszonyú jó volt. Olyan villát béreltünk, amihez volt medence (langyos vízzel), pezsifüri és szauna. Mondanom sem kell, hogy a 4 család 6 gyerkőce imádta a vizet, Benyófi hatalmasakat visongott, csapkodott, minél nagyobbat csobbant, annál jobban csinálta.
Meg volt sok kirándulás, lazázás, kaja, esténként sanria, szóval jól éltünk. :wink:

Barti, észhez tértél már?

Benyófi kicsit dáthás lett, vagy nem is tudom. Lehet, hogy a foga.
És a fütyköse felett meg kipirosodott, valószínű, hogy a foga miatt, a kaksi se volt az igazi. Tegnapra már jó piros volt, valószínű felülfertőzödött, mert a pelusban nem tudott szellőzni, most Canestennel kell kenni, meg szellőztetni, aztán meglátjuk.

Csajok, ezért lenne fontos kérdésem: csak nem akarnám csupasz seggel szellőztetni, ezért egy textil pelust rákötnék. DE: HOGY KELL, HOGY RAJTA IS MARADJON? Valaki segítsen.
Vendég
 


Sziasztok!

Bocs, az eltünésért!

Szerdán elvittük Boglárkát dokinénihez, mert köhögött. Kicsit pirosnak találta a torkát és kapott valami sz*r szirupot meg Nurofent amitől sorozatba hányt. Pénteken visszavittük, h ez igy nem buli adjon mást. Kapott cseppeket, de csak hányt és a hője is felment 39 fokra. Napokig nem használt se a Nurofen se a végbélkup. Apával féltünk nehogy tüdőgyulladásos legyen és a tegnap ismét elvittük az orvshoz és elküldött mindenféle kivizsgálásra. Voltunk fül-orr-gégészeten, de nem találtak semmit. Tüdő rötgennen , de az is negativ lett. Vizelet vizsgálaton is voltunk nehogy húgyuti fertőzése legyen, de az is negativ. Az orvosok is mondták, h egy kis torokfájástól nem kellene ennyire belázasodnia.
Ma reggelre meg tele lett piros pöttyökkel az egész teste. Visszamentünk megmutatni, de ugy néz ki, h valami allergia féle a sok gyógyszer miatt. Kaptunk valami szirupot meg krémet a pötyikre és ha nem javul akkor holnap vissza kell menni.

Olyan édi! Kis KaticaBoglárka pöttöket növeszt. :P

Enni napok óta nem eszik, de ezt a betegségének tudjuk be :cry:

Eddig azt hittem, h az én gyerekem nem kúszik. Azzal, h mindig oldalra fordulva halad helyettesiti a kúszást. Ő ezt találta ki. És ez nála a kúszás. :lol:

Ülni még nem ül, fogunk sincs De állni már álldogálunk.
Asszem ez meg kell szokjam, h mindent másként fog csinálni.

Ezt szombaton produkálta:
Kép

Kb. ennyi történt velünk.



Kép
Vendég
 

 
 

Meli, nem lehet, h ez a 3 napos láza van/volt Bogikának? Az "szokott" ilyen lenni, h magas láz, nem megy le semmitől, és utána jönnek a piros kiütések, foltok....
Aztán lehet nem jól tudom, no meg orvos sem vagyok. :?

Kép

Kép
nancsika
 
 


Sziasztok!

Most csak ennyit... hulla fáradt vagyok 23 zsákot lapátoltam tele sittel .... :(


Édesanyák és édesapák kezdeményeztek petíciót az egészségügyi miniszterhez a szabad szülészet- és szülészorvos-választás korlátozása kapcsán. Itt találod a részleteket, és töltheted le a petíciót, valamint az aláírásgyűjtő ívet.


Vissza a rovat főoldalára

Az egészségügyi törvény tervezett változásai jelenlegi formájukban kihatással lesznek a szabad kórház-, valamint a szülészorvos-, szülésznő-választásra. Alapvetően egyetértünk az egészségügyi reform szükségességével, és a hálapénz visszaszorításának szándékával, álláspontunk szerint azonban a szülést nem lehet a többi orvosi beavatkozással együtt kezelni. Az érzelmi, bizalmi szempontok mellett az is megkülönbözteti az orvosi beavatkozásoktól, hogy egy természetes folyamatról van szó, melynek főszereplője az egészséges anya, és amely előre nem tervezhető, sem időpontját, sem lefolyását tekintve.

Ezért petíciót fogalmaztunk az Egészségügyi Miniszterhez, melyben erre a speciális helyzetre hívjuk fel a figyelmet, és kérjük, hogy továbbra is korlátozás és térítési díj nélkül választhassák meg a nők, hogy hol és kivel szeretnének szülni. Kismama-barát intézkedéseket is javasoltunk, amennyiben mégis mindenképpen szükséges a térítési díj bevezetése.

A petícióhoz támogatóként csatlakozni a mellékelt aláírásgyűjtő ív aláírásával lehet. Kérjük, hogy az aláírásokat kizárólag a mellékelt aláírásgyűjtő íven, illetve annak fénymásolatain gyűjtsék, mert az aláírások csak így lesznek érvényesek! Az aláírásgyűjtő ívekre az aláírásokon és a személyi adatokon kívül semmilyen más megjegyzést, dekorációt nem szabad tenni. Az aláírásgyűjtő ívek hátoldala teljesen üres kell, hogy legyen. Az aláírásgyűjtő ívhez nem szabad hozzácsatolni semmilyen más papírt. Kérjük, az aláírásgyűjtő ívek sokszorosításánál vegyék mindezt figyelembe!

Az aláírásgyűjtő ívet minden 18. életévét betöltött, választásra jogosult magyar állampolgár aláírhatja. Egy választópolgár a kezdeményezést csak egy aláírással támogathatja. Az aláírásgyűjtő íven az aláíró olvasható neve, lakcíme (irányítószámmal) és aláírása kell, hogy szerepeljen.

Kérjük, az aláírásgyűjtő íveket minden lehetséges fórumon terjessze, és amennyiben további gyűjtés céljából átadja más személyeknek az üres aláírásgyűjtő ívet, akkor mellékelje hozzá a petíció és a kísérőlevél másolatát is.

Az aláírt íveket legkésőbb 2006. december 15.-ig szíveskedjen eljuttatni a következő címre:

KOCSISNÉ PÉTERFY HAJNAL
1399 Budapest, Pf.:701/268

Köszönettel:

A petíció kezdeményezői:

Boksay Rita Ferbert-Vadász Ágnes Gurzóné Tuskán Ildikó
Kocsis Gábor Kocsisné Péterfy Hajnal Szebeni Jánosné
Vass László Vassné Csípai Nikoletta

http://www.babafalva.hu/portal/modules. ... le&sid=314

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


ja nem is most csak tizet csak már az agyam is kizökkent a helyéből...

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Meli, látatlanban én is a 3 napos lázat mondanám. Egyből arra gondoltam, ahogy írtad, mi van szegény Bogival.

Eszti, csuda klassz lehetett nektek. Benyókát sokszor pusziljuk. Gyógyuljon meg.
Textilpelust passz :(

Nancsi, hátha hamar elhagyja ezt a szokását Alexbébi.

Livi: Nagy drukk! Légy ügyi! Nekem is beindul megint, karácsonyig 5 vizsga... bárcsak egy kettessel átmennék mindből. Még januárra így is marad!


Enyém gyerek már tegnap reggel is, de ma egész nap bömbizett, nyafizott. Közben ezerrel rág mindent. Annyira megviseli ez a fogzás. Olyan rossz, hogy Ő sem szeret ölben lenni Barti Pötyijéhez hasonlóan, és olyan nehéz így megvigasztalni. Alig aludt ma napközben, pedig szerencsére már az is elég jól beállt nálunk. Annyira sajnálom szegényt, majd megszakad a szívem, hogy így kell szenvedjen....

Ja, és egyébként előfordulhat, hogy kezdődik ilyen hamar vmi hisztikorszak-féle??? Képzeljétek, ha vmit elveszek, vagy nem úgy van, ahogy szeretné, befeszíti magát hídba, és vágja hátra magát :shock: Délután is épp,hogy a feje alá tudtam a kezem tenni a földtől kb. 5 cm-re :?... borzasztó. Vagy "csak" a fájdalomtól vergődik ennyire?

Edit: annyira édes Levi, hogy már ragozni sem lehet. Haláli kis fickó.

Évi: Dóri, a nagylány! :lol: Grat a 9 hóhoz!

Mindenkire szeretettel gondolok, de bocsi,hogy nem tudok írni többet!

Anita
Kép
Kép
_anita_
 
 


Itt egy kép az én kis KaticaBoglárkámról:

Kép

Mi is erre a 3 napos lázra gondoltunk, de még ma este is lefekvés előtt már 37,3 mértem. :cry:
Vendég
 


Juj, Meli, ez nem valami szép...remélem hamar meggyógyultok.

Anita, Bencénél is van már hiszti. Ha valamit nem lehet (növényt enni, videót szerelni stb.) akkor frankón lefekszik a földre, bömböl, jó hangosan, és iszonyú megvetően néz rám.
És ő is szokott hídba menni, pl. a babakocsiban, ha már nem akar benne ülni, úgy kifeszíti magát, hogy félek, hogy kipottyan, szóval muszáj kivenni. :shock: Szóval nálunk is vannak ugyanilyenek.
Vendég
 


LÁnyok kizárólag olvasásra fusssa.Ígérem azért vmikor próbálok Liliről írni pár szót. :oops: :oops: :oops:

Most csak Melinek:

Sztem ez tutti,hogy a 3 napos láz,Lilinek dettó ilyenje volt.Teljesen magától elmúlik a kiütés,max. Calcimuscot adj Neki(a kiütésre!!!),mi is azt kaptunk. :wink: Gyógypusszancs Boglárkának :)
Lili ilyen volt akkor,nagyon megijedtem,még az ügyeletre is elvittük.
Kép
Kép
Vendég
 


Meli: Épp Babcikára gondoltam, hogy ő tutkó meg tudja mondani, hogy az-e, mert emlékszem, hogy sokáig szenvedtek a kiütésekkel :( Erre meg is jelent, hogy segítsen :) Úgy látszik, csak gondolnom kell rá :)
Gyors jobbulást Boginak, szegényke :(

Eszti: Nagyon frankó hely ez a Várgesztes, tuti, hogy egyszer kipróbáljuk :) Képek? :lol:
Benyónak jobbulást!

Textilpelus passz :( Esetleg a védőnődet kérdezd meg.

Nancsika: Tetszik ez a fekete-fehér kép Alexről :)
Az estéteket sajnálom :( Az viszont jó, hogy magától vissza tud aludni.

Livi: Drukk az uv-hez! Remélem nem keseredtél el nagyon.

Évi: Nagyon boldog hófordulót a nagylánynak :)

Anita: Nálunk is megy pár napja a bömbi, nem tudunk rájönni, hogy vajon mitől, viszont Aliz meg csak kézben van el, szal cipelhetem a sejhaját :roll: Hidd el, ez sem sokkal jobb, semmit sem tudok tőle csinálni, mert ahogy leteszem, irtózatos üvöltésbe kezd :(
Vizsgákhoz kitartás!

Mamacka: Azért az a 10 zsák sem kis teljesítmény :roll:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka
 
 


2 mai kép:

Ilyen édes cicarucit kaptam ma a papától :lol: (Mellesleg: már tudok ülni, ha anya segít :) :)
Kép
Kép

Ráadás: Kiterülve :)
Kép

Jó éjt,

Vali

KépKép

KépKép
vanillka
 
 


Sziasztok lányok!

Meli:

Örülök h megkerültél, Bogit viszont nagyon sajnálom! :( Remélem hamar elmúlnak a katicabogár pöttyei!

Livi:

Szoritok neked, biztos ügyi leszel a következőn! :D

Zsu:

Köszi szépen, megvárom mig elküldöd a meghivót! Ráérek vele.

Petra:

nagyon nagyon :oops: :oops: irigy vagyok. Mondjuk nm élnék kinn, de két-három hét erejéig bizti kiutaznék!

Rólunk:

Eszterkém nagylány lett! :D Tegnapelőtt kibújt a bal alsó foga. Észre se vettük h fogzik, és lám! Ráadásul tegnap este az ágy mellett felkapaszkodott, körbejárta, majd elengedte mindkét kezével, és lépett egyet kapaszkodás nélkül! Rettentő büszke vagyok ám!!!! :D Most is azt gyakorolja, hogyan tud fogózás nélkül balanszirozni... :lol:

Tegnap volt az épitész bácsi, két órát tárgyaltunk, az lett az eredménye h 20 E eurónál tartunk, és nem vagyunk sehol....Erre föl egész éjjel renováltam álmomban. Irtó fárasztó volt, pláne h Eszter Zsófim 4 x kelt . Bizti a foga zavarja.

Most mennem kell, mert kiabál h nennne nenne....

Eszti:

Képeket, de azonnal!!!! :lol: :lol:

KépKép
gaby70
 
 


Sziasztok!

Köszi mindenkinek a segítséget!

Hát, most nagyon elbizonytalanodtam.
Lilkó pöttyei is olyanok mint a mienk, ugyhogy lehet 3 napos láz....
viszont az este adtam neki Claritin szirupot, ami allergiára jó és bekentem azzal a kencével is és hatátorottan halványabbak a pöttyök. :roll:

Vali!
Jaj, de cukor a kiscicád :D

Majd még jövök, csak kajabál :)


Kép
Vendég
 


Sziasztok!!!!


Bocsi, hogy mostanában nem nagyon jövök, de az utóbbi napokban, volt szülinapi fiúbuli, meg anyu is itt volt, meg Olivér nem alszik délután, meg két topikba írni nagyon sok már nekem. :roll:

Meli, Boglárkának jobbulást, Vali, csodaszép Alízka, kiterülős Vince is szenzációs :D
Alexról is nagyon jó a kép :D

Vali, segítséggel már Natasa is így ül:
Kép Kép

Egy-két szülinapi kép:
Kép Kép Kép Kép

puszi mindnekinek :D :D :D :D

vas
 
 


Sziasztok!

Meli, tényleg ilyesztőek a pöttyök, szerencse, hogy múlóban vannak, mminél hamarabbi gyógyulást a kis Katicának, különben így is nagyon édi :D

Babci, és még ha valaki tudja, honnan lehet össze szedni ezt a
3 napos lázat?

Vanill, nagyon aranyos a cicalány, gratula az üléshez :D Fiad se semmi, kifolyt a nyála is? :D

Eszti, köszi a lencsés és gesztenyés választ, így teszek akkor :D

Anita, nagyon sajnálom Botit, ezek a fránya fognyűvő, kihúzó manók :( Tomdi még nem hisztérikázik szerencsére, viszont Ő sem szeret ölbe lenni, már kicsinek se csipázta. Lányom viszont detto hisztigyár volt, úgy vágta magát hídba, hogy én is attól rettegtem, hogy betörik a feje :(

Nancsi, AlexMartin nagyon aranyos, Toppi ugyanígy kúszik, apátok nem semmi, jót borultam rajta :D

A mi éjjelünk most ment katasztrófába, sokszor kelt Toppi. Először rögtön egy órával elalvás után, már ez gyanús volt, én annyira kóma voltam, hogy a másodszori ébredésnél azt hittem 3 óra 24 perc van, szopi után újra az órára néztem, hát nem 3 óra, hanem 23 óra akármennyi volt :shock: Ezek után két óránként kelt és most sírva ébredt mindig, lehet nálunk is mostmár a foga jön.

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó
 
 


Sziasztok Anyucik és Babucik!

Bartika!
Bocsi, de végre mondhatom azt, hogy látod, nekünk milyen sz@r! Pötyi édesen üldögél!

Zsu!
Többek között ezért nem járok külföldre. Itthon már megszoktam a szabályokat, és mi lenne ha egy új rendszerbe kéne beleszokni. Én egyébként is "harcos feminista" vagyok. Gratulálok a talán-fogacskához!

Meli!
Szépen álldogál a lánykád! A betegséget sajnálom. Ez nem a háromnapos láz?

Anita!
Karácsonyig öt vizsga? Én ezzel a két maradékkal teljesen kiakadok!
Tündi is hídba vágja magát a babakocsiban, azért, hogy vegyem ki. Egyébként nem hisztizik semmiért. Kivéve, ha késik a kaja.

Vanillka!
A tudásomat méltóképpen reprezentálta az egyes. De azért volt ott, aki kb annyit tudott mint én, de pasi volt és négyest kapott. És ez szerintem gusztustalan. De édes fehér kiscicátok van!

Most csak ennyi. Majd este folyt köv.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi
 
 


Sziasztok

Hűű, Meli, nagyon durva ez a kiütéses, hányásos, láz. Remélem már jobban vagytok.

Nálunk most a fogzás van aktívan soron, főleg éjszaka. A múlt éjjel pl. fél-1 óránként fennt voltunk, végűl nagy nehezen betudtam kenni az innyét hajnal 4-kor dentinox-szal,így tudtunk aludni reggel 7-ig. Most már igazán kijöhetne ez a fránya fogacska, mert kezdek elzanzásodni az éjszakai fenntlétek miatt. Persze megfogadom minden este, hogy 9-kor már ágyba dugom magam, de ezt nem igazán tudom betartani és fél11 előtt nem sikerűl alvást produkálni. Ez valami túlpörgés szerű tünet lehet

Na megyek, mert ki akar ugrani a kezemből a kiscsaj

Kép

Kép
pgyöngyi
 
 


Tomdi elkezdett kúszni, szépen, szabályosan, nagykönyvesen (bár nem tudom ilyen van e?) :D :D :D

Tudom ez nem nagy szám másnak, de én körbe telefonáltam mindenkit, a gyógytornászt is, fél óráig bőgtem örömömben, olyan boldog vagyok most! :D

Gyöngyi, nagyon sajnálom Lili cicát meg persze téged is, éjszakai "ágyba dugom magam" akció ismerős, én is mindig megfogadom, sose tartom be :?

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó
 
 


Sziasztok!

Mély együttérzésem minden éjszakázós anyukának, sajnos nálunk sincs most másképp! Kb. óránként kelünk, ilyenkor csak a cici segít!
Viszont Fülikének kijött felül az egyik fogacskája és már a másik is hamarosan kinnt lesz, így remélem legkésőbb jövőhéten már ismét tudok aludni!

Meli, ez bizti, h a 3 napos láz, szomszédomnél is így volt: magas láz, hányás, hasmenés, kiütések, majd 4-5. napra semmi baja sem volt a picúrnak. Kitartás!

Egyébként gratulálok minden ülni, állni, kúszni tudó csöppségnek, valamint üdv az új fogacskáknak is!

Kép sárkányt ölünk apával

Ildi+ Füli
Kép
tildiko
 
 


Esküszöm egy hétördög bújt ebbe a lányba. Egész nap olyan zizzencs. Ma már kétszer voltam úgy a wc-n, h őt is cipeltem a vállamon, a hátam meg majd be szakad.

Nancsi!
Bocsi! :oops: Csuda édi Alex ezen a képen! :D

Ildi!
Fújjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!
Legalább on-line megkinálhatnál mindenkit abból a fincsi tortából! :twisted: :lol:
Natkád nagyon szépen üldögél! :)

Tildikó!
Apa szégyelje el magát :x Hagy egy 8 hónapos kisfiut megküzdeni a gonosz sárkánnyal, aztán meg ő viszi el a pálmát. Irgum-burgum :twisted: :lol:


Kép
Vendég
 


Sziasztok csajok :)

Túl vagyok megint egy förtelmes éjszakán, miért van az hogy ha eddig fel is kelt Martin egy kis babusgatás után rögtön vissza aludt, most meg ha fel kell éjjfélkor azt hiszi reggel van és az istennek nem akar aludni, csak kb 2 óra elteltével, én már nagyon nem bírom. Apa meg főleg és ő sofőr neki meg pihennie kéne. Nem tudom mit csináljak :roll: :roll:
Még egy kérdés Martin már meggyógyult, de még mindig taknyos és szívni kell az orrát ez normális vagy megint beteg lesz?

Nancsika
Látom/olvasom egy cipőben járunk, :) a kép nagyon tuti :)

Nyúlanyó gratula a Tomdinak a kúszáshoz :)


Eszti
Nagyon írigyellek a kiruccanásod miatt :) Textil pelus, na figyelj remélem értelmesen le tudom írni, szóval van a pelus meg a neylon hozzá amivel rögzited, a pelust hosszába kell hajtogatni hogy egy téglalapot kapj, azt bele kell helyezni a neylon közepibe aztán a alul és felül ráhajtod a neylont a pelusra rá fekteted Benyót majd rákötöd mintha a pamperst adnál rá, utána a lába közötti részeket ahola neylon nincs betürve türd be hogy a pisi ne folyon ki, Na így elég bonyolultnak tünik de remélem érted, mutatni jobban tudnám :)

Meli
sajnálom a kicsi katicádat, mielőbbi gyógyulást neki :) :)

Vali
Nagyon tündéri a kis Alíz, Vince is édes ahogy szúszókál, Bencém is szokott így tátott szájjal :lol:

Ildi
Nagyon szuperek a képek és micsoda finom torta :)

Szelivi
Sajnos vannak ilyen protekciósok :twisted: én is utálom az ilyet amikor pofára megy a dolog és nem a tudást nézik :evil:

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
Joanna Michele, 1996.12.18
Bence Ricardo, 1999.10.26
zsu69
 
 


Nyúlanyó: gratulálok a kúszáshoz, nálunk is ekkora öröm volt mikor a Lili végre elkezdte :P

Dobok pár képet, mert már 1000 éve nem csináltam ilyet

kukucs


Nézzétek meg a fogam helyét


Állok :?:


Van hajcsattom is

Kép

Kép
pgyöngyi
 
 


Na akkor a képek

Kép

Na nem tudom letölteni csak ezt az egyet, később megpróbálom, bocsi

Kép

Kép
pgyöngyi
 
 


Csajok! Ilyen bébitaxit lehet kapni a Plusban! 2400 forint volt csak! És szuperült bevált... bár én már odaadtam Pötyinek, nem bírtam ki.

Barti


Kép
Kép

KépKép KépKép
Kép
bartika31
 
 


Sziasztok,

csak egy gyors bekukk.

Nagyon sajnálom a betegeket... JOBBULÁST!!!!!!!

A fogzáshoz együttérzésem. Lidinek kijött az 5. foga, de úgy tűnik jön a többi is szépen.

Vali,
Alíz tündéri. Jó az alvós kép is.
Vas,
boldog szülinapot a nagyfiúnak! Klassz a torta és Nati gyönyörű!!!
Annácska,
túl vagytok már a tornákon?
Anita,
mint már írtam Lidi is hisztis. Olyankor megfeszíti magát ezerrel és összezárt fogakkal mérgelődik.
Eszti,
király lehetett a 7vége. Jobbulást a kis náthásodnak!

Lidi kapott tegnap egy járássegítőt (auchanos). Nagyon frankó és olcsó is. Dobok egy képet róla:
Kép

Most itt van 2 napig anyukám, így megy a nagy Lidikényeztetés. :)
angi79
 
 


Sziasztok!

Bocsi, de nincs időm még vissza olvasni,... majd éjjel...

Csak egy gyors kérdésem lenne!!!

Most pucolom a gesztenyét Angi holnapi kajcsijához, hússal, meg almával szeretném csinálni.

Szerintetek előfözzem a gesztenyét, vagy csak picikre össze vágva tegyem a fóliába, és úgy sütőbe? Félek, hogy nem puhul meg rendesen annyi idő alatt mint a csibe mell.

Légyszi írjon valaki tippet!!!!!

Ja , és ha főzni kell tegyek valamit a vízbe????

Képek tünemények, kivéve a Lilike pöttyösségét.. :( Én tuti infarktust kapnék ilyen láttan......

Na majd jövök.....

Előre is köszi!!

Petra, és Angi (2006/03/20)
vpetra
 
 


Na jó, feladtam, nem tudok képet felrakni. Asszem elindítok egy vírus kereső, írtó programot, addig is csá

Kép

Kép
pgyöngyi
 
 


Dobok pár képet a csajrol. Most kb ennyire van erőm. Holnap megpróbálok valami értelmeset is csinálni. :D:D

Kép Térdelni is tudok már

Kép Mint a nagyok

Kép Apával is szertek ám enni

Kép Orrszívó?? Ááá, ezt a számba kell rakni, hogy rácsáljam... :D

Kép Anyu, nézd, milyen ügyesen kiolvastam a füzetet??? :D

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


Sziasztok,

Új vagyok, eddig csak keresgéltem és olvasgattam, de úgy érzem eljött az ideje, hogy én is írjak, vagyis kérdezzek :).

Robi márc 16-án született, kiegyensúlyozott, vidám baba, azonban az evés és az alvás nem az igazi.

Evés terén csak a cici - most már elég gyakran - a hozzátáplálást 6 hónaposan elkezdük ugyan, de nem sok sikerrel. A kiskanalat ismeri, de a vizen és a panadol-on kívül semmit nem fogad el belőle. Eleinte ment 2-3 kiskanálnyi gyümölcspép (csak a körte, barack vagy banán), de néhány hete ha meglátja, hogy étel van rajta, szájzár és fej elfordít. Ha mégis véletlenül megkóstolja, fintorog, ill. ami nem eléggé pépes (főzelékeket is próbáltam már) azt öklendezi. Tejpépet is próbáltunk ma, vaníliásat, gyümölccsel is, megkóstolta, fintorog, és a második kanálra már nem tudom rábírni. Van valakinek valami ötlete???

Az alvás is csak cicin megy napközben, ez valószínű a foga miatt, rendben is van. Eddig kint van 2 fog alul, most várjuk felül. Este 8-9-kor bealszik, de 1 óra múlva felébred, akkor már nem kap enni, és apával alszik el úgy, hogy apa ül a kiságy mellett. Na ez hosszú órákat jelent. Éjjel többnyire 2-3 óránként ébred, bár vannak kivételek, aztán cicin 5-10 perc és alszik is.
Szóval az esti elalvást kellene helyre tennünk, meg az éjjeli ébredéseket, de sajnálom sírni hagyni. Tényleg csak az a megoldás??? Egy éjjel megpróbáltam, de 10 perc után még jobban üvöltött, megnyugtatni nem tudom, arra ha simogatom vagy ha kiveszem az ágyából csak még jobban sír. Pici korában 6-8 órákat is aludt éjjel egyhuzamban, ez a nyári kánikulában, ill. a fogzáskor borult. A védőnő azt mondja, vissza fog állni, tényleg???

Ígérem írok majd vidám dolgokat is, de most ezek aggasztanak. Jó lenne, ha írnátok, ha mást nem, legalább lássam, hogy nem vagyok egyedül ezekkel a gondokkal.

Üdv.
bogie
bogie
 
 


Sziasztok,

A gyerkők nevében köszönöm a dícséreteket :)
Bárcsak Aliz is úgy tudna aludni, mint a bátyja! Vince még arra sem kelt fel kiskorában, mikor a feje mellett írtózatos robajjal eldőlt a vasalódeszka :shock: Most meg úgy aludt, hogy a szeme is nyitva volt félig, de ahogy vakuztam, sajna becsukta. Pedig úgy lett volna tuti a fotó :)

Gaby: Ha gondolod, nekem van még meghívóm, most néztem meg, még 30 napig felhasználhatom, szal írj pü-t, ha érdekel :)
De nem akarom elvenni Zsu-tól a lehetőséget, úgyhogy nyugodtan kikosarazhatsz :wink:

Meli: Nálunk annyival jobb a helyzet, hogy nem cipelem a wc-re, hanem kúszik magától, közben üvölt :roll:
Egyébként ez a 3 napos láz mitől jön elő????

Ildi: Nagyon bátor vagy, hogy ilyen bulit be mertél vállalni :shock: Én még eddig nyuszi voltam, és inkább játszóházba vittük a kölyköket, nehogy szétszedjék itt a lakást :roll:

A torta gyönyörű, biztos annyira fini is volt, mint amilyen jól néz ki. Tutkó, hogy te sütötted, eltaláltam? :wink:

Nyúlanyó: Nektek is jobb estét kívánok mára. Már én is gyakran jártam így az órával :roll:

Gratula a kúszáshoz! :D

Livi: Ez tényleg gusztustalan :evil: Inkább veled kivételezett volna a mocsok!

Gyöngyi: Az ágyba bújással én is így vagyok :roll: Most is babanetezek, ahelyett, hogy mennék végre fürdeni, aztán meg tentézni :?

Gyönyörű nagy kék szemei vannak Lilinek :) Tényleg nagyon régen tettél fel képet, de talán kibírjuk, míg jössz a többivel :wink:

Ildikó: Fülinek pedig a fogascskához gratula, hajrá többi :lol:
Neki is milyen szép kék szeme maradt :shock: Csak az én lányomnak sötétedett be???

Zsu: Éjszaka :( Remélem Martin nem lesz újból beteg, és ez csak egy kis utózönge.

Bartika: Húúú de jó, hogy feltetted ezt a képet! A tesóm kisfiának mi is bébitaxit akarunk venni karácsonyra, de amit ma láttam, az vagy túl gagyi volt, vagy marha drága :( Ez nagyon szuperül néz ki, és az ára meg több, mint elfogadható. Reggel zavarom is apát a Plusba, remélem nem kapkodták még el.

Angi: Lidinek nem semmi járgányt vettetek :) Cuki vele :)

Petra: Én Eszti javaslatára úgy készítettem el a gesztenyét, hogy sima vízben feltettem főni, előtte a héjába vágtam egy kis keresztet, hogy könnyebb legyen majd pucolni. Kb. 45 perc alatt megpuhul.
Az almát én ritkán szoktam megpárolni, inkább nyersen teszem bele, de aztán az egészet egy kis husival és főtt rizzsel összebotmixereztem.

Eszter: Iszonyatos édes Hanna a nagy fürtjeivel :) Az utolsó képen nagyon cuki, olyan büszke és boldog :)

Bogie: Húúú nem könnyű a helyzetetek ezzel a hozzátápival :shock: Vannak olyan babák, akiket 1 éves korukig simán kielégít az anyatej, ha nem lenne neki elég, és éhes lenne, sztem biztos elfogadna mást is.
Este mikor felébred, miért nem cicizteted meg??? Sztem sokkal egyszerűbb és rövidebb lenne, ha amúgy meg bealszik a cicin, mint órákig ücsörögni mellette.
Aliz is 3-tól 6 hóig szépen átaludta az estét, de azóta meg 2-3x kel. Nála is csak a cici a nyerő.

Asszem sok lettem ... :roll:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka
 
 


Sziasztok!

Bogie: kitartás! Ha ennyire nem érdekli a dolog, bőven elég, ha néhány naponta egyszer megkínálod, és akkor legalább nem stresszeled magad a dolgon annyit. Bízz benne, ha szüksége lenne az anyatejen kivül bármire, akkor elfogadná :)
Alvásügyben nem tudok mit mondani, nálunk ugyanez a helyzet, de engem ez nem zavar. Liza 6 hetes korától 4 hóig végigaludta az éjszakát, most 1,5-2 óránként ébred. Majd kinövi. Sírni sosem hagynám.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Na hali!

Sikerült végig olvasnom!!!!!!!!! :lol: :lol:

Zsu: Örülök neki, hogy megtaláltad a boldogságot, és rendbe tudtad tenni az életed. Biztos nagyon nehéz volt....
Éjjelek nálunk is katasztrófák, már hetek óta. Tegnap előtt a férjecském már kijött a hálóból, mert Angit 1 óra hiztizés után átköltöztettem mellénk, és kitalálta magának, hogy a legjobb éjjeli foglalatosság apa molesztálása. Mihelyt szegény félálomba lett volna elkezdte húzogatni a mellkasán a szőrt, na erre végképp kiborult, és szép komótosan kivonult a takarójával... Így én maradtam éjjeli játszótársnak..

Vali:gratula az üléshez! Képek nagyon jók..már el is képzeltem nyitott szemmel.. :lol:
Köszi a receptet, végül is már kész lettem vele, nem főztem, egybe raktam mindent, és 40 percig sütöttem. Nagyon fini lett, nem is gondoltam!

Eszter: peluson jót röhögtem!!! (aztán persze rájöttem, hogy én se tudnám rá rakni, pedig Anya megmutatta elméletileg. De neylon nélkül... :roll: Szóval én is gázba lennék.. :wink: :lol:

Meli:jobbulást nektek!! Remélem igazuk van a lányoknak, és nyomtalanul, hamar elmúlik. Szurkolok!

Gabi: Nincs miért irigykedni, itt se könnyebb mint otthon. De az tény, hogy nagyon szép helyekre lehet találni itt is. :) Azt mondják a nagyok, csak az első lépés nehéz.. ti mindjárt szaladtok!! :wink:

Anita: Én is belépek a hiztizők társaságába, nekem már több mint 1 hónapja csinálja Angi. Nem csak a kocsiban, hanem játékokért, popsikrémért, és ha átadom a kezemből valakinek (mindegy kinek)abban a pillanatban.

Nancsi: édi Alex, nagyon kis határozottan néz a gépbe! :)

Ildi: Levinek még sok ilyen boldogságos napot! Gratula Natinak is az üléshez, nagyon cuki!

Eszter:Hanna szerintem a térdelős képen a legédibb! :D

Angi: 5fog!!!hhhhhhhhhúúúúúúúúú a kis hős!!! :D Nem is láttam még ilyen járás segítőt! Nagyon szupi ötlet!

Gyöngyi:kitartás a fogakhoz!!! AZOK A SZEMEK!!! :D

Bartika:Pötyike is aranyoska nagyon! :)

Nyúlanyó:Hatalmas gratula a kúszáshoz!!! Semmiről nem vagytok még lekésve szerintem!! :) Órával én is hadilábon vagyok, mindíg megnézem, és reggelre mindíg elfelejtem mennyi volt, csak arra emlékszem, hogy hányszor.. :oops: :)Feltéve, ha nem mellettem alszik, mert akkor arra sem.. :lol:

Tildi: hajrá Fülike!!!! övé a dicsőség!! :lol:

Bogie: üdv nálunk! Az elején nekem is nehezen ment a hozzá tápi, kb 1 hónap volt mire pár kanállal szívesen evett. Már elég sokfajtát eszik Angi, de nagyon keveset mindenből! Kis maszatok tudják mi a jó nekik, és erre pont ez a topik a példa! Alvás ügyileg mi is hadilábon vagyunk....

Cory: mizujs Lizával? Miket eszik már, és mennyiket? Remélem már minden rendbe veled is!?

Remélem nem hagytam ki senkit.. :oops:

Szép álmokat mindenkinek!

Petra, és Angi (2006/03/20)
vpetra
 
 


Hú most látom milyen regényt írtam.... :oops:

na akkor megtetőzöm egy kis képpel... :D
A két tesó beszélget...
Kép

Petra, és Angi (2006/03/20)
vpetra
 
 


Jó reggelt!!!!

Köszi mindenkinek a dícséreteket a képekre, tortára, gyerkőcökre.Hát, igen, baromira megy az idő, Levente 7 éves lett. :shock:
Tortát, igen, én csináltam, feketeerdő volt, egy szeletet sem ettem belőle, ugyanis édesség stop van nálam :roll:
Meg kenyér, zsemle.
Vagyis a bűnös 3-as kaják(vagyis csak délelőtt engedek meg magamnak ilyesmit)Igaz, a tortázás délután volt, ami maradt, azt meg a biztonság kedvéért szétosztottam, nehogy elcsábuljak :shock:
Vali, nekünk is eddig játszóházban volt a szülinapi buli(ugye Levnete Pesten járt oviba, így ez volt a legészszerűbb), 2 éve a z állatkertiben volt, tavaly meg Mekiben.
De most nem rángathattam el a gödöllői gyerekeket el innen.Kicsit húzós volt, az elején nagyon megvoltak vadulva, de aztán lehiggadtak.Találtam ki nekik játékokat, kaptak, nyertek édességeket, ez legalább felizgatta őket(egy darabig) :D
Hát a következőn még elgondolkodom, be merem-e vállani :roll: :lol:

Angi, Barti, jók az új járgányaitok.
Én meg tegnap ezt szereztem féláron innen a netről, remélem a héten meg is érkezik.
Kép Kép Kép
Igaz, karácsonyra kapja anyutól, de legyen már becsomagolva minél hamarabb.
Angi, Lidike is ilyet kap, ha jól emlékszem??

Szépek a képek:
Hanna, Angi,Lili, Füli, Pötyi, Lidike :D :D :D :D
Sajnálom az összes foggalkínlódó, éjjel ébredő kisbébit :?
Nekünk egész jó éjszakánk volt, egy ébredés volt, negyed 4-kor, aztán fél 8-ig aludt tovább.

Bogie, üdv. itt!! :D
Nálunk meg fordított a helyzet, Natasaát abszolút nem érdekli a cici mostanában.
Nappal nem nagyon tudom rávenni, hogy szopizzon.Éjjel,este megy, de nappal, bekapja, kettő szívás, aztán kész.
Pedig tejcis lesz a szája széle :lol:
Úgyhogy tej az van benne, de ennek nem kell.Most már 2 napja este, reggel kapott 100 ml tápit.
Először persze nem itta meg azt sem, de tegnap sikerült.
Lehet, attól aludt így. :roll:
Hát, ez van. :roll:


na, puszkó
vas
 
 


Sziasztok :)

Gyöngyi
nagyon édes Lili, mekkora szemei vannak,nagyon cuki, várjuk a többi képet is remélem sikerül felrakni :)

Bartika
Pötyinek nagyon tetszik az autó, látom :) , lassan mi is beszerzünk egyett mert Martin a gyerekek gurulós székét tologatja :)
ott a háttérben látom micsoda bilije van csak nem használja már? :)

Angi
Nagyon szupi Lidi gépe :)

Vok
Hanna nagyon aranyos és nagyon ügyes :) milyen szép hajacskája van :)

Vali
Szerintem nyugodtan küld el Gabynak a meghívódat, mert én fogalmam sincs mikor kapok, mindig azt írja ki hogy nincs rendelkezésemre álló meghívó. :)

Petra
Nálunk ugyan ez a helyzet, csak szegény apa nem tud még elhurcolkodni, mert a nappalink még nem készült el teljesen, de szerintem már nagyon várja hogy egy jót aludjon, talán karácsonyra már kész lesz :)
Aranyosak a tesók :)

Bogi
Üdvözlünk a csapatban, és nem alvósok táborában, átérezzük a helyzeted, de remélejük egyszer minden gyerek aludni fog, előbb vagy utóbb :roll: :)

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
Joanna Michele, 1996.12.18
Bence Ricardo, 1999.10.26
zsu69
 
 


Jó reggelt!

Petra: Liza eszik már: alma, őszi, szőlő, szilva, körte, sütőtök, sárgarépa, rizs, krumpli, csirkemell, meg gabonafélék. Naponta kétszer kap most. Alkalmanként kb 80-100g-ot eszik meg.
Én még nem vagyok tökéletes, de javulgat. Illetve hullámzik, de már nem olyan mély a mélypont.
Most az összes gyerkőc itthon, mindnek szívni kell az orrát, orrcsepp, szívás, orrcsepp köröket futom naponta 3-4-szer.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Jó reggelt!!!

Húúú Cory! Akkor most nem unatkozol, látom. :( Szegénykém! Azért Te nem kaptad el, ugye!

Zsu! A bilit ajcsiba kaptuk. SOha nem fogjuk használni, mert ZENÉL ha folyadék kerül bele és addig szól amíg benne van. :shock: Meggyőződésem, hogy a gyereket ez zavarni fogja és abbamarad a pisilés. Micsoda hülyeségeket ki nem találnak???? De azért van elől, mert tologatni és feltérdelni rá jó, nem beszélve a kacsáról rajta, mit nem érti miért nem szedhet le. :lol:

Vas Ildi!!! Hűűű micsoda járgány!!! Tök jó, hogy be lehet kötni, így nem kell fogni. Pötyinek nagyon bejön, ha tologatom rajta. Már alig várom, hgy rodeozzon rajta a lakásban. :)
Jól értem, hogy tápitól jobban alszik Nati?

Nekünk megjavultak az éjszakák. :D Megint alszik 6-ig egyhuzamban, akkor cici (reggeli) és alszik tovább 8-ig. Imádom is érte. :)

Petra! Tök jó, hgy a nagyok le tudják foglalni ANgit. Vagy ránéznek, nem kell vigyázban állnod, nem? Sajnálom az éjszakát. Nálunk én lennék, aki szívesen kiköltözne, mert Apja horkol. :( De nincs hova. GYerek szobájába sem jobb, az meg nyekereg éjjel. :roll: De már nincs is szükségem csak pár órára és kialszom magam. Ma sikerült egy huzamban 6 órát aludni és ettől már teljesen a toppon vagyok. Csak nehogy egyszer többet tudjak aludni és akkor nehéz lesz visszaszokni. :lol: :lol: :lol:

Angi!!! Jól emlékszem, hogy nektek van szagtalanítós kuka? Én eddig hülyeségnek gondoltam, de amióta főzeléket is eszik a csaj, napi minimum kettőt kakkant és hiába csomagolom be külön, az egész lakásban kakaszag terjeng. Én meg lusta vagyok napi 3x lemenni a szemeteshez. :( Most le van akciózva a Brendonban. Nektek bevált? Vegyek? Megéri?

Na megyek megnézem videoról a Szökést. Törpe alszik.

Puszi:

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31
 
 


Sziasztok!!!!
Ne haragudjatok,hogy bepofátlankodok közétek,de már nagyon régóta olvaslak benneteket,csak írni sajnos nem marad időm.Az én kisfiam március 7-én született a BM kórházban,Marcinak hívják.Nagyon eleven babuci,mostmár egy percre sem hagyhatom egyedül,mászik ,áll ahol csak tud. :) Az éjszakáink viszont nagyon szörnyűek,egyetlen segítség a szopi.Most ennyit rólunk,jövök még ,ha befogadtok,mert nagyon sokat tudtok segíteni!!
Ja, és nem utolsó sorban,minden baba tündéri ,édes aranyos,ügyes!!!! :lol: Még egy kérdés Ildikóhoz:honnan lehet rendelni ezt a bébitaxit?? Nagyon szupi!
dzsudzsi2
 
 


Csajok ha nem baj teszek egy pár képet :)
Anya ne nézz, fincsi ez az újság
Kép

Tegnap kinn voltunk.
Kép

Joanna lányom elő szedte tavalyi jelmezét és indiánost játszott.
Kép Kép

Martin kacsának öltözött
Kép

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
Joanna Michele, 1996.12.18
Bence Ricardo, 1999.10.26
zsu69
 
 


Sziasztok,

Köszi a válaszokat.

Vali, próbáltam már ciciztetni az esti felébredéskor, de teljesen ki van pattanva a szeme, meg vigyorog, beszélget, esély sincs arra, hogy visszaaludjon. Ezért ezt a műsort meghagytam apának, tegnap is 1/2 1-kor aludt be végül.

A tegnapi éjszakánk borzalmas volt, 1-1,5 óránként ébredés, cici. Most persze alszik, mint a bunda.
Az evéssel kapcsolatban arra gondoltam, valami nagyon édeset kellene kipróbálni, mivel szőlő, körte ment egy darabig. Van ötletetek mit adjak neki? Hallottam, hogy a hipp-es kaják kevésbé édesek, de pont csak azt próbáltuk eddig. Bár szívesen főzőcskélek, turmixolok is neki, csak az sajna eddig nem jött be.

Visszanéztem képeket, amiket felraktatok, nagyon édi gyerkőcök. A torta is szupi, sütök is valami édességet, úgy megkívántam :D.

Szép napot!
bogie
 
 


Sziasztok

Na végűl ezt a két képet sikerűlt felraknom, majd még próbálok tenni.

Köszi a szem dicséreteket :P átadtam az illetékesnek

bogie: Üdv a csapatban. Szerintem ne aggódj az alvás miatt, nálunk a Lili kezdetektől ébred éjjel, és sokszor én is cicin altatom el Őt. Mióta jön a foga, illetve taknyos, sokszor fennt van fél- 1 óránként. Szerencsére most éjjel csak 3x kelt.
A kajálás miatt szerintem se pánikolj, nálunk is van, hogy szó szerint kiveri a kezemből a kanalat, mert nem kell neki. Próbáld pár napig szüneteltetni a hozzátápit. Nálunk eleinte csak a Kecskeméti bébiételből az almapüré csirkehússal jött be, később megette már az Őszibarack pulykát is, de a mai napig nagyon finnyás az ízekre. Gyümölcsből is csak a szilva és az őszi jön be igazán. Meginni egyedűl a kamilla teát hajlandó. kb. ennyi.

dzsudzsi: Üdv neked is.


Kép


Kép

Kép

Kép
pgyöngyi
 
 


Sziasztok!

Csak teszek egy képet oszt hajts!!!
A sok horror kép után egy kis vega legelős:

Kép

És nézzétek csak! Egy-két pöttyöt kivéve szinte teljesen elmúltak, ugyhogy nem hiszem h 3 napos láza volt.
Kedden jöttek ki és kapott allergiára való szirupot meg krémet ami szinte két nap alatt elmulasztotta.

Folyt.köv.


Én már ugy díszitgetném a lakást karácsonyi puccba, de előtte ki kéne takarítgatni. :twisted:
Nekem kell már az a filling ami ezzel jár. :)
Vendég
 


Ez lemaradt

Kép
Vendég
 


Dzsuzsi: ez az egyik felllelő hely, de itt licitálni kell érte, nekem meg arra nincs időm
http://www.vatera.hu/listings/index.php?us=mephysto

Én itt vettem:
http://gportal.hu/gindex.php?pg=15918615

Ugyanaz a csaj árulja mindkét helyen. :D

Itt fix áron kaptam, tegnap átultam a pénzt, ma postára adják.

Barti, fogalmam sincs, mitől aludt jobban, a táptól-e(de végülis 100 ml-től nem hiszem hogy annyira ellett volna telítődve), vagy csak ilyneje volt :roll:
Szokott így aludni, hogy csak egyszer ébred, passz.
Az előbb is megakartam szoptatni, és tök nem kellett neki.
A tegnapi napunk így alakult:
2,20 bal cici
6,10 jobb cici
8,25 110ml humana ha1
9,30 bal cici(minimális)
9,50 kecskeméti szilva+sinlac
11,00 a maradék (mivel olyan álmos volt kaja közben, hogy majdnem elaludt)
12,30 jobb cici(azztán alvás)
15,00 holle cukkini, sütőtök krumpilval
16,15 a maradék(kicsi sinlaccal, met azzal jobban csúszott)
19,30 1 banán
100 ml humana ha1
20,30 bal cici (altatós)


Gyöngyi, Lili is nagyon ari, és már neki is van csatocskája (irigy-irigy) :wink: :lol:
Sóskás(vagy spenótos) bogi is tündér, és örülök, hogy eltűnőben vannak a pöttyök :D

Zsu, nagyon szépek a gyerkeid, a kiscsajszi meg téynleg oylan, mint egy kisindián :D

Cory, jobbulást az összes gyerkőcnek!!! :D
Kép
vas
 
 


Bocsi, Bogi kisbetűvel lett :? , szóval BOGi!!!!!

Barti, amikor nagyon büdik voltak a pelusok, én bezacsiztam, aztán kiraktam mindig az ajtó elé.Ez panelban kivitelezhető volt(kit érdeket ott a látvány :roll: ), meg itt se zavar senkit a bejárati ajtó előtt.
De én még elviselem a kaka szagot, csak akkor szoktam érezni, ha kinyitom a kuka ajtót :shock:
vas
 
 


Ildi! Egyszer én is kitettem az ajtó elé... de mivel a kazán pont ott volt, jó meleg volt neki... gondolhatod azt a szagot... :roll: Jah és mivel földszinten vagyunk, mindenki itt megy el előttünk, vagy vár a liftre, nem terjenghet az egész lépcsőházban kaksiszag. :lol: :lol:

Csajok! Egyre több babán látok csatot! Én is nagyon szeretnék majd Pötyinek, vadul neki is indult a növésnek elől a haja. De megfordult a fejemben, hogy ezek a babacsatok tök kicsik. Mi van, ha kiszedik és beveszik a szájukba???? :oops: Nem fulladhatnak meg tőle? Nekem ez a fulladás dolog a fóbiám. Nem tudom mit tennék, ha látnám fulladozni a gyerekem. :( :(

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31
 
 


Sziasztok!

Fellendült a topik :D

Tomdi megint beteg :( Enyhe orrfolyás, picit piros torok, különben jó kedv, horror éjszaka, orrcsepp, orrmányszívás, nurofen. Hétvégén menni akarunk élményfürdőbe, most negyedszerre!!!!, megint lehet le kell mondani :( Az égiek nem akarhatják, hogy eljussunk, bár doki néni szerint mehetünk, de csak akkor, ha Tomdi nem rosszabodik, nem lesz lázas, nem kezd el köhögni. A párás meleg lehet még segítene is neki, de ha rosszabbodik holnapra lemondjuk újra és végképp. Valakinek van motoros kézi orrszívója? Ha igen, mennyi és mennyire hatékony?

Zsu, tüneményesek a gyerkőceid, a lányod elragadó a jelmezbe, nagyon szép kiscsaj :D

Meli, Bogi bébit is zöldbe díszítetted, hogy menjen a lakáshoz? :D Gyönyörű szempillái vannak, tuti minden reggel pödröd neki :D

Bogie, nem vagy egyedül a problémáddal, mint látod, a gyerekeim egyike se aludta végig még az éjszakát, Toppi is kétszer minimum kel, nálunk is csak cici a nyugtató. A kaja se megy nálunk se, kb 1 hónapja eszik úgy ahogy mást is, de csak kb. 50-100 ml. Nagyon ritka amikor 100 ml többet benyom, úgy látszik a cicedlivel bőven eltelik Ő is, én nem is panaszkodom már, mert majdnem 10 kg.

Vok, Fürtös Hannamanci nagyon gyönyörű, gratulálok hozzá :D

Gyöngyi, tényleg csodaszép a Cicaszeme :D

Cory, húúh jobbulást Nektek!

Barti, csöppet sem vagyok irigy az éjszakáitokra, sok ilyet még és ha lehetne, nekem is ilyeneket :D

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó
 
 


Hali,

Köszi a Kecskeméti tippeket, egyébként tényleg ugyanebben a cipőben járunk, kiveri a kanalat a kezemből...csak nem gondoltam, hogy ez tudatos.

Az elektromos orrszívóval kapcsolatban: a Pesztonka tuti semmit sem ér. Eddig még mindenki csak a porszívósra esküdött. Mi még szállodában is kértünk porszívót, merthogy az orrszívót mindig visszük magunkkal és pont kellett is, sajna.

csatolok képet, hogy lássátok kiről beszélek :)

Kép nem ettem ám meg, csak szétkentem...
bogie
 
 


Sziasztok!

Segítsetek lécci, én is gyűjtöm a Pampers kódokat, de sajnos nem tudom megnyitni azt az oldalt, ahol a játék részleteit lehet elolvasni. Valaki lenne olyan kedves és elküldené? Köszönöm

Kép
tildiko
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?