Új privát üzeneted érkezett!

:roll:
Nincs mit titkolnom...

málna2162

Anna
Neked is küldök rengeteg napsütést !!!!

egy hónap múlva karácsony !!!!! :D :D :D :D :D :D

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki

Sziasztok, itt vagyok, csak alvajáró üzemmódban.

Az előbb a tárgyalóban kis híján nagggyon szépet pereceltem a kukában.
Mondjuk az is hülye, aki közvelenül a bejárat mellé teszi.
Meg az is hülye, aki ennyire fent hordja az orrát, és nem néz a lába elé... (ez én vónék')

Ildi, azóta vettem rózsaszín cuccokat is a hétvégi bababörzén :D

Andi, vigyázz magadra, ne ugass sokat :wink: , inkább pihenj! Hess-hess piri!

Anna, én is csak a 7. héten mentem dokihoz, bár én annyira sz@rul voltam, hogy nem volt kétségem az eredmény felől :roll:
És pont a kétgyerekes barátnőmet kérdeztem, hogy hogyan bírja. Nekem az első időben róka koma mellett nyúlgyerek ellátása (ami vészhelyzetben egy kis káposztalevél elészórásban merül ki) is gondot okozott, nem hogy egy lurkó körül tenni venni :roll:
De ha Eszter barátném, meg jópár millióan túlélték, biztosan nekünk is menni fog :wink:

Vvviki, jöhet a napocska, ránk fér!

Nyúlgyerek nagyon édes volt a hétvégén, "segített" apjának felrakni az utolsó adag nádat az erkélykorlátra. Nagyon hideg volt, így gondos anyja kivitt neki egy párnát, hogy arra üljön, mielőtt lefagy a kis kukija. És képzeljétek, rögtön rátelepedett, és azon ücsörgött tovább. Kis okos bogaram :D

Az gáz, ha valaki már a kismama nadrágjába sem fér bele :?: :shock:

Taliban én továbbra is benne vagyok, mondjátok, mikor és hol, ott leszek! (Amíg beférek a kocsiba - mondjuk kombi, de a kormány mögé kéne beférnem, ha közlekedni is akarok vele...) :?

Musz

KépKép
muszkuru

Sziasztok!

Anna
Nagyon jó volt anyukáméknál, ott tudok pihizni mert nem én vagyok egyfolytában a gyerekekkel, nem kell főzni..... a napi porszivózás már kikapcsolódás volt :lol: Érthető, h most türelmetlenebb vagy Marcival, ez el fog mulni. Néha én is ugy érzem, h nem birom tovább aztán gyorsan meggondolom magam mikor rájuk nézek :lol:

Bea
Erre az időre nem csoda, h fáj a fejed! :x Szerencsére engem most elkerül (kop-kop-kop) viszont a vérnyomásom most sztem a béka valaga alatt van :?

Candi
Gyors jobbulást!

Dani ma kapná a 15 hós oltást, de még köhög. Leviszem megnézetni, de sztem egy héttel halasztódik (én sem engedem igy beoltatni) Kiváncsi vagyok hány kg lesz, már alig birom cipelni a nagy fenekét:wink:
A hétvégén pelenkáztam Gabi kisfiát Krisztiánt, hát olyan furi volt az én két fodros combu tömör-gyönyör gyerekeim után az ő vékony hozzu lábait rakosgatni :lol:

Kép
Kép
mókuska

Mi most szombaton megyünk Pestre cirkuszba (Dani itthon marad), utána lehet, h el megyünk vásárolni is. Nem hiszem, h apát még egy pesti kiruccanásra rá tudnám venni karácsony előtt :roll:

Kép
Kép
mókuska

Sziasztok!

Bea!
Örülök,hogy szimpi a szülésznő.Végül is valóban vele töltöd a legtöbb időt,míg Ádi megszületik.
Sikerült kideríteni,hogy hogy kell inni a teát?A héten nekem is el kellene kezdenem.

Candi!
Már épp akartalak kérni,hogy tegyél egy tickert,hogy tudjuk,hogy állsz.De mostmár tudom,sajnálom,főleg,hogy még beteg is vagy mellette.

Meli!
Várjuk a beszámolót doki után.
Milyen volt a disznóvágás?

Mókuska!
Akkor elvileg kipihenten kezdted a hetet.Jó is néha egy kis kikapcsolódás.
A héten teszek fel képet a gyerekszobáról,csak még hétvégén is átrendeztük vagy 4 féle képpen.de talán most már végleges lesz.Még Anyuéktól jön fel egy kanapé,de lehetséges,hogy csak hétvégén tudják felhozni a fiúk,mert elég macerás.

Kis_Plutó!
Így már értem,hogy miért vagy letiltva az ablakról.Bár az oviba mi le tudtuk húzni az üvegfestékeket.

Mamen!
Szerencse,hogy Apa jól van.

Hoppá!
Tényleg megszállotan szerethetitek a hokit.
Hétvégén volt névnapozás?Miket kaptál?

Málna!
Máténak jobbulást,neked meg drukk!

Anna!
Én is így jártam,elmentem 5 hetesen és két hét múlva mehettem vissza a szívhang miatt,úgyhogy szerintem is ráérsz 6-7 hetesen felkeresni a dokit.

Muszkuru!
Megnézném nyúlgyereket korcsolyázás közben :D Max.azt a kispárnát,amin most gubbasztott fel kéne kötnöd a popsijára.
Komolyan mondod,hogy nem férsz bele a kismama rucidba?

KépKép
takido

Mókuska
az én vérnyomásom is évszázados rekordokat döntöget ma.. :shock:
90/60 körül van
az orvosom viccelt, hogy van akit ennyivel temetnek :?
öntöm magamba a kólát, de nem nagyon használ
anyukádéknál legalább kicsit feltöltődtél energiával !
le a kalappal előttetek, hogy két gyerkőccel is elbírtok !!!!!
pedig néha biztos nem könnyű !
a húgom két évvel fiatalabb mint én és néha olyan jókat verekedtünk ! :oops:
anyukám akkor csak annyit kérdezett : ki kit ver és miért ? :lol:

Musz
nagyon aranyos lehetett nyúlgyerek amint segít apának !!!!
van újabb képed nyúlgyerekről ?
imádom az állatokat ! engem még egy kis csiga is le tud nyűgözni !!!! :D

Andi
piri és takonykór együtt borzalmas párosítás !
még gimis koromban jött ez így össze nálam ! ja, és matek dolgozat ráadásnak !!

vvviki

Sziasztok!
Egy gyors kukucs, mert a héten sok a meló tesztelünk telepítünk.

Bea!
Én is nehezen viselem a melegfrontot. Nagyon vizesedik a lábam a kezem fáj a fejem is nyomott vagyok.
A vérnyomásom még jó hála Istennek.

Candi!
Jó pihenést örülök,hogy visszatértétl.

Kata!
Boldog névnapot így utólag a 8 napba még beleférek :)

Anna!
Én is a 7. héten voltam UH akkor már látszott a szívhangja is.

Puszi a többieknek is.
Pénteken már nyugisabb lesz az élet ha tudok jövök.
Addig olvasó üzemmód.

Kép
nika04

Sziasztok!!Sajna van egy olyan hirem,hogy nagyon fájt az előbb a hasam!! :x Aztán meg figyelmes lettem arra,hogy keményedik is rendesen!! :x
Szóval..........................NEMTUDOM!!Lehet,hogy Ádi novemberi lesz?? :shock:
Mindenesetre ha igy folytatja a pocim,akkor felhivom a szülésznőt,akihez holnap kéne mennem,és meglátjuk,hogy mit mond!!Szerintem behivna egyből!!
Anyu itt nagy stresszben van,mert jönnek a festők!!Én meg kitaláltam,hogy sétálgatok kinnt egy kicsit a levegőn (a folyosón),mert egész nap feküdtem,erre mit mond az én drága édesanyám??Menjek feküdjek le,nemkéne még ma megszülnöm!!Na még ez a beszólás kellett nekem!! :twisted:
Azért ne szüljek ma meg mert jön az a KI...szott festő???
Anyukám egy kicsit megvan zakkanva az itthoni felfordulástól!! :cry:
na mindegy!Nem panaszkodom tovább!!

Kép
bea27

http://www.penzcentrum.hu/cikk-1004138-1.html

Hátha valakit érint.

Bea

Pihenj,pihenj,pihenj!!!
Nyugodtan hívd fel a szülésznőt.

málna2162

Bea!
Lehet, hogy ezek még jósló fájások mérd az időt milyen gyakoriak.
Anyuád feszült egy kicsit érthető te miattad is aggódik + a lakásfelújítás miatt is.

Jelentkezz majd ha jobban lettél.

Kép
nika04

Dóri, tényleg van két cuccom, ami már nehezen jön rám, az egyik a horror áron vett kismama melltartóm, ami már alig ér körbe - ezt még a legelején vettem, és egy kismama kord naci, ami izé már eléggé feszül a hátsómon.
Eddig mindig szűk cuccokat vettem - megtehettem 8) , és hát elég nehéz átállni, hogy zsákokba bújjak...

Aztán van két olyan kismamagatyóm, aminek a pocakrésze kicsit magasabban kezdődik, ami csinos, viszont ha ülök, nyomja a hasamat lent a varrásnál, és rosszul leszek tőle :?

Ja és van egy kismamaszoknyám, amit a fentiekből tanulva jó bő derékrésszel vettem, így az meg állandóan lecsúszik rólam :evil:

Szóval mostanában öltözködés terén enyhén szólva hátrányos helyzetű vagyok :roll:

Vvviki, nem tudok ellenállni a kérésednek :D
íme nyúlgyerek anyukájával a tavaszi autóstalálkozón
Kép

a hordozójában:
Kép

és önálló utasként az autóban:
Kép

Musz

KépKép
muszkuru

Bea, panaszkodj nyugodtan, dühöngd csak ki magadat, jobb lesz utána.
A séta biztosan jót tesz, de csak módjával!

Musz

KépKép
muszkuru

Bea
panaszkodj nyugodtan ! Mi mindent meghallgatunk !!!!! még az én hülyeségeimet is .. :oops: :oops:

Musz
nyúlgyerek állati jól néz ki ! :lol: :lol:
olyan jó látni, hogy vannak még emberek akik ennyire szeretik az állatokat ! :D :D :D :D
anyukámék kutyusa is családtag !!!!

megyek tanulni !!!

vigyázzatok magatokra és a pocaklakókra !

vvviki

a tickeremet átállítottam, mert jó adatokat vittem be..
még kaptam öt nap haladékot, hátha.... :?

vvviki

Sziszi
most megint rá kellett jönnöm, hogy a baba téma igenis foglalkoztat engem, a tudatalattimat tutira

na megyek pancsizni, aztán alvás !

jó éjt mindenkinek !

vvviki

na, most meg én beszélgetek magammal :lol: :lol: :lol:

vvviki

Sziasztok!

Végre jövök, Marci elég nehezen aludt el ma... Általában egyből elalszik, ha leteszem, és kimegyek a szobából, de most sírt, üvöltött mint egy fába szorult féreg. Úgyhogy visszamentem hozzá, kivettem a mi ágyunkra, mellé bújtam és próbáltam elaltatni. Megynyugodott, de még sokáig forgolódott.

Bea, ezek szerintem is csak jóslófájások. Deazért pihenj egy kicsit, és ha elmúltak, akkor sétálgass. Anyukádra ne haragudj, biztos csak azért mondta, mert nagyon aggódik értetek, félt téged, és a legjobbatakarja neked, nem akarja, hogy megszülj, mielőtt elkészül teljesen a lakás.

Musz, nyúlgyerek nagyon aranyos!!!

Mókuska, örülök, hogy jól éreztétek magatok at anyukádéknál. Rád is rádfér egy kis pihenés a gyerekek mellett! Én magamról tudom, pedig még csak egy van... Ma este a legszebb sötétkék bodyját öntötte le a Domestosos WC tisztítóval:( Pucoltam a WC-t és rácsavartam a kupakot a tisztítóra, és letettem a földre. Fél szemmel még láttam, hogy felveszi, de gondoltam, nehezen nyílik, nem tudja azt kiönteni... ÁÁÁÁ, dehogynem, kb. fél perc múlva sikerült... De tényleg nem lehet rájuk haragudni , ez a szerencséjük!

Vvviki, köszi a napsütést! (Bár nem sok érkezett meg belőlle, máskor többet küldjél!)

Anna és Marci
KépKép
Kép
anna78

Jó estét!!
Csak egy gyors bekukk!!Mert hulla vagyok!!
Muszkuru!Csinos nőci vagy Te is!!És CUKI a nyuszi is!! :lol:
Dóri!!Te hol vagy egész nap??
Nemnagyon vagy mostanában valami "termékeny"!!
Na mentem!!Ennyi elég volt mára!!Holnap jövök!!Jó éjt!

Kép
bea27

Nem mondjátok,hogy tegnap este az utolsó hozzászólás az enyém volt,és ILYENKOR is az első az enyém!!Mi van veletek?
Hol vagytok?? :roll:

Kép
bea27

Bea, én itt vagyok!

De hol vannak a többiek? :shock:

Tegnap este a nagyimnál dorbézoltam, a 82. szülinapját ünnepeltük :D
És megettem egy csomó sütit, de furcsamód éjszaka úgy aludtam, mint a tej, pedig rémálmokra számítottam, a zabálás miatt...

Ma az egyik kollégám, aki még nem látott a pocakommal, megkérdezte, hogy ikreket várok -e, mert akkora a hasam 5 hónaposnak :shock:
Vagy ő nem ért a hasakhoz, vagy tényleg túlzásba vittem a pocaknövesztést? :?
Mindegy, legalább Nelli egérnek jó sok helye van bent :lol:

Vvviki, nem is meséltem, hétvégén milyen jót mulattunk az apukámon:
Anyu selejtezett, és előhalászta a régi szennyestartót, hogy kell -e nekem? De nekünk van egy (csúnya :evil: ) műanyag, így kapásból azt mondtam, hogy nem kell.
De ez egy szép háncs izé, úgyhogy eszembe jutott, hogy jó lesz a gyereknek a játékait tárolni benne.
Erre apukám megszólalt, hogy az nem lesz jó, mert megrágja. :shock:
Először nem értettük, aztán leesett, ő a nyúlgyerekre gondolt!
Pedig neki nincs is egy ruháskosárnyi játéka :D
Szóval nyúlgyerek igazi családtagnak számít a nagyszülőknél is :lol:

Anna, de hát a tisztítószereknek olyan szuperzáruk van, nem?
Össze kell valahogy nyomni, meg tekerni, meg csavarni, mindezt egyszerre :shock:
Van, amit még én sem bírok kinyitni :oops:
Apát szoktam megérni, hogy segítsen :oops:
Hát ez ciki :lol:

Musz

KépKép
muszkuru

Sziasztok!
Én itt Bea, a többiek biztosan téli álmot aluszkálnak, ilyen borongós napon csak ezt lehet tenni.
Musz: nagyon édi ez a nyuszifiú, és milyen hatalmas. Most kaptunk egy halom káposztát, küldjek postán neki? Nálunk a cicák valahogy nem akarják megenni :roll:
Dóri: hogy vagy, nem is hallottam mostanában felőled?! Mi újság Gerdával, jársz már te is Nst.-re?
Nektarin: merre vagy, jó régen nem hallotunk hírt felőled?!
Málna: megy a tanulás? Máté ment ma már bölcsibe?
Nika: meddig dolgozol még ilyen aktívan?Hogy bírod?

Andi
candi

Sziasztok,helyzetjelentek!!!!!!!!
A kis manónk nagyon édike volt tegnap az UH-n,úszkált,elrúgta magát a méhfaltól,aztán a kezével lökte el magát....szóval élvezkedett....mondta a dokim,hogy remekül viselem a terhességet és ezt érzi ő is(hahaha,minden héten 3x hányok :roll: )de ennek ellenére tényleg jó erőnlétben vagyok és azt mondta a dokim,hogy évek óta nem látott ilyen príma vérképet,még neki sincs ilyen,azt mondta....irtó büszke vagyok magunkra :)
Holnap újra Pest,MÁV...toxoplazma,majd genetikai UH,igaz doki úr tegnap megmérte a tarkóredőt és azt mondta,hogy remek,de az ő gépe nem olyan magas felbontású,ezért azt mondta várjuk meg a holnapi eredményt.....de egy elszomorító hírem is van:dec.28-án veszik le a vért az AFP-hez és csak másnap 29.én megyek újra UH-ra.....az olllllan messze van :cry: de az már hasi UH lesz és a kismanó már nagyon nagy lesz :lol: hát ennyi!!!!!!!!Nagyon elégedett vagyok!!!!

Málna,sajnálom,hogy tegnap nem jött össze,de a taliban továbbra is benne vagyok!!!!!!

Sziszi,Candi és a többiek !!!!!!!!Én véleményem:olyan nincs,hogy valaki,aki babát szeretne,ne gondoljon erre a nap 23,5 órájában!!!!Tudom,hogy most ez visszásan hangzik,mert én már könnyen jártatom a szám,de ti mind tudjátok,hogy én is 8 hónapot vártam erre a csodára!!!!!Szóval igenis írjatok róla minél többet,mert én speckó mindig nagyon megkönnyebbültem,amikor elmondhattam nektek,ami a szívemet nyomta és nem a kis családom húztam vele....és én is leírtam minden népi fortélyt és praktikát,sőt még egy asztrológusnak is írtam,pedig nem is hiszek ebben annyira.....és még valami:ma már nem úgy van,mint 100éve,hogy csak 2 év próbálkozás után állnak szóba a párral,menjetek el kivizsgálásra,mert őszintén szólva én is akkor nyugodtam meg,amikor megjött a hormonvizsgálat eredménye,hogy minden OK és lássanak csodát,még abban a hónapban terhes is maradtam......Viki,pl.rólad szerintem semmit sem tudunk,mióta próbálkoztok,voltatok már kivizsgáláson....stb....bocs ha hosszú és uncsi voltam,de el szerettem volna mondani a véleményem!!!

Mindenkit puszilok,ha lesz időm,még jövök!!!!

Kép Kép
meli1118

helló Mindenkinek !

bocsi, de ma el vagyok havazva !

vvviki

Sziasztok!
Vagyogatok én is, de többnyire olvasó üzemmódban. Valami mindíg van :roll: :roll:
Sokszor akkor tudok olvasgatni amikor reggel kelek, akkor apa nem szereti ha zörgök, mert ő pihenne :twisted: délelőtt meg altatom Krisztikét. Este meg fáradt vagyok :oops: :oops:

Képzeljétek a pincében összesen már 16 egeret fogtunk. Most vagy több család költözött be, vagy már kétszer is lefialt :shock: :shock: A pláne az, hogy semmilyen terményfélét nem tartunk, mivel állat sincs. Egyedül a krumpli van amit persze vettünk :shock: és azt rágják :evil: :evil:
mindegy ez elviselhető, csak patkány ne legyen ott, mert az szörnyű volt :roll: :roll:

Amúgy jól vagyunk, szerencsére a gyerekek is :wink:
Nekem a pocim most pár nap alatt annyit nőtt :shock: :shock: Mondtam is apának, hogy minden pulcsim összement a mosásban :lol:

Sziaszi
talán azért esik most a fogantatásról kevesebb szó, mert valahogy inkább a kismamik jönnek szorgalmasabban. Viszont tiszta szívből drukkolok mindenkinek, hogy sikerüljön még ez évben a babásodás.
Remélem azért jövöre is együtt maradunk :wink: :wink: Jó kis társaság ez.

Tali: én csendben vártam, hogy mikor lesz. Én akkor akartam jelezni tudunk e menni. Apának mondtam, de nagyon előre mi tervezni nem tudunk, most olyan nagy a hajtás :roll: Szóval nekem fix időpont kell, és akkor meg tudom mondani tudunk e menni :wink: :wink:

Musz
olyan szép ez a nyuszi. Én ilyen színűt egyébként még nem láttam :oops: :oops: a szomszédban fehér és hamuszürke nyuszi van, de azok is nagyon szépek ám :D ja, meg foltos is szokott lenni.
Pocifotót mikor látunk? :wink:

Meli
örülök, hogy minden rendben veletek :wink:

Bea
már nagyon a finisben vagy :D :wink: Jóslófájások azok normálisak előbb is, az csak jó készül a méhszáj, és a méhed :wink: Ha már a nyákdugó is elmegy utána viszont már tényleg nem sok van.
Bár én gyermekemnél sem találkoztam vele :oops: :oops:

Vvviki
nemsokára ciklusvége :D Mi ujság?

Anna
én vegyszer-elrakó mániás vagyok :oops: :oops: Egyszerűen annyi ilyen balesetet láttam, hogy erre az egyre nagyon figyelek. Anyósom kevésbé :evil: :evil:
Nekem Adri egyszer anyuéknál a wc-ben az illatosító kosárral játszott, tök jól elvolt :roll: :roll: Szerencsére ennél komolyabb összetalálkozásunk vegyszerrel nem volt :D

Na, most ennyi időm volt írni, de most korábban megyek a suliba.
További szép napot mindenkinek:Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

helló !!!!!!!

na, végre hazaértem ! :D
leszállt a köd és hideg van !!!! itt az ősz vagy micsoda !
de nemsokára karácsony !!!!!! :D :D :D :D

Musz
boldog szülinapot a nagymaminak !
nyúlgyerek nagyon klassz ! és a család kedvence !!!!!!! :D
a babád jó nagy kéglit növesztett maga köré !! :shock:

Anna
én akkor hoztam a frászt a szüleimre, amikor megszereztem apukám zsilettpengéit és elvágtam négy ujjamat kétévesen !
üvöltöttem és vérzett négy ujjam !! :oops:
az előbb szétnéztem az előszobánkban és meg kellett állapítanom hogy tele van veszélyforrással egy gyerek számára !

Candi
piri kínoz még ???
december a mi hónapunk !!!!!!! :)

vvviki

Meli
nagyon nagyon örülök, hogy a babócád ennyire jól érzi magát az anyukája hasában ! :D
még produkálta is magát nektek !!! :wink:
gratula a vérképedhez !!!!!! :D :D :D
december végén már egész nagy lesz a babátok !!!!
aranyos Tőled hogy foglalkozol velünk !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vvviki

Bea
mi újság Veled? Ádika még maradni akar az anyukája hasában ?

vvviki

Helló Mindenki!
Szóval most jöttünk meg!A mai napot nem épp IGY terveztük,hogy két órát bennt leszünk a kórházban!!Na mindegy............!Embre tervez Ádi végez!Szóval nem volt jó a szivhangja!!Már kezdtem pánikolni,mert a barátnőmet ugyanigy tartották bennt a 35.héten!!Egyáltalán nem lengett ki a CTG gép karja,hanem csak pöttyöket tett!!Lusta a kisfiú!!És valószinűleg nem érzi jól magát!
Na aztán elküldött a szülésznő,hogy menjek igyak valami CUKROS italt,meg egyek egy jót!!Aztán DIREKT fel is másztunk a 3.emeletre,de akkor sem nagyon vitte Ádi túlzásba!!Na mindegy!A végére már jó lett!De aztmondta a sz.nő,hogyha ilyen szar maradt volna a szivhang,akkor az ügyeletes doki TUTI bennt tartott volna!!Szóval igy telt ilyen izgalmakkal teli volt az utóbbi 2 óra!!csütörtökön kell mennem újra,de a sz.nő aztmondta,hogy szerinte már előbb megyek de akkor már SZÜLNI!!

Kép
bea27

Plútó: egy macsekot nem lenne érdemes beszereznetek? Én ismerek itt eg kismamit, aki talán örökbeadna egyet :wink: .
Hogy bírja Adri a sulit? Nincs nagy betegeskedés felétek?
Viki: úgy legyen,legyen december, pirit meg egye meg a fene.
Meli: gratula a szupi állapotodhoz , csak így tovább.

Andi
candi

[quote="candi"]P írta:candilútó: egy macsekot nem lenne érdemes beszereznetek? Én ismerek itt eg kismamit, aki talán örökbeadna egyet :wink: .
Hogy bírja Adri a sulit? Nincs nagy betegeskedés felétek?

A cica ellen a kutyánk eléggé hadakozik.
Azt hiszem 4 éve hoztunk egy kis fekete cicát, olyan ari volt, de olyan kis bátor is :? Állandóan a kutyához ment volna aki úgy megfogta, hogy utána szegényke megdöglött :cry: Azóta nincs cica, azt gondolom ebből a fajta megrázkódtatásból nem kell túl sok a gyerekeknek, mert Adrikát azért megviselte.

Szerencsére Adri elég masszív kis csajszi :wink: ritkán beteg :wink: kop-kop-kop :wink:
Viszont most az osztályukban nincs is nagyon beteg gyerek. Pár hete tetű volt :x :x szerencsére azt nem hozott haza :D

Te nem teszel most fel vonalzót, hogy tudjuk hol tartasz? :wink:

Bea
igen ha már keveset mocorognak, akkor állítólag nemsokára megszületnek a babák.
Annak örülök, hogy nem fogtak bennt. Gondolom most többet kell számolgatni a magzatmozgást...vagy rosszul gondolom?

Hol vagytok? Most én még vagyok egy kicsit

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Nemtudom,hogy miért de nekem sosem mondtak olyat,hogy számolgassam a mozgásokat!
Viszont ÉRZEM,hogy nem olyan aktiv az elmúlt napokban!

Kép
bea27

Sziasztok!!!!BEA,ÚRISTEN!!!!!!!!!!!!!!Nem is hiszem el,hogy talán már a héten meglesz a topik első babája!!!!!!!!!!Holnap benn leszek a MÁV-ban genetikai UH-n,ha kellek elvágni a köldökzsinórt,csak szólj...na jó tudom,ez nem volt jó vicc......

Gabi,ne törődj az egerekkel,majd elkotródnak valahogy,lényeg,hogy ti jól vagytok és amíg a lakásba nem tévednek be,addig nincs probléma!!!!!!!!Kérünk pocak-képet!!!!!!!Nekem a gatyáim mentek össze a mosásban :roll:

Én ma voltam a háziorvosomnál,aztán a masszőr barátnőm kicsit megmasszírozott,aztán meg jógáztam egy kevéskét!!!!!Most megmosom a hajam,aztán eszek valamit....kicsit hányingerem lett a jóga után,már régen nem mozogtam :oops: :oops:

Holnap nem jövök,majd csak pénteken!!!!!

Jók legyetek!!!!!Puszi

Kép Kép
meli1118

Bea: hiába Ádi is segíteni szeretne a karácsonyi előkészületekben, lehet, hogy ezért sietne kifelé, hátha neki is hoz ajándékot Jézuska? Örülök, hogy végül rendben lett minden, jól megijesztett a Kiskrapek!
Meli: igazi kényeztetős délutánod volt akkor? Dolgozgatsz még?
Gabi: hát így más a helyzet, ha a kutyus nem szívleli a cicákat. Esetleg ő nem segítene be a fogdosásba?
Ez a tetű téma ismerős, én is találkoztam múlt héten vele, hát jó szórakozás volt a gyerekeknek azt mondhatom.
további szép estéket mindenkinek!

Andi
candi

Bea
ügyes legyél !!!!!!!!!
mondtak Ádikának, hogy ő lesz a topik első babája ???? :D
lehet, hogy Télapó Ádikát hoz nektek !!!!! :D :D
annyira örülök !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

már biztos mondtam, de olyan jó, hogy vagytok !!!!!!!!!!! :D :D
és az, hogy egyre többen babásodtok, az pedig hihetetlenül nagy erőt ad nekem és tovább reménykedem !!!!!!! :D :D
Melinek igaza van, a nap 23 és fél órájában a babásodáson jár az eszem, csak nem tudok róla !! :shock: :shock:

vvviki

Sziasztok,

bekukkantok csak gyorsan.

Bea
Tényleg számolhatod a magzatmozgást, ha nagyon kevés, akkor érdemes előbb is szólni a sz.nőnek.
Vigyázz magatokra!
Nagyon izgi :shock:

Meli
Szerintem teljes mértékben igazad van. Én úgy érzem, hogy annyit mondtátok, hogy akkor jön össze, ha nem foglalkozunk vele, hogy már senki nem szól semmit a babagyártásról.
Szerintem a szíve mélyén páran elvagyunk keseredve. Mert ugye Hoppával mi is voltunk rövid ideig boldogok... :( Nekem mindig könnybe lábad a szemem, ha csecsemőt látok vagy valaki megszül stb...
Ma szült meg egy kolléganőm. Fiú 4,5 kg, 61 cm.
Vele nem voltunk napi kapcsolatban, de még ez is szar volt, mert nekünk miért nem???? :cry: És hiába gratulálunk és örülünk (mert őszintén örülünk) ez minden próbálkozóban felmerül legbelül. :oops:
Mostanában ezért mentem át én is olvasó üzemmódba...

Nektarin mi van veled?
Biztos olvasol Te is minket. Mesélj!

Candi, Vvviki, Hoppá, Málna és a többi nem babás
December legyen sikeres nekünk :!:

Jó éjt!
Vendég

Köszönöm mindenkinek a drukkokat!! :D Jól esik!!Furi,hogy márcsak napok kédrése az egész!!Az egyik csaj,akivel együtt voltunk a szülésznő bemuatásán dec.7.re volt kiirva,és tegnap megszült!!Annyira félt,hogy MINDENÁRON epidurális érzéstelenitőt akart kérni,mert a családjában mindenki nagyon nehezen szült!!Erre a csaj 3 óra alatt szült meg!Vajudással együtt!!De annyira nembirta a fájdalmat,hogy kért ilyen epidurális bigyót,meg is kapta,de már sok szükség ne is volt rá!!Hozzáteszem:10.000Ft ez a sz@r!! :x
Na mindegy!A zülésznő elvitt a kórtermes részhez,és benéztünk a csajhoz,és láttuk a 2900grammos gyönyörű babáját!!Nagyon Édes volt!! :D Beszélgettünk kicsit a csajjal,és aztmondta többek közt,hogy a málna levél tea SZERINTE tuti nagyon sokat segitett a vajudásnál!!Nagyon szépen tágult,stb.................!Én is iszom szombat óta reggel,meg este,remélem nekem is segit!!
Na mára búcsúzom!Mindenkinek Jó ÉJt!!

Kép
bea27

Sziasztok!

Gabi, teljesen igazad van, a vegyszereket el kell rakni! Csak az a baj, hogy mi még nemrég költöztünk csak ide és a fürdőszobában nincs szekrény, majd karácsonyra kapunk anyuéktól. Persze tudom, hogy akkor is el kellett volna rakni valahova, és a jobbik eset, hogy csak leönötte egy kicsit a ruháját, szerencsére nem ivott bele. Utána olyan lelkiiismeretfurdalásom volt... Szerintem megérezte, hogy engedékenyebb vagyok este, mert kikövetelte, hogy vegyem magam mellé és úgy altassam el, olyan jó volt összebújni egy kicsit....:)

Bea, drukkolunk neked, hogy minden rendben legyen! Akkor ez már tényleg a finis!

Anna és Marci
KépKép
Kép
anna78

Jó reggelt mindenkinek!

Hú, Bea, ez már tényleg a finish. Hihetetlen és egyben nagyon izgalmas.
(Én is 3 órás szülést szeretnék :oops: )

Meli, minden elismerésem, hogy még jógázni is van energiád. Én a kismama tornát is megpróbálom mindig elbliccelni. 8)

Vvviki, elég "penge" a penge sztori :!: :shock:

Én ma elég ramatyul vagyok. Éjjel későn kerültem ágyba, és ez ma megbosszulta magát. De van mentségem, ikerbaba látogatóban voltam egy ismerősömnél, most 3 hónaposak a csajszik, és már végigalusszák az éjszakát! És porszívózni is lehet mellettük, mikor alszanak! (Mondjuk ezt tegnap nem próbáltuk ki :lol: )

És tegnap óta olyan furcsán görcsölget a hasam, mintha itt lenne piri :shock: De semmi barnázás vagy vérengzés. Ez normális?
Vagy hívjam fel a dokimat? Elvileg 6-án megyünk hozzá.

Musz

KépKép
muszkuru

Sziasztok!

Bea!
Azért Ádi remélem megvárja a decembert.Gondolom jól rádijesztett.
Azt viszont furcsálom,hogy nem kell jegyezned a magzatmozgást.Védőnőtől nem kaptál papírt?

Kis_Plutó!
Remélem sikerül kiköltöztetni az egércsaládot.Elég bosszantó lehet,hogy randaliroznak a pincében.

Meli!
Örülök,hogy ilyen jó híreket mondott a doki,és külön irigykedem a vérképedre.
Az enyém sajna még mindig nem jó,úgyhogy kezdem az újabb szurikúrát.

Anyusziszi!
Jó nagy babája lett kolléganődnek.Az pedig teljesen érthető,hogy nehezen érint a dolog,főleg a történtek után.De ez a topik azért van,hogy beszéljünk róla.Való igaz,hogy mostanában kevesebb szó esik róla,de ezen Ti tudtok változtatni.Szívesen tárgyalunk görbékről,tünetekről,bármiről ami foglalkoztat benneteket.

Muszkuru!
Nagyon szép nyúlgyerek.Nem csoda,hogy családtagnak számít.
A görcsölgetésről meg inkább beszélj a dokiddal.Nekem a 20 hét körül kezdett keményedni a hasam,és kellett rá szednem gyógyszert,Úgyhogy inkább kérdezz rá,Lehet,hogy most kezd tiltakozni a pocaklakód a ok meló ellen.

Candi!
Ha elmúlik piri teszel fel nekünk vonalzót?
Köszönöm kérdésed,mi megvagyunk.Vannak nehezebb napok,de ez ilyenkor már szerintem természetes.Az NST-t pénteken(holnap) kezdem,már nagyon kíváncsi vagyok :)

Vvviki!
Mikor tesztelsz?

Anna!
A lényeg,hogy nem lett nagyobb baj.Egyébként én sem gondoltam volna,hogy egy gyerek le tudná tekerni a kupakját.

KépKép
takido

Málna!
Mi újság? Várom,hogy jelentkezz :)

KépKép
takido

Helló Mindenkinek!Még azért bejelentkezem,mert ki tudja,hogy meddig tudok!! :shock:
Minden rendben,bár ha jól érzem Ádi nem viszi még mindig túlzásba a mozgolódást!! :? Na mindegy!!Ez van!Nemakaptam a Védőnőtől semmit!! :? De már nem is járok hozzá,mert nem az ő kórházukból fogok választani gyerekorvost!
Mindjárt hivom is a nővérkét,hogy mit csináljak ebben az esetben!Mert én a MÁVból akarok orvost Ádinak!szülés után kijön az új doki a védőnőjével,egy zser INGYEN,aztán,ha házhoz rendelem bármi baja legyen Ádinak,akkor meg FIZETŐS!!!Ez van!!Borzasztó ez a világ!! :x
na megyek,még mielőtt felhúzom magam!Később jövök!Mindenkinek szép napot!! :lol:

Kép
bea27

Sziasztok!

Megjöttem a vérvételről és mindjárt megyek a fogorvoshoz, úgyhogy rövid leszek.

Bea, nagyon drukkolok, hogy minden simán menjen és csodálatos élményben legyen részed! :D

Plútó, a kutyát nem próbáltátok leküldeni a pincébe? :lol:

Musz, nekem is vannak görcseim, a doki mindig azt mondja, hogy tágul a méhszalag. :? Szerencsére már egyre ritkábban ébredek erre éjszaka.

Takido, veletek mizújs? Pocis kéoek?

szia Candi, jó, hogy újra itt vagy! Gyógyulgass!

Üdv a többieknek is: Mamen
mamen

Sziasztok!!

Réka vagyok, még új, és szeretném a segítségeteket kérni. 22 éves vagyok, és a párommal már lassan 3 éve próbálkozunk, de sikertelenül. Most a Forgács Intézetbe járok, és túl vagyok az 1. inszem-en, de sikertelenül. Úgy működött, hogy szedtem a clostilbegytet, aztán 12. napon uh, 13. napon HCG injekció volt, majd a 15. napon a beültetés, utána a Duphastont szedtem 14 napig, és elkezdtem vérezni. A páromnak nincs semmi baja, ő tökéletes, nekem meg a progreszteronom nagyon alacsony, ami azt jelenti, hogy évente kb. 4szer van menszeszem. A korábbi orvosom megállapította azt is, hogy sok apró ciszta van a petefészkeme. De aForgácsba azt mondják, hogy nincs semmi komoly bajom. Namost 22 évesen szerintem ez elég nagy baj és 3 év sok idő. Most készülök a következő inszeminációra, de félek tőle, mert nem nagyon bízunk ebben az orvosban. Az 1 inszemináció került nekünk: 10 ezerbe a gyógyszer+ 40 ezer a beavatkozás. De még szálmlát sem kaptunk, és úgy érezzük, hogy csak a pénz kell nekik, mert azt mondták, hogy ráérek, végég kell csinálni a 6 inszemet, és utána a lombik. De mi a lombikban jobban biznánk, de nem tudom, hogy hányat támogat az állam, milyen mértékben, és ha nem támogatja, akkor mennyibe kerül.
Szóval nagyon nem tudom, hogy mit is gondoljak, érezzek. Ez, hogy maga még ráér, ez nem valami biztató. És ha a mostani sem sikerül, akkor váltani szeretnénk intézetet, de nem tudom, hogy melyikhez érdemes menni, mert erről is korábban csak jót hallottam.
Nektek mennyibe került egy inszemináció, és milyen volt a lefolyása??
Hány inszem-nek kell meglennie a lombikhoz?
Mennyit támogat az állam lombikból?
Mennyibe kerül támogatottan és nem támogatottan?
Hallottatok a Forgácsról valami jót?
Kit ajánlotok?

Szeretném, ha segítenétek, mert nagyon el vagyunk keseredve, és az anyagiak sem elhanyagolhatóak, mert 1 inszemem volt, de már öszességében 300 ezret hordtam oda az orvoshoz.
Segítsetek!!!!!

Üdv: Réka
kreka84

Szia Réka,

ez a topik nagyon szerencsés, itt mindenki simán teherbe esett és nem járunk inszemre, de ettől még lehet tud valaki nektek tanácsot adni.
Nekem nincsen ilyen téren tapasztalatom, de sok sikert nektek!

A leírásod alapján én rögtön orvost válltanék és nem várnék semmit A bizalom a legfontosabb és sok jó intézet van.
Van egy doki, akit istenítenek a babaneten, valami babavarázslónak is mondják, mert szinte mindenkin segít és nagyon rendes is.
Próbálj meg rákeresni erre a témára és olvasgatni a lányokat más topikban. Én is megtaláltam, mikor nagyon elkeseredtem...

Még egyszer sok szerencsét!
Vendég

helló !!!

vagyok !

vvviki

sziasztok!
Na beugatom magam egy kicsit ide!
Réka: Szerintem is próbálj itt keresgélni az oldalak között van inszeminációs, meg lombikos fórum is, szerinetm ők tudnak neked hasznos tanácsokat adni.
Az biztos,ha nem bízol meg az intézetben és rossz érzéseid vannak, érdemes váltani.
Musz:hát javulgassál, szerinetm is a méhed rendezkedik, nyúlik a szalag+ Nelli is kicsit nagyobb helyen rendezkedik. Tessék hamar lelépni és egy nagyot aludni otthon :wink:
Dóri: örülök, hogy beszéltünk, kiváncsi vagyok én is az Nst.-d re. Nem mondod, hogy még egy vasas kúrát végig kell csinálnod?! Ez már gombócból is sok.
Vonalzót nem ígérem, mert valahogy lehangol a látványa, de még meggondolom.
Bea: nem kell papír, de figyeld azért, hogy mennyit mozgolódik Ádi, kíváncsi leszek idekinnt is ilyen kis nugis babuci lesz? :roll:
Mamen:ma orvosos nap van? Uh mikor lesz? Pocifotó lesz mostanában?
Sziszi: úgy legyen a decemberrel, lassan írom a levelet Jézuskának és felhívom a figyelmét, hogy kéretik mindenféle csíkos papírokat letenni a karácsonyfa alá mindegyikünknek.
Málna: merre vagy? Ennyi tanulnivaló van ?

Andi
candi

Sziasztok!

Meli

Gratulálok a babához,és,hogy minden rendben van.
Legközelebb öszehozunk valamit.Remélem a többiek is benne lesznek.
Hát nem is tudom,hogy mit mondjak.Vagy mit ne.Járjon az agyam egyfolytában a babán,vagy ne.Te is tudod,hogy milyen nehéz(főleg azoknak akik évekóta próbálkoznak,vagy csalódtak).Kicsit kezd nekem is elegem lenni.Most tartunk a 11.hónapnál.Igaz még nem jött meg és a hőm is jó,de ma délután már kezdett fájni a hasam.
A pont az I-re ,hogy az elmúlt pár napban 5 olyan email kaptam ami így kezdődik:Örömmel tudatjuk ...blablabla
Most ezzel nem a pocakosokat kritizálom,félre ne érts,de bavallom ,mert minek is tagadjam,hogy már kezdek irigykedni... :? :( :roll: De persze csak jó értelemben,de akkor is bennem van a kérdés,és én mikor?!
Jól beégetem magam most ha két nap múlva pozitív tesztet fogok lobogtatni,de vállalom :D

Muszkuru

Magnéziumot szedsz?Az nagyon jó a görcsökre.
Nyúlgyerek :lol: Édes.

Anna

Szerencse,hogy Marcinak nem lett komolyabb baja.
Én az összes vegyszert a wc-ben tartom.Magasan egy polcon, és az ablakban.Ott tuti nem éri el.
Biztos front van,mert Máté is elég nyűgös volt az utóbbi pár napban.Valamelyik nap annyira kiakasztott,hogy már sírtam.Pont jött haza az Apja és Máté közölte vele,hogy :Anya összeroppant.Hát belőlem a sírás mellett kitört a röhögés.Fogalmam sincs,hogy ezt hol hallotta,de inkább azon lepődtem meg,hogy jó helyen használta.
Utána egész este olyan volt mint egy kisangyal 8)

Candi

Jó ötlet a csíkos papír.Én is írok a jézuskának :wink:

Anyusziszi

Te kis zugolvasó :lol: :o Mi van veletek?

Vikikével mi van?Eszti,Ica,Zsizsik(szoktam látni a többi topikban,de hozzánk nem jön :twisted: )

Gabi,Mókuska

Nálatok már járt a Mikulás?Gyerekek örültek?
Hallottátok Győzike legjabb sztoriját.Ez nem normális.Nem csodálkoznék,ha a monoklis sztori is csak reklám lenne

Képzeljétek szombat este döglünk apával a nappaliban,valami filmet néztünk.Egyszer csak a falon egy fénycsóva fut végig.Azt hittem megáll a szívem,tisztára mintha a konyha ablakból bevilágított volna valaki.Kinéztem az ablakon ,és mivel mi egy kis völgyben lakunk,látom,hogy a fenti utcánál forgolódnak autókkal és azoknak a lámpája világított be.Kimentünk a teraszra mert nem értettük,hogy mit keresnek ott éjjfélkor,főleg,hogy ott már a temető van.Akkor látjuk,hogy a mellettünk lévő telkeken elemlámpás emberkék nézelődnek.Hallottuk,hogy beszélgetnek,hogy keresnek valamit.Nem tulajdonítottunk neki nagy jelentőséget mert ha valakit keresnének, biztos becsöngettek volna,hogy mit láttunk.
Másnap délelőtt már a katasztófavédelem emberei is ott voltak.
:shock:
Kiderült,hogy a fölöttünk lévő utcából egy 92 éves nénike eltünt otthonról.Kedden már le is állították a keresést.A mai napig nincs meg szegény. :(
Sajnálom szegénykét,de azért egy kicsit megnyugodtam,hogy nem valami bűnözőt kerestek akkor este.

Máté tegnap a wc-be pisilt :wink: (jól ugrálok itt a témákban :shock: )

Szombaton megyünk Gödöllő mellé, a Lázár lovastanyára.Céges Milkulás ünnepség lesz anyuéknál.Nagyon kíváncsi leszek Máté arcára amikor meglátja a Télapót. A Hull a pelyhest mindennap elénekelni,de szerintem szombaton meg sem fog szólalni :roll:
Aztán 6.-án isjön a Télapó a keresztapja személyében.Remélem nem fogja felismerni :lol:

Pusza

málna2162

hellóóóóóó !!

na, végre itthon vagyok !
bocsi, de ma én is olvasó üzemmódban voltam :?

nem is tudom, hogy mikor teszteljek ! tudom, hogy nem szabad beleélnem magam, de a szívem mélyén ott visszhangzik a kérdés, hogy én mikor jövök ????? :cry:
az egyik közvetlen kolléganőm már az 5 hónapban van, szép pocija van
először nagyon örültem, hogy babája lesz, de egy ideje belehasít a szívembe a látványa, pedig kedvelem nagyon :?
ma az egyik kollégám megkérdezte hogy mikor lesz babám és hogy rajta vagyunk-e a témán, és hogy sikerül-e majd.... :evil:
azt sem tudtam hirtelen, hogy hol vagyok !!!!!
pedig az ilyenekre fel kell készülnöm !!!!!

nekem a fogigátló eldobása után három hónap kellett hogy helyreálljon a ciklusom
ez volt júniusban, azóta semmi.... :cry: :cry: :cry: :cry:
szedem az Elevitet, E-vitamint, folsavat, hátha.....
ha januárban se lesz semmi, akkor megyek részletesen kivizsgáltatni magam
most biztos csodálkozni fogtok, de amíg nem akartam komolyan, babát addig nem is tudtam, hogy a gyógyszer után még be kell állni a ciklusomnak stb. :shock: :shock: :shock:
június óta szabályos a ciklusom és ez jót jelent, sőt pé-m is van !
32 éves múltam és ilyenkor már nem mennek úgy a dolgok ahogy kellene :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
bocsi a panaszkodásért !!!!!!!!!!!!!!

vvviki

Jó estét!!Megjöttünk végre!!
Nemtudom,hogy mi ütött Ádiba,de ma agész nap rugdosott!!
Úgylátszik megint hallgatott rám,és belehúzott!!Okos kisfiú!!!!!!!!
Málna!!Mit választottál?
Candi!Hol vagy?
Dóri!Te?
Meli!Gratulálok a babádhoz!

Kép
bea27

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?