Sziasztok!
Meli
Gratulálok a babához,és,hogy minden rendben van.
Legközelebb öszehozunk valamit.Remélem a többiek is benne lesznek.
Hát nem is tudom,hogy mit mondjak.Vagy mit ne.Járjon az agyam egyfolytában a babán,vagy ne.Te is tudod,hogy milyen nehéz(főleg azoknak akik évekóta próbálkoznak,vagy csalódtak).Kicsit kezd nekem is elegem lenni.Most tartunk a 11.hónapnál.Igaz még nem jött meg és a hőm is jó,de ma délután már kezdett fájni a hasam.
A pont az I-re ,hogy az elmúlt pár napban 5 olyan email kaptam ami így kezdődik:Örömmel tudatjuk ...blablabla
Most ezzel nem a pocakosokat kritizálom,félre ne érts,de bavallom ,mert minek is tagadjam,hogy már kezdek irigykedni...
De persze csak jó értelemben,de akkor is bennem van a kérdés,és én mikor?!
Jól beégetem magam most ha két nap múlva pozitív tesztet fogok lobogtatni,de vállalom
Muszkuru
Magnéziumot szedsz?Az nagyon jó a görcsökre.
Nyúlgyerek
Édes.
Anna
Szerencse,hogy Marcinak nem lett komolyabb baja.
Én az összes vegyszert a wc-ben tartom.Magasan egy polcon, és az ablakban.Ott tuti nem éri el.
Biztos front van,mert Máté is elég nyűgös volt az utóbbi pár napban.Valamelyik nap annyira kiakasztott,hogy már sírtam.Pont jött haza az Apja és Máté közölte vele,hogy :Anya összeroppant.Hát belőlem a sírás mellett kitört a röhögés.Fogalmam sincs,hogy ezt hol hallotta,de inkább azon lepődtem meg,hogy jó helyen használta.
Utána egész este olyan volt mint egy kisangyal
Candi
Jó ötlet a csíkos papír.Én is írok a jézuskának
Anyusziszi
Te kis zugolvasó
Mi van veletek?
Vikikével mi van?Eszti,Ica,Zsizsik(szoktam látni a többi topikban,de hozzánk nem jön
)
Gabi,Mókuska
Nálatok már járt a Mikulás?Gyerekek örültek?
Hallottátok Győzike legjabb sztoriját.Ez nem normális.Nem csodálkoznék,ha a monoklis sztori is csak reklám lenne
Képzeljétek szombat este döglünk apával a nappaliban,valami filmet néztünk.Egyszer csak a falon egy fénycsóva fut végig.Azt hittem megáll a szívem,tisztára mintha a konyha ablakból bevilágított volna valaki.Kinéztem az ablakon ,és mivel mi egy kis völgyben lakunk,látom,hogy a fenti utcánál forgolódnak autókkal és azoknak a lámpája világított be.Kimentünk a teraszra mert nem értettük,hogy mit keresnek ott éjjfélkor,főleg,hogy ott már a temető van.Akkor látjuk,hogy a mellettünk lévő telkeken elemlámpás emberkék nézelődnek.Hallottuk,hogy beszélgetnek,hogy keresnek valamit.Nem tulajdonítottunk neki nagy jelentőséget mert ha valakit keresnének, biztos becsöngettek volna,hogy mit láttunk.
Másnap délelőtt már a katasztófavédelem emberei is ott voltak.
Kiderült,hogy a fölöttünk lévő utcából egy 92 éves nénike eltünt otthonról.Kedden már le is állították a keresést.A mai napig nincs meg szegény.
Sajnálom szegénykét,de azért egy kicsit megnyugodtam,hogy nem valami bűnözőt kerestek akkor este.
Máté tegnap a wc-be pisilt
(jól ugrálok itt a témákban
)
Szombaton megyünk Gödöllő mellé, a Lázár lovastanyára.Céges Milkulás ünnepség lesz anyuéknál.Nagyon kíváncsi leszek Máté arcára amikor meglátja a Télapót. A Hull a pelyhest mindennap elénekelni,de szerintem szombaton meg sem fog szólalni
Aztán 6.-án isjön a Télapó a keresztapja személyében.Remélem nem fogja felismerni
Pusza